Boursorama ή Hello Bank Comparison: Ποιο είναι το καλύτερο?, Γεια σας Bank ή Boursorama Bank: Ποια ηλεκτρονική τράπεζα θα επιλέξετε?

Γεια σας! ή Boursorama Banque: σύγκριση – κάρτες, τραπεζικές χρεώσεις, εξυπηρέτηση πελατών

Contents

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

Boursorama ή Hello Bank Comparison! : Ποιο είναι το καλύτερο ?

VS Hello Bank

Η ηλεκτρονική τράπεζα έχει καθιερωθεί ως νέο πρότυπο σε περίπτωση της δεκαετίας του 2000. Ωστόσο, όλοι δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και τα ίδια πλεονεκτήματα. Μεταξύ των καλύτερων στην κατηγορία τους, βρίσκουμε το Boursorama και το Hello Bank. Αυτοί οι δύο ηθοποιοί είναι επίσης οι πιο δημοφιλείς στη Γαλλία όσον αφορά τον αριθμό των πελατών. Λοιπόν, ποιος πρέπει να επιλέξει ?

Για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση, έχουμε σχεδιάσει Μια συγκριτική σύγκριση Boursorama vs. Σε αυτόν τον πλήρη οδηγό, θα αναφέρουμε τις ιδιαιτερότητες και τις τιμές καθενός από τις δύο online τράπεζες. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε την πιο κατάλληλη προσφορά στις ανάγκες σας.

Είτε στο Boursorama Banque είτε στο Hello Bank, υπάρχει ένας τρέχων λογαριασμός και διάφορες τραπεζικές κάρτες. Αυτά τα δύο προϊόντα βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής τους. Ωστόσο, οι ηλεκτρονικές τράπεζες προχωρούν περαιτέρω προσφέροντας επίσης προϊόντα αποταμίευσης, πιστώσεις καθώς και ασφάλιση ζωής. Μπορούν να καυχηθούν ότι είναι εξίσου πλήρης με τις παραδοσιακές τράπεζες. Αυτό θα αναφέρουμε όλα αυτά λεπτομερώς σε αυτή τη σύγκριση παρακάτω.

Apple Pay Google Pay Pay

Τράπεζα λιγότερο ακριβό

Apple Pay, Google Pay

Ασφαλίστρα Ελεύθερος

Δωρεάν πληρωμές στο εξωτερικό

Προϋποθέσεις: Χωρίς εισοδηματική κατάσταση – Καλώς ήρθατε κάρτες Ultim

Ετήσια έξοδα: 0 € • Αρχική κατάθεση: 300 €

Ελέγξτε την κατάθεση: ✔ • Ειδική κατάθεση: ✘

Μηνιαίο κόστος κάρτας: 0 €

Αναλήψεις ζώνης ευρώ: Δωρεάν • Πληρωμές ζώνη ευρώ: Δωρεάν

Αναλήψεις νομισμάτων: 1,69% • Πληρωμές πρόσκλησης: Δωρεάν

Apple Pay Google Pay Pay

Αμοιβή μήλου

Προσφορά δωρεάν και άνευ όρων

Μηδενικό κόστος στο εξωτερικο

Καλύτερο φυλλάδιο οικονομίες

Πρωταρχική : € 1 ανά μήνα / 6 μήνες

Όροι: χωρίς κατάσταση εισοδήματος

Ετήσια έξοδα: 0 € • Αρχική κατάθεση: 10 €

Ελέγξτε την κατάθεση: ✔ • Ειδική κατάθεση: ✔

Μηνιαίο κόστος κάρτας: 0 €

Αναλήψεις ζώνης ευρώ: Δωρεάν • Πληρωμές ζώνη ευρώ: Δωρεάν

Αναλήψεις νομισμάτων: Δωρεάν • Πληρωμές πρόσκλησης: Δωρεάν

Αμοιβή μήλου

Η VS Hello Bank Boursorama Boursorama Comparison

Πριν μπείτε στις λεπτομέρειες της σύγκρισης Boursorama Banque ή Hello Bank, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι όλες οι online τράπεζες στη Γαλλία κρατούνται από μεγάλες ομάδες. Με αυτή την έννοια, το Boursorama Banque είναι ιδιοκτησία του Société Générale. Η επιτυχία της δεν είναι πολύ καιρό στην έλευση: έφτασε στην αγορά το 2003 για συνολικά περισσότερα από 4 εκατομμύρια πελάτες το καλοκαίρι του 2022. Από την πλευρά της, η Hello Bank είναι μια μάρκα BNP Paribas που επισημοποιήθηκε το 2013 και η οποία συγκεντρώνει 700.000 πελάτες σήμερα.

Το Boursorama Banque και το Hello Bank είναι και οι δύο online τράπεζες που προορίζονται για το ευρύ κοινό. Υπάρχει μια απλή προσφορά συνοδευόμενη από μια αίτηση που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα τον προϋπολογισμό σας και την τραπεζική σας κάρτα – εκτός από το να είστε σε θέση να διεκδικήσετε άλλα τραπεζικά προϊόντα που βρίσκονται στις παραδοσιακές τράπεζες. Από την εφαρμογή για κινητά ή έναν υπολογιστή, μπορείτε να διαχειριστείτε τις αποταμιεύσεις σας, τις επενδύσεις σας ή τις πιστώσεις.

Το Boursorama εξελέγη “φθηνότερη τράπεζα στη Γαλλία” το 2022 για το 14ο συνεχόμενο έτος χάρη σε μια εξαιρετική προσφορά. Σε μια εσωτερική έρευνα που διεξήχθη το 2021, ισχυρίζεται ότι περισσότεροι από τους μισούς πελάτες της δεν έχουν πληρώσει αμοιβές. Το Hello Bank δεν πρέπει να ξεπεράσει με δύο αποτελεσματικές τραπεζικές κάρτες (συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν) και μερικά μικρά αποκλειστικά πλεονεκτήματα.

Όροι επιλεξιμότητας

Το Boursorama Banque και το Hello Bank εμφανίζουν τόσο τις συνθήκες επιλεξιμότητας που πρέπει να γίνονται σεβαστές για να ανοίξουν έναν λογαριασμό. Αυτά είναι αρκετά βασικά, βρίσκονται επίσης σε άλλες online τράπεζες στη Γαλλία.

 • Να είμαι ηλικίας
 • Κατοικεί στη Γαλλία
 • Έχετε έναν αριθμό τηλεφώνου και μια διεύθυνση email
 • Να μην απαγορευτεί η τραπεζική

Μια μικρή εξαίρεση αφορά το Boursorama Banque: Δεν χρειάζεται να διαμένετε φόρο στη Γαλλία για να ανοίξετε έναν λογαριασμό. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να ζητήσετε υποστήριξη πελατών από την ηλεκτρονική τράπεζα για να φτάσετε εκεί. Για παράδειγμα, εάν ζείτε στο εξωτερικό, αλλά θέλετε έναν τρέχοντα λογαριασμό στο σπίτι, είναι δυνατόν.

Boursorama vs Hello Bank Cards

Το Boursorama Banque και το Hello Bank προσφέρουν έναν τρεχούμενο λογαριασμό με πολλές τραπεζικές κάρτες. Αυτά δίνουν πρόσβαση σε διαφορετικά πλεονεκτήματα στη Γαλλία, αλλά κυρίως στο εξωτερικό. Εδώ είναι μια μικρή περίληψη πριν αναφέρετε τις λεπτομέρειες κάθε προσφοράς.

Τράπεζα -Bank Bank Cards

Γεια σας τραπεζικές κάρτες

Το δίκτυο

Το Boursorama Banque και η Hello Bank έχουν και τις δύο τραπεζικές κάρτες με βάση το δίκτυο Visa. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 30 εκατομμύρια εμπόρους και αυτόματους διανομείς παγκοσμίως. Συνολικά, το δίκτυο Visa και MasterCard είναι πολύ παρόμοια, δεν αλλάζει πολύ για εσάς.

Επιπλέον, οι τραπεζικές κάρτες του Boursorama Banque και Hello Bank συνοδεύονται από εγγυήσεις και ασφάλιση του επιπέδου των θεώρησης, θα το αναφέρουμε λεπτομερέστερα στην υπόλοιπη σύγκρισή μας. Και πάλι, η Visa και η MasterCard έχουν ισοδύναμες σειρές αν και το όνομα των καρτών τους δεν είναι το ίδιο. Για παράδειγμα, ένα χρυσό MasterCard είναι παρόμοιο με μια πρώτη βίζα. Το MasterCard Classic είναι παρόμοιο με μια κλασική βίζα.

Μια δωρεάν προσφορά

Η Boursorama και η Hello Bank προσφέρουν και μια δωρεάν φόρμουλα. Εκτός αυτού, το πρώτο στοίχημα ακόμη και σε δύο εντελώς δωρεάν τύπους: Καλώς ήλθατε και Ultim. Αυτά είναι προσβάσιμα χωρίς καμία κατάσταση εισοδήματος και χωρίς υποχρέωση: δεν χρειάζεται να αποδείξετε ότι επωφεληθείτε από αυτό. Απέναντι, η Hello Bank εμφανίζει την προσφορά Hello One που είναι επίσης δωρεάν και χωρίς κατάσταση εισοδήματος. Ούτε πρέπει να κάνετε έναν κύριο τραπεζικό λογαριασμό: μπορείτε να το κρατήσετε παράλληλα με την τρέχουσα προσφορά σας.

Είτε γεια σας είτε οι λογαριασμοί Boursorama, η Daily Bank είναι δωρεάν. Πρέπει να συγκρίνουμε αυτό το δωρεάν με τα 215 ευρώ σε μέσες τραπεζικές δαπάνες που αφαιρούνται από παραδοσιακές τράπεζες από τους πελάτες τους, κάθε χρόνο. Επομένως, η επιλογή του Boursorama ή Hello Bank επιλέγει τις αποταμιεύσεις. Χωρίς παραμέληση της ποιότητας, δεδομένου ότι αυτές οι τράπεζες είναι εξίσου πλήρεις με μια συμβατική εγκατάσταση.

Οι προσφορές καλωσορίσματος από το Boursorama Banque και το Hello One From Hello Bank βρίσκονται σε άμεσο ανταγωνισμό, αυτές είναι οι πιο προσιτές στην περιοχή τους. Η δωρεάν κάρτα Société Générale είναι προσβάσιμη μόλις έχετε 50 ευρώ σε εξαιρετικά τον λογαριασμό σας, είναι μια άμεση χρεωστική κάρτα με συστηματική εξουσιοδότηση. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί μία φορά το μήνα, αποτυγχάνοντας την οποία η ηλεκτρονική τράπεζα έχει το κόστος των 5 ευρώ. Από την πλευρά της, το Hello One Card από την Hello Bank ακολουθεί την ίδια αρχή και θα χρεωθεί 3 ευρώ το μήνα εάν δεν το χρησιμοποιείτε.

Οι χάρτες καλωσορίσματος και γεια σας δεν επιτρέπουν την υπερανάληψη: αυτές είναι οι τύποι που προορίζονται για άτομα που δεν θέλουν να περάσουν. Τα ανώτατα όρια είναι επίσης περιορισμένα, γεγονός που εμποδίζει την περίσσεια. Για τους νέους, μπορεί να είναι ένας καλός συμβιβασμός για να μάθετε πώς να διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας. Για όσους θέλουν μεγαλύτερη ευελιξία, θα συμβουλεύουμε να στραφούμε στην κάρτα Ultim. Αυτό είναι επίσης δωρεάν και άνευ όρων, αλλά προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία.

Boursorama Cards Range

Με το Welcome and Hello, οι κάρτες, οι πληρωμές και οι αναλήψεις είναι δωρεάν και απεριόριστες στη Γαλλία. Η κάρτα Boursorama Banque περιλαμβάνει δωρεάν και απεριόριστες πληρωμές στο εξωτερικό και δωρεάν απόσυρση ανά μήνα σε νομίσματα και τα παρακάτω χρεώνονται έως το 1,69 % του ποσού που αποσύρονται. Από την πλευρά της, η κάρτα Hello Bank δίνει πρόσβαση σε δωρεάν και απεριόριστες πληρωμές σε ξένο νόμισμα, οι αποσύρσεις είναι επίσης δωρεάν εάν γίνονται σε διανομέα του δικτύου BNP Paribas (διαφορετικά, προκαλούν το 1, 50% του ποσού που αποσύρονται).

Εάν η κάρτα Boursorama Banque Ultim είναι δωρεάν, είναι περισσότερο premium-είναι η προσφορά που αντιπροσωπεύει σχεδόν όλους τους λογαριασμούς της τράπεζας. Επίσης, χωρίς κατάσταση εισοδήματος και πρέπει να χρησιμοποιείται μία φορά το μήνα (διαφορετικά θα χρεωθεί 9 ευρώ). Υπάρχει σε άμεση ή καθυστερημένη χρέωση, δεν πρόκειται για συστηματική εξουσιοδότηση και έχετε το δικαίωμα σε εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη. Αυτή είναι η ιδανική κάρτα αν θέλετε να έχετε έναν τρέχοντα λογαριασμό με ευελιξία.

Η κάρτα Ultim που επισημαίνεται από το Boursorama Banque περιλαμβάνει δωρεάν πληρωμές στη Γαλλία καθώς και δωρεάν πληρωμές σε ευρώ ή ξένο νόμισμα στο εξωτερικό. Επωφεληθείτε από 3 δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα σε ξένο νόμισμα στο εξωτερικό (τότε το 1,69 % του ποσού που αποσύρεται). Βρίσκουμε ασφάλιση και εγγυήσεις για το επίπεδο μιας πρώτης θεώρησης (ταξίδια, ασθένεια κ.λπ.). Διαχωρίζεται λοιπόν από τις εκδόσεις Hello One και Welcome που είναι Visa Classic.

Ένας πληρωμένος τύπος

Παράλληλα με τις δωρεάν προσφορές τους, το Boursorama Banque και το Hello Bank μετράνε σε μια πληρωμένη φόρμουλα: Metal και Hello Prime. Το πρώτο θυμίζει εκείνη των Neobancs όπως το N26 και το Revolut – τόσο από την άποψη του σχεδιασμού όσο και των πλεονεκτημάτων. Παρά το γκρι χρώμα και τα μεταλλικά του φινιρίσματα, είναι προσβάσιμο χωρίς κατάσταση εισοδήματος και χωρίς κατάσταση χρήσης. Η τιμή του είναι 9,90 ευρώ το μήνα.

Για να παραγγείλετε τη μεταλλική κάρτα του Boursorama, απλά πρέπει να έχετε 500 ευρώ σε εκκρεμείς ο λογαριασμός σας για την άμεση ταχύτητα (2.500 ευρώ σε πιστωτικές ροές ή 5.000 ευρώ σε εξαιρετική καθυστέρηση).

Συγκριτικά, η Hello Bank Hello Prime Card έρχεται με κατάσταση εισοδήματος 1.000 ευρώ καθαρό ανά μήνα (και 2.000 ευρώ καθαρό ανά μήνα για κοινό λογαριασμό). Online Bank Το τιμολόγιο 5 ευρώ το μήνα ή 60 ευρώ ετησίως. Είναι με άμεση χρέωση ή καθυστερημένη ροή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή μας και να ελέγξετε την Hello Bank εδώ.

Είτε πρόκειται για το Metal είτε για την Hello Prime Card, αυτοί οι τύποι περιλαμβάνουν δωρεάν πληρωμές και αποσύρσεις στη Γαλλία ως στο εξωτερικό – είτε σε ευρώ είτε σε νόμισμα. Ακόμα και οι παραδοσιακές τράπεζες βασίζονται σε ασφάλιστρα και οι ακριβότεροι τύποι δεν κάνουν και σε αυτό το σημείο.

Ασφάλειες και εγγυήσεις των Premium Cards of Boursorama Bance και Hello Bank βρίσκονται στο επίπεδο μιας πρώτης βίζας.

Όροι εισοδήματος

Ήρθε η ώρα να συνοψίσουμε τους όρους πρόσβασης για να ζητήσετε μια κάρτα από το Boursorama Banque ή το Hello Bank ανάλογα με την προσφορά που θέλετε να πάρετε, εδώ είναι η λεπτομέρεια.

Όροι εισοδήματος στο Boursorama Banque

 • Καλώς ήλθατε: Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος
 • Ultim: Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος
 • Μέταλλο: Χωρίς κατάσταση εισοδήματος

Όροι εισοδήματος στο Hello Bank

 • Γεια σας: Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος
 • Γεια σας Premium: 1.000 ευρώ καθαρό ανά μήνα

Τα ανώτατα όρια

Στο Boursorama Banque και Hello Bank, τα οροφές διαφέρουν ανάλογα με την τραπεζική κάρτα που παίρνετε. Το καθορίζουμε, διότι αυτό δεν συμβαίνει με αμφιβολίες σε απευθείας σύνδεση τράπεζες, μερικές βασίζονται στο εισόδημά σας χωρίς να ληφθούν υπόψη η κάρτα (Monabanq, για παράδειγμα). Εδώ είναι η περίληψη για κάθε προσφορά.

Οροφές πληρωμών στο Boursorama Banque (πάνω από 30 ημέρες):

 • Καλώς ήλθατε: Μεταξύ 1.000 ευρώ και 5.000 ευρώ
 • Ultim: Μεταξύ 2.500 ευρώ και 20.000 ευρώ
 • Metal: Μεταξύ 5.000 ευρώ και 50.000 ευρώ

Οροφές πληρωμών στο Hello Bank (30 ημέρες):

 • Γεια σας: Έως 1.000 ευρώ
 • Γεια σας Prime: Έως 2.500 ευρώ

Τα ανώτατα όρια απόσυρσης στο Boursorama Banque (πάνω από 7 ημέρες):

 • Καλώς ήλθατε: Μεταξύ 100 ευρώ και 400 ευρώ
 • Ultim: Μεταξύ 300 ευρώ και 2.000 ευρώ
 • Metal: Μεταξύ 400 ευρώ και 3.000 ευρώ

Απεργασίες απόσυρσης στο Hello Bank (7 ημέρες):

 • Γεια σας: Έως 400 ευρώ
 • Γεια σας Prime: Έως 1.000 ευρώ

Η εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη

Αναφέραμε την υπερανάληψη που εξουσιοδοτήθηκε παραπάνω στην VS Hello Bank. Πρώτον, θα πρέπει να υποδεικνύεται ότι δεν είναι διαθέσιμο με το Welcome and Hello One Cards, τις προσφορές εισόδου από κάθε ηλεκτρονική τράπεζα. Ωστόσο, υπάρχει με Ultim και Metal ή Hello Prime Formulas.

Στο Boursorama Banque, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Γραφείο Γραφείου που επιτρέπεται στα 100 ευρώ μετά την παραλαβή της κάρτας και απευθείας από την εφαρμογή για κινητά, η εφαρμογή είναι άμεση και χωρίς όρους. Στη συνέχεια, μπορείτε να φτάσετε μέχρι 2.500 ευρώ με την κάρτα Ultim και 10.000 ευρώ με τη μεταλλική κάρτα.

Με την Hello Bank, δικαιούστε μια μονάδα μετρητών στην κάρτα Hello Prime, το ποσό πρέπει να καθοριστεί με την ηλεκτρονική τράπεζα σύμφωνα με το εισόδημά σας.

Ο Boursorama Banque και η Hello Bank επιβάλλουν μόνο τον Agios όταν ο λογαριασμός σας είναι οφειλέτης, αλλά καμία από τις δύο προμήθειες παρέμβασης – όπως συμβαίνει με όλες τις παραδοσιακές τράπεζες. Τα ποσοστά του οφειλέτη είναι 7% και 8% αντίστοιχα.

Γεια σας Bank Pro Bank Cards

Το δίκτυο τιμών

Η σύγκριση μας VS Hello Bank Boursorama Boursorama συνεχίζεται με μια ανάκληση των τιμών κάθε τραπεζικής κάρτας.

Ισορροπία τραπεζικές τραπεζικές κάρτες τραπεζικές τιμές

 • Καλώς ήλθατε: δωρεάν
 • Ultim: Δωρεάν
 • Metal: 9,90 ευρώ το μήνα

Γεια σας τιμές τραπεζών τραπεζών τραπεζών

 • Γεια σας: ΔΩΡΕΑΝ
 • Γεια σας Prime: 5 ευρώ το μήνα

Ο τρεχούμενος λογαριασμός

Το Boursorama Banque και η Hello Bank βασίζονται σε μια προσφορά που περιλαμβάνει έναν τρεχούμενο λογαριασμό με την τραπεζική τους κάρτα. Εάν αναφέραμε γρήγορα τις συνθήκες επιλεξιμότητας, πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία για το άνοιγμα ενός λογαριασμού γίνεται online από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή για κινητά.

Στο Boursorama Banque και Hello Bank, χρειάζονται λιγότερο από 10 λεπτά για να συμπληρώσετε τη φόρμα και να προσθέσετε τα έγγραφα. Στη συνέχεια, οι δύο εγκαταστάσεις χρειάζονται λίγες μέρες για να επιβεβαιώσουν το αρχείο σας και να ελέγξετε την κατάστασή σας πριν από το άνοιγμα του λογαριασμού σας. Μόλις ο λογαριασμός σας είναι προσβάσιμος, πρέπει να κάνετε μια αρχική κατάθεση 300 ευρώ για την πλειοψηφία των προσφορών. Επομένως, ο λογαριασμός σας θα είναι επίσημα ενεργός.

Η τραπεζική κάρτα που έχετε επιλέξει αποστέλλεται ταχυδρομικά σε λίγες μέρες.

Λογαριασμός

Οι ηλεκτρονικές τράπεζες δεν διαθέτουν φυσικές υπηρεσίες όπως οι παραδοσιακές τράπεζες, οι οποίες εξηγούν εν μέρει γιατί οι προσφορές τους είναι πιο προσιτές από αυτές του τελευταίου. Προκύπτει το ζήτημα της παροχής του τρεχούμενου λογαριασμού.

Τροφοδοτήστε τον λογαριασμό σας με Boursorama Banque

 • τραπεζική μεταφορά
 • Ελέγξτε την κατάθεση (μέσω ταχυδρομικής αποστολής)

Τροφοδοτήστε τον λογαριασμό σας στο Hello Bank

 • τραπεζική μεταφορά
 • Είδος Κατάθεση (μέσω Automaton Automaton σε BNP Paribas France Metropolitan) Οργανισμός)
 • Ελέγξτε την κατάθεση (μέσω ενός οργανισμού BNP Paribas ή της λειτουργικότητας σάρωσης των ελέγχων)

Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα της Hello Bank Against Boursorama Banque: Η Online Bank εκμεταλλεύεται την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας BNP Paribas για να επιτρέψει στους πελάτες να καταθέτουν είδη και ελέγχους απευθείας από τους αυτόματους μετρητές της παραδοσιακής τράπεζας. Στη Γαλλία, υπάρχουν επομένως περισσότεροι από 2.000 οργανισμοί που μπορούν να δεχθούν καταθέσεις ειδών και ελέγχων. Στο Boursorama, δεν θα μπορείτε να καταθέσετε μετρητά και οι επιταγές πρέπει να αποστέλλονται μέσω δημοσίευσης.

Διαχείριση λογαριασμών

Το Boursorama Banque και η Hello Bank προσφέρουν μια εφαρμογή για κινητά που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας. Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχουν πολλές επιλογές μεγέθους, εδώ είναι η λεπτομέρεια. Σημειώστε ότι ο Boursorama εξελέγη καλύτερη ψηφιακή τράπεζα στην Ευρώπη από τον οργανισμό D-Trating. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα τραπεζικά σας προϊόντα ανεξάρτητα.

Χαρακτηριστικά Boursorama Bank

 • Διαβούλευση σχετικά με το υπόλοιπο του λογαριασμού σας
 • Αυτόματη κατηγοριοποίηση των δαπανών
 • Οπτικοποίηση τιμολογίων
 • Συσσωμάτωση τραπεζικών λογαριασμών
 • Ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων SMS και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Τροποποίηση των οροφών πληρωμής και απόσυρσης
 • Τροποποίηση του κώδικα PIN
 • Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση πληρωμής χωρίς επαφή
 • Μεταφορές στη στιγμή της Γαλλίας (άμεση πληρωμή Boursorama)
 • Ηλεκτρονική επιταγή
 • Εικονικό ασφαλές
 • Υπηρεσία κινητικότητας Easymove Banking (για αλλαγή της τράπεζας)
 • Υπηρεσία αντιπολίτευσης σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας
 • Πληρωμή για κινητά

Τα χαρακτηριστικά της Hello Bank

 • Διαβούλευση σχετικά με το υπόλοιπο του λογαριασμού σας
 • Αυτόματη κατηγοριοποίηση των δαπανών
 • Οπτικοποίηση τιμολογίων
 • Συσσωμάτωση τραπεζικών λογαριασμών
 • Ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων σύμφωνα με τις κινήσεις λογαριασμού
 • Τροποποίηση των οροφών πληρωμής και απόσυρσης
 • Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση πληρωμής χωρίς επαφή (έως 50 ευρώ)
 • Άμεσες ξεχωριστές μεταφορές
 • Γεια σας Start + Υπηρεσία Τραπεζικής Κινητικότητας (για Αλλαγή Τράπεζας)
 • Υπηρεσία αντιπολίτευσης σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας
 • Πληρωμή για κινητά (Apple Pay, Google Pay και Paylib)

Το Boursorama Banque ξεχωρίζει με την πληρωμή κινητής τηλεφωνίας επειδή είναι ηλεκτρονική τράπεζα που είναι συμβατή με τον μεγαλύτερο αριθμό λύσεων στη Γαλλία. Έτσι, βρίσκουμε το Apple Pay, το Google Pay, το Samsung Pay, το Paylib, το Fitbit Pay και το Garmin Pay. Στο Hello Bank!, Θα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με την Apple Pay και το Paylib. Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι η Apple Pay αντιπροσωπεύει τώρα την πλειοψηφία των πληρωμών smartphone, Hello Bank! Επομένως, μην έχετε ένα πραγματικό μειονέκτημα.

Boursorama Banque Metal Card

Τραπεζικά προϊόντα

Η σύγκριση VS Hello Bank Bankrama συνεχίζεται με άλλα τραπεζικά προϊόντα. Όπως είπαμε, οι ηλεκτρονικές τράπεζες δεν αφορούν μόνο έναν τρεχούμενο λογαριασμό με τραπεζικές κάρτες. Αυτό είναι που τους κάνει να προχωρήσουν πέρα ​​από τα Neobancs όπως το N26 και το Revolut ενώ ανταγωνίζονται τις παραδοσιακές τράπεζες.

Φυλλάδια αποταμίευσης

Τα φυλλάδια αποταμίευσης είναι παρόντα στο Boursorama Banque και Hello Bank. Το πιο δημοφιλές είναι το φυλλάδιο Α και ρυθμίζεται από το κράτος, πράγμα που σημαίνει ότι τα χαρακτηριστικά του είναι παρόμοια σε όλες τις τράπεζες. Εκτός από την Orange Bank, όλες οι άλλες online τράπεζες προσφέρουν αυτό το βασικό φυλλάδιο μεταξύ των γαλλικών. Είναι 55 εκατομμύρια φυλλάδιο Α που άνοιξε στη Γαλλία. Υπενθυμίζεται ότι ένα μόνο φυλλάδιο Α είναι αποδεκτό από οποιονδήποτε.

Ένα φυλλάδιο

 • Αγαπημένο γαλλικό φυλλάδιο
 • Οροφή: 22.950 ευρώ
 • Ποσοστό αντιστάθμισης: 2% καθαρό
 • Όριο: 1 φυλλάδιο ανά άτομο

Διαφορετικά, το Boursorama Banque προσφέρει επίσης ένα LDDS, ένα άλλο προϊόν αποταμίευσης που ρυθμίζεται από το κράτος και εκτιμάται από το κοινό.

LDDS (Βιβλίο Αειφόρου και Ανάπτυξης Αλληλεγγύης)

 • Συμπληρωματικό φυλλάδιο του φυλλαδίου α
 • Οροφή: 12.000 ευρώ
 • Ποσοστό αντιστάθμισης: 2% καθαρό
 • Όριο: 1 φυλλάδιο ανά άτομο

Το Boursorama Banque εμφανίζει επίσης ένα PEL (σχέδιο αποταμίευσης κατοικιών) και ένα CEL (λογαριασμός ταμιευτηρίου) στην περιοχή του, κάτι που δεν συμβαίνει με την Hello Bank. Ωστόσο, οι δύο online τράπεζες έχουν ένα κρατικό βιβλίο αποταμίευσης, το οποίο μπορεί επίσης να είναι σχετικό, ώστε να μην αφήσει τα χρήματα να παραμείνουν στάσιμα σε έναν τρεχούμενο λογαριασμό.

Ο λογαριασμός βιβλίου Boursorama Bank

 • Δωρεάν και δωρεάν
 • Οροφή: Χωρίς οροφή
 • Ποσοστό αντιστάθμισης: 0,05% ακαθάριστο ετήσιο
 • Υπόκειται σε συνεισφορές φόρου και κοινωνικής ασφάλισης

Το βιβλίο αποταμίευσης γεια +

 • Δωρεάν και δωρεάν
 • Οροφή: Χωρίς οροφή
 • Ποσοστό αντιστάθμισης: Προοδευτικό (0,02 % ετήσιο ακαθάριστο για το 0 Euro Tranche και 49,999 ευρώ έπειτα 0,05 % ακαθάριστο ετήσιο για το τμήμα μεγαλύτερο ή ίσο με 50.000 ευρώ)
 • Υπόκειται σε συνεισφορές φόρου και κοινωνικής ασφάλισης

Είτε πρόκειται για το Boursorama Banque ή το Hello Bank Savings Pooklets, όλα είναι δωρεάν και δωρεάν. Η παράλληλη εξοικονόμηση είναι επίσης προσβάσιμη ανά πάσα στιγμή και αρκεί να κάνετε εσωτερική μεταφορά στον τρεχούμενο λογαριασμό σας. Αντίστροφα, μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε χρήματα με δωρεάν πληρωμές ή προγράμματα του ποσού της επιλογής σας. Αυτά τα φυλλάδια αποταμίευσης υπόκεινται στην PFU, επομένως θα είναι απαραίτητο να πληρώσετε το 30% στο κράτος κατά την επιστροφή σας.

Γεια σας Bank Pro Card Hello Prime

Οι πιστώσεις

Η Boursorama Banque και η Hello Bank έχουν επίσης πιστώσεις στην περιοχή τους. Μεταξύ των δύο ηλεκτρονικών τραπεζών, υπάρχει υποθήκη και καταναλωτική πίστη που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε το προσωπικό έργο της επιλογής σας.

Όποια και αν είναι η πίστωση που λαμβάνετε από το Boursorama και το Hello Bank, ζητάτε απευθείας στο διαδίκτυο και στη συνέχεια λαμβάνετε απάντηση στην άμεση αρχή. Τότε πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες για την τελική απάντηση της ηλεκτρονικής τράπεζας. Σε αυτό το σημείο, τα δύο ιδρύματα είναι παρόμοια. Μπορούμε ωστόσο να παρατηρήσουμε ότι το Boursorama είναι μια πιο αποτελεσματική εγκοπή για τις επιτόκια που εμφανίζονται.

Ασφάλεια ζωής

Η ασφάλιση ζωής είναι μέρος των προσφορών Boursorama Banque και Hello Bank. Η θυγατρική της Société Générale σας αφήνει την επιλογή μεταξύ ελεύθερης διαχείρισης και ελεγχόμενης διαχείρισης, ενώ η δεύτερη προσφέρει μόνο ελεγχόμενη διαχείριση. Και στις δύο περιπτώσεις, υπενθυμίζεται ότι αυτό το τραπεζικό προϊόν υπόκειται σε εξελίξεις στην αγορά.

Γενικότερα, οι αποταμιεύσεις σας επενδύονται σε υποστηρίξεις στη μονάδα λογαριασμού ή στα ευρώ με την ασφάλιση ζωής. Η διαχείριση γίνεται σύμφωνα με το προφίλ σας και τον κίνδυνο που θέλετε να πάρετε. Σε κάθε περίπτωση, συνιστούμε να επιλέξετε ελεγχόμενη διαχείριση.

Συμπερασματικά, Boursorama Banque ή Hello Bank ?

Ήρθε η ώρα να τελειώσετε Η VS Hello Bank Boursorama Boursorama Comparison. Πρέπει να ειπωθεί αμέσως ότι δεν είναι εύκολο να εκλέχουμε έναν νικητή, επειδή οι δύο online τράπεζες έχουν πολλά πλεονεκτήματα ενώ προορίζονται για το ίδιο κοινό με προσιτές προσφορές. Χωρίς εκπλήξεις, βρίσκονται επίσης στην πρώτη και τη δεύτερη θέση των καλύτερων τραπεζών σε απευθείας σύνδεση στη Γαλλία – επίσης σε αριθμό πελατών.

Στα μάτια μας, εξακολουθεί να είναι boursorama banque που παίρνει την υπεροχή χάρη στην προσφορά της ultit. Αυτή η δωρεάν προσφορά και χωρίς εισοδηματική κατάσταση στοχεύει τόσο σε ανθρώπους που μένουν στη Γαλλία όσο και σε εκείνους που ταξιδεύουν, αν και μόνο επειδή οι πληρωμές είναι δωρεάν και απεριόριστες στον κόσμο είτε σε ευρώ είτε σε νόμισμα. Αυτή είναι σαφώς η φόρμουλα για να ευνοήσει. Εάν η δωρεάν φόρμουλα Hello One περιορίζεται σε μια κλασική βίζα, η κάρτα Ultim είναι παρόμοια με μια πρώτη βίζα: έχετε επομένως εγγυήσεις και ασφάλιση συμπεριλαμβανομένων.

Ωστόσο, η Hello Bank έχει πολλά πλεονεκτήματα στην προσφορά της Premium. Πρώτον, η Hello Prime Card επωφελείται από πληρωμές και πλήρως δωρεάν αποσύρσεις παγκοσμίως (σε ευρώ και νομίσματα) για μόνο 5 ευρώ το μήνα. Σε σύγκριση, η μεταλλική κάρτα του Boursorama Banque έχει τις ίδιες ιδιότητες στο εξωτερικό, αλλά για 9,90 ευρώ το μήνα.

Το άλλο πλεονέκτημα της Hello Bank είναι το γεγονός ότι επιτρέπει στους πελάτες της να κάνουν καταθέσεις μετρητών απευθείας από τους αυτόματους διανομείς της μητρικής της εταιρείας BNP Paribas, όλα με απεριόριστο και δωρεάν τρόπο. Αυτό εξηγεί επίσης ότι η σύγκρισή μας μεταξύ των δύο ηλεκτρονικών τραπεζών είναι πολύ σφιχτή. Εάν έχετε μετρητά για να διαχειριστείτε, θα πρέπει να επιλέξετε αυτήν τη λύση. Το Boursorama δεν παρέχει το λογαριασμό σας με είδη.

Εκτιμούμε το γεγονός ότι η Boursorama και η Hello Bank βασίζονται σε ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών προϊόντων με φυλλάδια αποταμίευσης, πιστώσεις ή ακόμα και ασφάλιση ζωής. Σχετικά με το φάσμα των προϊόντων, κανένας από αυτούς δεν πρέπει να ζηλέψει παραδοσιακές εγκαταστάσεις: βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Εν ολίγοις, μπορείτε να επιλέξετε εντελώς μία από τις δύο τράπεζες για να το κάνετε ο κύριος τραπεζικός σας λογαριασμός.

Γεια σας! ή Boursorama Banque: σύγκριση – κάρτες, τραπεζικές χρεώσεις, εξυπηρέτηση πελατών

Ποια τράπεζα θα επιλέξει μεταξύ Boursorama Banque και Hello Bank;

Οι ηλεκτρονικές τράπεζες που προσφέρουν πολλές προσφορές εξίσου ελκυστικές με τον άλλον, μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε την επιλογή σας. Πώς να επιλέξετε μεταξύ Boursorama και Hello Bank! ? Ότι αυτές οι δύο τράπεζες προσφέρουν online ? Πώς γεια σου Τράπεζα! και ο Boursorama διαφοροποιείται ?

Γεια σας! : Επωφεληθείτε από 180 € που προσφέρονται με το Hello Prime και Hello One !

Εδώ είναι η λεπτομέρεια ανά προσφορά:

Καλώς ήρθατε προσφορά Hello Prime

 • Ένα: € 80 που προσφέρεται για οποιοδήποτε 1ο άνοιγμα λογαριασμού + € 100 σε κουπόνια (για οποιαδήποτε τραπεζική κινητικότητα με το Hello Start +)
 • Premium: 80 € που προσφέρεται για όλα τα 1ο άνοιγμα λογαριασμού + € 100 σε κουπόνια (για οποιαδήποτε τραπεζική κινητικότητα με Hello Start +) + € 1 το μήνα για 6 μήνες

Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά από τις 17 Αυγούστου έως τις 9 Οκτωβρίου 2023

�� Γεια σας Bank! ή Boursorama Banque: Ποια ηλεκτρονική τράπεζα θα επιλέξει ?

Λογότυπο Boursorama-Banque

Γεια σου λογότυπο

 • Τρεχούμενος λογαριασμός
 • Εφηβικός λογαριασμός
 • Κοινός λογαριασμός
 • Επαγγελματικός λογαριασμός
 • Οικονομία
 • Πίστωση ακινήτων και προσωπικό δάνειο
 • Ανταλλαγή Sotck

✔️ Τρέχων λογαριασμός
✔ill εφηβικός λογαριασμός
✔️ Κοινός λογαριασμός
✔ill λογαριασμό Pro
✔ill εξοικονόμηση
✔️ Πιστωτικό και προσωπικό δάνειο ακίνητης περιουσίας
✔ill Bourse

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

✔️ Πλήρης προσφορά τραπεζικών προϊόντων
✔् προσφορά αφιερωμένη στους εφήβους
✔️ Τράπεζες Κόστος μεταξύ των πιο επωφελών στην αγορά
✔️ Ανακαλύφθηκε εξουσιοδοτημένη
✔️ Εξωτερικές δαπάνες, πληρωμές και αναλήψεις, ανταγωνιστικές
✔् δωρεάν προσφορές τραπεζών και χωρίς συνθήκες εισοδήματος
✔️ Μια καινοτόμος εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας
✔️ Προωθητικές προσφορές (χορηγία, μπόνους καλωσορίσματος)
✔️ Γρήγορο άνοιγμα λογαριασμού, 100% σε απευθείας σύνδεση
✔️ Ελέγξτε την κατάθεση
✔️ Εξυπηρέτηση πελατών προσβάσιμη μέσω τηλεφώνου

✔️ ελκυστικές τιμές, οι περισσότερες καθημερινές υπηρεσίες είναι δωρεάν
✔️ Ανακαλύφθηκε εξουσιοδοτημένη
✔️ Εύρος πολύ ποικίλων προϊόντων
✔️ Κινητή εφαρμογή με θετικές κριτικές της Hello Bank
✔️ Εθνικό δίκτυο των οργανισμών BNP Paribas
✔️ Ένα βιβλίο επιταγών.
✔️ Εξυπηρέτηση πελατών προσβάσιμη μέσω τηλεφώνου 6J/7

❌ Τραπεζικές κάρτες με συστηματική εξουσιοδότηση
❌ Δεν υπάρχει πραγματική ισορροπία
❌ Καμία κατάθεση ειδών
❌ Δωρεάν με δωρεάν και απεριόριστες αναλήψεις νομίσματος προσβάσιμες μόνο με το Ultim Metal
❌ Συνθήκες εισοδήματος για καθυστερημένη ροή με μέταλλο και Ultim Metal

❌ Κάρτες συστηματικής εξουσιοδότησης
❌ Δεν υπάρχει ενδιάμεση προσφορά
❌ Τιμές που αυξάνονται σε εξαιρετικές λειτουργίες
❌ Όχι Pay Google
❌ Συνθήκες εισοδήματος (Γεια σας Prime)

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Γεια σας! Και το Boursorama Banque είναι δύο διαδικτυακές τράπεζες που είναι κοινόχρηστες για να είναι συνδέεται με μεγάλες γαλλικές τράπεζες : BNP Paribas για το πρώτο και το Société Générale για το δεύτερο. Και οι δύο προσφέρουν προσβάσιμες και πρακτικές προσφορές στο εξωτερικό.

Ισορροπία ::

 • δημιουργήθηκε 1998, Ο ιστότοπος πληροφοριών της αγοράς Boursorama ξεκίνησε την ηλεκτρονική προσφορά της το 2005 και στη συνέχεια έγινε Boursorama Banque
 • ανήκει στο Societe Generale Από το 2014

Ισορροπία, Ο οποίος εκλέχθηκε και πάλι η φθηνότερη τράπεζα το 2020, παραμένει ο πιο επωφελής για έναν πελάτη που επιδιώκει να μειώσει τις τραπεζικές του χρεώσεις. Πράγματι, το Boursorama Banque προσφέρει ελαφρώς χαμηλότερες τιμές και δεν χρεώνει ορισμένες υπηρεσίες. Αυτό το πλεονέκτημα είναι όμως περιθωριακό εάν ο πελάτης δεν επιθυμεί να εγγραφεί στην ασφάλιση των μέσων πληρωμής, η μόνη υπηρεσία στην οποία η διαφορά στις τιμές είναι σημαντική.

Γεια σας! ::

 • Δημιουργήθηκε στο 2013 από το BNP Paribas
 • οφέλη από το Δίκτυο Οργανισμού BNP Paribas καθώς και από τον κατάλογο της Mother House Banking

�� Σύγκριση κόστους τραπεζών: Γεια σας Bank! ή Boursorama ?

Κόστος τραπεζών: VS Hello Bank Boursorama Bank!

Τράπεζες ανά κάρτες

Boursorama Welcome Card

καλως ΗΡΘΑΤΕ
0 €/μήνα

☑️ Τρέχον κόστος:

�� Κόστος Λογαριασμού: Περιλαμβάνονται

�� Ανενεργός Λογαριασμός Κόστος: 5 €/μήνα εάν δεν υπάρχει χρήση CB σε 1 μήνα

☑️ FRAITS στο εξωτερικό:

�� Απόσυρση στη ζώνη ευρώ: ✔️ δωρεάν και απεριόριστο

�� Απόσυρση εκτός της ζώνης ευρώ: 1 δωρεάν απόσυρση ανά μήνα 1,69% πέρα

✈* Πληρωμές στο εξωτερικό: ✔️ δωρεάν και απεριόριστο

☑️ Τέλη για περιστατικά πληρωμών:

��् Επιτροπή παρέμβασης: ✔* Κανένα

�� Εξουσιοδοτημένη ανακάλυψε: 0.07

�� Μη εξουσιοδοτημένο ανακάλυψε: 0.16

☑️ Φρέσκο ​​σε μεταφορές:

�� Άμεση μεταφορά: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

�� Μεταφορά SEPA: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

�� Διεθνής Μεταφορά: Σε ευρώ: € 20 σε έξοδα συναλλάγματος: δωρεάν

Boursorama Ultim κάρτα

Άχρηστος
0 €/μήνα

☑️ Τρέχον κόστος:

�� Κόστος Λογαριασμού: Περιλαμβάνονται

�� Ανενεργός Λογαριασμός Κόστος: 9 €/μήνα εάν δεν υπάρχει χρήση CB σε 1 μήνα

☑️ FRAITS στο εξωτερικό:

�� Απόσυρση στη ζώνη ευρώ: ✔️ δωρεάν και απεριόριστο

�� Απόσυρση εκτός της ζώνης ευρώ: 3 δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα 1,69% πέρα

✈* Πληρωμές στο εξωτερικό: ✔️ δωρεάν και απεριόριστο

☑️ Τέλη για περιστατικά πληρωμών:

��् Επιτροπή παρέμβασης: ✔* Κανένα

�� Εξουσιοδοτημένη ανακάλυψε: 0.07

�� Μη εξουσιοδοτημένο ανακάλυψε: 0.16

☑️ Φρέσκο ​​σε μεταφορές:

�� Άμεση μεταφορά: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

�� Μεταφορά SEPA: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

�� Διεθνής Μεταφορά: Σε ευρώ: € 20 σε έξοδα συναλλάγματος: δωρεάν

Ultim Metal Boursorama Card

Boursorama Ultim Metal
9,90 €/μήνα

☑️ Τρέχον κόστος:

�� Κόστος Λογαριασμού: Περιλαμβάνονται

�� Ανενεργός Λογαριασμός Κόστος: Κανένας

☑️ FRAITS στο εξωτερικό:

�� Απόσυρση στη ζώνη ευρώ: ✔️ δωρεάν και απεριόριστο

�� Απόσυρση εκτός της ζώνης ευρώ: ✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✈* Πληρωμές στο εξωτερικό: ✔️ δωρεάν και απεριόριστο

☑️ Τέλη για περιστατικά πληρωμών:

��् Επιτροπή παρέμβασης: ✔* Κανένα

�� Εξουσιοδοτημένη ανακάλυψε: 0.07

�� Μη εξουσιοδοτημένο ανακάλυψε: 0.16

☑️ Φρέσκο ​​σε μεταφορές:

�� Άμεση μεταφορά: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

�� Μεταφορά SEPA: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

�� Διεθνής Μεταφορά: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

Γεια σας γεια σας τραπεζική κάρτα

Γεια σας
0 €/μήνα

☑️ Τρέχον κόστος:

�� Κόστος Λογαριασμού: Περιλαμβάνονται

�� Ανενεργός Λογαριασμός Κόστος: 30 €/έτος

☑️ FRAITS στο εξωτερικό:

�� Απόσυρση στη ζώνη ευρώ: ✔् δωρεάν * δωρεάν σε έναν διανομέα του δικτύου BNP Paribas, διαφορετικά € 1/απόσυρση

�� Απόσυρση εκτός της ζώνης ευρώ: ✔् δωρεάν * δωρεάν σε έναν διανομέα του δικτύου BNP Paribas, διαφορετικά το 1,5% του ποσού της απόσυρσης

✈* Πληρωμές στο εξωτερικό: ✔️ δωρεάν και απεριόριστο

☑️ Τέλη για περιστατικά πληρωμών:

��् Επιτροπή παρέμβασης: ✔* Κανένα

�� Εξουσιοδοτημένη ανακάλυψε: ❌ Χωρίς εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη

�� Μη εξουσιοδοτημένο ανακάλυψε:

☑️ Φρέσκο ​​σε μεταφορές:

�� Άμεση μεταφορά: ✔् δωρεάν μεταξύ των τραπεζικών λογαριασμών Hello Hello

�� Μεταφορά SEPA: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

�� Διεθνής Μεταφορά: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

Γεια σας Bank Hello Primate

Γεια σας
5 €/μήνα
Επιλέγω

☑️ Τρέχον κόστος:

�� Κόστος Λογαριασμού: Περιλαμβάνονται

�� Ανενεργός Λογαριασμός Κόστος: 30 €/έτος

☑️ FRAITS στο εξωτερικό:

�� Απόσυρση στη ζώνη ευρώ: ✔् δωρεάν * δωρεάν σε έναν διανομέα του δικτύου BNP Paribas, διαφορετικά € 1/απόσυρση

�� Απόσυρση εκτός της ζώνης ευρώ: ✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✈* Πληρωμές στο εξωτερικό: ✔️ δωρεάν και απεριόριστο

☑️ Τέλη για περιστατικά πληρωμών:

��् Επιτροπή παρέμβασης: ✔* Κανένα

�� Εξουσιοδοτημένη ανακάλυψε: 0.08

�� Μη εξουσιοδοτημένο ανακάλυψε: 18,40%

☑️ Φρέσκο ​​σε μεταφορές:

�� Άμεση μεταφορά: ✔् δωρεάν μεταξύ των τραπεζικών λογαριασμών Hello Hello

�� Μεταφορά SEPA: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

�� Διεθνής Μεταφορά: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

Προσφέρει ταξινομημένες με εξέταση από την Selectra ανά τιμή και χαρακτηριστικά. Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Αξιολόγηση: Το πλεονέκτημα για το boursorama banque Οι τιμές συγκράτησης του λογαριασμού είναι εξαιρετικά παρόμοια. Η διαφορά είναι σε τιμολογιακές γραμμές σχετικά με περιορισμένο αριθμό χρηστών: μη διαχωρισμένες μεταφορές και μέσα πληρωμής για πληρωμή.
Από την άλλη πλευρά, το κόστος πληρωμής ή παρατυπίας που συμβεί στον τραπεζικό λογαριασμό είναι πολύ υψηλότερο στην Hello Bank!.

�� Boursorama vs Hello Bank! : τραπεζικές κάρτες

Γεια σας! Και το Boursorama Banque προσφέρουν διαφορετικούς τύπους καρτών, κάρτες εισόδου -επιπέδου με περισσότερες κάρτες premium. Η απόκτηση αυτών των καρτών δεν διέπεται από τις ίδιες συνθήκες και στις δύο τράπεζες.

Boursorama Bank και Hello Bank λογαριασμούς!

Boursorama Welcome Card

καλως ΗΡΘΑΤΕ
0 €/μήνα

Γεια σας γεια σας τραπεζική κάρτα

Γεια σας
0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

✔् άμεση χρέωση | ❌ καθυστέρηση

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

✔् άμεση χρέωση | ❌ καθυστέρηση

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

✔️ Visa Classic Insurance

❌ Χωρίς ασφαλιστική κάλυψη

✔*
Υπόκειται σε αποδοχή από την τράπεζα

Μέχρι € 5.000/30 ημέρες

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

1 δωρεάν απόσυρση ανά μήνα
1,69% πέρα

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Αξιολόγηση: Το πλεονέκτημα για το boursorama banque οι προσφορές είναι μάλλον παρόμοιο. Οι διαφορές γίνονται σε πληρωμές και αναλήψεις στο εξωτερικό με συμβατικές κάρτες. Γνωρίζοντας ότι το ισοδύναμο μιας τυπικής κάρτας στο Hello Bank! είναι η γεια σας μια προσφορά που αντιστοιχεί περισσότερο στην κάρτα καλωσορίσματος, καθώς δεν υπάρχει άδεια υπερανάληψης και ότι είναι χωρίς κατάσταση εισοδήματος.

High -End Bank Cards στο Boursorama Banque και Hello Bank!

Boursorama Ultim κάρτα

Άχρηστος
0 €/μήνα

Ultim Metal Boursorama Card

Boursorama Ultim Metal
9,90 €/μήνα

Γεια σας Bank Hello Primate

Γεια σας
5 €/μήνα
Επιλέγω

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

✔् άμεση χρέωση | ✔् καθυστερημένη ροή

Κάρτα Visa Metal με συστηματική εξουσιοδότηση

✔् άμεση χρέωση | ✔् καθυστερημένη ροή

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

✔् άμεση χρέωση | ❌ καθυστέρηση

✔️ άμεση χρέωση: καμία
❌ Deared Flow: € 1.500 καθαρό από μηνιαίο εισόδημα

✔️ άμεση χρέωση: καμία
❌ Κατηγορούμενη ροή: € 2.500 καθαρό από μηνιαίο εισόδημα

από € 1000 σε καθαρά έσοδα ανά μήνα

✔️ Visa Insurance Premier

✔️ Visa Insurance Premier

✔️ Visa Insurance Premier

✔*
Υπόκειται σε αποδοχή από την τράπεζα

✔*
Υπόκειται σε αποδοχή από την τράπεζα

✔*
Υπόκειται σε αποδοχή από την τράπεζα

Μέχρι € 20.000/30 ημέρες

Έως και 50.000 €/30 ημέρες

μέχρι € 2.500/30 ημέρες

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

3 δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα
1,69% πέρα

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Αξιολόγηση: ελαφρύ πλεονέκτημα για το Boursorama Banque όπως για τις τυπικές προσφορές, οι προσφορές Premium έχουν πολλές ομοιότητες. Το πλεονέκτημα για το Boursorama Banque διαδραματίζεται με δωρεάν ασφαλιστικά μέσα πληρωμής και πληρωμή, εξαιρουμένων της ζώνης ευρώ. Γεια σας! αντικατέστησε την κάρτα Visa Premier για το Hello Prime στο άνοιγμα ενός μεμονωμένου λογαριασμού.

�� Βιβλίο αποταμίευσης στο Boursorama και Hello Bank!

Γεια σας! και το Boursorama Banque, όπως ένα μεγάλο μέρος των τραπεζών, προσφέρουν ρυθμισμένα φυλλάδια όπως το φυλλάδιο A, το LDDS, το PEL και το CEL.

οικονομία

Εκτός από αυτά τα ρυθμιζόμενα φυλλάδια, Η προσφορά Boursorama Banque είναι αρκετά περιορισμένη στις αποταμιεύσεις. Υπάρχει ένας λογαριασμός φυλλαδίου με ποσοστό 0,10%, Αλλά λίγο πιο ενδιαφέρον φυλλάδιο. Ωστόσο, η τράπεζα, πιστός στην αρχική της δραστηριότητα, προσφέρει έναν λογαριασμό οικονομικής αποταμίευσης οδήγησε σε ενισχυμένες τιμές.

Εκτός από τα ρυθμιζόμενα φυλλάδια, Γεια σας! προσφέρει μια πιο ανεπτυγμένη προσφορά αποταμίευσης ::

 • Ο Γεια σας φυλλάδιο είναι ένα μάλλον κλασικό μη ρυθμισμένο φυλλάδιο: πληρωμένο στο 0,20%, χωρίς οροφή, φορολογητέο, των οποίων οι πράξεις πρέπει να είναι α Ελάχιστο 10 €
 • Ο Γεια σας φυλλάδιο + έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το φυλλάδιο Hello εκτός από το ότι είναι σε εξελικτικό επιτόκιο αμείβεται μέχρι 1% αύξηση σύμφωνα με τα διαθέσιμα κεφάλαια στο φυλλάδιο

Από την άλλη πλευρά, οι δύο online τράπεζες προσφέρουν συμβάσειςασφάλεια ζωής, λογαριασμοί Μπιζέλι (σχέδιο εξοικονόμησης δράσης) καθώς και προσφορά Ανταλλαγή Sotck.

Αξιολόγηση: Πλεονέκτημα για το Hello Bank! Για εξοικονόμηση γεια σου Τράπεζα! Προσφέρει μια σειρά από πολύ πιο ολοκληρωμένα φυλλάδια εξοικονόμησης και με πιο πλεονεκτικά ποσοστά από αυτά που προσφέρονται από τον Boursorama.

�� Η εμπειρία του πελάτη: Boursorama Banque vs Hello Bank!

Η διαδρομή συνδρομής

Στάδια εγγραφής στο Boursorama Banque ή Hello Bank! είναι πολύ παρόμοια : Η φόρμα πρέπει να ολοκληρωθεί στο διαδίκτυο, η υπογραφή της σύμβασης γίνεται ηλεκτρονικά και τα υποστηρικτικά έγγραφα πρέπει να μεταφορτωθούν από τον ιστότοπο. Το άνοιγμα του λογαριασμού ολοκληρώνεται κατά την πρώτη πληρωμή.

Σύμφωνα με τη δοκιμασία που διεξήχθη από το συντακτικό προσωπικό, τη διαδρομή συνδρομής Hello Bank!! Φαίνεται ταχύτερη και σαφέστερα. Εάν ο χρήστης εκτελεί τη συνδρομή του σε διάφορα βήματα, θα λάβει τακτικά ένα email “Το σημείο του ανοίγματος του λογαριασμού σας”, Εξαιρετικό για να πλοηγηθείτε.

Ιστοσελίδες

Ο χώρος Boursorama Banque συγκεντρώνει όλες τις προσφορές σε μια ενιαία καρτέλα και οι διαφορετικές σελίδες περιλαμβάνουν πολλές πληροφορίες στις οποίες μπορεί να είναι εύκολο να χαθείς. Αντίστροφως, Ο ιστότοπος Hello Bank! είναι πιο εργονομικό και κάθε τραπεζικό προϊόν κατηγοριοποιείται σε μια ενότητα.

Εφαρμογές για κινητά

Λογότυπο του Boursorama

✔️ 100 € προσφέρονται
Από 0 €/μήνα

Google Play: ⭐ 4.8/5
Apple Store: ⭐ 4.8/5

�� Διαχείριση προϋπολογισμού

❌ ισορροπία πραγματικού χρόνου
✔️ Λήψη πλευρών
✔️ Συμβουλευτική με τον κωδικό κάρτας
✔️ Εξατομίκευση του κωδικού κάρτας
✔️ Κατηγοριοποίηση των εξόδων
❌ Υπο-λογαριασμοί
✔️ Στατιστικά δαπανών
❌ τσέπες
✔️ Ψηφιακό ασφαλές
❌ Εικονική κάρτα
✔️ Τροποποίηση των οροφών

�� Σχεδιασμός και εργονομία

✔️ Κομψό σχέδιο
✔ill ταχύτητα φόρτωσης
✔️ Προσβασιμότητα των κύριων λειτουργιών
✔️ Εύκολο στο χέρι

✔् αναγνώριση με δακτυλικό αποτύπωμα
✔् ταυτοποίηση με αναγνώριση προσώπου
✔️ 3D ασφαλές
✔️ Αντιπολίτευση τραπεζικής κάρτας
✔् αποκλεισμός/ξεκλείδωμα της κάρτας

❌ Ασφαλή μηνύματα
✔ill τηλεφωνική γραμμή
❌ chatbot (εικονικός βοηθός)
❌ Online Cat

Γεια σου λογότυπο

Προσφορά καλωσορίσματος: ✔️ έως και 80 €
Από 0 €/μήνα

Google Play: ⭐ 3.7/5
Apple Store: ⭐ 3.2/5

�� Διαχείριση προϋπολογισμού

❌ ισορροπία πραγματικού χρόνου
✔️ Λήψη πλευρών
❌ Συμβουλευτική για τον κωδικό κάρτας
❌ Εξατομίκευση του κωδικού κάρτας
✔️ Κατηγοριοποίηση των εξόδων
❌ Υπο-λογαριασμοί
✔️ Στατιστικά δαπανών
❌ τσέπες
❌ Ψηφιακό ασφαλές
❌ Εικονική κάρτα
✔️ Τροποποίηση των οροφών

�� Σχεδιασμός και εργονομία

✔️ Κομψό σχέδιο
✔ill ταχύτητα φόρτωσης
✔️ Προσβασιμότητα των κύριων λειτουργιών
✔️ Εύκολο στο χέρι

✔् αναγνώριση με δακτυλικό αποτύπωμα
❌ Αναγνώριση αναγνώρισης προσώπου
✔️ 3D ασφαλές
✔️ Αντιπολίτευση τραπεζικής κάρτας
✔् αποκλεισμός/ξεκλείδωμα της κάρτας

❌ Ασφαλή μηνύματα
✔ill τηλεφωνική γραμμή
❌ chatbot (εικονικός βοηθός)
❌ Online Cat

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Ο Boursorama Banque κερδίζει το αγγλικό κανάλι με περισσότερες συμβουλές σε έναν καλύτερο μέσο όρο από την Hello Bank! : Βρίσκουμε επίσης το Boursorama Banque στο Καλύτερη θέση στην ταξινόμηση χρηματοδότησης του App Store από την Hello Bank!.

Όσον αφορά τις εφαρμογές, αυτά είναι πολύ παρόμοια. Ωστόσο, η εφαρμογή του Boursorama είναι πιο πλήρης και διαφοροποιημένη:

 • Εικονικό κλείδωμα και ξεκλείδωμα της τραπεζικής κάρτας εάν ο κάτοχος πιστεύει ότι το έχει χάσει
 • Έλεγχος ανακάλυψης σε πραγματικό χρόνο και εξαιρετική αφαίρεση ειδών, εάν είναι απαραίτητο
 • Δυνατότητα επωφελής από τον προπονητή του προϋπολογισμού Wicount Για να δείτε τη διάγνωση αποταμίευσης

Παρά τα πολλά χαρακτηριστικά και τις συχνές ενημερώσεις, πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται για σφάλματα και στις δύο εφαρμογές:

 • Για Boursorama Banque, Οι χρήστες λένε ότι η εφαρμογή που χτίστηκε, ότι εξακολουθεί να μην είναι εργονομική και να θεωρεί “αρχαϊκή” σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Η εφαρμογή εξακολουθεί να ανακατευθύνει στον ιστότοπο
 • Σχετικά με το Hello Bank!, Οι χρήστες διαμαρτύρονται για σφάλματα σύνδεσης ή για αδυναμία μεταφοράς τραπεζών

*Μελέτη των σχολίων πελατών στο App Store στις 13 Μαΐου 2020

Η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών: Boursorama ή Hello Bank! ?

Γεια σας! πολλαπλασιάζει τα μέσα με τα οποία οι πελάτες του μπορούν να το φτάσουν, Επιπλέον, οι ώρες λειτουργίας είναι πιο ελκυστικές από ό, τι στο Boursorama Banque. Ο ιστότοπος Hello Bank! προσφέρει ακόμη και μια λειτουργικότητα που υποδεικνύει τις καλύτερες υποδοχές για την επίτευξη εξυπηρέτησης πελατών.

 • Διατίθεται στην εφαρμογή Hello Bank
 • Διατίθεται στον ιστότοπο Hello Bank
 • Facebook
 • Κελάδημα
 • LinkedIn

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Για τους πελάτες της, Το Boursorama Banque έχει τηλεφωνική γραμμή, με μειωμένες χρονικές υποδοχές, αν και η ηλεκτρονική υπηρεσία γάτας της είναι διαθέσιμη 9 π.μ. έως 9 μ.μ Για νέους πελάτες. Ωστόσο, Αυτή η γάτα δεν αναφέρεται στην ενότητα επαφών και δεν εμφανίζεται αυτόματα όταν συνδέεστε στον ιστότοπο.

 • Facebook
 • Κελάδημα
 • LinkedIn

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Αξιολόγηση: Hello Bank Advantage! Για την εμπειρία του πελάτη, εάν η Boursorama Banque διακρίνεται από την εφαρμογή του για κινητά που προσφέρει ελαφρώς πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, γεια σας Bank! Ωστόσο, κερδίζει με μια πιο ρευστή διαδρομή συνδρομής, μια τοποθεσία που φαινόταν σαφέστερη στο συντακτικό μας προσωπικό καθώς και μια πιο διαθέσιμη εξυπηρέτηση πελατών.

�� Για συγκεκριμένα προφίλ: Γεια σας Bank! ή boursorama banque ?

Τι τράπεζα για έναν ενεργό νεαρό ?

Προφίλ ενός νεαρού περιουσιακού στοιχείου : Αυτό μόλις ξεκίνησε στην επαγγελματική ζωή και ψάχνει για μια φθηνή τράπεζα. Πρέπει να ενημερωθεί για τη διαχείριση των τραπεζικών του υποθέσεων, οπότε πρέπει εύκολα να έχει πρόσβαση στην εξυπηρέτηση των πελατών. Εκτιμά ψηφιακή.

Όσον αφορά τις τιμές : Η Boursorama Bank, η εκλεγμένη τράπεζα το φθηνότερο από το παγκόσμιο χρήμα για τους νέους εργαζόμενους, παραμένει ελαφρώς πιο ανταγωνιστική, αλλά στο περιθώριο. Όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών: Γεια σας! έχει ανοίξει μια εξυπηρέτηση πελατών αργότερα και προσβάσιμη μέσω τηλεφώνου ή γάτας. Όσον αφορά τις αιτήσεις : Αν και το boursorama banque είναι λίγο καλύτερη βαθμολογία, Η αίτηση Hello Bank! είναι πιο σύγχρονη και διαισθητική. Επιπλέον, γεια σας! έχει εφαρμόσει πρόσθετες εφαρμογές όπως καλοί λογαριασμοί, εργαλείο διαχείρισης λογαριασμών, έξοδα αποστολής που έγιναν κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας με φίλους.

Όσον αφορά τις τραπεζικές κάρτες, από τον Ιανουάριο του 2020, γεια σας! Προσφέρει γεια ένα, δωρεάν προσφορά και χωρίς κατάσταση εισοδήματος και hello prime, πληρωμένη κάρτα και προσβάσιμο με εισόδημα τουλάχιστον € 1.000 το μήνα, αλλά χωρίς έξοδα απόσυρσης και πληρωμής στο εξωτερικό. Με το γεια σας, γεια σας τραπεζική κάρτα! Boursorama Banque Competition και προσφέρει επίσης μια προσβάσιμη κάρτα. Αλλά το Boursorama παραμένει φθηνότερο και προσφέρει δύο προσφορές χωρίς καμία κατάσταση εισοδήματος έναντι ενός μόνο για το Hello Bank!. Γνωρίζοντας ότι η προσφορά Ultim, αν και έχει χαμηλότερες οροφές πληρωμών και αποσύρσεις καθώς και μια ασήμαντη υπερανάληψη, είναι επίσης δωρεάν στο εξωτερικό.

Η αξιολόγηση Boursorama Banque είναι ελαφρώς φθηνότερη, αλλά γεια σας! Προσφέρει εξυπηρέτηση πελατών και εφαρμογές πιο κατάλληλη για το τυπικό προφίλ του νεαρού περιουσιακού στοιχείου.

Γεια σας! Χαμογελά σε φοιτητές στο Hello Bank!, Οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από έναν τρεχούμενο λογαριασμό χωρίς να χρειάζεται να έχουν ένα ελάχιστο εισόδημα ή να ανοίξουν ένα φυλλάδιο. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε τη σύγκριση των ηλεκτρονικών τραπεζών για τους μαθητές.
Νέοι πελάτες Hello Bank! Μπορεί επίσης να διεκδικήσει μπόνους χορηγίας.

Τι τράπεζα για ένα άτομο χωρίς εισόδημα ?

Τραπεζικές κάρτες που προσφέρονται από την Hello Bank! ήταν, ως επί το πλείστον, εξαρτάται από ένα ελάχιστο εισόδημα. Ήταν απαραίτητο να υπάρχει εισόδημα ύψους € 1.000 για μια κλασική κάρτα Visa ή, εάν είναι απαραίτητο, είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε τουλάχιστον ένα εξαιρετικό 5.000 € σε ένα φυλλάδιο Hello!.

Ωστόσο, με το Hello One, επωφεληθείτε από την παλέτα αδικήματος και υπηρεσιών Hello Bank! δεν εξαρτάται πλέον για εισόδημα τουλάχιστον 1.000 €. Επιπλέον, δεν υπάρχουν όροι χρήσης.

Boursorama Banque, με την προσφορά καλωσορίσματος, προσφέρει τραπεζική κάρτα χωρίς κατάσταση εισοδήματος. Ωστόσο, η δωρεάν τραπεζική κάρτα με την προσφορά καλωσορίσματος εξαρτάται από τη χρήση της. Ο ιδιοκτήτης πρέπει να κάνει τουλάχιστον 1 λειτουργία / μήνα, διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσει € 5 το μήνα.

Από τον Ιούνιο του 2019, Το Boursorama προσφέρει επίσης Προσφορά Ultim επιτρέποντας στους χρήστες να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα που είναι συγκεκριμένα για άλλες προσφορές Boursorama Banque καθώς και Δωρεάν αναλήψεις και πληρωμές στο εξωτερικό.

Ανασκόπηση: Το πλεονέκτημα για το Boursorama Boursorama ήταν μία από τις λίγες ηλεκτρονικές τράπεζες για να προσφέρει μια τραπεζική κάρτα χωρίς εισόδημα και δωρεάν. Τώρα, οι περισσότερες online τράπεζες, εκτός από τις προσφορές bforbank. Επομένως, η επιλογή γίνεται σε υπηρεσίες και τραπεζικές τιμές. Ο Boursorama εξελέγη το φθηνότερο για την 12η συνεχή χρονιά το 2019, καθιστώντας την ενδιαφέρουσα επιλογή για ένα άτομο χωρίς εισόδημα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό μας: Ποια ηλεκτρονική τράπεζα χωρίς συνθήκες εισοδήματος ?