Δοκιμή επιλεξιμότητας ινών Bouygues: Πώς να το κάνετε?, Δοκιμή επιλεξιμότητας ινών: Η διεύθυνσή σας είναι επιλέξιμη? | Bouygues Telecom

Δοκιμάζουμε την επιλεξιμότητα των ινών σας

Contents

Εάν είστε επιλέξιμοι για ίνες, μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικές προσφορές. Αν ψάχνετε για ένα πλαίσιο Internet χωρίς τηλεοπτικό αποκωδικοποιητή, μπορείτε για παράδειγμα να εγγραφείτε στο bbox fit. Αντίθετα, εάν θέλετε έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης εκτός από το κουτί σας, θα έχετε την επιλογή μεταξύ του bbox must και του bbox ultym. Το τελευταίο θα σας εγγυηθεί κυρίως το καλύτερο wifi και την καλύτερη δυνατή ταχύτητα, σε συνδυασμό με την καλύτερη τηλεοπτική διασκέδαση !

Δοκιμή επιλεξιμότητας ινών Bouygues: Βρείτε την προσφορά σας Box

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά ινών Bouygues ? Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί δοκιμασία επιλεξιμότητας ινών Bouygues. Αυτή η γρήγορη δοκιμή θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε εάν το κατάλυμα σας είναι επιλέξιμο για ίνες και ποιες είναι οι διαθέσιμες προσφορές στο σπίτι. Η δοκιμή επιλεξιμότητας Bouygues μπορεί να γίνει στο Διαδίκτυο σε μερικά κλικ, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συνοδεύσετε την προσέγγισή σας από έναν σύμβουλο Bouygues επικοινωνώντας με 09 87 67 18 00.

  • Το ουσιώδες
  • Η επιλεξιμότητα μιας γραμμής τηλεπικοινωνιών Bouygues μπορεί να γίνει από το τηλέφωνο, Σε σύνδεση Και στο κατάστημα Bouygues Telecom.
  • Το Bouygues Telecom προσφέρει προσφορές στο οπτική ίνα, σε ADSL/VDSL και στο 4G.
  • Η διεύθυνση σπιτιού ή ο σταθερός αριθμός τηλεφώνου είναι απαραίτητος για επιλεξιμότητα δοκιμής.

Δοκιμή επιλεξιμότητας Bouygues: Πώς να γνωρίζω την επιλεξιμότητά μου ?

Ως μέρος μιας συνδρομής σε μια προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues, η τελευταία πρέπει, πάνω απ ‘όλα, να προχωρήσει σε ένα Δοκιμή επιλεξιμότητας Bouygues της γραμμής σας Προκειμένου να ορίσετε την προσφορά, μπορεί να σας προσφέρει (ADSL, VDSL, οπτικές ίνες).

Η δοκιμή επιλεξιμότητας Bouygues θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε την υπηρεσία που μπορεί να σας προσφέρει η Bouygues Telecom. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας με την Bouygues Telecom: στο Ιντερνετ μέσω του ιστότοπου τηλεπικοινωνιών Bouygues, στο κατάστημα ή επικοινωνώντας με έναν σύμβουλο Selectra στο 09 87 67 18 00 .

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά Bouygues ?

Να συνοδεύεται κατά τη δοκιμή επιλεξιμότητας Bouygues

Για να πραγματοποιήσετε τη δοκιμή επιλεξιμότητας Bouygues, μπορείτε Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο Bouygues Στο 09 87 67 18 00 (Τιμή τοπικής επικοινωνίας).

Στη συνέχεια θα σας ρωτήσειΔιεύθυνση σπιτιού που θέλετε να έχετε δοκιμάσει, καθώς και Το όνομα του πρώην επιβατού Εάν το δοκιμασμένο σπίτι είναι επιλέξιμο για ADSL ή VDSL. Το αποτέλεσμα σας δίνεται αμέσως, καθώς και τις προσφορές στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε.

Θα καθοδηγηθούν.e στην επιλεξιμότητα, την προσέγγιση τερματισμού και συνδρομής σας. Η συνδρομή Το πιο κατάλληλο θα σας προσφερθεί Μεταξύ όλων των προσφορών συνεργατών.

Εκτελέστε τη δοκιμή επιλεξιμότητας Bouygues μέσω τηλεφώνου

Δοκιμή επιλεξιμότητας Bouygues στο Διαδίκτυο

Για να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας σε απευθείας σύνδεση Bouygues, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμή επιλεξιμότητας Bouygues Fiber που θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε, μόλις εισαχθεί η διεύθυνσή σας, εάν σας Τα καταλύματα είναι επιλέξιμα για ίνες Bouygues.

Μια άλλη δυνατότητα, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο Telecom Bouygues. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισαγάγετε το δικό σας τηλέφωνο σπιτιού. Εάν δεν το γνωρίζετε, η δοκιμή επιλεξιμότητας μπορεί να γίνει με τοΔιεύθυνση σπιτιού Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο “Δοκιμή της διεύθυνσής σας”. Το Bouygues Telecom θα προσφέρει απευθείας τις προσφορές στις οποίες δικαιούστε.

Σε περίπτωση που το σπίτι που έχει δοκιμαστεί είναι επιλέξιμο για ένα bouygues σε προσφορά ADSL ή VDSL, θα πρέπει να γνωρίζετε το όνομα του προηγούμενου κατακτητή για ναΠροσδιορίστε την κατοικία (ειδικά ως μέρος ενός κτιρίου που αποτελείται από διάφορα μεμονωμένα διαμερίσματα).

Bouygues σε δοκιμή επιλεξιμότητας

Κατάστημα Bouygues

Για να κάνετε τη δοκιμή επιλεξιμότητας Bouygues στο κατάστημα, απλά πρέπει να δώσετε τη διεύθυνση του σπιτιού που θέλετε να έχετε έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues, καθώς και το όνομα του προηγούμενου κατακτητή εάν το σπίτι είναι επιλέξιμο για ADSL ή VDSL.

Τι προσφέρει για εγγραφή μετά τη δοκιμή επιλεξιμότητας Bouygues Telecom ?

Με τη δοκιμή της σταθερής γραμμής σας στο Bouygues Telecom, θα μπορείτε να δείτε τις προσφορές bbox στο οποίο είστε επιλέξιμοι:

  • Επιλέξιμο για ADSL ή VDSL2 : Έχετε την επιλογή μεταξύ των προσφορών ADSL Bouygues Telecom, δηλαδή της προσαρμογής του bbox, του bbox must και του bbox ultym.
  • Επιλέξιμο για οπτικές ίνες FTTH Στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues: το bbox fit, το bbox must και το bbox ultym.

Τι να κάνω εάν δεν είμαι επιλέξιμος για ίνες ?

Εάν η οπτική ινών και το ADSL δεν είναι διαθέσιμα στην περιοχή κατοικίας σας, υπάρχουν εναλλακτικές τεχνολογίες όπωςΔιαδίκτυο με δορυφόρο, ή ο Κουτί 4G και πλαίσιο 5G. Ο Bouygues είναι ο μόνος χειριστής που εμπορεύεται ένα κουτί 4G και ένα κουτί 5G με ένα Απεριόριστο φάκελο δεδομένων. Αυτές οι προσφορές είναι επίσης χωρίς δέσμευση.

Είστε κάτω των 26 ετών ? Επωφεληθείτε από τοΠροσφορά -26 χρόνια που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από το Κουτί 4G σε € 22.99/μήνα ή 5G κουτί σε € 27,99/μήνα, ΟΛΟΚΛΗΡΟ χωρίς δέσμευση ! Εκτός από αυτό το πλεονεκτικό ρυθμό, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε 12 μήνες που προσφέρονται στο Amazon Prime Video, Και θα είστε ελεύθεροι να αναστείλετε τη συνδρομή σας κατά τη διάρκεια 2 μήνες μία φορά το χρόνο.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Bouygues Telecom

Πώς να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας για μια γραμμή τηλεπικοινωνιών Bouygues ?

Η επιλεξιμότητα μιας γραμμής τηλεπικοινωνιών Bouygues μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεφώνου, σε απευθείας σύνδεση ή στο κατάστημα.

Τι τεχνολογίες Internet προσφέρει Bouygues Telecom ?

Το Bouygues Telecom προσφέρει ίνες οπτικών ινών 4G, 5G, ADSL, VDSL και οπτικών ινών.

Πώς να κάνετε τη δοκιμή επιλεξιμότητας στο κατάστημα Bouygues ?

Για να κάνετε τη δοκιμή επιλεξιμότητας στα καταστήματα, απλά πρέπει να δώσετε τη διεύθυνση του σπιτιού που θέλετε να έχετε έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues, καθώς και το όνομα του προηγούμενου κατακτητή εάν το σπίτι είναι επιλέξιμο για ίνες, L ‘ADSL ή VDSL.

Ενημερώθηκε στις 09/21/2023

Ο πρώην διευθυντής σύνταξης, η Marianne εντάχθηκε στο Selectra το 2014. Απόφοιτος ενός Master 2 International Media, είναι ο υπεύθυνος για όλα τα περιεχόμενα του Pole Télecom Pole.

Δοκιμάζουμε την επιλεξιμότητα των ινών σας ?

Μέγιστη ταχύτητα με ίνες, απολαύστε μια σύνδεση έως 60 φορές ταχύτερη από μια γραμμή ADSL. Κρεμάστε τις ζώνες σας, είναι εκπληκτική !

Συνολική ρευστότητα αντίο επιβραδύνει όταν έχετε πολλά να σερφάρετε ταυτόχρονα.

Η βέλτιστη ποιότητα της τηλεόρασης χάρη στις ίνες, η ποιότητα της εικόνας της τηλεόρασης είναι η καλύτερη δυνατή. Καθίστε, βγάλτε το ποπ κορν, απολαύστε.

Σε εσάς το ταχύτερο wifi, απλά !

Το 2023, είμαστε για άλλη μια φορά “χειριστής n ° 1 σε wifi” σύμφωνα με το NPerf*. Σαφή ? Σας προσφέρουμε το ταχύτερο WiFi στην αγορά. Σχετικά απλά !

*Ο μέσος απόγονος ρέει 240,56 MB/s και μέση ποσότητα ποσοστού 189,67 MB/s. Πηγή NPERF στις 03/02/2023: WiFi Barometer των κατοικιών Internet Connections στην ηπειρωτική Γαλλία το 2022

Ινα ? Δεν υπάρχει ταχύτερο !

Ινα 5G κουτί VDSL
Ρέει κάτω σε* 2 gb/s Ρέει κάτω σε* 1,1 gb/s Ρέει κάτω σε* 100 mb/s
Ξεκινήστε μέχρι ** 900 MB/S Ξεκινήστε μέχρι ** 58 MB/S Ξεκινήστε μέχρι ** 33 MB/S

*Η καθοδική ταχύτητα: Όσο υψηλότερη είναι, τόσο πιο γρήγορα παίρνετε μια σελίδα, ξεκινήστε ένα βίντεο, αποθηκεύστε ένα αρχείο.
** Η όρθια χρέωση: Όσο πιο ισχυρό είναι, τόσο πιο γρήγορα δημοσιεύετε φωτογραφίες, στείλτε βίντεο, αποθηκεύστε ένα αρχείο.

Και αν μιλούσαμε για την επιλεξιμότητά σας ” ?

Μέσω τηλεφώνου στο κατάστημα

Σας καλούμε δωρεάν

Η ομάδα μας θα σας υπενθυμίσει αμέσως να επικυρώσετε μαζί σας την επίσκεψή σας στην ίνα ! Καλείται από έναν σύμβουλο

Σας περιμένουμε στο κατάστημα

Για να μεταβείτε στις ίνες, μπορείτε επίσης να κλείσετε ραντεβού στο κατάστημα που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς ! Βρείτε το κατάστημά μου

Τα άρθρα μας γύρω από την επιλεξιμότητα

Πώς να αλλάξετε τον χειριστή του Διαδικτύου

Καλά νέα: Η αλλαγή του χειριστή είναι πολύ απλά. Εξηγούμε πώς να το κάνουμε.

Πώς να εγκαταστήσετε ίνες στο σπίτι

Σας διαβεβαιώνουμε: για την εγκατάσταση, φροντίζουμε τα πάντα και δωρεάν φυσικά ! Σας δείχνουμε ?

Πώς λειτουργεί η ίνα

Θέλετε να καταλάβετε πώς οι ίνες σας επιτρέπουν να σερφάρετε με ταχύτητα αστραπής ? Είναι έτσι !

Οι συχνές ερωτήσεις σας σχετικά με την επιλεξιμότητα των ινών

Πώς να δοκιμάσω την επιλεξιμότητά μου ?

Για να μάθετε αν μπορείτε να επωφεληθείτε από την ίνα στο σπίτι, απλώς εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας στη δοκιμή επιλεξιμότητας που διατίθεται στην κορυφή αυτής της σελίδας. Σε λίγα δευτερόλεπτα, τότε θα γνωρίζετε τι προσφέρει το διαδίκτυο που διατίθεται στο σπίτι !

Ποιο πλαίσιο Διαδικτύου θα επιλέξει αν είμαι επιλέξιμος για ίνες ?

Εάν είστε επιλέξιμοι για ίνες, μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικές προσφορές. Αν ψάχνετε για ένα πλαίσιο Internet χωρίς τηλεοπτικό αποκωδικοποιητή, μπορείτε για παράδειγμα να εγγραφείτε στο bbox fit. Αντίθετα, εάν θέλετε έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης εκτός από το κουτί σας, θα έχετε την επιλογή μεταξύ του bbox must και του bbox ultym. Το τελευταίο θα σας εγγυηθεί κυρίως το καλύτερο wifi και την καλύτερη δυνατή ταχύτητα, σε συνδυασμό με την καλύτερη τηλεοπτική διασκέδαση !

Ποιο είναι το κόστος εγκατάστασης της ίνας ?

Η εγκατάσταση ινών είναι 100% κλειδί στο χέρι.

Τι να κάνω εάν δεν είμαι επιλέξιμος για ίνες ?

Εάν το κατάλυμα σας δυστυχώς δεν είναι ακόμη επιλέξιμο, τα αποτελέσματα της δοκιμής επιλεξιμότητας θα σας επιτρέψουν να ανακαλύψετε τις προσφορές που είναι διαθέσιμες στο σπίτι. Ενώ περιμένετε την άφιξη της ίνας, ίσως μπορείτε να απολαύσετε ένα κουτί 4G ή ένα κουτί 5G για μια πιο ισχυρή ροή από το ADSL.

Πότε θα είμαι επιλέξιμος για ίνες ?

Εάν δεν είστε ακόμη επιλέξιμοι, μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ώστε να μπορέσουμε να σας προειδοποιήσουμε μόλις η ίνα είναι διαθέσιμη στο σπίτι !