Γεια σας Bank: Όλα σχετικά με το άνοιγμα ενός επαγγελματικού λογαριασμού., Γεια σας! Pro πριν ανοίξετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό ✅

Η γνώμη μας και η πλήρης δοκιμή της Hello Bank! Pro, η επιχειρηματική προσφορά για τους εαυτούς του το 2023

Contents

Για να επωφεληθείτε από την Hello Business, οι όροι που πρέπει να εκπληρωθούν είναι οι ίδιοι με εκείνες που επιτρέπουν να ανοίξουν έναν επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό. Από την ημερομηνία συνδρομής, έχετε μια περίοδο απόσυρσης 14 δωρεάν ημερών, εκτός από το κόστος αποστολής της επιστολής.

Γεια σας! : Όλα σχετικά με το άνοιγμα ενός επαγγελματικού λογαριασμού

Ανάλογα με την κατάσταση μιας εταιρείας, μπορεί να είναι υποχρεωτικό να ανοίξετε έναν επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό. Δίνει τη δυνατότητα να διαχωριστούν καλύτερα οι εμπορικές επιχειρήσεις από εκείνες που πραγματοποιούνται ως άτομο, αλλά και να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες που προορίζονται για επαγγελματίες.

Με αυτό κατά νου, γεια σας! προσφέρει στον αυτοαπασχολούμενο λογαριασμό pro που τους αφιερώνεται.

Σε ποιον απευθύνεται η Hello Bank! Επαγγελματικός ?

Σήμερα, γεια σου Τράπεζα! Το PRO σας επιτρέπει να διαχειριστείτε σε καθημερινό επαγγελματικό λογαριασμό. Ο επαγγελματικός λογαριασμός Hello Bank! προορίζεται για φυσικά άτομα με την κατάσταση του αυτοαπασχολούμενου ή μεμονωμένου επιχειρηματία, είτε οι αυτοαπασχολούμενοι.

Ως εκ τούτου, βρίσκουμε μεταξύ των οποίων οι ελεύθεροι επαγγελματίες, τα φιλελεύθερα επαγγέλματα ή ακόμα και τα slashers. Το τελευταίο αντιπροσωπεύει επίσης ένα υψηλό δυναμικό και φυσικό στόχο ως επέκταση των χιλιετηρίδων για την Hello Bank!, Δεδομένου ότι γενικά ασκούν αρκετές δραστηριότητες ως επιχειρηματίας.

Η κινητικότητα αποτελεί σημαντικό σημείο για αυτούς τους επαγγελματίες, την εφαρμογή Hello Bank! Σας επιτρέπει να ακολουθήσετε τον λογαριασμό σας σε πραγματικό χρόνο. Εάν ανήκετε σε μία από αυτές τις κατηγορίες ανεξάρτητων επιχειρηματιών, Ανοίξτε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Στο Hello Bank! Μπορεί επομένως να είναι ενδιαφέρουσα, ιδίως λόγω των προτεινόμενων λύσεων.

Γεια σας! Pro, πλεονεκτικές λύσεις

Οποιοσδήποτε ανεξάρτητος επιθυμεί να ανοίξει έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο Hello Bank! Πρέπει να συμμορφώνεται με ορισμένες συνθήκες επιλεξιμότητας. Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε το γεγονός:

 • Να είμαι άνω των 18 ετών.
 • Να κατοικήσω στη Γαλλία.
 • Να έχει έναν αριθμό σειρήνας στην κατοχή του.
 • Να δηλωθεί μικροεπιλογέος ή μεμονωμένος επιχειρηματίας.

Εάν πληροίτε αυτές τις προϋποθέσεις, τότε μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα.

Για να ανοίξετε τον επαγγελματικό σας τραπεζικό λογαριασμό! Απλά κάντε τέσσερα βήματα. Το πρώτο είναι να συμπληρώσετε μια φόρμα. Συγκεκριμένα, θα χρειαστεί να στείλετε τον αριθμό της σειρήνας και να καθορίσετε εάν είστε ήδη πελάτης στο Hello Bank! ή BNP Paribas, πριν υπογράψετε τη σύμβασή σας ηλεκτρονικά.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να στείλετε έγγραφα υποστήριξης, εκτός από την περίπτωση που είστε ήδη πελάτης. Προκειμένου να οριστικοποιήσετε το άνοιγμα του λογαριασμού σας, πρέπει να γίνει πληρωμή μεταξύ 10 και 300 ευρώ.

Όταν έχουν πραγματοποιηθεί όλα αυτά τα βήματα, μπορείτε να πάρετε την κατοχή του επαγγελματικού σας λογαριασμού και να αποφασίσετε ή όχι, για να επιλέξετε επίσης την Hello Business.

Γεια σας λύσεις συλλογής τραπεζών! Επαγγελματικός

Ο επαγγελματικός τραπεζικός λογαριασμός Γεια σας! Παρέχει πρόσβαση σε διάφορες λύσεις συλλογής, όπως η τραπεζική κάρτα, τα είδη ή ακόμη και οι έλεγχοι. Τους περιγράφουμε εδώ:

 • Λήψη με επιταγή. Ο έλεγχος για έλεγχο, διαθέσιμη στην εφαρμογή, θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τους ελέγχους σας σε έναν από τους 1.800 οργανισμούς Paribas BNP Paribas.
 • Πληρωμές τραπεζών. Μπορούν να ληφθούν μέσω ενός αναγνώστη καρτών. Και για μια ακόμη πιο πρακτική πλευρά, γεια σας! Σας προσφέρει την ευκαιρία να μετατρέψετε το smartphone σας σε ένα τερματικό πληρωμής, μέσω του Lyf Pay Pro. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να εξαργυρωθούν χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν.
 • Το είδος. Για τους επαγγελματίες που εξακολουθούν να λαμβάνουν κανονισμούς αυτού του τύπου, είναι δυνατόν να τους καταθέσουν απευθείας σε ένα ειδικό DAB ή PLC. Μια ασφαλή και πρακτική λύση ταυτόχρονα, η οποία μπορεί να σας καθησυχάσει, επαγγελματίες.

Η μόνη προϋπόθεση που επωφεληθείτε από αυτές τις λύσεις συλλογής είναι να ανοίξετε έναν επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό στο Hello Bank!. Στη συνέχεια, θα είστε σε θέση να το συσχετίσετε με την προσφορά Hello Business, η οποία θα σας φέρει ένα όραμα 360 ° στο λογαριασμό σας.

Συνδέστε τον λογαριασμό σας με την προσφορά Hello Business, για να ελέγξετε καλύτερα τη δραστηριότητά του

Προκειμένου να ελέγξετε καλύτερα τη δραστηριότητά σας και να το κάνετε σε πραγματικό χρόνο, είναι δυνατόν να συσχετίσετε τον επαγγελματικό σας λογαριασμό με την προσφορά Hello Business.

Προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες σε τιμή 10,90 ευρώ εκτός φόρου ανά μήνα. Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε δωρεάν ξεχωριστό sepa, ασφάλιση και βοήθεια pro ή ακόμα και σε μετρητά.

Ως πελάτης, έχετε επίσης πρόσβαση σε μια ειδική υπηρεσία Hello Team Pro. Οι σύμβουλοι μπορούν να προσεγγιστούν απευθείας μέσω του προσωπικού σας χώρου ή από την εφαρμογή Hello Bank!, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και το Σάββατο μεταξύ 9 π.μ. και 6 μ.μ. Και φυσικά, ο εικονικός βοηθός Helloz θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας σχετικά με την υλοποίηση των εργασιών, καθώς και τη λειτουργία του ιστότοπου και της εφαρμογής μέσω μιας γάτας.

Και αν δεν είστε ακόμη πελάτης, είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο μέσω τηλεφώνου από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 9 π.μ. και 6 μ.μ.

Η λειτουργία της επιχείρησης Hello

Για να επωφεληθείτε από την Hello Business, οι όροι που πρέπει να εκπληρωθούν είναι οι ίδιοι με εκείνες που επιτρέπουν να ανοίξουν έναν επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό. Από την ημερομηνία συνδρομής, έχετε μια περίοδο απόσυρσης 14 δωρεάν ημερών, εκτός από το κόστος αποστολής της επιστολής.

Όσον αφορά τη διάρκεια της σύμβασης, έχει αόριστη διάρκεια. Ο τερματισμός της σύμβασης μπορεί να ζητηθεί ανά πάσα στιγμή, γνωρίζοντας ότι χρειάζονται προειδοποίηση δύο μηνών.

Από την πλευρά της επιχείρησης, η Hello Business προσφέρει διάφορα εργαλεία για να απλοποιήσει την καθημερινή διαχείριση της επαγγελματικής δραστηριότητας. Βρίσκουμε την εκκίνηση του βοηθού της επιχείρησής μου. Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να δημιουργείτε, να τροποποιείτε και να επεξεργάζεστε τιμολόγια και αποσπάσματα, καθώς και περιουσιακά στοιχεία.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα φύλλα πελατών σας εκεί και να δημιουργήσετε τη βάση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας, καθορίζοντας τα χαρακτηριστικά τους. Με αυτόν τον τρόπο, τα αποσπάσματα και τα τιμολόγιά σας θα δημιουργηθούν γρηγορότερα.

Συμπερασματικά

Ανοίξτε έναν επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό στο Hello Bank! Ως εκ τούτου έχει πολλά πλεονεκτήματα όταν είστε διαχειριστής επιχειρήσεων. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που διατίθενται και επωφελούνται τόσο από τα πλεονεκτήματα μιας διαδικτυακής τράπεζας όσο και από αυτά μιας συμβατικής τράπεζας.

Έτσι, γεια σου Τράπεζα! Σας συνοδεύει καθ ‘όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης της δραστηριότητάς σας και σας εξοικονομεί χρόνο μέσω του επαγγελματικού σας λογαριασμού. Ένα άλλο θετικό σημείο, ένα ταμειακό μητρώο 1.550 ευρώ προσφέρεται σε περίπτωση μετατόπισης μετρητών ή οποιουδήποτε άλλου απροσδόκητου.

Συνοπτικά, ανοίξτε έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο Hello Bank! είναι μια απλή, δωρεάν και ασφαλής προσέγγιση. Γι ‘αυτό πρέπει απλά να ξεκινήσετε.

Υπηρεσίες επαλήθευσης

 • Δημιουργήστε ένα ρολόι σε μια επιχείρηση
 • Αποκτήστε ένα επιχειρηματικό αρχείο
 • Βρείτε όλες τις επιχειρηματικές βαθμολογίες
 • Αναζητήστε τον κωδικό NAF/APE μιας εταιρείας

Η γνώμη μας και η πλήρης δοκιμή της Hello Bank! Pro, η επιχειρηματική προσφορά για τους εαυτούς του το 2023

Γεια σας παρουσίαση τραπεζών! Pro, η ηλεκτρονική τράπεζα για ανεξάρτητους επαγγελματίες από τον όμιλο BNP Paribas Group

Δεν παρουσιάζουμε πλέον Hello Bank! Αυτή η διάσημη θυγατρική του Ομίλου BNP Paribas που δημιουργήθηκε το 2013, η οποία είναι μία από τις πρώτες online τράπεζες για τα γαλλικά άτομα που ήξεραν πώς να αναπτυχθούν και να διεθνούν στην Ευρώπη στις ακόλουθες χώρες: Γερμανία, Βέλγιο, Ιταλία, Τσεχική Δημοκρατία και Αυστρία.

8 χρόνια αργότερα, η ηλεκτρονική αγορά τραπεζικών υπηρεσιών έχει αλλάξει καλά. Σήμερα, η ηλεκτρονική τράπεζα έχει κερδίσει περισσότερους από 600.000 πελάτες μέχρι σήμερα

Προσφορά για άτομα προκειμένου να αντιμετωπίσουν την εμφάνιση νέων online και neobanc banks.

Γεια σας! αποφάσισε να απορρίψει την προσφορά της στους επαγγελματίες και είναι λογικά, ότι ξεκίνησαν Γεια σας! Pro με την προσφορά Hello Business για να στοχεύσετε τους αυτοαπασχολούμενους που αντιπροσωπεύουν το 75% των επιχειρηματικών δημιουργιών στη Γαλλία το 2020.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το PACTE (σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη και τη μετατροπή των εταιρειών) που εκδόθηκε στις 22 Μαΐου 2019 καθορίστε σε αυτόματους επιχειρηματίες και μικροεπιστημονικούς που έχουν την υποχρέωση για να ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό αφιερωμένο στην εταιρεία τους από τη στιγμή που ο κύκλος εργασιών υπερβαίνει τα € 10.000 εξαιρουμένων του φόρου για 2 διαδοχικά έτη. Παρ ‘όλα αυτά, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες του ConnectBanque, είναι σημαντικό να απομονώσετε τη δραστηριότητά σας με έναν δεύτερο τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να έχετε καλύτερη διαχείριση και να αποφύγετε σφάλματα, ειδικά σε περίπτωση ελέγχου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας προσφέρουμε μέσω αυτού του οδηγού και πλήρους γνώμης για να σας παρέχουμε μια βαθιά ανάλυση για ολόκληρη την προσφορά επιχειρηματικής τραπεζικής για τους αυτοαπασχολούμενους (ελεύθεροι επαγγελματίες, φιλελεύθερα επαγγέλματα, μικροεπιχειρήσεις κ.λπ. ) Online Bank Hello Bank! Και έτσι σας δίνουν αντικειμενικά Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν από το άνοιγμα ενός online τραπεζικού λογαριασμού Pro Bank Hello Bank! Επαγγελματικός. Ανακαλύψτε λοιπόν χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση Η άποψή μας και η πλήρης δοκιμή που πραγματοποιήθηκαν από τους ειδικούς μας στην προσφορά Hello Business !

Εάν είστε άτομο, μπορείτε να συμβουλευτείτε το δικό μας Πλήρης αναθεώρηση στο Hello Bank! με Το γεια σου και γεια σου πρωταρχικούς λογαριασμούς.

Γνώμη της Hello Bank, του λογαριασμού Pro με το

Πλεονεκτήματα της εγγραφής στο Online Bank Hello Bank! Pro (γεια σου επιχείρηση)

 • �� Pro λογαριασμός στο 1 € για 3 μήνες Για νέους πελάτες
 • Επαγγελματικός λογαριασμόςχωρίς δέσμευση !
 • Μία τιμή συμπεριλαμβανομένων όλων των τραπεζικών υπηρεσιών χωρίς προμήθεια κίνησης !
 • Εξειδικευμένοι σύμβουλοι.
 • Δυνατότητα α Επαγγελματική πίστωση μεταξύ € 100 και 25.000 € Χωρίς αμοιβές ή εγγύηση περίπτωσης όπου διατίθενται κεφάλαια σε 48 ώρες.
 • Online Bank για ανεξάρτητους επιχειρηματίες, χωρίς δέσμευση, Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή χωρίς κόστος.
 • Υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας μόνο για 10,90 €.
 • ΕΝΑ Κάρτα θεώρησης του Διεθνής απόσυρση και πληρωμή με άμεση ή καθυστερημένη χρέωση (RΕλεύθερα και πληρωμές σε όλο τον κόσμο)
 • Ελεύθερη κατάθεση ειδών Μέσω του δικτύου BNP Paribas (ATMS)
 • Απεριόριστες επιταγές Χάρη στη λειτουργία Έλεγχος σάρωσης
 • Δυνατότητα μετρητών (άδεια υπερανάληψης) έως 1.550 €
 • Η Heello Pay Pro Free Free Physical TPE (χωρίς αμοιβή αγοράς ή ενοικίασης).
 • Δωρεάν λύση τερματικού πληρωμής (εφαρμογή στο smartphone σας) για τις αποδείξεις σας μέσω LYF Pro με επιτόκιο προμήθειας που διαπραγματεύεται στο 1,35% Excl
 • Δημιουργήστε τα αποσπάσματα, τα τιμολόγια και τα περιουσιακά σας στοιχεία με το ολοκληρωμένο εργαλείο χρέωσης “My Business Assistant Start”
 • Εξυπηρέτηση πελατών αφιερωμένη στους επαγγελματίες πελάτες Hello Team Pro
 • Χωρίς επαφή και ασφαλή πληρωμή μέσω Αμοιβή μήλου

❎ Μειονεκτήματα της εγγραφής στον λογαριασμό Hello Bank Online Pro! Pro (γεια σου επιχείρηση)

 • Προσφορά μόνο περιορίζεται σε αυτοεξυπηρέτηση, Οι μικροεπιχειρήσεις, οι αυτοαπασχολούμενοι επιχειρηματίες, τα φιλελεύθερα επαγγέλματα κ.λπ. Τα άλλα καταστατικά δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Hello Business
 • Δεν έχει πληρωμή Google Pay και Samsung Pay χωρίς επαφή
 • Η κατάθεση των ειδών δεν είναι διαθέσιμη στο Dom Tom, μόνο στην ηπειρωτική Γαλλία

�� Γεια σας Τιμές Επαγγελματικής Τράπεζας Τράπεζας και Κόστος Τράπεζας! Επαγγελματικός

Γεια σας Business Προσφορά Hello Bank! Το Pro είναι εύκολο να θυμόμαστε Μια ενιαία τιμή στα € 10,90 εξαίρεση φόρου/μήνα για μεγάλο αριθμό υπηρεσιών περιελάμβανε ότι θα βρείτε παρακάτω: (χωρίς κρυφά έξοδα)

 • Χωρίς έξοδα ανοίγματος και φράχτη
 • Χωρίς τέλη που κατέχει λογαριασμός: 0 Euro Of Commission Coutter, Επιτροπή Παρεμβάσεων Discovery (εντός του ορίου της εξουσιοδοτημένης υπερανάληψης) ή διαχείρισης λογαριασμού.
 • Δεν υπάρχουν έξοδα για πληρωμές στη Γαλλία και στο εξωτερικό.
 • Δεν υπάρχουν έξοδα για αποσύρσεις στη Γαλλία και στο εξωτερικό. Ορισμένες εγκαταστάσεις στο εξωτερικό μπορούν να εφαρμόσουν τέλη ανταλλαγής.

�� Οροφές πληρωμής και απόσυρσης για την κάρτα Hello Bank! Επαγγελματικός

Τα ανώτατα όρια σας είναι ρυθμιζόμενα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το μέγιστο που μπορείτε να έχετε για οροφές στο Hello Bank! Pro:

 • Το ανώτατο όριο πληρωμής του € 3.000 κάθε μήνα.
 • Το ανώτατο όριο απόσυρσης του 500 € ανά εβδομάδα.

Hello Bank Pro Business Avister Pro Account για αυτοαπασχόληση με επιταγές και είδη

☑️ Γνώση των εμπειρογνωμόνων του Connectbanque στο Hellobank! Επαγγελματική επιχείρηση

Μετά από μια πλήρη δοκιμή, επιβεβαιώνουμε ότι η Online Bank Hello Bank! έχει εξελιχθεί καλά ξεκινώντας την προσφορά της αφιερωμένη στους επαγγελματίες. Με αυτήν την προσφορά που προορίζεται μόνο για τους αυτο -εργαζόμενους, η θυγατρική του ομίλου BNP Paribas φτάνει στην αγορά επαγγελματικών τραπεζών με μια πλήρη προσφορά που ονομάζεται Hello Business για την οποία δίνουμε θετική γνώμη. Για το Connectbanque, ο λογαριασμός Hello Business είναι ένας από τους καλύτερους τραπεζικούς λογαριασμούς για επιχειρηματίες αυτοκινήτων.

Για να ξεκινήσουμε αυτήν τη γνώμη, εκτιμούμε το γεγονός ότι η Hello Bank! Ο Pro έχει προσαρμοστεί στις ηλεκτρονικές προσφορές τραπεζών για επαγγελματίες. Η συνδρομή στο γεια σας είναι χωρίς δέσμευση, χωρίς έξοδα ανοίγματος και κλεισίματος λογαριασμού, Δεν υπάρχουν τραπεζικές χρεώσεις και χωρίς επιτροπές κινήσεων σε αντίθεση με τον λογαριασμό της μητρικής εταιρείας BNP Paribas.

Η επαγγελματική προσφορά της Hello Bank! Επαγγελματικός Απλά, διαφανή και χωρίς κρυφές αμοιβές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρεται ένα μεμονωμένο επιτόκιο όταν συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα παροχής υπηρεσιών.

Προκειμένου να ξεχωρίσει εντελώς από τους άμεσους ανταγωνιστές της, Hello Bank! δεδομένος Η πιθανότητα των αυτοεξυπηρέτησης να αποδεχθούν όλα τα μέσα πληρωμών προκειμένου να αρνηθεί τους πελάτες. Διότι ανοίγοντας έναν επαγγελματικό λογαριασμό Hello Business, μπορείτε επίσης να συλλέξετε επιταγές και είδη μέσω του δικτύου BNP Paribas καθώς και με τραπεζική κάρτα με τον τερματικό πληρωμής Hello Pay Pro. Επιπλέον, θα δικαιούστε μια διευκόλυνση μετρητών (άδεια υπερανάληψης) μέχρι τα 1.550 €.

Αυτό που εκτιμούμε πολύ στην προσφορά Hello Business είναι Η ενιαία τιμή του σε € 10,90 Excl που περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό υπηρεσιών, ασφάλιση. Μπορείτε να πληρώσετε και να αποσύρετε χρήματα στη Γαλλία και διεθνώς χωρίς επιπλέον κόστος.

Τέλος, για να ολοκληρώσετε αυτήν τη γνώμη, γεια σας! Το Pro γίνεται πολύ περισσότερο από την Online Bank με όλες τις προσφερόμενες λύσεις συλλογής (επιταγές, μετρητά, τραπεζικές κάρτες). Προκειμένου να έχει κάποιος απογοητευμένος πελάτης, η θυγατρική του ομίλου BNP Paribas έχει συνεργαστεί με Η λύση συλλογής Lyf Pro Mobile για τους αυτο -εργαζόμενους Οι οποίοι μετακινούν ή λαμβάνουν τους πελάτες τους, ώστε να μπορούν να δεχτούν όλα τα μέσα πληρωμών και να συλλέγουν τις συναλλαγές τους σε ειρήνη με επιτόκιο προμήθειας που διαπραγματεύονται στο 1,35%, συμπεριλαμβανομένου του φόρου αντί του 1,60% της εξαίρεσης TTC).

Για να ολοκληρώσουμε αυτή τη γνώμη, επιβεβαιώνουμε την πολύ θετική μας γνώμη, διότι η προσφορά Hello Business είναι πλήρης και προσφέρει μια ολόκληρη σειρά υπηρεσιών που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τη δραστηριότητά σας με ειρήνη.

Λυπούμαστε που ως κινητή τράπεζα, αυτή η πληρωμή χωρίς επαφή μέσω smartphone είναι διαθέσιμη μόνο στην Apple Pay. Αλλά επίσης ότι η κατάθεση των ειδών είναι διαθέσιμη μόνο για τους αυτοεξυπηρέτησης της γαλλικής μητρόπολης (το Dom Tom εξακολουθεί να ξεχνιέται). Επιπλέον, δεν υπάρχει προσφορά δωρεάν εκκίνησης όπως μερικοί λογαριασμοί online pro και αυτό Η προσφορά Hello Business είναι περιορισμένη μόνο στον αυτοαπασχολούμενο (Ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, μικροεπιχειρήσεις, φιλελεύθερα επαγγέλματα. Ουσία.

Αλλά να είστε σίγουροι, σύμφωνα με τις πηγές μας, μια τραπεζική προσφορά για άλλα επιχειρηματικά καταστατικά πρέπει να γεννηθεί. Σας κρατάμε εν τω μεταξύ, μην διστάσετε να εγγραφείτε εάν είστε επιλέξιμοι για τον τραπεζικό λογαριασμό Hello! Pro ή αφήστε το email σας μέσω της σελίδας επικοινωνίας μας για να γνωρίζετε την εξέλιξη της προσφοράς Hello Business.

⭐ Γνώση πελατών για γεια σας από την Hello Bank! Επαγγελματικός

Από την κυκλοφορία του λογαριασμού Pro Hello Business, η γνώμη των πελατών Hello Bank! Το Pro είναι τελικό για την έναρξη του, είτε από την άποψη του πολύ εύκολου και γρήγορου ανοίγματος λογαριασμού, πολύ εκπαιδευτική υποστήριξη για την εξυπηρέτηση πελατών από έναν εμπειρογνώμονα καθώς και τη διαφάνεια του κόστους.

�� Μεγέθυνση και γνώμη σχετικά με τις υπηρεσίες της προσφοράς Hello Business

Hello Bank Bank Bank Bank Bank! Το Pro είναι μια πλήρης προσφορά με Μία τιμή Για τους αυτοαπασχολούμενους για να επικεντρωθούν στη δραστηριότητά τους και δεν ενδιαφέρονται για το κρυφό κόστος, ένα σαφές πλεονέκτημα για το καλό στην ταμειακή ροή του !

Πώς να προμηθεύσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό pro hello business ?

Μπορείτε να τροφοδοτήσετε την επαγγελματική σας τράπεζα Hello Bank! Pro με 4 διαφορετικούς τρόπους:

 • Είδη σε έναν οργανισμό στο δίκτυο BNP Paribas στην ηπειρωτική Γαλλία με ένα Automaton
 • Έλεγχοι μέσω της συνάρτησης ελέγχου των ελέγχων
 • Με άμεση μεταφορά (sepa)
 • Με διεθνή μεταφορά (SWIFT)

Πώς να αποκτήσετε επαγγελματική πίστωση με γεια σας από την Hello Bank! Επαγγελματικός ?

Ανεξάρτητη κατάσταση (αυτοαπασχολούμενος, μικροεπεξεργασία. ) είναι ένα ειδικό καθεστώς επειδή η επαγγελματική σας δραστηριότητα (εταιρεία) ανήκει σε ένα άτομο (φυσικό), επομένως δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ προσωπικών αγαθών και εκείνων της εταιρείας.

Ως εκ τούτου, όταν λαμβάνετε την επιλογή να επιλέξετε μια επαγγελματική πίστωση, η τράπεζά σας θα λάβει υπόψη όλα τα δάνεια που μπορεί να έχετε σε εξέλιξη (ακίνητη περιουσία, κατανάλωση. ) Για να καθορίσετε την επιλεξιμότητά σας. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να εγγυηθείτε την κύρια κατοικία σας, η οποία μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη !

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Η Online Bank for Independents Hello Bank! Επαγγελματικός αποφάσισε να επεκτείνει την προσφορά του Γεια σας επιχείρηση με online επαγγελματική πίστωση για αυτοπεποίθηση (Auto-entrepreneur, μεμονωμένος επιχειρηματίας, μικροεπιχειρήσεις, EIRL) που θέλουν να αποκτήσουν επαγγελματικό δάνειο με λιγότερο περιοριστικές συνθήκες.

Η πρώτη προϋπόθεση είναι να είναι πελάτης της Pro Hello Business Bank για τουλάχιστον 6 μήνες (αυτό τους επιτρέπει να γνωρίζουν τους πελάτες τους λίγο καλύτερα). Μόλις περάσει αυτή η περίοδος, μπορείτε να συνάψετε επαγγελματική πίστωση στο διαδίκτυο ως εξής:

 • Δωρεάν
 • Χωρίς εγγύηση
 • Μπορείτε να δανειστείτε μεταξύ € 100 και 25.000 €
 • Επιστροφή χρημάτων δανείου μεταξύ 24 μηνών και 84 μηνών
 • Τα κεφάλαια εκτοξεύονται Κάτω από τον τραπεζικό σας λογαριασμό Γεια σας Σε 48 ώρες εργασίας

Υπάρχει ακόμη μια μελέτη που έγινε εκ των προτέρων από τη μητρική εταιρεία της Hello Bank! Pro (BNP Paribas) για αποδοχή του αρχείου σας.

Σας υπενθυμίζουμε μια σημαντική λεπτομέρεια: “Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τις δυνατότητες επιστροφής χρημάτων (η φερεγγυότητα σας) πριν από τη δέσμευση “. Και αυτό ισχύει και για την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Δωρεάν κινητό TPE και ενσωματωμένο στην αίτησή σας Hello Business για να συλλέξετε τους πελάτες σας

Γεια σας! έχει δημιουργήσει μια συνεργασία με τη λύση συλλογής LYF Pro, ώστε να μπορείτε Δημιουργήστε συναλλαγές των πελατών σας από το smartphone σας Με την εφαρμογή Hello Bank Mobile! Επαγγελματικός.

Αυτή η εντελώς δωρεάν υπηρεσία και δεν υπάρχει επιπλέον κόστος Θα σας επιτρέψει να έχετε έναν τερματικό πληρωμής στην τσέπη σας και να δεχτείτε πληρωμές χωρίς επαφή.

Με την εφαρμογή αυτής της εταιρικής σχέσης, Hello Bank! Διαπραγμάτεται ένα προτιμησιακό ποσοστό προμήθειας: 1,35% συμπεριλαμβανομένου του φόρου αντί του 1,60% του φόρου (1,92% συμπεριλαμβανομένου του φόρου) για το ποσό κάθε συναλλαγής.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσφέρετε πληρωμή σε αρκετές φορές. Από τότε, η κρίση υγείας, έχει γίνει σπάνιο ότι μια τραπεζική κάρτα δεν έχει εξοπλιστεί Τεχνολογία NFC που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε πληρωμή χωρίς επαφή. Ωστόσο, σας υπενθυμίζουμε αυτό Το ανώτατο όριο της τραπεζικής κάρτας είναι 50 €.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι θα λάβετε το ποσό που οι συναλλαγές σας κάθε άκρο του τριμήνου με μεταφορά μέσω του συνεργάτη LYF. Αυτές οι μεταβιβάσεις θα γίνουν στον επαγγελματικό σας τραπεζικό λογαριασμό Hello Business στο J+1 Εργάστηκε.

Εάν θέλετε να έχετε ένα τερματικό φυσικής πληρωμής που σας συνοδεύει παντού, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε το Hello Pay Pro.

Πώς να συλλέξετε τους πελάτες σας με το Hello Pay Pro, το συνδεδεμένο τερματικό πληρωμής της Hello Bank! Επαγγελματικός ?

Με την έναρξη της Hello Business, η θυγατρική της BNP Paribas στοχεύει να δώσει στους αυτοεξυπηρέτησης όλες τις υπηρεσίες που μια μεγάλη εταιρεία μπορεί να κρατήσει με χαμηλότερο κόστος. Και αυτό περιλαμβάνει λύσεις συλλογής όπως TPE (ηλεκτρονικό τερματικό πληρωμής). Επειδή είναι σημαντικό ως επιχείρηση να αποδεχτείτε όλα τα δυνατά μέσα πληρωμών, ώστε να μην αρνηθείτε τους πελάτες.

Ως εκ τούτου, η έναρξη του Hello Pay Pro, ενός φορητού τερματικού πληρωμής με σύνδεση Bluetooth που διατίθεται από το άνοιγμα ενός επαγγελματικού λογαριασμού Hello Business, τα πλεονεκτήματα των οποίων είναι τα εξής:

 • Δωρεάν και χωρίς ενοικίαση ή συνδρομές DUTPE
 • Αποδέχεται τραπεζικές κάρτες με ή χωρίς επαφή: MasterCard, Maestro, Visa & Visa Electron
 • Αποδέχεται την πληρωμή χωρίς επαφή του smartphone: Google Pay, Samsung Pay, Apple Pay
 • Ακολουθήστε τις αποδείξεις σας σε πραγματικό χρόνο
 • Μεταφορά στον λογαριασμό σας Pro Hello Business στο J+1 Εργάστηκε
 • Προμήθεια 1.60% TTC ανά συναλλαγή

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε τους ελέγχους του λογαριασμού σας, αυτό είναι δυνατό με τον λογαριασμό Hello Business, όπου εξηγούμε πώς να αποβάλλετε τους ελέγχους online με την Hello Bank! Επαγγελματικός.

Πώς να καταθέσετε μια επιταγή μέσω της διαδικτυακής τράπεζας Hello Bank! Επαγγελματικός ?

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού Hello Business θα σας επιτρέψει να δεχτείτε μεγάλο αριθμό πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των επιταγών χάρη στον ενσωματωμένο σαρωτή στην εφαρμογή Hello Bank Mobile! Επαγγελματικός.

Μάθετε πώς να λάβετε έναν έλεγχο 3 βημάτων μέσω της λειτουργίας σάρωσης Hello Business Check:

 1. Κάντε κλικ στην ενότητα “Πληρωμές” και στη συνέχεια “Συλλέξτε μια επιταγή”
 2. Τραβήξτε μια φωτογραφία της επιταγής σας χρησιμοποιώντας το smartphone σας κάνοντας κλικ στο “Σάρωση ελέγχου”
 3. Στείλτε δωρεάν την ταχυδρομική σας ανάρτηση σε έναν φάκελο που δεν έχει τεθεί χωρίς να ξεχάσετε να υπογράψετε το πίσω μέρος της επιταγής.

Τέλος, εάν οι πελάτες σας σας πληρώνουν σε μετρητά (είδη), μπορείτε να το κάνετε χωρίς πρόβλημα με τον λογαριασμό σας Pro Hello Business. Λοιπόν, μάθετε πώς να καταθέσετε το είδος σας με την ηλεκτρονική τράπεζα Hello Bank! Επαγγελματικός.

Πώς να κάνετε μια κατάθεση ειδών με την Online Bank Hello Bank! Επαγγελματικός ?

Αυτή η υπηρεσία είναι τόσο σπάνια στη σειρά τράπεζες που θεωρήσαμε σημαντικό να την τονίσουμε.

Πράγματι, ανάλογα με την επαγγελματική σας δραστηριότητα, μπορείτε ακόμα να καταβληθείτε σε μετρητά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μέσω του δικτύου BNP Paribas, Hello Bank! Το Pro σας δίνει τη δυνατότητα Για να καταθέσετε το είδος σας σε όλους τους οργανισμούς BNP στην ηπειρωτική Γαλλία Μόνο από τη στιγμή που ο τελευταίος έχει αυτόματο καταθέτο.