Best Robots Laviors 2023 – Οδηγός αγοράς και σύγκρισης, Z10 Pro Dreame, το ρομπότ που είναι χάλια, λάβα και αδειάζει από μόνο του είναι σε σπασμένες τιμές

Το Dreame Z10 Pro, το ρομπότ που είναι χάλια, λάβα και αδειάζει από μόνο του είναι σε σπασμένες τιμές

Contents

Με τέτοια χαρακτηριστικά, η οικιακή δουλειά θα είναι κάτι που δεν θα χρειαστεί πλέον να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας. Το κουπόνι 40 € στο Dreame Z10 είναι επομένως μια ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε πολύ γρήγορα την ιστορία για να βελτιώσετε την άνεσή σας με πολύ λίγα έξοδα. Να είστε προσεκτικοί, επειδή δεδομένης της περιόδου, όλοι ενδέχεται να μην είναι σε θέση να αποκτήσουν μια μονάδα. Η προώθηση ισχύει μόνο για περιορισμένη περίοδο εντός των ορίων των διαθέσιμων αποθεμάτων.

Οι 13 καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ 2023

Έχοντας καθαρισμό είναι μια αγγαρεία για πολλούς από εμάς. Ευτυχώς, η τεχνολογία μας βοηθά να διευκολύνουμε τον καθαρισμό του σπιτιού μας σε καθημερινή βάση ! Το ρομπότ καθαρισμού κενού πλυντηρίου λειτουργεί ανεξάρτητα για να διατηρήσει την καθαριότητα του εδάφους σας. Ένα όφελος για τους ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο ! Ανακαλύψτε τον οδηγό σύγκρισης που έγινε από δοκιμές και κριτικές καταναλωτών, για να βρείτε την καλύτερη ηλεκτρική σκούπα.

Ρομπότ κατάλογος κενού των καλύτερων προϊόντων 2023

Ρομπότ κατάλογος κενού των καλύτερων προϊόντων 2023

Τελευταία ενημέρωση: 30.08.2023

“Maison” Ειδικευμένος συντάκτης και επάγγελμα μαγειρεύουν. “Για αρκετά χρόνια, γράφω απόψεις για προϊόντα σε αυτούς τους τομείς. Η δουλειά μου και η οικογενειακή μου ζωή είναι η πηγή έμπνευσης μου ”
[Το Monique δεν αποτελεί μέρος της γραφής του BFMTV.com]

Αξιολογήσεις Διαβάστε 1152

Τι είναι ένα ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας ?

Ο Ηλεκτρική σκούπα είναι μια μικρή συσκευή που έχει το σχήμα ενός puck. Ο ρόλος του είναιπροσπαθώ η βρωμιά και η σκόνη στο έδαφος. Χάρη στο αποθεματικό του νερού και στο υγρό καθαρισμού που ενσωματώνεται, αυτό πλύση Τότε το έδαφος. Ορισμένες συσκευές έχουν βούρτσες Για τη βελτιστοποίηση του καθαρισμού.

Το ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Αποφεύγει τα εμπόδια χάρη Αισθητήρες Και έτσι μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση. Μερικές φορές οδηγείται από ένα άτομο που χρησιμοποιεί τηλεχειριστήριο ή smartphone.

Ορισμένες συσκευές έχουν ένα προγραμματιζόμενο σύστημα επιτρέποντας στον χρήστη να σχεδιάσει την ημέρα και την ώρα καθαρισμού.

Πλεονεκτήματα και τομείς εφαρμογής

Οι πωλήσεις κενού κενού αυξάνονται κάθε χρόνο

Το ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας πλυντηρίου είναι η βασική συσκευή του μεγάλες οικογένειες ! Μεταξύ της έλλειψης χρόνου, των συχνών περασμάτων στο σπίτι και των παιδιών που τρώνε μια γεύση ενώ παίζουν, αυτή η συσκευή θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη με τον καθαρισμό σας για εσάς!

Το ρομπότ καθαρισμού κενού πλυντηρίου είναι επίσης χρήσιμο για σπίτια με τα σπίτια κατοικίδια ζώα. Εάν έχετε μια γάτα ή ένα σκυλί, σίγουρα το γνωρίζετε, ακόμη και με το κανονικό βούρτσισμα, είναι αναπόφευκτο να βρείτε μαλλιά στο έδαφος ! Η συσκευή σας επιτρέπει να διατηρείτε ένα έδαφος πάντα καθαρό.

Τέλος, αυτή η συσκευή καθαρισμού είναι επίσης κερδοφόρα για Πολύ απασχολημένοι άνθρωποι που έχουν λίγο χρόνο να αφιερώσουν στον καθαρισμό ή ακόμη και οι ηλικιωμένοι και / ή παρουσίαση α μειονέκτημα και για τους οποίους ο καθαρισμός του εδάφους αντιπροσωπεύει μια δυσκολία.

Τι είδους ρομπότ κενού κενού ?

Η κλασική ηλεκτρική σκούπα

Ο Κλασική ηλεκτρική σκούπα πλυντηρίου είναι το μοντέλο που βρίσκουμε πιο συχνά στην αγορά. Προγραμματίζεται απευθείας στη συσκευή ή χρησιμοποιεί τηλεχειριστήριο. Μόλις επιλεγεί ο τρόπος καθαρισμού, είναι αυτόνομος και είναι Μετακίνηση Χάρη στους αισθητήρες του. Ορισμένα μοντέλα επιστρέφουν απευθείας στη βάση για να επαναφορτιστούν όταν η μπαταρία είναι χαμηλή.

Η ηλεκτρική σκούπα που συνδέεται

Ο Συνδεδεμένη ηλεκτρική σκούπα είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο. Ανταποκρίνεται στην υψηλή ζήτηση για συνδεδεμένες συσκευές. Έτσι, Συνδέεται στο Διαδίκτυο Χάρη στο Wi-Fi και έτσι μπορεί να ελεγχθεί από το smartphone ή το tablet σας.

Αυτός ο τύπος συσκευής είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τον προγραμματισμό των συνεδριών καθαρισμού, ακόμη και αν δεν είστε στο σπίτι.

Παραδείγματα αξιολόγησης προϊόντων

Η δοκιμή σύγκρισης μας πραγματοποιείται από τις απόψεις των καταναλωτών. Αφού μελετήσουμε τα χαρακτηριστικά πολλών συσκευών, έχουμε επιλέξει για εσάς τις 5 καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ.

BGOTTE BG600

Ο BGOTTE BG600 Κερδίζει την παλάμη της καλύτερης ηλεκτρικής σκούπας, σύμφωνα με τη σύγκριση των απόψεων των καταναλωτών. Αν ξέρει πώς να δείξει τον εαυτό του διακριτικός Με το μικρό του μέγεθος και την κομψή εμφάνισή του, είναι ωστόσο πολύ αποτελεσματικό. Αυτός έχει ένα πολύ ισχυρή ικανότητα αναρρόφησης Για να καθαρίσετε εύκολα μεγάλα σωματίδια. Χάρη στο έξυπνο σύστημα πλοήγησης και το ITS υπέρυθρη τεχνολογία Όλοι οι γύρους, κινείται εύκολα παντού στο σπίτι σας, χωρίς να ξεχνάτε κανένα χώρο και χωρίς να χτυπήσετε τα έπιπλά σας. Τέλος, έχει 6 τρόποι καθαρισμού Για να προσαρμοστείτε στις ανάγκες σας.

Ειδοποιήσεις που ελήφθησαν μετά από δοκιμή καταναλωτών:

 • Η μπαταρία έχει μεγάλη αυτονομία.
 • Επιστρέφει μόνος του στη βάση του για επαναφόρτιση.
 • Προσαρμόζει την ισχύ αναρρόφησης στον τύπο της επιφάνειας.
 • Το εξάρτημα για πλύσιμο πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

Proscenic, M7 Pro

Ο Proscenic, M7 Pro είναι ένα ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας έξυπνος. Πράγματι, αφαιρεί αυτόματα τα απόβλητα από τη δεξαμενή σκόνης. Χάρη στη γρήγορη αναρρόφηση, ο καθαρισμός είναι γρήγορος. Η συσκευή χρησιμοποιεί τεχνολογία λέιζερ LDS για πλοήγηση. Έτσι, καθορίζει το καλύτερο μονοπάτι Για αποτελεσματικό καθαρισμό. Αυτόνομη, επιστρέφει στη βάση του όταν τελειώνει ο καθαρισμός. Το ρομπότ μπορεί να ελεγχθεί και να προγραμματιστεί με την εφαρμογή Proscenichome συμβατή με τα smartphones Android ή iOS.

Ειδοποιήσεις που ελήφθησαν μετά από δοκιμή καταναλωτών:

 • Η συσκευή παραδίδεται με φίλτρα και εφεδρικές βούρτσες, αλλά και 4 μικρά ακροφύσια για τη δεξαμενή νερού.
 • Πολύ εύκολο στη χρήση: σύστημα “plug and play”.
 • Δεν έχει ξεχαστεί χώρος χάρη στη χαρτογράφηση κατοικιών.
 • Η μετάφραση της εφαρμογής στα γαλλικά θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Proscenic ρομπότ ηλεκτρική σκούπα 830T

Ο Proscenic ρομπότ ηλεκτρική σκούπα 830T είναι μια συσκευή που μπορεί να συνδεθεί με την Alexa και το Google Assistant. Έχει λειτουργίες αναρρόφηση και πλύση χωρισμένο που είναι πολύ πρακτικό όταν δεν χρειάζεστε πλήρη καθαρισμό. Αναρρόφηση και αποτελεσματική και η συσκευή διασχίζει εύκολα εμπόδια όπως τα χαλιά για παράδειγμα. Χάρη στο σύστημα καθαρισμού IPNAs είναι δυνατόν Προγραμματίστε τη λειτουργία καθαρισμού και συμβουλευτείτε την τοποθεσία και την κάρτα σε πραγματικό χρόνο χωρίς προσπάθεια.

Ειδοποιήσεις που ελήφθησαν μετά από δοκιμή καταναλωτών:

 • Η συσκευή είναι εύκολο να διαμορφωθεί.
 • Πηγαίνει εύκολα κάτω από τα έπιπλα.
 • Τα αξεσουάρ αποσύρονται από τη συσκευή για να καθαριστούν.
 • Η εφαρμογή έχει λίγες λειτουργίες.

Βενζάκι! VG RVC 3000

Συχνά, το ρομπότ καθαρισμού κενού πλυντηρίου λειτουργεί σε σιωπή, αυτή η συσκευή είναι διακριτική αλλά αποτελεσματική!

Το ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας Βενζάκι! VG RVC 3000 είναι μια πλήρης συσκευή. Εχει ένα σκούπα, ηλεκτρική σκούπα και δάπεδο. Περιλαμβάνει προεγκατεστημένα προγράμματα καθαρισμού που ελέγχονται εύκολα χάρη σε ένα τηλεχειριστήριο. Εφοδιασμένος με Αντι -κολοκύθα και αισθητήρες αντι -ελέγχου, Η συσκευή κινείται εύκολα μεταξύ των επίπλων και δεν είναι πιθανό να πέσει στις σκάλες σας. Έρχεται με ένα Αξεσουάρ καθαρισμού και ένα εγχειρίδιο χρήστη μεταφράζεται σε 5 γλώσσες.

Ειδοποιήσεις που ελήφθησαν μετά από δοκιμή καταναλωτών:

 • Είναι δυνατόν να προγραμματίσετε τον καθαρισμό εκ των προτέρων.
 • Η συσκευή δεν είναι πολύ θορυβώδης.
 • Οι πλευρικές βούρτσες υπάρχουν για πιο αποτελεσματικό καθαρισμό.
 • Η δεξαμενή σκόνης και η δεξαμενή νερού δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα.

Zaco V5X

Το ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας Zaco V5X μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε είδος δαπέδου ή σχεδόν !

Έχει αισθητήρες υπερύθρων για την ανίχνευση αντικειμένων και την αποφυγή εμποδίων και επίπλων σκάλας. Η φιλοδοξία του είναι ισχυρή και του μεγάλη δεξαμενή νερού Κατάλληλο για τον καθαρισμό μεγάλων επιφανειών. Ο καθαρισμός μπορεί να είναι σχεδιασμένος Εύκολα χάρη στο τηλεχειριστήριο ή στην ειδική εφαρμογή.

Ειδοποιήσεις που ελήφθησαν μετά από δοκιμή καταναλωτών:

 • Είναι κατάλληλο για σούπερ μάρκετ.
 • Είναι εύκολο να προγραμματίσετε.
 • Γλιστρά εύκολα σε μικρούς χώρους.
 • Δεν λειτουργεί σε χαλιά ή χαλιά.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που περιγράφονται στα σχόλια των πελατών

Το μεγαλύτερο μέρος της ρομπότ κενού κενού επιστρέφει στη βάση όταν η μπαταρία είναι χαμηλή

Η δοκιμή σύγκρισης μας υπογραμμίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των ρομπότ κενού, ακόμη και αν οι απόψεις των καταναλωτών για το θέμα είναι σχετικές.

Το καλύτερο ωφελείται Από αυτά τα ρομπότ κενού του πλυντηρίου σύμφωνα με τη δοκιμή καταναλωτών:

 • Η μπαταρία έχει μεγάλη αυτονομία.
 • Επιστρέφει μόνος του στη βάση του για επαναφόρτιση.
 • Προσαρμόζει την φιλοδοξία στον τύπο της επιφάνειας.
 • Είναι κατάλληλο για σούπερ μάρκετ.
 • Είναι εύκολο να προγραμματίσετε.
 • Γλιστρά εύκολα σε μικρούς χώρους.
 • Τα αξεσουάρ αποσύρονται από τη συσκευή για να καθαριστούν.
 • Η συσκευή παραδίδεται με πολλά αξεσουάρ.

Εάν η γνώμη τους είναι σχετική, οι καταναλωτές έχουν κοινοποιήσει αρκετές αρνητικές πτυχές μετά τη δοκιμή τους:

 • Το εξάρτημα για πλύσιμο πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.
 • Η μετάφραση της εφαρμογής στα γαλλικά θα μπορούσε να βελτιωθεί.
 • Η συσκευή δεν επιστρέφει μόνη της στη βάση της.
 • Η αναρρόφηση των μαλλιών και των μαλλιών των ζώων είναι δύσκολη.
 • Πλύσιμο φύλλα σημάδια.
 • Δεν λειτουργεί σε χαλιά ή χαλιά.
 • Το ρομπότ χτυπά εναντίον επίπλων.
 • Μερικοί χώροι δεν καθαρίζονται.

Τα κριτήρια αγοράς ενός ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας πλυντηρίου

Η εξουσία

Εκεί εξουσία είναι το πρώτο κριτήριο που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την αγορά ενός ρομπότ κενού κενού πλύσης. Είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το τύπος εδάφους του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας. Έτσι, για τα πλακάκια και τα παρκέ δάπεδα, η ισχύς μεταξύ 30 και 40W είναι συχνά επαρκής. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε χαλί ή χαλιά, θα είναι απαραίτητη ισχύ μεγαλύτερη από 40W.

Αυτονομία

ΜΕΓΑΛΟ’αυτονομία της συσκευής είναι ένα άλλο σημαντικό κριτήριο αγοράς. Η μεγάλη πλειοψηφία των μοντέλων που βρίσκονται στην αγορά έχει αυτονομία 1 έως 2 ωρών. Ωστόσο, εάν έχετε χαλιά ή χαλιά, η διάρκεια της αυτονομίας θα είναι χαμηλότερη.

Έτσι, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε ένα μοντέλο που μπορεί Επιστρέψτε μόνη της στη βάση του Όταν η μπαταρία είναι χαμηλή. Τα ρομπότ κενού Lavenir χρειάζονται γενικά 2 έως 5 ώρες για να επαναφορτιστούν εντελώς.

Μόνο το 6% των γαλλικών χρησιμοποιούν οικιακή βοήθεια.

Το μέγεθος της δεξαμενής νερού

Εκεί Μέγεθος δεξαμενής νερού Πρέπει να ληφθεί υπόψη σύμφωνα με την επιφάνεια πλύσης. Πράγματι, όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα της δεξαμενής, τόσο λιγότερο θα πρέπει να το γεμίσετε. Συχνά, η χωρητικότητα της δεξαμενής νερού είναι μεταξύ 0,25 και 1L.

Εάν έχετε μικρά παιδιά ή ζώα, είναι πιθανό ότι τα πατώματά σας δεν θα βρώξουν γρήγορα. Σας συμβουλεύουμε τότε να επιλέξετε μια δεξαμενή μεγάλης χωρητικότητας.

Εναλλακτική λύση σε ένα ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας

Ο Ηλεκτρική σκούπα είναι μία από τις καλύτερες αυτόνομες λύσεις καθαρισμού ! Οι πωλήσεις αυτού του τύπου συσκευής εξερράγησαν τα τελευταία χρόνια. Και για καλό λόγο, μας επιτρέπουν να μας σώσουμε σε μεγάλο χρονικό διάστημα !

Σημειώστε ότι είναι δυνατόν να αποκτήσετε ένα ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας και ένα ρομπότ πλύσης ξεχωριστά. Εάν η αγορά δύο συσκευών απαιτεί σημαντικό προϋπολογισμό, αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν η επιφάνεια που πρόκειται να καθαριστεί είναι πολύ μεγάλη.

Πρόσθετοι σύνδεσμοι και πηγές

 • https: // fr.Wikipedia.org/wiki/robot_aspirator
 • https: // fr.Wikipedia.org/wiki/robot_laver
 • http: // orobot-hommesupport-fr-ca.κούτσουρο.com/app/apply/detail/a_id/18206/~/what-in-the-conditions-of-wi-fi-n%c3%a9cessory-corroner-a

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας ?

Το καλύτερο ρομπότ κενού που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας και τη χρήση της συσκευής. Η σύγκρισή μας που έγινε από τις κριτικές των καταναλωτών υπογράμμισε τα κύρια κριτήρια για την αγορά ενός ρομπότ καθαρισμού κενού πλυντηρίου. Βρίσκουμε λοιπόν την ισχύ, την αυτονομία και το μέγεθος της δεξαμενής νερού.

Τι είδους δάπεδο είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε ένα ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας πλυντηρίου ?

Τα περισσότερα ρομπότ κενού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σκληρά δάπεδα όπως τα κεραμίδια για παράδειγμα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις συγκριτικές μας δοκιμές, η συσκευή είναι λιγότερο αποτελεσματική ή ακόμη και δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε χαλιά και χαλιά.

Πώς να διατηρήσετε ένα ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας πλυντηρίου ?

Για να εξασφαλίσετε τη βιωσιμότητα της συσκευής σας, είναι σκόπιμο να αδειάσετε τη δεξαμενή σκόνης και τη δεξαμενή νερού μετά από κάθε χρήση. Συχνά, οι βούρτσες καθαρισμού είναι αποσπώμενες για να καθαριστούν επίσης. Πράγματι συσσωρεύουν σκόνη, τρίχες, μαλλιά και άλλα σωματίδια. Ένα καλά καθαρισμένο ρομπότ θα διατηρήσει έτσι την ικανότητά του αναρρόφησης για πολύ καιρό.

Πώς εντοπίζει η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ ?

Το ρομπότ καθαρισμού κενού πλύσης έχει αισθητήρες που ανιχνεύουν την παρουσία επίπλων ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο. Έτσι, δεν αντέχει στα εμπόδια. Με τον ίδιο τρόπο, δεν είναι πιθανό να πέσει από μια σκάλα. Ωστόσο, αυτό το σύστημα έχει όρια. Τα ηλεκτρικά καλώδια είναι συχνά ένα πρόβλημα για αυτόν τον τύπο συσκευής. Μπορεί πράγματι να είναι κολλημένοι σε αυτό. Σας συμβουλεύουμε στη συνέχεια να καθαρίσετε το πέρασμα όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία.

Το Dreame Z10 Pro, το ρομπότ που είναι χάλια, λάβα και αδειάζει από μόνο του είναι σε σπασμένες τιμές

Το Dreame Z10 Pro είναι η καλύτερη σχέση τιμής για τα χρήματα σε ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ που διατίθενται το 2021. Όχι μόνο πιπιλίζει και πλένει καλά το έδαφος, αλλά ως μπόνους έρχεται με ένα σταθμό που του επιτρέπει να αδειάσει τον εαυτό του να είναι 100% αυτόνομος. Χρησιμοποιήστε το κουπόνι που είναι διαθέσιμο σε αυτό το άρθρο για να επωφεληθείτε από τη μείωση των € 40.

Δημοσιεύθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2021 στις 5.22 μ.μ
Σε συνεργασία με το Dreame

Dreame Z10 Pro

Ενώ βρισκόμαστε στην περίοδο της προ-μαύρης Παρασκευής, αρχίζουμε ήδη να βλέπουμε όμορφες προσφορές να εμφανίζονται σε ορισμένους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, ειδικά το Amazon. Χάρη σε ένα κουπόνι, μπορείτε να επωφεληθείτε από € 40 μείωση στο Dreame Z10 Pro Dreame Plearerer-Plearer-Clearly το καλύτερο μοντέλο που διατίθεται το 2021.

Η τιμή πώλησης των € 499,99 αυξάνεται έτσι σε € 459,99. Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το πόσο τρελή αυτή η τιμή είναι εντελώς τρελή, η άλλη μεγάλη αναφορά των αναρροφητικών ρομπότ μιας διάσημης κινεζικής μάρκας, το οποίο φιλοδοξεί, χαρτογραφία το σπίτι σας με έναν αισθητήρα Lidar, αλλά δεν πλένει το έδαφος και είναι Πωλείται χωρίς εκκένωση σταθμός πωλείται € 549.

Μια λιγότερο ολοκληρωμένη αναφορά στον ηγέτη των ΗΠΑ στην αγορά ηλεκτρικών κενών με ένα σταθμό εκκένωσης διατίθεται στο εμπόριο πάνω από 800 €. Για να επωφεληθείτε από αυτήν την εξαιρετική προσφορά, απλά κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί Πριν από τις 21 Νοεμβρίου 2021 και Δ ‘Εισάγετε τον κωδικό Z10Pro40 Κατά τη διάρκεια της πληρωμής:

Γιατί το Dreame Z10 Pro είναι ο βασιλιάς των ηλεκτρικών κενού το 2021

Το Dreame Z10 Pro συνθέτει αυτό που γνωρίζουμε πώς να κάνουμε καλύτερα από την άποψη των ηλεκτρικών ηλεκτρικών κενού ρομπότ. Η συσκευή χαρτογράφησης κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψής σας στο σπίτι σας χάρη σε έναν αισθητήρα Lidar. Από το smartphone σας, μπορείτε να υποδείξετε άμεσα μια βρώμικη γωνία και η ηλεκτρική σκούπα θα πάει εκεί αμέσως για να το καθαρίσετε.

Η φιλοδοξία είναι ιδιαίτερα ισχυρή, μέχρι 4000 PA, και αντιστέκεται καλά στα μαλλιά και τα μαλλιά των ζώων. Μπορεί επίσης να μεταβιβάσει τα χαλιά πάχους έως 2 cm. Παρά το συμπέρασμα της ισχύος, η συσκευή εκπέμπει λίγο θόρυβο (μέγιστο 80 dB). Μετράται λιγότερο από 10 cm ύψος, το οποίο του επιτρέπει να περάσει κάτω από σχεδόν όλα τα έπιπλα.

Έχει συνολικά 150 λεπτά. Και μπορεί να περάσει τη σφουγγαρίστρα με μια ειδική δεξαμενή έτσι ώστε η σφουγγαρίστρα να παραμείνει πολύ υγρή μέχρι το τέλος του προγράμματος. Ειδικά αυτή η εξαιρετική ηλεκτρική σκούπα αδειάζει από μόνη της στον σταθμό φόρτισης μετά από κάθε καθαρισμό. Από προεπιλογή, μπορείτε να είστε ικανοποιημένοι με την αφοσιωμένη πολλαπλή, αλλά αν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια τσάντα 4L.

Τι πρέπει να αποφύγετε να αγγίζετε τη σκόνη και τα λεπτά σωματίδια όταν αδειάζετε τη βάση. Καθώς η δεξαμενή σκόνης της ηλεκτρικής σκούπας είναι 400 ml, μπορείτε να ελπίζετε να κενό τουλάχιστον 10 φορές το σπίτι σας (εάν το πάτωμα είναι πραγματικά πολύ βρώμικο κάθε μέρα) πριν χρειαστεί να αδειάσετε τη βάση της βάσης της ηλεκτρικής κενού. Σύμφωνα με το εμπορικό σήμα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυτονομία έως 60 ημέρες.

Με τέτοια χαρακτηριστικά, η οικιακή δουλειά θα είναι κάτι που δεν θα χρειαστεί πλέον να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας. Το κουπόνι 40 € στο Dreame Z10 είναι επομένως μια ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε πολύ γρήγορα την ιστορία για να βελτιώσετε την άνεσή σας με πολύ λίγα έξοδα. Να είστε προσεκτικοί, επειδή δεδομένης της περιόδου, όλοι ενδέχεται να μην είναι σε θέση να αποκτήσουν μια μονάδα. Η προώθηση ισχύει μόνο για περιορισμένη περίοδο εντός των ορίων των διαθέσιμων αποθεμάτων.

Σε συνεργασία με το Dreame