Κατεβάστε το Bankin’- Διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό και τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς – Οικονομικά – Les Numériques, Bankin: Full Review – Affairs Affairs Test

Bankin: Πλήρης αναθεώρηση – Δοκιμή του Συσκευαστή Λογαριασμού

Ένα σύστημα ειδοποίησης προειδοποιεί τον χρήστη πριν αποκαλυφθεί ή όταν πραγματοποιηθεί μια ύποπτη λειτουργία για λογαριασμό του. Επιπλέον, η εφαρμογή βοηθά στην πραγματοποίηση προβλέψεων, αλλά και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Bankin’- Διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του

Η διαχείριση του προϋπολογισμού και των τραπεζικών λογαριασμών σας είναι μια αίτηση για τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας.

Περιγραφή

Το Bankin’- διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό και τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας είναι μια αίτηση για τη διαχείριση των οικονομικών σας.

Χρησιμοποιώντας μια σαφή και διαισθητική διεπαφή, η εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει γρήγορα τον προϋπολογισμό και τα έξοδά του. Αυτά κατηγοριοποιούνται αυτόματα: ενοικίαση, φυλές, μεταφορές, φόροι, αναψυχής κ.λπ.

Τα εργαλεία καθιστούν δυνατή την παρακολούθηση της εξέλιξης των οικονομικών της και της ιστορίας των συναλλαγών με τη μορφή γραφικών. Προσφέροντας έτσι ένα συνολικό όραμα λογαριασμών για την απλούστευση της διαχείρισής τους.

Πράγματι, η αίτηση εξουσιοδοτεί να έχει διαφορετικούς λογαριασμούς, ακόμη και αν δεν βρίσκονται στην ίδια τράπεζα. Μια μηχανή αναζήτησης σας επιτρέπει να βρείτε εύκολα μια δαπάνη ανά ποσό, ημερομηνία, κατηγορία ή όνομα.

Ένα σύστημα ειδοποίησης προειδοποιεί τον χρήστη πριν αποκαλυφθεί ή όταν πραγματοποιηθεί μια ύποπτη λειτουργία για λογαριασμό του. Επιπλέον, η εφαρμογή βοηθά στην πραγματοποίηση προβλέψεων, αλλά και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Το Bankin ‘συγχρονίζει τα δεδομένα καθημερινά. Η αίτηση είναι συμβατή με τις περισσότερες γαλλικές τράπεζες. Ενσωματώνει συνολικά 350 τράπεζες, συμπεριλαμβανομένου του PayPal.

Εξασφαλίζει ασφαλή σύνδεση και προστατεύεται από τον κωδικό PIN, το ψηφιακό αποτύπωμα ή την αναγνώριση του προσώπου.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν, είναι διαθέσιμη μια μηνιαία έκδοση premium.

Bankin: Πλήρης αναθεώρηση – Δοκιμή του Συσκευαστή Λογαριασμού

Γνώμη τραπεζών

Μεταξύ των λογαριασμών των λογαριασμών, η αίτηση τραπεζών είναι ηγέτης. Δεν επιτρέπει μόνο να ομαδοποιήσετε τους λογαριασμούς σας, αλλά και να εξοικονομήσετε αυτά τα σταθερά έξοδα ή να επωφεληθείτε από ένα πρόγραμμα επιστροφής επιστροφής χρημάτων. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά, τα δυνατά σημεία και οι αδυναμίες της εφαρμογής τραπεζών ? Απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την εφαρμογή “.

Τι είναι ένας συνολικός λογαριασμός ?

ΕΝΑ Συγκεντρωτής τραπεζικού λογαριασμού είναι μια ανεξάρτητη εφαρμογή τραπεζικών εγκαταστάσεων που διευκολύνουν τη διαχείριση όλων των τραπεζικών σας λογαριασμών σε ένα ενιαίο περιβάλλον, ακόμη και αν οι λογαριασμοί διατηρούνται σε διαφορετικές τράπεζες.

Εκτός από την άνεση, ο συσσωρευτής λογαριασμού παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες πολύ υψηλότερες από εκείνες που προσφέρονται από τραπεζικές αιτήσεις για να αναλύσει τον προϋπολογισμό του πιο λεπτό.

Η αίτηση τραπεζών: Παρουσίαση του συναδέλφου λογαριασμών

Η γαλλική τράπεζα Fintech δημιουργήθηκε το 2011 και είναι σήμερα ηγέτης στον τομέα των συναδέλφων λογαριασμού. Η εφαρμογή είναι εξελιγμένη και απευθύνεται σε άτομα καθώς και εταιρείες. Οι σχεδιαστές του έχουν στοιχηματίσει σε μια εκλεπτυσμένη διεπαφή έτσι ώστε η χρήση του να είναι όσο το δυνατόν πιο διαισθητική.

Χαρακτηριστικά της αίτησης τραπεζών εν συντομία

μεγάλο

Η αίτηση τραπεζών έχει πολλά χαρακτηριστικά, όπως:

 • Κατηγοριοποίηση των δαπανών : Κάθε δαπάνη ταξινομείται στην κατηγορία που του αποδίδεται. Ο πελάτης δεν χρειάζεται πλέον να κάνει τους λογαριασμούς του επειδή αποκτά άμεσα τη λεπτομέρεια ανά θέση: αγώνες, μεταφορές, αναψυχής ..
 • Πρόβλεψη του τέλους του μήνα : ανά πάσα στιγμή, ο χρήστης γνωρίζει τη θέση των λογαριασμών του σε πραγματικό χρόνο και ταυτόχρονα συμβουλεύει μια πρόβλεψη για να ανακαλύψει τη θέση του λογαριασμού στο τέλος του μήνα.
 • Μεταμορφώνω : Η ευελιξία της Bankin σάς επιτρέπει να κάνετε μεταφορές σε μερικά κλικ μεταξύ λογαριασμών ή προς την κατεύθυνση των τρίτων λογαριασμών.
 • Ακολουθήστε τις αποταμιεύσεις κάποιου : Η εφαρμογή τραπεζών προσφέρει απλά και σαφή γραφικά για να ακολουθήσει την κατάσταση εξοικονόμησης όσο το δυνατόν πιο κοντά.
 • Αυτοματοποιημένος προϋπολογισμός : Η Bankin ‘εκτιμά τον ιδανικό προϋπολογισμό για εσάς και σας βοηθά να εξοικονομήσετε πιο έξυπνο.
 • Πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων : Επωφεληθείτε από ένα πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων σε περισσότερες από 400 γενικές δημόσιες μάρκες.
 • Ανάλυση σταθερών δαπανών: Οι αναλύσεις τραπεζών σας αναλύουν τα τιμολόγιά σας και προσφέρουν φθηνότερα πακέτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας,
 • Επίτηδες : Λάβετε ένα δάνειο flash για να χρηματοδοτήσετε τα έργα σας με την τράπεζα.

Προσφορές Bankin, Bankin Pro και Bankin Plus

Η Bankin ‘προσφέρει 3 τύπους, μια πρώτη δωρεάν φόρμουλα, μια δεύτερη αμοιβή για άτομα και τελικά ένα τρίτο πληρωμένο, προσαρμοσμένο στους επαγγελματίες.

 • Εξατομίκευση των κατηγοριών δαπανών
 • Βαθμολογία συναλλαγών
 • Εξατομικευμένη ομαδοποίηση λογαριασμών σε χώρους
 • Εξατομικευμένος προϋπολογισμός για κάθε χώρο
 • Εξαγωγές συναλλαγών
 • Περίληψη επαγγελματικών λογαριασμών
 • Προγραμματιζόμενες ειδοποιήσεις σε περίπτωση κίνησης

Εγκατάσταση της εφαρμογής τραπεζών

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή Bankin, απλά μεταβείτε στο App Store ή στο Google Play Store και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί. Η τράπεζα είναι επίσης διαθέσιμη στον ιστό, με ένα προσωπικός χώρος Προσβάσιμο στον ιστότοπο της τράπεζας ».

Επικίνδυνη τραπεζογραμμή ? Εφαρμογή και ασφάλεια δεδομένων

Οι ισχυρισμοί της Τραπεζικής για να λάβουν όλα τα μέτρα για Προστατεύστε την εμπιστευτικότητα των δεδομένων των πελατών της. Η εταιρεία είναι Εγκεκριμένη από ACPR – Διοικητική Αρχή υποστηριζόμενη από το Banque de France – και εφαρμόζει τα ίδια πρότυπα ασφαλείας με τις μεγαλύτερες διεθνείς τράπεζες.

Ο αλγόριθμοι κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούνται είναι τα πιο ισχυρά στην αγορά και κανένα τραπεζικό αναγνωριστικό δεν είναι ποτέ ορατό εντός της εφαρμογής.

Ο Τραπεζικός “επιμένει στο δικό του Επίβλεψη από γαλλικούς και ευρωπαϊκούς νόμους. Η αίτηση συμμορφώνεται με τους κανόνες που συνιστά το CNIL και εποπτεύεται από την Ευρωπαϊκή Οδηγία για τις Υπηρεσίες Πληρωμών Νο 2 (DSP2). Τα δεδομένα πελατών δεν πωλούνται ούτε ανταλλάσσονται.

Γνώση για την τράπεζα: Η δοκιμή εφαρμογής μας

Η εγγραφή στο Bankin διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και το Συγχρονισμός λογαριασμών πραγματοποιείται σε λίγα δευτερόλεπτα. Τα δεδομένα φορτώνονται και κατηγοριοποιούνται αμέσως και δημοσιεύεται ένα γραφικό Cambert για να έχει μια επισκόπηση της κατανομής των δαπανών τους προηγούμενους μήνες. Η άποψή μας για την τράπεζα είναι σε μεγάλο βαθμό θετική.

Πλεονεκτήματα και Πλεονεκτήματα της Τραπεζικής

Ο άνθρωπος τηλεφώνου από το σαλόνι του

Από Οφέλη της αίτησης τραπεζών ‘, Παραθέτουμε κατά τη γνώμη μας:

 • Η δωρεάν έκδοση του Bankin ‘ που είναι ήδη αρκετά πλήρες. Ο συσσωρευτής λογαριασμού είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να χειριστεί γρήγορα. Η πλοήγηση είναι διαισθητική και ευχάριστη.
 • Τη δυνατότητα να είναι σε θέση να προσθέσετε ορισμένες ξένες τράπεζες είναι ένα πλεονέκτημα.
 • Τα έξοδα παρατίθενται ρητά, πράγμα που καθιστά δυνατή την επαλήθευση ότι δεν υπάρχει περιττό δείγμα ή καμία άλλη ανωμαλία του λογαριασμού.

Τα μειονεκτήματα και οι αδυναμίες της Bankin

Από Τα αδύναμα σημεία της Τράπεζας », Παραθέτουμε κατά τη γνώμη μας:

 • Οι υποκατηγορίες είναι ελλιπείς. Είναι αδύνατο να διαχωριστούν ορισμένες ξεχωριστές θέσεις. Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τα έξοδα του μωρού από τα έξοδα των κρεβατιών που δεν είναι οι ίδιες υπηρεσίες.
 • Η αδυναμία ταξινόμησης μιας αγοράς ακινήτων ή μια αγορά αυτοκινήτου, η οποία παραμορφώνει τους λογαριασμούς: η κατανομή των θέσεων χάνει σχετική για την περίοδο που σχετίζεται.

Τραπεζική ή linxo ? Η γνώμη μας

Η τράπεζα απευθύνεται σε άτομα που προτιμούν Απλότητα χρήσης και νηφαλιότητα. Εάν ο χρήστης δεν αισθάνεται την ανάγκη να εξατομικεύσει τα πάντα, η δωρεάν έκδοση του Bankin ‘είναι αρκετή γι’ αυτόν. Το Bankin ‘είναι καλύτερα τοποθετημένο για Πελάτες με λογαριασμούς στο εξωτερικό.

Για έναν χρήστη με μια ελαφρώς πιο περίπλοκη κατάσταση, με περισσότεροι πολλοί λογαριασμοί και πιο ποικίλες κατηγορίες, αναμφισβήτητα θα είναι πιο άνετα με το Linxo που επιτρέπει περισσότερη εξατομίκευση. Από την άλλη πλευρά, αν επιθυμεί να έχει πρόσβαση στην πιο ενδιαφέρουσα επιλογή στο Linxo, ο προϋπολογισμός που προβλέπει στις 30 ημέρες, πρέπει να πληρώσει για την έκδοση premium.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συναδέλφους λογαριασμών για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συναδέλφους λογαριασμών, συμβουλευτείτε τη σύγκριση των συγκεντρωτών ή τον πλήρη οδηγό μας για τους συναδέλφους λογαριασμού.