Boursorama Banque στο App Store, Boursorama Banque – Banque 100% online – το φθηνότερο για 15 χρόνια

Συμμετάσχετε στη φθηνότερη τράπεζα για 15 χρόνια (1)

Contents

Ένα μπόνους € 20 για το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού Boursorama Banque. Το ποσό των € 20 θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό την ημέρα του αποτελεσματικού του ανοίγματος.
Και

Boursorama Bank 4+

Ειλικρινά ένας άψογος με αυτήν την ηλεκτρονική τράπεζα. Η εφαρμογή είναι πολύ καλά βελτιστοποιημένη, χωρίς προβλήματα διαχείρισης. Σε σύγκριση με τις κύριες τραπεζικές μεταφορές μου είναι δωρεάν και πολύ γρήγορες. Δεν υπάρχει ετήσια αμοιβή και αυτό είναι πραγματικά υπέροχο. Έτσι, μπορείτε είτε να κάνετε μια τραπεζική χρηματιστηριακή αγορά την κύρια τράπεζα σας είτε να την χρησιμοποιήσετε σαν εμένα ως δεύτερη τράπεζα για να τοποθετήσετε έναν προϋπολογισμό για έναν τομέα αγοράς. Το μεγαλύτερο θετικό σημείο σε αυτήν την ηλεκτρονική τράπεζα είναι η επιλογή χορηγίας. Ειλικρινά, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να πληρώσω τόσα πολλά ασημένια για χορηγίες, είμαι πολύ χαρούμενος. Εάν θέλετε να απολαύσετε αυτό το σύστημα χορηγιών όπως εγώ και να κερδίσετε € 130 ανά χορηγούμενο άτομο. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να επιστρέψουν τον κωδικό χορηγίας σας κατά την εγγραφή σας, αυτοί οι άνθρωποι θα λάβουν επίσης ένα μπόνους αξίας € 150 (όλα είναι οφέλη) και είναι μέγιστες 20 χορηγίες ετησίως (σας αφήνω να κάνετε υπολογισμό). Εάν θέλετε το δικό μου είναι: anva3059 (οπότε αγγίζετε € 150 στο άνοιγμα του λογαριασμού eHeh) έχουν περάσει μερικούς μήνες από τότε που έχω αυτήν την τράπεζα και δεν έχω διακρίνει κανένα ελάττωμα αυτή τη στιγμή. Μικρές συμβουλές: Για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, σας λένε να κάνετε μια κατάθεση € 50, αλλά αυτό λειτουργεί πλήρως με € 10. Λοιπόν, σας εύχομαι καλή συνέχεια με αυτήν την Genius Bank και το μέγιστο των χορηγιών !!

Απόκριση προγραμματιστών ,

Γεια σας, σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να αξιολογήσετε την αίτησή μας. Καλημέρα, η ομάδα Boursorama Banque.

Συνιστώ 100%

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω: Εφαρμογές και κορυφαία τράπεζα μου άρεσε να είμαι σε θέση να προσθέσω έναν άμεσα συγκριτικό δικαιούχο στην παλιά μου τράπεζα, το όνομα του οποίου δεν θα αναφέρω … τότε να κάνω μια άμεση μεταφορά που λέει ότι αν για παράδειγμα έχετε μεταφορά να είναι Κατασκευάστηκε για να αποκλείσει μια ενοικίαση για ένα διαμέρισμα ή άλλα για τις διακοπές θα είστε οι ταχύτεροι (τι συνέβη σε μένα) και έπειτα το 0ο ετήσιο κόστος είναι κορυφαίο σε σύγκριση με άλλες τράπεζες που κλέβουμε. Η μόνη μικρή λύπη που πρέπει να κάνω στο Boursorama είναι ότι δεν μπορεί κανείς να καταθέσει είδη, ακόμη και αν για την προσωπική μου περίπτωση δεν είναι πρόβλημα, τότε όσον αφορά τη χορηγία είναι ακόμα εξαιρετικό το γεγονός ότι είναι σε θέση να χρηματοδοτηθεί με συχνά ασυναγώνιστες προσφορές Και στη συνέχεια να είναι σε θέση να χορηγεί έως και 20 άτομα το χρόνο, το βρίσκω απίστευτο εκτός από το ότι αφήνω τον κωδικό χορηγίας μου σε περίπτωση που δεν έχετε ένα στο περιβάλλον σας: MIRI0630 Στο τέλος σας συνιστώ πλήρως αυτή την τράπεζα αν θέλετε να κάνετε την κύρια τράπεζα σας Όπως και εγώ, αλλά και σε όσους θέλουν να κρατήσουν την τράπεζά τους και να το χρησιμοποιήσουν για παράδειγμα για να πληρώσουν στο Διαδίκτυο, καταθέτοντας μόνο τα ποσά για τις αγορές τους στο ιστορικό του Διαδικτύου να μην αναλάβουν κινδύνους σε περίπτωση hacking … TOP

Απόκριση προγραμματιστών ,

Καλημέρα,
Σας ευχαριστούμε για την κοινή χρήση της θετικής εμπειρίας σας.

Καλημέρα, η ομάδα Boursorama Banque.

Όχι άσχημα

Ειλικρινά, αυτή η ηλεκτρονική τράπεζα είναι άψογη. Η εφαρμογή είναι απόλυτα βελτιστοποιημένη και η διαχείριση είναι χωρίς πρόβλημα. Σε σύγκριση με την κύρια τράπεζα μου, οι άμεσες μεταφορές είναι δωρεάν και πολύ γρήγορες, χωρίς ετήσια δαπάνη, κάτι που είναι αξιοσημείωτο. Μπορείτε να επιλέξετε να το κάνετε την κύρια τράπεζα σας ή να την χρησιμοποιήσετε ως δεύτερη τράπεζα για να διαθέσετε έναν προϋπολογισμό σε έναν συγκεκριμένο τομέα.

Το ισχυρό σημείο αυτής της διαδικτυακής τράπεζας είναι η ευκαιρία για χορηγία. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κερδίσω τόσα χρήματα χάρη σε αυτό το σύστημα. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτό το πρόγραμμα χορηγίας και να κερδίσετε € 130 ανά χορηγούμενο άτομο, απλώς εισαγάγετε τον κωδικό χορηγίας σας κατά την εγγραφή σας. Οι χορηγοί θα λάβουν επίσης ένα μπόνους € 150, με μέγιστο 20 χορηγίες ετησίως. Εάν χρειάζεστε έναν κωδικό, εδώ είναι δικό μου: SIYE7748 (θα λάβετε € 150 όταν ανοίξετε το λογαριασμό σας).

Δεδομένου ότι χρησιμοποιώ αυτήν την τράπεζα, δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα. Μια μικρή συμβουλή: Για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, σας ζητούν να καταθέσετε € 50, αλλά λειτουργεί εξίσου καλά με € 10. Σας εύχομαι εξαιρετική εμπειρία με αυτήν την καινοτόμο τράπεζα και μεγάλη επιτυχία στις χορηγίες σας.

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής Boursorama ανέφερε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής σε θέματα εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που δεν καθορίζουν κανένα σύνδεσμο μαζί σας

 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Διαγνωστικός

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 13.0 ή αργότερα. Το iPad απαιτεί iPados 13.0 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 13.0 ή αργότερα.

Συμμετάσχετε στη φθηνότερη τράπεζα για 15 χρόνια (1)

Προσφορά που προορίζεται για ενήλικες και ικανές και έγκυρες για οποιοδήποτε πρώτο αποτελεσματικό άνοιγμα ενός ατομικού λογαριασμού τραπεζικής χρηματιστηριακής αγοράς (εξαιρουμένου του Boursorama Banque Professional Lancer, εξαιρουμένων των ειδικών προσφοράς, βλέπε φυλλάδιο τιμολογίων) με ταυτόχρονη αίτημα τραπεζικής κάρτας που έγινε από την 08/01/2023.

Το αίτημα ανοίγματος λογαριασμού προορίζεται για κάθε νέο δικαιούχο πελατών του κώδικα εμπορικής προσφοράς “BRS100”.

Ένα μπόνους € 20 για το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού Boursorama Banque. Το ποσό των € 20 θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό την ημέρα του αποτελεσματικού του ανοίγματος.
Και

Ένα Premium 80 € για την παραγγελία μιας κάρτας καλωσορίσματος ή Ultim: € 80 Premium για οποιαδήποτε εντολή καλωσορίσματος ή τραπεζικής κάρτας Ultim που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα κατόπιν αιτήματος για ένα άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού και έγινε αποδεκτή από τον Boursorama Banque. Το ποσό των € 80 θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό την ημέρα του αποτελεσματικού του ανοίγμα.
Ή
Χωρίς τις πρώτες 8 συνεισφορές για τη συνδρομή της Metal Affer Δύναμη στις 08/01/2023, υπό την επιφύλαξη της αλλαγής της πολιτικής τιμολόγησης από τον Boursorama), με την επιφύλαξη της αποδοχής του αρχείου σας από τον Boursorama. Η πληρωμή 80 σεντ θα καταβληθεί στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό τον 8ο μήνα.

Σε περίπτωση εγγραφής μέσω της διαδρομής της εφαρμογής (επιλέξιμο για ευπρόσδεκτη, τεράστιες κάρτες με συστηματική εξουσιοδότηση μόνο): Το αρχείο πρέπει να είναι πλήρες και να συμμορφώνεται με το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού μέσω της αίτησης. Οποιοδήποτε ελλιπές αρχείο μετά από 5 εργάσιμες ημέρες θα πρέπει να επανατοποθετηθεί από το πρώτο στάδιο της διαδρομής συνδρομής. Η πρώτη πληρωμή πρέπει να φτάσει στο Boursorama Banque μόλις γίνει η ηλεκτρονική υπογραφή της σύμβασης και το αίτημα για τραπεζική κάρτα που έγινε αποδεκτή από τον Boursorama Banque, για να ανοίξει το δικαίωμα στην πληρωμή του εμπορικού πριμοδότου.

Σε περίπτωση συνδρομής χωρίς την αίτηση (επιλέξιμη για κάρτες καλωσορίσματος, τεράστιες μόνο με συστηματική εξουσιοδότηση): Το αρχείο πρέπει να είναι πλήρες και να συμμορφώνεται εντός δύο μηνών από το αρχικό αίτημα: όλα τα έγγραφα υποστήριξης (εκτός της πρώτης πληρωμής, εκτός εάν γίνει η τελευταία από Ελέγξτε την περίπτωση συνδρομής χαρτιού) πρέπει να επισυνάπτεται πριν από την ημερομηνία αυτή. Η πρώτη πληρωμή θα πρέπει να φτάσει στο Boursorama Banque το αργότερο 5 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δείξει στον νέο πελάτη ότι μπορεί να προχωρήσει σε αυτή την πρώτη πληρωμή για να ανοίξει το δικαίωμα στο Premium Payment.

Η προσφορά περιορίζεται σε μία προσφορά ανά άτομο και δεν συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορά Boursorama Banque.

Σε περίπτωση κλεισίματος του λογαριασμού του πελάτη, είτε για την πρωτοβουλία του ίδιου του πελάτη, είτε για την πρωτοβουλία του Boursorama Banque σε περίπτωση σοβαρά καταδικαστικής συμπεριφοράς του πελάτη, κατά τη διάρκεια των 24 μηνών μετά το πραγματικό άνοιγμα, το Boursorama Banque διατηρεί Δικαίωμα για να deire το ποσό που αντιστοιχεί στο ασφάλιστρο ή στο καλωσόρισμα των ασφαλίστρων από τα οποία επωφελήθηκε στο πλαίσιο αυτής της εμπορικής προσφοράς.

Bungeorama Bank: online τραπεζικός λογαριασμός

Το Boursorama Banque είναι η ηλεκτρονική τράπεζα του ομίλου Boursorama του οποίου η ιστορική δραστηριότητα τοποθετείται στην ηλεκτρονική χρηματιστηριακή αγορά και τις οικονομικές πληροφορίες. Από το 2006 Boursorama προσφέρει μια ανταγωνιστική τραπεζική προσφορά, αλλάζει το όνομά του το 2023 και γίνεται Boursobank.

�� Η Direct Bank of Société Générale είναι τώρα ηγέτης στη Γαλλία με περισσότερους από 4 εκατομμύρια πελάτες.

Σεπτέμβριος 2023: Προσφέρονται 100 € + Η τραπεζική κάρτα είναι δωρεάν με προσφορές καλωσορίσματος και Ultim χωρίς κατάσταση εισοδήματος.

Ποιες είναι οι μεθόδους πληρωμής Boursorama Banque ?

Το Boursorama Banque προσφέρει δωρεάν τραπεζική κάρτα στους ιδιωτικούς πελάτες της. Με την έλλειψη εισοδήματος του, το Boursorama Banque είναι από τις πιο προσιτές τράπεζες στην αγορά. Απλά χρησιμοποιήστε την κάρτα σας Ultim και καλωσορίσματος για αυτό που παραμένει δωρεάν !

Η κάρτα καλωσορίσματος:

Το Welcome είναι μια κάρτα Δωρεάν χωρίς συνθήκες εισοδήματος , Ιδανικό για νέους. Η απόσυρση της κάρτας καλωσορίσματος και τα ανώτατα όρια πληρωμών είναι χαμηλότερα από ό, τι στην τυποποιημένη προσφορά. Η συστηματική κάρτα εξουσιοδότησης αποφεύγει τις καταστάσεις υπερανάληψης. Το δωρεάν καλωσόρισμα είναι πολύ ελκυστικό, ωστόσο, η κάρτα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον μία φορά το μήνα, διαφορετικά τα έξοδα € 5 θα χρεώνονται για μη χρήση.

Κάρτα Ultim:

Το Ultim (συγκρίσιμο με μια πρώτη βίζα) είναι η τέλεια κάρτα για τους ταξιδιώτες με τις ανώτατες οροφές των υψηλότερων πληρωμών και της απόσυρσης. Επιπλέον, είναι επίσης Δωρεάν χωρίς συνθήκες εισοδήματος . Πρέπει να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον 1 πληρωμή ανά μήνα για να διατηρήσετε την δωρεάν κάρτα, διαφορετικά η τιμή της πηγαίνει στα € 9 / μήνα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κάρτας Ultim ?

Όσον αφορά την ασφάλιση και τη βοήθεια, η κάρτα Boursorama Banque Ultim είναι ισοδύναμη με την πρώτη βίζα. Εντελώς δωρεάν, πιστεύεται ότι σας συνοδεύει σε όλα τα ταξίδια σας και σας επιτρέπει να αποσύρετε και να πληρώσετε δωρεάν σε όλο τον κόσμο, έως και τρεις φορές το μήνα. Πέρα από, οι αποσύρσεις χρεώνονται 1,69 %. Από την πλευρά της εμφάνισης, η κάρτα Ultim διακρίνεται με κάθετο σχεδιασμό, καθώς και από το κομψό και εκλεπτυσμένο στυλ της. Επιπλέον, οι αριθμοί καρτών εμφανίζονται στο πίσω μέρος για εύκολη ανάγνωση, σύμφωνα με το πρότυπο Visa Quick Read Standard, ένα πρώτο στην Ευρώπη !

Ποια είναι η μεταλλική προσφορά του Boursorama Banque ?

Η προσφορά μεταλλικής προσφοράς υψηλής ποιότητας επωφελείται από μια νέα μεταλλική τραπεζική κάρτα και υπηρεσίες premium, είναι προσβάσιμη σε τιμή € 9,90 το μήνα .

Ultim ή μέταλλο ? : Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του και πώς είναι τόσο διαφορετικό από την προηγούμενη κάρτα Ultim ? Καταστρέφουμε.

Ποιο είναι το άλλο μέσο πληρωμής του Boursorama Banque ?

Όπως και σε οποιαδήποτε τράπεζα, είναι επίσης δυνατό να πληρώσετε με επιταγή ή με τραπεζική επιταγή.

Εκτός από τις προηγούμενες λεπτομερείς υπηρεσίες, ο Boursorama αποδίδει βαθιά σημασία στον εκσυγχρονισμό των μέσων πληρωμής. Η ηλεκτρονική τράπεζα έχει δημιουργήσει αρκετές εταιρικές σχέσεις για να σας επιτρέψει να πληρώσετε διαφορετικά.

 • Η άμεση πληρωμή : Οι μεταφορές σας σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα ! Διατίθεται 24/7, η άμεση πληρωμή σας επιτρέπει να πιστέψετε οποιονδήποτε Γαλλικό δικαιούχο με μεταφορά, σε μόλις 10 δευτερόλεπτα ! Με άλλα λόγια, τα κεφάλαια εκτοξεύονται αμέσως και ο δικαιούχος έχει αμέσως χρήματα.
 • Fitbit Pay και Garmin Pay : Πληρώστε με το συνδεδεμένο ρολόι σας ! Το Boursorama σας επιτρέπει επίσης να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το συνδεδεμένο ρολόι σας ή το βραχιόλι δραστηριότητάς σας. Για να το κάνετε αυτό, απλά κατεβάστε μια εφαρμογή συνδεδεμένη στο ρολόι σας. Όταν πληρώνετε, απλά πρέπει να ξοδέψετε τη λαβή σας στον αναγνώστη πληρωμών χωρίς επαφή. Οι συναλλαγές σας είναι απόλυτα ασφαλείς αλλά πάντα στο χέρι. Επιπλέον, στο Boursorama, είναι μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία.
 • Google Pay, Samsung Pay and Call Pay : Προσαρμόστε τις αγορές σας με το smartphone σας ! Στο ίδιο μητρώο, στο Boursorama μπορείτε επίσης να πληρώσετε με το smartphone σας. Η Google Pay, η Samsung Pay και η Appel Pay Applications συνεργάζονται τώρα με το Boursorama. Αυτά αποθηκεύουν τις τραπεζικές σας κάρτες, τις κάρτες αφοσίωσης, τα αεροπορικά εισιτήρια ή τις εκπομπές, … ενώ σας επιτρέπουν να πληρώσετε πιο απλά. Με το Boursorama, περπατήστε το ελεύθερο μυαλό σας, χωρίς καν να πάρετε χαρτοφυλάκιο !

Τι είναι το Boursorama Banque προσφέρει ?

Η ηλεκτρονική τράπεζα απευθύνεται πάνω απ ‘όλα με ενεργούς πελάτες, σύγχρονο στο σχεδιασμό των σχέσεων με τους πελάτες, με την επιθυμία να είναι σε θέση να κυριαρχήσει τα πάντα με χαμηλότερο κόστος. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Boursorama Banque, τον τρέχοντα λογαριασμό της και την τραπεζική του κάρτα.

❤️ Η στρατηγική Boursorama Banque είναι να απλοποιήσει την τραπεζική σχέση χάρη στα εργαλεία “προσωπικής χρηματοδότησης” και τη διαθεσιμότητα των τηλεπυσιητών της. Προβλέψτε τις προσδοκίες των πελατών προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες. Το 90 % των πελατών είναι έτοιμοι να συστήσουν το Boursorama Banque στους συγγενείς τους (Boursorama Study).

Ποια προϊόντα διατίθενται στο εμπόριο από το Boursorama Banque ?

Η προσφορά Boursorama Banque έχει εμπλουτιστεί γρήγορα, σήμερα αυτή η ηλεκτρονική τράπεζα μπορεί να αντικαταστήσει εντελώς τις συμβατικές τράπεζες. Οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν:

 • Ο τρελός λογαριασμός (ο οποίος επιτρέπει σε όλες τις δραστηριότητές σας να πραγματοποιούνται δωρεάν)
 • Τραπεζική κάρτα (δωρεάν CB με Ultim και καλωσορίστε τις προϋποθέσεις)
 • Τα προϊόντα αποταμίευσης (LDD, PEL, CEL, LIVRET A)
 • Online μεσιτεία
 • Τραπεζικές πιστώσεις
 • Τοποθετήσεις (UCIT, διάφορα ασφάλιση ζωής και χρηματοοικονομικά προϊόντα: ιχνηλάτες, ομόλογα, αποθέματα, εντάλματα κ.λπ.) για την ευχαρίστηση των μελετητών.

Πώς να αποκτήσετε το boursorama banque premium ?

Κατά τη στιγμή του ανοίγματος του λογαριασμού, πρέπει να σκεφτείτε να υποδείξετε την προσφορά προώθησης για να επωφεληθείτε από το ασφάλιστρο. Αυτό το μπόνους καλωσορίσματος θα καταβληθεί τις επόμενες ημέρες ανοίγματος του λογαριασμού. Αυτό το ασφάλιστρο θα σας επιτρέψει ειδικότερα να πραγματοποιήσετε τα πρώτα σας έξοδα.

Ποιες επενδύσεις είναι δυνατές στο Boursorama Banque ?

Ρυθμισμένα φυλλάδια

Το Boursorama Banque προσφέρει φυλλάδια για αποταμιευτές. Σε αυτό το ίδρυμα θα βρείτε το φυλλάδιο A, LDD, Housing Savings, καθώς και το φυλλάδιο αποταμίευσης Boursorama. Από αυτή την άποψη του Boursorama δεν είναι η πιο ελκυστική τράπεζα, ειδικά σε αυτή τη χαμηλή περίοδο.

Ασφάλεια ζωής

Από την άλλη πλευρά για την ασφάλιση ζωής, το Boursorama είναι πολύ ανταγωνιστικά. Το συμβόλαιο ασφάλισης ζωής του είναι ένα από τα καλύτερα στη γαλλική αγορά. Επιπλέον, εάν είστε προσεκτικοί για διαφημιστικές προσφορές, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα μπόνους ευπρόσδεκτη. Μπορείτε να ανοίξετε την ασφάλιση ζωής από 1.000 ευρώ χωρίς έξοδα πληρωμής που το καθιστά προσβάσιμο συμβόλαιο.

Υποτροφία στο διαδίκτυο

Η χρηματιστηριακή αγορά του Boursorama αποτελεί σημείο αναφοράς. Η πύλη της χρηματιστηριακής αγοράς είναι η πιο συμβουλή στη Γαλλία με εκατοντάδες ειδήσεις ανά ημέρα και αξιολογήσεις χρηματιστηριακών αγορών σε όλο τον κόσμο. Θα εκτιμήσουμε τα πολύ πρακτικά εργαλεία του για να πραγματοποιήσουμε παραγγελίες στο χρηματιστήριο, στο εργαλείο τεχνικής ανάλυσης και στο πολύ δημοφιλές φόρουμ χρηματιστηριακών αγορών του. Τα δικαιώματα φροντίδας των παιδιών είναι δωρεάν και μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό κατάθεσης 300 €

Μπορούμε να βγάλουμε μια υποθήκη στο Boursorama Banque ?

Η ακίνητη περιουσία βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής Boursorama Banque τα τελευταία χρόνια. Η ηλεκτρονική τράπεζα προσφέρει τώρα μια ηλεκτρονική πιστωτική προσφορά για την αγορά ακινήτων. Το επιτόκιο που εμφανίζεται είναι από τα πιο ανταγωνιστικά πάνω από 15 χρόνια, μπορείτε να κάνετε online προσομοιώσεις και να λάβετε μια γρήγορη απάντηση από την περιοχή του πελάτη σας. Δεν υπάρχουν αμοιβές αρχείων στις πιστώσεις Boursorama Banque Real Estate και η πρώιμη επιστροφή είναι επίσης δωρεάν. Για να δοκιμάσετε αυτήν την πιστωτική προσφορά online, πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα για να αναφέρετε λεπτομερώς το έργο σας για ακίνητα. Ξεκινήστε παρουσιάζοντας το έργο σας για παράδειγμα: Κύρια κατοικία, δεύτερο σπίτι, εργασία, ενοικίαση … και αν είναι απαραίτητο, μπορείτε να καλέσετε έναν σύμβουλο πελατών που θα σας καθοδηγήσει σε όλα αυτά τα βήματα. Στη συνέχεια, η τράπεζα θα είναι σε θέση να σας δώσει μια απάντηση κατ ‘αρχήν, αν σας ταιριάζει, θα πρέπει μόνο να συνιστά το αρχείο σας και να στείλετε τα έγγραφα υποστήριξης.

Τι λογαριασμό για να ανοίξετε στο Boursorama Banque ?

Για να ανοίξετε έναν λογαριασμό Boursorama, πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον 300 ευρώ στο άνοιγμα. Το Boursorama χρησιμοποιείται για να προσφέρει μερικές δεκάδες ευρώ σε νέους πελάτες για το άνοιγμα ενός λογαριασμού με τραπεζική κάρτα ή φυλλάδιο.

Το Kador αντιπροσωπεύει τα παιδιά: μια δωρεάν προσφορά για τα ανήλικα παιδιά των πελατών Boursorama Banque. Μια προσφορά με την τραπεζική κάρτα και την εφαρμογή για κινητά προσαρμοσμένη στους εφήβους.

Ο λογαριασμός Boursorama Pro: Για τους μεμονωμένους επιχειρηματίες και τους μικροεπιλογέους, ο Boursorama δημιούργησε μια ειδική προσφορά. Οι επιχειρηματίες μπορούν να ανοίξουν έναν επαγγελματικό λογαριασμό με ανταγωνιστική τιμολόγηση και τερματικό πληρωμής κινητής τηλεφωνίας. Με λίγα λόγια, ο επαγγελματικός λογαριασμός Boursorama Banque είναι εννέα ευρώ το μήνα με κλασική ή πρώτη κάρτα και την εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη των € 4.000. Η απουσία επιτροπής κινήσεων είναι ένα ισχυρό σημείο για αυτόν τον επαγγελματικό λογαριασμό και το ποσοστό της εξουσιοδοτημένης υπερανάληψης είναι ιδιαίτερα χαμηλό.

Ποια είναι τα βήματα για να ανοίξετε έναν λογαριασμό Boursorama Banque ?

Για να ανοίξει ένας λογαριασμός στο Boursorama Banque, δεν απαιτείται ελάχιστο εισόδημα και οι πελάτες δεν αναγκάζονται σε καμία περίπτωση να κατοικούν το εισόδημά τους εντός της διαδικτυακής τράπεζας. Πρέπει απλώς να:

 • Συμπληρώστε το έντυπο της χρηματιστηριακής αγοράς σε απευθείας σύνδεση, σε μόλις πέντε λεπτά
 • Υπογράψτε το online σύμβασή τους, που δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα επιλεγμένα προϊόντα
 • Ψηφιακά μεταδίδουν τα υποστηρικτικά τους έγγραφα, με σάρωση ή φωτογράφηση από το smartphone τους
 • Περιμένετε μέχρι να ελεγχθεί το αρχείο
 • Πραγματοποιήστε μια πρώτη πληρωμή στον τραπεζικό λογαριασμό τους για να ενεργοποιήσετε την αποστολή της τραπεζικής τους κάρτας.

Τι υποστηρικτικά έγγραφα για την παροχή Boursorama Banque ?

Για λόγους ασφαλείας, και σύμφωνα με τις υποχρεώσεις στις οποίες υπόκεινται όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, η Boursorama Banque ζητά από τους νέους πελάτες της να τους παράσχουν ορισμένα έγγραφα υποστήριξης:

 • Μια έγκυρη απόδειξη ταυτότητας ·
 • Απόδειξη προσωπικής κατοικίας που χρονολογείται από λιγότερο από 12 μήνες
 • Απόδειξη εσόδων, μόνο αν ζητήσετε μια τεράστια κάρτα με καθυστερημένη χρεωστική ή καθυστερημένη ροή μέταλλο
 • Μια πλευρά του τρέχοντος λογαριασμού τους, στο όνομά τους και το όνομά τους
 • Μια χειρόγραφη υπογραφή φωτογραφήθηκε ή σαρώθηκε.

Κριτικές για το Boursorama Banque

Γνώμη γραφής

Περίληψη της γνώμης

Το Boursorama Banque είναι μία από τις πρώτες online τράπεζες στη Γαλλία, η ίδρυση ήταν πάντα πρωτοπόρος όσον αφορά την καινοτομία. Η θυγατρική της Société Générale βρίσκεται κάθε χρόνο στην καλύτερη θέση για την ιδιαίτερα χαμηλή τιμολόγησή της. Επίσης, οι αποταμιευτές και οι μελετητές βρίσκουν το λογαριασμό τους με τελειοποιημένα εργαλεία. Η διαχείριση του διαδικτυακού προϋπολογισμού θα διευκολυνθεί επίσης με τον πρακτικό συνολικό λογαριασμό και την κατηγοριοποίηση των συναλλαγών. Η ηλεκτρονική τράπεζα είναι ιδιαίτερα προσβάσιμη, ειδικά από την έναρξη της προσφοράς καλωσορίσματος που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την δωρεάν κάρτα (με οροφές, ωστόσο πολύ περιορισμένο), υπό την προϋπόθεση ότι το χρησιμοποιείτε κάθε μήνα (διαφορετικά η τιμολόγηση πηγαίνει σε € 5 το μήνα)))).

Γιατί να επιλέξετε Boursorama Banque ?

Επειδή το boursorama banque είναι το Αγαπημένη ηλεκτρονική τράπεζα Γάλλοι με τον μεγαλύτερο αριθμό πελατών ! Ο Boursorama επιθυμεί να τοποθετηθεί ως η φθηνότερη τράπεζα προσφέροντας πολλές δωρεάν υπηρεσίες. Η Online Bank θέτει την καινοτομία στην περιοχή των πελατών της, ιδίως για τη διευκόλυνση της διαχείρισης των ηλεκτρονικών λογαριασμών.

Το Boursorama είναι ένας ιστορικός ηγέτης οικονομικών πληροφοριών στο διαδίκτυο, σήμερα αυτός ο παίκτης αναπτύσσει επίσης ηλεκτρονικές μεσιτικές και διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες. Αυτός ο οργανισμός επιτρέπει την ομάδα του πληρούν όλες τις προσδοκίες πελάτες όσον αφορά την προσωπική χρηματοδότηση.

Πάντα πιο καινοτόμο, το Boursorama συνεχίζει να ξεχωρίζει από άλλες οικονομικές μάρκες. Ως απόδειξη, είναι επίσης η πρώτη τράπεζα που είναι προσβάσιμη στη φωνή από το ηχείο Google. Ο βοηθός σας στο Google είναι πλέον σε θέση να σας δώσει το υπόλοιπο των λογαριασμών σας ή να σας ειδοποιήσει για τις τελευταίες τραπεζικές σας κινήσεις. Φυσικά, όλες αυτές οι τεχνολογίες πληρούν πολύ αυστηρά πρότυπα και ελέγχους, τα οποία τους επιτρέπουν να είναι εντελώς ασφαλείς.

Πώς να αλλάξετε για boursorama banque ?

Εάν όλα αυτά τα πλεονεκτήματα σας έχουν κερδίσει και δεν είστε ακόμα πελάτης Boursorama, γνωρίζετε ότι η ηλεκτρονική τραπεζική σας προσφέρει επίσης μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία τραπεζικής κινητικότητας: Εξαγοράς. Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό, το Boursorama σας προσκαλεί να υπογράψετε μια εντολή τραπεζικής κινητικότητας. Εάν αποδεχτείτε αυτήν την προσφορά χωρίς κόστος, το Boursorama είναι υπεύθυνο για όλες τις διοικητικές διατυπώσεις που σχετίζονται με την αλλαγή της πλευράς σας. Είναι αυτή που ενημερώνει όλους τους πιστωτές σας για εσάς. Πρέπει μόνο να συμπληρώσετε ένα αίτημα κινητικότητας στο διαδίκτυο, μόλις 5 λεπτά. Το Boursorama είναι υπεύθυνο για τα υπόλοιπα και όλα τα δείγματα και οι μεταφορές σας μεταφέρονται αυτόματα.

Ποιος είναι boursorama banque ?

Ο Boursorama γεννήθηκε το 1995, στην αρχή της εποχής του Διαδικτύου, προσφέροντας μια προσφορά αφιερωμένη στην ηλεκτρονική μεσιτεία. Η Boursorama, με την ηγεσία και την τεχνογνωσία της, ξεκινά στη συνέχεια σε ηλεκτρονικές τραπεζικές και οικονομικές πληροφορίες για να προσφέρει μια πλήρη λύση στους πελάτες της. Ο Boursorama επιθυμεί να βοηθήσει τον πελάτη στην απόφασή του με τη διάδοση συνεχών πληροφοριών, εγγύηση διαφάνειας.

Που κατέχει το boursorama banque ?

Τώρα η ομάδα Boursorama ανήκει κυρίως στην Société Générale. Η γαλλική τράπεζα σκοπεύει να αναπτύξει την Online Bank στη Γαλλία και διεθνώς για να διεκδικήσει την ηγετική της θέση.

Ποια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας για boursorama banque ?

Η εφαρμογή Boursorama σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε όλους τους λογαριασμούς σας, ακόμη και εκείνους που πραγματοποιούνται σε άλλες τράπεζες. Έτσι, ο πίνακας ελέγχου σας σας δίνει ένα πανόραμα του συνολικού σας προϋπολογισμού, χάρη στον οποίο μπορείτε να ελέγξετε πιο ελεύθερα τον προϋπολογισμό σας. Όλοι οι λογαριασμοί σας είναι πλέον ορατοί από την ασφαλή τραπεζική περιοχή Boursorama. Ακόμα καλύτερα: μπορείτε τώρα να κάνετε μεταφορές απευθείας από τους εξωτερικούς λογαριασμούς σας, δηλαδή κρατούμενη σε άλλες τράπεζες. Η κατηγοριοποίηση των εξόδων σας λαμβάνει επίσης υπόψη τους άλλους λογαριασμούς σας, οι οποίοι σας επιτρέπουν να έχετε ένα πιο δίκαιο όραμα του προϋπολογισμού σας.

Στην πραγματικότητα, σχετικά με την κατηγοριοποίηση του εισοδήματος και των εξόδων σας, ο Boursorama έχει εμπλουτίσει τα τμήματα του. Από τώρα και στο εξής, όλα τα τραπεζικά σας κινήματα μπορούν να αναφερθούν, τα περισσότερα από τα οποία είναι ακόμη αυτόματα κατηγοριοποιημένα. Έτσι, ο Boursorama σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο ! Η εφαρμογή Boursorama Mobile είναι προσβάσιμη σε smartphones ή tablet δωρεάν. Σας επιτρέπει να εκτελείτε όλες τις απομακρυσμένες λειτουργίες γρήγορα και διαισθητικά.

κινητό χρηματιστήριο

Ειδοποιήσεις στο smartphone σας για να μην χάσετε τίποτα

Προκειμένου να δώσετε αξιοσημείωτα συμβάντα στους λογαριασμούς σας, το Boursorama σας προσκαλεί να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS ή ειδοποιήσεις στο smartphone σας, μόλις εντοπιστούν σημαντικές πληροφορίες. Αυτό μπορεί να αφορά μια υπερανάληψη στο λογαριασμό ως ευκαιρία εξοικονόμησης, υποψία απάτης ή ανώτατο όριο που υπερβαίνει. Ο πελάτης είναι ελεύθερος να διαμορφώσει τον εαυτό του την αποστολή των ειδοποιήσεων. Με αυτό το σύστημα, τίποτα δεν σας δραπετεύει, ακόμη και χωρίς να συνδεθείτε με τον ηλεκτρονικό σας χώρο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την περιοχή πελατών Boursorama Banque ?

Η Boursorama Banque επενδύει τακτικά στην καινοτομία και παρέχει στους πελάτες της μια περιοχή πελατών τελευταίας γενιάς. Παρουσίαση της περιοχής πελάτη για σύνδεση με τον λογαριασμό σας στο Boursorama.

Το Boursorama Banque ευνοεί τον σχεδιασμό που ανταποκρίνεται, δηλαδή ότι η περιοχή του πελάτη προσαρμόζεται στην τυπολογία του τερματικού σας: οθόνη υπολογιστή, smartphone, tablet.

Όταν συνδέεστε στην περιοχή του πελάτη, έχετε μια επισκόπηση των λογαριασμών σας με τη μορφή ενός πίνακα ελέγχου. Αυτό είναι προσαρμόσιμο, μπορείτε να δείτε τις επόμενες κινήσεις, την ισορροπία και τις τελευταίες λειτουργίες. Η ιδέα να έχετε γρήγορη ορατότητα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς στα αριστερά της οθόνης σας: Τρέχων λογαριασμός, εξοικονόμηση ή τοποθέτηση. Όλα τα έγγραφα που υποστηρίζουν την τράπεζα σας είναι επίσης διαθέσιμα για λήψη, όπως το RIB ή η δήλωση λογαριασμού για παράδειγμα. Το ίδιο το ηλεκτρονικό στήθος επιτρέπει, μεταξύ άλλων.

Αυτή η νέα περιοχή πελατών μπόρεσε να αποπροσανατολίσει τους πιστούς πελάτες στην αρχή, αφού οι ενημερώσεις είναι μεγάλες. Με τα μειονεκτήματα μετά την επαναλαμβανόμενη χρήση συνειδητοποιούμε ότι αυτή η περιοχή πελατών είναι καλά μελετημένη για να διευκολύνει την πλοήγηση. Η συσσωμάτωση των λογαριασμών είναι καλύτερα ορατή και προσβάσιμη. Αυτή είναι μια επιλογή που συλλέγει όλα τα δεδομένα από τραπεζικούς λογαριασμούς εκτός του Boursorama Banque και έτσι έχουν παγκόσμια ορατότητα στα χρηματοοικονομικά σας περιουσιακά στοιχεία. Χωρίς να ξεχνάμε ότι η υπηρεσία Easymove είναι επίσης παρούσα για να σας βοηθήσει να φτιάξετε το Boursorama την κεντρική σας τράπεζα.

Η περιοχή πελατών του Διαδικτύου είναι τόσο πρακτική και κινητή που δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Boursorama Banque. Πράγματι, ο χώρος πελάτη έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τόσο στον υπολογιστή όσο και στο smartphone.

Για να συνδεθείτε, απλώς πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας, τότε ο κωδικός πρόσβασής σας. Στο κινητό, οι γρήγορες λειτουργίες είναι προσβάσιμες στο κάτω μέρος της οθόνης σας: μεταφορά, πλευρά, διαχείριση τραπεζών και διαχείριση ελέγχου και διαχείριση ελέγχου. Η διεπαφή είναι ρευστό και η ενημέρωση στιγμιαία όταν πραγματοποιείται μια λειτουργία.

Από αυτήν την περιοχή πελατών είναι δυνατόν να διαμορφώσετε τις ειδοποιήσεις που θα σας ειδοποιήσουν σε νέα έξοδα σε πραγματικό χρόνο ή σε άφιξη χρημάτων. Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν σε αυτήν την περιοχή πελάτη μπορούν να εγγραφούν στο διαδίκτυο. Και για υποθήκη υποθηκών είναι δυνατόν να ληφθεί μια πραγματική απάντηση. Τέλος, έχετε επίσης πρόσβαση στην πύλη της χρηματιστηριακής αγοράς του Boursorama, η οποία ζητείται από τους επενδυτές.

Ποια είναι η πραγματική τιμή του Boursorama Banque ?

Ο Boursorama Banque επικοινωνεί ότι ήταν η φθηνότερη τράπεζα για 10 χρόνια. Πράγματι, η Internet Bank of Société Générale αναθεωρεί την τιμολόγησή της κάθε χρόνο για να είναι η φθηνότερη στην αγορά. Αυτή η προσφορά τιμής της επιτρέπει να κερδίζει τακτικά την τιμή της φθηνότερης τράπεζας στα περιοδικά. Σημειώστε ότι δωρεάν αφορά την τραπεζική κάρτα υπό όρους και τρέχουσες τραπεζικές εργασίες, όπως αναλήψεις, μεταφορές, αναλήψεις. Η τράπεζα δεν χρεώνει λογαριασμό για λογιστική σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τράπεζες. Από την άλλη πλευρά, μια τιμολόγηση μπορεί να υποβάλει αίτηση για εξαιρετικές λειτουργίες όπως διαδοχές ή αλλαγή τραπεζικής κάρτας πριν από την ημερομηνία λήξης. Επομένως, παρά την πληρωμή των πληρωμένων υπηρεσιών Banqueorama, παραμένει η φθηνότερη τράπεζα. Όπως καθορίζεται στον ηλεκτρονικό τραπεζικό μας οδηγό, εάν το Boursorama μπορεί να εμφανίσει τόσο χαμηλή τιμολόγηση, είναι επειδή δεν προσφέρει ένα δίκτυο τραπεζικών υπηρεσιών και η εξυπηρέτηση πελατών διαχειρίζεται 100 % σε απευθείας σύνδεση.

Boursorama “Η τράπεζα που θέλετε να προτείνετε” για τα πολλά πλεονεκτήματά της, ξεκινώντας από τις τιμές της !

Το Boursorama είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο δημοφιλείς ηλεκτρονικές τράπεζες στην αγορά. Δεν υπάρχει πλέον ο αριθμός των βραβείων που λαμβάνονται από το εμπορικό σήμα και ο Boursorama συχνά επισημαίνεται για την ποιότητα των υπηρεσιών του. Επιπλέον, διακρίνεται επίσης από τις πολύ πλεονεκτικές τιμές του. Εάν οι περισσότεροι από αυτούς είναι δωρεάν, καταβάλλονται ορισμένες επιχειρήσεις. Επικεντρωθείτε στις κύριες συνθήκες δασμών που εφαρμόζονται από την τράπεζα.

Το άνοιγμα και τη λειτουργία του λογαριασμού

Το άνοιγμα, ο μετασχηματισμός και ο φράκτης ενός λογαριασμού Boursorama είναι δωρεάν. Οι ηλεκτρονικές μηνιαίες δηλώσεις λογαριασμού διατίθενται απευθείας στον ιστότοπο, αλλά μπορούν επίσης να σταλούν μέσω ταχυδρομείου. Ο Boursorama δεν χρεώνει καμία αμοιβή λογαριασμού και παραδίδει δωρεάν μια πλευρά. Μόνο ο διακανονισμός μιας διαδοχής χρεώνεται 300 €.

Φυσικά, η διαχείριση του λογαριασμού σας στο Διαδίκτυο (από ένα κινητό, ένα tablet ή έναν υπολογιστή) είναι εντελώς δωρεάν.

Μέθοδοι πληρωμής

Ο Boursorama βάζει επίσης διαφορετικά Δωρεάν τραπεζικές κάρτες Διατίθεται στους πελάτες της. Η κατανομή αυτών των μέσων πληρωμής εξαρτάται από ορισμένες συνθήκες εισοδήματος. Στη συνέχεια, οποιαδήποτε απόσυρση και πληρωμή στη ζώνη του ευρώ είναι δωρεάν. Η ανανέωση της κάρτας πριν από την προθεσμία χρεώνεται € 10, με τον ίδιο τρόπο όπως η αλλαγή του τύπου ροής. Τέλος, η αναφορά του μυστικού κώδικα ανέρχεται σε € 7.

Οι μεταφορές, είτε περιστασιακές είτε μόνιμες είναι δωρεάν, καθώς και το κόστος εφαρμογής ή αντιπολίτευσης στα δείγματα. Από την άλλη πλευρά, οι μεταφορές στο εξωτερικό (εξαιρουμένων των SEPA) ή σε νομίσματα προκαλούν κόστος 0,1 % του ποσού και τουλάχιστον € 20.

Ένα βιβλίο επιταγών έχει ρυθμιστεί δωρεάν για όλους τους πελάτες και το Boursorama δεν χρεώνει τέλη αντιπολίτευσης σε έναν ή περισσότερους ελέγχους.

Τέλος, να γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν να παραδώσετε το νόμισμα στο σπίτι για ένα ποσό € 17 στην ηπειρωτική Γαλλία και € 30 στην Κορσική.

Παρατυπίες και περιστατικά

Σε περίπτωση περιστατικών πληρωμών, ο Boursorama δεν χρεώνει καμία Επιτροπή παρέμβασης ή οποιοδήποτε κόστος εμπλοκής της τραπεζικής κάρτας. Από την άλλη πλευρά, μια δήλωση στο Banque de France για καταχρηστική χρήση της κάρτας τιμολογείται 25 € και το κόστος σύλληψής της 30 €.

Σημειώστε ότι το Boursorama τιμολογεί επίσης € 20 μέγιστα τέλη για την απόρριψη των αποσύρσεων λόγω έλλειψης παροχής και 30 € ανά έλεγχο που απορρίφθηκαν για τους ίδιους λόγους. Τέλος, το κόστος με ειδοποίηση προς τον κάτοχο τρίτων, η αντίθεση με τον κάτοχο τρίτων, την είσοδο ή την καταχώρηση απόδοσης είναι 88,80 € είναι € 88,80 €.

Ανακαλύψεις και πιστώσεις

Το ποσοστό 7 % ετησίως ισχύει για τους εξουσιοδοτημένους λογαριασμούς στον λογαριασμό. Ανέρχεται σε 16 % ετησίως για μη εξουσιοδοτημένες υπεραναλήψεις.

Η Boursorama προσφέρει επίσης στους πελάτες της άλλους τύπους πιστώσεων καταναλωτών ή ακινήτων, των οποίων οι συνθήκες πρέπει να συζητηθούν άμεσα με έναν σύμβουλο.

Εξοικονόμηση και επενδύσεις

Η Boursorama διαθέτει πολλαπλά προϊόντα αποταμίευσης και δωρεάν επενδύσεις στους πελάτες της. Μόνο η μεταφορά ενός PEL, CEL ή PEP σε άλλη εγκατάσταση χρεώνεται 50 €.

Οι επενδύσεις χρηματοοικονομικής αγοράς είναι προσβάσιμες σε ιδιαίτερα πλεονεκτικές τιμές, με τον ίδιο τρόπο όπως τα ευρώ του Boursorama ή οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη ασφάλισης ζωής.

Ασφάλιση και προνοήσιμη

Το Boursorama περιλαμβάνει την απώλεια προσφοράς ή την ασφάλιση κλοπής των μεθόδων πληρωμής. Προσφέρει επίσης παγκόσμια ασφάλιση ασφαλιστικής προστασίας για € 11,88 ετησίως για κάτοχο ή € 12 ετησίως για δύο ασφαλισμένους ανθρώπους.

Τα προσφορές οικογενειακής ασφάλισης πρέπει να γίνονται απευθείας σε απευθείας σύνδεση και οι λογαριασμοί σας μπορούν να καλυφθούν μόνο για € 24 ετησίως.

Συγκεκριμένες προσφορές

Τέλος, το Boursorama προσφέρει ορισμένες συγκεκριμένες προσφορές. Η προσφορά Kador στοχεύει σε όλους τους νέους ηλικίας 12 έως 17 ετών και τους προσφέρει να χρησιμοποιήσουν την πρώτη τους δωρεάν χρεωστική κάρτα. Τα ανώτατα όρια είναι χαμηλότερα από ό, τι για μια κλασική προσφορά, η οποία είναι πολύ ευεργετική για να τα συνηθίσει για τη διαχείριση των χρημάτων τους ανεξάρτητα.

Το Boursorama προσφέρει επίσης μια επαγγελματική προσφορά Μόνο για € 9,90 το μήνα.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η Boursorama Banque ?

Η ανακοίνωση μειώθηκε πρόσφατα και έχει κάνει μεγάλο θόρυβο στο τραπεζικό περιβάλλον: η ηλεκτρονική τράπεζα Boursorama μόλις περάσει τα 3 εκατομμύρια πελάτες των πελατών ! Μεταξύ της ανταπόκρισης, των ανταγωνιστικών τιμών, της ακρόασης και της μόνιμης καινοτομίας, πρέπει να ειπωθεί ότι το εμπορικό σήμα έχει πολύ αποπλανούσε πολύ. Οι πελάτες του είναι οι πιο ένθερμοι πρεσβευτές και η ελκυστικότητά του συνεχίζει να αυξάνεται. Λοιπόν, ας ανακαλύψουμε μαζί ποιες είναι οι τραπεζικές του υπηρεσίες που του κερδίζουν μια τέτοια τρέλα ..

Τα πάντα για την υπηρεσία πελατών Boursorama Banque

Το Boursorama Banque είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής ηλεκτρονική τράπεζα με γαλλικούς πελάτες. Όπως λέει τόσο καλά στις διαφημίσεις της, είναι μια “τράπεζα που θέλουμε να προτείνουμε”. Εάν η μάρκα οφείλει την έκκλησή της στις ασυναγώνιστες τιμές της, είναι σαφές ότι δεν είναι εκτός των σχέσεων με τους πελάτες. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση του Boursorama Banque Service Service: Contact Means, το πλήρες περιβάλλον της, οι διακρίσεις της.

Διαχείριση του ημερήσιου προϋπολογισμού σας από το Boursorama

Φυσικά, η Boursorama προσφέρει στους πελάτες της ολόκληρο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αναμένονται από μια τράπεζα που αξίζει το όνομα, δηλαδή λογαριασμούς καταθέσεων, μέσα πληρωμών, επενδύσεις αποταμίευσης ή ακόμα και πιστώσεις. Επιπλέον, σε αυτό προστίθεται επίσης πολλές άλλες επιπλέον καινοτόμες και πρακτικές υπηρεσίες από τις άλλες.

Τη δυνατότητα ελέγχου της τραπεζικής σας κάρτας

Οι κάτοχοι ενός λογαριασμού Boursorama μπορούν να παρέμβουν απευθείας στην τραπεζική τους κάρτα, εξ αποστάσεως, από τον ηλεκτρονικό τους λογαριασμό ή την αίτησή τους. Συγκεκριμένα, μπορούν να αυξήσουν αμέσως την απόσυρση και τις οροφές πληρωμών τους, με μοναδική κατάσταση να είναι πελάτες Boursorama για περισσότερο από τρεις μήνες. Ομοίως, η τεχνολογία χωρίς επαφή μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί στην πρωτοβουλία του πελάτη, όσες φορές του ταιριάζει.

Το ψηφιακό βιβλίο επιταγών

Παράλληλα, ο Boursorama αποφάσισε επίσης να εκσυγχρονίσει και να αποτιμήσει το παραδοσιακό βιβλίο επιταγών. Ως εναλλακτική λύση στη μεταφορά, η ηλεκτρονική τράπεζα σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε την επεξεργασία και την αποστολή τραπεζικής επιταγής στον παραλήπτη της επιλογής σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς εισαγάγετε τις πληροφορίες που ζητούνται στο διαδίκτυο, απαραίτητες για την επεξεργασία αυτής της μεθόδου πληρωμής. Ομοίως, έχει ρυθμιστεί ψηφιακός έλεγχος για ελέγχους ελέγχου, για να σας επιτρέψει να συλλέξετε τα χρήματά σας γρηγορότερα και απλά.

Wicount, ο νέος προπονητής του προϋπολογισμού σας

Για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας, ο Boursorama σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την υπηρεσία Wicount, έναν πραγματικό οικονομικό προπονητή που σας έχει διατεθεί. Το τελευταίο σας δίνει μια επισκόπηση όλης της κληρονομιάς σας και σας δίνει συμβουλές για να σας βοηθήσουν καλύτερα να αποθηκεύσετε. Χάρη σε αυτόν, η τοποθέτηση χρημάτων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη ! Το Wicount σας βοηθά να αποκτήσετε καλά αντανακλαστικά για να υλοποιήσετε τα έργα σας και να διανείμετε καλύτερα την οικονομική σας κληρονομιά.

Ένα ασφαλές για να εξασφαλίσετε τα έγγραφά σας

Τέλος, για να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε και να εξασφαλίσετε όλα τα σημαντικά έγγραφά σας, το Boursorama σας παρέχει προσωπική ασφαλή. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να ταξινομήσετε, να αποθηκεύσετε και να δείτε όλα τα τιμολόγια και τα διοικητικά σας έγγραφα.

Le Moneycenter

Το MoneyCenter σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας, ιδιαίτερα ευχαριστίες σε ένα σύστημα ειδοποιήσεων, αυτοματοποίησης και κατηγοριοποίησης εξόδων ή εισοδήματος. Ο συγχρονισμός των εξωτερικών λογαριασμών στο Boursorama είναι επίσης δυνατός �� Ο στόχος ενός τέτοιου εργαλείου είναι να βοηθήσει τους πελάτες στη διαχείριση των προσωπικών τους οικονομικών. Αλλά αυτό δεν είναι όλα, είναι διαθέσιμες άλλες υπηρεσίες.