Bouygues Telecom – Bonforfae, Bouygues Μη -δεσμευτικές προσφορές: Ποιες είναι οι προσφορές?

Box Bouygues χωρίς υποχρέωση: Ποιες είναι οι προσφορές

Επομένως, οι προσφορές μπορούν να τερματιστούν ανά πάσα στιγμή, Χωρίς μεταβλητά έξοδα.

Τις προσφορές του Bouygues Telecom

Η Bouygues Telecom είναι θυγατρική της ομάδας Bouygues με το δικό της δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Ξεκίνησε εμπορικά το 1994 και ήταν τότε ο τρίτος χειριστής στη Γαλλία, μετά τη Γαλλία Telecom και τον ανταγωνιστή της SFR.

Ο φορέας εκμετάλλευσης βρίσκεται στην προέλευση αρκετών τεχνικών και εμπορικών καινοτομιών, με ιδιαίτερα τη δημιουργία του πρώτου “πακέτου” το 1996 (οι επικοινωνίες αφαιρέθηκαν ανά λεπτό ανά λεπτό), τη λειτουργία του μηχανισμού απαντήσεων ένα χρόνο αργότερα και την κυκλοφορία της πρώτης προσφοράς που περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Λίγο πριν από την άφιξη του Free Mobile στην αγορά το 2012, η ​​Bouygues Telecom εγκαινιάζει το εμπορικό σήμα της “B & You”, προσφέροντας πακέτα για κινητά χωρίς δέσμευση αποκλειστικά στο διαδίκτυο στο Διαδίκτυο.

Με τα περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας, ο χειριστής με τρία χρώματα συνεχίζει να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα κινητών σχεδίων και κουτιού στο διαδίκτυο για να καλύψει όλες τις χρήσεις των πελατών του.

Bouygues Mobile Packages

Χωρίς δέσμευση

5 GB Γαλλία και Ευρώπη

Από τον Καναδά: 5 GB
Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Κάρτα SIM : Μόνο 1 €

Box Bouygues χωρίς υποχρέωση: Ποιες είναι οι προσφορές ?

Ψάχνετε για υπηρεσία Διαδικτύου με ενισχυμένη και χωρίς περίοδο δέσμευσης ? Καλά νέα, είναι διαθέσιμα δύο κιβώτια μη δεσμευτικού Bouygues ! Παράλληλα, ο χειριστής προσφέρει επίσης ένα κλειδί 4G που επιτρέπει την πρόσβαση στο δίκτυό του, παντού στη Γαλλία. Λεπτομέρειες προσφορών, τιμών, ανταγωνισμού, κόστους τερματισμού … Σε αυτόν τον οδηγό, περνάμε γύρω από τις προσφορές του Διαδικτύου Bouygues χωρίς υποχρέωση.

 • Το ουσιώδες
 • Ο φορέας εκμετάλλευσης Δύο κιβώτια Bouygues χωρίς υποχρέωση Με ενισχυμένη ροή: το Κουτί 4G σε € 34,99/μήνα και το 5G κουτί σε € 40,99/μήνα.
 • Για να μπορέσετε να βγάλετε μία από τις δύο προσφορές, πρέπει να καλύπτεται από το Δίκτυο 4G ή 5G του χειριστή και Μην δικαιούστε τις ίνες.
 • Εκεί Bouygues 4G κλειδί είναι επίσης χωρίς δέσμευση, Σας επιτρέπει να εγγραφείτε σε ένα πακέτο δεδομένων που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας, στη συνέχεια να συνδέσετε το δικό σας Συσκευές δικτύου 4G εκεί που είσαι.
 • Ο Bouygues επιτρέπει στους συνδρομητές του να είναι πλήρως Επιστράφηκε εντός 30 ημερών Ανάλογα με τη συνδρομή τους εάν δεν είναι ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες κουτιού Internet.
 • Οι προσφορές κουτιού 4G και 5G είναι χωρίς δέσμευση, αλλά απαιτούν καθορισμένο κόστος τερματισμού έως 19 €.

Ποια είναι τα κουτιά Bouygues χωρίς υποχρέωση ?

Είναι Bouygues bboxes χωρίς υποχρέωση ?

Δυστυχώς το bbox ταιριάζει, πρέπει και το Ultym of Bouygues Telecom δεν είναι χωρίς δέσμευση. Πράγματι, είναι υπόκειται σε δέσμευση 12 μηνών.

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να εγγραφείτε σε μια προσφορά bbox, εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας συνδρομών:

Αν εσύ Θέλετε απολύτως μια προσφορά στο Διαδίκτυο χωρίς υποχρέωση, Μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα Κουτί 4G/5G ή ένα Πακέτο κλειδιού 4G ότι θα αναφέρουμε μετά από αυτό το άρθρο.

Bouygues 4G κουτιά και 5G κουτιά χωρίς υποχρέωση

Τα πακέτα Internet Bouygues χωρίς υποχρέωση παρουσιάζονται ως μέρος δύο Bobox Bouygues: Κουτί 4G 4G και 5GBOX.

Διαφορετικός Bbox must και bbox ultym που προσφέρουν μια προσφορά τριπλό παιχνίδι (Διαδίκτυο, τηλέφωνο, τηλεόραση), τα δύο έτοιμα κουτιά ενσωματώνουν ένα Προσφορά Διαδικτύου Μόνο. Βασίζονται σε ένα δίκτυο κεραιών αναμετάδοσης που αναπτύσσονται από τον χειριστή και επιτρέπουν την πρόσβαση σε ταχύτητα στο διαδίκτυο, όλα χωρίς δέσμευση.

Επομένως, οι προσφορές μπορούν να τερματιστούν ανά πάσα στιγμή, Χωρίς μεταβλητά έξοδα.

Για να συμβουλευτείτε αυτές τις συνδρομές και την τιμή τους λεπτομερώς, εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας του Δύο πακέτα διαδικτύου Bouygues χωρίς υποχρέωση ::

Bouygues Telecom Key Packages 4G

Στην ίδια αρχή, η Bouygues προσφέρει επίσης μια προσφορά Κλειδί 4G Internet. Με τη μορφή ενός μικρού κουτιού, συνδέεται με Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G του χειριστή. Επιτρέπει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο χάρη σε μια συνάρτηση δέκτη/πομπού που διανέμει στο WiFi το σήμα Internet που λαμβάνει.

Μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές συσκευές όπως ένα υπολογιστής, tablet, smartphone ή κονσόλα παιχνιδιών. Το κλειδί 4G Bouygues είναι ενσωματωμένο σε Τρία πακέτα Bouygues που προσφέρουν αντίστοιχα 20 GB, 40 GB ή 60 GB δεδομένων.

 • Internet 20 GB 4G/4G+
 • HD TV + 70 κανάλια
 • Hotspot Huawei από € 59,90
 • Internet 40 GB 4G/4G+
 • HD TV + 70 κανάλια
 • Hotspot Huawei από € 59,90
 • Internet 60 GB 4G/4G+
 • HD TV + 70 κανάλια
 • Hotspot Huawei από € 59,90

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός μη δεσμευτικού κουτιού Bouygues και ενός κλειδιού 4G ?

Επιλέξτε ένα Box Bouygues χωρίς υποχρέωση έχει ένα κύριο πλεονέκτημα, αυτό της εξουσίας τερματίστε την προσφορά σας όταν θέλετε.

Με την ίδια αρχή με τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας Bouygues χωρίς υποχρέωση, τα κουτιά Internet διακρίνονται από τα δικά τους ευκαμψία. Ακόμη και μετά από μερικούς μήνες χρήσης, είναι δυνατόν να απεμπλακεί κανείς χωρίς να πληρώνετε υπερβολικά έξοδα τερματισμού, γεγονός που σας φέρνει ως συγκεκριμένη ελευθερία.

Εγγραφείτε ένα από τα πλαίσια Internet δείχνει επίσης άλλα πλεονεκτήματα ::

 • Εάν έχετε Ροή ADSL, Το πλαίσιο 4G μπορεί να σας δώσει ταχύτητα μέχρι 10 φορές πιο ισχυρό. Πράγματι, η ταχύτητα λήψης μπορεί να φτάσει μέχρι 220 MB/S και το ποσοστό αυξάνεται μέχρι 38 MB/S. Το κιβώτιο 5G επωφελείται από τη νέα τεχνολογία WiFi 6 με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα έως 1.1 GB/S για λήψη και 58 MB/S αποστολή. Τα δύο κουτιά είναι επομένως μια εξαιρετική επιλογή για τις ανάγκες σύνδεσης υγρών, ιδίως για χρήση ως μέρος του τηλεργία.
 • Για ποικίλες ανάγκες στη χρήση του Διαδικτύου στο ίδιο σπίτι, τα δύο κουτιά είναι βέλτιστα. Αυτά επιτρέπουν μέχρι 64 συσκευές που συνδέονται ταυτόχρονα. Παίζοντας online, σερφάρισμα στο Διαδίκτυο και βλέποντας μια ταινία είναι όλες οι δραστηριότητες στο διαδίκτυο που είναι δυνατόν να εκτελέσετε ταυτόχρονα με υγρό και γρήγορη ταχύτητα.
 • Χάρη στην εφαρμογή Β.Τηλεόραση, είναι δυνατόν να αποκτήσετε πρόσβαση στο Bouygues TV μπουκέτο. Για να το κάνετε αυτό, απλά συνδέστε το δικό σας Smartphone, tablet ή υπολογιστή στο δίκτυο WiFi που εκδίδεται από 4G ή 5G Box. Μέσω της εφαρμογής έχετε τότε την επιλογή μεταξύ 70 απεριόριστα κανάλια, αλλά και πρόσβαση σε 25 σε επανάληψη. Εάν η τηλεόρασή σας είναι εξοπλισμένη με την επιλογή Χρωμονοσκάλων, Είναι ακόμη δυνατό να αντιγράψετε την οθόνη απευθείας στην τηλεόρασή σας. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα στη μεγάλη οθόνη.

Και τα μειονεκτήματα ? Αν και χωρίς υποχρέωση, θα εξακολουθεί να υπάρχει 19 αμοιβές τερματισμού € του πλαισίου 4G/5G πέρα ​​από την περίοδο ” ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων »Εγκαταστάθηκε λίγο υψηλότερα στο άρθρο μας. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 11 περιπτώσεις ανωτέρη δύναμη που προκαλεί απαλλαγή από το κόστος. Μπορείτε να τα βρείτε στον ιστότοπο Bouygues στο ” βοήθεια ” -” Περίπτωση αρίδειων δύναμης »».

Στο πλάι του Κλειδί 4G, Το κύριο σημείο ενδιαφέροντος έγκειται στο δικό του φορητή εμφάνιση. Χάρη στο δίκτυο 4G που αναπτύσσεται ευρέως στην επικράτεια, το κλειδί 4G Bouygues επιτρέπει μια σύνδεση στο Διαδίκτυο παντού στη Γαλλία.

Με ένα δίκτυο σύνδεσης ποιότητας, μπορείτε στη συνέχεια να συνδεθείτε 32 συσκευές Ανά πάσα στιγμή, με μεγάλη ταχύτητα. Όπως το κουτί 4G, επιτρέπει μια ταχύτητα στο διαδίκτυο μέχρι δέκα φορές υψηλότερη από αυτή του ADSL. Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε βίντεο streaming ή τηλεοπτικά κανάλια, να κάνετε videoconferences, να σερφάρετε στο Διαδίκτυο ή ακόμα και να ανταλλάξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ποια είναι τα άλλα διαθέσιμα κουτιά στο διαδίκτυο στην αγορά ?

Παρόλο που τα πλαίσια του Διαδικτύου δεν είναι τόσο διαδεδομένα όσο τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση στην αγορά, είναι όλο και πιο επιτυχημένα μεταξύ των συνδρομητών.

Είναι επίσης για το λόγο αυτό οι άλλοι τρεις κύριοι παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο, δηλαδή Πορτοκαλί, δωρεάν και SFR έχουν επίσης ξεκινήσει τις μη δεσμευτικές προσφορές τους.

εδώ είναι ένα συγκριτικός Οι πιο πλήρεις προσφορές κάθε χειριστή στον παρακάτω πίνακα.

Αν και κάνοντας ελαφρώς υψηλότερο ποσοστό από αυτούς τους ανταγωνιστές, Βόμβες παραμένει ο μεγάλος νικητής όσον αφορά ταχύτητα της προσφοράς ροής και απεριόριστων δεδομένων. Πράγματι, ο χειριστής παραμένει ο μόνος που έχει προσφορά 5G με ροή 5G μέχρι 1.1 GB/S για λήψη.

Πλευρά τιμών, Ελεύθερος παραμένει χαμηλότερη με τιμή 29,99 €/μήνα. Ωστόσο, θα πρέπει να φροντίσετε να λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας κατανάλωσης, καθώς ο χειριστής δεν προσφέρει Δεν συμπεριλαμβάνεται κανέναν μπουκέτο τηλεόρασης, Σε αντίθεση με το πορτοκαλί ή τα bouygues.

Όσον αφορά τα πλεονεκτήματα, οι 4 προμηθευτές προσφέρουν μια προσφορά ” ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων »Επιτρέποντας τον εξοπλισμό χωρίς κόστος του εξοπλισμού μετά 30 ημέρες.

Παράλληλα, είναι ενδιαφέρον να έχουμε κατά νου ότι όλοι προσφέρουν συνδυασμούς με Πακέτο κινητής τηλεφωνίας + κουτί που μπορεί να είναι πιο κερδοφόρο. Για παράδειγμα, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια έκπτωση σε τέσσερα Orange Mobile Plans με την εγγραφή 4G Home.

Πώς να τερματίσετε την προσφορά σας στο Διαδίκτυο Bouygues χωρίς υποχρέωση ?

Όταν θέλετε να τερματίσετε την προσφορά σας στο Διαδίκτυο Bouygues χωρίς υποχρέωση, δύο επιλογές είναι διαθέσιμα :

 • Μπορείτε να πάτε απευθείας μέσω του δικού σας Χώρος πελάτη Επιλέγοντας την ενότητα ” η προσφορά μου “Αντιστοιχεί στη γραμμή 4G ή 5G σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας στις καρτέλες” Δεν χρειάζεστε πλέον τη γραμμή σας ” -” περατώ »Για να ξεκινήσετε το μάθημα τερματισμού.
 • Από το δικό σας εφαρμογή για κινητό, Πηγαίνετε στο τμήμα ” γραμμή “, Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή” Δεν χρειάζεστε πλέον τη γραμμή σας »Μετά την επιλογή της αντίστοιχης γραμμής.

Όταν προγραμματιστεί ο τερματισμός, οι Bouygues σας στέλνουν ένα Γραπτό μήνυμα και ένα email επιβεβαίωσης Για να σας ενημερώσετε για τη λήψη του αιτήματός σας. Οι υπηρεσίες σας θα παραμείνουν ενεργές μέχρι το επιθυμητή ημερομηνία τερματισμού. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί στο πλαίσιο της δοκιμαστικής περιόδου των 30 ημερών, θα πραγματοποιηθεί J+1 από τη λήψη του αιτήματος.

Όπως αναφέρεται λίγο υψηλότερα στο άρθρο μας, Τέλη τερματισμού ύψους € 19 θα εξακολουθεί να αναμένεται. Αυτά αντιστοιχούν αμοιβές καθορισμένου τερματισμού (σε αντίθεση με τα έξοδα μεταβλητού τερματισμού που υπολογίζονται σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης της δέσμευσης).

Τέλος, για να επαναφέρετε το κουτί σας σε bouygues, έχετε ένα μία περίοδος Από την υποδοχή του email επιβεβαίωσης. Ο χειριστής ρυθμίζεται Τρεις επιλογές Για να φτιάξετε τον εξοπλισμό σας:

 • Πηγαίνετε απευθείας σε ένα από τα 500 καταστήματα Bouygues και αφήστε το δωρεάν
 • Στείλτε το μέσω της ανάρτησης με δικά σας έξοδα στη διεύθυνση Ηλεκτρονικό καλώδιο – 11, Rue du Nouette, Quai Bâtiment A6 – Zi de Quavert – 22977 – Dinan
 • Τοποθετήστε το πακέτο (πλαίσιο + σύνδεση) σε ένα πλαίσιο μέσα σε ένα Δωρεάν σημείο αναμετάδοσης και σάρωση του κώδικα QR Λήφθηκε στο email επιβεβαίωσης (ή διαθέσιμο στην περιοχή του πελάτη σας) για να στείλετε την ετικέτα με την ετικέτα.

Ενημερώθηκε στις 08/30/2023

Ο Imane γράφει πρακτικούς οδηγούς στο Telecom του χειριστή Bouygues.