Bouygues ή SFR: Ποιος είναι ο καλύτερος χειριστής στο Διαδίκτυο?, Orange, SFR, Bouygues Telecom ή Free: Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία?

Orange, SFR, Bouygues Telecom ή Free: Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία 

Contents

Το πορτοκαλί ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό σε άξονες μακράς διαρροής Με το 88 % των ιστοσελίδων που εμφανίζονται σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα στο TGV. Ακολουθήστε το δωρεάν κινητό (80 %), το Bouygues Telecom (79 %) και το SFR (78 %). Η τάση είναι η ίδια για κλήσεις σε τρένα και στους δρόμους. Σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε την πλήρη μελέτη του ARCEP στην πηγή για να λάβετε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Bouygues ή SFR: Ποιος είναι ο καλύτερος χειριστής στο Διαδίκτυο ?

Σήμερα, η σύγκριση των κουτιών του Διαδικτύου των χειριστών είναι απαραίτητη είναι απαραίτητη. Μεταξύ των πολλών προσφορών στην αγορά, μερικές φορές είναι περίπλοκο για πλοήγηση. Το Box News αναλύει τις προσφορές που προσφέρονται από τους Bouygues και SFR για να επιλέξετε τον καλύτερο χειριστή του Διαδικτύου σύμφωνα με την κατανάλωσή σας.

 • Το ουσιώδες
 • Οι Bouygues και SFR προσφέρουν και τις προσφορές στο Internet Box με το Τεχνολογία οπτικών ινών (υπόκειται σε επιλέξιμη στέγαση).
 • Το Bouygues προσφέρει δύο προσφορές τριπλό παιχνίδι (Διαδίκτυο, τηλεόραση, σταθερή τηλεφωνία): Το Bbox must και το bbox ultym. Μια προσφορά καταχώρησης διπλός παίκτης (Διαδίκτυο, σταθερή τηλεφωνία) είναι επίσης διαθέσιμη: Ταιριάζει με το bbox.
 • Το SFR προσφέρει τρεις προσφορές τριπλούν με την Το πλαίσιο εκκίνησης ινών SFR, το κιβώτιο τροφοδοσίας ινών SFR και το κουτί Premium Fiber Box.
 • Το σώμα Νάρκης έχει διορίσει Bouygues ως το Ο καλύτερος χειριστής όσον αφορά τη χρέωση στο Διαδίκτυο για το εγχώριο WiFi.

Bouygues ή SFR: Ποιος είναι ο καλύτερος χειριστής ινών ?

Εμφανίστηκε το 2010 στην αγορά τηλεφωνίας, η οπτική Fiber παρέχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο καλύτερη ποιότητα και ταχύτερη. Αυτή η νέα τεχνολογία βασίζεται σε ένα γυαλί ή πλαστικό σύρμα στην οποία το Διαδίκτυο.

Πολύ πιο αποτελεσματικό από το δίκτυο χαλκού ADSL, μπορεί να εμφανίσει ταχύτητα σύνδεσης μέχρι 100 φορές πιο γρήγορα.

Οι SFR και Bouygues προσφέρουν και τα δύο κουτιά στο διαδίκτυο με το οπτική ίνα Με αρκετές υπηρεσίες που θα περιγράψουμε λίγο χαμηλότερα σε αυτό το άρθρο. Αν και πολλές κατοικίες είναι ήδη συνδεδεμένες με την ίνα, είναι Η ανάπτυξη εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη στο γαλλικό έδαφος. Πριν από οποιαδήποτε συνδρομή, πρέπει επομένως να ελέγξετε πρώτα εάν Η διαμονή είναι επιλέξιμη για το δίκτυο.

Bouygues Telecom Internet Fiber προσφέρει

Το Bouygues Telecom προσφέρει δύο συνδρομές ινών για το επιλέξιμη στέγαση. Αυτές είναι προσφορές τριπλό παιχνίδι Με δέσμευση 12 μηνών. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες Διαδίκτυο, τηλεόραση και σταθερή τηλεφωνία μέσα στο Bbox must και το bbox ultym.

Μια τρίτη προσφορά καταχώρησης προσφέρεται επίσης από τον χειριστή: το Ταιριάζει με το bbox. Αυτό περιλαμβάνει μια συνδρομή διπλός παίκτης, με Προσφορά Διαδικτύου και σταθερή τηλεφωνία.

SFR Fiber Internet προσφέρει

Από την πλευρά του χειριστή SFR, το ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ FIBER Internet Υπάρχουν τρία. Βρίσκουμε αντίστοιχα το Το πλαίσιο εκκίνησης ινών SFR, το κιβώτιο τροφοδοσίας ινών SFR και το κουτί Premium Fiber Box. Όλες οι συνδρομές απαιτούν ένα 12 -περίοδος δέσμευσης και περιλαμβάνει Υπηρεσίες Διαδικτύου, Τηλεόρασης και Σταθερότητας.

Ποιος είναι ο καλύτερος χειριστής για το σταθερό διαδίκτυο ? Bouygues ή SFR ?

Για να υπολογίσουμε τα καλύτερα ποσοστά ροής στο διαδίκτυο στο WiFi, λαμβάνουμε υπόψη την ταχύτητα σύνδεσης από ένα Κινητό τερματικό και μέσω προγράμματος περιήγησης ιστού. Πράγματι, το Εσωτερικό δίκτυο WiFi Εμφανίζει τις επιδόσεις που ποικίλλουν ανάλογα με τον εξοπλισμό και τους χειριστές στην κορυφή του βάθρου είναι διαφορετικές.

Θεωρητικές χρεώσεις στο Διαδίκτυο του Box και του SFR Box: το οποίο προσφέρει τις καλύτερες ροές ?

Στην οπτική ίνες, το Box Fit προσφέρει ροή μέχρι 400 MB/S για λήψη και αποστολή. Το κουτί εκκίνησης SFR του προσφέρει ροή μέχρι 500 MB/S για λήψη και αποστολή.

Εκεί Το bbox πρέπει έχει ταχύτητα σύνδεσης μέχρι 1GB/S για λήψη και 700 MB/s στην αποστολή. Από την πλευρά του, το Δύναμη ινών SFR προσφέρω μέχρι 2GB/s για λήψη και 700 MB/s στην αποστολή.

Τέλος, για τα high -end κουτιά, το Box Ultym παραδίδει μια ροή μέχρι 2 GB/S για λήψη και 900 MB/s στην αποστολή. Το κιβώτιο Ίνα πριμοδότησης SFR Προσφέρετε ταχύτητα μέχρι 8 GB/S για λήψη και 1 GB/S στην αποστολή.

Πρέπει να το έχετε κατά νου Θεωρητικές ροές που ανακοινώθηκαν από τους φορείς εκμετάλλευσης προέρχονται από αποτελέσματα που λαμβάνονται υπό βέλτιστες εργαστηριακές συνθήκες.

Πράγματι, το πραγματικές ροές που παραδίδονται από το κουτί σας στο Διαδίκτυο είναι συχνά Κάτω από την εμφανιζόμενη απόδοση. Πρέπει να λάβετε υπόψη τα διαφορετικά Περιβαλλοντική παρέμβαση κάθε διαμονής.

Καλύτερη ροή wifi για bouygues, σύμφωνα με το NPERF

Το σώμα Νάρκης Δημοσιεύει α βαρόμετρο με διαφορετικές κατηγορίες για εκτίμηση Πραγματικές ροές των χειριστών. 3 Φεβρουαρίου 2023, Bouygues Telecom βγήκε (για δεύτερη συνεχή φορά) με το Καλύτερη σύνδεση σε εγχώριο WiFi (σε ένα κινητό τερματικό).

Με την Η καλύτερη μέση φθίνουσα ταχύτητα (241 MB/s) Ο χειριστής παραδίδει επίσης:

 • Οι καλύτεροι όρθιοι
 • Η χαμηλότερη καθυστέρηση (αντιπροσωπεύει τον χρόνο επικοινωνίας του δικτύου)
 • Την καλύτερη περιήγηση στο διαδίκτυο
 • Η καλύτερη ροή βίντεο.

SFR φτάνει λίγο περισσότερο στην κατάταξη με ένα Ροή λήψης στα 170 mb/s, περίπου 40% χαμηλότερο από τον ανταγωνιστή του.

Σχετικά με Σύνδεση WiFi Fiber με ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, Είναι ο χειριστής Ελεύθερος ο οποίος έρχεται στην κορυφή του βάθρου με μέση φθίνουσα ταχύτητα 531 MB/S. Το Bouygues φτάνει στη δεύτερη θέση με ταχύτητα σύνδεσης 466 MB/S. SFR έρχεται σε τελευταία θέση με προς τα κάτω ροή του 447 MB/S.

WiFi 6th: Το νέο πρότυπο WiFi

Το Bouygues Telecom ήταν το πρώτος χειριστής Για να προσφέρουμε το πλεονέκτημα του νέου προτύπου δικτύου Wi-Fi 6ο, που εξηγεί την κατάταξή του στην κορυφή του βάθρου.

Η εξαιρετικά γρήγορη ασύρματη σύνδεση εμφανίζει ακόμα πιο προηγμένη απόδοση από την μικρή αδελφή της επειδή χρησιμοποιεί το 6 ζώνη συχνοτήτων 6 GHz, εκδόθηκε από Arcep, Ο γαλλικός ρυθμιστής τηλεπικοινωνιών.

Το WiFi 6 καταλαμβάνει τις κλασικές μπάντες 2,4 GHz και 5 GHz. Αυτός ο χώρος επιτρέπει Περιορίζει την παρέμβαση Και για προσφορά Δεν υπάρχει πλέον ροή περιορίζοντας τη συμφόρηση. Από την πλευρά της, η SFR είχε εγκαινιάσει πρώτα το πρότυπο WiFi 6, αλλά δεν προσφέρει την απόδοση του Wifi 6ο στα κουτιά του στην εποχή μας.

Περιλαμβάνονται σε μπουκέτα τηλεόρασης των κιβωτίων SFR και Bouygues ?

Το SFR και το Bouygues προσφέρουν στις προσφορές του Internet Box τους Ένα πλήρες μπουκέτο τηλεόρασης με πολλα θεματικά κανάλια.

Το SFR περιλαμβάνει μέσα του Τρεις συνδρομές μια τηλεοπτική υπηρεσία Και ο Bouygues προσφέρει το μπουκέτο του μέσα στο Bbox must και bbox ultym. Οι δύο χειριστές προσφέρουν υπηρεσίες σχετικές με τον αποκωδικοποιητή τους:

 • Μια εργονομική και προσαρμόσιμη διεπαφή
 • VOD και υπηρεσία επανάληψης
 • Εφαρμογές ·
 • Φωνητικός βοηθός;
 • Τηλεοπτική εγγραφή 100 ώρες
 • Η επιλογή άμεσου ελέγχου.

Εδώ είναι συγκριτικοί πίνακες που συγκεντρώνουν Υπηρεσίες τηλεόρασης από τους δύο φορείς με τις προσφορές τους που είναι αντίστοιχα Είσοδος, μεσαία και ψηλά.

Εάν θέλετε ένα Φτηνές προσφορά με τηλεοπτική αποκωδικοποιητή, είναι προς το Το SFR Starter Box και τα 160 κανάλια του περιλαμβάνονται ότι πρέπει να πάτε. Πράγματι, η προσφορά Ταιριάζει με το bbox προσφέρει μια υπηρεσία dualplay με το Διαδίκτυο και μόνο τη σταθερή τηλεφωνία.

 • Box 4K TV αποκωδικοποιητής
 • 180 τηλεοπτικά κανάλια περιλαμβάνεται
 • Επιλογή πολλαπλών τηλε-
 • Εφαρμογή Β.Τηλεόραση (τηλεόραση στο smartphone)
 • SFR Box 8K αποκωδικοποιητής
 • 200 τηλεοπτικά κανάλια περιλαμβάνεται
 • Netflix, Disney+, Amazon Prime προσφέρθηκε να διαλέξει για 6 μήνες
 • Επιλογή πολλαπλών τηλε-
 • Application SFR TV (τηλεόραση στο smartphone)

Το SFR Fiber Power προσφέρει ένα ωραίο μπουκέτο τηλεόρασης Περιλαμβάνονται 200 ​​κανάλια. Ως μπόνους, ο χειριστής σας επιτρέπει να επιλέξετε μια δωρεάν συνδρομή για 6 μήνες στην πλατφόρμα Netflix, Disney+ ή Amazon Prime.

Η συνδρομή προσφέρει την επιλογή Πολυ-τηλεόραση που επιτρέπει έναν δεύτερο δευτερεύον αποκωδικοποιητή (ο οποίος ευθυγραμμίζεται με τα ίδια χαρακτηριστικά του κύριου εξοπλισμού). Η υπηρεσία είναι με το ρυθμό 3 €/μήνα και χωρίς δέσμευση.

Από την πλευρά του, το bbox πρέπει να προσφέρει ένα μπουκέτο τηλεόρασης 180 τηλεοπτικά κανάλια, Αλλά δεν περιλαμβάνει προσφορές σε πλατφόρμες. Η συνδρομή προσφέρει επίσης την επιλογή Multi-TV με έναν νέο αποκωδικοποιητή και το τηλεχειριστήριο του. Χάρη σε αυτήν την επιλογή, ο χειριστής επιτρέπει σε όλες τις επιλογές bbox σε ένα δεύτερη οθόνη (Ψηφιακή εγγραφή, επανάληψη, άμεσος έλεγχος. ) Για € 8,99/μήνα (€ 1 τον πρώτο μήνα και χωρίς δέσμευση).

Οι δύο φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν ένα αποκρυπτογράφος υψηλή ανάλυση με το Τεχνολογία 4K.

 • Box 4K TV αποκωδικοποιητής
 • 180 τηλεοπτικά κανάλια περιλαμβάνεται
 • Disney+ και Universal+ προσφέρονται για 6 μήνες
 • Επιλογή πολλαπλών τηλε-
 • Εφαρμογή Β.Τηλεόραση (τηλεόραση στο smartphone)
 • SFR Box 8K αποκωδικοποιητής
 • 200 τηλεοπτικά κανάλια περιλαμβάνεται
 • Netflix, Disney+, Amazon Prime προσφέρθηκε να διαλέξει για 6 μήνες
 • Επιλογή πολλαπλών τηλε-
 • Εφαρμογή τηλεόρασης SFR

Για την προσφορά υψηλής ποιότητας, προσφέρει η Bouygues Περιλαμβάνονται 180 κανάλια καθώς και προγράμματα Universal+ και Disney+ προσφέρονται για 6 μήνες. Η επιλογή Multi-TV για € 8,99/μήνα Και χωρίς δέσμευση είναι επίσης διαθέσιμο με αυτήν την προσφορά.

Το SFR εμφανίζει ένα ελαφρώς πιο εκτεταμένο μπουκέτο τηλεόρασης με 200 θεματικά κανάλια περιλαμβάνονται και τα ίδια πλεονεκτήματα με την ισχύ των ινών SFR, α Δωρεάν συνδρομή για 6 μήνες σε πλατφόρμες Disney+, Netflix ή Amazon Prime (μια επιλογή). Η επιλογή Multi-TV περιλαμβάνεται για 3 €/μήνα χωρίς υποχρέωση, Ακριβώς όπως το κουτί ινών ισχύος.

Ο Αποκωδικοποιητές σε έκδοση 4K είναι διαθέσιμα και από τους δύο χειριστές.

Bouygues ή SFR: Ποιος είναι ο καλύτερος χειριστής για σταθερή τηλεφωνία ?

Και τα δυο Φτηνό κιβώτιο Internet, Το SFR Starter και το Box Fit προσφέρουν και μια σταθερή προσφορά τηλεφωνίας με Απεριόριστες κλήσεις προς και από τις διορθώσεις στη Γαλλία και το DOM. Ωστόσο, η προσφορά της Bouygues Telecom, ωστόσο, φαίνεται να είναι πιο εκτεταμένη από τον ανταγωνιστή της:

 • Οι απεριόριστες κλήσεις προς σταθερές περιλαμβάνουν μια λίστα 110 προορισμοί σε όλο τον κόσμο με το Box Fit και 100 προορισμούς με το SFR Starter Box.
 • Κλήσεις προς Κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας χρεώνονται 0,35 € ανά λεπτό με SFR όταν ο Bouygues προσφέρει ένα Απεριόριστη προσφορά για κινητά στη Γαλλία και περισσότερους από 50 προορισμούς στον κόσμο.

Γενικά, η προσφορά της τηλεφωνίας που περιλαμβάνεται στο Box Bouygues είναι πιο εμπλουτισμένος από αυτό των κουτιών SFR. Εδώ είναι ένας συγκριτικός πίνακας των τεσσάρων προσφορών, Power Fiber και Premium καθώς και το Box Must και το Box Ultym ::

 • Απεριόριστο στη Γαλλία
 • Απεριόριστος 110 Προορισμοί στον κόσμο
 • Απεριόριστο στη Γαλλία
 • Απεριόριστος 50 Προορισμοί στον κόσμο
 • Απεριόριστο στη Γαλλία και την Ευρώπη
 • Απεριόριστος 110 Προορισμοί στον κόσμο
 • Απεριόριστο στη Γαλλία και την Ευρώπη
 • Απεριόριστος 50 Προορισμοί στον κόσμο
 • Απεριόριστο στη Γαλλία
 • Απεριόριστος 100 Προορισμοί στον κόσμο
 • Απεριόριστο στη Γαλλία και την Ευρώπη
 • Απεριόριστος 100 Προορισμοί στον κόσμο

Ο Bouygues ξεχωρίζει ιδιαίτερα ευχαριστώ Κατάλογος κλήσεων προς κινητά στον κόσμο. Οι προσφορές του, το bbox must και το bbox ultym προσφέρουν μια λίστα 50 προορισμοί με απεριόριστες κλήσεις προς κινητά στον κόσμο. Εδώ είναι μια ομαδοποίηση πίνακα λεπτομερώς οι προορισμοί που περιλαμβάνονται:

Χειριστής Βόμβες
Προορισμοί με απεριόριστες κλήσεις
κινητός στίχος
Ενίσχυση του bbox : Οι Αζόρες, η Γερμανία, η Ανδόρα, η Αγγλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βουλγαρία, οι Κανάρια, η Κύπρο, η Κέρδη, η Κρήτη, η Κροατία, η Δανία, η Ισπανία, η Εσθονία, η Φινλανδία, η Γαλλία, το Γιβραλτάρ, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Ιρλανδία, η Βόρεια Ιρλανδία , Ιταλία, Βαλεατική, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαδέρα, Μάλτα, Νορβηγία, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Δημοκρατία-Ττσίκια, Ρουμανία, Σαρδηνία, Σικελία, Σλοβακία,
Σλοβενία, Σουηδία, Ελβετία, Βατικανό, Καναδάς, Ηνωμένες Πολιτείες, Κίνα, Νότια Κορέα,
Σιγκαπούρη, Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι, Dom.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι το δικό σας Οι ανάγκες επικοινωνίας παραμένουν υποκειμενικές. Για το λόγο αυτό είναι χρήσιμο να συμβουλευτείτε το Εξαντλητικός κατάλογος προορισμών περιλαμβάνονται Στις προσφορές των δύο χειριστών.

Για παράδειγμα, προσφέρει το SFR Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα του Βιετνάμ Όταν η Bougyues δεν περιλαμβάνει αυτόν τον προορισμό στα τρία κουτιά του.

Ποιος είναι ο καλύτερος χειριστής μεταξύ Bouygues και SFR από την άποψη της τιμής ?

Όσον αφορά την τιμή, όλες οι προσφορές bbox προσφέρουν ένα πιο πλεονεκτική τιμή ότι τα κουτιά SFR (εκτός από το prix de la bbox must και το bbox ultym το δεύτερο έτος).

Για να απεικονίσω Εξέλιξη τιμών Διαφορετικές προσφορές, εδώ είναι οι τιμές τους 12 και 24 μήνες ::

Κιβώτιο ινών εκκίνησης

215,88 €

251,88 €

Δύναμη ινών SFR

299,88 €

335,88 €

Ίνα πριμοδότησης SFR

371,88 €

407,88 €

983,76 €

Το καλύτερο σχέση ποιότητας και τιμής υπολογίζεται σύμφωνα με το δικό σας ανάγκες κατανάλωσης καθώς και τις προτιμήσεις σας όσον αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Για παράδειγμα, εάν θέλετε μια προσφορά χαμηλής τιμής τριπλής ποιότητας, το κιβώτιο Εκκινητής SFR είναι επωφελής.

Από την άλλη πλευρά, θα επιστρέψει σε εσάς πιο ακριβό από το Boxe Fit και αυτό, από το πρώτο έτος. Εάν το ενδιαφέρον σας είναι στις τηλεφωνικές επικοινωνίες, Το Bbox Fit και η πολύ ελκυστική τιμή του παραμένει η καλύτερη επιλογή.

Έχουν οι προσφορές Bouygues και SFR Internet Box 1 έτος δέσμευσης. Επομένως, μπορείτε να αποφασίσετε να τερματίσετε τη συνδρομή σας μετά το πρώτο έτος.

Θέλετε ένα bbox από bouygues ?

Bouygues Πελάτες: Ποιες είναι οι απόψεις ?

Το Bouygues είναι ένας από τους σημαντικότερους φορείς εκμετάλλευσης στην αγορά τηλεφωνίας. Μέχρι σήμερα, έχει περισσότερα 4 εκατομμύρια συνδρομητές. Στον ιστότοπο ειδοποίησης Trust Pilot Online, ο χειριστής κατέχει τη μέση σημείωση του 1,2 από τα 5. Οι ειδοποιήσεις επιτρέπουν στους μελλοντικούς πελάτες να αποκτήσουν μια ιδέα για το Εξυπηρέτηση πελατών, τεχνική υπηρεσία ή επίπεδο ικανοποίησης προϊόντων.

Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι θα έχει ένας δυσαρεστημένος πελάτης πολύ πιο εύκολο να το γνωρίσεις από έναν ικανοποιημένο πελάτη. Οι παρατηρήσεις των δυσαρεστημένων πελατών μεταφέρονται στο Διαδικασία εγκατάστασης ινών για κάποιους ανθρώπους :

Ήμουν σε επαφή με έναν πωλητή από το Bouygues Télécom για να πλησιάσει το bbox. Βρίσκοντας την ενδιαφέρουσα προσφορά του, αποφάσισα να αλλάξω τον χειριστή, αλλά σήμερα, έχω πικρά λυπάμαι, γιατί έχει περάσει ένα μήνα και μισό τώρα που περιμένω τον τεχνικό για την εγκατάσταση του κουτιού (οι συναντήσεις ακυρώθηκαν και αναβλήθηκαν αρκετές φορές χωρίς μου προειδοποίηση . Ουσία. Όχι πολύ επαγγελματικά όλα αυτά.
De Marc – Ιανουάριος 2023

Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι κριτικές πελατών είναι μικτός Και ορισμένοι χρήστες είναι θετική εμπειρία πελατών και αντιδραστικό προσωπικό ::

Δεν σκεφτόμαστε να θέσουμε θετικές απόψεις. Αλλά ήθελα να τονίσω ότι η εμπειρία μου με την υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης πήγε πολύ καλά. Επαγγελματίες σύμβουλοι, αναστολή τιμολόγησης κατά τη διάρκεια του τεχνικού προβλήματος. Και ο διαθέσιμος χρόνος για ένα κλειδί 4G μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.
Από Nell s. – Μαρτίου 2022

Η πρόσφατη εμπειρία μου με την Bouygues Télécom μετά από ένα πρόβλημα συγκόλλησης στο οπτικό τερματικό Take ήταν εξαιρετική, πολύ καλή επαφή με την τεχνική υπηρεσία (προσβάσιμη σε λιγότερο από ένα λεπτό), στέλνοντας έναν τεχνικό, ευχάριστο και ικανό, την επόμενη μέρα, διαγνώστηκε και επισκευάστηκε πολύ γρήγορα. Συγχαίρω τον Bouygues Telecom για την τεχνική του υπηρεσία και την ανταπόκρισή του.
Του josé g. – Μάρτιος 2023

Πελάτες SFR: Τι σκέφτονται η υπηρεσία Διαδικτύου ?

Το SFR είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους φορείς εκμετάλλευσης στην αγορά τηλεφωνίας, με όχι μακριά 4 εκατομμύρια συνδρομητές με κουτί ινών. Όπως ο Bouygues, ο χειριστής γνωρίζει το μερίδιό του για δυσαρέσκεια.

Στον πιλοτικό χώρο εμπιστοσύνης, ανέρχεται σε 13.162 κριτικές με συνολική σημείωση του 1,4 από τα 5. Οι δυσαρεστημένοι πελάτες είναι Μερικές φορές ασταθή σύνδεση Σε ορισμένα μέρη στη Γαλλία:

Τίποτα δεν πρόκειται να φύγει από τη σύνδεση είναι καταστροφική, αλλά είμαι σε ίνες μοιάζει με το minitel είναι οτιδήποτε ακόμα και σε 4G έχω καλύτερη σύνδεση “
Pinsorp l. – Απρίλιος 2023

Ωστόσο, οι ικανοποιημένες ειδοποιήσεις πελατών αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της εξυπηρέτησης πελατών και μια αποτελεσματική σύνδεση ινών:

Εξαιρετική αξία για τα χρήματα, € 18 για 1 έτος, για μια ομοαξονική σύνδεση που η SFR είναι η μόνη που προσφέρει, διότι εξακολουθεί να μην υπάρχει πρόσβαση σε ίνες μαζί μας (92210). Εγκατάσταση στη συμφωνηθείσα, γρήγορη και καθαρή ημερομηνία. Μπορούμε τελικά να τηλεμεταγεί σε καλές συνθήκες. Επιστροφή χρημάτων των τελών τερματισμού του πρώην χειριστή μου. Ζεστή και ανταποκρινόμενη εξυπηρέτηση πελατών. Τη μόνη μου λύπη: να περιμένω πολύ καιρό πριν από την εγγραφή τους.
Από το Véronique D. – Δεκέμβριος 2022

Ψάχνοντας για έναν νέο προμηθευτή Διαδικτύου για να έχει καλύτερη ταχύτητα, το Box SFR 4G φαίνεται να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου με τη χρέωση ενός Mbit πολύ υψηλότερη από το ADSL για μια μηνιαία τιμή συνδρομής που ισοδυναμεί με το τρέχον πακέτο μου.
Από Fufu – Νοέμβριος 2022

Ενημερώθηκε στις 09/19/2023

Ο Ophélie ανακαλύπτει το Selectra κατά τη διάρκεια μιας πρακτικής άσκησης ως επεξεργαστής ιστού μετά την απόκτηση επαγγελματικής άδειας. Αφού είναι υπεύθυνος για τη σύνταξη περιεχομένου τηλεπικοινωνιών και της ενότητας ειδήσεων, είναι Υπεύθυνος για τον ιστότοπο Bbox-News από το 2018 και σας κάνει να επωφεληθείτε από την απαράμιλλη γνώση του Διαδίκτυο και κινητές προσφορές Bouygues Telecom.

Orange, SFR, Bouygues Telecom ή Free: Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία ?

Το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

TF1 Canal Plus

Όπως κάθε χρόνο, η ρυθμιστική αρχή για την ηλεκτρονική επικοινωνία (ARCEP) δημοσιεύει τα αποτελέσματα της εκστρατείας μέτρησης σχετικά με την ποιότητα των κινητών υπηρεσιών. Ποιος από το Orange, Bouygues, SFR και Free έχει το καλύτερο κινητό δίκτυο το 2022 ?

Για την 23η έκδοση της ετήσιας έρευνας της μετρώντας την ποιότητα της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας σε 2G, 3G, 4G και 5G, στη Γαλλία, η ARCEP πραγματοποίησε εκατομμύρια μέτρα στην ηπειρωτική Γαλλία μεταξύ των τέλους Μαΐου και των τέλους Αυγούστου 2022. Διεξήχθησαν τόσο εντός όσο και εκτός των κτιρίων, καθώς και στη μεταφορά. Εδώ είναι η ετυμηγορία του.

Ποιος χειριστής διαθέτει το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας το 2022 ?

Το Arcep δεν πηγαίνει εκεί με τέσσερα μονοπάτια, λέγοντας ότι “Οι τέσσερις χειριστές έχουν πολύ υψηλά αποτελέσματα στη δοκιμή εμφάνισης ιστοσελίδων”. Τούτου λεχθέντος, η Orange κάνει καλά προβάλλοντας ιστοσελίδες σε 2g/3g/4g σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα σε 98 % των περιπτώσεων. Το Bouygues Telecom δεν απέχει πολύ με επιτυχία 95 %, ακολουθούμενη από δωρεάν κινητό στο 94 %. Το SFR κλείνει τον περίπατο με βαθμολογία 81 %.

Προβολή βίντεο ροής “Σε τέλεια ποιότητα” μετρήθηκε επίσης. Μια άσκηση που δεν είναι πάντα εύκολη ανάλογα με την πυκνότητα της περιοχής στην οποία είμαστε. Ωστόσο, οι τέσσερις φορείς εκμετάλλευσης κάνουν πολύ καλά σε πυκνές περιοχές με 98 % σε πορτοκαλί, 97 % στο Bouygues Telecom, 94 % σε δωρεάν κινητά και 88 % στο SFR.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα αποτελέσματα είναι λιγότερο καλά στις αγροτικές περιοχές, με μια ταξινόμηση που αλλάζει ελαφρώς: το πορτοκαλί εξακολουθεί να είναι επικεφαλής με επιτυχία 89 %, ακολουθούμενη από δωρεάν κινητό με 85 %. Οι SFR και Bouygues κλείνουν μόνο με επιτυχία 78 %.

Ένα 5G “εξακολουθεί να αναπτύσσεται”

Μεσαίο απόγονο επιτόκιο κινητής τηλεφωνίας

Για αυτές τις ίδιες δοκιμές, το ARCEP εξέτασε επίσης τις διαφορές στα αποτελέσματα σε 2G/3G/4G, στη συνέχεια να επαναπροσδιορίσετε τις δοκιμές προσθέτοντας 5G. Για την ρυθμιστική αρχή, “Η εμπειρία φαίνεται παρόμοια”, υπενθυμίζοντας ότι το 5G εξακολουθεί να αναπτύσσεται και ότι το άμεσο όφελος του είναι κυρίως αντιληπτό πού “Τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ζητούνται έντονα, ακόμη και κορεσμένα. »»

Από την άλλη πλευρά, οι μέσες απόγονοι ροές που μετρήθηκαν είναι υψηλότερες σε 3g/4g/5g (94 MBITs/s) από ό, τι όταν μετριούνται μόνο σε 3g/4g (63 MBITs/s). Υπάρχει σημαντική εξέλιξη σε σύγκριση με πέρυσι.

Χρεώσεις μέσης λειτουργίας απόγονο

Για τη λεπτομέρεια από τον χειριστή σε αυτό το ίδιο τεστ, η Orange προσφέρει τις καλύτερες φθίνουσες ταχύτητες με μέσο όρο 143 Mbit/s σε ολόκληρη τη Γαλλία και 217 Mbit/s σε πυκνή ζώνη. Το SFR φτάνει το δεύτερο σε ροές με 84 Mbit/s κατά μέσο όρο στην επικράτεια και 163 Mbit/s σε πυκνές περιοχές. Ακολουθήστε το Bouygues Telecom με 84 Mbit/s και 167 Mbit/s και δωρεάν με 64 Mbit/s κατά μέσο όρο, σε πυκνή ζώνη σε εθνικό επίπεδο.

Φωνές, SMS και μεταφορές

Ο Arcep σημειώνει επίσης φωνητική ποιότητα το 2022. Οι χειριστές λαμβάνουν πολύ στενά αποτελέσματα όσον αφορά τις μέσες κλήσεις για κλήσεις. Την ίδια παρατήρηση όσον αφορά το ποσοστό κλήσης που διατηρείται για δύο λεπτά και χωρίς ακουστικές διαταραχές. Όλοι οι χειριστές είναι πάνω από 90 %, με εξαίρεση το Free που εμφανίζουν βαθμολογία 87 % σε αυτή τη δοκιμή. Όσον αφορά το SMS, χρειάζονται λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα σε όλους τους χειριστές για να τους λάβουν.

Οι ροές ρυθμού ροής έχουν μετρηθεί. Σημαντικά στοιχεία για να μάθετε ποιος χειριστής θα είναι ο πιο αξιόπιστος σύμφωνα με τα μέσα ταξιδιού σας. Στους οδικούς άξονες, το 95 % των ιστοσελίδων εμφανίζονται σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, ανεξάρτητα από τον χειριστή. Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί σε TGV, Internés και Ter όπου ο αριθμός αυτός πέφτει στο 81 %. Οι RER και Transilians κάνουν καλύτερα (90 %), αλλά παραμένουν πίσω από τα μετρό (95 %).

Το πορτοκαλί ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό σε άξονες μακράς διαρροής Με το 88 % των ιστοσελίδων που εμφανίζονται σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα στο TGV. Ακολουθήστε το δωρεάν κινητό (80 %), το Bouygues Telecom (79 %) και το SFR (78 %). Η τάση είναι η ίδια για κλήσεις σε τρένα και στους δρόμους. Σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε την πλήρη μελέτη του ARCEP στην πηγή για να λάβετε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Εάν θέλετε να μάθετε τον καλύτερο χειριστή κοντά σας, μεταβείτε Το κινητό μου δίκτυο, Ένα από τα εργαλεία που προσφέρει η ARCEP.

SFR vs Bouygues: Ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής του Διαδικτύου ?

Σε έναν κόσμο όπου η πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει γίνει απαραίτητη για να παραμείνετε συνδεδεμένοι και να απολαύσετε πλήρως τις δραστηριότητές μας στο διαδίκτυο, η επιλογή του σωστού διαχειριστή του Διαδικτύου είναι μια κρίσιμη απόφαση. Μεταξύ των πιο δημοφιλών παρόχων πρόσβασης στη Γαλλία, το SFR και το Bouygues Telecom ξεχωρίζουν προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες Διαδικτύου. Αλλά αντιμετωπίζουμε μια τέτοια επιλογή, πώς να προσδιορίσετε ποιοι από αυτούς τους δύο φορείς εκμετάλλευσης είναι το καλύτερο για να καλύψετε τις ανάγκες σας ?
Επιλέγω.Η COM διερευνά για εσάς τις προσφορές και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την SFR και την Bouygues Telecom, για να σας βοηθήσουν να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση. Θα αναθεωρήσουμε διαφορετικά κριτήρια όπως το δίκτυο, τις ταχύτητες σύνδεσης, τις διαφορετικές συνδρομές, τις προσφορές με έξυπνη τηλεόραση και πολλά άλλα.

SFR vs Bouygues

Δημοσιεύτηκε στις 02/16/2021 | Ενημερώθηκε στις 06/16/2023 | από την Vanessa Rollot

SFR vs Bouygues: που προσφέρει την καλύτερη προσφορά στο Διαδίκτυο ?

Είτε πρόκειται για προσφορές ADSL είτε για ίνες Internet, το ζήτημα της γνώσης που προσφέρει την καλύτερη προσφορά στο Διαδίκτυο μεταξύ SFR και Bouygues Telecom δεν μπορεί να αποφασιστεί απλά. Πράγματι, αν και τα κουτιά των δύο προμηθευτών φαίνονται παρόμοια με την πρώτη ματιά, οι προσφορές τους έχουν πολλές διαφορές. Όταν πρόκειται για την επιλογή, είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες και οι προτιμήσεις του καθενός.

Ποιος έχει το καλύτερο κουτί Internet χωρίς τηλεόραση ?

SFR προσφέρει αποκλειστικά συνδρομές ” τριπλό παιχνίδι “(Internet + TV + Σταθερή τηλεφωνία) για τις προσφορές του στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, κατά την εγγραφή σας, Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν να μην συμπεριλάβουν το Box TV Στη συνδρομή τους. Είτε επιλέγετε μια προσφορά SFR Internet με ή χωρίς αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, το κόστος παραμένει το ίδιο.

Bouygues Telecom, Όσο για αυτόν, προσφέρει ένα Μοναδική προσφορά στο Διαδίκτυο χωρίς τηλεόραση, που ονομάζεται Ταιριάζει με το bbox. Τον Μάιο του 2023, ήταν ένα από τα πιο προσιτά κουτιά στην αγορά όσον αφορά την τιμή.

Εδώ είναι μια περίληψη του Fiber και ADSL SFR και Bouygues Internet προσφορές χωρίς τηλεόραση ::

FAI SFR Βόμβες
Διαδίκτυο Εκκινητής ινών SFR SFR εκκίνηση ADSL Δύναμη ινών SFR SFR Power ADSL Ίνα πριμοδότησης SFR SFR Premium ADSL Bouygues Bbox Fit + Fiber Bouygues bbox fit adsl
Ταχύτητες σύνδεσης • 500 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα
• 500 MB/S στην ενημέρωση
• 20 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα
• 1 MB/S στην ενημέρωση
• 2 GB/S σε φθίνουσα ταχύτητα
• 700 MB/S στην ενημέρωση
• 20 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα
• 1 MB/S στην ενημέρωση
• 8 GB/S σε φθίνουσα ταχύτητα
• 1 GB/S στην ενημέρωση
• 20 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα
• 1 MB/S στην ενημέρωση
• Έως 400 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα
• Έως 400 MB/s σε ανοδική ταχύτητα
• Έως 15 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα
• έως 1 MB/S στην ενημέρωση
Το τηλέφωνο του σπιτιού Απεριόριστες κλήσεις προς διορθώσεις στη Γαλλία Απεριόριστες κλήσεις
Προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία
Απεριόριστες κλήσεις
προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα στην Ευρώπη
Απεριόριστες κλήσεις προς διορθώσεις στη Γαλλία και περισσότερες από 110 χώρες
Εξοπλισμός • SFR Box 7 WiFi 5
• WiFi Repeater (κάλυψη WiFi σε όλο το σπίτι) προαιρετικό + € 3/μήνα
• Εγγυημένο Διαδίκτυο (4G Flashbox για προαιρετική σύνδεση) ως επιλογή + € 5/μήνα
• SFR Box 7 TV προαιρετική
• SFR Box 8 WiFi 6
• Smart WiFi Repeater (WiFi 6 σε όλο το σπίτι) Προαιρετικό + € 3/μήνα
• Εγγυημένο Διαδίκτυο (4G Flashbox για προαιρετική σύνδεση) ως επιλογή + € 5/μήνα
• Προαιρετική τηλεόραση Android TV Connect
• SFR Box 8 x WiFi 6
• Smart WiFi Repeater (για διαμονή άνω των 80 m²)
• Εγγυημένο Διαδίκτυο (4G Flashbox για σύνδεση χωρίς διακοπή)
• SFR Box 8 TV προαιρετική
Ταιριάζει με το bbox
Δέσμευση
μήνας
12 μήνες
Τιμή
Σε € TTC
€ 20,99/μήνα για 1 έτος
τότε € 34,99/μήνα
27,99 €/μήνα για 1 μήνα
τότε € 39,99/μήνα
33,99 €/μήνα για 1 έτος
τότε € 46,99/μήνα
17,99 €/μήνα για 1 έτος
Τότε € 31.99/μήνα
17,99 €/μήνα για 1 έτος
Τότε € 27,99/μήνα
Μέσα για εγγραφή • Σε σύνδεση
• Στο κατάστημα SFR
• μέσω τηλεφώνου στο 1099
• Με έναν σύμβουλο να επιλέξει.com (μέσω τηλεφώνου ή συγκριτή)
• Στο κατάστημα Bouygues
• μέσω τηλεφώνου στο 3106
• Με έναν σύμβουλο να επιλέξει.com (μέσω τηλεφώνου ή συγκριτή)

Σύγκριση των προσφορών Fiber Box και ADSL χωρίς SFR TV και Bouygues
Οι τιμές που ισχύουν τον Μάιο του 2023

Ο Προσφορές SFR TV διακρίνονται από πιο ελκυστικές ροές και εξοπλισμό. Επιπλέον, αυτός ο χειριστής προσφέρει επίσης μια πιο εκτεταμένη επιλογή συνδρομών τηλεόρασης. Ωστόσο, τοΠροσφορά box από Bouygues τοποθετείται ως η φθηνότερη προσφορά, είτε με είτε χωρίς προώθηση.

 • Πλεονέκτημα για το SFR για ροή και εξοπλισμό.
 • Πλεονέκτημα στο Bouygues για την τιμή.

Μειώστε τον λογαριασμό σας στο Διαδίκτυο

Οι ειδικοί μας σας βοηθούν να βρείτε την καλύτερη προσφορά στο Διαδίκτυο και να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα ADSL ή FIBER σας.

Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ

SFR Box ή Box: Ποιο είναι το καλύτερο κουτί + τηλεόραση ?

Σε αντίθεση με το SFR, η Bouygues Telecom προσφέρει μόνο 2 συνδρομές ινών και 2 συνδρομές ADSL με τηλεόραση. Παρά την πιο περιορισμένη επιλογή, αυτά τα 2 bboxes με τηλεόραση παραμένουν πολύ ανταγωνιστικές προσφορές όσον αφορά τις τιμές και τα χαρακτηριστικά. Εκεί Διάκριση μεταξύ των κουτιών SFR και εκείνων των Bouygues Telecom βρίσκεται στον αριθμό των προσφερόμενων καναλιών και στον εξοπλισμό που περιλαμβάνεται.

Σύγκριση των κουτιών SFR και Bouygues με τηλεόραση

Γενικά, το Προσφορές Διαδικτύου με Bouygues και SFR TV είναι περισσότερο ή λιγότερο παρόμοια.

Εδώ είναι ένας συγκριτικός πίνακας του Προσφορές από Triple Play Fiber και ADSL από το SFR ::

FAI SFR
Διαδίκτυο Εκκινητής ινών SFR SFR εκκίνηση ADSL Δύναμη ινών SFR SFR Power ADSL Ίνα πριμοδότησης SFR SFR Premium ADSL
Ταχύτητες σύνδεσης • 500 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα
• 500 MB/S στην ενημέρωση
• 20 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα
• 1 MB/S στην ενημέρωση
• 2 GB/S σε φθίνουσα ταχύτητα
• 700 MB/S στην ενημέρωση
• 20 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα
• 1 MB/S στην ενημέρωση
• 8 GB/S σε φθίνουσα ταχύτητα
• 1 GB/S στην ενημέρωση
• 20 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα
• 1 MB/S στην ενημέρωση
Τηλεόραση 160 τηλεοπτικά κανάλια και υπηρεσίες Συμπεριλαμβάνονται 200 ​​τηλεοπτικά κανάλια και υπηρεσίες
Σβέδο Επιλογή, για 6 μήνες:
• Το Netflix περιλάμβανε στη συνέχεια € 5.99/μήνα
• Η Disney+ περιλάμβανε στη συνέχεια € 8.99/μήνα
• Το βίντεο Amazon Prime περιελάμβανε και στη συνέχεια € 6,99/μήνα
Επιλογή, για 9 μήνες:
• Το Netflix περιλάμβανε στη συνέχεια € 5.99/μήνα
• Η Disney+ περιλάμβανε στη συνέχεια € 8.99/μήνα
• Το βίντεο Amazon Prime περιελάμβανε και στη συνέχεια € 6,99/μήνα
Το τηλέφωνο του σπιτιού Απεριόριστες κλήσεις προς διορθώσεις στη Γαλλία Απεριόριστες κλήσεις
Προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία
Απεριόριστες κλήσεις
προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα στην Ευρώπη
Εξοπλισμός • SFR Box 7 WiFi 5
• WiFi Repeater (κάλυψη WiFi σε όλο το σπίτι) προαιρετικό + € 3/μήνα
• Εγγυημένο Διαδίκτυο (4G Flashbox για προαιρετική σύνδεση) ως επιλογή + € 5/μήνα
• SFR Box 8 WiFi 6
• Smart WiFi Repeater (WiFi 6 σε όλο το σπίτι) Προαιρετικό + € 3/μήνα
• Εγγυημένο Διαδίκτυο (4G Flashbox για προαιρετική σύνδεση) ως επιλογή + € 5/μήνα
• Συνδέστε την τηλεόραση Android
• SFR Box 8 WiFi 6
• WiFi Repeater (κάλυψη WiFi σε όλο το σπίτι) προαιρετικό + € 3/μήνα
• Εγγυημένο Διαδίκτυο (4G Flashbox για προαιρετική σύνδεση) ως επιλογή + € 5/μήνα
• Συνδέστε την τηλεόραση Android
• SFR Box 8 x WiFi 6
• Smart WiFi Repeater (για διαμονή άνω των 80 m²)
• Εγγυημένο Διαδίκτυο (4G Flashbox για σύνδεση χωρίς διακοπή)
• SFR Box 8 TV
• SFR Box 8 WiFi 6
• Repeater WiFi (κάλυψη WiFi σε όλο το σπίτι)
• Εγγυημένο Διαδίκτυο (4G Flashbox για σύνδεση χωρίς διακοπή)
• SFR Box 8 TV
Δέσμευση
μήνας
12 μήνες
Τιμή
Σε € TTC
€ 20,99/μήνα για 1 έτος
τότε € 34,99/μήνα
27,99 €/μήνα για 1 μήνα
τότε € 39,99/μήνα
33,99 €/μήνα για 1 έτος
τότε € 46,99/μήνα
Μέσα για εγγραφή • Σε σύνδεση
• Στο κατάστημα SFR
• μέσω τηλεφώνου στο 1099
• Με έναν σύμβουλο να επιλέξει.com (μέσω τηλεφώνου ή συγκριτή)

Σύγκριση των προσφορών Box + Fiber και ADSL SFR TV
Οι τιμές που ισχύουν τον Μάιο του 2023

Εδώ είναι ένας συγκριτικός πίνακας του Προσφορές από Triple Play Fiber και ADSL από Bouygues ::

FAI Βόμβες
Διαδίκτυο Το bbox πρέπει να ινών Το bbox πρέπει να ADSL Box Ultym Fiber Box Ultym ADSL
Ταχύτητες σύνδεσης • 1 GB/S σε φθίνουσα ταχύτητα
• 700 MB/S στην ενημέρωση
• Έως 15 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα
• έως 1 MB/S στην ενημέρωση
• 2 GB/S σε φθίνουσα ταχύτητα
• 900 MB/S στην ενημέρωση
• Έως 15 MB/s σε φθίνουσα ταχύτητα
• έως 1 MB/S στην ενημέρωση
Τηλεόραση • Περισσότερα από 180 κανάλια
• Περισσότερα από 90 κανάλια HD
• Περισσότερα από 40 κανάλια επανάληψης
• Επαναφορά της έναρξης και του ελέγχου της άμεσης
• Εφαρμογή Β. τηλεόραση
Σβέδο • Περιλαμβάνεται η Disney+ 6 μήνες
• Περιλαμβάνεται καθολική+ 6 μήνες
Το τηλέφωνο του σπιτιού Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία και σε διορθώσεις περισσότερων από 110 χωρών Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία/Ευρώπη/Ελβετία και να διορθωθούν σε περισσότερες από 110 χώρες
Εξοπλισμός • Το Box πρέπει να WiFi 6
• αποκωδικοποιητής τηλεόρασης Bbox 4K
• 100 -Hour TV Recorder
• Box Ultym WiFi 6η τελευταία γενιά
• Box 4K HDR TV αποκωδικοποιητής
• 50 GB 4G μίνι κουτιά κατόπιν αιτήματος
• 2 επαναλήπτες WiFi 6 που περιλαμβάνονται σύμφωνα με το αποτέλεσμα διάγνωσης WiFi
• 100 -Hour TV Recorder
Δέσμευση
μήνας
12 μήνες
Τιμή
Σε € TTC
24,99 €/μήνα για 1 έτος και μετά € 41,99/μήνα 24,99 €/μήνα για 1 έτος
τότε € 37,99/μήνα
€ 30.99/μήνα για 1 έτος και μετά € 50.99/μήνα 30,99 €/μήνα για 1 έτος
τότε € 41,99/μήνα
Μέσα για εγγραφή • Σε σύνδεση
• Στο κατάστημα Bouygues
• μέσω τηλεφώνου στο 3106
• Με έναν σύμβουλο να επιλέξει.com (μέσω τηλεφώνου ή συγκριτή)

Η σύγκριση του Box + TV προσφέρει ίνες και ADSL Bouygues
Οι τιμές που ισχύουν τον Μάιο του 2023

Είστε βέβαιοι ότι δεν πληρώνετε το διαδίκτυο σας πολύ ακριβό ?

προσποιούμαι

Ο αριθμός των καναλιών και των μπουκέτων τηλεόρασης

Όταν πρόκειται για τον αριθμό της τηλεόρασης, τα κανάλια τηλεπικοινωνιών SFR και Bouygues παρουσιάζουν κάποιες ομοιότητες. Bouygues Telecom προσφέρει συνολικά 180 κανάλια με τις βασικές προσφορές του Bbox Must και Box Ultym, Ενώ η προσφορά Εκκινητής ινών SFR προσφορά 160 και προσφορές Ισχύς ή πριμοδότηση Επιτρέψτε την πρόσβαση σε 200 κανάλια.

Για το Τηλεόραση, μπουκέτα SFR Επιτρέπει στους συνδρομητές του να επωφεληθούν από αυτό με ή χωρίς δέσμευση:

 • αθλητισμός
 • κινηματογράφος και σειρές
 • Ψυχαγωγία και ανακάλυψη
 • Νεολαία
 • κόσμος ;
 • ΜΟΥΣΙΚΗ.

Από Βόμβες, Ο χειριστής σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μπουκέτα με δέσμευση όπως το Canal+TV Bouquet, ή χωρίς δέσμευση όπως:

 • Οικογένεια bbox;
 • Ψυχαγωγία;
 • Μεγάλος κινηματογράφος;
 • OCS;
 • Κινηματογράφος;
 • Bein Sport;
 • Νεολαία
 • Αθλητικό πακέτο;
 • και τα λοιπά.

Κουτιά με έξυπνη τηλεόραση

SFR και Bouygues επίσης αγορά Προσφορές με έξυπνη τηλεόραση Περιλαμβάνονται σε προτιμησιακές τιμές. Στο SFR, μπορείτε να συμπεριλάβετε μια τηλεόραση με οποιοδήποτε πλαίσιο. Σε αυτή την περίπτωση, η διάρκεια της συνδρομής σας θα είναι τουλάχιστον 24 μήνες. Στο Bouygues, η έξυπνη τηλεόραση προσφέρεται με το bbox must και με το bbox ultym. Η σύμβαση έχει επίσης περίοδο 2 ετών. Εάν θέλετε να αγοράσετε μια νέα στάση τηλεόρασης σε πλεονεκτική τιμή σε συνδυασμό με μια προσφορά στο Διαδίκτυο, ανακαλύψτε τη σύγκριση των προσφορών μας με την Smart TV. Θα σας επιτρέψει να βρείτε την προσφορά και το έξυπνο τηλεοπτικό μοντέλο που θα σας ταιριάζει.

Εκτός από τις προσφορές της με έξυπνη τηλεόραση, η SFR προσφέρει επίσης προσφορές Internet + PC και προσφορές Internet + PS5 (PlayStation 5). Η Bouygues προσφέρει επίσης μια άλλη προσφορά, αυτή είναι η προσφορά Προβολέας βίντεο Internet +.

Που προσφέρει την ταχύτερη ροή στο διαδίκτυο ?

Τον Μάιο του 2023, ήταν SFR που προσφέρει την ταχύτερη ροή με την προσφορά του Ίνα πριμοδότησης SFR. Στην πραγματικότητα, η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτάται πάνω απ ‘όλα στον τόπο διαμονής σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστάται να εξετάσετε ποιος πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου καλύπτει καλύτερα τη γεωγραφική σας περιοχή και να κάνετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας.

Που προσφέρει το φθηνότερο κουτί ?

Όσον αφορά τις τιμές, οι Bouygues και SFR προσφέρουν πολύ πλεονεκτικές εκπτώσεις το πρώτο έτος. Για παράδειγμα, το Το Box Fit είναι μόνο 17,99 €/μήνα Κατά τους πρώτους δώδεκα μήνες και το Ο εκκινητής ινών SFR με ή χωρίς τηλεόραση είναι € 20.99/μήνα κατά την ίδια διάρκεια.

Αποτέλεσμα: Αν ψάχνετε για ένα κουτί χαμηλής τιμής με τηλεόραση, θα πρέπει να πάτε στο SFR που προσφέρει μία από τις φθηνότερες τηλεοπτικές συνδρομές στην αγορά. Ενώ αν θέλετε ένα φτηνό κουτί χωρίς τηλεόραση, το box fit μπορεί να σας ικανοποιήσει.

Ποιο κουτί περιλαμβάνει τις καλύτερες υπηρεσίες ?

Τα κουτιά SFR και οι Bouygues έχουν ένα κοινό πράγμα: περιλαμβάνουν πολλές υπηρεσίες. Μερικά είναι παρόμοια και άλλα είναι εντελώς διαφορετικά. Στο Bouygues, θα επωφεληθείτε από μια καλύτερη τηλεφωνική προσφορά, ειδικά αν επιλέξετε το Box Ultym.

Στο SFR, με την προσφορά Αιμορραγία, Μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες πλατφόρμες SVOD (Netflix, Disney+ και Amazon Prime Video) δωρεάν για περίοδο 9 μηνών, Ενώ η Bouygues προσφέρει πρόσβαση σε Disney+ και Universal+ για 6 μήνες με την προσφορά Box Ultym.

Στο τέλος, οι επιλογές που περιλαμβάνονται στα κουτιά των δύο FAI είναι μάλλον ταυτόσημες και είναι ίσες. Σε αυτό το κριτήριο, τα Bouygues Telecom και SFR είναι ίσα.

Bouygues vs SFR: που έχει το καλύτερο δίκτυο ?

Επί του παρόντος, υπάρχουν αρκετές τεχνολογίες οπτικών ινών, όπως:

 • η ίνα Ftth (Ίνες στο σπίτι, δηλαδή η ίνα στο σπίτι). Αυτό σημαίνει ότι ο κόμβος σύνδεσης τραβιέται στο σπίτι του συνδρομητή
 • η ίνα Fttla (Ίνες στον τελευταίο ενισχυτή, δηλαδή η ίνα στον τελευταίο ενισχυτή), που ονομάζεται επίσης “ίνα με ομοαξονική τερματισμός”, επειδή η οπτική ίνα σταματά στον κόμβο σύνδεσης που βρίσκεται γενικά στο δρόμο ή στο κελάρι του κτιρίου. Στη συνέχεια, το υπόλοιπο της σύνδεσης εξασφαλίζεται με ομοαξονικό καλώδιο.

Εκεί Ίνα ftth θεωρείται πολύ καλύτερη, επειδή προσφέρει ανώτερη ποιότητα και ταχύτητα ταχύτητας. Γι ‘αυτό το λόγο η Bouygues Telecom έχει επιλέξει να αναπτύξει το δίκτυό του μόνο με αυτόν τον τύπο σύνδεσης. Το SFR είναι ο μόνος χειριστής που προσφέρει ινώδεις FTTLA στους συνδρομητές του. Για να μπορέσουμε να συγκρίνουμε τους 2 χειριστές δίκαια, θα επεξεργαστούμε μόνο τα δεδομένα που προκύπτουν από τις ίνες FTTH.

Σύμφωνα με το βαρόμετρο NPERF των σταθερών συνδέσεων στο Διαδίκτυο στην ηπειρωτική Γαλλία το 2022, οι συνδρομητές Bouygues Telecom επωφελήθηκαν από την καλύτερη απόδοση στις συνδέσεις τύπου:

 • “Υψηλή ταχύτητα” με 54.509 npoints για bouygues έναντι 46.663 για SFR
 • “Πολύ υψηλή ταχύτητα” με 170.492 npoints για Bouygues έναντι 162 705 για SFR
 • FTTH (οπτική ίνα) με 183.280 npoints για bouygues έναντι 182 237 για SFR.

Τα NPoints είναι μια μονάδα μέτρησης που δίνει μια παγκόσμια εικόνα ποιότητας εικόνας.

Οι SFR και Bouygues Telecom συμμετέχουν και στο εθνικό επίπεδο υψηλής ταχύτητας που ξεκίνησε το 2013 (πρωτοβουλία με στόχο την κάλυψη του 80 % της γαλλικής επικράτειας σε πολύ υψηλή ταχύτητα την ωριμότητα του 2022). Από αυτή την άποψη, οι 2 FAIs (πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο) είναι αγκώνα σχετικά με τον αριθμό των πόλεων ινών με:

 • Λίγο πάνω από 23.000 για SFR
 • μόλις κάτω από 23.000 για Bouygues.

Αποτέλεσμα: Ο Bouygues κερδίζει αυτόν τον γύρο με την απόδοση του NPERF.

Box Bouygues ή SFR: Ποιος κερδίζει τον αγώνα ?

Οι Bouygues και SFR προσφέρουν ελκυστικές προσφορές στο Διαδίκτυο. Για να κάνετε την επιλογή σας, θα είναι λοιπόν απαραίτητο να προσδιορίσετε εκ των προτέρων ποιες είναι οι ανάγκες σας.

Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για ένα δίκτυο ποιοτικών ινών και ένα φτηνό τηλεοπτικό κουτί, θα έχετε περισσότερες επιλογές στο SFR.

Εάν εξακολουθείτε να διστάσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συγκριτή του πλαισίου Internet για να βρείτε μια προσφορά που αντιστοιχεί πραγματικά στις επιθυμίες σας και στον προϋπολογισμό σας.

Άλλες ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα ?

Οι ειδικοί μας σας βοηθούν να βρείτε την καλύτερη προσφορά στο Διαδίκτυο και να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα ADSL ή FIBER σας.

Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ

 • Σχετικά με την επιλογή.com
 • Νομική ειδοποίηση
 • Χάρτης για προστασία προσωπικών δεδομένων
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Ειδοποίηση Επιλέξτε.com
 • Συντάκτης

Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές

Ένας σύμβουλος σας υπενθυμίζει δωρεάν για να σας συνοδεύσει

Το αίτημά σας καταγράφεται.
Οι σύμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Μόλις απελευθερωθεί ένας από αυτούς, σας θυμίζει.

Κάνοντας κλικ, αποδέχεστε ότι ο αριθμός σας θα μεταδοθεί στο Marketshot, εκδότη αυτού του ιστότοπου, προκειμένου να ανακληθεί ως μέρος του αιτήματός σας. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, αντιπολίτευσης, διαγραφής και φορητότητας πληροφοριών σχετικά με εσάς. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα με απλό γραπτό αίτημα στη διεύθυνση email: DPO@Επιλέξτε.com. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον χάρτη μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.