Πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Fiber?, Bouygues δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών 1064 | Δωρεάν αριθμός bouygues: 09 71 07 91 13

1034 και 1064 ΔΩΡΕΑΝ: Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues | ��09 71 07 91 13

Contents

Σημειώστε ότι μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή από το smartphone σας, προσδιορίζοντας τον εαυτό σας στοΕφαρμογή Περιοχής Πελατών του Bouygues Telecom, διαθέσιμο σε iOS και Android.

Bouygues Fiber Service Πελάτης: Πώς να επικοινωνήσετε με Bouygues ?

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω τηλεφώνου, μέσω ταχυδρομείου ή στο κατάστημα, ανακαλύψτε όλους τους τρόπους για να επικοινωνήσετε γρήγορα με τον Bouygues και όλες τις υπηρεσίες του. Η Optical Fiber σας εξηγεί πώς να εγγραφείτε σε συνδρομή ινών, επικοινωνήστε με την υπηρεσία πελατών Bouygues Telecom Telecom σε περίπτωση προβλήματος με την προσφορά ινών σας.

Πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Fiber ?

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Fiber εάν θέλετε να πάρετε μια προσφορά ή εάν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα με την τρέχουσα συνδρομή σας. Εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας των διαφορετικών μεθόδων επαφής Bouygues:

Εγγραφείτε σε προσφορά ινών Bouygues
Τερματίστε την τρέχουσα προσφορά σας

1064
+33 660 614 614 από το εξωτερικό
3106 για την υπηρεσία συνδρομής

Η συμβουλή μας: Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Fiber μέσω τηλεφώνου

Στον ιστότοπο Bouygues, σας προσφέρεται να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο κάνοντας κλικ στο κουμπί ” Θυμηθείτε »». Ο χειρισμός είναι πολύ γρήγορος ειδικά εάν έχετε ήδη μια περιοχή πελάτη. Εάν θέλετε να εγγραφείτε σε μια συνδρομή ινών ή να συναντήσετε μια αποτυχία ινών Bouygues, μπορείτε να φτάσετε στο Bouygues Service Service μέσω τηλεφώνου μέσω διαφορετικών αριθμών.

Bouygues Box Contact: Ποια επαφή για να εγγραφείτε σε ένα bbox Fiber ?

Εάν η συνδρομή μπορεί να γίνει σε μερικά κλικ από την ιστοσελίδα του Bouygues, είναι επίσης δυνατή η λήψη μιας συνδρομής Bouygues Fiber μέσω τηλεφώνου.

 • Μπορείτε να συνθέσετε το 614 από το κινητό σας;
 • Ο 1064 από ένα Σταθερή θέση ή το κινητό άλλο χειριστή;
 • Ο +33 660 614 614 Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό
 • Ο Αριθμός εταίρου Selectra : 01 82 88 35 60. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη βοήθεια ενός συμβούλου συνεργατών Bouygues, ο οποίος θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας Bouygues πριν προσανατολίσετε τον εαυτό σας προς την πιο κατάλληλη προσφορά στις ανάγκες σας.

Έχετε προγραμματίσει να μετακινηθείτε ? Η Optical Fiber έχει σχεδιάσει μια σελίδα που σας βοηθά στη μετακίνηση των ινών Bouygues Telecom.

Δοκιμάστε την επιλεξιμότητα των ινών Bouygues

Ποιος αριθμός τηλεφώνου σε περίπτωση προβλήματος με τις ίνες Bouygues ?

Είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues μέσω τηλεφώνου σε περίπτωση προβλήματος με ίνες. Η τεχνική βοήθεια, που λειτουργεί επίσης για το ADSL, διατίθεται από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8:00 έως τις 8 μ.μ.

 • Μπορείτε να συνθέσετε το 614 από το κινητό σας (Ο χρόνος αναμονής είναι δωρεάν και στη συνέχεια η κλήση αφαιρείται από το πακέτο σας)
 • Ο 1064 από ένα Σταθερή θέση ή το κινητό άλλο χειριστή;
 • Ο +33 660 614 614 Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Αυτή η κλήση χρεώνεται στην ίδια τιμή με την κλήση προς τη Γαλλία
 • Ο Αριθμός εταίρου Selectra01 82 88 35 60: Εάν θέλετε να τερματίσετε την τρέχουσα προσφορά σας και να συγκρίνετε τις προσφορές της στιγμής με έναν ειδικό σύμβουλο.

Θέλετε να συγκρίνετε τις προσφορές ινών ?

Bouygues Bbox Fiber Αριθμός: χρονοδιαγράμματα και τιμές

Θέλετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues ? Βρείτε σε αυτόν τον πίνακα τις ώρες λειτουργίας της εξυπηρέτησης πελατών. Αυτοί είναι αριθμοί που δεν έχουν αγοράσει.

Bouygues Fiber Timetables και τιμές πελατών

Αριθμός Ωριαίος Τιμή
614 Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ Ελεύθερος
1064 Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ Ελεύθερος
+33 660 614 614
(από το εξωτερικό)
Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ Η κλήση τιμολογείται στην ίδια τιμή με την κλήση προς τη Γαλλία σύμφωνα με το πακέτο σας
01 82 88 38 15 Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και τα Σάββατα από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ Αριθμός εταίρου Selectra Free

Μπορούμε να επικοινωνήσουμε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Fiber μέσω email ?

Στην πραγματικότητα, Δεν είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με το Bouygues Telecom μέσω email. Επομένως, πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπό τους, όπου μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, ο οποίος θα σας επιτρέψει ήδη Εκτελέστε τις περισσότερες διαδικασίες συνδέεται με τη γραμμή σας (αλλαγή προσφοράς, τερματισμού, μετακίνηση . Ουσία.

Το πιο πρακτικό είναι αναμφισβήτητα να χρησιμοποιήσετε τοΕφαρμογή Bouygues Στο smartphone σας: Είναι ευχάριστο να χρησιμοποιείτε και να εργάζεστε χωρίς αναστάτωση. Εάν δεν το έχετε ήδη, μπορεί να μεταφορτωθεί μέσω Google Play Store και Apple Store.

Αφού εντοπίσετε τον εαυτό σας, έχετε πρόσβαση στις πλήρεις πληροφορίες της εξυπηρέτησης πελατών σας και μπορείτε να ρωτήσετε όλες τις ερωτήσεις που θέλετε μέσω ενός ζωντανή συζήτηση. Αυτά δεν είναι ηλεκτρονικά ταχυδρομεία αυστηρά, αλλά μπορείτε επίσης να λάβετε απαντήσεις από τους συμβούλους Bouygues μέσω του Ιδιωτικά μηνύματα από τη σελίδα Facebook ή Twitter. Γενικά, η ανατροφοδότηση είναι γρήγορη, καθώς το ενδιαφέρον των κοινωνικών δικτύων είναι να επιτρέψει μια σχεδόν άμεση επιστροφή.

Επικοινωνήστε με την υπηρεσία πελατών Bouygues Fiber μέσω ταχυδρομείου

Μπορείτε να γράψετε εντελώς στην υπηρεσία καταναλωτών Bouygues Telecom για να μοιραστείτε μια κατάσταση. Γενικά, το ταχυδρομικό ταχυδρομείο χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια ενός καταγγελία ή πιο περίπλοκη διαφωνία. Εδώ είναι η διεύθυνση:

Υπηρεσία καταναλωτών
Bouygues Telecom TSA 59013
60643 Chantilly Cedex

Στον ιστότοπο του χειριστή, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την καταγγελία. Εάν αντιμετωπίζετε μια κατάσταση που δεν θα μπορούσε να οριστεί επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών, καθοδηγείτε πλήρως τον τρόπο προβολής, αφού αποστέλλετε μια καταγγελία στην πρόσκληση ενός διαμεσολαβητή.

Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ? Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο Selectra ο οποίος θα φροντίσει τον τερματισμό και θα σας καθοδηγήσει στον συνεργάτη που προσφέρει καλύτερα τις ανάγκες σας.

Επωφεληθείτε από την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Fiber στο κατάστημα Bouygues

550 καταστήματα Bouygues είναι εγκατεστημένα στη Γαλλία. Υπάρχει αναγκαστικά ένα κοντά σας. Για να μάθετε, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία γεωγραφικής συναλλαγής που έχει ρυθμιστεί από τον χειριστή στον ιστότοπό του.

Η μετακίνηση στο κατάστημα έχει πολλά πλεονεκτήματα: απόκτηση εξατομικευμένες συμβουλές, Συγκρίνετε τις προσφορές προτείνεται λεπτομερώς και, εάν παραγγείλετε, μπορείτε να το κάνετε Αφήστε με τον εξοπλισμό σας Κάτω από το χέρι στην έξοδο σας. Συνιστάται να παρέχετε χρήσιμα έγγραφα για την αγορά ενός πλαισίου Internet ή ενός πακέτου για κινητά. Ελέγξτε, έγκυρο έγγραφο ταυτότητας, απόδειξη διεύθυνσης ..

Επικοινωνήστε με την Bouygues Bbox Fiber για επαγγελματίες

Οι πελάτες Bouygues Fiber Pro έχουν διαφορετικούς αριθμούς για να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ανοιχτή από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. Είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο Bouygues, αν θέλετε απλά κάνοντας κλικ στο αφοσιωμένο κουμπί. Μια άλλη επιλογή, κλείστε ένα ραντεβού για να συναντήσετε έναν σύμβουλο προτεραιότητας. Για να λάβετε βοήθεια για τη σταθερή, την επιχείρηση Box, τα δίκτυα ή το διαδίκτυο:

 • συνθέστε το 0 800 942 342 (Δωρεάν κλήση από σταθερή ή κινητή θέση στη Γαλλία), από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:30 π.μ. έως τις 7 μ.μ
 • Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό, ο αριθμός που τέθηκε σε εφαρμογή είναι ο +33 9 81 66 40 33;
 • Για βοήθεια για κινητά, κάντε το 617 από ένα κινητό bouygues telecom ή το 0 825 825 617 (€ 0.15/min + τιμή κλήσης) Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 7 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

Είτε είστε άτομο είτε επαγγελματίας, δεν υπάρχει έλλειψη τρόπων επικοινωνίας με τον χειριστή Bouygues ! Με κάθε ανάγκη, η λύση του εν συντομία ! Μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές Bouygues HD TV στη σχετική σελίδα και να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο Διαδίκτυο με Fiber Bouygues.

1034 και 1064 ΔΩΡΕΑΝ: Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues | ��09 71 07 91 13

Οι 1034 και 1064 επιτρέπουν στην εξυπηρέτηση των πελατών της Bouygues δωρεάν από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Έχετε μια ερώτηση, ένα πρόβλημα ή θέλετε να εγγραφείτε, να τερματίσετε ή να αλλάξετε το διαδίκτυο ή το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας ? Εξηγούμε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες για να φτάσετε δωρεάν την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues !

 • Το ουσιώδες
 • Υπάρχουν διαφορετικά μέσαΠρόσβαση στην εξυπηρέτηση πελατών δωρεάν του χειριστή Bouygues Telecom: το τηλέφωνο, εκεί Συχνές ερωτήσεις, Ο κουβέντα, Άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων κοινωνικά δίκτυα και το Φόρουμ Bouygues.
 • Οι εταιρείες έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα Ειδική εξυπηρέτηση πελατών, όπου οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι είναι σε θέση να τους παράσχουν τη βοήθεια που χρειάζονται.
 • Οι προσφορές Bouygues Αρκετοί δωρεάν αριθμοί : Ο 1064 από ένα σταθερό και το 1034 από ένα κινητό.
 • Ο Bouygues δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών Μπορεί να προσεγγιστεί από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. για άτομα και από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. για επαγγελματίες για επαγγελματίες.
Δωρεάν αριθμός Bouygues: Περίληψη

Δωρεάν αριθμός bouygues για τους πελάτες της Bouygues 614 από ένα κινητό
Δωρεάν αριθμός bouygues για προπληρωμένη κάρτα πελατών 634 από ένα κινητό
Δωρεάν αριθμός bouygues από ένα σταθερό 1064 (ή 1034 για πελάτες προπληρωμένων καρτών)
Bouygues τηλεπικοινωνιακές ώρες εξυπηρέτησης πελατών Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ
Εξυπηρέτηση πελατών από το εξωτερικό +33 660 61 46 14
Εγγραφείτε σε ένα bbox 09 71 07 91 13SUSSCRY ONLINE

Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών Bouygues: Πώς να φτάσετε στον αριθμό Bouygues δωρεάν ?

Είστε άτομο και έχετε εγγραφεί σε μια προσφορά Triple Play Bouygues Telecom (Internet + TV + σταθερό), κινητό Ή τετραπλή αναπαραγωγή (Internet + TV + Landline + Mobile), ή θέλετε να το κάνετε ?

Γνωρίστε ότι είναι διαθέσιμες αρκετές λύσεις εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με το Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues δωρεάν Για να λάβετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Τι συνθέτει ο αριθμός Bouygues ?

Είστε πελάτης Bouygues ? *

Η ερώτησή σας αφορά ένα πακέτο: *

Ανακαλύψτε τον αριθμό για να επικοινωνήσετε με τη φόρτωση του Bouygues

Δεν είναι ακόμα πελάτης ? Γίνετε μέλος της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών Bouygues μέσω τηλεφώνου

Στην αρχή, αν είστε Δεν είναι ακόμα πελάτης στο Bouygues και θέλετε Λάβετε πληροφορίες Σχετικά με τις προσφορές που προσφέρει ο χειριστής, μπορείτε να φτάσετε στο δωρεάν εμπορική υπηρεσία συνθέτοντας το 3106 Από σταθερή θέση. Έτσι, θα είστε σε θέση να λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες για την απόφασή σας -δημιουργώντας από έναν σύμβουλο Bouygues, όσον αφορά την επιλογή της προσφοράς σας: πακέτο Μπούξ (Fit, Must, Ultym), Πακέτο Βόμβες ή πακέτο B & You.

κλήση

Εάν δεν έχετε σταθερό, μπορείτε επίσης Σας κάνει να θυμηθείτε δωρεάν από έναν σύμβουλο Bouygues. Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπει να:

 1. Επιλέξτε την ενότητα Βοήθεια Στην κορυφή της αρχικής σελίδας στον ιστότοπο
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Επικοινωνήστε μαζί μας εισάγετε “Έκτακτης ανάγκης” ;
 3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Δεν είμαι ακόμα πελάτης ;
 4. Επιλέξτε την ανάγκη σας για πληροφορίες
 5. κάντε κλικ στο Καλείται από έναν σύμβουλο.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα όπου θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου στον οποίο θέλετε να ανακτήσετε. Μόλις εισαχθεί το τελευταίο, κάντε κλικ στο κουμπί Κάλεσέ με πίσω Για να επικοινωνήσετε δωρεάν από ένα Σύμβουλος Bouygues Ποιος θα ανταποκριθεί καλύτερα σε όλα τα αιτήματά σας.

Ήδη πελάτης ? Τα 1064 δωρεάν bouygues από ένα σταθερό

Εάν είστε ήδη Box ή Mobile πελάτη Και ότι θέλετε πληροφορίες ή βοήθεια στην τρέχουσα προσφορά συνδρομής σας, μπορείτε Συνθέστε δωρεάν το 614 Από τη γραμμή κινητής τηλεφωνίας Bouygues Telecom ή το 1064 Από το σταθερό σας τηλέφωνο.

Αν είστε Mobicarte πελάτης, Στη συνέχεια, μπορείτε να συμμετάσχετε στο Δωρεάν αριθμός bouygues συνθέτοντας το 634 Από τα κινητά σας bouygues, ή το 1034 Από τη σταθερή γραμμή σας.

Επιπλέον, το Bouygues Telecom σας παρέχει Αριθμός έκτακτης ανάγκης προσβάσιμο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα : Ο 0800 29 1000. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δηλώσετε απευθείας στον χειριστή, την απώλεια ή την κλοπή του κινητού σας τηλεφώνου για παράδειγμα. Οι κλήσεις σε αυτό το ζήτημα είναι δωρεάν όταν κατασκευάζονται από το σταθερό σας τηλέφωνο.

Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ?

Bouygues Αριθμός δωρεάν 1064 μη διαθέσιμο: Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις ?

Εάν το Η δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών Bouygues είναι απασχολημένη, Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues.

Αν Διαδίκτυο, με Ταχυδρομικό ταχυδρομείο ή σε ένα κατάστημα. Το Bouygues Telecom παραμένει διαθέσιμο για να απαντήσει δωρεάν στις ερωτήσεις σας.

Λάβετε βοήθεια από έναν σύμβουλο Bouygues δωρεάν μέσω του Διαδικτύου

Διαδίκτυο

Μια άλλη λύση είναι να περάσετε από το Διαδίκτυο για να λάβετε βοήθεια δωρεάν από έναν σύμβουλο Bouygues ή έναν πελάτη που έχει ήδη συναντήσει τα ίδια (.

Για να γίνει αυτό, είναι διαθέσιμες 3 δυνατότητες: το εργαλείο του online συνομιλία Στον ιστότοπο, τα άμεσα μηνύματα κοινωνικά δίκτυα του χειριστή ή ακόμη και, το Φόρουμ Bouygues όπου οι σύμβουλοι και οι πελάτες μπορούν να σας παρέχουν πολύτιμη βοήθεια.

 • Κάνοντας κλικ στην καρτέλα Βοήθεια Στην κορυφή της σελίδας, έχετε πρόσβαση Διαφορετικά σεμινάρια σε διάφορα θέματα (Διαδίκτυο, τηλεόραση, σταθερά, κινητά, προσφορές και τιμολόγια, κλειδί στο Διαδίκτυο και tablet, μελλοντικός πελάτης, Με βάση τις συχνές ερωτήσεις από πελάτες. Αναλύουν με ακρίβεια τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση απώλειας/κλοπής του κινητού σας, ή προβλήματα στο πακέτο Box ή Mobile για παράδειγμα.
 • Μόλις συνδεθείτε στο δικό σας προσωπικός χώρος Online, α Εξατομικευμένη βοήθεια μέσω συνομιλίας είναι διαθέσιμο. Συμβουλεύει ένα bouygues θα σας βοηθήσει με γενικές ερωτήσεις σχετικά με τη συνδρομή σας. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι εξουσιοδοτημένοι να ανταποκριθούν τεχνικές ερωτήσεις όπως ο τερματισμός της συνδρομής σας για παράδειγμα. Ο κουβέντα είναι επομένως το μέσο επαφής για να ευνοήσει αν θέλετε Λάβετε γενικές πληροφορίες, γρήγορα και σε κάθε απλότητα.
 • Είτε είστε πελάτης είτε όχι, είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο δωρεάν από το κοινωνικά δίκτυα του χειριστή: Facebook Ή Κελάδημα. Μόλις σε μία από τις δύο σελίδες, κάντε κλικ στο κουμπί Στέλνω ένα μήνυμα Ή Ιδιωτικό μήνυμα Για να εκθέσετε το αίτημά σας. Ένας σύμβουλος θα σας απαντήσει από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ., μέσα σε λίγα λεπτά.
 • Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη λύση στο πρόβλημά σας στοηλεκτρονική βοήθεια, Ο Φόρουμ Bouygues μπορεί στη συνέχεια να είναι μια μεγάλη έκκληση ! Πηγαίνετε στο τμήμα Βοήθεια, Πηγαίνετε στο “Η κοινότητα είναι εκεί για να σας βοηθήσει” και κάντε κλικ πηγαίνω. Στη συνέχεια, είναι δυνατό να επιδιώξετε την απάντηση στο πρόβλημά σας από τα κύρια τμήματα ή να εισαγάγετε την ερώτησή σας απευθείας μέσω της γραμμής αναζήτησης, προκειμένου να δείτε αν έχει ήδη ζητηθεί και αν κάποιος έχει φέρει τη λύση. Διαφορετικά, μπορείτε πάντα Κάντε μια νέα ερώτηση στο φόρουμ. Ο Σύμβουλοι Bouygues, καθώς και οι πελάτες που έχουν ήδη αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με εσάς, θα μπορούν να σας βοηθήσουν !

Σημειώστε ότι μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή από το smartphone σας, προσδιορίζοντας τον εαυτό σας στοΕφαρμογή Περιοχής Πελατών του Bouygues Telecom, διαθέσιμο σε iOS και Android.

Επικοινωνήστε με το Bouygues ανά θέση

ταχυδρομείο

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η Bouygues Telecom αφήνει τους πελάτες του την ευκαιρία να του γράψουν στέλνοντας του ένα Ταχυδρομικό ταχυδρομείο.

Συνολικά, είναι 3 διευθύνσεις στη διάθεσή σας ανάλογα με τη φύση του μηνύματος ή της προσφοράς σας. Εκτός από το κόστος της ταχυδρομικής σφραγίδας που ανέρχεται σε λίγα λεπτά ευρώ για την αποστολή της επιστολής σας, δεν έχετε τίποτα άλλο να πληρώσετε !

Πράγματι, αν θέλετε να υποβάλετε καταγγελία με το υπηρεσία καταναλωτών Προκειμένου να δηλώσετε μια διαφορά και ενδεχομένως να ζητήσετε αποζημίωση ή μια εμπορική χειρονομία, μπορείτε να στείλετε την επιστολή σας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Bouygues Telecom, Consumer Service, TSA 59013, 60643 Chantilly Cedex.

Εάν θέλετε απλώς να γράψετε Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Για παράδειγμα, για να τερματίσετε τη συνδρομή σας, θα πρέπει να στείλετε την ανάρτησή σας σε αυτήν τη διεύθυνση:

Bouygues Telecom, Consumer Service, TSA 59013, 60643 Chantilly Cedex.

Από την άλλη πλευρά, εάν είστε πελάτης B & You, Στη συνέχεια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Ταχυδρομική Υπηρεσία που προορίζεται ειδικά για το σκοπό αυτό:

Bouygues Telecom B & You, Consumer Service, TSA 59013, 60643 Chantilly Cedex.

Μεταβείτε σε ένα από τα καταστήματα Bouygues για να λάβετε βοήθεια

Θέλετε να μάθετε πού βρίσκεται το πλησιέστερο κατάστημα Bouygues ?

Τέλος, είναι δυνατή μια τελευταία επιλογή επαφής. Είναι πράγματι ζήτημα να πηγαίνεις σε ένα από τα 550 καταστήματα Bouygues Στη Γαλλία !

Εάν γνωρίζετε ένα κατάστημα Bouygues κοντά σας, πηγαίνετε απευθείας σε αυτό ή κλείστε ραντεβού στον ιστότοπο.

Εάν δεν ξέρετε τι είναι το κατάστημα Bouygues πιο κοντά σε εσάς, μπορείτε εύκολα να το βρείτε χρησιμοποιώντας γεωγραφική θέση στην ιστοσελιδα ! Για να το κάνετε αυτό τίποτα πιο εύκολο, απλά μεταβείτε στον ιστότοπο Bouygues και κάντε κλικ στην καρτέλα Boutiques στο επάνω δεξιά. Μπορείτε τότε Συμπληρώστε την τοποθεσία σας (Διεύθυνση, Πόλη ή Ταχυδρομικός Κώδικας) ή γεωγραφικά.

Μόλις βρείτε τοπλησιέστερη υπηρεσία Bouygues του σπιτιού σας, έχετε πρόσβαση Boutique ώρες λειτουργίας Και μπορείτε ακόμη και κλείνω ραντεβού, Για να μην πρέπει να περιμένουμε. ΕΝΑ Σύμβουλος Bouygues Στη συνέχεια θα σας φροντίσει απευθείας ! Απλά πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή να πάρετε ένα ραντεβού σχετικά με το αντίστοιχο κατάστημα. Στη συνέχεια, για να επιλέξετε τη θέση που σας ταιριάζει καλύτερα από τις εβδομαδιαίες ώρες διαθεσιμότητας που προσφέρονται.

Γιατί να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών Bouygues δωρεάν στις 1064 ?

Μπορεί να χρειαστεί να θέλετε Γίνετε μέλος της εξυπηρέτησης πελατών Bouygues στο 1064 για διάφορους λόγους:

 • Μια ερώτηση σχετικά με τη χρήση ενός τηλεφώνου
 • Μια ερώτηση σχετικά με ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues ή ένα bbox
 • Ένα αίτημα για βοήθεια μετά από κατανομή ·
 • Μια αλλαγή συνδρομής Bouygues
 • Διαχείριση επιλογών
 • Τερματισμός μιας προσφοράς.

Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών Bouygues για επαγγελματίες: Ποιος είναι ο ελεύθερος αριθμός Bouygues αφιερωμένος ?

Οι εταιρείες, όπως τα άτομα, έχουν επίσης διάφορες δυνατότητες επαφών που πρέπει να συνδεθούν με το Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Telecom.

Είτε μέσω τηλεφώνου είτε στο Διαδίκτυο, οι επαγγελματίες που επιθυμούν να επωφεληθούν από ένα Η προσφορά Bouygues ή που έχουν ήδη πάρει ένα, μπορούν πράγματι να αποκτήσουν αντιδραστική και εξατομικευμένη βοήθεια.

Μέσω τηλεφώνου: Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο με δωρεάν αριθμό bouygues για επαγγελματίες

Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες ενός Η προσφορά Bouygues Ως επιχείρηση ή απλά από την απόκτηση πληροφοριών, ο χειριστής σας παρέχει τους ακόλουθους δύο αριθμούς:

Οι κλήσεις και οι υπηρεσίες σε αυτούς τους αριθμούς είναι απαλλαγμένες από σταθερή γραμμή.

Μπορείτε επίσης να σας υπενθυμίσετε μια εργάσιμη ημέρα από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ Επαγγελματίες/εταιρείες και κάνοντας κλικ Επικοινωνήστε μαζί μας. Από εκεί, μπορείτε να κάνετε κλικ στην καρτέλα Θυμηθείτε, Βρίσκεται στο επάνω δεξιά της σελίδας στην οποία ανακατευθύνετε. Εισάγοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας, θα σας θυμόμαστε από την επόμενη θέση διαθεσιμότητας εξυπηρέτηση πελατών Για επαγγελματίες του Bouygues.

Στο βαθμό Πελάτης Bouygues, Για να φτάσετε στοτεχνική βοήθεια Για να λάβετε βοήθεια σχετικά με τα πιθανά σας προβλήματα Επιχείρηση bbox, Διαδίκτυο ή σταθερή τηλεφωνία · Οι σύμβουλοι θα μπορούν να σας βοηθήσουν 0 800 942 342. Αυτός ο αριθμός είναι εντελώς δωρεάν στη Γαλλία, είτε ονομάζετε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Από το Διαδίκτυο

Το Bouygues σας αφήνει επίσης το Δυνατότητα επωφελής από τη βοήθεια στον ιστότοπό σας. Για να γίνει αυτό, ο χειριστής προσφέρει δύο ξεχωριστές διεπαφές που σκοπεύει σε δύο διαφορετικούς τύπους εταιρειών: το εταιρείες με λιγότερους από 10 υπαλλήλους και το εταιρείες με περισσότερους από 10 υπαλλήλους.

υπολογιστή

Ο Εξυπηρέτηση πελατών Pro διατηρείται έτσι εταιρείες με λιγότερους από 10 υπαλλήλους. Το τελευταίο παρέχει περισσότερα από 3000 εξειδικευμένοι σύμβουλοι Στη Γαλλία, διαθέσιμη Σε σύνδεση ή σε κατάστημα στο Χώροι που προορίζονται για επαγγελματίες !

Επιπλέον, η Bouygues Telecom γνωρίζει καλά ότι μια εταιρεία πρέπει να είναι συνεχώς λειτουργική για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών της. Γι ‘αυτό οι εταιρείες με πρόσβαση σε Εξυπηρέτηση πελατών Pro Επωφεληθείτε από αποκλειστικά πλεονεκτήματα, όπως: Ταχείες παρεμβάσεις στο χώρο εργασίας προκειμένου να επιλυθούν το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό, τα κινητά δάνεια εντός 24 ωρών κ.λπ.

Ο εταιρείες με περισσότερους από 10 υπαλλήλους Όσο για αυτούς, επωφεληθείτε από ένα Επιχειρηματικός πελάτης που τους επιτρέπει να βρουν γρήγορα μια λύση στο πρόβλημά τους σε περίπτωση κατανομής τους Επιχείρηση bbox Για παράδειγμα. Πράγματι, ένα τμήμα τουηλεκτρονική βοήθεια διατίθεται στις επιχειρήσεις έτσι ώστε να μπορούν γρήγορα και γρήγορα να λύσουν ένα πρόβλημα σταθερής/κινητής τηλεφωνίας ή τηλεφωνίας στο διαδίκτυο.

Bouygues Πελατών Αριθμός εξυπηρέτησης ενός δωρεάν σταθερού: Όταν το συνθέτετε ?

Ο Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Για τα άτομα μπορούν να προσεγγιστούν τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Σάββατο, 8 π.μ. έως 10 μ.μ. Ωστόσο, θα ευνοηθούν κάποιες χρονικές στιγμές εάν θέλετε να έρθετε σε επαφή γρήγορα και να περιμένετε τουλάχιστον χρόνο. Πράγματι, οι ιδανικές ώρες για να επικοινωνήσετε με το Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Και περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι μεταξύ 11 π.μ Και 6 μ.μ.

Για το εξυπηρέτηση πελατών Για τους επαγγελματίες, οι τελευταίοι μπορούν να προσεγγιστούν από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τοΕπαγγελματική τεχνική βοήθεια Διατίθεται μεταξύ 8 π.μ. και 10 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων των διακοπών) και σας υπενθύμισε από έναν σύμβουλο αφιερωμένο στους επαγγελματίες σε μόλις 15 λεπτά.

Ενημερώθηκε στις 09/07/2023

Η Enzo είναι ειδικός στον προμηθευτή Bouygues και γενικότερα smartphones.