Οι εφαρμογές του Bing GPT-Homework στο Google Play, το Bing Chat, το GPT-4 chatbot από τη Microsoft, είναι πλέον ανοιχτό σε όλους

Το Bing Cat, το chatbot που βασίζεται στη Microsoft GPT-4, είναι πλέον ανοιχτή σε όλους

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).

Bing GPT-Homework βοηθός

Το Bing είναι η τέλεια εφαρμογή για καρφιά που χρειάζονται απεριόριστη πρόσβαση στην εργασία στο σπίτι οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Με το Bing, μπορείτε να βασιστείτε σε μια ισχυρή και αξιόπιστη πλατφόρμα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών πόρων και υποστήριξης για να σας βοηθήσει να υπερέχετε στις σπουδές σας.
Χαρακτηριστικά του Bing:

Βοήθεια για την εργασία 24/7: Χρειάζεστε βοήθεια με την εργασία σας? Το Bing σας καλύπτεται! Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων ερωτήσεων και απαντήσεων από διάφορα θέματα, όπως μαθηματικά, επιστήμη, ιστορία, αγγλικά και πολλά άλλα. Η κοινότητα των ενημερωμένων εμπειρογνωμόνων και των συναδέλφων μας είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο για να σας παρέχει ακριβείς απαντήσεις και εξηγήσεις.

Απεριόριστη πρόσβαση: Πείτε αντίο στους περιορισμούς! Το Bing προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσο συχνά χρειάζεστε χωρίς περιορισμούς. Είτε έχετε μια ερώτηση ή πολλαπλές εργασίες, ο Bing διαθέτει τους πόρους για να σας βοηθήσει κάθε βήμα.

Οπουδήποτε, οποτεδήποτε: Μελετώντας εν κινήσει? Κανένα πρόβλημα! Το Bing είναι προσβάσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες, που περιλαμβάνονται smartphones, tablet και υπολογιστές. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας ή να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο από οποιαδήποτε συσκευή με συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο, επιτρέποντάς σας να αναζητήσετε βοήθεια για την εργασία όπου και όποτε το χρειάζεστε.

Βέβαια βάση δεδομένων: Το Bing διαθέτει μια εκτεταμένη βάση δεδομένων ερωτήσεων και απαντήσεων που συνεισφέρει μια μεγάλη κοινότητα χρηστών. Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε κοινές ερωτήσεις στο σπίτι, καθώς και πιο περίπλοκα προβλήματα. Η βάση δεδομένων ενημερώνεται συνεχώς, εξασφαλίζοντας ότι έχετε πρόσβαση στις τελευταίες και πιο ακριβείς πληροφορίες.

Κοινοτική αλληλεπίδραση: Το BING προάγει τη συνεργατική μάθηση μέσω της διαδραστικής της κοινότητας. Μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους μαθητές, να κάνετε ερωτήσεις, να δώσετε απαντήσεις και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για να βελτιώσετε την κατανόησή σας για διαφορετικά θέματα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαβάσετε από τους συνομηλίκους σας και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με άλλους.

Διεπαφή φιλική προς το χρήστη: Το Bing διαθέτει φιλική προς το χρήστη διεπαφή που διευκολύνει την πλοήγηση και τη χρήση. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να είναι διαισθητική και απλή, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να βρείτε γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζεστε χωρίς κανένα

Με το Bing, θα έχετε μια αξιόπιστη εφαρμογή βοήθειας για την εργασία στο σπίτι που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση, οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Πείτε αντίο στο άγχος στο σπίτι και γεια σας στην ακαδημαϊκή επιτυχία με τον Bing! Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή και λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε για να υπερέχετε στις σπουδές σας.

Το Bing Cat, το chatbot που βασίζεται στη Microsoft GPT-4, είναι πλέον ανοιχτή σε όλους

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε το Open στο κοινό του chatbot του από την τεχνητή νοημοσύνη Bing Cat, ενσωματωμένη στην επώνυμη μηχανή αναζήτησης, καθώς και νέα χαρακτηριστικά. Χρήσιμες προσθήκες που κάνουν αυτό το συνομιλητικό AI πάντα πιο ενδιαφέρουσα μπροστά από το chatgpt.

Η Microsoft συνεχίζει να στοιχηματίζει στο σπιτικό του AI. Η αμερικανική πολυεθνική μόλις ανακοίνωσε αρκετά νέα χαρακτηριστικά για το chatbot της από την τεχνητή νοημοσύνη Bing Cat, σε μια θέση που δημοσιεύθηκε στις 4 Μαΐου 2023 στο επίσημο blog της. Με, ως κύρια ανακοίνωση, το άνοιγμα αυτής της υπηρεσίας στο κοινό, χωρίς λίστα αναμονής.

Γεννημένος από τη συγχώνευση του Chatbpt Chatbpt στη μηχανή αναζήτησης Microsoft Bing τον Φεβρουάριο του 2023, η Bing Chat προσφέρει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με το εργαλείο OpenAI, αναφέροντας τις πηγές του και προσφέροντας μια πιο προσιτή διεπαφή στους αρχάριους. Σημειώστε ότι χρησιμοποιεί το GPT-4 σε μια εξατομικευμένη έκδοση για τις ανάγκες της Microsoft. Αλλά με αυτήν την τελευταία ενημέρωση, το chatbot Κατασκευάστηκε στη Microsoft πρέπει να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο από το δίδυμο του.

Κάντε τη γάτα bing απλούστερη και προσβάσιμη

Υπάρχουν πολλά νέα προϊόντα που επιδιώκουν να κάνουν το Bing Cat πάντα πιο εύκολο στη χρήση. Αυτό συμβαίνει με την προσθήκη ιστορικού γάτας: μπορείτε τώρα να βρείτε ένα ίχνος των προηγούμενων συνομιλιών σας με τη συνομιλία Bing. Εάν αυτή η επιλογή περιορίζεται επί του παρόντος σε αυτή τη χρήση, η Microsoft καθορίζει ότι θέλει από την άποψη των νέων συνομιλιών με το Bing Cat μπορεί να βασιστεί σε αυτό το ιστορικό για να παράσχει πιο εξατομικευμένες απαντήσεις.

Μια άλλη χρήσιμη προσθήκη: Η πιθανότητα εξαγωγής και κοινής χρήσης μέρους των συνομιλιών σας με το chatbot. Ακόμη και αν δεν υπήρχε τίποτα για να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τις απαντήσεις chatbot, αυτή η επιλογή επιδιώκει να απλοποιήσει την κοινή χρήση σε κοινωνικά δίκτυα και άλλες πλατφόρμες.

Η Microsoft έχει επίσης επιδιώξει να βελτιώσει τις απαντήσεις του συνομιλητικού AI, προσφέροντας νέες οπτικές απαντήσεις μέσω γραφικών ή καμπυλών και καλύτερη ικανότητα ανάλυσης και περίληψη του Long PDF ή των ιστοσελίδων.

Η Bing Cat ανοίγει επίσης ένα ευρύτερο κοινό. Το Bing Image Creator, το εργαλείο δημιουργίας εικόνων της Microsoft IA παρόμοιο με το (και προωθημένο από) Dall-E, υποστηρίζει τώρα περισσότερες από 100 διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της γλώσσας.

Ομοίως, το Bing Chat τώρα δέχεται τρίτα plugins: οι προγραμματιστές θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους πρόσθετα προγράμματα για τη συνομιλία Bing. Η Microsoft αναφέρει συγκεκριμένα δύο plugins που είναι ήδη διαθέσιμα στο ChatGPT: Openingable και Wolfram Alpha. Η ενσωμάτωση του Openable επιτρέπει στο chatbot να διατηρήσει τραπέζια ή την προσθήκη του Wolfram Alpha για να παράσχει λεπτομερείς απαντήσεις σε ερωτήσεις για επιστημονικά θέματα.

Ένα chatbot που προτιμά πάντα την άκρη

Αυτό το φεστιβάλ διαφημίσεων ολοκληρώνεται με προσθήκες για καλύτερη ενσωμάτωση της συνομιλίας Bing στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge. Εάν ένα κουμπί επιτρέπει ήδη πρόσβαση στην υπηρεσία χωρίς να αφήσετε την ιστοσελίδα σας, κάντε κλικ σε έναν σύνδεσμο που αποστέλλεται από το Bing Cat θα ανοίξει τώρα τη σελίδα σε ένα ειδικό παράθυρο πλευρικής.

Μια άλλη βελτίωση: η δυνατότητα απαιτήσεων για τη συνομιλία Bing για τις ενέργειες προγράμματος στο πρόγραμμα περιήγησης. Η Microsoft λέει, για παράδειγμα, ότι θα είναι δυνατό να του ζητήσετε να κλείσει ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο. Στο μέλλον, αυτό το παράθυρο chatbot για το Edge θα πρέπει ακόμη και να σας επιτρέψει να επιλέξετε τον γενικό τόνο των απαντήσεων CAT Bing CAT.

Microsoft Edge

Τέλος, όπως καθορίσαμε στην αρχή του άρθρου, η Bing Cat περνά καλά ” Ανοικτή προοπτική “, Διαγραφή εγγραφής σε μια υποχρεωτική λίστα αναμονής και αφήνοντας σε οποιονδήποτε να δοκιμάσει την υπηρεσία Μετά τη σύνδεση με έναν λογαριασμό της Microsoft… Αλλά μόνο αν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Edge προς το παρόν. Η Microsoft θα παίξει το πλεονέκτημά του μέχρι το τέλος για να σας κάνει να αγαπάτε το πρόγραμμα περιήγησής του.

Ως υπενθύμιση, για να επωφεληθείτε από τη γάτα bing, Απλά έχετε έναν λογαριασμό της Microsoft και αποκτήστε πρόσβαση στην υπηρεσία από τον ιστότοπο Bing με το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge ή μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).

Bing Gpt

Ναι, έχετε χρησιμοποιήσει το GPT-4 στο Bing από τον Φεβρουάριο

Microsoft Bing

Η Microsoft δήλωσε ότι η GPT-4 είχε εγχυθεί στο νέο Bing Ήδη από τον περασμένο μήνα. Οι ειδήσεις ήρθαν σήμερα μετά την αποκάλυψη του Openai GPT-4, το οποίο είναι τώρα avairable για τους συνδρομητές chatgpt plus. Αυτή η προσθήκη του GPT-4 στο Intelligent Bing Consiams για την άφιξη περισσότερων βελτιώσεων στο chatbot του, περιλάμβανε πρόσβαση στη νέα πολυτροπική του δυνατότητα.

Τις τελευταίες εβδομάδες, είδαμε τη Microsoft να αναπτύξει μια σειρά ελάχιστων βελτιώσεων στο Bing, από την αύξηση των ημερήσιων ορίων συνομιλίας για τη βελτίωση των τρόπων. Τώρα, η εταιρεία Redmond επιβεβαίωσε τη μεγαλύτερη ενημέρωση σχετικά με αυτό: GPT-4. Είπε ότι το τελευταίο μοντέλο AI του OpenAI τροφοδοτεί το Bing από τον Φεβρουάριο, εξηγώντας τις σημαντικές (αν και πιθανώς ελάχιστα αξιοσημείωτες από πολλές) βελτιώσεις ποιότητας στις απαντήσεις.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι το νέο Bing εκτελείται στο GPT-4, προσαρμοσμένο για αναζήτηση”, δήλωσε ο Yusuf Mehdi, αντιπρόεδρος της εταιρείας και επικεφαλής καταναλωτών στο Microsoft. “Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το νέο Bing στην προεπισκόπηση ανά πάσα στιγμή τα τελευταία έξι Σαββατοκύριακα, έχετε ήδη μια πρόωρη ματιά στη δύναμη του τελευταίου μοντέλου του OpenAI. Καθώς το OpenAI κάνει ενημερώσεις στο GPT-4 και πέρα ​​από αυτό, ο Bing ωφελεί από αυτές τις βελτιώσεις για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες μας έχουν τις πιο κατανοητικές λειτουργίες Copilot διαθέσιμες.»

Bing Cat χρησιμοποιώντας πολυτροπικό χαρακτηριστικό στην απάντηση

Το stament του Mehdi θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει την πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με την ισορροπημένη λειτουργία, η οποία αναφέρεται τώρα πιο ικανή να παρέχει γρήγορες αλλά συνοπτικές απαντήσεις. Εκτός από αυτό, η συνομιλία Bing μπορεί τώρα να παράσχει πολυτροπικές απαντήσεις, που σημαίνει ότι μπορεί να παρέχει διαφορετικά δεδομένα εκτός από το κείμενο. Συγκεκριμένα, μπορεί να περιγράψει μηνύματα όταν υποβάλλετε συνδέσμους εικόνας που λαμβάνονται από τον Ιστό και θα προσφέρει επίσης εικόνες και άλλα οπτικά δεδομένα σε ορισμένα.