Νέο φυλλάδιο Α: Τιμή, ανώτατο όριο, όριο ηλικίας, πλεονεκτήματα | Το Boursorama Banque, οι κώδικες προσφέρει Boursorama Banque: μέχρι τις 110 € προσφέρονται | Σεπτέμβριος 2023

Η Boursorama Bank προσφέρει κωδικούς: μέχρι 110 € προσφέρονται | Σεπτέμβριος 2023

Contents

�� Κωδικός χορηγίας: HEFR8711

Φυλλάδιο Α για νέους ανθρώπους

Ανοίξτε τον λογαριασμό σας πριν από αυτόν του παιδιού σας, εκμεταλλευόμενοι αυτήν την προσφορά:

Για οποιοδήποτε άνοιγμα του 1ου λογαριασμού με τραπεζική κάρτα

Λεπτομέρειες συνθήκες

Προσφορά που προορίζεται για ενήλικες και ικανές και έγκυρες για οποιοδήποτε πρώτο αποτελεσματικό άνοιγμα ενός ατομικού λογαριασμού τραπεζικής χρηματιστηριακής αγοράς (εξαιρουμένου του Boursorama Banque Professional Lancer, εξαιρουμένων των ειδικών προσφοράς, βλέπε φυλλάδιο τιμολογίων) με ταυτόχρονη αίτημα τραπεζικής κάρτας που έγινε από την 08/01/2023.

Το αίτημα ανοίγματος λογαριασμού προορίζεται για κάθε νέο δικαιούχο πελατών του κώδικα εμπορικής προσφοράς “BRS100”.

Ένα μπόνους € 20 για το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού Boursorama Banque. Το ποσό των € 20 θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό την ημέρα του αποτελεσματικού του ανοίγματος.
Και

Ένα Premium 80 € για την παραγγελία μιας κάρτας καλωσορίσματος ή Ultim: € 80 Premium για οποιαδήποτε εντολή καλωσορίσματος ή τραπεζικής κάρτας Ultim που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα κατόπιν αιτήματος για ένα άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού και έγινε αποδεκτή από τον Boursorama Banque. Το ποσό των € 80 θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό την ημέρα του αποτελεσματικού του ανοίγμα.
Ή
Χωρίς τις πρώτες 8 συνεισφορές για τη συνδρομή της Metal Affer Δύναμη στις 08/01/2023, υπό την επιφύλαξη της αλλαγής της πολιτικής τιμολόγησης από τον Boursorama), με την επιφύλαξη της αποδοχής του αρχείου σας από τον Boursorama. Η πληρωμή 80 σεντ θα καταβληθεί στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό τον 8ο μήνα.

Σε περίπτωση εγγραφής μέσω της διαδρομής της εφαρμογής (επιλέξιμο για ευπρόσδεκτη, τεράστιες κάρτες με συστηματική εξουσιοδότηση μόνο): Το αρχείο πρέπει να είναι πλήρες και να συμμορφώνεται με το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού μέσω της αίτησης. Οποιοδήποτε ελλιπές αρχείο μετά από 5 εργάσιμες ημέρες θα πρέπει να επανατοποθετηθεί από το πρώτο στάδιο της διαδρομής συνδρομής. Η πρώτη πληρωμή πρέπει να φτάσει στο Boursorama Banque μόλις γίνει η ηλεκτρονική υπογραφή της σύμβασης και το αίτημα για τραπεζική κάρτα που έγινε αποδεκτή από τον Boursorama Banque, για να ανοίξει το δικαίωμα στην πληρωμή του εμπορικού πριμοδότου.

Σε περίπτωση συνδρομής χωρίς την αίτηση (επιλέξιμη για κάρτες καλωσορίσματος, τεράστιες μόνο με συστηματική εξουσιοδότηση): Το αρχείο πρέπει να είναι πλήρες και να συμμορφώνεται εντός δύο μηνών από το αρχικό αίτημα: όλα τα έγγραφα υποστήριξης (εκτός της πρώτης πληρωμής, εκτός εάν γίνει η τελευταία από Ελέγξτε την περίπτωση συνδρομής χαρτιού) πρέπει να επισυνάπτεται πριν από την ημερομηνία αυτή. Η πρώτη πληρωμή θα πρέπει να φτάσει στο Boursorama Banque το αργότερο 5 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δείξει στον νέο πελάτη ότι μπορεί να προχωρήσει σε αυτή την πρώτη πληρωμή για να ανοίξει το δικαίωμα στο Premium Payment.

Η προσφορά περιορίζεται σε μία προσφορά ανά άτομο και δεν συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορά Boursorama Banque.

Σε περίπτωση κλεισίματος του λογαριασμού του πελάτη, είτε για την πρωτοβουλία του ίδιου του πελάτη, είτε για την πρωτοβουλία του Boursorama Banque σε περίπτωση σοβαρά καταδικαστικής συμπεριφοράς του πελάτη, κατά τη διάρκεια των 24 μηνών μετά το πραγματικό άνοιγμα, το Boursorama Banque διατηρεί Δικαίωμα για να deire το ποσό που αντιστοιχεί στο ασφάλιστρο ή στο καλωσόρισμα των ασφαλίστρων από τα οποία επωφελήθηκε στο πλαίσιο αυτής της εμπορικής προσφοράς.

Boursorama Banque Προσφορά κωδικούς: Έως 110 € Προσφέρονται | Σεπτέμβριος 2023

Boursorama Promo Code

Είναι επίσημο : από τις 2 Οκτωβρίου 2023, το boursorama banque αλλάζει ταυτότητα και γίνεται Φουσκωμένος.

Με περισσότερους από 3,7 εκατομμύρια πελάτες, το Boursorama Banque είναι ένας σημαντικός παίκτης στο οικοσύστημα των ηλεκτρονικών τραπεζών. Εμπορεύεται όλους τους τύπους τραπεζικών προϊόντων. από την τρέχουσα έως την ασφάλιση ζωής, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων σε υποτροφίες. Το Boursorama Banque, Célue σε αρκετές περιπτώσεις ως η φθηνότερη τράπεζα, επιτρέπει στους πελάτες της να επωφεληθούν από τις προσβάσιμες τιμές καθώς και ένα μπόνους κατά την έναρξη ενός λογαριασμού, με τον κωδικό υποδοχής ή τον κωδικό χορηγίας.

Κωδικός ισορροπίας: Προσφορά καλωσορίσματος

Τον Σεπτέμβριο του 2023, η προσφορά Boursorama Banque ✔ill € 100 που προσφέρονται για το άνοιγμα ενός Ultim ή καλωσορίστε μεμονωμένο τραπεζικό λογαριασμό ή έναν κοινό λογαριασμό Boursorama.

Οι προϋποθέσεις που επωφελούνται από αυτήν την προσφορά είναι οι εξής:

  • Να είσαι Φυσικό άτομο, μείζων και του οποίου Η φορολογική κατοικία βρίσκεται στη Γαλλία
  • Δεν βασίζεται στο banque de france
  • Ανοίξτε έναν λογαριασμό Boursorama Banque για πρώτη φορά

Επιπλέον, ο κωδικός προσφοράς καλωσορίσματος δεν μπορεί να συνδυαστεί με μια άλλη διαφημιστική προσφορά.

Πώς να επωφεληθείτε από την προσφορά καλωσορίσματος ?

Για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό τραπεζικής τραπεζικής και να επωφεληθείτε από τον κωδικό υποδοχής, η διαδικασία είναι απλή:

  • Συμπληρώστε τη φόρμα και υποδείξτε τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας
  • Εγγραφείτε στο πλήρες αρχείο με έγγραφα υποστήριξης μέσω ταχυδρομείου ή μέσω του Διαδικτύου (πρόσβαση στην επαφή Boursorama) εντός δύο μηνών μετά το αρχικό αίτημα
  • Κάντε την πρώτη πληρωμή 5 ημέρες μετά τη λήψη του email

Μόλις ενεργοποιηθεί ο τραπεζικός λογαριασμός, ο νέος πελάτης θα βρει την προσφορά καλωσορίσματος του ✔️ 100 € που προσφέρεται πιστώνεται στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Bank Boursorama Προσφορά κωδικού: Η προσφορά χορηγίας

Προσφορά χορηγίας Boursorama: Ο Νονός λαμβάνει 30 € και ο Godson αγγίζει 110 € πιστώνοντας στο νέο του λογαριασμό.

Με τη χορηγία, ο πελάτης ανταμείβεται όταν κάνει το Boursorama Banque να ανακαλύψει έναν από τους συγγενείς του και επιτρέπει στο Godson να επωφεληθεί από μια προσφορά 110 €. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό χορηγίας για το άνοιγμα ενός μεμονωμένου λογαριασμού ή ενός κοινού λογαριασμού, ενός προσβάσιμου κώδικα από την εφαρμογή Boursorama.

Για να είστε χορηγός στο Boursorama Banque, πρέπει να έχετε ένα από τα ακόλουθα προϊόντα: μια τραπεζική κάρτα Boursorama, ένα βιβλίο αποταμίευσης, μια χρηματιστηριακή αγορά, μια υποθήκη ή κατανάλωση καταναλωτών. Ο Godson πρέπει να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού.

�� Κωδικός χορηγίας: HEFR8711

Τώρα αμέσως : 110 € για το The Godson

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Τα πλεονεκτήματα του Boursorama Banque

Ξεκίνησε το 2005, το Boursorama Banque είναι μια πλήρης ηλεκτρονική τράπεζα που προσφέρει μια σειρά από τραπεζικά προϊόντα με ανταγωνιστικό κόστος:

  • Προσφορές τρεχουσών λογαριασμών: συμπεριλαμβανομένης μιας τραπεζικής κάρτας χωρίς κατάσταση εισοδήματος με ευπρόσδεκτη και Ultim (Βρείτε τη σύγκριση Visa Premier vs Visa Ultim), αλλά και για τους νεότερους με την προσφορά Kador
  • Συνειδητή πίστωση, προσφορές υποθηκών (1,65% taeg πάνω από 15 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης) και προσωπικό δάνειο
  • Μια ηλεκτρονική προσφορά ασφάλισης ζωής και υποτροφίας
  • Μια προσφορά βιβλίου αποταμίευσης, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων ρυθμισμένων φυλλαδίων (LDDS, Livret A, LEP, PEL) και ενός λογαριασμού φυλλαδίου

Καλύτερες προσφορές εξοικονόμησης τον Σεπτέμβριο του 2023

Σεπτέμβριος 2023: Κατάλογος των καλύτερων προσφορών του βιβλίου αποταμίευσης σε επιτόκιο που ενισχύεται επί του παρόντος σε ισχύ. Προσφορές που αναφέρονται στον οδηγό αποταμίευσης. Μη -εξαίρετη λίστα προσφορών της αγοράς.

Καλύτερες προσφορές εξοικονόμησης τον Σεπτέμβριο του 2023

Οι καλύτερες αποταμιεύσεις προσφέρουν τον Σεπτέμβριο του 2023 © Francetransactions.com/stock.πλίθα.com

Δημοσιεύτηκε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 από τον Denis Lapalus, ενημερώθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:09 π.μ

Fortuneo Bank: Προσφορά σε ισχύ

Ενισχυμένο ποσοστό 5% για 4 μήνες από το δεκαπενθήμερο μετά την ημερομηνία έναρξης του φυλλαδίου +.
Προθεσμία για να το επωφεληθείτε : 10/16/2023

Οροι : Προσφορά που προορίζεται για το πρώτο άνοιγμα ενός μεγάλου φυλλαδίου μεταξύ 23 Αυγούστου και 16 Οκτωβρίου 2023 (Ημερομηνία παραλαβής του πλήρους απογείωσης αρχείου ανοίγματος του λογαριασμού). Οι καθαρές πληρωμές αποτελούνται έως και 100.000 ευρώ θα αμείβονται με το ακαθάριστο επιτόκιο διαφημίσεων 5% για 4 μήνες από το δεκαπενθήμερο μετά την ημερομηνία έναρξης του φυλλαδίου +. Πέρα από τα 100.000 ευρώ, καθώς και το τέλος της περιόδου μπόνους 4 μηνών, οι καθαρές πληρωμές θα μεταβληθούν με το ετήσιο ακαθάριστο βασικό επιτόκιο 1% και με το ετήσιο επιτόκιο βασικού επιτοκίου ακαθάριστο 1,50% από 01/09/2023 , πιθανόν να τροποποιηθεί από το Fortuneo σύμφωνα με τις γενικές συνθήκες.

Πληροφορίες : Οποιαδήποτε απόσυρση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου μπόνους 4 μηνών θα αφαιρεθεί από τις πληρωμές που επωφελούνται από την προσφορά. Η προσφορά περιορίζεται σε ένα φυλλάδιο + ανά ενήλικα φυσικό άτομο ικανό και φορολογικό κάτοικο στη Γαλλία, με την επιφύλαξη της ύπαρξης του φυλλαδίου + του κατόχου στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Τα συμφέροντα υπόκεινται σε συνεισφορές φορολογικής και κοινωνικής ασφάλισης. Το άνοιγμα ενός μεγάλου φυλλαδίου υπόκειται στην εκτέλεση λογαριασμού καταθέσεων στο Fortuneo. Έχετε μια περίοδο απόσυρσης 14 ημερών.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά Fortuneo Banque μέσω του κινητού σας με αυτόν τον QRCode

Κερδές: Προσφορά σε ισχύ

Λογαριασμός πληρωμένου, ακαθάριστο ετήσιο επιτόκιο 5% που ισχύει για 3 μήνες
Προθεσμία για να το επωφεληθείτε : 31/12/2023

Οροι : Προσφορά που ισχύει για οποιαδήποτε πρώτη αίτηση για ένα άνοιγμα λογαριασμού με βάση το κέρδος μεταξύ 09/20/2023 στις 31/12/2023. Το ακαθάριστο ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (εξαιρουμένων των κοινωνικών και φορολογικών εισφορών) θα ισχύει για 3 μήνες μετά την έναρξη του λογαριασμού που βασίζεται στο κέρδος εντός του ορίου των 100.000 ευρώ σε καταθέσεις. Πέρα από τα 100.000 ευρώ σε καταθέσεις, η αμοιβή θα είναι 1.5% (ετήσιο ακαθάριστο ονομαστικό επιτόκιο, εξαιρουμένων των κοινωνικών και φορολογικών εισφορών), ικανό να παραλλαγές σύμφωνα με τις γενικές προϋποθέσεις τραπεζών. Τα συμφέροντα υπολογίζονται από την πρώτη ημέρα πληρωμής καθημερινά, καταβάλλονται ετησίως και υπολογίζονται εκ νέου σε περίπτωση νέας πληρωμής, απόσυρσης ή αλλαγής επιτοκίου.

Πληροφορίες : Έγκυρη προσφορά που υπόκειται στην αποδοχή του αρχείου από την MonabanQ και όλα τα αιτιολογικά έγγραφα που ζητήσαμε.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την κερδοφόρα προσφορά μέσω του κινητού σας με αυτόν τον QRCode

Το φυλλάδιο της τράπεζας χρημάτων μου: Προσφορά σε ισχύ

4% ακαθάριστο για 2 μήνες εντός του ορίου των 150.Πληρωμή € 000 !
Προσφέρετε να εισέλθετε από το : 06/15/2023

Οροι : Έγκυρη προσφορά για το πρώτο άνοιγμα ενός φυλλαδίου αποταμίευσης My Money Bank. Ακαθάριστο ποσοστό 4% από τα 150.Πρώτα ευρώ, για 2 μήνες ολισθηρά. Για οποιαδήποτε πληρωμή πέραν των 150.000 ευρώ ή 3 μήνες θα εφαρμοστεί το βασικό επιτόκιο (2.5% ακαθάριστο από τις 16 Ιουνίου 2023, που πιθανόν να αλλάξει ανά πάσα στιγμή).

Πληροφορίες : Το φυλλάδιο αποταμίευσης των χρημάτων μου διατίθεται μόνο μέσω του CGPI. Αυτή η προσφορά προορίζεται για τους γαλλικούς κάτοικους φόρου.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά βιβλίου Money Bank μέσω του κινητού σας με αυτόν τον QRCode

Διακλάδωση: προσφορά σε ισχύ

Ενισχυμένο ποσοστό 4% ακαθάριστο για 2 μήνες, έως 150.000 ευρώ σε πληρωμή.
Προσφέρετε να εισέλθετε από το : 01/07/2023

Οροι : Συναρμολόγηση φυλλαδίου: Ενισχυμένο ποσοστό 4 % ακαθάριστου κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων μηνών. Ετήσιο ακαθάριστο ονομαστικό επιτόκιο: κατά τη διάρκεια μιας καθορισμένης περιόδου. Το όφελος του επιτοκίου προώθησης περιορίζεται στο άνοιγμα του 1ου λογαριασμού αποταμίευσης και στο όριο ενός λογαριασμού από τον πελάτη. Οποιοδήποτε άνοιγμα ενός νέου λογαριασμού διαδοχικού για το κλείσιμο ενός προηγούμενου λογαριασμού δεν μπορεί να επωφεληθεί από το ποσοστό προώθησης εάν δεν έχει πωληθεί περίοδος 6 μηνών μεταξύ των 2 ημερομηνιών. Ετήσιο ακαθάριστο ονομαστικό επιτόκιο που ισχύει για 2 μήνες και μέχρι όριο € 150.000. Πέρα από τους 2 μήνες ή για το ποσό του ποσού που επενδύθηκε πριν από την ημερομηνία αυτή που υπερβαίνει τα € 150.000, το τυπικό επιτόκιο που εξυπηρετείται θα είναι αυτό του αμειβόμενου λογαριασμού αποταμίευσης που ισχύει στην τράπεζα χρημάτων μου ή 2.5 % στις 06/16/2023. Αξιοποιήσιμη στην τροποποίηση ανά πάσα στιγμή από την τράπεζα χρημάτων μου υπό γενικές προϋποθέσεις, εξαιρουμένων των φόρων και των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης που ισχύουν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν. Το ποσό των τόκων που παράγονται στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς προστίθεται σε αυτό των συμφερόντων που δημιουργούνται καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Όλα αυτά τα συμφέροντα καταβάλλονται στις 12/31 κάθε έτους. Τα συμφέροντα υπολογίζονται σύμφωνα με τη μέθοδο των αναμενόμενων συμφερόντων και των οπισθοδρομικών συμφερόντων που μειώνουν τα υπολογισμένα αναμενόμενα συμφέροντα, εντός του ορίου. Τα ποσά που καταβλήθηκαν έχουν τόκους από την πρώτη ημέρα του δεκαπενθήμερου μετά την πληρωμή ή τη μεταφορά (οι 16 του ίδιου μήνα ή το 1ο του επόμενου μήνα). Τα ποσά που αποσύρθηκαν παύουν να φέρουν ενδιαφέρον από την πρώτη ημέρα του δεκαπενθήμερου κατά τη διάρκεια της οποίας έρχεται η απόσυρση (δηλαδή το 1ο ή το 16). Έτσι, για μια βελτιστοποιημένη αμοιβή των αποταμιεύσεών σας, σας συνιστάται να κάνετε τις πληρωμές σας πριν από το 16ο ή το 1ο του μήνα και τις αποσύρσεις σας μετά από 15 ή 30. Το ποσό της αρχικής πληρωμής (τουλάχιστον € 500 – μέγιστο 100.000,00000 €). Οι αποταμιεύσεις και τα συμφέροντά σας επωφελούνται από το Ταμείο Εγγύησης κατάθεσης (FGDR)

Πληροφορίες : Προσφορά που προορίζεται για άτομα, φυσικούς, μεγάλους, ικανούς και φορολογικούς κατοίκους στη Γαλλία, για μη επαγγελματικές ανάγκες, που ισχύουν για ένα πρώτο άνοιγμα του αμειβόμενου λογαριασμού αποταμίευσης, εντός των ορίων μιας προσφοράς ανά άτομο. Η τράπεζα χρημάτων μου διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει ή να διακόψει αυτήν την προσφορά.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά διακλαδισμένα μέσω του κινητού σας με αυτόν τον qRCode

Τράπεζα Crossroads: Προσφορά σε ισχύ

Ενισχυμένο ποσοστό 4% ακαθάριστο για 3 μήνες, μέχρι όριο 1 εκατομμυρίου ευρώ !
Προθεσμία για να το επωφεληθείτε : 15/11/2023

Οροι : Προσφορά που ισχύει για κάθε αίτηση για συνδρομές σε οργανισμούς από τις 03 Ιουλίου έως τις 15 Νοεμβρίου 2023 που περιλαμβάνεται για ένα πρώτο άνοιγμα λογαριασμού στο φυλλάδιο Carrefour Banque. Ακαθάριστο ετήσιο ονομαστικό ποσοστό προώθησης 4,00 % εγγυημένη για 3 μήνες (μπόνους χωρίς αποκλεισμούς) εντός 1.000.Καταθέσεις €. Πέρα από αυτό το ποσό και αυτούς τους 3 μήνες, οι καταθέσεις θα αμείβονται με το ετήσιο ακαθάριστο ονομαστικό επιτόκιο που ισχύει και σύμφωνα με το πλέγμα των υφιστάμενων μπόνους στο λογαριασμό του φυλλαδίου.

Πληροφορίες : Ακαθάριστο βασικό ετήσιο επιτόκιο που ισχύει από τις 04/16/2023, που ορίζεται από την Carrefour Banque και υπεύθυνη για τροποποιήσεις σύμφωνα με τις συνθήκες τιμής. Οι καταθέσεις αμείβονται με το ετήσιο ακαθάριστο ονομαστικό επιτόκιο, ή 1,00 % στις 16/04/2023, εξαιρουμένων των μπόνους και των τιμών διαφημίσεων. Ενδιαφέροντα που υπόκεινται σε κοινωνικές και φορολογικές εισφορές. Το άνοιγμα του λογαριασμού για το φυλλάδιο προορίζεται για ικανούς ενήλικες ή ανηλίκους που εκπροσωπούνται, κάτοικος φόρτος στη Γαλλία, υπό την επιφύλαξη της αποδοχής από την Carrefour Banque. Οι ακαθάριστες τιμές εκφράζονται πριν από κοινωνικές και φορολογικές εισφορές. Τα συμφέροντα υπολογίζονται σύμφωνα με τον κανόνα δεκαπενθήμερου.

__Ονομασία προϊόντος__

Παρόμοιες προσφορές βιβλίων αποταμίευσης σε ισχύ

Φυλλάδιο Cashbee: Προσφορά σε ισχύ

Ενισχυμένο ποσοστό 4% ακαθάριστο για 2 μήνες εντός του ορίου των 150.Πληρωμή € 000
Προσφέρετε να εισέλθετε από το : 09/16/2023

Οροι : Έγκυρη προσφορά για το πρώτο άνοιγμα ενός φυλλαδίου αποταμίευσης My Money Bank. Ακαθάριστο ποσοστό 4% από τα 150.Πρώτα ευρώ, για 2 μήνες ολισθηρά. Για οποιαδήποτε πληρωμή πέραν των 150.000 ευρώ ή 3 μήνες θα εφαρμοστεί το βασικό επιτόκιο (2.8% ακαθάριστο από τις 16 Σεπτεμβρίου 2023, που πιθανόν να αλλάξει ανά πάσα στιγμή).

Πληροφορίες : Αυτή η προσφορά προορίζεται για τους γαλλικούς φορολογικούς κατοίκους.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά φυλλαδίου Cashbee μέσω του κινητού σας με αυτόν τον QRCode

Bforbank: Προσφορά σε ισχύ

5% για 5 μήνες εντός του ορίου των 20.000 €
Προθεσμία για να το επωφεληθείτε : 31/12/2023

Οροι : Για ένα πρώτο άνοιγμα ενός λογαριασμού στο φυλλάδιο Bfor+ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023 περιλαμβάνει ποσοστό 5% ακαθάριστου ετήσιου υπό την επιφύλαξη των φορολογικών και κοινωνικών συνεισφορών εντός του ορίου των € 20.000 μέγιστου. Πέρα από αυτή την περίοδο ή αυτού του ποσού, εφαρμόζεται ο τυπικός ρυθμός του λογαριασμού Bfort+ Book. Το ποσοστό αυτό, σε ισχύ στις 16 Δεκεμβρίου 2022, είναι 0,60% ακαθάριστο ετήσιο και υπόκειται σε συνεισφορές φορολογικής και κοινωνικής ασφάλισης. Είναι πιθανό να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή από την τράπεζα.

Πληροφορίες : Έχετε νόμιμη περίοδο αποσύνθεσης 14 ημερών.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά BforBank μέσω του κινητού σας με αυτόν τον QRCode

Axa Bank: Προσφορά σε ισχύ

4% Gross Axa Bank Booklet για 4 μήνες
Προθεσμία για να το επωφεληθείτε : 31/10/2023

Οροι : Προσφορά που προορίζεται για μεγάλους πελάτες που κατέχουν μια κάρτα AXA Bank Achpended Card και ένα φυλλάδιο AXA Bank στις 10/27/2023 εντός των ορίων μιας προσφοράς ανά άτομο. Το ετήσιο ετήσιο ετήσιο ονομαστικό ποσοστό προώθησης του 4% που ισχύει για τις καθαρές πληρωμές (μικρότερες καταθέσεις απόσυρσης) που έγιναν στο βιβλίο σας AXA Bank μεταξύ 15/09/2023 και 31/10/2023 περιλαμβάνονται, έως και 100.000 €. Αυτές οι καθαρές πληρωμές αμείβονται με το επιτόκιο προώθησης για 4 μήνες από 01/11/2023 έως 29/02/2024 συμπεριλαμβανομένων. Οποιαδήποτε απόσυρση που έγινε μεταξύ 01/11/2023 και 02/29/2024 περιλαμβάνει την έκπτωση από το ποσό που επωφελείται από το επιτόκιο προώθησης. Εκτός από τα ποσά που επωφελούνται από αυτό το ποσοστό προώθησης και την περίοδο προώθησης 4 μηνών, εφαρμόζεται το πρότυπο ποσοστό αμοιβής εξαιρουμένων των διαφημιστικών προσφοράς του φυλλαδίου AXA Banque (0,70 % ετήσιο ακαθάριστο από το 1ο ευρώ, ετήσιο ετήσιο ετήσιο επιτόκιο από το 01/05 /2023, ικανή τροποποίηση ανά πάσα στιγμή από την Axa Bank). Τα κεφάλαια από έναν άλλο λογαριασμό εξοικονόμησης ή αποταμίευσης Axa Banque δεν επωφελούνται από αυτήν την προσφορά προώθησης.

Πληροφορίες : Αποκλείονται από αυτήν την προσφορά, οι πελάτες που κατέχουν ένα βιβλίο AXA Bank με την προσφορά καλωσορίσματος του επιτοκίου διαφημίσεων (Ημερομηνία προσφοράς: 01/05/2023 στις 31/07/2023) που έχουν εγγραφεί σε ένα βιβλιοθήκη AXA Bank μεταξύ 07/01/2023 και 31/07/2023. Ενδιαφέροντα που υπόκεινται σε συνεισφορές φόρου εισοδήματος και κοινωνικής ασφάλισης.

__Ονομασία προϊόντος__

Παρόμοιες προσφορές βιβλίων αποταμίευσης σε ισχύ

Credit Mutuel: Προσφορά σε ισχύ

20 € προσφέρονται για το άνοιγμα του μπλε φυλλαδίου του παιδιού σας
Προθεσμία για να το επωφεληθείτε : 31/12/2023

Οροι : Η προσφορά δεν είναι συνδυασμένη, έγκυρη στο Crédit Mutuel που αναμεταδίδει τη λειτουργία και προορίζεται για νέους ηλικίας κάτω των 16 ετών για το άνοιγμα ενός μπλε φυλλαδίου, υπό την προϋπόθεση ότι είναι το πρώτο προϊόν της τράπεζας ανοιχτό στο όνομα του κατόχου στα βιβλία του τράπεζα. Ένα ενιαίο μπλε βιβλίο ανά κάτοχο εξουσιοδοτημένο σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Πληροφορίες : Το μπλε livret είναι το φυλλάδιο που διανέμεται από τον Crédit Mutuel

Αμοιβαία πίστη

Παρόμοιες προσφορές βιβλίων αποταμίευσης σε ισχύ

Βιβλίο Breastherama: Προσφορά σε ισχύ

10 € Προσφέρεται για οποιοδήποτε άνοιγμα για 1η φορά, στο Boursorama Banque, ενός Livret A ανά ανήλικο παιδί.

Προσφέρετε να εισέλθετε από το : 01/09/2019

Οροι : 10 € που προσφέρεται για οποιοδήποτε άνοιγμα για πρώτη φορά, στο Boursorama Banque, ενός livret A ανά ανήλικο παιδί. Η πληρωμή ολόκληρου του ασφαλίστρου θα γίνει στον τραπεζικό λογαριασμό του ανήλικου παιδιού τον μήνα μετά το πραγματικό του άνοιγμα. 10 € θα ληφθεί από αυτό το ασφάλιστρο που θα καταβληθεί στο Livret A του ανήλικου παιδιού σας (ελάχιστη αρχική συνεισφορά). Το άνοιγμα του φυλλαδίου Α υπόκειται στη μη προσοχή ενός φυλλαδίου Α σε άλλο τραπεζικό ίδρυμα. Η πληρωμή του ασφαλίστρου που εξαρτάται από το άνοιγμα ενός νεαρού φυλλαδίου, ο Boursorama Banque μπορεί να απαιτήσει την επιστροφή αυτού του ασφαλίστρου σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει το αποτελεσματικό άνοιγμα του φυλλαδίου Α δεν μπορεί να γίνει. Προσφορά δεν είναι σωρευτική με οποιαδήποτε τρέχουσα προσφορά τραπεζικών αποθεμάτων. Ο Boursorama διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να τερματίσει την προσφορά ανά πάσα στιγμή για τη διάδοση πληροφοριών στον ιστότοπο του πελάτη. Κατά συνέπεια, τα αιτήματα για ένα άνοιγμα του λογαριασμού που ελήφθησαν μετά την προβολή της ημερομηνίας λήξης δεν θα ληφθούν υπόψη και δεν θα επωφεληθούν από τους όρους που σχετίζονται με την προσφορά. Άνοιγμα ενός φυλλαδίου A. Το ίδιο άτομο μπορεί να κρατήσει μόνο ένα μόνο φυλλάδιο A, ή ένα ειδικό λογαριασμό στο Crédit Mutuel Booklet.

Πληροφορίες : Για κάθε ανήλικο που ήδη κατέχει ένα boursorama banque λογαριασμό, το άνοιγμα ενός φυλλαδίου πραγματοποιήθηκε με έντυπο χαρτιού.

Φυλλάδιο Boursorama

Παρόμοιες προσφορές βιβλίων αποταμίευσης σε ισχύ

Με το ίδιο θέμα

Σύγκριση των βασικών ποσοστών φυλλαδίων αποταμίευσης

Σύγκριση των βασικών ποσοστών φυλλαδίων αποταμίευσης

Σύγκριση των βασικών ποσοστών όλων των φυλλαδίων εξοικονόμησης προσβάσιμων σε εθνικό επίπεδο. Συνεπώς, τα συγκριτικά ποσοστά δεν λαμβάνουν υπόψη τις προσφορές επιτοκίων ενίσχυσης.

Βιβλίο αποταμίευσης: Καλύτερη ετήσια καθαρή επιστροφή τον Σεπτέμβριο του 2023

Βιβλίο αποταμίευσης: Καλύτερη ετήσια καθαρή επιστροφή τον Σεπτέμβριο του 2023

Δεύτερη Σεπτέμβριος 2023 Καταλήγει σε καθαρές realls των φόρων (PFU/Flat Tax ή IR) και συμβολές κοινωνικής ασφάλισης από φυλλάδια αποταμίευσης, οποιοδήποτε ενισχυμένο επιτόκιο περιλαμβάνεται, σύμφωνα με κάθε επίπεδο φορολογίας (. Ουσία

Ποσοστό αφοσίωσης των εξοικονόμησης φυλλαδίων τον Σεπτέμβριο του 2023

Ποσοστό αφοσίωσης των εξοικονόμησης φυλλαδίων τον Σεπτέμβριο του 2023

Εξοικονόμηση Livret Σεπτέμβριος 2023: Δεν υπάρχει έλλειψη προσφορών προώθησης για νέους πελάτες τραπεζών. Λιγότερο γνωστές, οι προσφορές για τους τρέχοντες πελάτες είναι ακριβώς όπως (. Ουσία

Καλύτερες προσφορές εξοικονόμησης: Για να διαβάσετε επίσης

Φυλλάδια αποταμίευσης: Καλύτερο επιτόκιο προώθησης Σεπτέμβριος 2023

Φυλλάδια αποταμίευσης: Καλύτερο επιτόκιο προώθησης Σεπτέμβριος 2023

Φυλλάδια αποταμίευσης Σεπτέμβριος 2023: Βρείτε το καλύτερο φυλλάδιο για να τοποθετήσετε τη ρευστότητά σας. Σύγκριση και κατάταξη των ενισχυμένων ποσοστών προωθητικών προσφορών για φυλλάδια (. Ουσία

2001-2023 Οδηγός εξοικονόμησης © Η αποταμίευσή μου στο διαδίκτυο