Η Bose ανανεώνει πλήρως το φάσμα των ασύρματων ακουστικών και ακουστικών – Digital, Bose: Όλα τα προϊόντα

Όλα τα προϊόντα Bose

Αρτοποιός.com

Η Bose ανανεώνει πλήρως τη γκάμα ασύρματων ακουστικών και ακουστικών

Για να αντικαταστήσετε το πολύ επιτυχημένο 700, το QuietComfort 45 και το Quietcomfort Airbuds II, ο Bose εγκαινιάζει μια σειρά ακουστικών και ακουστικών quietcomfort και quietcomfort ultra. Αρκετά για να επιταχύνει την απόδοση του ήχου Volley ?

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Προς έκπληξη του καθενός, ο Bose ανακοίνωσε τρία νέα προϊόντα, το καθένα αντικαθιστώντας ένα μοντέλο στην περιοχή του κατασκευαστή. Το Ultra Helmet του Quietcomfort είναι ο κληρονόμος των ακουστικών 700, ενώ το QuietComfort 45 βρίσκει τη διαδοχή του με το κράνος quietcomfort. Πιο εκπληκτικό, τα πρόσφατα ακουστικά Bose Quietcomfort Earphone II βλέπουν τον διάδοχό τους να βαφτιστούν ως του κατά τη διάρκεια του κράνους: quietcomfort ultra.

Το κράνος της Quietcomfort Ultra Bose

Τιμή εκτόξευσης 500 €

Αμαζόνα

FNAC.com

Αρτοποιός.com

Καραμέλας.com

Είδος

Αμαζόνα

FNAC.com

Αρτοποιός.com

Καραμέλας.com

Αμαζόνα

FNAC.com

Αρτοποιός.com

Καραμέλας.com

Είδος

Λειτουργία του πίνακα τιμών
Απενεργοποιήστε τον αποκλεισμό διαφήμισης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους παραπάνω συνδέσμους.

Επαίνεσε για την ποιότητα της ενεργού μείωσης του θορύβου, το ναυαρχικό κράνος της μάρκας, τα ακουστικά 700 σήμερα έχουν μια επιλογή επιλογής. Το Quietcomfort Ultra ενσωματώνει πραγματικά αυτό που είναι καλύτερο στο Bose για να προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη ήχο εμπειρία.

Πάντα άνετα, παρά την αξιοσημείωτη αλλαγή σχεδιασμού, το QuietComfort Ultra επαναλαμβάνει την ενεργό μείωση του θορύβου που αγαπάει το Bose με το Bose Aware και τα ενεργά χαρακτηριστικά αίσθησης που προσαρμόζουν το επίπεδο της μείωσης του θορύβου σύμφωνα με το περιβάλλον. Για αυτή τη γενιά, η αμερικανική μάρκα βάζει πολλά στο Space Audio χάρη στην εντυπωσιακή τεχνολογία Bose Audio, η οποία βασίζεται σε αδρανειακό σταθμό παραγωγής ενέργειας (IMU) για να τοποθετήσει τον χρήστη στο κέντρο της μουσικής του.

Το Bose Space Audio διατίθεται μέσω των δύο τρόπων κίνησης. Το πρώτο προορίζεται για χρήστες που θέλουν απλώς να ακούσουν τη μουσική τους στον καναπέ τους ή να διαβάζουν, ενώ το δεύτερο είναι πιο αφιερωμένο στη μετακίνηση ακροατών.

Επίσης στη μόδα, η προσαρμοσμένη τεχνολογία βαθμονομεί αυτόματα τον ήχο έτσι ώστε να αντιστοιχεί καλύτερα στην ακρόαση του μεταφορέα της.

Το Bose Quietcomfort Ultra Helmet, που προσφέρεται σε μαύρο ή άσπρο σύννεφο, είναι ήδη διαθέσιμο σε προ -τάξη στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή σε τιμή € 500. Η επένδυσή του στα ράφια έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτωβρίου 2023.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω
Ασύρματο ακουστικό Bose 700: Η επιστροφή του βασιλιά της μείωσης του θορύβου

Ότι είναι πολύ μακριά όταν ο Bose βασίλεψε χωρίς να μοιράζεται το βασίλειο των κράνους μείωσης του θορύβου. Για να μείνετε στον αγώνα εναντίον σας.

Όλα τα προϊόντα Bose

Βρείτε εδώ όλα τα προϊόντα Bose 2023. Ένας αναπόφευκτος και εμβληματικός ηθοποιός της περιοχής ήχου, η Bose Corporation γεννήθηκε στη Μασαχουσέτη (ΗΠΑ) το 1964. Ο ιδρυτής του, ο γιατρός Amar G. Ο Bose ξεκινά από την παρατήρηση ότι τα κανάλια Hi-Fi του εμπορίου δεν αποκαθιστούν πιστά τον ήχο των αίθουσων συναυλιών. Μετά από αρκετά χρόνια έρευνας στην ψυχοακουστική (μελέτη της αντίληψης του ήχου από τον άνθρωπο), η εταιρεία εγκαινιάζει το πρώτο της περίβλημα: The Bose 2201. Επαναστατικό μοντέλο από το σχεδιασμό του, εγκαινιάζει την αρχή Bose Direct/Reflecting, προσφέροντας μια υγιή αποκατάσταση βασισμένη στη διάχυση των άμεσων και έμμεσων ήχων του, αντανακλά τα τείχη του χώρου ακρόασης.

Μονάδα μπάσων Bose 500

  • Συμπεριλαμβανομένων των € 0,50 του Ecotax

Μονάδα Bose Bass 700

Μονάδα Bose Bass 700
Basse Box Bose Bass Module 700 White.

  • Συμπεριλαμβανομένων των € 0,50 του Ecotax

Bose surround ηχεία

Bose surround ηχεία
Surround ηχεία bose surround ηχεία μαύρα.

  • Συμπεριλαμβανομένων των € 0,25 του Ecotax

Bose Surround ηχεία 700

Bose Surround ηχεία 700
Surround ηχείο bose surround ηχεία 700 μαύρα.

  • Συμπεριλαμβανομένων των € 0,25 του Ecotax

Bose Surround ηχεία 700

Bose Surround ηχεία 700
Surround ηχεία bose surround ηχεία 700 λευκά.

  • Συμπεριλαμβανομένων των € 0,25 του Ecotax

Bose WB-50 Series II (The Piece)

Bose WB-50 Series II (The Piece)
Bose WB-50 Wall II Wall II Υποστήριξη (μέρος).

  • Συμπεριλαμβανομένων των € 0,10 στο Ecotax

Υποστήριξη τοίχων Omnijewel

  • Συμπεριλαμβανομένων των € 0,10 στο Ecotax

Υποστήριξη οροφής Omnijewel Bose

  • Συμπεριλαμβανομένων των € 0,10 στο Ecotax

Βρείτε όλα τα προϊόντα εδώ Bose 2023. Ανεπιθύμητος και εμβληματικός ηθοποιός του τομέα ήχου, Εταιρεία Bose γεννήθηκε στη Μασαχουσέτη (ΗΠΑ) το 1964. Ο ιδρυτής του, ο γιατρός Amar g. Θόρυβος ξεκινά από την παρατήρηση ότι Καντάλτα Hi-Fi Το εμπόριο δεν αποκαθιστά πιστά τον ήχο των αίθουσων συναυλιών. Μετά από αρκετά χρόνια έρευνας στην ψυχοακουστική (μελέτη της αντίληψης του ήχου από τον άνθρωπο), η εταιρεία εγκαινιάζει το πρώτο της περίβλημα: το Bose 2201. Επαναστατικό μοντέλο λόγω της σύλληψής του, εγκαινιάζει την αρχή Bose Direct/Reflecting, Προσφέροντας μια υγιή αποκατάσταση βασισμένη στη διάδοση των άμεσων και έμμεσων ήχων της, αντανακλά τα τείχη του χώρου ακρόασης. Αυτός ο ομιλητής θα ακολουθήσει γρήγορα το θρυλικό περίβλημα Bose 901 (1968), τότε ο ομιλητής Bose 301 (1975), ένας από τους καλύτερους ομιλητές στον κόσμο και ακόμα στον κατάλογο του κατασκευαστή. Αυτή η τεχνολογία ήχου αντανάκλασης θα ωφελήσει επίσης πολλούς άλλους ομιλητές όπως το Bose 201 (1982) ή πιο πρόσφατα οι ομιλητές του Στιγμιότυπα Ακουστική.

Παράλληλα με την παραγωγή ακουστικών ηχείων, ο Αμερικανός κατασκευαστής Θόρυβος Θέτει την τεχνογνωσία του στην υπηρεσία άλλων προχωρημένων περιοχών: Car-Audio, Home-Cinema, Professional Sounding, Λύσεις για την Αεροπορία και το Στρατό. Σήμερα, Θόρυβος Διαιωνίζει την έρευνά του και καινοτομεί ιδιαίτερα στον νομαδικό ήχο με τα βασικά Ηχεία Bluetooth Bose soundlink και bose soundlink mini ή το κράνος μείωσης θορύβου Bose Quietcomfort 35.

Πληρωμή 3 ή 4 φορές
δωρεάν
Δωρεάν απόσυρση
στο κατάστημα
Εγγύηση 15 ημέρας
ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων
Παράδοση
Πάνω από 10 χώρες
Ανακαλύψτε και δοκιμάστε
στα καταστήματά σας
Επικοινωνήστε μαζί μας Στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω email ή επωφεληθείτε από την ελεύθερη άμεση υπενθύμιση.

Καταστήματα son-video.COM Ανακαλύψτε τον εξοπλισμό ανά έκθεση, συζητήστε με έναν εμπειρογνώμονα ή αφαιρέστε μια παραγγελία.

Το blog son-video.Com News του Hi-Fi και του Home Cinema: Νέες λειτουργίες, δοκιμές, χρονικά, συγκρίσεις.