Bluetooth Aptx HD και LDAC: Τι κάνει το υψηλό ορισμό Bluetooth? Magazine Qobuz, Aptx, LDAC, SBC, LC3: Κατανοήστε τα πάντα σε κωδικοποιητές ήχου Bluetooth

APTX, LDAC, SBC, LC3: Κατανόηση όλων σε κωδικοποιητές ήχου Bluetooth

Contents

Geoffroy Husson, δεν καταλάβατε απολύτως την αρχή της συμπίεσης δεδομένων. Σας προσκαλώ να ρωτήσετε για το πώς λειτουργεί το 7zip ή το WinRar. Δεν έχει σημασία ότι η μορφή CD είναι ρυθμός ροής 1.411 Mbps. Αυτό που έχει σημασία είναι η μορφή συμπίεσης και αν αποκαταστήσει πλήρως το σήμα χωρίς απώλεια ή όχι. Το LDAC είναι η μόνη μορφή συμπίεσης για τη συμπίεση του σήματος ήχου των 1.411 Mbps από ένα αρχείο 16/44kHz και επιστρέψτε το χωρίς απώλεια εντός του ορίου της χρήσης της λειτουργίας 990 kbps, οπότε το LDAC μεταδίδει το σύνολο ενός σήματος 1.411 Mbps χρησιμοποιώντας ένα μικρότερο εύρος ζώνης.

Bluetooth Aptx HD και LDAC

Η ακρόαση ασύρματης μουσικής στηρίζεται συχνότερα στο Bluetooth. Επιτρέπει σε ένα smartphone να επικοινωνεί με κράνος ή ένα μικρό φορητό ηχείο πιο απλά στον κόσμο. Σε αντάλλαγμα, αυτή η ευκολία χρήσης έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ποιότητα του ήχου. Οι κατασκευαστές ψύλλων έχουν δημιουργήσει επομένως αυτό το πρόβλημα βελτιώνοντας το Bluetooth για να ανοίξουν τις πόρτες της υψηλής ευκρίνειας. Δύο ανταγωνιστικές και μη συμβατές λύσεις καθιστούν δυνατή την επίτευξη αυτού του στόχου: το HD APTX και το LDAC. Ας ανακαλύψουμε πώς λειτουργούν, οι διαφορές τους με το κλασικό Bluetooth και ποια προϊόντα σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από αυτό.

Μικρή ιστορία Bluetooth για μουσική

Η αρχική χρήση της σχετικής τηλεφωνίας Bluetooth και τα διάφορα συναφή κιτ και σκουλαρίκια για να μπορέσετε να κάνετε τις κλήσεις σας δωρεάν. Η χαμηλή ταχύτητα και η πολύ περιορισμένη απόσταση μεταξύ του πομπού και του δέκτη επέτρεψαν την εφαρμογή του σε άλλους τομείς όπως τα πληκτρολόγια/ελεγκτές ποντικιού και παιχνιδιών. Δεδομένου ότι το Bluetooth είναι σε θέση να περάσει τη φωνή, γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε επίσης για μουσική ? Η εξέλιξη του Bluetooth στις διαδοχικές εκδόσεις της έχει ακούσει τη δυνατή μουσική όσον αφορά τη ροή, την απόσταση, την καθυστέρηση κ.λπ.. Τώρα απευθύνεται σε κράνη, κανάλια Hi-Fi, Cinema Home, Sound Bars ..

Οι δύο πρώτοι κωδικοποιητές ήχου που εφαρμόστηκαν στο Bluetooth ήταν το SBC και το AAC. Αρκετά παρόμοια όσον αφορά την ποιότητα, προσφέρουν ακρόαση ισοδύναμη με το συμπιεσμένο MP3 με απώλεια. Είναι αποδεκτό, αλλά μακριά από την ακρόαση υψηλής πιστότητας, και ακόμη περισσότερο από το hi-res.

Το Bluetooth Audio εξακολουθεί να είναι νεαρή τεχνολογία από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο κράνος Bluetooth το 2004. Όσο για το in-auricular true ασύρματο, δηλαδή δύο bluetooth mini-listens που εισήχθησαν στα αυτιά, εμφανίστηκαν το 2015. Η ανάγκη βελτίωσης της ποιότητας ήχου που προσφέρει η Bluetooth γρήγορα καθιερώθηκε.

Δύο εταιρείες αποφάσισαν να εργαστούν για αυτό το θέμα: Qualcomm και Sony. Επενδύθηκαν για να προχωρήσουν πέρα ​​από την απλή βελτίωση των κωδικοποιητών που ισοδυναμούν με την ποιότητα MP3. Αυτοί οι δύο ειδικοί θεραπείας ήχου εφευρέθηκαν υψηλής ευκρίνειας Bluetooth ικανό να υπερβεί την ποιότητα του CD, παρά τους ισχυρούς περιορισμούς που είναι εγγενείς σε αυτή την ασύρματη τεχνολογία χαμηλής κατάρρευσης σε πολύ μικρή απόσταση.

Ποιο είναι το πρότυπο APTX ?

Το APTX σημαίνει τεχνολογία επεξεργασίας ήχου. Αναπτύχθηκε για επαγγελματικές ανάγκες στο τέλος της δεκαετίας του ’80, αυτός ο κωδικοποιητής ήχου κατέληξε να ενσωματώνεται σε Bluetooth. Τα πρώτα κράνη Bluetooth Aptx κυκλοφόρησαν από το 2009. Πρόθυμοι να προχωρήσουν περαιτέρω, η Qualcomm δημιούργησε το APTX HD το 2016 για να προσφέρει ποιότητα Hi-Res. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν άλλες παραλλαγές: το APTX προσαρμοστικό για τη διαμόρφωση της ροής ανάλογα με την πηγή και το APTX LL για να μειώσετε την καθυστέρηση που είναι εγγενής στην τεχνολογία Bluetooth.

Αλλά στην πραγματικότητα, το Bluetooth Aptx HD, για υψηλή ευκρίνεια, φτάνει στα άκρα του, εξαπατώντας το αυτί μας. Επειδή το Bluetooth εξακολουθεί να μην επιτρέπει να έχει πραγματική res φυσικά. Η ταχύτητα δεν είναι επαρκής, ο στόχος του HD APTX είναι να φέρει το Hi-Res σε 48 kHz/24 bits ενώ συμπιέζει έξυπνα. Αυτή η συμπίεση ενός λόγου 1: 4 είναι καταστροφική. Λείπουν πληροφορίες ότι ο κωδικοποιητής θα προσπαθήσει να καμουφλάρει όσο το δυνατόν πιο έξυπνα.

Τι είναι το πρότυπο LDAC ?

Η Sony LDAC σημαίνει απώλεια ψηφιακού κωδικοποιητή ήχου. Κυκλοφόρησε το 2015, μόνο στα προϊόντα της Sony στην αρχή, το LDAC ήρθε να ανταγωνιστεί το APTX ακόμη και πριν αποκαλυφθεί η έκδοση HD της HD. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, ο στόχος του είναι να προσφέρει έναν συμπιεσμένο κωδικοποιητή ήχου Bluetooth χωρίς απώλεια. Η διαφορά είναι επομένως μέγεθος με τον άμεσο ανταγωνιστή της. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ελαφρώς διαφορετική.

Η ροή Bluetooth είναι πάντα περιορισμένη για το τμήμα ήχου. Η Sony μεγιστοποιεί τη χρήση της, ανεβαίνοντας έως και 990 kbps, σχεδόν τρεις φορές καλύτερα από το APTX και δύο φορές καλύτερα από το APTX HD. Για να γίνει αυτό, η σύνδεση μεταξύ του πομπού και του δέκτη πρέπει να είναι τέλεια, διαφορετικά, η ροή αναθεωρείται αυτόματα κάτω. Ακόμη και σε περίπτωση που είναι το μέγιστο, η υποτιθέμενη Hi-res θα επηρεαστεί από την καταστροφική συμπίεση. Ωστόσο, η Sony δεν την εφαρμόζει στις πιο ακουστικές συχνότητες, μόνο σε υψηλές συχνότητες και χαμηλό εύρος. Το LDAC είναι επομένως ένα μείγμα συμπίεσης χωρίς απώλεια και με απώλεια.

Ποιο Bluetooth να επιλέξει: aptx ή LDAC ?

Πρώτα απ ‘όλα, λίγα κράνη ενσωματώνουν τη συμβατότητα με τους δύο κωδικοποιητές. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι τα μοντέλα Intra-Ear που είναι ικανά να υποστηρίξουν το HD APTX ή το LDAC υπολογίζονται στα δάχτυλα του ενός χεριού μέχρι σήμερα. Από την πλευρά των smartphones, όλα τα Android των τελευταίων γενεών υποστηρίζουν όλους τους κωδικοποιητές. Αλλά από την πλευρά της Apple, το iPhone δεν είναι ο φίλος των audiophiles επειδή δεν γνωρίζει την hi-res και παραμένει μπλοκαρισμένη στον βασικό κωδικοποιητή AAC.

Εάν ο εξοπλισμός σας σας αφήνει την επιλογή μεταξύ APTX HD και LDAC, το δεύτερο είναι λογικά προτιμότερο όταν μπορεί να εξασφαλιστεί η μέγιστη ταχύτητα. Σε σύγκριση με την ελάχιστη ροή του LDAC, το HD APTX είναι ποιοτικά υψηλότερη. Και το ύψος της πολυπλοκότητας, τα smartphones δεν υποδεικνύουν την πραγματική ροή του LDAC για να μάθετε εάν εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητές της ή όχι. Εάν έχετε ένα ειδικό αυτί, ίσως μπορείτε να το εντοπίσετε !

Από την πλευρά λανθάνουσας κατάστασης, ο παρακάτω πίνακας υποδεικνύει τον ελάχιστο χρόνο και όχι τον απόλυτο χρόνο. Ποικίλλει πάρα πολύ ανάλογα με τις συσκευές: από το ένα smartphone στο άλλο μπορεί να διπλασιάσει. Εάν αυτό το σημείο είναι απαραίτητο, τότε επιλέξτε το χαμηλό λανθάνοντα APTX και κάντε ένα σταυρό σε υψηλής ανάλυσης Bluetooth.

ΠοιότηταΤαχύτηταΑναλογία συμπίεσηςΜε (Lossy) ή χωρίς απώλειες (χωρίς απώλειες)Αφάνεια Aptx48 kHz/16-bit384 kbps1: 4lossy120 ms Aptx HD48 kHz/24-bit576 kbps1: 4lossy150 ms LDAC96 kHz/32-bit303 στα 990 kbpsvariablelossless (CD) Lossy (Hi-Res) 180 ms

Τα καλύτερα κράνη Bluetooth Aptx

Shure Aonic 50 – 299 €

Προερχόμενος από τον επαγγελματικό ήχο, ο Shure έκανε γρήγορα ένα όνομα για τον εαυτό του σε ακουστικά με το ευρύ κοινό με το Aonic 50. Αυτό το ακουστικό με ενεργό μείωση του θορύβου ωφελείται από υψηλή ποιότητα ήχου διπλασιάστηκε με μια σταθερή κατασκευή.

Beyerdynamic Amiron Wireless – 549 €

Το Amiron Wireless είναι μια απόκλιση Bluetooth του κράνος Home Home Filan Home. Παίρνει την υποδειγματική άνεση προσθέτοντας την προσαρμογή του ήχου στο αυτί σας μέσω μιας ειδικής εφαρμογής. Βρίσκουμε τον κρυσταλλικό ήχο που κάνει την επιτυχία του κράνη της μάρκας.

Hifiman Ananda BT – 899 €

Τα επίπεδα μαγνητικά κράνη συνήθως αφιερωμένα στην καθιστική χρήση δικαιούνται επίσης την έκδοση Bluetooth τους. Αυτή είναι η περίπτωση του Hifiman Ananda Bt. Αγωνίζεται χωρίς πρόβλημα τα ενσύρματα μοντέλα, με περισσότερη ελευθερία και πάντα το μεγάλο εύρος ζώνης ειδικά για αυτήν την τεχνολογία μετατροπέα.

Τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth LDAC

AUDIO-TECHNICA ATH-M50XBT2- 199 €

Αυτό το κράνος ήχου-τεχνολογίας έχει γίνει σχεδόν καθολική αναφορά. Η απόκλιση ενός ευρέως χρησιμοποιούμενου κράνους στα στούντιο καταγραφής, καταλαμβάνει τα ηχητικά χαρακτηριστικά προσθέτοντας την πρακτική πλευρά και μία από τις σημαντικότερες αυτόνομες περιοχές στον τομέα των κράνη Bluetooth.

Technics EAH-A800- 349 €

Η Technics επιστρέφει σε ισχύ στην αγορά κράνους με Intra-Ear και αυτό το Premium Bluetooth κράνος συμβατό LDAC. Ο ακουστικός σχεδιασμός είναι ιδιαίτερα τακτοποιημένος για ένα νομαδικό κράνος και η αυτονομία είναι γιγαντιαία.

Sony WH-1000XM4- 349 €

Η Sony εξακολουθεί να θεωρείται ως αναφορά του κράνους Bluetooth με το 1000XM4. Και σωστά επειδή αυτό το μοντέλο ενσωματώνει το καλύτερο όσον αφορά τη μείωση του θορύβου, την εργονομία και την ποιότητα του ήχου. Η Sony υποχρεώνει, είναι μια πραγματική βιτρίνα για τον κωδικοποιητή LDAC.

APTX, LDAC, SBC, LC3: Κατανόηση όλων σε κωδικοποιητές ήχου Bluetooth

Για να ακούσετε μουσική με ακουστικά κράνος ή Bluetooth, υπάρχουν πολλοί κωδικοποιητές. Αλλά ποιος είναι ο καλύτερος κωδικοποιητής ήχου Bluetooth ? SBC, LC3, APTX, APTX HD, APTX ADAPTIVE, LDAC, SSC HI-FI, καταβάλλουμε απολογισμό των διαφορών μεταξύ του καθενός.

Το Sony WH-1000XM4 περιλαμβάνει το

Για αρκετά χρόνια, το Bluetooth έχει συνδυαστεί με κωδικοποιητές, τουλάχιστον για ήχο. Πρέπει να ειπωθεί ότι εάν μια αναλογική σύνδεση – για παράδειγμα με μια υποδοχή – καθιστά δυνατή την ανάκτηση ολόκληρου του ήχου της συσκευής στα αυτιά σας, αυτό δεν συμβαίνει με το Bluetooth. Από προεπιλογή, το προφίλ A2DP, το οποίο καθιστά δυνατή τη διαχείριση όλων των μεταδόσεων ήχου από το Bluetooth, χρησιμοποιεί έναν κωδικοποιητή, SBC, ενσωματωμένο σε όλα τα smartphones, όλους τους υπολογιστές, όλα τα ακουστικά και όλα τα ακουστικά.

Παρ ‘όλα αυτά, μπορεί να τείνει να συμπιέζει σε μεγάλο βαθμό το ήχο σήμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε δει άλλους τύπους κωδικοποιητών, είτε πρόκειται για APTX, APTX HD, LDAC, AAC ή Last Arrival, LC3. Ωστόσο, αυτά απαιτούν ότι το κράνος και το smartphone είναι συμβατά. Κάθε ένας από αυτούς τους κωδικοποιητές μπορεί να έχει τα δυνατά του, αλλά και τις αδυναμίες του και επομένως θα σας εξηγήσουμε τα πάντα για τον καλύτερο τρόπο για να έχετε τον καλύτερο δυνατό ήχο για το κράνος σας, τα ακουστικά σας ή το ηχείο Bluetooth.

Τι είναι ένας κωδικοποιητής Bluetooth ?

Η ίδια η αρχή των κωδικοποιητών έγκειται στα ονόματά τους. Αυτά είναι στην πραγματικότητα συστήματα για τον καθορισμό της κωδικοποίησης ενός αρχείου – “CO” – καθώς και της αποκωδικοποίησης του – “DEC”. Με άλλα λόγια, για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από έναν κωδικοποιητή ήχου, το αρχείο πρέπει να κωδικοποιείται από τη μία πλευρά – γενικά στο επίπεδο του smartphone, του υπολογιστή, της τηλεόρασης, του ραδιόφωνο του αυτοκινήτου – και ότι αποκωδικοποιείται με το άλλο – Στο επίπεδο του κράνους, τα ακουστικά ή το ηχείο Bluetooth.

Συγκεκριμένα, για να επωφεληθείτε από την ακρόαση ενός αρχείου που μεταδίδεται στην LDAC, για παράδειγμα, το smartphone σας και το κράνος σας θα πρέπει να είναι συμβατό με LDAC. Εάν το κράνος σας είναι μόνο συμβατό με τον κωδικοποιητή SBC, το smartphone σας θα μεταδώσει μόνο το αρχείο στο SBC.

Ευτυχώς, τουλάχιστον για τα smartphones Android, η συντριπτική πλειοψηφία των μοντέλων είναι πλέον συμβατή με όλους τους πιο δημοφιλείς κωδικοποιητές ήχου. Έτσι θα βρούμε SBC και AAC, αλλά και APTX, APTX HD και LDAC. Είναι περισσότερο από την άποψη της υποδοχής που αποκλείει. Πράγματι, για τα ακουστικά εντός του αυτιού, για παράδειγμα, τις περισσότερες φορές βρίσκουμε μόνο το AAC και το SBC. Μόνο για τα ακουστικά High -end, ο κατασκευαστής παρέχει υποστήριξη για APTX, HD APTX και LDAC.

Για να εκτιμηθεί η ποιότητα ενός κωδικοποιητή, μπορούν να ληφθούν διάφορα κριτήρια:

Το μέγιστο bitrate

Bitrate, ή Debit in Good French, είναι το ποσό των δεδομένων που μεταδίδονται σε συμφωνηθείσα ώρα. Γενικά, στο πεδίο ήχου, μιλάμε για KBPS-δηλαδή λέμε kilobits ανά δεύτερο ή mbps-megabits ανά δευτερόλεπτο.

Όσο υψηλότερη είναι αυτή η ροή, τόσο περισσότερο μπορεί να μεταδοθεί ένας μεγάλος αριθμός δεδομένων, τόσο υψηλότερη είναι η ποιότητα του ήχου … σε χαρτί. Πράγματι, μετά από ένα συγκεκριμένο καπάκι – αυτό του bitrate του αρχικού αρχείου ήχου – μια ταχύτερη ροή δεν θα είναι πλέον χρήσιμη. Πράγματι, αν ακούσετε ένα αρχείο MP3 που κωδικοποιείται σε 192 KBPs, δεν έχει σημασία αν η ροή Bluetooth είναι 256 ή 320 KBPS.

Επιπλέον, για μια ίδια ροή, δύο αρχεία που χρησιμοποιούν διαφορετικές μορφές – για παράδειγμα MP3 και AAC – μπορεί να έχουν διαφορές ποιότητας, η AAC είναι μια πιο ποιοτική μορφή από το MP3 με ίση χρέωση. Είναι επίσης το LC3 που υπόσχεται, bitrate πανομοιότυπη, καλύτερη ποιότητα ήχου από το SBC.

Αφάνεια

Αυτή είναι μια από τις κύριες ανησυχίες του Bluetooth, ειδικά στο Android. Μπορεί να υπάρχει πολύ ισχυρή λανθάνουσα κατάσταση του σήματος Bluetooth. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι μεταξύ της στιγμής που το smartphone πρόκειται να υπολογίσει έναν ήχο και αυτό που θα το ακούσετε στα αυτιά, μπορεί να ρέει μέχρι μισό δευτερόλεπτο. Αυτή η λανθάνουσα κατάσταση, πολλοί ηθοποιοί εργάζονται σε αυτό. Αυτή είναι η περίπτωση της Qualcomm, το οποίο προσφέρει μάρκες Bluetooth σε πολλούς κατασκευαστές.

Για βίντεο, οι προγραμματιστές έχουν διαχειριστεί τα τελευταία χρόνια για να αντισταθμίσουν αυτή την καθυστέρηση για να το λάβουν υπόψη κατά την ανάγνωση. Έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στο YouTube ή Netflix χωρίς να ακούσετε ένα χάσμα μεταξύ του ήχου και της εικόνας. Ωστόσο, είναι πιο περίπλοκο για τα βιντεοπαιχνίδια όπου, εξ ορισμού, η δράση λαμβάνει χώρα σε πραγματικό χρόνο καθώς παίζετε και επομένως χωρίς πιθανή πρόβλεψη. Ορισμένοι κωδικοποιητές, όπως το χαμηλό LTENCY APTX, στοχεύουν στη μείωση αυτής της λανθάνουσας κατάστασης σε 40 ms. Πρόβλημα: Αυτός ο κωδικοποιητής υποστηρίζεται μόνο από πολύ λίγα ακουστικά και ακουστικά Bluetooth.

Η συμπίεση

Η ίδια η αρχή ενός κωδικοποιητή είναι ότι θα συμπιέσει ένα αρχείο για να το στείλει στο Bluetooth προτού αποσυμπιέσει στη ρεσεψιόν. Στην πραγματικότητα, με εξαίρεση το AAC, όλοι οι κωδικοποιητές Bluetooth θα συμπιέσουν επομένως τα αρχεία. Ποιος λέει συμπίεση, λέει αρχεία που θα έχουν επομένως χαμηλότερη ποιότητα ήχου σε Bluetooth από ό, τι στο Wired. Γενικά, οι κωδικοποιητές Bluetooth, ειδικά οι πιο βασικοί με χαμηλή ταχύτητα, θα διαγράψουν επομένως τις πιο σοβαρές και οξείες συχνότητες. Η δυναμική – δηλαδή η διαφορά μεταξύ των ισχυρότερων και των ασθενέστερων – μπορεί επίσης να μειωθεί. Συνολικά, θα έχουμε συνεπώς συμπίεση με απώλεια.

Παρ ‘όλα αυτά, ορισμένοι κωδικοποιητές ήχου, όπως το LDAC ή το HD APTX, τείνουν να προσφέρουν λιγότερη συμπίεση. Θα συνιστώνται περισσότερο για την ακρόαση τίτλου με υψηλή ποιότητα ήχου, όπως αρχεία χωρίς απώλειες. Προφανώς, η συμπίεση θα είναι πάντα εκεί, αλλά η ροή αυτών των κωδικοποιητών μπορεί να τη μειώσει.

SBC, προεπιλεγμένος κωδικοποιητής Bluetooth

Όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, το SBC είναι ο κωδικοποιητής ήχου που χρησιμοποιείται από προεπιλογή στο Bluetooth. Στην πραγματικότητα, είναι επομένως ο κωδικοποιητής που θα χρησιμοποιηθεί σε όλα τα κράνη, τα ακουστικά, τα smartphones, τα δισκία ή τους υπολογιστές για να στείλουν ή να λαμβάνουν ήχο από Bluetooth.

Παρ ‘όλα αυτά, αισθάνεστε ότι έρχεται: αν έχουν αναπτυχθεί άλλοι κωδικοποιητές, είναι ότι το SBC παρουσιάζει μερικές ατέλειες. Το πρώτο από αυτά είναι η καθυστέρηση αυτού του κωδικοποιητή. Όπως εξηγήσαμε σε ένα προηγούμενο άρθρο, ο ήχος από το Bluetooth δεν μεταδίδεται με λανθάνουσα κατάσταση. Με το SBC, η καθυστέρηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα μεγάλη, της τάξης των 300 ms. Θα μεταβιβαστεί γενικά στο smartphone όταν παρακολουθείτε βίντεο, αλλά δεν είναι για το κινητό παιχνίδι για παράδειγμα.

Τα ακουστικά Magic Airbuds Honor

Η άλλη ανησυχία για το SBC είναι η ροή του. Είναι πράγματι μεταβλητή, από 127 έως 345 kbps ανάλογα με τις συνθήκες, τον αριθμό των καναλιών – μονοφωνικού ή στερεοφωνικού ή ποιότητας – υψηλού ή μέσου. Στην πραγματικότητα, θα είναι επομένως αρκετό για να ακούσετε αρχεία MP3 που κωδικοποιούνται σε 128 kbps, ή ακόμα και σε 256 ή σε 320 kbps, αλλά δεν θα επιτρέψουν πλήρως έναν τίτλο στην ποιότητα CD, στα 44,1 kHz σε 16 bits, για ρυθμό ροής 1.411 Mbps.

Ο AAC, ένας κωδικοποιητής που δεν είναι

Το AAC έχει το ενδιαφέρον να διαχειρίζεται ιδιαίτερα τα προϊόντα της Apple. Εάν το όνομα του κωδικοποιητή είναι παρόμοιο με αυτό των αρχείων ήχου, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει συμπίεση του αρχείου. Είναι επομένως μια μετάδοση με συμπίεση, να μετατρέψει ένα σήμα PCM και να το κωδικοποιεί στο AAC.

Παράλληλα με το SBC, το AAC είναι ο κωδικοποιητής που υποστηρίζεται συχνότερα από τις διάφορες συσκευές, είτε πρόκειται για κράνη, ακουστικά ή smartphones. Προσέξτε όμως ότι όλοι οι κωδικοποιητές AAC δεν είναι ίσοι και ο κωδικοποιητής που προσφέρει η Apple είναι συχνά πολύ καλύτερος από ό, τι θα προσφέρουν ορισμένα smartphones Android.

Ο κωδικοποιητής AAC θα περιορίζεται σε ένα bitrate Φτάνει μέχρι 250 kbps.

Συνολικά, ο κωδικοποιητής AAC υποστηρίζεται πολύ καλά από τους κατασκευαστές. Ευρέως επισημάνθηκε από την Apple, έχει επίσης υιοθετηθεί από πολλά ακουστικά ή κατασκευαστές ακουστικών.

LC3, ο κωδικοποιητής ήχου του μέλλοντος

Το τελευταίο τρίμηνο του 2022, όλο και περισσότερα ακουστικά και ακουστικά ανακοινώνεται ως συμβατά με τον ήχο Bluetooth. Αυτό το νέο πρότυπο προορίζεται να υιοθετηθεί, όσον αφορά όλους τους παίκτες της βιομηχανίας, με τον ίδιο τρόπο όπως το SBC, και είναι ένα από τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά του Bluetooth 5.3.

Συγκεκριμένα, ο ήχος Bluetooth προσθέτει διάφορα χαρακτηριστικά όπως το Auracast – για να συνδέσετε διάφορα ακουστικά ή ακουστικά στην ίδια πηγή – ή Multistream – για να διαχειριστείτε τα ακουστικά. Η πιο ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι όμως το LC3, ένας νέος κωδικοποιητής που ενσωματώνεται στον ήχο Bluetooth.

Αυτός ο κωδικοποιητής δεν σκοπεύει να προσφέρει ένα bitrate καλύτερης ποιότητας από το SBC. Παραμένει πράγματι καλυμμένο στα 345 kbps. Ωστόσο, η υπόσχεση του LC3 είναι όμορφη από τότε, σύμφωνα με το Bluetooth SIG – την κοινοπραξία που διαχειρίζεται το πρότυπο Bluetooth – το LC3 προσφέρει καλύτερη ποιότητα στο Bitrate Equal. Συγκεκριμένα, ένα αρχείο που διέρχεται από LC3 έως 345 kbps θα πρέπει επομένως να διατηρεί μεγαλύτερη ποιότητα ήχου από ό, τι εάν είχε μεταδοθεί μέσω SBC στα 345 KBPS.

Πάνω απ ‘όλα, ένα από τα περιουσιακά στοιχεία του LC3 έγκειται στην καλύτερη διαχείριση του bitrate. Σύμφωνα με το Bluetooth GIS, το LC3 θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα εύρος ζώνης 64, 96, 128, 192, 248 ή 345, ενώ κάθε φορά διατηρεί επαρκή ποιότητα ήχου. Ένας καλός τρόπος για να διατηρηθεί η καλή ποιότητα ήχου, ακόμη και σε μια περιοχή που συμφόρησε από τις συνδέσεις Bluetooth.

Το LC3 θα πρέπει να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ήχου στα 160 kbps από το SBC στα 345 kbps

Ένα άλλο ενδιαφέρον του LC3 σε σχέση με το SBC: είναι η μεγαλύτερη δυναμική του. Ο κωδικοποιητής υπόσχεται έτσι βάθος 32 bits, έναντι 16 bits για το SBC. Αρκετά για να περάσει το δυναμικό εύρος ενός τεμαχίου 96 dB στα 1528 dB για περισσότερη ακρίβεια.

Τέλος, ένα από τα συμφέροντα του LC3, σε χαρτί, είναι επίσης να προσφέρει μια πολύ χαμηλότερη καθυστέρηση, της τάξης των 20 ms, και επομένως λιγότερο αντιστάθμιση στη χρήση ενός βιντεοπαιχνιδιού από ένα κράνος ή ακουστικά Bluetooth.

Εάν πολλά κράνη και ακουστικά που ξεκίνησαν το 2022 ανακοινώθηκαν ως “Συμβατό με τον ήχο Bluetooth και το LC3”, Κανένα μοντέλο δεν έχει ακόμη εκμεταλλευτεί αυτά τα νέα πρότυπα. Πρέπει να ειπωθεί ότι τα σπάνια εξακολουθούν να είναι smartphones για να το ενεργοποιήσουν. Ωστόσο, θα μπορούσαμε να έχουμε δικαίωμα αργότερα το έτος ή από το 2023 με τις ενημερώσεις πολλών μοντέλων όπως το Google Pixel 7 ή το iPhone 14.

Το APTX, η αύξηση της ποιότητας

Το APTX είναι ίσως το πιο δημοφιλές από τους κωδικοποιητές ήχου, με την έννοια ότι είναι ένα από τα παλαιότερα. Αναπτύχθηκε πράγματι το 1980, αλλά πραγματικά απογειώθηκε στα μέσα του 2010s ως μέρος του Bluetooth.

Τώρα που ανήκει στην Qualcomm, το APTX έχει ενσωματωθεί στο Android από το 2017. Κατά συνέπεια, όλα τα πρόσφατα smartphones και tablet Android είναι επομένως συμβατά με αυτόν τον κωδικοποιητή. Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει για όλα τα κράνη ή τα ακουστικά. Ο κωδικοποιητής είναι πράγματι σπάνιος σε αληθινά ασύρματα ακουστικά και χρησιμοποιείται ειδικά σε ακουστικά Bluetooth high-end όπως το Sony WH-1000XM3.

Από την πλευρά των τεχνικών πλεονεκτημάτων του APTX, θα αναφέρουμε ιδιαίτερα τη ροή του, υψηλότερη από το SBC. Ο κωδικοποιητής επιτρέπει μέγιστη ταχύτητα 384 kbps, υψηλότερη από το SBC. Αρκετά για να προσφέρετε ποιότητα ήχου απώλειας για αρχεία MP3 στα 320 kbps. Παρ ‘όλα αυτά, όπως εξηγήσαμε προηγουμένως, αυτό μπορεί επίσης να συμβαίνει για το SBC σε στερεοφωνικό με υψηλή ποιότητα.

Όπου το APTX θα ξεχωρίζει από το SBC, θα είναι λοιπόν ιδιαίτερα στην καθυστέρηση. Ενώ ο προεπιλεγμένος κωδικοποιητής Bluetooth προσφέρει μόνο λανθάνουσα κατάσταση περίπου 300 ms, το APTX είναι καλύτερο, περίπου 120 ms. Ωστόσο, παραμένει αρκετά μακρύ για να δημιουργηθεί ένα κενό σε κινητά παιχνίδια, γι ‘αυτό δημιουργήθηκε ένας κωδικοποιητής παραγώγων, το χαμηλό ltency aptx, με λανθάνουσα κατάσταση 40 ms. Λίγα από τα κράνη, τα ακουστικά και τα ηχεία για να το εκμεταλλευτείτε.

Το HD aptx

Το APTX HD ξεκίνησε το 2009. Το κύριο ενδιαφέρον αυτού του κωδικοποιητή είναι η μέγιστη ροή του, η οποία μπορεί να ανέλθει μέχρι 576 kbps. Επομένως, μπορεί να επιτρέψει τη μετάδοση αρχείων πάντοτε συμπιεσμένη, αλλά με λιγότερη απώλεια από το συμβατικό APTX.

Ο κωδικοποιητής έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι διαμορφωμένο. Μπορεί λοιπόν να ρυθμιστεί ώστε να έχει ιδιαίτερα χαμηλό χρόνο κωδικοποίησης, της τάξης των 1 ms, τροποποιώντας το επίπεδο συμπίεσης του ήχου. Παρ ‘όλα αυτά, η καθυστέρηση είναι πιο σημαντική από ό, τι στο κλασικό APTX, το οποίο μπορεί να φτάσει τα 200 ms.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του HD APTX είναι η μετακειμενική του δυνατότητα με το APTX. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πολύ καλά να χρησιμοποιήσετε μια πηγή, όπως ένα smartphone – όλα τα μοντέλα Android διαχειρίζονται αυτόν τον κωδικοποιητή -, APTX HD συμβατά με ένα κράνος που είναι μόνο συμβατό με τον κωδικοποιητή APTX. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να επωφεληθείτε από το HD APTX σε αυτό το κράνος, αλλά σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε έναν παίκτη που διαχειρίζεται μόνο το HD APTX και όχι το κλασικό APTX, μπορείτε ακόμα να το συνδέσετε με ένα κράνος APTX.

Το APTX HD είναι διαθέσιμο σε high -end bluetooth ακουστικά ή ηχεία. Σκεφτόμαστε ειδικότερα το Sony WH-1000XM3, αλλά και το Bower & Wilkins PX4 ή το Audio-Technica ATH-DSR9BT. Ωστόσο, παραμένει πολύ λιγότερο δημοφιλές από το κλασικό APTX.

Το Aptx Adaptive

Το APTX Adaptive είναι η τελευταία συνταγή APTX που αποκαλύφθηκε από την Qualcomm το 2018. Είναι, όπως υποδηλώνει το όνομά του, ένας προσαρμοστικός κωδικοποιητής Bluetooth ο οποίος επομένως θα είναι σε θέση να προσαρμοστεί μεταξύ της ποιότητας και της σταθερότητας.

Δεν θα έχουμε σταθερή ροή, αλλά μια παραλλαγή που κυμαίνεται από 276 kbps έως 420 kbps. Η ιδέα εδώ είναι να καταστεί δυνατή η καλύτερη διαχείριση της σύνδεσης σύμφωνα με το εάν το smartphone και το κράνος σας είναι απομακρυσμένα, με εμπόδια μεταξύ των δύο ή κοντά. Στην πρώτη περίπτωση, είναι μια χαμηλή ταχύτητα που θα είναι προνομιακή, για να εξασφαλιστεί καλύτερη σύνδεση. Στο δεύτερο, είναι μια υψηλή ροή που θα επιλεγεί, για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου. Το ίδιο ισχύει και για την ποιότητα του αρχείου. Εάν ακούσετε έναν τίτλο που κωδικοποιείται σε MP3 στα 256 KBPs, το κιβώτιο ταχυτήτων Bluetooth δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την τοποθέτηση μέχρι 420 kbps.

Από την πλευρά της καθυστέρησης, το προσαρμοστικό APTX κάνει σωστά. Ανάλογα με τη διαμόρφωση που επιλέγεται από τον πομπό, μπορεί να είναι 50 έως 80 ms. Σίγουρα δεν είναι τόσο γρήγορο όσο η χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση APTX, αλλά είναι πολύ καλύτερο από το SBC, το APTX ή το APTX HD.

Όπως το APTX HD, η προσαρμοστική έκδοση είναι επίσης retrocompatible. Επομένως, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια συσκευή σε προσαρμοστικό APTX με δέκτη APTX ή APTX HD.

Προς το παρόν, ο κωδικοποιητής προσφέρεται πολύ λίγα. Θα το βρούμε στο Android, αλλά μόνο σε μια χούφτα συσκευών ήχου, συμπεριλαμβανομένου του Bang & Olufsen Beoplay H95 ή του Yamaha YH-E700A.

Aptx χωρίς απώλειες, ποιότητα CD υπό άδεια χρήσης

Το APTX HD δεν ήταν αρκετό για την Qualcomm που ανακοίνωσε, σε δύο στάδια, τον δικό του κωδικοποιητή που ονομάζεται “χωρίς απώλειες”, ανταγωνιστής του LDAC της Sony.

Η Qualcomm ανακοίνωσε για πρώτη φορά, τον Μάρτιο του 2021, την πλατφόρμα Snapdragon Sound, με στόχο την επισήμανση smartphones, κράνη και ακουστικά χρησιμοποιώντας μερικά από τα high -end τσιπ ικανά να παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου. Λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2021, ο κατασκευαστής εξοπλισμού, απαραίτητος στον τομέα της ήχου, ανακοίνωσε τον νέο κωδικοποιητή HI-FI: The Aptx Lossless.

Αυτός ο κωδικοποιητής στοχεύει επομένως να προσφέρει ποιοτικό ισοδύναμο με το CD μέσω μετάδοσης Bluetooth. Θα πρέπει να ανεβεί σε ένα εύρος ζώνης 1 Mbps, πέρα ​​από τα 990 kbps που υποσχέθηκε το LDAC.

Παρ ‘όλα αυτά, είναι σαφές ότι το APTX χωρίς απώλειες εξακολουθεί να αγωνίζεται να πείσει. Περισσότερο από ένα χρόνο μετά την ανακοίνωσή του, υπάρχουν σπάνια προϊόντα για να είναι συμβατά με τον κωδικοποιητή. Αυτό ισχύει για το Nura Pro Pro, αλλά είναι σήμερα το μόνο στην αγορά. Πρέπει να ειπωθεί ότι, σε αντίθεση με το APTX HD ή το Classic APTX, το APTX χωρίς απώλειες δεν είναι ανοιχτός κωδικοποιητής, ενσωματωμένος στις προδιαγραφές του Bluetooth Sig. Επομένως, οι μάρκες που επιθυμούν να κάνουν τα προϊόντα τους συμβατά πρέπει να αγοράσουν την άδεια από την Qualcomm.

Το LDAC

Το LDAC είναι ο κωδικοποιητής της Sony που η ιαπωνική μάρκα έχει διαδώσει χάρη στις δικές της συσκευές. Από το 2017, έχει ενσωματώσει άμεσα τον πηγαίο κώδικα Android, επιτρέποντας θεωρητικά όλα τα smartphones και τα δισκία στο πλαίσιο του συστήματος Google για να επωφεληθούν από αυτό.

Όπως το Adaptive Aptx, το LDAC είναι ένας προσαρμοστικός κωδικοποιητής. Μόνο, σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή του, η προσαρμογή δεν θα γίνει μόνο αυτόματα, αλλά και κατόπιν αιτήματος του χρήστη. Ο κωδικοποιητής προσφέρει τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις: Λειτουργία προτεραιότητας ποιότητας, κανονική λειτουργία ή λειτουργία προτεραιότητας για σύνδεση. Ανάλογα με τον τρόπο που επιλέγεται, ο κωδικοποιητής θα ρυθμίσει έτσι τον ρυθμό μετάδοσης. Έτσι, το LDAC προσφέρει προτεραιότητα στη σύνδεση με ταχύτητα στα 320 kbps, μια κανονική λειτουργία 660 kbps και μια λειτουργία ποιότητας στα 990 kbps. Αυτές είναι προφανώς μέγιστες θεωρητικές ροές και θα είναι σπάνιο να φτάσουμε σε αυτήν την ποιότητα.

Με τη λειτουργία ποιότητας, ο κωδικοποιητής θα πρέπει επομένως να σας επιτρέψει να ανεβείτε σε σχεδόν 1 Mbps. Είναι σίγουρα κάτω από την ποιότητα του CD, στα 1.411 Mbps, αλλά ο κωδικοποιητής προσεγγίζει. Είναι επομένως ένας κωδικοποιητής που θα συμπιέσει τον ήχο με απώλεια, αλλά πολύ λιγότερο από τους ανταγωνιστές του.

Από την πλευρά λανθάνουσας κατάστασης, το LDAC δεν κάνει πολύ καλύτερα από τους ομολόγους του με μια μετάδοση που μπορεί να βάλει κατά μέσο όρο περίπου 200 ms. Επομένως, δικαιούνται παρόμοια καθυστέρηση μεταξύ της ανάγνωσης του αρχείου και της ακρόασης του τι προσφορά SBC, AAC ή APTX HD.

LHDC 4.0, στο Huawei και στο Xiaomi

Λιγότερο γνωστό από το LDAC της Sony και το Qualcomm APTX, το LHDC υιοθετείται ωστόσο από αρκετούς κατασκευαστές smartphones και ακουστικά ή ακουστικά. Προωθείται από το HWA Alliance Contium από το 2018, αυτός ο κωδικοποιητής βρίσκεται τώρα στην τέταρτη έκδοση του με το LHDC 4.0.

Όπως το LDAC ή το APTX, το LHDC 4.0 είναι ικανό να μεταβάλλει το bitrate Ανάλογα με τη σταθερότητα του σήματος μεταξύ 400, 560 ή 990 kbps. Επωφελείται επίσης από βάθος 24 -bit, για δυναμική περιοχή 144 dB και ρυθμό δειγματοληψίας 96 kHz. Όπως και το LDAC, το LHDC επωφελείται επίσης από την πιστοποίηση ήχου Hi-Res και επομένως επιτρέπει ακουστικά και ακουστικά που είναι εξοπλισμένα με την εμφάνιση του λογότυπου στο κουτί τους.

Το OnePlus Buds Pro είναι συμβατά με το LHDC

Το LHDC επωφελείται επίσης από μια παραλλαγή χαμηλής λανθάνουσας κατάστασης που επιτρέπει τη μετάδοση αρχείων ήχου σε 30 ms.

Εάν αρκετοί κατασκευαστές κράνη και ακουστικά ενσωματώνουν τώρα τον κωδικοποιητή LHDC στα προϊόντα τους και ο κωδικοποιητής ενσωματώνει τώρα το έργο ανοιχτού κώδικα Android, όλοι οι κατασκευαστές δεν το προσφέρουν εγγενώς. Το βρίσκουμε κυρίως σε κινεζικά smartphones και tablet: Huawei, Oppo, OnePlus και Xiaomi.

Το HIFI SSC, ο κωδικοποιητής σάλτσας Samsung

Η Samsung έχει προσφέρει από καιρό το δικό της κωδικοποιητή ήχου Bluetooth, το Samsung Scalable Codec. Το 2022, ο Κορεατικός κατασκευαστής προχώρησε περαιτέρω ανακοινώνοντας έναν νέο κωδικοποιητή, διατηρώντας παράλληλα το ίδιο ακρωνύμιο: το Samsung Seamleass Codec Hi-Fi ή το SSC Hi-Fi.

Είναι στην πραγματικότητα ένας κωδικοποιητής, ο οποίος ακόμα δεν γνωρίζουμε τις περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από το ότι ο κατασκευαστής της Κορέας υπόσχεται μετάδοση 24 -bit, αντί των 16 bit που επιτρέπονται από τον κλασικό κωδικοποιητή SBC. Συγκεκριμένα, αυτό επιτρέπει, σε χαρτί, να δοκιμάζουν τα διαφορετικά δεδομένα σε δυναμική περιοχή 144 dB και όχι σε 96 dB. Συγκεκριμένα, αυτό θα έχει πάνω απ ‘όλα ενδιαφέρον για τους τίτλους που κωδικοποιούνται σε ποιότητα CD ή πέραν, δεδομένου ότι τα αρχεία MP3, για παράδειγμα, κωδικοποιούνται σε 16 bits.

Το Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Η Samsung δεν δημοσίευσε τις λεπτομέρειες του SSC Hi-Fi. Είναι επομένως άγνωστο τα πλήρη χαρακτηριστικά του, με εξαίρεση το βάθος 24 -bit. Παρ ‘όλα αυτά, ο ιστότοπος Whathifi ήταν σε θέση να μάθει ότι το Hi-Fi SSC επιτρέπει μια μετάδοση με ρυθμό δειγματοληψίας 48 kHz, για ταχύτητα 584 kbps. Είμαστε λοιπόν κάτω από αυτό που οι κωδικοποιητές μπορούν να προσφέρουν όπως το LDAC ή το APTX HD.

Πάνω απ ‘όλα, ο κωδικοποιητής Hi-Fi SSC είναι αποκλειστικός για τις συσκευές Samsung. Για να επωφεληθείτε από αυτό, δεν θα πρέπει μόνο να έχετε ένα smartphone Samsung ή tablet στο χέρι κάτω από ένα UI 4.0, αλλά και το Samsung Galaxy Buds 2 Pro, μόνο τα ακουστικά συμβατά με το SSC.

Ποιος είναι ο καλύτερος κωδικοποιητής ήχου Bluetooth ?

Προκειμένου να συνοψίσουμε τα πάντα και να μπορούμε να ανακαλύψουμε με μια ματιά τις διαφορές μεταξύ κάθε κωδικοποιητή, εδώ είναι ένας πίνακας που ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά του καθενός

Μέγιστη Αφάνεια Διανομή
SBC 345 kbps 200 ms Όλες οι συσκευές Bluetooth
AAC 250 kbps 200 ms Οι περισσότερες συσκευές Bluetooth
LC3 345 kbps 20 ms Τελικά, η πλειοψηφία των συσκευών Bluetooth
Aptx 384 kbps 150 ms Όλες οι συσκευές Android, μερικά κράνη και ηχεία
Aptx HD 576 kbps 200 ms Όλες οι συσκευές Android, μερικά κράνη και ηχεία
Aptx προσαρμοστικός 420 kbps 50 έως 80 ms Όλες οι συσκευές Android, μερικά κράνη και ηχεία
Aptx χωρίς απώλειες 1 Mbps Αγνωστος Λίγες συμβατές συσκευές
LDAC 990 kbps 200 ms Όλες οι συσκευές Android, μερικά κράνη και ηχεία
LHDC 990 kbps Αγνωστος Ουσιαστικά οι συσκευές OnePlus, Huawei, Oppo και Xiaomi
SSC Hi-Fi 584 kbps Αγνωστος Ορισμένες συσκευές Samsung

Συνολικά, βλέπουμε, κάθε κωδικοποιητής θα έχει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του. Εάν προσφέρει το χαμηλότερο ρυθμό μετάδοσης, το SBC είναι ωστόσο διαθέσιμο σε όλα τα προϊόντα Bluetooth. Το APTX είναι ένας πιο ισορροπημένος κωδικοποιητής στην καθυστέρηση και τη ροή του, αλλά με χαμηλότερη υιοθεσία. Τέλος, οι δύο καλύτεροι κωδικοποιητές όσον αφορά την ποιότητα του ήχου (LDAC) και την καθυστέρηση (προσαρμοστική APTX) χρησιμοποιούνται μόνο σε μια χούφτα προϊόντα.

Οι κωδικοποιητές ήχου σε Android, iOS και Windows 10

Είναι καλό να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι κωδικοποιητές, τόσο από την άποψη της ροής όσο και της καθυστέρησης. Αλλά πρέπει ακόμα να βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός σας είναι συμβατός. Ο ευκολότερος τρόπος για κράνη ή ηχεία είναι να αναφέρονται απευθείας στα φύλλα προϊόντων μας.

Όσον αφορά τους πομπούς, είτε πρόκειται για smartphones, υπολογιστές ή δισκία, παίρνουμε απολογισμό κάθε τύπου προϊόντος

Smartphones και tablet Android

Όπως είδαμε, το Android έχει καταπιεί πολλούς κωδικοποιητές ήχου Bluetooth που είναι τώρα διαθέσιμοι απευθείας στον κωδικό λειτουργικού συστήματος. Τα smartphones και τα ράφια Android είναι επομένως όλα συμβατά με το SBC, αλλά και το AAC, το APTX, το HD APTX, το Adaptive APTX και το LDAC. Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά smartphones συμβατά με το APTX χωρίς απώλειες και με το LC3 όταν υποδεικνύεται. Η Samsung από την πλευρά του υπογραμμίζει τον κωδικοποιητή SSC, ενώ οι Huawei, Oppo και Xiaomi υπόσχονται το LHDC.

iPhone και iPad

Από την πλευρά της, η Apple παίζει την κάρτα του τεχνολογικού συντηρητισμού, τόσο συχνά. Τα smartphones και τα δισκία του είναι επομένως συμβατά μόνο με τον βασικό κωδικοποιητή του ήχου Bluetooth, του SBC, καθώς και με το AAC. Λογική όταν γνωρίζουμε το ρόλο που η επιχείρηση έπρεπε να διαδώσει αυτό το είδος αρχείου. Ωστόσο, αναμένουμε την άφιξη του LC3, ενσωματωμένη στο Bluetooth, στο iPhone 14 και στο AirPods Pro 2 μέσω ενημέρωσης.

macOS

Είναι για macOS όπως για iOS. Το σύστημα Apple Computers είναι συμβατό μόνο με δύο κωδικοποιητές: AAC και SBC.

Windows 10

Γενικά, τα Windows διαχειρίζονται προφανώς το SBC. Ωστόσο, η Microsoft επιβεβαιώνει επίσης την υποστήριξη του κλασικού APTX στο λειτουργικό της σύστημα. Παρ ‘όλα αυτά, για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό, η κάρτα Bluetooth πρέπει να είναι ακόμα η μητέρα σας ή ένας πομπός USB-επίσης συμβατή με το APTX. Το κύριο πρόβλημα στα Windows είναι ότι το σύστημα δεν επιτρέπει να γνωρίζει ποιος κωδικοποιητής χρησιμοποιείται για μετάδοση ήχου.

Κωδικοποιητές ήχου, τι είναι πραγματικά για ?

Τώρα που έχουμε πάρει απόθεμα, παραμένει το ζήτημα της χρήσης αυτών των κωδικοποιητών. Πράγματι, όπως είδαμε, ορισμένοι προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου όταν πληρούνται οι βέλτιστες συνθήκες. Αυτό είναι ιδιαίτερα η περίπτωση του LDAC που μπορεί να φτάσει σε ροή μετάδοσης 990 kbps.

Αλλά για να το απολαύσετε πραγματικά, πρέπει ακόμα να το χρειαστείτε. Πράγματι, όταν πρόκειται για ψηφιακή μουσική, υπάρχουν πολλοί χρήστες με αρχεία ακρόασης που κωδικοποιούνται σε 256 ή 320 kbps. Πρέπει να ειπωθεί ότι στις κύριες διαδικτυακές πλατφόρμες ροής, η μέγιστη ποιότητα που προσφέρεται είναι το MP3 στα 320 kbps. Δεν είναι μια κακή μορφή αρχείου από μόνη της και θα είναι κάτι περισσότερο από αρκετό για πολλές περιπτώσεις. Αλλά με αυτό το είδος αρχείου και μια τέτοια ροή, μπορεί να φαίνεται άχρηστο να αναζητήσετε με κάθε κόστος έναν κωδικοποιητή που σας επιτρέπει να ανεβείτε μέχρι 1 Mbps ενώ το SBC είναι αρκετό για να καλύψει αυτή τη χρήση.

Είναι αυτή η προσέγγιση που υιοθετήθηκε από την Apple. Για το λόγο αυτό ο κατασκευαστής δεν έσπευσε στις διάφορες μορφές του APTX ή του LDAC. Θεωρεί ότι το SBC – και το AAC – είναι περισσότερο από προτεινόμενο να προσφέρει σωστή ποιότητα ήχου. Και η Apple δεν είναι η μόνη που έχει λάβει αυτή την απόφαση. Εάν η Sony πρότεινε όλους τους κωδικοποιητές Bluetooth στο WH-1000XM3, κράτησε μόνο το SBC, το AAC και το LDAC στο WH-1000XM4. Και ο κύριος ανταγωνιστής του σε κράνη μείωσης του θορύβου, Bose, ανέλαβε την ίδια προσέγγιση με την Apple. Στο Bose, δεν υποστηρίζονται κανένα ίχνος APTX ή LDAC, μόνο το SBC και το AAC υποστηρίζονται. Και δεδομένης της αρχαιότητας του κατασκευαστή σε αυτόν τον τομέα, δύσκολο να δει κανείς μια απλή ξεχασμό ή μια ιδιοτροπία.

Οι κωδικοποιητές Bluetooth HD θα έχουν πραγματικό ενδιαφέρον μόνο αν ακούσετε κατάλληλα αρχεία ήχου, δηλαδή τίτλους στην ποιότητα CD (16 bits στα 44,1 kHz) ή σε ποιότητα HD (24 ή 32 bits έως 48, 96 ή 192 kHz).

Εκτός από αυτό, πρέπει ακόμα να έχετε το κράνος, τα ακουστικά ή το κατάλληλο ηχείο. Με κράνος για το ευρύ κοινό, ακόμη και συμβατό LDAC ή APTX HD, θα είναι συχνά δύσκολο να διαφοροποιηθεί μεταξύ δύο κωδικοποιητών. Πρέπει να ειπωθεί ότι τα ακουστικά χαρακτηριστικά του κράνους μπορεί να είναι περιορισμένα και να μην σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αρχική ποιότητα του αρχείου.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

Η σουίτα στο βίντεο

Το εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο σας

Καταγράφεται ! Παρακολουθήστε το γραμματοκιβώτιό σας, θα ακούσετε για εμάς !

Λάβετε τα καλύτερα νέα

Τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω αυτής της φόρμας προορίζονται για το Humanoid, εκδοτικό της εταιρείας του ιστότοπου Frandroid ως ελεγκτή θεραπείας. Δεν θα πωληθούν σε τρίτους σε τρίτους. Αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με την επιφύλαξη της συγκατάθεσης σας για να σας στείλουν με νέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες σχετικά με το συντακτικό περιεχόμενο που δημοσιεύθηκε στο Frandroid. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ξεβιδώνουν σε κάθε ένα από αυτά. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε όλη την πολιτική μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, φορητότητας και αντιπολίτευσης για νόμιμους λόγους για προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Για να ασκήσετε ένα από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε να κάνετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας άσκησης ειδικών δικαιωμάτων.

Ειδοποιήσεις Ιστού

Οι ειδοποιήσεις Push σας επιτρέπουν να λαμβάνετε οποιοδήποτε Fandroid News σε πραγματικό χρόνο στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στο τηλέφωνό σας Android.

Denon Perl Pro Test: Η πλήρης γνώμη μας – TechTalkeveryday.com

[…] Έτσι καθιστά δυνατή τη χρήση δύο πηγών ταυτόχρονα (smartphone, tablet κ.λπ.). Υποστηρίζεται μια σειρά από κωδικοποιητές ήχου, ιδίως το APTX Lossless που φέρνει ένα (πολύ) φως πρόσθετη ποιότητα […]

Στην προώθηση για λιγότερο από 40 €, αυτά τα ακουστικά ασύρματα Sony είναι μια πολύ καλή συμφωνία – TechTalkeveryday.com

[…] Μέσω της εφαρμογής της Sony, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε έναν ισοσταθμιστή προκειμένου να εξατομικεύσετε τον ήχο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Όσο για τους κωδικοποιητές, δεν επωφελούνται από τον κωδικοποιητή LDAC ή το Bluetooth πολλαπλών σημείων και υποστηρίζουν μόνο τους πιο κλασικούς κωδικοποιητές στην αγορά, το AAC και το SBC. […]

Τα επόμενα ακουστικά της Samsung θα πρέπει να είναι πιο προσιτά από τα Buds 2 Pro – TechTalkeveryday.com

[…] Σχετικά με τους Galaxy Buds Fe. Επομένως, είναι άγνωστο τι θα είναι οι μετατροπείς του σκάφους, όπως και οι συμβατοί κωδικοποιητές ήχου ή η αυτονομία που παρέχεται από το […]

Xiaomi y Realme Ofrecen Auriculares nalámbricos por menos € 20, pero ¿Cuáles elegir? – Όχι -σε -law

[…] ότι τα γένη σοβαρά más έντονα y a efecto estereo más claro. Por Lo Demás, το συμβατό του con Códeccs Clásicos Como Bluetooth sbc y aac, pero no podremos en bontrar el aptx ni el ldac. Ο También Tenemos Derecho έχει ένα modo από τον Juego ότι […]

APTX, LDAC, SBC, LC3: Κατανόηση όλων σε κωδικοποιητές ήχου Bluetooth – Blog
Με -50%, αυτά τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Xiaomi είναι πολύ πιο αξιόπιστα – παραδόσεις

[…] Οι επαγγελματίες Buds 3 είναι προσανατολισμένοι με μετατροπέα διαμέτρου 9mm και είναι αποκλειστικά κατάλληλοι με τους κωδικοποιητές AAC και SBC. Εάν δεν λάμπουν με το αντίγραφο ήχου τους με nottublic χαοτικά χαμηλά fequencies, το […]

Ενσύρματο ή ασύρματο κράνος ήχου (Bluetooth) ? – Οδηγός HIFI PC

[…] Όπως και ο ορατός στην παραπάνω φωτογραφία, θα προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου με έναν κωδικοποιητή APTX-HD για παράδειγμα […]

Φτηνές κράνος: Τα καλύτερα μοντέλα Bluetooth σε λιγότερο από 100 ευρώ – Blog

[…] πιο ακριβό δεν το κάνετε απαραίτητα. Ως εκ τούτου, το κράνος Sennheiser 350 είναι συμβατό με τους κωδικοποιητές AAC, APTX και APTX Low Ltency. Χάρη στον τελευταίο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και σειρές χωρίς να παρατηρήσετε ένα χάσμα μεταξύ […]

Ποια είναι τα καλύτερα κράνη Bluetooth (ασύρματο) για τα Χριστούγεννα 2022 ? – ιστολόγιο

[…] Ευτυχώς, οι σημερινές αναφορές έχουν σοβαρά επιχειρήματα για να υποστηρίξουν, όπως οι κωδικοποιητές APTX ή LDAC. Εάν είστε μεγάλοι καταναλωτές μουσικής και ψάχνετε για έναν νέο σύντροφο του […]

Πώς το oppo βρίσκει το x6 θέλει να κάνει μια σημαντική ανακάλυψη στον ήχο

[…] SOCS στην αγορά “, γράφει η Oppo χωρίς να αναφέρει ποιος συγκρίνεται η μάρκα. Θυμηθείτε ότι ο κωδικοποιητής ήχου Bluetooth από προεπιλογή, το SBC προσφέρει ένα εύρος ζώνης 320 kbps. Μπορούμε επομένως να υπολογίσουμε σε ένα εύρος ζώνης που προσφέρει […]

Αυτά τα γαλλικά και ακουστικά μείωσης του θορύβου σας επιτρέπουν να παίζετε χωρίς λανθάνουσα κατάσταση – Blog

[…] έχουν μετατροπείς 6 mm και Bluetooth 5 συμβατά.2 με υποστήριξη μόνο κωδικοποιητές AAC και SBC. Το Divacore υπόσχεται έως και 7 ώρες αυτονομίας μόνο με ακουστικά και 9 μ.μ. […]

Apple TV TEST 4K (2022): Ποιότητα που κόβει την εκπληκτική εικόνα (και ήχο) – Blog

[…] Συμβατό με όλες τις ροές ήχου που διανέμονται από τις υπηρεσίες SVOD και Music: AAC, ALAC, FLAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus και Dolby Digital Plus με μεταδεδομένα Dolby Atmos (DD+ JOC). […]

Απλό μάρκετινγκ ή καινοτομία: Αυτό που αυτά τα νέα λογότυπα των smartphones σημαίνουν αυτά τα νέα λογότυπα ? – ιστολόγιο

[…] ήχος, πρέπει να έχετε το δικαίωμα σε ήχο χωρίς απώλειες, χωρίς συμπίεση, με τον κωδικοποιητή χωρίς απώλειες APTX. Έτσι, οι δύο συσκευές, το smartphone και το κράνος πρέπει να επωφεληθούν από […]

Τι σημαίνουν αυτά τα λογότυπα για τα smartphones σας – News LBE

[…] ήχος, πρέπει να έχετε το δικαίωμα σε ήχο χωρίς απώλειες, χωρίς συμπίεση, με τον κωδικοποιητή χωρίς απώλειες APTX. Έτσι, οι δύο συσκευές, το smartphone και το κράνος πρέπει να επωφεληθούν από […]

Smartphones χωρίς Jack: Οι καλύτερες λύσεις για να ακούσετε μουσική – Blog

[…] Αν ψάχνετε για ένα καλής ποιότητας και φθηνό κράνος ήχου, το Sennheiser 350BT είναι σαφώς η αναφορά που σας συμβουλεύουμε. Το προϊόν προσφέρει μια ισχυρότερη κατασκευή. Είναι συμβατό με τους κωδικοποιητές AAC, APTX και APTX Low LTency. […]

Δοκιμή εστιακής Bathys: Ένα εξαιρετικό κράνος με το παλιό τέλειο – blog

[…] ένα διαμέρισμα και ένα ξύλινο πάτωμα στη διαδρομή σήματος. Αυτή η παρατήρηση είναι έγκυρη ανεξάρτητα από τον κωδικοποιητή Bluetooth που χρησιμοποιείται: SBC, AAC, APTX ή APTX […]

Η επιλογή μας από τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth από το 2022 – Kabdel

[…] Ευτυχώς, οι σημερινές αναφορές έχουν σοβαρά επιχειρήματα για να υποστηρίξουν, όπως οι κωδικοποιητές APTX ή LDAC. Εάν είστε ένας μεγάλος καταναλωτής μουσικής και ψάχνετε για ένα νέο […]

Πώς το Qualcomm έχει γίνει ένας γίγαντας ασύρματα ακουστικά χωρίς να πουλήσει κανένα – fandroid – blog

[…] Δεδομένου ότι πολλά ακουστικά ή κράνη που ενσωματώνουν ένα τσιπ Qualcomm προσφέρουν επίσης το Bluetooth Maison de La Firm Codecs Audio, το APTX HD, το APTX Adaptive ή το APTX Lossless. Αλλά θα ήταν […]

Qualitat d’Audio, ús Compartit de Música, Còdec LC3. Tot Sober El Nou Estàndard Bluetooth – Blogyv.Com

[…] D’Audio Bluetooth το εισήγαγο a nou còdec d’Audio Bluetooth numenat lc3 (κωδικοποιητής του comunicació de baixa complexitat), το integur als […]

Audio Bluetooth: Calidad de Audio, Compartición de Música, Códec LC3 … TODO LO ότι NECESITAS SABER SOBER EL NUEVO ESTándar Bluetooth – Sunizi

[…] Estándar Bluetooth Το Audio Preseta a nuevo Códec de Audio Bluetooth Fijado LC3 (Códec de Comunicación de Baja Complejidad), το DeBe Integrarse στο Telefonos […]

Το πακέτο Xiaomi 12X + Buds 3 επιστρέφει σε εξαιρετική τιμή κατά τη διάρκεια των γαλλικών ημερών – Blog

[…] Για να παραδώσει έναν ήχο hi-fi, εδώ, δεν θα βρούμε έναν κωδικοποιητή LDAC ή το APTX, αλλά το AAC και τους κλασικούς κωδικοποιητές SBC που δεν επιτρέπουν να προσφέρουν ροή πέρα ​​από 400 […]

Devialet Gemini: Αυτά τα ασύρματα ακουστικά Premium είναι 40 % φθηνότερα από ό, τι όταν κυκλοφόρησαν – Blog

[…] Για το τμήμα ήχου, τα ακουστικά έχουν 10 mm ηχεία υψηλής απόδοσης με απόκριση συχνότητας 5 Hz έως 20 kHz. Μόλις ρυθμίσει τις ρυθμίσεις στον ισοσταθμιστή, ο ήχος αποδεικνύεται σαφής και λεπτομερής, ανεξάρτητα από το μουσικό στυλ. Δεν χρειάζεται να αυξήσετε τον όγκο για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό. Διαφορετικά, υποστηρίζουν τους κωδικοποιητές AAC, SBC και APTX. […]

Devialet Gemini: Αυτά τα ασύρματα ακουστικά Premium είναι 40 % φθηνότερα από ό, τι όταν κυκλοφόρησαν – Euroericanan

[…] Για το τμήμα ήχου, τα ακουστικά έχουν 10 mm ηχεία υψηλής απόδοσης με απόκριση συχνότητας 5 Hz έως 20 kHz. Μόλις ρυθμίσει τις ρυθμίσεις στον ισοσταθμιστή, ο ήχος αποδεικνύεται σαφής και λεπτομερής, ανεξάρτητα από το μουσικό στυλ. Δεν χρειάζεται να αυξήσετε τον όγκο για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό. Διαφορετικά, υποστηρίζουν τους κωδικοποιητές AAC, SBC και APTX. […]

Αυτά τα ασύρματα ακουστικά Premium είναι 40 % φθηνότερα από την απελευθέρωσή τους – InovamakerLab

[…] Για το τμήμα ήχου, τα ακουστικά έχουν ηχεία υψηλής απόδοσης 10 mm με απόκριση συχνότητας 5 Hz έως 20 kHz. Μόλις ρυθμίσει τις ρυθμίσεις στον ισοσταθμιστή, ο ήχος αποδεικνύεται σαφής και λεπτομερής, ανεξάρτητα από το μουσικό στυλ. Δεν χρειάζεται να ανεβείτε στον όγκο για να το επωφεληθείτε. Διαφορετικά, καπνίζουν υπεύθυνο για τους κωδικοποιητές AAC, SBC και APTX. […]

Ultimate Ears Wonderboom 3 Δοκιμή: Το μικρό 360 ° Sound Queen – Blog

[…] Ears WondeBoom 3 με ένα iPhone 13 Pro Max και ένα Xiaomi Mi 11 Lite 5G, στο Bluetooth SBC (μόνο ο κωδικοποιητής ήχου Bluetooth που υποστηρίζεται), από την Apple Music. Καμία διαφορά δεν είναι ανιχνεύσιμη σύμφωνα με το […]

Δοκιμή του Samsung Galaxy Buds 2 Pro: Μια καλή εξέλιξη της άνεσης χωρίς μια ηχητική επανάσταση – Euroamerican

[…] Buds 2 Pro βρίσκεται στην επιλογή των κωδικοποιητών Samsung. Φυσικά, θα βρούμε τους δύο πιο διαδεδομένους κωδικοποιητές ήχου Bluetooth στην αγορά, δηλαδή SBC και AAC. Αλλά η κορεατική εταιρεία πηγαίνει περισσότερο […]

“Google Pixel 7” Turės didelį pranašumą belaidėms ausinė ir ausinėms – chiaplot

[…] Turite Suprasti, Kaip Veikia Klasikinis “Bluetooth” παιδιά. Jis pagrįstas a2dp profiliu ir bluetooth garso kodekas ypač suppaudžiasas sbc. Ο Tiek Daug, ο Kad Daugelį βάζει το Gamintojai Toliau Kūrė Efektyvesnius […]

Το Google Pixel 7 θα επωφεληθεί από ένα σημαντικό πλεονέκτημα για ακουστικά και ασύρματα ακουστικά – FinasterIdetabs

[…] Κατανοήστε πώς λειτουργεί το κλασικό ήχο Bluetooth. Βασίζεται στο προφίλ κωδικοποιητή A2DP και Bluetooth SBC, ιδιαίτερα συμπιεστές. Τόσο πολύ έτσι ώστε με τα χρόνια οι κατασκευαστές […]

Το Google Pixel 7 θα επωφεληθεί από ένα σημαντικό πλεονέκτημα για ασύρματα ακουστικά και ακουστικά – Brightside

[…] πρέπει πρώτα να καταλάβει πώς λειτουργεί το κλασικό ήχο Bluetooth. Βασίζεται στο προφίλ A2DP και στον κωδικοποιητή ήχου Bluetooth ιδιαίτερα συμπιεστικού SBC. Τόσο πολύ ώστε, για χρόνια, οι κατασκευαστές συνέχισαν να αναπτύσσονται […]

Στο -50 %, οι Buds 3 της Xiaomi Redmi θα γίνουν πιο συνιστώμενες -blog

[…] 3 Pro είναι εξοπλισμένα με διάμετρο 9 mm με μορφοτροπέα και είναι μόνο συμβατά με τους κωδικοποιητές AAC και SBC. Εάν δεν λάμπουν ιδιαίτερα από την απόδοση του ήχου τους, με ιδιαίτερα μπάσο […]

Στο -50 %, οι επίσημοι Buds 3 της Xiaomi Redmi 3 γίνονται πιο συνηθισμένοι | M-host

[…] είναι εξοπλισμένα με διάμετρο 9 mm με μορφοτροπέα και είναι μόνο συμβατά με τους κωδικοποιητές AAC και SBC. Εάν δεν λάμπουν ιδιαίτερα από την απόδοση του ήχου τους, με ιδιαίτερα μπάσο […]

Στο -50 %, οι Buds 3 της Xiaomi Redmi θα γίνουν πιο συνιστώμενες | Φαινομενικός

[…] 3 Pro είναι εξοπλισμένα με διάμετρο 9 mm με μορφοτροπέα και είναι μόνο συμβατά με τους κωδικοποιητές AAC και SBC. Εάν δεν λάμπουν ιδιαίτερα από την απόδοση του ήχου τους, με ιδιαίτερα μπάσο […]

Τα φτηνά ασύρματα ακουστικά του OnePlus είναι ακόμη πιο προσιτά για λιγότερο από 30 € – KindyCoder

[…] Αν μπορούμε να μετανιώσουμε την έλλειψη οξύτητας στα πρίμα. Είναι συμβατά μόνο με τους κωδικοποιητές SBC και AAC και δεν προσφέρουν Blutooth […]

Momentum 4 Wi-Fi: Ο Sennheiser εγκαινιάζει το κράνος μείωσης του θορύβου με αναθεωρημένη και διορθωμένη ρύθμιση | M-host

[…] Για την αποκατάσταση της υγιούς, η ορμή Wi-Fi περιλαμβάνει δύο μετατροπείς διαμέτρου 42 mm. Αρκετά για να εξασφαλιστεί, σύμφωνα με τον Γερμανό κατασκευαστή, μια συχνότητα και την κατάσχεση 2.000 Hz μιας απόκρισης συχνότητας. Επωφελείται επίσης από το Bluetooth 5.2, τεχνολογία Bluetooth Multipoint και ενίσχυση των κωδικοποιητών SBC, AAC, APTX και APTX. […]

Momentum 4 Wireless: Η Sennheiser εγκαινιάζει το κράνος μείωσης του θορύβου με ένα αναθεωρημένο και διορθωμένο σχέδιο – Euroericeran

[…] Για την αποκατάσταση της ήχου, η 4 ασύρματη ορμή ενσωματώνει δύο μετατροπείς διαμέτρου 42 mm. Τι εξασφαλίζει, σύμφωνα με τον γερμανικό κατασκευαστή, μια μεγάλη απόκριση συχνότητας, από 6 έως 22.000 Hz. Επωφελείται επίσης από το Bluetooth 5.2, Τεχνολογία Bluetooth Multipoint και υποστήριξη για τους προσαρμοσμένους κωδικοποιητές SBC, AAC, APTX και APTX. […]

Η Sennheiser εγκαινιάζει το κράνος μείωσης του θορύβου με αναθεωρημένο και διορθωμένο σχέδιο –

[…] Για την αποκατάσταση της ήχου, η 4 ασύρματη ορμή ενσωματώνει δύο μετατροπείς διαμέτρου 42 mm. Τι εξασφαλίζει, σύμφωνα με τον γερμανικό κατασκευαστή, μια μεγάλη απόκριση συχνότητας, από 6 έως 22.000 Hz. Επωφελείται επίσης από το Bluetooth 5.2, Τεχνολογία Bluetooth Multipoint και υποστήριξη για τους προσαρμοσμένους κωδικοποιητές SBC, AAC, APTX και APTX. […]

Windows 11: Ειδήσεις, Απαιτούμενη Διαμόρφωση, Εγκατάσταση, Λήψη, All About the Microsoft System – Blog

[…] Βελτίωση του Bluetooth και διαχείρισης του κωδικοποιητή AAC […]
Εκλογές τα καλύτερα φθηνά ακουστικά σε λιγότερο από 100 ευρώ-u-news

[…] πιο ακριβό δεν το κάνετε απαραίτητα. Ως εκ τούτου, το κράνος Sennheiser 350 είναι συμβατό με τους κωδικοποιητές AAC, APTX και APTX Low Ltency. Χάρη στον τελευταίο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και σειρές χωρίς να παρατηρήσετε ένα χάσμα μεταξύ […]

Sennheiser Momentum 4 Ασύρματη: Ο ανταγωνιστής της Bose και της Sony θα φορέσει μια πιο σύγχρονη κατασκευή | M-host

[…] Η ποιότητα των κλήσεων, θα ενσωματώσει μια αυτόματη ζωντανή και συμβατότητα με τον προσαρμοστικό κωδικοποιητή APTX και APTX. Σύμφωνα με την Canada Computer Systems & Electronics, το κράνος θα προσφέρεται σε τιμή 450 δολαρίων […]

Polk Sign S4 Test: Προικισμένο για την επιστροφή των φωνών – Kindycoder

[…] Bluetooth και μπορεί να λάβει μουσική από ένα smartphone ή οποιαδήποτε άλλη πηγή Bluetooth (κωδικοποιητής SBC). Τέλος, υπάρχει θύρα USB-A για πιθανές ενημερώσεις για […]

Sign S4 Polk Test: Προικισμένο για την επιστροφή των ψήφων

[…] Bluetooth και μπορεί να λάβει μουσική από ένα smartphone ή οποιαδήποτε άλλη πηγή Bluetooth (κωδικοποιητής SBC). Τέλος, υπάρχει θύρα USB-A για πιθανές ενημερώσεις για […]

Για το τέλος της πρώτης ημέρας, τα ακουστικά Samsung Premium βρίσκονται σε μειωμένη τιμή – Euroericanan

[…] Πολύ παρόν και μια τέλεια ισορροπία των μέσων. Το True Wireless είναι συμβατό με τους κλασικούς κωδικοποιητές SBC και AAC, αλλά δεν θα μπορέσουμε να βρούμε το APTX ή το LDAC. Τέλος, το Multipoint Bluetooth είναι επίσης […]

Ένα -37 %, το Jabra Elite 3 είναι πάντα πιο άνετο στην κλίμακα – inovamakerlab

[…] είναι επιθυμητό να δούμε ότι οι ακροατές επωφελούνται όχι μόνο από τον κωδικοποιητή SBC, αλλά και από το APTX. Τέλος, σύμφωνα με τον Jabra, προσφέρουν μια απάντηση σε συχνότητα 20 έως 20.000 […]

Για το τέλος της πρωταρχικής ημέρας, τα ακουστικά της Samsung’s Top Fee είναι σε μειωμένη τιμή | M-host

[…] Πολύ παρόν και μια τέλεια ισορροπία των μέσων. Το Wi-Fi Accurate είναι συμβατό με τους κλασσικούς κωδικοποιητές SBC και AAC, αλλά δεν θα μπορέσουμε να βρούμε το APTX ή το LDAC. Τέλος, το Multipoint Bluetooth είναι επίσης […]

Test OnePlus Nord Buds: Η πλήρης γνώμη μας – ακουστικά και ακουστικά

[…] Τα ακουστικά είναι ωστόσο συμβατά μόνο με τους κωδικοποιητές ήχου Bluetooth και SBC με απόκριση συχνότητας 20 έως 20.000 […]

Η Yamaha εγκαινιάζει ασύρματα ακουστικά για αθλητές και ακουστικούς – zetsense

[…] 6mm 드 지름 στα αθλητικά ακουστικά της. Bluetooth 5.2 및 기타 과 과 호환 됩니다 됩니다 됩니다. Bluetooth 오디오 코덱 aac, sbc 및 aptx 적응형. Ο Sil’on βρείτε μια λειτουργία περιβάλλοντος ήχου για να ακούσετε εξωτερικούς θορύβους, […]

Η Yamaha εγκαινιάζει ασύρματα γεγονότα για αθλητές και ακουστικούς – NetCNET

[…] 6 mm σε διάμετρο στα αθλητικά ακουστικά της. Είναι συμβατό μόνο με το Bluetooth 5.2 και άλλοι κωδικοποιητές ήχου Bluetooth AAC, SBC και APTX Adaptive. Εάν βρούμε μια λειτουργία περιβάλλοντος ήχου που επιτρέπει να ακούσετε εξωτερικούς θορύβους, […]

Yamaha YH-L700A Δοκιμή: εντυπωσιακή βύθιση ήχου –

[…] για να απενεργοποιήσετε το Bluetooth μιας πρώτης συσκευής για να χρησιμοποιήσετε το κράνος με άλλο. Όσο για τους κωδικοποιητές ήχου, το Yamaha YH-L700A υποστηρίζει το SBC, το AAC και το APTX […]

Ο Baker ήδη σπάει την τιμή του ασύρματου κράνος Sony WH-1000XM5 –

[…] “Πιο φυσικό”, αλλά με λιγότερα σοβαρά επισημάνθηκαν. Διαφορετικά, βρίσκουμε τους τρεις κωδικοποιητές ήχου Bluetooth SBC, AAC και LDAC. Το κράνος ενσωματώνει επίσης τον ακραίο αλγόριθμο DSEE της Sony, […]

JBL Flip 6 Review: Full Review – Ηχεία Bluetooth – Frandroid – Τεχνητή Νοημοσύνη

[…] Ελπίδα για ένα καλύτερο μεταβατικό καθεστώς για κάθε ηχείο και συνολικά καλύτερο ήχο. Επιτέλους, υποστηρίζεται μόνο ο κωδικοποιητής SBC, ο οποίος δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς η ποιότητα της ενίσχυσης και οι μετατροπείς παίρνουν […]

Το OnePlus Buds Pro δεν ήταν ποτέ τόσο προσιτό όσο για τις γαλλικές ημέρες –

[…] Όσον αφορά τους κωδικοποιητές Bluetooth Audio, τα ακουστικά είναι συμβατά με τα πιο κλασικά, AAC και SBC, αλλά και με το LHDC. Η επιχείρηση δείχνει ότι είναι συμβατά με το Bluetooth 5.2 και […]

Ποιο smartphone με τον Jack να επιλέξει το 2022 ? | Φαινομενικός

[…] Ακουστικότητα ήχου. Θα χαιρετίσουμε επίσης την παρουσία του Dolby Atmos, καθώς και τη διαχείριση των κωδικοποιητών Bluetooth SBC, AAC, APTX, LDAC. Το τηλέφωνο Samsung είναι μια καλή λύση για εκείνους τους οπαδούς του […]

Ποιο smartphone με τον Jack να επιλέξει το 2022 ? –

[…] Ακουστικότητα ήχου. Θα χαιρετίσουμε επίσης την παρουσία του Dolby Atmos, καθώς και τη διαχείριση των κωδικοποιητών Bluetooth SBC, AAC, APTX, LDAC. Το τηλέφωνο Samsung είναι μια καλή λύση για εκείνους τους οπαδούς του […]

Με μείωση κατά 25 %, το Nothings Ear (1) είναι πολύ καλή συμφωνία –

[…] Πολύ πειστικό. Το αυτί (1) κάνει μερικές παραχωρήσεις και βασίζεται στους κωδικοποιητές SBC και AAC. Τίποτα δεν συνεχίζει να ενημερώνει το προϊόν του και τώρα προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης […]

Momentum True Wireless 3: Η Sennheiser εγκαινιάζει τα νέα ασύρματα ακουστικά του High -End –

[…] επίσης ξεκινά τη συμβατότητα με τους κωδικοποιητές ήχου AAC και SBC, αλλά και με το APTX και το APTX Adaptive του Qualcomm. Αρκετά για να επιτρέψει, σε χαρτί, μια μετάδοση ήχου μέχρι 420 kbps καθώς και […]

Smartphones Χωρίς Jack: Οι καλύτερες λύσεις για να ακούσετε μουσική Φαινομενικός

[…] Αν ψάχνετε για ένα καλής ποιότητας και φθηνό κράνος ήχου, το Sennheiser 350BT είναι σαφώς η αναφορά που σας συμβουλεύουμε. Το προϊόν προσφέρει μια ισχυρότερη κατασκευή. Είναι συμβατό με τους κωδικοποιητές AAC, APTX και APTX Low LTency. […]

Ο διακόπτης Nintendo έχει τελικά ένα σύστημα φακέλων για την αποθήκευση παιχνιδιών – Frandroid – Wasstel Mali

[…] Περιορισμένος.Ενημέρωση 14.0 του διακόπτη Nintendo παρέχει επίσης καλύτερο έλεγχο όγκου από το κράνος Bluetooth ή την κονσόλα χάρη στην υποστήριξη του προφίλ AVRCP. Ο μέγιστος εξουσιοδοτημένος όγκος ήταν επίσης […]

Sony SRS -XB23 TEST: Φως με κάθε τρόπο – KindyCoder

[…] Έχει την ιδιαιτερότητα της υποστήριξης της μετάδοσης ήχου της υψηλής ποιότητας Sony LDAC με smartphones […]

Sony SRS-XB23 Δοκιμή: φως σε όλες τις απόψεις | Φαινομενικός

[…] Έχει την ιδιαιτερότητα της υποστήριξης της μετάδοσης ήχου της υψηλής ποιότητας Sony LDAC με smartphones […]

Xiaomi Buds 3T Pro: Τα νέα AirPods Xiaomi Pro βρίσκονται ήδη στην προώθηση Φαινομενικός

[…] Essociate μετατροπείς διαμέτρου 10 mm σε διάμετρο. Είναι επίσης συμβατά με τους κλασικούς κωδικοποιητές AAC και SBC, αλλά και με την έκδοση 4.0 στην πλευρά LHDC. Από την άλλη πλευρά, οι Xiaomi Buds 3T Pro […]

Χωροταξικός ήχος όπως στο Apple – Satra7kh.com

[…] Όλα υποστηρίζονται επίσης από ένα μέρος λογισμικού που η μάρκα ισχυρίζεται ότι έχει περιποιηθεί για να προσφέρει στους κωδικοποιητές ήχου LHDC για τραγούδια 24 bit/96 kHz με χαμηλή παραμόρφωση. Εμείς χαρτί, αυτό σημαίνει ότι η μουσική άκουσε […]

Air 2 Buds: Τα προσιτά ακουστικά Realme επιστρέφουν στο 35 € | Φαινομενικός

[…] 10 mm μετατροπείς, καθώς και ελεγκτής Bluetooth 5.2 συμβατό μόνο με κωδικοποιητές SBC και AAC. Επομένως, δεν θα υποστηρίξουν το APTX ή το LDAC, αλλά οι διαθέσιμοι κωδικοποιητές θα παραμείνουν […]

Η Yamaha εγκαινιάζει νέα ακουστικά που επικεντρώνονται στην ποιότητα ήχου – Archynewsy

[…] Το Yama E5b είναι επίσης συμβατό με τους κωδικοποιητές SBC, AAC και APTX. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη μια λειτουργία παιχνιδιού χαμηλής λανθάνουσας κατάστασης. Συνδέονται με το smartphone μέσω Bluetooth 5.2 και […]

HUAWEI Sound Joy Review: Sound by Devialet – MidwestFoodServiceNews

[…] Ακόμα και ένας προβολέας βίντεο, από την Apple Music και το Netflix. Σημειώστε ότι το ηχείο είναι συμβατό μόνο με τους κωδικοποιητές ήχου Bluetooth AAC και […]

Το Lowless από την Apple είναι στην πραγματικότητα μια ποιότητα ήχου στούντιο σε μια μεγάλη ποικιλία τίτλου στο Apple Store, που δεν έχει καμία σχέση με το μεταδιδόμενο στο κράνος, το Apple προσαρμόζει την ποιότητα του ήχου σύμφωνα με το κράνος που προφανώς προφανώς.

Sony Xperia Pro-i Test: Η κάμερα μεταμφιεσμένη ως smartphone | Φαινομενικός

[…] κωδικοποιητές ήχου, υπάρχουν πολλά για να βρεθεί η ευτυχία του: AAC-LC, AAC+, EAAC+, AAC-ELD, AMR-NB, AMR-WB, […]

Το Huawei Freebuds 4i εκμεταλλεύεται τις πωλήσεις που θα εμφανίζονται σε μισή τιμή – Frandroid – Τελευταία από τον κόσμο

[…] σε διάμετρο σε κάθε ένα από τα δύο ακουστικά. Επίσης, τα ακουστικά True-Wireless είναι καλά συμβατά με κλασικά κωδικοποιητές όπως το Bluetooth SBC και το AAC, αλλά δεν θα μπορέσουμε να βρούμε το APTX ούτε το LDAC. Για αυτές τις τιμές, έχουν την αξία […]

Δοκιμή του Jabra Elite 4 Active: Ακουστικά Ιδανικά για τον αθλητισμό, αλλά όχι μόνο – Συνεργάτες καινοτομίας

[…] Όχι μόνο η συμβατότητα με τον βασικό κωδικοποιητή Bluetooth, το AAC, αλλά και με το APTX, για μια λιγότερη μετάδοση ήχου […]

Η Belkin ξεκινά νέα συμβατά ασύρματα ακουστικά APTX HD και Multipoint Bluetooth | Φαινομενικός

[…] καλή αποκατάσταση των σοβαρών. Από την πλευρά Bluetooth, ο Belkin βάζει όχι μόνο στους κλασσικούς κωδικοποιητές SBC και AAC, αλλά και στο APTX HD, έναν ιδιαίτερα σπάνιο κωδικοποιητή για ακουστικά […]

Η Belkin ξεκινά νέα συμβατά ασύρματα ακουστικά APTX HD και Bluetooth Multipoint – Partners Innovation

[…] καλή αποκατάσταση των σοβαρών. Από την πλευρά Bluetooth, ο Belkin θέτει όχι μόνο στους κλασσικούς κωδικοποιητές SBC και AAC, αλλά και στο APTX HD, έναν ιδιαίτερα σπάνιο κωδικοποιητή για ακουστικά χωρίς […]

Η Xiaomi αποκαλύπτει τα μπουμπούκια της 3, τα ακουστικά που έχουν χαρακτηριστεί ως “Hifi” για λιγότερο από 70 ευρώ – εφημερίδα

[…] Επίσης, δεν υποδεικνύει οποιονδήποτε κωδικοποιητή ήχου Bluetooth, υποδεικνύοντας ότι τα ακουστικά έχουν μόνο SBC και AACTHE πιο δημοφιλή στην αγορά. Ωστόσο, ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι τα ακουστικά του είναι σε θέση να […]

MARSHALL ANC MOTIF: Η πλήρης αναθεώρησή μας – ακουστικά και ακουστικά

[…] Τα ακουστικά Marshall ANC είναι μικρά συνδεδεμένα δυναμικά πομπούς 6mm, συμβατά με το Bluetooth 5.2 κωδικοποιητές δέκτη SBC και AAC. […]

Amazfit PowerBuds Pro Test: Πραγματικά κόψτε τα ακουστικά για τον αθλητισμό | Τελευταία νέα

[…] Ωστόσο, μπορεί να υποδείξει ότι το PowerBuds Pro περιορίζεται στη χρήση κωδικοποιητών Bluetooth Audio Audio και […]

Snapdragon 8 Gen 1 Formalized: Ένα IA ενίσχυσε SOC για 2022 smartphones – Frandroid – W3 εφημερίδα

Ai soc para teléfonos inteligent το 2022 – Frandroid
ОзOr klipsch t5 ii: нноыйный озog – нншнλί и ишшнμύζ – nachedeu

[…] неееем с с с с с п п п п п п н ρίας п. Онно э нашники нежерживаю έπρεπε να зз хсы с р р р р р р р р р д д з з. С с н н н н н н п εντανά. Ч ч ч ч н н н н ы ы ы ы е е е е ч ч ч п ч ч п ч ч п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п œ. Э з занимае ветоошшан πραγματοποιού. Krocroger.0 и у рιάς Πίτα. […]

Έχω κουραστεί από αυτό το τραχύ σύστημα. Έχω ένα κράνος Sony H910N το οποίο δεν είναι πρώτη τιμή και υποστηρίζει μόνο το LDAC σε κωδικοποιητή “ποιότητας”. Θα ήταν δροσερό αν το χρησιμοποίησα με το Tel Android μου, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιώ το κράνος μου, αγόρασα αυτό το κράνος για να το συνδέσω με τα Windows 10, στην πρόσφατη τηλεόρασή μου Android, στο PS5 μου ή στον ενισχυτή μου Denon AV1600H. Καλά μαντέψτε τι, καμία από αυτές τις συσκευές δεν φροντίζει το LDAC, οπότε είμαι καταδικασμένος να χρησιμοποιήσω έναν βασικό κωδικοποιητή με αυτό το κράνος και ποτέ δεν εκμεταλλεύομαι μια αξιοπρεπή ποιότητα, θα έπρεπε να ρωτήσω πριν το αγοράσω επειδή είμαι ευαίσθητος στις διαφορές ποιότητας ήχου

الخبار ، مدطلبا πραγματοποιούμενοι النظام ، الدثبيد ، التنزيل ، الإ surla.com

[…] تحسين bluetooth وإدارة برنامج الترميز aac […]

Μιλήστε μαζί σας για τον κωδικοποιητή .. Αλλά όχι χαμηλό από την Apple που είναι το καλύτερο από όλα.. Διατίθεται με την ενημέρωση AirPod & iPhone, σας επιτρέπει να έχετε τον ίδιο ήχο όπως στο στούντιο χωρίς συμπίεση..

OnePlus Buds Pro Formalized: ακουστικά μείωσης θορύβου σε λιγότερο από 150 ευρώ – Frandroid – Θέλω κατάστημα

[…] ότι τα ακουστικά του είναι συμβατά με το Bluetooth 5.2, όμως δεν καθορίζει τους συμβατούς κωδικοποιητές ήχου Bluetooth. Είναι επίσης διαθέσιμη μια λειτουργία “Pro Gaming”, αυτή τη φορά επιτρέποντας […]

Προσιτά ακουστικά χωρίς συμβιβασμό για τον ήχο – Νέα – Sird

[…] Στερεοφωνικό υψηλής πιστότητας, βαθιά και λεπτομερή, υπόσχεται στον κατασκευαστή. Είναι συμβατά με τους κωδικοποιητές SBC, AAC και APTX ήχου. Υπάρχουν επίσης δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό για να καταγράψετε καλύτερα τη φωνή, ακόμα κι αν δεν φοράτε […]

Connenzja JBL Tour Pro Pros

[…] nie wytwarza żadnego szumu tła i jest w Stanie wytworzy bardzo duą głośno. Wreszcie kodeki sbc i aac są obains. Do Naszych Testów Go Posłuchaliśmy Pliki Alac Z iPoda Touch, Naszych List […]

Bowers & Wilkins PI7 Δοκιμή: Εξαιρετική ποιότητα ήχου, αλλά σε ποια τιμή | Φαινομενικός

[…] BLUETOOTH Transmission, Bowers & Wilkins έχει ενσωματώσει το καλύτερο όσον αφορά τους κωδικοποιητές ήχου. Θα βρούμε προφανώς τη συμβατότητα με το AAC και το SBC, τους περισσότερους κωδικοποιητές […]

Δοκιμή Bose Sport Earbuds: Amazing Sound – Download Premium WordPress & Prestashop Θέματα και Plugins

[…] Και όχι το χρωματικό και το στρεβλώστε τα γραμματόσημα. Στο Spotify ή στα συνηθισμένα αρχεία FLAC, αν ο κωδικοποιητής που χρησιμοποιείται είναι το SBC ή το AAC, όλα πηγαίνουν κρέμα. Σημειώστε ότι τα ακουστικά είναι συμβατά είτε με το LDAC είτε με […]

Ποια είναι τα καλύτερα αξεσουάρ για τον διακόπτη Nintendo ? – Κατεβάστε θέματα και plugins premium wordpress & prestashop

[…] το παραδέχτηκε, μια αρκετά κακή ποιότητα. Τέλος, Bluetooth 5.Το 0 υποστηρίζεται, ακριβώς όπως το Low Latentcy Aptx. Το τελευταίο θα είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε πραγματικά την καθυστέρηση. Είναι ακόμα απαραίτητο το κράνος ή το ζευγάρι σας […]

Xiaomi Redmi Σημείωση 10 Pro Test: Η πλήρης γνώμη μας – Smartphones – Download Premium WordPress & Prestashop θέματα και plugins

[…] Οι τάφοι δεν έχουν λίγη ενέργεια. Η Xiaomi υπογραμμίζει μια πιστοποίηση ήχου Hi-Res, ακόμη και σε ασύρματη ακρόαση, αλλά θυμηθείτε ότι μπορείτε να απολαύσετε ένα ενσύρματο κράνος σε αυτό το Redmi Note 10 […]

Η Asus Rog αποκαλύπτει ακουστικά και ακουστικά για παίκτες (με RGB) – BonneInfo

[…] Μια απαράμιλλη εμπειρία από την άποψη της εμβάπτισης. Αξιοποιώντας την προσαρμοστική τεχνολογία ήχου της Qualcomm Aptx και τη χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση, το ROG Strix Go Bt παρέχει άψογο και υψηλό ήχο Bluetooth […]

Cambridge Audio Melomania Touch Test: Μια δεύτερη μετασχηματισμένη δοκιμή – BonneInfo

[…] Essociate 7 mm ηχεία και είναι συμβατά με το κλασικό SBC και το AAC, αλλά και με το σπανιότερο APTX. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται με την ακρόαση μουσικής YouTube και Amazon Music στο […]

MARSHALL MODE II: Ο ειδικός AMP επιτίθεται στα ασύρματα ακουστικά – BonneInfo

[…] Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ήχου των ακουστικών του, ο Marshall τους έχει εξοπλίσει με μετατροπείς διαμέτρου 6 mm. Προσφέρουν επίσης μια απόκριση συχνότητας που κυμαίνεται από 20 έως 20.000 Hz και Bluetooth 5 συνδεσιμότητα.1. Ο Marshall επικοινωνεί επίσης με τη συμβατότητα με το Bluetooth Audio SBC και το APTX Codecs. […]

Δοκιμή Oppo A53S: Στα μισά του δρόμου μεταξύ γοητείας και απογοήτευσης – BonneInfo

[…] υποστηρίζει επίσης τους κωδικοποιητές ήχου Bluetooth SBC, AAC, APTX HD και LDAC, αλλά και τη δορυφορική γεωργία GPS, GPS L1, A-GPS, Beidou, Glonass και Galileo- […]

LG Tone Free FN6 Test: Η πλήρης γνώμη μας – κράνη και ακουστικά ~ κράνος

[…] εκδίκηση, ο ελεύθερος τόνος FN6 είναι ικανοποιημένος με το ελάχιστο με συμβατότητα μόνο με τους κωδικοποιητές AAC και SBC. Επομένως, το APTX και το LDAC δεν λαμβάνονται στο […]

HD 250BT: Ο Sennheiser κόβει το νήμα ενός θρυλικού μοντέλου | Φαινομενικός
[…] για να προχωρήσουμε περαιτέρω Aptx, LDAC, SBC: Κατανόηση των πάντα στους κωδικοποιητές ήχου Bluetooth […]
HD 250BT: Ο Sennheiser κόβει το σύρμα ενός θρυλικού μοντέλου – BonneInfo
[…] Για να πάτε περισσότερο Lanaptx, LDAC, SBC: Κατανοήστε τα πάντα για τους κωδικοποιητές ήχου Bluetooth […]
Το Belkin εγκαινιάζει νέα, πιο φιλόδοξα ακουστικά χωρίς δίσκο – BonneInfo
[…] Για να πάτε περισσότερο Lanaptx, LDAC, SBC: Κατανοήστε τα πάντα για τους κωδικοποιητές ήχου Bluetooth […]
LG Tone Free Test: Άνετα ακουστικά, αλλά ο ήχος δεν είναι αρκετά καθαρός – BonneInfo

[…] εκδίκηση, ο ελεύθερος τόνος FN6 είναι ικανοποιημένος με το ελάχιστο με συμβατότητα μόνο με τους κωδικοποιητές AAC και SBC. Επομένως, το APTX και το LDAC δεν λαμβάνονται στο […]

Για να πούμε την αλήθεια το APTX και το APTX HD δεν βλέπουμε τη διαφορά όταν είναι MP3, αλλά το LDAC υπάρχει πραγματικά μια ελαφριά διαφορά που έχω ένα MX3 και να πω την αλήθεια όταν πηγαίνω από SBC στο LDAC στον ήχο 256KB ή 320 Αισθάνομαι ότι η διαφορά μόνο στη φωνή θέλω να διευκρινίσω το πράγμα με το LDAC είναι ότι καθιστά τις φωνές σαφείς, αλλά εκτός από εκεί είναι επίσης ορισμένη μουσική των οποίων οι συμφωνίες είναι σαφέστερες και αντίθετα σε άλλες μουσικές, οι συμφωνίες παραμένουν επιτρέπονται, αλλά πιο διακριτικές Συνειδητοποιήστε τη διαφορά στην ευκρίνεια μεταξύ του LDAC και του SBC είναι πάνω απ ‘όλα απαραίτητο να μεθυσθεί, αφού η ακρόαση είναι πιο ευαίσθητη και λιγότερο ακριβής, συνειδητοποιούμε γρήγορα τις διαφορές μεταξύ του LDAC και του SBC

Huawei Freebuds Studio Test: Ένα πρώτο μάλλον ενθαρρυντικό κράνος Bluetooth | Φαινομενικός

[…] μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Wired – Huawei έχει ενσωματώσει δύο συμβατικούς κωδικοποιητές, AAC και SBC. Το APTX, το APTX HD ή το LDAC στερούνται έτσι την κλήση. Παρ ‘όλα αυτά, η κινεζική εταιρεία έκανε επίσης το κράνος της συμβατό […]

Το JBL αντανακλά τη δοκιμή Mini NC: Ακουστικά που έθεσαν τα αυτιά τους – BonneInfo

[…] Οι κωδικοποιητές Bluetooth, Mini NC αντικατοπτρίζουν είναι μόνο συμβατά με το SBC και το AAC, ούτε το APTX, ούτε το LDAC που έχει ληφθεί μέριμνα, όχι ότι είμαστε πραγματικά έκπληκτοι δεδομένης της έκθεσης […]

Δοκιμή των Buds onplus z: απλά ακουστικά… πολύ απλά ? – Bonneinfo

[…] Τα ακουστικά OnePlus έχουν δυναμικούς οδηγούς 10 mm. Η σύνδεση Bluetooth γίνεται στο Bluetooth 5.0, όπως είδαμε, αλλά οι Buds OnePlus Z επωφελούνται μόνο από τους κωδικοποιητές AAC και SBC. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από κωδικοποιητές υψηλής ευκρίνειας όπως APTX, HD APTX, ADAPTIVE APTX ή LDAC. […]

MPOW H19 IPO TEST: Ένα εκπληκτικό ακουστικό bluetooth αντι -bruit για 50 ευρώ – BonneInfo

[…] Να προσφέρει μια κατάλληλη υγιή εμπειρία στις περισσότερες άλλες καταστάσεις. Μόνο οι κωδικοποιητές SBC και AAC απαντούν στην κλήση, αλλά είναι περισσότερο από αρκετό για να αξιολογήσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας […]

Το Oppo αποκαλύπτει τα ακουστικά Enca X, την αληθινή ασύρματη ενεργή μείωση του θορύβου – Αρχείο

[…] Να είναι ικανοποιημένος με το AAC, το SBC και το LHDC. Το OPPO δεν έχει κάνει το COAC X συμβατό με το APTX ή το LDAC. Δεν υπάρχει επίσης ζήτημα πολλαπλών σημείων Bluetooth που σας επιτρέπει να συνδέσετε τα ακουστικά σε δύο […]

Το Oppo αποκαλύπτει τα ακουστικά Enca X, True Wireless με ενεργό μείωση θορύβου – BonneInfo

[…] Θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τα AAC, SBC και LHDC. Το OPPO δεν έκανε το ENCA X συμβατό με το APTX ή το LDAC. Ούτε υπάρχει ζήτημα πολλαπλών σημείων Bluetooth που επιτρέπει τη σύνδεση των ακουστικών με […]

Bose QC Earbuds vs Jabra Elite 85T: Ποια είναι τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά ? – Bonneinfo

[…] μάλλον προσανατολισμένο προς τα μπάσα και τα μέσα. Είναι επίσης συμβατά με τους ίδιους κωδικοποιητές Bluetooth: SBC και AAC. Κανένα από τα δύο ζεύγη δεν προσφέρει επομένως το APTX ή το […]

Δοκιμή του Samsung Galaxy Tab S7+: Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του iPad Pro στο Android | Φαινομενικός
[…] Το tablet υποστηρίζει όλες τις μορφές ήχου (AAC, FLAC, MP3, WAV …) με εξαίρεση το […]
Huawei Freebuds Pro Test: Η πλήρης γνώμη μας – κράνη και ακουστικά

[…] Συμβατότητα με τους πιο βασικούς κωδικοποιητές, δηλαδή SBC και AAC. Η Huawei έχει παραλείψει πράγματι το APTX, το HD APTX ή το LDAC, τα οποία επιτρέπουν στα αρχεία να μεταδίδονται με καλύτερη ποιότητα. Για το σήμα Bluetooth, […]

TWS NEO: Το Vivo εγκαινιάζει τα πρώτα ακουστικά Aptx HD της Aptx στη Γαλλία – Sendigital

[…] Επιπλέον, μετατροπείς 14,2 mm σε διάμετρο και είναι συμβατά με τον κωδικοποιητή APTX HD απουσία του LDAC. Αυτή τη φορά αυτά είναι ακουστικά ανοιχτά-fit-με τον τρόπο […]

Δοκιμή του Samsung Galaxy Note 20: Ένα καλό smartphone, χωρίς εξαιρετικά αποδοτικό επιχείρημα

[…] Η ακρόαση στο Bluetooth, το Samsung Galaxy Note 20 είναι συμβατή με το Bluetooth 5.0 και τα SBC, AAC, APTX, Codecs LDAC και ο κωδικοποιητής Samsung House. Επομένως, βρίσκουμε τους κύριους διαθέσιμους κωδικοποιητές ήχου […]

“Geoffroy Husson, δεν καταλάβατε απολύτως την αρχή της συμπίεσης δεδομένων. Σας προσκαλώ να ρωτήσετε για το πώς λειτουργεί το 7zip ή το WinRar.”Μπερδεύετε τη συμπίεση και την κωδικοποίηση δεδομένων. Ένας κωδικοποιητής μπορεί να είναι χωρίς απώλειες (χωρίς απώλειες) ή με απώλειες. Το FLAC είναι χωρίς απώλειες και λειτουργεί με αλγόριθμους πολύ κοντά στη λογική του λογισμικού που αναφέρετε ενώ έχετε μια συγκεκριμένη προσαρμογή σε ένα ηχητικό σήμα που επιτρέπει να είναι πιο αποτελεσματική από μια απλή συμπίεση 7ZIP ενός αρχείου ήχου. Από την άλλη πλευρά, οι κωδικοποιητές με απώλειες, οι οποίες είναι οι πιο συνηθισμένες, είναι πολύ πιο αποτελεσματικές στο κέρδος του διαστήματος, χάνοντας πληροφορίες που δεν είναι πλέον πανομοιότυπες.

Πράγματι, βλέπω ότι είναι άχρηστο να συνομιλούμε μαζί σας περισσότερο ^^ καλή μέρα παρά τα πάντα

Είστε κακής πίστης, μην αναγνωρίζετε τα λάθη σας, εφεύρουν γεγονότα και/ή δεν ξέρετε πώς να διαβάσετε και ακόμη και να κατανοήσετε ένα απλό σχέδιο. Σημειώνω ότι έχετε μια αρκετά επιφανειακή γνώση του ήχου και ότι είστε αχαλίνωτοι εδώ επίσης https: // www.σύλλογος.com/forum/t/σχόλια-yamaha-pressente-trois-amplifiers-retro-et-ene-le-les-as-audiophiles/430232/3 Κανονικά, όταν δεν γνωρίζουμε ότι ερευνούμε, ειδικά όταν προσποιούμαστε που εξηγούμε οι υπολοιποι.

Παραθέστε μου ότι η σελίδα Sony είναι ενδιαφέρουσα, αλλά. απλώς μια σελίδα μάρκετινγκ που δεν εξηγεί τίποτα τεχνικό. Θα μπορούσα να σας πω ότι δεκάδες μάρκες διαθέτουν ότι τα μοντέλα τους έχουν ένα τσιπ Bluetooth 5.0 Για να βελτιώσετε τη ροή, ενώ γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ψευδές. Αλλά είτε με βάση το έγγραφο της Sony, θα παρατηρήσετε ότι η μάρκα δεν χρησιμοποιεί “ποιότητα CD”, αλλά “ίδια με την ποιότητα του CD”, η οποία είναι μια απόχρωση που μπορεί να φαίνεται ασήμαντη, αλλά δείχνει ότι αυτή η ποιότητα δεν είναι συνώνυμη με την απώλεια , μόνο ισοδύναμο . Όχι, η τεχνική κωδικοποίησης LDAC δεν είναι χωρίς απώλειες επειδή βασίζεται σε μια αρχή της προσαρμοστικής δυναμικής, κατανέμοντας ένα περισσότερο ή λιγότερο σημαντικό βάθος bits ανά εύρος, το algo είναι τόσο προγνωστικό όσο και βασίζεται στις ικανότητες του ανθρώπινου αυτιού. Ανεξάρτητα από το πώς γίνεται το πρόβλημα, αυτός ο αλγόριθμος συμπίεσης δεν είναι χωρίς απώλειες (ακόμα και αν αυτό το algo ακολουθείται από ένα δεύτερο βήμα χωρίς απώλειες για να μειώσει τον τόπο), τόσο αποτελεσματική όσο είναι, ακόμη και αν η ποιότητά του μπορεί να είναι εντελώς ισοδύναμη με την ακρόαση. Ένα από τα χαρακτηριστικά (και το όριο) αυτού του κωδικοποιητή είναι να παίξει με τη διαφορετική ευαισθησία του αυτιού ανάλογα με τις συχνότητες, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα έναν θόρυβο γραμμικής ποσοτικοποίησης (με άλλα λόγια μια δυναμική που δεν είναι γραμμική όπως στο CD, αλλά προσαρμογή στην κατάσταση). Αυτό απλά δίνει ένα είδος μεταξύ δύο, ικανό να είναι ισοδύναμο με μια δυνητικά δυναμική Hi-Res σε χαμηλές συχνότητες για παράδειγμα, και όλο και πιο χαμηλό μία φορά στις πολύ υψηλές συχνότητες. Ένα 24-bit LDAC 990 μπορεί να είναι καλύτερη από την ποιότητα του CD (επειδή ο θόρυβος ποσοτικοποίησης απορρίπτεται πέρα ​​από τις κλασικές συχνότητες του CD), αλλά όχι χωρίς απώλειες σε σύγκριση με το αρχείο 24 bit από το οποίο. Ένα LDAC 16 -bit δεν θα είναι χωρίς απώλειες ούτε σε σύγκριση με το βασικό του αρχείο, από τη φύση του. Από την άλλη πλευρά, ο τρόπος λειτουργίας του σημαίνει ότι μπορεί να περιγραφεί ως ισοδύναμο, το οποίο μπορεί να υπερβεί τη δυναμική του CD σε ορισμένες συχνότητες και είναι λίγο λιγότερο καλή στους άλλους. Έτσι ναι, τεχνικά το LDAC μπορεί να προχωρήσει περισσότερο από την ποιότητα του CD, ακόμη και σε 16 bits, αλλά όχι, δεν είναι χωρίς απώλειες, εξ ου και η πολυπλοκότητα του να είναι σε θέση να το κρίνουμε. Για τη δοκιμή κωδικοποιητών, το SoundGuy χρησιμοποιεί απλά devboards με LDAC License, ένα εξαιρετικά κλασικό εργαλείο για αυτόν τον τύπο μέτρησης. Τελευταίο πράγμα, το FLAC δεν είναι εταιρεία ή οντότητα, απλώς ένας δωρεάν κωδικοποιητής που αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Xiph.

Πραγματοποιείτε τα beneries και δεν έχετε καταλάβει τη δοκιμή για την οποία μιλάτε. Το LDAC μπορεί να μεταφέρει χωρίς απώλειες ένα σήμα ανώτερο από το CD (είναι η Sony που το δείχνει και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τους πιστέψουμε δεδομένης της τεράστιας εμπειρίας που έχουν στο πεδίο ήχου, σας υπενθυμίζω ότι είναι στην προέλευση του CD) εδώ μια πολύ σαφής περιγραφή όπου βλέπουμε ότι το PCM 16/44kHz (CD) μεταδίδεται χωρίς απώλειες και ότι μόνο το PCM 24/96KHz υφίσταται απώλειες HTTPS://www.σόνι.NET/Products/LDAC/Η δοκιμή που δεν έχετε καταλάβει δεν ελέγχει την κωδικοποίηση/αποκωδικοποίηση του LDAC (το οποίο δεν είναι δυνατό χωρίς να περάσει από τη Sony επειδή δεν υπάρχει αυτόνομος κωδικοποιητής που έχει μια είσοδο και ψηφιακή έξοδο), αλλά αναλογικό της συσκευής δοκιμής. Εκτός αυτού, καταλάβατε ότι το FLAC επιτυγχάνει, είναι ότι είναι πιθανό ειδικά για μια εταιρεία όπως η Sony. Επιπλέον, ο συντάκτης δεν κατάλαβε ότι η λειτουργία κωδικοποίησης – η αποκωδικοποίηση χρησιμοποιεί ισχύ υπολογιστή και ότι λοιπόν χρειάζεται χρόνος, εξ ου και το φαινόμενο της καθυστέρησης .

Δεν είναι εντελώς αληθινό παρά τα πάντα, αφού ακόμη και σε λειτουργία CD, το LDAC διατηρεί μια υβριδική κωδικοποίηση, με σίγουρα ένα συστατικό χωρίς απώλεια του τύπου κωδικοποίησης Huffman (ο οποίος βρίσκεται στο FLAC), αλλά προηγείται από μια κωδικοποίηση MDCT, του οποίου η βάση είναι η ίδια Όσο για τους πρόσφατους κωδικοποιητές ATRAC, που χρησιμοποιούνται για παράδειγμα σε Vita ή PlayStation 3 και 4. Δεδομένου ότι το LDAC λειτουργεί σε μια κοπή του φάσματος σε διάφορες ζώνες συχνοτήτων (με περισσότερες ζώνες hi-res από ό, τι στο CD), ο λόγος θορύβου σήματος δεν είναι γραμμικός και επομένως δεν είναι πραγματικά συγκρίσιμο με αυτό που βρίσκουμε στο CD. Ωστόσο, για τις περισσότερες συχνότητες μπορούμε πραγματικά να εξετάσουμε (αν πιστεύουμε ότι ο μόνος ιστότοπος που κατάφερε να μετρήσει αυτό) ότι η ποιότητα του CD γενικά επηρεάζεται ή μάλιστα υπερβαίνει ορισμένες συχνότητες, ειδικά ότι ο κωδικοποιητής δεν χρησιμοποιεί καμία επίδραση κάλυψης. Αλλά συμφωνούμε ότι θα ζούσαν με τα διάσημα 1411kbs δεν έχει νόημα από μόνο του, αφού το FLAC, για παράδειγμα, μπορεί να έχει την ίδια ποιότητα με το CD με 2 φορές λιγότερη ροή. Πάρα πολύ κακό Sony προτιμώμενο μάρκετινγκ με το σφηνοειδές hi-res, αντί να κολλήσει σε μια πλήρως απώλεια ποιότητα CD, η οποία θα ήταν σε μεγάλο βαθμό εφικτή, ακόμη και σε ποιότητα 660.

Η μετάβαση στις επιλογές dev επιτρέπει περισσότερο ή λιγότερο να αναγκάσει τον κωδικοποιητή, ο οποίος δεν είναι μια πολύ “φιλική προς το χρήστη” λειτουργία

Τα Windows 10 κάνουν aptx. Ο αριθμός των LED αναβοσβήνει σε δέκτη Bluetooth όπως το Anker Soundsync A3341 επιβεβαιώνει.

Σας ευχαριστούμε και ναι αυτό είναι η ανησυχία, δεν είναι επειδή το τέτοιο και το κράνος έχουν όλους τους κωδικοποιητές που είμαστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιούν πάντα το καλύτερο.

Κράνος APTX, LDAC, SBC: Κατανόηση όλων σε κωδικοποιητές ήχου Bluetooth | Έφηβος.Καθαρά

[…] Η γιαγιά μου λέει ότι αυτό το plugin helpest είναι γελοίο, επιθυμώ για τις ενότητες, επειδή πληρούν αυτά τα υπέροχα εμπορεύματα. Για να ακούσετε μουσική με κράνος Bluetooth, υπάρχουν πολλοί κωδικοποιητές. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο ακουστικό Bluetooth ? SBC, APTX, APTX HD, Adaptive APTX, LDAC, παίρνουμε απολογισμό του… Η αδελφή μου λέει ότι αυτό το plugin είναι εξαιρετικό περιθώριο. Το ακόλουθο… […]

Γεια σου παιδιά είσαι στο fandroid ! Ως έθιμο, αυτός ο ιστότοπος είναι ο λιγότερο επαγγελματίας που υπάρχει ! Οι δοκιμές τους δεν είναι καθόλου σοβαρές ! Και έχουν μια μεγάλη τάση να πωλούν τα πλεονεκτήματα των σημείων που πληρώνουν . Για παράδειγμα η Samsung . Πρέπει να ζήσετε καλά και να πληρώσετε για τους αναγνώστες των φύλλων προϊόντων . ή αντιγράψτε τη Wikipedia για να δημιουργήσετε στυλ όπως αυτό το φάκελο του Κωδικοποιητικού Κρανίου . Ποιος δεν αλλάζει πολύ στην κατανόηση των κωδικοποιητών . Βασικά συν έχετε χρήματα και έχετε όλους τους σωστούς κωδικοποιητές με κάποιο τρόπο . Και ακόμα πολλοί μεγάλοι κατασκευαστές έβαλαν εκείνους της βάσης επειδή πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι υπάρχουν διαφορετικοί κωδικοποιητές ! Από τη στιγμή που το βασικό είναι αρκετό για αυτούς ! Και αυτό δεν είναι όλο ! Παίρνει μια άψογη πηγή μουσικής για να επωφεληθεί από αυτό, καθώς και τέτοια που πραγματικά δέχεται αυτούς τους κωδικοποιητές ! και άλλο σημαντικό σημείο έχουν το BT που το δέχεται επίσης . Έτσι, τα πάντα είναι ισοδύναμα με την τοποθέτηση των χεριών σας στο πορτοφόλι, αφού τα περισσότερα προϊόντα πωλούν αυτό το πρότυπο .

Geoffroy Husson, δεν καταλάβατε απολύτως την αρχή της συμπίεσης δεδομένων. Σας προσκαλώ να ρωτήσετε για το πώς λειτουργεί το 7zip ή το WinRar. Δεν έχει σημασία ότι η μορφή CD είναι ρυθμός ροής 1.411 Mbps. Αυτό που έχει σημασία είναι η μορφή συμπίεσης και αν αποκαταστήσει πλήρως το σήμα χωρίς απώλεια ή όχι. Το LDAC είναι η μόνη μορφή συμπίεσης για τη συμπίεση του σήματος ήχου των 1.411 Mbps από ένα αρχείο 16/44kHz και επιστρέψτε το χωρίς απώλεια εντός του ορίου της χρήσης της λειτουργίας 990 kbps, οπότε το LDAC μεταδίδει το σύνολο ενός σήματος 1.411 Mbps χρησιμοποιώντας ένα μικρότερο εύρος ζώνης.

Εκτός από τον έλεγχο των επιλογών του προγραμματιστή από το Android 11, με την ειδική εφαρμογή του κράνους ή στις ρυθμίσεις Bluetooth (αλλά μόνο για να γνωρίζετε αν βρίσκεστε στο SBC ή άλλο), όχι. Ακόμη πιο περίπλοκο σε δύσκολες συνθήκες, ο αυτόματος διακόπτης σε χαμηλό Bitrate SBC είναι πολύ συνηθισμένο.

Εντάξει καλά, αλλά πώς να ξέρετε ποιος κωδικοποιητής τέτοιου είδους και το κράνος συγχρονίζονται ? Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό ?

Εντάξει καλά, αλλά πώς να ξέρετε ποιος κωδικοποιητής τέτοιου είδους και το κράνος συγχρονίζονται ? Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό ?

Ακουστικά καλωδίων ή αρχεία ήχου FLAC. Αυτό είναι το ελάχιστο και περισσότερο από αρκετό. Σας ευχαριστώ ούτως ή άλλως για αυτό το αρχείο!

Το άρθρο είναι πλήρες και ενδιαφέρον, ωστόσο υπάρχουν πολλά λάθη σε πολλές λεπτομέρειες ! Το AAC δεν περιορίζεται απολύτως σε 250 kpbs, μπορεί να είναι αυτό στο πλαίσιο του Bluetooth, αλλά από αυτό μπορεί να πάει εύκολα σε 480 kbps ή ακόμα περισσότερα. Ένα άλλο σημαντικό σφάλμα, για να πιστέψουμε ότι ένα MP3 στα 192 kpbs θα αποσταλεί χωρίς πρόσθετη απώλεια εάν χρησιμοποιείτε μεγαλύτερο κωδικοποιητή. Είναι εντελώς ψευδές ! Το MP3 θα διακοσμηθεί από το τηλέφωνο και στη συνέχεια θα κωδικοποιηθεί με τον κωδικοποιητή και τη ροή στόχου, η οποία δημιουργεί αναγκαστικά άλλες ζημιές στον ήχο. Ο κωδικοποιητής είναι διαφορετικός, τα ψυχοακουστικά μοντέλα είναι διαφορετικοί, οι αλγόριθμοι και οι ρυθμίσεις, οπότε θα έχουμε αναγκαστικά μια πρόσθετη υποβάθμιση σε σχέση με το αρχικό αρχείο. Προφανώς ένας πιο αποτελεσματικός κωδικοποιητής από τον αρχικό θα περιορίσει τη θραύση ή ακόμα και θα το κάνει ανεπαίσθητο. Τέλος, άλλο ακαθάριστο σφάλμα, πιστεύοντας ότι ένα αρχείο που κωδικοποιείται με πολύ υψηλή ταχύτητα είναι πολύ λιγότερο καλό από ένα αρχείο χωρίς συμπίεση. Ναι, ένα AAC στα 250 kbps θα έχει απώλεια σε σύγκριση με την αρχική πηγή. Αλλά ένα AAC στα 320 ή περισσότερα και σχεδόν αδιαμφισβήτητα του αρχικού αρχείου. Ακόμη και με το καλύτερο υλικό στον κόσμο και τα καλύτερα αυτιά. Σας αφήνω να αναζητήσετε τις διάφορες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε τυφλή ακρόαση για να μάθετε περισσότερα (δοκιμές σε ABC HR ή ABX).

Κράνος APTX, LDAC, SBC: Κατανόηση όλων σε κωδικοποιητές ήχου Bluetooth | Κολοκύθα.Καθαρά

[…] Ακουστικά ακουστικά αυτά τα plugins WordPress είναι εδώ ένα εκτεταμένο . Για να ακούσετε μουσική με κράνος Bluetooth, υπάρχουν πολλοί κωδικοποιητές. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο ακουστικό Bluetooth ? SBC, APTX, APTX HD, APTX ADAPTIVE, LDAC, κάνουμε το επίπεδο σε … Γνωρίστε αυτό το θαυμάσιο δοκιμάστε αυτά τα plugins είναι ωραία!! Το ακόλουθο… […]

Κράνος APTX, LDAC, SBC: Κατανόηση όλων σε κωδικοποιητές ήχου Bluetooth | WT μπάσο

[…] κράνος ακριβώς εδώ είναι ένα πιο ανώτερο ακριβώς εδώ είναι ένα ορεινό ο ανώτερος παππούς μου λέει ότι αυτό το plugin είναι εξαιρετικά ορεινό! Για να ακούσετε μουσική με κράνος Bluetooth, υπάρχουν πολλοί κωδικοποιητές. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο ακουστικό Bluetooth ? SBC, APTX, APTX HD, Adaptive APTX, LDAC, παίρνουμε απολογισμό … Γνωρίστε αυτήν την αγάπη αυτές οι ενότητες είναι μάλλον ορεινές!! Το ακόλουθο… […]

Κράνος APTX, LDAC, SBC: Κατανόηση όλων σε κωδικοποιητές ήχου Bluetooth | Αινιγματικός

[…] Το κράνος εδώ είναι ένα άλλο λαμπερό εδώ είναι μια υπέροχη αδελφή μου που λέει ότι αυτό το plugin είναι εξαιρετικό επεκτατικό επεκτατικό!! Για να ακούσετε μουσική με κράνος Bluetooth, υπάρχουν πολλοί κωδικοποιητές. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο ακουστικό Bluetooth ? SBC, APTX, APTX HD, Adaptive APTX, LDAC, κάνουμε απολογισμό του… Ο ζωντανός αδελφός μου λέει ότι αυτό το plugin είναι εξαιρετικό διασκεδαστικό. Το ακόλουθο… […]

https: // wiki.υδρογόνο.IO/ευρετήριο.PHP?Τίτλος = ABC/HR για πληροφορίες ��

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από Disqus.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να δεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το Disqus με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέποντας στον εαυτό σας να απεικονίσει και να μοιραστεί περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσει την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά

Τιμή κανονική τιμή 39 $.99 $ 39.99

Για περαιτέρω εκπτώσεις εντολών μαζικής παραγγελίας, αμερικανικές επικοινωνίες: πωλήσεις@xmpow.com ή κάντε κλικ εδώ συνομιλία στο whatsapp

  • $ 0 Αποστολή σε παραγγελία λιανικής πώλησης άνω των 60 $
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 45 ημερών & Εγγύηση 12 μηνών
  • Σε απόθεμα
  • Απογραφή στο δρόμο
  • Η υπερβολική αριστεία της ποιότητας του ήχου. Αυτά τα ακουστικά αθλητισμού είναι μια έκδοση pro σε αυτή τη σειρά που υιοθετεί την τεχνολογία APTX-HD για να σας βυθίσει σε ισχυρό μπάσο με πλουσιότερες λεπτομέρειες. Εάν ψάχνατε για εκπληκτικό ήχο σε οποιοδήποτε όγκο, το MPOW 088ο είναι ένα must-buy για εσάς.
  • Συνεχίστε με τις πιο δύσκολες προπονήσεις. Με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, η MPOW Flame S παρέχει έως και 12 ώρες χρόνου αναπαραγωγής και 300 ωρών για τις προπονήσεις για όλη την ημέρα. Χρειάζονται μόνο 2 ώρες για να φορτωθούν πλήρως. Εκτός αυτού, η κατάσταση της μπαταρίας θα εμφανιστεί στο τηλέφωνό σας.
  • Βέλτιστη άνεση και ασφαλή προσαρμογή. 1. Τα ακουστικά MPOW Sport είναι εξαιρετικοί συνδυασμός άνεσης και σταθερότητας με σχεδιασμό με γάντζο αυτί και σε αυτί. 2. Η αναβάθμιση του υλικού του καλωδίου των ακουστικών το καθιστά ελαφρύτερο και πιο φιλικό προς το δέρμα.3. Οι μπουμπούκια αυτιών έρχονται σε 4 μεγέθη μπουμπούκια σιλικόνης και 1 μέγεθος μπουμπούκια αφρού μνήμης για τέλεια εφαρμογή.
  • IPX7 sweatproof για αθλήματα. Για πολλά χρόνια, η MPOW έχει δεσμευτεί να παρέχει εξαιρετικό ήχο για προπονήσεις. Τα ακουστικά MPOW κάνουν έναν ιδανικό σύντροφο σε παραδείγματα, αφού η νανο-επικάλυψη μπορεί να νιώσει το φούτερ σε έντονες προπονήσεις και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
  • Μεγάλη απόδοση κατά τη λήψη κλήσεων: Αυτά τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα με CVC8.0 μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου για να φιλτράρετε τον θόρυβο του φόντου και να καταγράψετε τη φωνή σας ακόμη και όταν λαμβάνετε κλήσεις κατά την οδήγηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο. Εκτός αυτού, υποστηρίζει επίσης τη διπλή σύνδεση, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με 2 συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα.

MPOW FLAME S APTX-HD Ασύρματα ακουστικά