Πώς να εκτελέσετε παρακολούθηση των καταναλωτών Bouygues? | Box Actus, Bouygues Consumer Monitoring: Πώς να ακολουθήσετε το κινητό, το διαδίκτυο και τη σταθερή κατανάλωση?

Παρακολούθηση κατανάλωσης Bouygues: Πώς να ακολουθήσετε το κινητό σας, το διαδίκτυο και τη σταθερή κατανάλωση

Contents

Φανταστείτε ένα πακέτο Bouygues ?

Πώς να εκτελέσετε παρακολούθηση των καταναλωτών Bouygues ?

Η παρακολούθηση της κατανάλωσης Bouygues σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατανάλωση του πακέτου συνδρομής κινητής τηλεφωνίας ή διαδικτύου. Για τους κατόχους ενός πακέτου κινητής τηλεφωνίας ή ενός κλειδιού 4G, η παρακολούθηση των καταναλωτών Bouygues Telecom καθιστά δυνατή την αποφυγή της συσκευασίας. Για τους συνδρομητές του Bbox, οι λεπτομέρειες, μεταξύ άλλων, αγορές βίντεο ή κλήσεις που έγιναν από τη σταθερή του γραμμή.

Θέλετε να αλλάξετε την προσφορά σας ?

 • Το ουσιώδες
 • Η παρακολούθηση των καταναλωτών Bouygues σας επιτρέπει να ενημερώνεστε Η κατανάλωση δεδομένων για κινητά και προηγούμενες τηλεφωνικές επικοινωνίες Για συνδρομητές BBOX ή πακέτο κινητής τηλεφωνίας.
 • Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη φορητή κατανάλωση Bouygues ακολουθήστε -up, είναι δυνατόν να συνδεθείτε μέσω της περιοχής πελατών ήΣτείλτε ένα SMS ή πραγματοποιήστε μια κλήση στο 680.
 • Η παρακολούθηση των καταναλωτών Bouygues είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για Αποφύγετε το πακέτο αλλά επίσης διαμορφώστε τις χρήσεις της κατανάλωσης.

Γιατί η παρακολούθηση των καταναλωτών Bouygues ?

Smartphone

Ο Παρακολούθηση καταναλωτών Bouygues είναι ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό για όλους τους συνδρομητές Bouygues και Fortiori για τους συνδρομητές Mobile Bouygues. Ακόμη και αν τα περισσότερα από τα κινητά σχέδια του χειριστή προσφέρουν τώρα σημαντικούς φακέλους, πολλά πακέτα που παραμένουν απέχουν πολύ από ένα απεριόριστο φάκελο δεδομένων.

Εκτελέστε το Bouygues Telecom Telecom Consumer Consumer Έτσι επιτρέπει Για να αποφύγετε το πακέτο Είτε όσον αφορά τις κλήσεις, όταν αυτές δεν προσφέρονται σε απεριόριστη (ή στο πλαίσιο της περιαγωγής κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό) ή από την άποψη της κατανάλωσης δεδομένων για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της υποδοχής του μηνιαίου τιμολογίου.

Ο Φορητή παρακολούθηση Bouygues είναι λοιπόν πραγματικό Εργαλείο διαχείρισης πακέτων κινητής τηλεφωνίας Για να ξεφύγετε από το πακέτο και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις ειδικά για όσους έχουν εγγραφεί σε ένα μπλοκαρισμένο πακέτο, είτε πρόκειται για αίσθηση είτε για πακέτο B & You.

Ο Παρακολούθηση κατανάλωσης Box υπάρχει επίσης και σας επιτρέπει να αποκτήσετε το Λεπτομερές τιμολόγιο για κλήσεις για σταθερή γραμμή Αλλά επίσης απαριθμεί αγορές από την VOD Bouygues ή ακόμα και τις αγορές στο Διαδίκτυο για όσους έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία Διαδικτύου +.

Για τους κατόχους συνδρομής βασικών 4G ή πλαισίου 4G με περιορισμένο φάκελο δεδομένων, η παρακολούθηση της κατανάλωσης επιτρέπει την αποφυγή της κατανάλωσης από τη συσκευασία δεδομένων.

Ποιες είναι οι διαθέσιμες υπηρεσίες με παρακολούθηση τηλεπικοινωνιών Bouygues Bouygues ?

Η υπηρεσία παρακολούθησης του Conso Bouygues σας επιτρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε το Παρακολούθηση της κατανάλωσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας (από την τελευταία επαναφορά του πακέτου), κλήσεις (συνολική διάρκεια και αναφορά λεπτών αν είναι απαραίτητο) και το Παρακολούθηση επιλογών και επαναφορτιζόμενων κινητών διαδικτύου που έχουν εγγραφεί, οι οποίες επηρεάζουν τις κλήσεις ή την κατανάλωση δεδομένων.

Η μετατόπιση υποδεικνύεται επίσης εάν είναι απαραίτητο με λεπτομέρειες Οι κλήσεις, το SMS και η κατανάλωση δεδομένων δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία της Αλλά και οι επαναφορτίσεις που αγοράστηκαν για τις προπληρωμένες κάρτες των πελατών, καθώς και τις προσκλήσεις για ειδικούς αριθμούς ή την αγορά παιχνιδιών ή ήχου κλήσης για το κινητό σας.

Η παρακολούθηση κατανάλωσης τηλεπικοινωνιών Bouygues διαμορφώνει επίσης τη χρήση του κινητού Διαδικτύου της. Είναι επομένως δυνατή η διαχείριση του φακέλου δεδομένων σας κατά τη διάρκεια ταξίδια στο εξωτερικό και ακολουθήστε την κατανάλωσή του αλλά και για να επιλέξετε Λειτουργία κατανάλωσης δεδομένων Μόλις καταναλωθεί ο φάκελος (ο ρυθμός ροής ή η χρέωση στο MO).

Η παρακολούθηση της κατανάλωσης Box καθώς και η παρακολούθηση ενός κλειδιού 4G καθιστά επίσης δυνατή την παρακολούθηση της κατανάλωσης δεδομένων και την αποφυγή της υπερκατανάλωσης για πακέτα 4G ή 4G κουτιού.

Επιθυμείτε να βγάλετε ένα πακέτο ή συνδρομή στο Διαδίκτυο Bouygues ?

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη φορητή κατανάλωση Bouygues Ακολουθήστε -up ?

Παρακολούθηση καταναλωτών Bouygues από την περιοχή του πελάτη

Υπολογιστή

Για να πραγματοποιήσετε τις κονσόλες Conso Conso Bouygues Conso, είναι δυνατό να συνδεθείτε απευθείας με την περιοχή πελατών Bouygues. Η παρακολούθηση συμβούλων συμβούλων πελατών Bouygues είναι προσβάσιμη από τον ιστότοπο του χειριστή και την εφαρμογή Περιοχής Πελατών.

Για να συνδεθείτε, απλά μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη στο διαδίκτυο και εισαγάγετε τα αναγνωριστικά σας. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε την ενότητα “Η κατανάλωσή μου” Και “Ακολουθήστε και κύριο” Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη φορητή λειτουργία Conso Bouygues. Για όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή Περιοχής Πελατών, απλά κάντε κλικ στην “Κατανάλωση” από την Αρχική σελίδα.

Οι πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση κινητής τηλεφωνίας είναι διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο, 24 ώρες την ημέρα 24 και 7 ημέρες την εβδομάδα. Σημειώστε επίσης ότι το B & You Consumer Παρακολούθηση πραγματοποιείται επίσης από την εφαρμογή Espace Espace Bouygues Espace.

Παρακολούθηση των καταναλωτών Bouygues από SMS

Το Bouygues Conso Mobile Function μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί μέσω τουΑποστολή απλού SMS. Για να πραγματοποιήσετε την κατανάλωση από το SMS, απλά στείλτε “Conso” Στο 680. Στη συνέχεια αποστέλλεται μια συνοπτική SMS για να υποδείξει την κατανάλωση δεδομένων για κινητά σε εξέλιξη και υπερβαίνει το πακέτο εάν είναι απαραίτητο.

Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, η υπηρεσία παρακολούθησης των μειονεκτήματα είναι Δωρεάν στην ηπειρωτική Γαλλία, αλλά μπορεί να χρεωθεί στο εξωτερικό. ΜΕΓΑΛΟ’Επιλογή που ακολουθείται από δωρεάν SMS μπορεί επίσης να εγγραφεί μέσω της περιοχής πελάτη και σας επιτρέπει να λαμβάνετε αυτόματα τις εβδομαδιαίες λεπτομέρειες της κατανάλωσης κινητής τηλεφωνίας.

Ο αριθμός ακολούθησε την Telecom των καταναλωτών Bouygues

Είναι επίσης δυνατό να καλέσετε το 680, Ο αριθμός ακολούθησε την κατανάλωση Bouygues Telecom για να ακολουθήσει τις χρήσεις και την κατανάλωση κινητής τηλεφωνίας. Όσο για το SMS ακολουθούμενο από την κατανάλωση Bouygues, το κατανάλωση δεδομένων και προηγούμενες κλήσεις Στη συνέχεια υποδεικνύονται κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Εάν το πακέτο ξεπεραστεί, η κλήση του αριθμού που ακολουθείται ο καταναλωτής Bouygues Telecom σας επιτρέπει να γνωρίζετε το ποσό του Off -Package που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η κλήση στο 680 ​​είναι Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 2 ωρών Για παράδειγμα, αλλά περιλαμβάνονται σε απεριόριστες κλήσεις του χειριστή.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην παρακολούθηση της κατανάλωσης Box ?

Η παρακολούθηση της κατανάλωσης Box είναι επίσης προσβάσιμη μέσω της περιοχής πελατών του χειριστή. Για να αποκτήσετε πρόσβαση, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Συνδεθείτε στην περιοχή πελατών Bouygues εισάγοντας τα αναγνωριστικά του.
 2. Επιλέξτε τη γραμμή bbox σας
 3. Κάντε κλικ στο “Ακολουθήστε και κύριο” στην ενότητα “My Conso”.

Όπως και με τη διαβούλευση της παρακολούθησης της κινητής τηλεφωνίας Bouygues, η παρακολούθηση της κατανάλωσης Box είναι προσβάσιμη μέσω τουΕφαρμογή Περιοχής Πελατών απευθείας στην ενότητα “Η κατανάλωσή μου”.

Η παρακολούθηση των καταναλωτών Bouygues για τους συνδρομητές του Bbox επιτρέπει Παρακολούθηση κλήσεων που γίνονται από τη σταθερή γραμμή του λεπτομερώς. Η ημερομηνία, η διάρκεια της κλήσης και των αριθμών σύνθετων υποδεικνύεται, καθώς και το κόστος των πιθανών κλήσεων που έγιναν από το πακέτο.

Ο Bouygues VOD Αγορές Παρακολούθηση υποδεικνύεται επίσης με τον προσδιορισμό του τίτλου, της ημερομηνίας και της διάρκειας της ενοικίασης βίντεο κατόπιν αιτήματος. Είναι επίσης δυνατό για άτομα με υπηρεσία Internet + να συμβουλεύονται όλες τις αγορές τους που έγιναν στο διαδίκτυο.

Σημειώστε ότι το Παρακολούθηση καταναλωτή 4G ή κλειδί 4G είναι προσβάσιμο στην ίδια θέση στην περιοχή του πελάτη του χειριστή. Για αυτές τις περιορισμένες συνδρομές στα δεδομένα, η παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών κατανάλωσης καθιστά δυνατή την ενημέρωση με την κατανάλωση δεδομένων και επίσης υποδεικνύει τυχόν υπερβολές.

Παρακολούθηση κατανάλωσης Bouygues: Πώς να ακολουθήσετε το κινητό σας, το διαδίκτυο και τη σταθερή κατανάλωση ?

Θέλετε να ακολουθήσετε την κατανάλωση του πακέτου κινητής τηλεφωνίας ή της προσφοράς Διαδικτύου που κρατάτε στο Bouygues Telecom, για να μάθετε πού βρίσκεστε σε καθημερινή βάση και να αποφύγετε την κατασκευή εξωτερικού ασθενούς ? Σας εξηγούμε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην παρακολούθηση της κατανάλωσης του Bouygues Telecom σε αυτόν τον οδηγό !

 • Το ουσιώδες
 • Ο Παρακολούθηση κατανάλωσης τηλεπικοινωνιών Bouygues είναι ένα δωρεάν υπηρεσία το οποίο επιτρέπει Πελάτες κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου να ακολουθήσουν την κατανάλωσή τους σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να μην υπερβαίνουν τα όρια που παρέχονται από το πακέτο τους.
 • Ο Κινητοί συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στην κατανάλωσή τους να ακολουθούν -up από τους Χώρος πελάτη ή οBouygues Telecom Πελάτης Περιοχής Εφαρμογή, αλλά και καλώντας το 680, ή στέλνοντας ” κατανάλωση ” με Γραπτό μήνυμα Στο 680.
 • Ο Πελάτες στο Διαδίκτυο έχουν μόνο τη δυνατότητα να συμβουλευτούν την παρακολούθηση της προσφοράς τους μέσω της προσφοράς τους μέσω τους Χώρος πελάτη ή από τοBouygues Telecom Πελάτης Περιοχής Εφαρμογή.
Info Conso Bouygues: Τα διαφορετικά διαθέσιμα μέσα

Παρακολούθηση κατανάλωσης κινητής τηλεφωνίας Παρακολούθηση κατανάλωσης Box
Με μήνυμα κειμένου Κατανάλωση στα 680
Από το τηλέφωνο 680
Από την περιοχή του πελάτη Ακολουθήστε και κύριο στην κατηγορία Η κατανάλωσή μου Ακολουθήστε και κύριο στην κατηγορία Η κατανάλωσή μου
Από την εφαρμογή Ενότητα Η κατανάλωσή μου Ενότητα Η κατανάλωσή μου

Bouygues Mobile Consumpline Monitoring: Πώς να ακολουθήσετε την κατανάλωση κινητής τηλεφωνίας σας ?

Πολλές λύσεις είναι διαθέσιμες σε εσάς για να συμβουλευτείτε το δικό σας Bouygues Telecom Telecom Consumer Consumer Ως πελάτης μιας προσφοράς για κινητά: από το δικό σας Χώρος πελάτη, Από την εφαρμογή Bouygues, με SMS και τηλεφωνικά.

 1. Από το δικό σας Χώρος πελάτη Online: Επιλέξτε τη γραμμή που σχετίζεται με την ενότητα Η κατανάλωσή μου της ενδιαφερόμενης γραμμής.
 2. Από τοBouygues Telecom Πελάτης Περιοχής Κινητή Εφαρμογή : Κάντε κλικ στην ενότητα Η κατανάλωσή μου Από την αρχική οθόνη.
 3. Από το τηλέφωνο, κάλεσε τον 680. Ο Bouygues Αριθμός παρακολούθησης των καταναλωτών είναι ένας δωρεάν αριθμός από μια απεριόριστη γραμμή κινητής τηλεφωνίας Bouygues ή Πακέτο Για προσφορές με περιορισμένες κλήσεις.
 4. Με μήνυμα κειμένου, στείλετε Κατανάλωση στα 680 Για να λάβετε τη σύνοψη της κατανάλωσης του κινητού σας.

Ενεργοποιώντας την επιλογή δωρεάν Παρακολούθηση από SMS Από την περιοχή του πελάτη σας, θα λαμβάνετε αυτόματα τα στοιχεία της κατανάλωσης κινητών σας κάθε εβδομάδα. Τις επιλογές Ειδοποίηση SMS-Forfait ή ΣΥΝΟΛΟ SMS ALERT Μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τη βέλτιστη παρακολούθηση.

Info Conso Bouygues Mobile: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της παρακολούθησης της κατανάλωσης κινητής τηλεφωνίας ?

Ο Παρακολούθηση κατανάλωσης κινητής τηλεφωνίας κατανείμεται σε διάφορα τμήματα, προκειμένου να σας επιτρέψει να γνωρίζετε με ακρίβεια πού βρίσκεστε σε όλες τις χρήσεις σας: Δεδομένα, Κλήσεις, Πακέτο.

 • Ενότητα Δεδομένα σου επιτρέπει να Συμβουλευτείτε το κινητό Διαδίκτυο που έχετε καταναλώσει με τη μορφή γραμμής εξέλιξης και έτσι γνωρίζετε πόσο.
 • Ο τομέας Κλήσεις σας λέει το παραμένει έφεση κατά την τρέχουσα περίοδο, ή Τι έχετε καταναλώσει Εάν έχετε ένα πακέτο που περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις.
 • Ενότητα Πακέτο Αναφέρετε την πιθανή διαμόρφωση σας: επικοινωνίες που υπερβαίνουν ή δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο σας (κλήσεις, SMS, MMS, δεδομένα), Αγοράστηκαν ξαναγέμισμα Κατά τη διάρκεια του μήνα της τιμολόγησης σε εξέλιξη, ή ακόμη και Υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους :: Ειδικοί ή προσβεβλημένοι αριθμοί, Γραπτό μήνυμα+, Διαδίκτυο+, Παιχνίδια, κουδούνισμα, και τα λοιπά. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα έξοδά σας καθορίζοντας ένα κατώφλι αποκλεισμού και ειδοποίησης από SMS ή διαχείριση των συνδρομών σας από την ίδια ενότητα.

Εάν κρατάτε επιλογές ή μερικά επαναφόρτιση, ή Έχετε χρησιμοποιήσει δεδομένα στην Ευρώπη ή στο DOM (εξαιρουμένων της μητροπολιτικής Γαλλίας), τα τμήματα Επιλογές και επαναφορτίσεις ή Κινητά δεδομένα στο εξωτερικό θα σας επιτρέψει να μάθετε πού βρίσκεστε στην κατανάλωσή σας.

Παρακολούθηση κατανάλωσης Box: Πώς να ακολουθήσετε την κατανάλωση της συνδρομής του bbox σας ?

Σε αντίθεση με τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, οι πελάτες της Box μπορούν να ακολουθήσουν την κατανάλωσή τους μόνο για δύο μέσα:

 • Από τους Χώρος πελάτη : Αφού επιλέξετε την σχετική γραμμή που σχετίζεται, μεταβείτε στην ενότητα Η κατανάλωσή μου και κάντε κλικ στο κουμπί Ακολουθήστε και κύριο.
 • Από τοεφαρμογή για κινητό : κάντε κλικ στο Η κατανάλωσή μου Από την αρχική οθόνη.

Ο Παρακολούθηση κατανάλωσης Box Σας επιτρέπει να ακολουθήσετε τις λεπτομέρειες του Περιλαμβάνονται οι κλήσεις και δεν περιλαμβάνονται, σου Αγορές VOD, ή το δικό σας Αγορές που έγιναν στο Διαδίκτυο με υπηρεσία Διαδίκτυο+. Για παράδειγμα, το Ταιριάζει με το bbox Δεν περιλαμβάνει κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα, σε αντίθεση με άλλες προσφορές bbox. Έτσι, οι κλήσεις που έγιναν στα κινητά θα αφαιρεθούν. Επιπλέον και αν καλέσετε ξένους αριθμούς που δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά σας, θα χρεωθείτε επίσης. Ο Παρακολούθηση κατανάλωσης τηλεπικοινωνιών Bouygues Σας επιτρέπει επίσης να δείτε όλους τους αριθμούς που έχετε καλέσει κατά τη διάρκεια του μήνα από τη σταθερή γραμμή σας.

Πελάτες με ένα Προσφορά κουτιού 4G ή πελάτες Κλειδί Διαδικτύου μπορεί να ακολουθήσει την κατανάλωση των δεδομένων τους κινητής τηλεφωνίας και να υπερβεί το πακέτο τους με τον ίδιο τρόπο όπως οι πελάτες του Box.

Ποια είναι η χρήση της παρακολούθησης της κατανάλωσης του Bouygues Telecom ?

Ο Προσφορές Διαδικτύου Και κινητό του Bouygues Telecom Προσφέρετε διαφορετικές υπηρεσίες (επικοινωνίες, δεδομένα κ.λπ.) και μην παρέχετε τα ίδια όρια κατανάλωσης ανάλογα με την τιμή τους.

Προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις στο λογαριασμό σας, το Παρακολούθηση κατανάλωσης τηλεπικοινωνιών Bouygues σου επιτρέπει να Παρακολουθήστε την πραγματική σας κατανάλωση, Όποια προσφορά έχετε: σχέδιο κινητής τηλεφωνίας, Μπούξ, Κλειδί Διαδικτύου Ή Κουτί 4G ! Έτσι μπορείτε να ελέγξετε την κατανάλωσή σας έτσι ώστε να μην υπερβείτε το πακέτο σας ή απλά να γνωρίζετε πού βρίσκεστε σε καθημερινή βάση !

Θα μπορείτε επίσης να γνωρίζετε το Ημερομηνία επαναφοράς του πακέτου σας. Συγκεκριμένα, όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την προσφορά σας αναφέρονται στην παρακολούθηση της κατανάλωσης του Bouygues Telecom από την τελευταία ημερομηνία επαναφοράς του πακέτου σας, μέχρι την ημέρα της διαβούλευσης. Εάν έχετε, για παράδειγμα, έστειλε ένα SMS σε μια περιοχή που δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά σας ή ονομάζεται ειδικός προσαγωγός αριθμός, η λεπτομέρεια των εξωτερικών ασθενών μπορεί να συμβουλευτεί σε πραγματικό χρόνο από την παρακολούθηση της κατανάλωσης.

Bouygues Conso Info: Ο αριθμός που ακολουθείται ο καταναλωτής Bouygues είναι δωρεάν ?

Ο Παρακολούθηση κατανάλωσης τηλεπικοινωνιών Bouygues είναι ένα δωρεάν υπηρεσία προορίζεται για συνδρομητές που κατέχουν ένα κινητής προσφορά Ή Διαδίκτυο στον χειριστή.

Παρακολούθηση κατανάλωσης Bouygues: Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση σφάλματος στο τιμολόγιο σας ?

Είχατε την ενοχλητική έκπληξη για να δείτε μια υπερβολική συσκευασία, συμβουλεύοντας την κατανάλωσή σας ακολουθήστε -up ? Όποια προσφορά έχετε, μπορείτε να συμβουλευτείτε τοΒοήθεια τηλεπικοινωνιών Bouygues ή να λάβετε πιο λεπτομερή παρακολούθηση των επικοινωνιών σας, εγγραφείτε στην επιλογή 10 -Παρακολούθηση κατανάλωσης, Προκειμένου να κατανοήσουμε από πού προέρχονται οι απατεώνες και να το αποτρέψουμε να συμβεί ξανά στο μέλλον !

Επιπλέον, δεν είναι αδύνατο ο φορέας εκμετάλλευσης. Εάν συμβαίνει αυτό, έχετε τη δυνατότητα Υποβάλετε καταγγελία στο Bouygues Telecom Service Service, Εάν επιθυμείτε να αμφισβητήσετε το ποσό ενός τιμολογίου που βρίσκετε εσφαλμένο. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε καλέστε τον χειριστή, ΕΣΕΙΣ κατάστημα Για να εκθέσετε άμεσα το πρόβλημά σας σε έναν σύμβουλο ή να στείλετε επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση.

Bouygues Telecom Service Service – TSA 59013 – 60643 Chentilly Cedex

Εάν η απάντηση του χειριστή δεν ταιριάζει σε εσάς ή το αίτημά σας παρέμεινε αναπάντητο για ένα μήνα, μπορείτε να σας στείλετε σε αυτήν την περίπτωση Υπηρεσία καταναλωτών Μέσω ταχυδρομείου: Υπηρεσία καταναλωτών Bouygues Telecom – TSA 59013 – 60643 Chantilly Cedex ως τελευταία λύση, είναι επίσης δυνατό να Επικοινωνήστε με έναν διαμεσολαβητή Εάν η απάντηση της υπηρεσίας καταναλωτών εξακολουθεί να μην σας ταιριάζει ή εάν το αίτημά σας δεν έχει ακόμη ακόμη απαντηθεί για ένα μήνα. Για να γίνει αυτό, απλά δημιουργήστε ένα αρχείο στον ιστότοπο της διαμεσολάβησης των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Φανταστείτε ένα πακέτο Bouygues ?

Ενημερώθηκε στις 04/26/2023

Η Enzo είναι ειδικός στον προμηθευτή Bouygues και γενικότερα smartphones.