Bitdefender Total Security – Λήψη, Λήψη BitDefender Total Security 2023 για Windows, Mac, Web, iOS, Android.

Bitdefender Total Security 2023

Εξοπλισμένο με μια σαφή και εργονομική διεπαφή, το Bitdefender Total Security καθιστά δυνατή την εκτέλεση πλήρους προστασίας έως και 5 αεροσκαφών σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα. Από το απλό ransomware, το spam και άλλους ιούς λογισμικού κατασκοπείας, προσφέρει πλήρη προστασία από όλες τις κακόβουλες απειλές που μεταφέρουν στον ιστό και θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τις συσκευές σας και ταυτόχρονα να ανακτήσουν όλα τα προσωπικά σας δεδομένα. Προσφέρεται σε € 31,99/ έτος αντί για € 84,99/ έτος. Προαιρετικά, είναι δυνατόν να εγγραφείτε σε ένα VPN.

Bitdefender Total Security για Windows

Bitdefender Total Security

Το Bitdefender Total Security είναι ένα Πολύ πλήρες λογισμικό ασφαλείας που είναι υπεύθυνο για τη βελτιστοποίηση της χρήσης ενός υπολογιστή με τη φροντίδα όλων των κινδύνων που prowl. Από το κλασικό antivirus έως την κρυπτογράφηση αρχείων, συμπεριλαμβανομένης της απόρριψης, όλα πάνε εκεί.

Το Bitdefender Total Security έχει τον κύριο στόχο του αποτρέψτε την εισβολή του ιού στο σύστημα Και για αυτό έχουν αποτελεσματικά εργαλεία. Φυσικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα antivirus που προσφέρει 3 αναλύσεις, γρήγορες, πλήρεις και σε -βαθμό. Οι πιο έμπειροι μπορούν να ξεκινήσουν μια εξατομικευμένη σάρωση σε ορισμένους φακέλους ή αρχεία ειδικότερα.

Bitdefender Total Security Οφέλη από τη βάση υπογραφών προϊόντων Bitdefender, όπου ήδη αναφέρεται πολλά κακόβουλα προγράμματα, γεγονός που καθιστά την ανίχνευσή τους πιο προφανές. Επιπλέον, το BitDefender Total Security μπορεί Αναλύστε τα τρωτά σημεία του συστήματος, Και αυτό θα απαιτούσε μια ενημέρωση. Φροντίζει ένα τείχος προστασίας Ανίχνευση πραγματικού χρόνου Για να αποκλείσετε την πρόσβαση στον υπολογιστή.

Το Bitdefender Total Security περιλαμβάνει επίσης δύο πολύ πρακτικά εργαλεία. Το πρώτο είναι το Antispam για να αποφύγετε να είναι συγκλονισμένοι από το SPAM με 5 επίπεδα ανοχής. Το δεύτερο είναι το αντιφλωτικό (ή το αντι-αντισυμβαλλόμενο), που εμποδίζει τους ύποπτους ιστότοπους που θα ζητούσαν τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας. Το πρόγραμμα προστατεύει τον Internet Explorer, Firefox, Yahoo! Messenger και Windows Live Messenger από προεπιλογή.

Το Bitdefender Total Security διαθέτει επίσης μια σειρά λύσεων σχετικά με τοΒελτιστοποίηση υπολογιστών. Ενέργειες τόσο πολύτιμες όσο ο καθαρισμός περιττών αρχείων, η ανίχνευση διπλών, Ανάπτυξη σκληρού δίσκου, είναι διαθέσιμη η διαγραφή αρχείων.

Ένα εργαλείο καθαρισμού μητρώου είναι μέρος αυτής της παλέτας, αλλά μέχρι σήμερα, η αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας δράσης δεν έχει αποδειχθεί ποτέ πραγματικά πραγματικά. Επομένως, η χρήση του παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του χρήστη.

Το Bitdefender Total Security είναι υπεύθυνη για την προστασία του συστήματος, εξοικονομώντας σημαντικά αρχεία. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ασφαλές στο σκληρό δίσκο, δηλαδή ένα Ασφαλίστε το αρχείο προσβάσιμο μόνο με έναν κωδικό πρόσβασης. Ερώτηση αντιγράφων ασφαλείας, το BitDefender Total Security μπορεί να διατηρήσει ορισμένα τμήματα του συστήματος σε τοπικό επίπεδο ή σε online λογαριασμό που θα έχετε δημιουργήσει προηγουμένως. Πολύ βολικό.

Ας προσθέσουμε επίσης αυτό Μονάδα γονικού ελέγχου σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα των παιδιών σας στο διαδίκτυο και στον υπολογιστή γενικά. Μια λειτουργία “παιχνιδιού” βελτιστοποιεί το σύστημα για να αφήσει όσους πόρους δωρεάν για το παιχνίδι. Αυτές οι δύο λειτουργίες είναι παράμετρος στο άνοιγμα του λογισμικού.

Η συνολική ασφάλεια του Bitdefender απευθύνεται σε όλα τα ακροατήρια και τις προσφορές από την εγκατάστασή του (απίστευτα μακρά και κουραστική), 3 διεπαφές: Standard, Intermediary, Expert. Το δεύτερο είναι το πιο λειτουργικό, τόσο καθαρό όσο και πλήρες.

Η συνολική ασφάλεια του Bitdefender θα ήταν πληρέστερη για την εξασφάλιση του συστήματος στο οποίο εργάζεστε, παίζετε ή διασκεδάστε. Διαισθητικό, γρήγορο, πλήρες και αποτελεσματικό, δεν τον ρωτάμε περισσότερα.

  • 3 διεπαφές για όλους τους χρήστες
  • Πολύ ευρύ φάσμα εργαλείων
  • Ειδική λειτουργία για παιχνίδια
  • Ανάλυση πριν από την εγκατάσταση

Bitdefender Total Security 2023

Bitdefender Total Security 2023

Παρουσίαση του Bitdefender Total Security 2023 με λήψη.com

Επιλέξτε την καλύτερη λύση ασφάλειας της αγοράς όταν έρχεστε Κατεβάστε το Bitdefender Total Security 2023. Δημιουργήθηκε το 2001, η μάρκα Bitdefender δημοσιεύει λύσεις ασφαλείας με το κλειδί, που προορίζονται τόσο για άτομα όσο και για επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τις ανάγκες τους. Εξοπλισμένα με εργαλεία υψηλής απόδοσης, θα φροντίσει να προστατεύει όλα τα παράθυρα, τα macOs ή τις κινητές συσκευές σας κάτω από το Android και το iOS, χωρίς να τα επιβραδύνουν ποτέ.

Σήμερα, το Bitdefender είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια της πληροφορικής με περισσότερους από 500 εκατομμύρια πελάτες. Το Download BitDefender είναι να έχετε την εγγύηση ότι έχετε ένα σοβαρό και αξιόπιστο antivirus, με κάλυψη 24 ετών. Το Bitdefender Antivirus Service διατίθεται σε όλες τις γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών.

Περιγραφή λογισμικού

Εξοπλισμένο με μια σαφή και εργονομική διεπαφή, το Bitdefender Total Security καθιστά δυνατή την εκτέλεση πλήρους προστασίας έως και 5 αεροσκαφών σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα. Από το απλό ransomware, το spam και άλλους ιούς λογισμικού κατασκοπείας, προσφέρει πλήρη προστασία από όλες τις κακόβουλες απειλές που μεταφέρουν στον ιστό και θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τις συσκευές σας και ταυτόχρονα να ανακτήσουν όλα τα προσωπικά σας δεδομένα. Προσφέρεται σε € 31,99/ έτος αντί για € 84,99/ έτος. Προαιρετικά, είναι δυνατόν να εγγραφείτε σε ένα VPN.

Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του Bitdefender Total Security

Επιλέγοντας να κατεβάσετε την BitDefender Total Security, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία αιχμής -edc και proactive προστασίας προκειμένου να ενεργήσετε σε όλα τα μέτωπα για να επωφεληθείτε από την τρομερή αποτελεσματικότητα έναντι όλων των απειλών στο διαδίκτυο, ακόμη και άγνωστες.

Για να γίνει αυτό, το Bitdefender Total Security θα φροντίσει να μπλοκάρει τις επιθέσεις ακόμα και πριν ξεκινήσουν. Οι νέες τεχνολογίες πληροφοριών για την απειλή στον κυβερνοχώρο μπορούν να αναλύσουν και να εντοπίσουν ύποπτες δραστηριότητες στο δίκτυο και να εμποδίσουν το κακόβουλο λογισμικό και τις διευθύνσεις URL που συνδέονται με botnets, καθώς και επιθέσεις βίαιης δύναμης. Μόλις εντοπίσει μια ύποπτη δραστηριότητα, λαμβάνει αμέσως μέτρα για την πρόληψη των λοιμώξεων. Εξετάζει τον υπολογιστή σας σε αναζήτηση παρωχημένου και ευάλωτου λογισμικού, ελλείπουσες διορθώσεις ασφαλείας και δυνητικά επικίνδυνες παραμέτρους συστήματος και υποδεικνύει τις καλύτερες διορθώσεις.

Με το σύστημα αυτο-πιλότων, το BitDefender Total Security Antivirus παίζει το ρόλο ενός συμβούλου ασφαλείας και σας δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση ασφαλείας σας. Είναι σε θέση να σας προτείνει ενέργειες ασφαλείας ανάλογα με τις ανάγκες του συστήματός σας και τις συνήθειες χρήσης σας. Μέσω της τεχνολογίας φωτονίων, προσαρμόζεται στις ρυθμίσεις λογισμικού και υλικού του συστήματός σας για να αποθηκεύσετε τους πόρους του υπολογιστή σας και να βελτιώσετε τόσο την ταχύτητα όσο και την απόδοση. Κάνει τακτικά καθαρισμό στο παρασκήνιο για να βελτιώσει την απόδοση του υπολογιστή σας χωρίς να ενοχλεί την εργασία σας.

Τέλος, η Side Life, δεν θα ξεπεράσετε, καθώς με τη λήψη της συνολικής ασφάλειας του Bitdefender, θα μπορείτε να απολαύσετε ένα απλό και ισχυρό VPN (προαιρετικό για ένα συμπλήρωμα). Πράγματι, θα είναι υπεύθυνο για την προστασία των δραστηριοτήτων σας σε απευθείας σύνδεση με κρυπτογράφηση όλης της κυκλοφορίας ιστού. Αυτό θα σας επιτρέψει να είστε σε θέση να περιηγηθείτε με ευκολία από ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, επιτρέποντας την αυτόματη κρυπτογράφηση όλων των δεδομένων σας. Αυτό καθιστά δυνατή την απόκρυψη της ταυτότητάς σας και της γεωλογίας σας και την παράκαμψη των περιορισμών των υπηρεσιών ορισμένων χωρών. Είναι σε θέση να κρυπτογραφήσει έως και 200 ​​MB κυκλοφορίας την ημέρα ταυτόχρονα στα παράθυρα, τα macOs, το iOS και τις συσκευές Android. Οι ιχνηλάτες της επέκτασης κατά της παρακολούθησης που συλλέγουν τα δεδομένα σας και σας επιτρέπουν να προβάλετε και να διαχειρίζεστε αυτές τις πληροφορίες για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε.

Ο γονικός έλεγχος του Bitdefender, από την άλλη πλευρά, είναι η βοήθεια για τους γονείς και την ασφάλεια για τα παιδιά. Μέσω αυτού του εργαλείου, θα είστε σε θέση να φιλτράρετε πλήρως ακατάλληλο περιεχόμενο και να περιορίσετε το χρόνο των παιδιών σας που ξοδεύονται μπροστά από την οθόνη. Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, να γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν να συνδεθείτε στο Bitdefender Central από απόσταση για να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές τους στο διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Τέλος, πολλά άλλα χαρακτηριστικά όλα είναι χρήσιμα, όπως και τα άλλα, είναι επίσης μέρος της σουίτας antivirus της συνολικής ασφάλειας Bitdefender ως πιθανότητα να είναι σε θέση να αξιολογήσει την ασφάλεια του δικτύου Wi-Fi και του δρομολογητή σας, όπου κι αν είστε συνδεδεμένοι. Θα είστε επίσης σε θέση να αποφύγετε τους κακόβουλους δεσμούς και όλες τις απειλές που οι φίλοι σας θα μπορούσαν να σας στείλουν παρά τους εαυτούς τους μέσω κοινωνικών δικτύων και να απολαύσουν τα εργαλεία ενάντια στην απώλεια και την κλοπή του smartphone, tablet ή φορητού υπολογιστή σας, προσβάσιμα από το τηλεχειριστήριο οπουδήποτε μέσω του κεντρικού σας bitdefender λογαριασμός.

Τις εναλλακτικές λύσεις

Εάν δεν θέλετε να κατεβάσετε το bitdefender totcurity, γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις, ξεκινώντας από το Avast Free Antivirus. Δωρεάν και αποτελεσματικό πρόγραμμα προστασίας από ιούς, διαθέτει ισχυρές επιλογές ανάλυσης και ενημερωμένη βάση δεδομένων ορισμού σε πραγματικό χρόνο. Συμβατό με τις τελευταίες εκδόσεις των Windows στον υπολογιστή καθώς και με το Android και το iPhone, το Antivirus είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες. Η Avast ανήκει στην Gen Digital Group, η οποία κατέχει το ίδιο άλλο σημαντικό αντιιροειδές στην αγορά: Norton, Avg ή Avira. Η ομάδα έχει συγχωνευθεί για να δώσει έναν παγκόσμιο ηγέτη στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο με τον ίδιο τρόπο όπως το Bitdefender.

Η άλλη εναλλακτική λύση στο BitDefender είναι το λογισμικό ασφαλείας Kaspersky Internet. Πλήρης, γρήγορη και ασφαλή λύση, εξασφαλίζει μόνιμη παρακολούθηση πραγματικού χρόνου του υπολογιστή σας. Γι ‘αυτό, έχει 3 τύπους προστασίας: ανάλυση με βάσεις υπογραφής, ευρετική ανάλυση και αναστολέας συμπεριφοράς. Είτε πρόκειται για ιούς, spam, phishing, hackers ή spyware, εντοπίζονται αυτόματα και καθοδηγούνται πριν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Ωστόσο, η Kaspersky δημοσιεύεται από μια ρωσική εταιρεία και έχει τοποθετηθεί στον μαύρο κατάλογο πολλών χωρών (Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία) για τους δεσμούς της με την τοπική κυβέρνηση κατά τη στιγμή του πολέμου στην Ουκρανία.