Εξατομικευμένες τραπεζικές κάρτες: Προσφορές, τιμές, προϋποθέσεις, Εξατομικεύστε την κάρτα σας | BNP Paribas

Εξατομικεύστε το οπτικό της τραπεζικής κάρτας του

Contents

Η τιμή μιας εξατομικευμένης τραπεζικής κάρτας ποικίλλει από μια τράπεζα στην άλλη. Παίρνει μεταξύ 10 € και 15 € για να επωφεληθεί από την επιλογή εξατομίκευσης.

Εξατομικευμένες τραπεζικές κάρτες: προσφορές, τιμές, προϋποθέσεις

Θέλετε να έχετε μια μοναδική τραπεζική κάρτα στην εικόνα σας ? Επιλέξτε μια εξατομικευμένη τραπεζική κάρτα ! Το πρότυπο, το χρώμα, το απόσπασμα, η εξατομίκευση ποικίλλει ανάλογα με το τραπεζικό ίδρυμα. Ποια τράπεζα προσφέρει μια εξατομικευμένη τραπεζική κάρτα ? Πώς να αποκτήσετε ένα και σε ποια τιμή ? Η Selectra σας λέει τα πάντα για εξατομικευμένες τραπεζικές κάρτες !

Προσφορά καλωσορίσματος: ❌
Από 0 €/μήνα

✔️ Λυδία: 0 €/μήνα
✔् Blue Lydia: € 4,90/μήνα
✔् Black Lydia: € 7.90/μήνα

Προσαρμόσιμη κάρτα διαθέσιμη με μπλε ή μαύρες πληρωμένες φόρμουλες

Προσφορά καλωσορίσματος: ❌
Από 20 €/έτος
Ανακαλύπτω

✔ill 80 € Προσφέρεται + 1 έτος ελεύθερου πνεύματος και τα απαραίτητα του.
από 6,46 €/μήνα

 • Κάρτα προέλευσης: 6,46 €/μήνα
 • Visa Classic Card: € 6.97/μήνα
 • Πρώτη κάρτα Visa: € 14.99/μήνα
 • Κάρτα Infinite Visa: € 31.17/μήνα (με προσφορά ελεύθερου πνεύματος)

✔ΡΙEN 80 € Προσφέρεται + Sobrio 1 €/μήνα για 12 μήνες για μια κάρτα Visa ή Visa Premier Card
από € 3,00/μήνα (Sobrio)

 • Kapsul: € 2/μήνα
 • Sobrio: Από 6,20 €/μήνα

Ενημερωμένες πληροφορίες: Σεπτέμβριος 2023

Τι είναι μια εξατομικευμένη τραπεζική κάρτα ?

Χρώμα, μοτίβο, σύνθημα, είναι σήμερα πιθανό να επιλέξετε το σχεδιασμό της δικής σας τραπεζικής κάρτας !

ΕΝΑ εξατομικευμένη τραπεζική κάρτα, Είναι επομένως μια τραπεζική κάρτα στο γούστο σας και στην εικόνα σας !

Σύμφωνα με τα τραπεζικά ιδρύματα, η επιλογή του Προσαρμογή της τραπεζικής κάρτας Ποικίλλει: Μερικοί προσφέρουν μια ομάδα χρωμάτων, άλλοι σας επιτρέπουν να προσθέσετε μια φωτογραφία στην κάρτα (προσωπική ή όχι) ή ένα σύνθημα. Η επιλογή είναι μεγάλη και επομένως εξαρτάται από την τράπεζά σας.

Εξατομικευμένο αυτοκόλλητο τραπεζικής κάρτας: Αλλάξτε εύκολα το σχέδιο της κάρτας σας Γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης Εξατομικεύστε την τραπεζική σας κάρτα Εσείς μόνοι σας Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα ?
Πολλοί ιστότοποι τους προσφέρουν και τα διαθέσιμα σχέδια είναι πολυάριθμα: τοπία, ζώα, λουλούδια, μοτίβα, χρώματα, θα βρείτε αναγκαστικά ένα αυτοκόλλητο στην εικόνα σας !

Εξατομικευμένη κάρτα: Ποια τράπεζα το προσφέρει ?

Θέλετε να εγγραφείτε σε ένα εξατομικευμένη τραπεζική κάρτα ? Πολλές τράπεζες προσφέρουν, κυρίως λιανικές τράπεζες ως Société Générale, BNP Paribas ή Caisse d’Epargne.

Από την πλευρά των online τραπεζών και των neobancs, η επιλογή είναι πολύ πιο περιορισμένη. Μπορείτε να στραφείτε στο Nickel NeoBank και στην προσαρμόσιμη κάρτα νικελίου μου, ή N26.

Blue Lydia: Η φθηνότερη προσαρμόσιμη κάρτα

Λυδία μπλε ή μαύρη προσαρμόσιμη κάρτα

✔️ Λυδία: 0 €/μήνα
✔् Blue Lydia: € 4,90/μήνα
✔् Black Lydia: € 7.90/μήνα

Εξατομίκευση της κάρτας Blue Lydia

Προσαρμοσμένη κάρτα με σύνθημα, ψευδώνυμο ή μοτοσικλέτα στο πίσω μέρος

Χρώμα καρτών : Μπλε με μπλε, μαύρο με μαύρη Λυδία

Ενημερωμένες πληροφορίες: Σεπτέμβριος 2023

Η Fintech Lydia σκοπεύει να προσφέρει ένα Διασκεδαστική τραπεζική κάρτα, για εξατομικευμένη όπως θέλετε και ειδικά σε χαμηλές τιμές. Λίγο επιπλέον για το Young Neobank, Star of the Kitty στο Διαδίκτυο, επειδή προσφέρουν λίγες ψηφιακές τράπεζες Εξατομίκευση της τραπεζικής κάρτας.

Εάν το χρώμα παραμένει το ίδιο, μπορείτε, κατά τη στιγμή της παραγγελίας της κάρτας Blue Lydia ή της Black Lydia Card, προσαρμόστε την εμφανίζοντας το νόμισμα της επιλογής σας στο πίσω μέρος. Έχει τα φτερά σας !

Το νικέλιο και τις προσαρμόσιμες κάρτες του

Η προσαρμόσιμη κάρτα νικελίου μου

☑️ 20 €/έτος + 10 €/3 χρόνια

Η προσαρμογή της κάρτας νικελίου μου

5 χρώματα για να διαλέξετε

Θέματα καταλόγου: 6 διαθέσιμα γραφικά περιοχής

Ενημερωμένες πληροφορίες: Σεπτέμβριος 2023

Το Neobank Nickel είναι μία από τις λίγες κινητές τράπεζες που προσφέρει μια εξατομικευμένη τραπεζική κάρτα. Μια υπηρεσία που κάλεσε το νικέλιο μου και επιτρέπει στους πελάτες του νικελίου να αποκτήσουν μια εξατομικευμένη κάρτα στο όνομά τους και το οπτικό της επιλογής τους (χρώμα ή περιοχή).

Για 10 € (+20/έτος συνδρομής), ο πελάτης νικελίου μπορεί επομένως να επιλέξει μεταξύ 5 διαφορετικά χρώματα : λευκό, μαργαριτάρι γκρι, λεβάντα, θαλασσινή γκρίζα και μπορντό ή 6 εικαστικά της περιοχής : Συνάντηση, Βρετάνη, Γκουαντέλου, Μαρτινίκα, Γουιάνα, Κορσική.

Θα’θελες Λάβετε μια εξατομικευμένη κάρτα νικελίου μου ? Για αυτό, πρέπει πρώτα να ανοίξετε έναν λογαριασμό νικελίου ! Πηγαίνετε απευθείας στον ιστότοπο Neobanque για να ανοίξετε τον λογαριασμό σας και να παραγγείλετε την κάρτα σας κάνοντας κλικ στο “Ανοίξτε έναν λογαριασμό” στο επάνω δεξιά της αρχικής σελίδας.

Οι προσαρμόσιμες κάρτες της γαλλικής τράπεζας μου και άλλων N26 Neobanks προσφέρουν επίσης προσαρμόσιμες κάρτες. Αυτή είναι η περίπτωση της γαλλικής μου τράπεζας με την κάρτα της που σχετίζεται με τον ιδανικό λογαριασμό που σας επιτρέπει να υποστηρίξετε τη συσχέτιση της επιλογής της. Ο πελάτης του ιδανικού λογαριασμού έχει την επιλογή μεταξύ 2 οπτικών: πράσινο (θεμέλιο Goodplanet) ή λευκό (Foundation Forty Break). Το N26 προσφέρει επίσης μια εξατομικευμένη κάρτα με το N26 που προσφέρετε. 5 χρώματα είναι η επιλογή σας: μέντα, ραβέντι, άμμο, σχιστόλιθο και ωκεανός.

BNP Paribas: Μια εξατομικευμένη κάρτα από 16 ετών

Η προσαρμόσιμη κάρτα BNP Paribas

☑️ 12 €/έτος + Κόστος κάρτας

Διαθέσιμες κάρτες: Visa Premier Card, Visa Classic και Visa Origin

Επιλογή από 16 ετών

Θέματα καταλόγου: Αθλητισμός, μουσική, κινηματογράφος, παγκόσμιες πόλεις κ.λπ.

Ενημερωμένες πληροφορίες: Σεπτέμβριος 2023

Η BNP Paribas προσφέρει στους πελάτες της να εξατομικεύσουν την τραπεζική τους κάρτα χάρη στην επιλογή “έχει κάθε την εικόνα της”. Για 12 € ετησίως, Επομένως, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το σχεδιασμό της τραπεζικής τους κάρτας από μια ευρεία ομάδα οπτικών: τένις, κινηματογράφος, πόλεις του κόσμου, ταξίδια ή ακόμα και αλληλεγγύη.

Για να εγγραφείτε σε μια εξατομικευμένη τράπεζα BNP, θα πρέπει Ελέγξτε την επιλογή “έχει κάθε την εικόνα τους” Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ανοίγματος του λογαριασμού σας στο BNP. Είστε ήδη πελάτης BNP ? Κάντε το αίτημα εξατομίκευσής σας απευθείας στον τραπεζικό σας σύμβουλο.

Μια οπτική αλληλεγγύη στο BNP Μπορείτε να προσαρμόσετε την κάρτα σας με το σχέδιο “αλληλεγγύης” που αναλαμβάνει το οπτικό ενός από τους εταίρους του BNP. Εάν επιλέξετε αυτόν τον σχεδιασμό αλληλεγγύης, η επιλογή της επιλογής είναι πλήρως δωρεά στον Σύνδεσμο. Τι να ομοιλεώσει την αλληλεγγύη με την πρωτοτυπία !

Société Générale: Όλες οι εξατομικευμένες κάρτες

Προσαρμόσιμη κάρτα société générale

☑️ 14 €/έτος + Κόστος της επιλεγμένης κάρτας

Διαθέσιμες κάρτες: Visa Classic, Premier, Infinite, MasterCard, Gold Mastercard

Περισσότερα από 180 διαθέσιμα γραφικά

Θέματα καταλόγου: Αθλητισμός, μουσική, φύση, κόμικς, ανακάλυψη κ.λπ.

Ενημερωμένες πληροφορίες: Σεπτέμβριος 2023

Η Société Générale προσφέρει στους πελάτες της μια επιλογή να εξατομικεύσουν την τραπεζική τους κάρτα 14 ευρώ ετησίως. Πολλές τραπεζικές κάρτες είναι επιλέξιμες για εξατομίκευση Société Générale και οι πελάτες έχουν την επιλογή μεταξύ Περισσότερα από 180 διαθέσιμα γραφικά στον ιστότοπο της τράπεζας !

Για να εγγραφείτε σε ένα Εξατομικευμένη τραπεζική κάρτα Société Générale, Μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπο της τράπεζας. Επιλέξτε την οπτική σας και εισαγάγετε τον κωδικό πελάτη σας που έχει εκχωρηθεί από σύμβουλο ή αποστέλλεται μέσω ταχυδρομείου. Το οπτικό θα σας απονέμεται σε συμβατότητα με την τραπεζική σας κάρτα και την επιλεγμένη οπτική.

Οι απόψεις του Naruto Bank Card σε όλους τους οπαδούς του διάσημου manga που σχεδιάστηκε από τον Masashi Kishimoto, ένα οπτικό Naruto είναι διαθέσιμο μεταξύ των 180 σχεδίων του Société Générale !

Πόσο είναι μια εξατομικευμένη τραπεζική κάρτα ?

Το κόστος μιας εξατομικευμένης τραπεζικής κάρτας ποικίλλει από μια τράπεζα στην άλλη ! Κατά μέσο όρο Αυτή η επιλογή κοστίζει μεταξύ 10 € και 15 € Σύμφωνα με τα τραπεζικά ιδρύματα:

 • Société Générale: 14 €
 • BNP Paribas: 12 €
 • Caisse d’epargne: 12 €
 • LCL: € 12,25
 • Νικέλιο: 10 €

Πώς να αποκτήσετε ένα εξατομικευμένο CB ?

Για να αποκτήσετε μια εξατομικευμένη τραπεζική κάρτα, πρέπει πρώτα Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα που προσφέρει αυτήν την επιλογή Στη συνέχεια, παραγγείλετε μια τραπεζική κάρτα που είναι κατάλληλη για εξατομίκευση.

Χρώματα, σχεδιασμός, λογότυπο, νόμισμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθετε σχετικά με τις επιλογές εξατομίκευσης πριν ανοίξετε έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα.

Εάν είστε ήδη πελάτης και θέλετε να προσαρμόσετε την κάρτα σας, Πλησιάστε στον τραπεζικό σας σύμβουλο ή την εξυπηρέτηση πελατών σας της τράπεζάς σας να ρωτήσει εάν είναι δυνατόν και εάν η κάρτα σας είναι επιλέξιμη για αυτήν την υπηρεσία.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να έχετε μια εξατομικευμένη τραπεζική κάρτα ?

Για να έχετε μια εξατομικευμένη τραπεζική κάρτα, πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό και να παραγγείλετε μια τραπεζική κάρτα σε μια τράπεζα που προσφέρει αυτήν την επιλογή εξατομίκευσης. Αυτό συμβαίνει στο Société Générale, στο LCL, στο BNP Paribas ή στο Caisse d’Epargne. Θα βρείτε επίσης προσαρμόσιμες κάρτες στο Nickel, N26 ή στη γαλλική μου τράπεζα.

Πώς να αλλάξετε το σχεδιασμό της τραπεζικής σας κάρτας ?

Για να αλλάξετε το σχεδιασμό της τραπεζικής κάρτας, μπορείτε να πλησιάσετε την τράπεζά σας για να δείτε αν είναι δυνατόν ή επιλέξτε προσαρμόσιμα αυτοκόλλητα για να κολλήσετε απευθείας στην τραπεζική σας κάρτα.

Ποια είναι η τιμή μιας εξατομικευμένης τραπεζικής κάρτας ?

Η τιμή μιας εξατομικευμένης τραπεζικής κάρτας ποικίλλει από μια τράπεζα στην άλλη. Παίρνει μεταξύ 10 € και 15 € για να επωφεληθεί από την επιλογή εξατομίκευσης.

Που προσφέρει την καλύτερη εξατομικευμένη τραπεζική κάρτα ?

Το Société Générale προσφέρει την καλύτερη εξατομικευμένη τραπεζική κάρτα. Η τράπεζα προσφέρει περισσότερα από 180 οπτικά διαθέσιμα από πολλά θέματα: αθλητισμός, ταξίδια, τοπίο, κινηματογράφο κ.λπ. ! Η επιλογή προσαρμογής είναι διαθέσιμη για 14 €.

Εξατομικεύστε το οπτικό της τραπεζικής κάρτας του

Κάρτα σε κάθε εικόνα τους

Η 1η συνδρομή της επιλογής “έχει κάθε εικόνα” προσφέρεται για 1 έτος* σε πελάτες που κατέχουν κάρτα MYB **!

* Η προσφορά ισχύει από 4/11/2019 έως 02/29/2020 που περιλαμβάνεται για οποιαδήποτε 1η συνδρομή της επιλογής “σε κάθε εικόνα τους”. Αυτή η επιλογή προσφέρεται το πρώτο έτος και στη συνέχεια χρεώνεται 12 € ετησίως σε κάθε ημερομηνία επετείου. Η συνδρομή της επιλογής είναι δυνατή είτε να υπογράψει τη σύμβαση κάρτας είτε στην τροποποίηση της μόνο στην υπηρεσία. Η σύμβαση πρέπει να υπογραφεί από τον νόμιμο αντιπρόσωπο του δευτερεύοντος πελάτη.
Η προσφορά δεν είναι σωρευτική με οποιαδήποτε άλλη τρέχουσα προώθηση. Οι όροι και οι τιμές που ισχύουν την 1η Ιουλίου 2019.
** Κάρτα προέλευσης με συστηματική εξουσιοδότηση που προορίζεται για πελάτες ηλικίας 12 έως 17 ετών.

Προσφορά διαθέσιμη στην κάρτα προέλευσης *, Visa Classic ** ή Visa Premier.

Επιλέξτε μια κάρτα που μοιάζει με εσένα.

* Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση) Προέλευση.

** Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (Διεθνής κάρτα πληρωμής με άμεση χρέωση) Visa Classic, Visa Premier.
Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (Διεθνής κάρτα πληρωμής με καθυστερημένη χρεωστική) Visa Classic, Visa Premier.

Ανακαλύψτε κάθε εικόνα τους σε βίντεο

Κάντε την κάρτα Cinephile χάρη σε ένα από τα γραφικά της γκαλερί Cinema

Επιλέξτε τον κινηματογράφο οπτικό στην προέλευση και την κλασική κάρτα Visa

λεπτομερώς

Η κάρτα μου είναι

Στην εικόνα μου μια πλήρη προσφορά εξατομικευμένων γραφικών

Globetrotter, αθλητισμός, φιλανθρωπία ή εραστής της φύσης ? Ανακαλύψτε το οπτικό που σας ταιριάζει !

Η κάρτα μου είναι

Η αλληλεγγύη βοηθά μια ένωση

Επιλέξτε στο θέμα “Αλληλεγγύη” Το οπτικό ενός από τους ερευνητές μας: Η όλη συνεισφορά που αντιλαμβάνεται για την επιλογή είναι δωρεά στη συσχέτιση της επιλογής σας.

Τετραγωνικός τίτλος 4

Τετραγωνική ώθηση 4
τετράγωνο πουλόβερ 4

Τετραγωνική περιγραφή 4

(*) Τετραγωνική ειδοποίηση 4

Τετραγωνικός τίτλος 5

Push Square 5
τετράγωνο πουλόβερ 5

Τετραγωνική περιγραφή 5

(*) Τετραγωνική ειδοποίηση 5

Τετραγωνικός τίτλος 6

Τετραγωνική ώθηση 6
τετράγωνο πουλόβερ 6

Τετράγωνη περιγραφή 6

(*) Το τετράγωνο αναφέρει 6

Περισσότερες λεπτομέρειες

για να ξέρεις

+ Επιπλέον, η προσφορά Cinema We Love σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλά πλεονεκτήματα του κινηματογράφου, προσαρμόζοντας την τραπεζική σας κάρτα με ένα Lovema Visual.

λεπτομερή χαρακτηριστικά του

Ο καθένας έχει τη δική του εικόνα

 • Αιρετότητα
 • περιγραφή
 • τιμές

Μπορείτε να εγγραφείτε στην επιλογή “σε κάθε δική τους εικόνα” από 16 χρονών:

Τα παιδιά ηλικίας 16-17 ετών μπορούν να εγγραφούν μόνο σε μια κάρτα προέλευσης για ανηλίκους (προέλευση *) ή εξαιρετικά, μια κάρτα Visa Classic ** .

Εάν είστε ανήλικος, η επιλογή για όλους έχει την εικόνα του πρέπει να αφαιρεθεί σε έναν οργανισμό ή τηλεφωνικά από τους νόμιμους εκπροσώπους σας (AUX).

** Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση) Προέλευση

** Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (Διεθνής κάρτα πληρωμής με άμεση χρέωση) Visa Classic. Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (Διεθνής κάρτα πληρωμής με καθυστερημένη χρέωση) Visa Classic.

Με την επιλογή σε κάθε εικόνα της, εξατομικεύστε την τραπεζική σας κάρτα (Visa Premier*, Visa Classic ** και Origin **) επιλέγοντας μια οπτική στον κατάλογό μας.

* Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (Διεθνής κάρτα πληρωμών με άμεση χρέωση) Visa Classic. Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (Διεθνής κάρτα πληρωμής με καθυστερημένη χρέωση) Visa Classic.

** Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση) Προέλευση.

Κάνω προσομοίωση

Οπτικοποιήστε την εξατομικευμένη τραπεζική σας κάρτα με μια οπτική της γκαλερί μας ή μια προσωπική οπτική.

Εργαλείο και προσομοιωτής

 • Προσαρμόζω την τραπεζική μου κάρτα

  Πρόσβαση για πελάτες BNP Paribas που έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία

 • Προσομοιώνω την εξατομίκευση της τραπεζικής μου κάρτας

  Κάντε μια προσομοίωση της εξατομικευμένης τραπεζικής μου κάρτας

Πώς να εγγραφείτε ?

Είναι γρήγορο και εύκολο !

 1. Ανακαλύπτω
  Η υπηρεσία κάνοντας προσομοίωση
 2. Εγγραφείτε στην επιλογή
  απευθείας από έναν σύμβουλο
 3. Κάνε την επιλογή σου
  στην υπηρεσία ή στο Mabanque.Bnpparibas/achuconmament
 4. Λάβετε τη γνώμη
  πρόβλεψη
 5. Η κάρτα σας είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία (ο κώδικας και τα χαρακτηριστικά της κάρτας σας δεν αλλάζουν)

Συχνές ερωτήσεις ()

 • Τι είναι προσαρμόσιμες οι κάρτες BNP Paribas ?
 • Μπορείτε να επιλέξετε μια εξατομικευμένη οπτική σε μια κάρτα προέλευσης, Visa Classic ή Visa Premier, εγγραφείτε στην επιλογή “σε κάθε εικόνα τους”.
 • Εάν εξατομικεύσω το οπτικό της κάρτας Visa Premier, εξακολουθώ να επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα της κάρτας Visa Premier ?
 • Ναι, η επιλογή της οπτικής προστίθεται στα πλεονεκτήματα που σχετίζονται με την κάρτα Visa Premier, ιδίως την ασφάλιση και τη βοήθεια.
 • Και αν αντιταχθώ στην τραπεζική κάρτα στην οποία επέλεξα ένα εξατομικευμένο οπτικό ?
 • Η νέα κάρτα θα γίνει με το ίδιο οπτικό που είχατε επιλέξει για την αντίθετη κάρτα.
 • Μπορώ να επωφεληθώ από την επιλογή οπτικής προσαρμογής εάν είμαι BNP Paribas και Hello Bank πελάτη! ?
 • Πελάτες που κατέχουν ή διαθέτουν λογαριασμό στο Hello Bank! δεν είναι επιλέξιμοι για την επιλογή “έχει το καθένα δικό τους”. Εάν ο πελάτης έχει ανοίξει λογαριασμό στο Hello Bank! Μετά την εγγραφή της επιλογής, θα τερματιστεί αυτόματα σε περίπτωση επισκευής της κάρτας και της ανανέωσής της.
 • Μπορώ να προσαρμόσω την κάρτα μου με προσωπική φωτογραφία ?
 • Ο τύπος προσαρμογής “Λήψη φωτογραφίας” δεν έχει διατεθεί στο εμπόριο από τις 3 Ιουνίου 2019. Οι πελάτες που κατέχουν αυτήν την υπηρεσία μπορούν να το επωφεληθούν μέχρι την ανάκληση. Οι πελάτες της Hell Heallo Bank δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι σε περίπτωση επισκευής και ανανέωση της κάρτας τους. Αυτό θα γίνει με ένα πρότυπο οπτικό.

επιπλέον

 • Εμείς-love-cinema-vignetteΚάρτες Lovema With the We Love Cinema Card, απολαύστε το αποκλειστικό περιεχόμενο κινηματογράφου στον ιστότοπο WeloveCinema.Fr.
 • Visa Premier CardVisa Visa Premier Η κάρτα Visa Premier είναι η κάρτα BNP Paribas με ενισχυμένα πλεονεκτήματα και ασφάλιση.
 • ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ VISA CLASSICCard Visa Classicla Card Visa Classic είναι μια κάρτα απόσυρσης και πληρωμής, που λειτουργεί στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο. Κέντρο προσοχής.
 • PaylibOnline κάρτες paylib με online paylib, προσαρμόστε τις αγορές σας στο διαδίκτυο με ασφάλεια.