Avis Devialet Phantom II 98 dB White, Dione Devialet Test: Η γνώμη μας για αυτήν την εκλεπτυσμένη γραμμή ήχου

Δοκιμή Devialet Dione: Έντονη ευχαρίστηση για τα αυτιά

Αυτό που χτυπά από τα πρώτα μέτρα που παίζει η Dione δεν είναι εκπληκτικά η αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων. Ακόμη και η ακρόαση εμπιστευτικού όγκου, ο σοβαρός είναι γενναιόδωρος, βαθιά και πάνω απ ‘όλα, η αξιοσημείωτη άρθρωσή του. Τα δύο μικρά κουτιά ολοκληρωμένων μπάσων είναι απλά εξαιρετικά, πολύ καλύτερα από τα ξεχωριστά κουτιά που συνοδεύουν τα περισσότερα ανταγωνιστικά μπαρ. Επιπλέον, οι χαμηλές συχνότητες που εκδίδονται από το μπαρ, εξαπλώνονται στο δωμάτιο με ομοιογένεια. Το μέσο χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη γλυκύτητα και την ακρίβειά του. Το πρίμα είναι στην επέκταση, καλά τοποθετημένη, μαλακή και μεταξένια. Όχι μια ουγγιά οξύτητας πρέπει να λυπηθεί.

Γνώμη Devialet

Αποστολή εντός 24 ωρών

Δωρεάν απομάκρυνση στο κατάστημα

3x ή 4x χωρίς κόστος από το CB

Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

Τα έξοδα αποστολής που προσφέρονται από αγορά € 50 ! Δείτε τις προϋποθέσεις.

 • καλως ΗΡΘΑΤΕ
 • Ηχεία
 • Ηχεία
 • Συνδεδεμένα ηχεία
 • Devialet Phantom II 98 dB White
 • Ειδοποίηση

Avis Devialet Phantom II 98 dB White
Igex 1 Νοεμβρίου 2020

Ένας εξαιρετικός ήχος !

Δίστασα πριν τα πάρω σε ζεύγη για να κάνω στερεοφωνικό, αλλά δεν μετανιώνω την αγορά μου ! Ο ήχος είναι εξαιρετικής ισχύος για τέτοια μικρά ηχεία, η ποιότητα ήχου (ανάλογα με την πηγή ακρόασης) είναι τέλεια. Ακούω βινύλια όλων των ειδών και είναι απόλυτα κατάλληλο. Χωρίς πονοκέφαλο με ρυθμίσεις ή καλωδίωση, μια οπτική είσοδο σε μία για την τηλεόρασή μου και μια είσοδο υποδοχής για την πλάκα βινυλίου μου, η εφαρμογή Devialet κάνει τα υπόλοιπα για να επιλέξει την πηγή και την ένταση. Θα συνιστούσα τα μάτια τους κλειστά, αλλά τα αυτιά ανοιχτά !

Δοκιμή Devialet Dione: Έντονη ευχαρίστηση για τα αυτιά

Δεκαπέντε χρόνια μετά την έναρξη των πρώτων ενισχυτών εμπειρογνωμόνων HI-FI, το Devialet προσφέρει την πρώτη του γραμμή ήχου, με το όνομα Dione. Εκτός από την άτυπη εμφάνιση που του δίνεται από τη μικρή σφαίρα του αφιερωμένη στους διάλογους, η Dione διακρίνεται από την ενσωμάτωση ενός πραγματικού υπογούφερ και ενός εξαιρετικού ήχου ποιότητας, ο οποίος συνεχίζει να εκπλήσσει τον ελεγκτή.

Δοκιμή Devialet Dione

Πού να αγοράσετε το
Devialet Dione στην καλύτερη τιμή ?
€ 1.999 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.999 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.999 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.999 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.999 Ανακαλύψτε την προσφορά

Εν συντομία
Devialet dione

 • Εξαιρετική απόδοση ήχου
 • Δύο εξαιρετικά ενσωματωμένα μπάσα
 • Εξαερισμός και σταδιοποίηση ήχου σχεδίων
 • Upmix σε 5.1.2 αποτελεσματικά σε στερεοφωνικά προγράμματα
 • Πειστική ακουστική βαθμονόμηση
 • AirPlay 2, Spotify Connect και Bluetooth
 • Απλή και πρακτική εφαρμογή
 • Δεν υπάρχουν αποτελέσματα από το ανώτατο όριο Dolby Atmos (όπως όλες οι ηχητικές ράβδοι)
 • Υψηλή τιμή

Η πλήρης γνώμη μας
Devialet dione

23 Οκτωβρίου 2022 11/23/2022 • 20:21

Δοκιμή Devialet Dione

Το Devialet σίγουρα δεν κάνει τίποτα σαν τους άλλους. Μετά από τα Phantom Speakers με εκπληκτικές γραμμές και επιδόσεις, ο Γάλλος κατασκευαστής ξεκινάει την αγορά ήχου με ένα φιλόδοξο ομιλητή, τόσο ικανό να σπάσει το σπίτι όσο στο Hi-Fi. Και αν υπάρχει ένα σημείο που διακρίνει σαφώς το Dione Devialet από τους ανταγωνιστές του, είναι αυτή η ισοδύναμη ευκολία αναπαραγωγής των ακουστικών κομματιών ταινιών και σειράς σε 5.1 ή στο Dolby Atmos, αυτή η μουσική σε απλό στερεοφωνικό.

Στο επίκεντρο αυτής της επιτυχίας, η χρήση αποκλειστικών ομιλητών, μονάδων ενίσχυσης, DAC και σπιτικών τροφοδοτικών. Αυτή είναι η καρδιά της τεχνογνωσίας του Devialet για 15 χρόνια. Επειδή αν η Devialet είναι γνωστή για τα Phantom Wireless Speakers, η εταιρεία έχει στον κατάλογό της μια μυριάδα ενισχυτών υψηλής ποιότητας Hi-Fi, για τους οποίους έχει κατατεθεί ένας αρκετά απίστευτος αριθμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Θα επιστρέψουμε σε αυτό αργότερα, καθώς η εμπειρογνωμοσύνη του Devialet σε αυτούς τους τομείς αντικατοπτρίζεται στην ακουστική απόδοση του Devialet Dione.

Τεχνικό φύλλο Devialet Dione

Μοντέλο Devialet dione
Διαστάσεις 16,5 cm x 120 cm x 8,8 cm
Εξουσία 950 Watts
Διαστημικός ήχος Dolby Atmos
Αριθμός θυρών HDMI 1
HDMI E-ARC Ναί
Ασύρματος Ναί
Υπογούφερ Ολοκληρωμένο
Ηχεία Οχι
Τιμή 1.999 €
Φύλλο προϊόντων

Η δοκιμασμένη γραμμή ήχου δανείστηκε από τον κατασκευαστή.

Devialet Dione Design

Το μικρό άγγιγμα της πρωτοτυπίας του Devialet Dione Soundbar είναι η μικρή κεντρική σφαίρα του, ή σφαίρα, η οποία στεγάζει έναν μετατροπέα αφιερωμένο στους διάλογους. Εάν η DeVialet δεν έχει στεγάσει το τελευταίο στην μπροστινή πλευρά, είναι ότι αυτό το μικρό ηχείο βοηθάται από δύο παθητικά καλοριφέρ, τα οποία ενισχύουν την ενσάρκωση των ανθρώπινων φωνών και τη διάχυση ορισμένων συχνότητας πλευρικά. Για τα υπόλοιπα, το μπαρ υιοθετεί συμβατικές και κομψές γραμμές. Το πλαίσιο συνδυασμού αλουμινίου και PVC και καλύπτεται με πλαίσια ακουστικών υφασμάτων, σε μέρη όπου βρίσκονται οι μετατροπείς.

Το Dione Devialet έχει πλάτος 1M20 για βάθος 16,5 cm και μόνο 7,7 cm ύψος.

Δοκιμή Devialet Dione

Το επάνω πρόσωπο φιλοξενεί μια ζώνη ελέγχου αφής, για να ρυθμίσει τον όγκο ακρόασης, την πηγή αλλαγής ή την ανάγνωση παύσης για παράδειγμα. Η σύνδεση στεγάζεται στο πίσω μέρος, σε μια θέση. Όσο για την κάτω πλευρά, έχει πόδια σιλικόνης και τοίχους στηρίγματα.

Η γραμμή ήχου Dione Devialet μπορεί να εγκατασταθεί επίπεδη ή να συνδεθεί στον τοίχο. Στην τελευταία περίπτωση, το ολοκληρωμένο γυροσκόπιο ανιχνεύει την τοποθέτησή του και καλεί τον χρήστη, μέσω του Devialet App, να περιστρέψει την κεντρική σφαίρα, προκειμένου να προσανατολιστεί ο μετατροπέας προς το σημείο ακρόασης. Στη συνέχεια, η κατανομή του ήχου σε όλους τους 17 μετατροπείς επαναπρογραμματίζεται. Θα επιστρέψουμε αργότερα.

Σύνδεσμοι Devialet Dione

Το Devialet έχει κάνει ένα σταυρό σχετικά με τη δυνατότητα σύνδεσης πηγών ήχου HDMI στο Dione, το οποίο είναι επομένως εξοπλισμένο μόνο με υποδοχή HDMI για επιστροφή ήχου, από τηλεοπτική ή βιντεοκασέτα. Για να ακούσετε έναν δίσκο Blu-ray με το Dione, πρέπει να συνδέσετε τον αναγνώστη σας στην τηλεόραση, ο τελευταίος φροντίζει να στέλνει το ηχητικό σήμα στη Διοόνη. Η υποδοχή HDMI είναι συμβατή με τα δύο πρωτόκολλα επιστροφής ήχου ARC και EARC. Το πρώτο υποστηρίζει τις ροές Dolby και DTS 5.1 κλασικό, καθώς και στερεοφωνικό PCM, ενώ το δεύτερο είναι συμβατό με HD Audio και Dolby Atmos, που χρησιμοποιείται ευρέως από πλατφόρμες SVOD.

Υπάρχει επίσης μια οπτική εισαγωγή ψηφιακού ήχου σε μορφή Toslink, για την οποία το Devialet παρέχει ένα καλώδιο (με προσαρμογέα Toslink σε Mini-Jack Optics). Αυτή η καταχώρηση μπορεί να συσχετιστεί με τηλεόραση, CD player ή DVD player, για να ακούσετε τα προγράμματα Dolby Digital και DTS 5.1.

Δοκιμή Devialet Dione

Η μόνη υποδοχή HDMI είναι ARC/EARC και CEC συμβατή

Μια οπτική είσοδος καθιστά δυνατή τη συσχέτιση μιας πρόσθετης πηγής, για παράδειγμα έναν οπτικό αναγνώστη

Μια οπτική είσοδος καθιστά δυνατή τη συσχέτιση μιας πρόσθετης πηγής, ενός οπτικού αναγνώστη για παράδειγμα.

Επιπλέον, το Dione είναι εξοπλισμένο με μια υποδοχή RJ-45 Ethernet και έναν ελεγκτή WiFi, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχό του με την εφαρμογή του για κινητά, αλλά και για την ακρόαση μουσικής στο Streaming. Το Spotify υποστηρίζεται μέσω του πρωτοκόλλου Spotify Connect, οπότε αρκεί να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της υπηρεσίας για να ακούσετε μουσική στο Devialet Dione. Για τις άλλες υπηρεσίες, θα είναι απαραίτητο να βασίζεστε στο πρωτόκολλο AirPlay 2 και ως εκ τούτου να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone, ένα iPad ή ένα Mac. Με οποιαδήποτε άλλη ασύρματη πηγή, θα είναι απαραίτητο να περάσετε από το Bluetooth, το Dione να είναι εξοπλισμένο με δέκτη. Παραμένει η δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής για την τηλεόραση Music Services και η ακρόαση μουσικής τόξου.

Τέλος, το πρωτόκολλο UPNP υποστηρίζεται από το App Devialet κάτω από το iOS και το Android, το οποίο σας επιτρέπει να ακούσετε αρχεία ήχου, συμπεριλαμβανομένου του HD, ενός διακομιστή DLNA (Computer ή NAS με Plex, SERVIIO …) συνδεδεμένο με το οικιακό δίκτυο.

Λειτουργίες Devialet Dione

Το Dione Devialet έχει όλα τα χαρακτηριστικά που δικαιούται να περιμένουμε από μια γραμμή ήχου, συμπεριλαμβανομένης της ακουστικής βαθμονόμησης, ενός στερεοφωνικού προγράμματος UPMIX ή δυναμικής διαχείρισης όγκου. Μόνο μειονέκτημα, ο κατασκευαστής πυροδότησε το DTS, το οποίο δεν υποστηρίζεται. Τίποτα σοβαρό σε απόλυτους όρους, αυτή η μορφή μπορεί να μετατραπεί από την πηγή σε PCM ή ακόμα και σήματα Dolby, και στη συνέχεια ανακατασκευάστηκε από τον επεξεργαστή Dione σε όλους τους μετατροπείς, ακόμη και εκείνους της ανύψωσης.

Devialet Space Technology: Από στερεοφωνικό έως 5.1.2

Έτσι, το Devialet έχει αναπτύξει μια διαδικασία επέκτασης της ηχητικής σκηνής που ονομάζεται Space Technology, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε ροή ήχου. Για να επωφεληθείτε από αυτό, απλά ενεργοποιήστε το προφίλ ήχου κινηματογράφου από την εφαρμογή Devialet ή ακόμα και προγραμματίστε την αυτόματη ενεργοποίησή της για την είσοδο της επιλογής σας (οπτική, HDMI, Bluetooth, Spotify κ.λπ.). Η διαστημική τεχνολογία αναλύει έπειτα το εισερχόμενο σήμα και το διανέμει πάνω από όλους τους μετατροπείς, συμπεριλαμβανομένων των ανύψωσης.

Δοκιμή Devialet Dione

Στη συνέχεια, επωφελούμαστε από έναν ήχο σε 5.1.2 ακόμη και από ένα στερεοφωνικό πρόγραμμα. Ωστόσο, το επίπεδο εμβάπτισης εξαρτάται από τη φύση του προγράμματος που παίζεται, αλλά μια σειρά Netflix αναμειγνύεται σε Dolby Atmos και μεταδίδεται σε στερεοφωνικό στο Dione επωφελείται αμέσως από μια εμβληματική ατμόσφαιρα.

Προσαρμοστικό επίπεδο όγκου devialet

Το Dione Devialet διαθέτει ένα αυτόματο σύστημα προσαρμογής όγκου, το οποίο βελτιστοποιεί τη κατανόηση του ηχητικού μηνύματος και περιορίζει τις πολύ μεγάλες δυναμικές διαφορές, που πιθανόν να διαταράξει την άνεση ακρόασης. Θεωρητικά, αυτός ο τύπος διαδικασίας μπορεί να παραμορφώσει τον ήχο, αν δεν προδώσει την πρόθεση του ηχητικού μηχανικού. Στην πράξη, είναι εξαιρετικά φυσικό. Το AVL δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί και αποτελεί μέρος της λειτουργίας του Dione. Επιπλέον, προσφέρεται σε εφαρμογή μια νυχτερινή λειτουργία, για να μειώσει τον όγκο των χαμηλών συχνοτήτων και να βυθιστεί το δυναμικό περιθώριο, έτσι ώστε να μην διαταραχθεί η γειτονιά της.

Ακουστική βαθμονόμηση

Το Dione Devialet είναι εξοπλισμένο με σύστημα ακουστικής βαθμονόμησης, για να ληφθεί υπόψη οι ιδιαιτερότητες του δωματίου όπου χρησιμοποιείται. Θυμηθείτε ότι κάθε δωμάτιο έχει καθαρή ακουστική, ενισχύει ορισμένους ήχους, εξασθενεί άλλους και προκαλεί καθυστερήσεις στην εξάπλωση ορισμένων συχνοτήτων. Όλο το ενδιαφέρον της ακουστικής βαθμονόμησης είναι να διορθωθεί αυτές οι πτυχές.

Δοκιμή-deviale-dione-1

Δοκιμή-deviale-dione-15

Δοκιμή-deviale-dione-16

Για να γίνει αυτό, το Dione Devialet εκπέμπει έναν ήχο αναφοράς, τον οποίο συλλαμβάνει με τα μικρόφωνα του για να αναλύσει τα ελαττώματά του. Στη συνέχεια, οποιοδήποτε εισερχόμενο ηχητικό σήμα, στερεοφωνικό ή Dolby Atmos, διορθώνεται αυτόματα αριθμητικά πριν από την εκπομπή του.

Η εφαρμογή Devialet: απλή και εργονομική

Κανένα τηλεχειριστήριο δεν παραδίδεται με το Devialet Dione και είναι απαραίτητο να βασίζεστε στην εφαρμογή Devialet Mobile για να τον ελέγξετε εντελώς ή στο τηλεχειριστήριο της σχετικής τηλεόρασης για την προσαρμογή του όγκου. Ωστόσο, η γραμμή ήχου είναι συμβατή με το προαιρετικό κυκλικό τηλεχειριστήριο του κατασκευαστή, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης για τον έλεγχο των ενισχυτών εμπειρογνωμόνων του.

Η εφαρμογή καθοδηγεί εύκολα τον χρήστη στην εφαρμογή της ράβδου, κυρίως τη σύνδεσή του με το δίκτυο WiFi. Το Interface App προσφέρει ένα ποτενσιόμετρο όγκου και τρία κουμπιά για την ενεργοποίηση των τρόπων μουσικής (στερεοφωνικό), του κινηματογράφου (5.1.2) και φωνή (ενίσχυση των διαλόγων). Για κάθε καταχώρηση, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προ-κατανέμει μια διαφορετική μέθοδο αποκατάστασης (μουσική, κινηματογράφος, φωνή), την οποία μπορεί να αλλάξει υπό ακρόαση.

Δοκιμή-deviale-dione-8

Δοκιμή-deviale-dione-4

Δοκιμή Devialet Dione

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή στη χρήση: Επιλέγουμε μια καταχώρηση και ενδεχομένως μια μέθοδο ακρόασης και αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχει ρύθμιση τόνου ή επιπέδου ανά κανάλι, στο βαθμό που η Dione μπορεί να βαθμονομηθεί και ότι το devialet θεωρεί ότι αρκεί. Η ιδέα είναι να προσφέρουμε στον χρήστη μια λύση κλειδιού σε ένα: Εγκαθιστούμε το ηχείο και ακούμε χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε δεκάδες παραμέτρους.

Ήχος Devialet Dione

Ήμασταν σε θέση να προκαλέσουμε με το Devialet τις ακουστικές λύσεις που υλοποιήθηκαν στη Dione. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα στοιχεία που είναι ενσωματωμένα στο περίβλημα σχεδιάζονται από το Devialet. Επομένως, ο κατασκευαστής δεν έχει επιλεγεί μετατροπείς στον κατάλογο ενός προμηθευτή, ενισχυτές από άλλο και εξασφαλίζει ότι όλα λειτουργούν καλύτερα. Η προσέγγιση ήταν αντίθετη: να σχεδιάσουμε μετατροπείς προκειμένου να ληφθεί μια πολύ συγκεκριμένη υπογραφή ήχου και δυναμική συμπεριφορά.

Δύο ενσωματωμένα κουτιά μπάσων

Η ράβδος Dione χρησιμοποιεί 8 13 cm πλάτους επιμήκης μετατροπείς για την αναπαραγωγή χαμηλών συχνοτήτων. Χωρίζονται σε δύο ξεχωριστά κουτιά μπάσων, εγκατεστημένα και στις δύο πλευρές της κεντρικής σφαίρας. Το Devialet έχει αποκλείσει χρησιμοποιώντας ένα χορηγούμενο φορτίο (μπάσο-ανάφλεξη ή παθητικά καλοριφέρ) προκειμένου να διατηρηθεί μια βέλτιστη μεταβατική διατροφή. Πράγματι, “ανοίξτε” τον όγκο των ηχείων προς τα έξω (με εξαερισμό ή θερμαντικά σώματα) προκαλεί καθυστερήσεις σε spreads και σέρνει το σοβαρό. Η υπεύθυνη κλειστή, μόνο η μεμβράνη των ηχείων διαχέει τον ήχο και το μπάσο είναι πολύ πιο γρήγορο. Οι μετατροπείς 13 cm έχουν μεμβράνη αλουμινίου με ενισχύσεις κατά της κατάρτισης, τοποθετημένες σε μακρά εναιώρημα καουτσούκ. Με άλλα λόγια, οι μεμβράνες μπορούν να κινηθούν σημαντικά από μπροστά προς τα πίσω. Ο κινητήρας των μετατροπέων καλεί να επιβάλει χαλαρά στο νεοδύμιο για να παραδώσει έναν ισχυρό ήχο και, πάνω απ ‘όλα, να κυριαρχήσει τις κινήσεις της μεμβράνης. Τα 12 κιλά του Dione Devialet εξηγούνται σε μεγάλο βαθμό από την παρουσία αυτών των μεγάλων μαγνήτη.

Δοκιμή Devialet Dione

Προκειμένου αυτοί οι 8 μετατροπείς να διαδώσουν τους σοβαρούς ήχους όσο το δυνατόν ακριβέστερα, η Devialet έχει μετρήσει τις καθυστερήσεις στη διάδοση του μετατροπέα συχνότητας κατά συχνότητα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια τέλεια χρονική ευθυγράμμιση. Αυτή είναι η τεχνολογία Devialet SAM (ενεργό αντιστοίχιση ηχείων). Η αρχή είναι μάλλον απλή: εάν ο ηχείο διαχέει τη συχνότητα των 44 Hz, για παράδειγμα, με καθυστέρηση 70 ms, το SoC (House) που ενσωματώνεται στη ράβδο τροποποιεί το εισερχόμενο ηχητικό σήμα έτσι ώστε αυτή η συχνότητα να απευθύνεται σε Haut-Speaker με 70 εκ των προτέρων. Και ούτω καθεξής για να μεταδοθούν όλες οι συχνότητες. Ας το πούμε καθαρά, αυτό είναι σαφές: η χαμηλή συχνότητα είναι καλύτερη αρθρωμένη και το παιχνίδι μιας χαμηλής κιθάρας ακολουθείται εύκολα ή η διάδοση μιας αποτροπής.

Εννέα μετατροπείς για φωνές και εφέ Dolby Atmos

Οι άλλοι 9 μετατροπείς είναι κυκλικά μοντέλα περίπου 4 cm σε διάμετρο, με θόλους αλουμινίου. Και πάλι, είναι πολύ σταθερά μηχανοκίνητα, φορτωμένα σε κλειστά και έχουν αφιερωμένους ενισχυτές και τεχνολογία SAM για να βελτιστοποιήσουν τη λειτουργία τους. Δύο από αυτούς τους μετατροπείς εγκαθίστανται στην μπροστινή πλευρά, στα αριστερά και τα δεξιά άκρα και στην περίπτωση μιας απλής στερεοφωνικής ακρόασης, είναι οι μόνοι που εργάζονται (με το υπογούφερ). Δύο άλλοι είναι εγκατεστημένοι στις πλευρές του Dione για τα αποτελέσματα surround (5.1), ενώ το ανώτερο πρόσωπο καταφύγισε τέσσερα για να βεβαιωθεί τον ήχο (5.1.2). Τα εφέ surround μεταδίδονται προς τον ακροατή χάρη στην τεχνολογία ADE (Advanced Dimensal Experience) που συνδυάζει την τοποθέτηση μετατροπέων και ψηφιακών φίλτρων για να κατευθύνει καλύτερα τις δέσμες ήχου.

Δοκιμή Devialet Dione

Το τελευταίο ηχείο 4 cm στεγάζεται στη σφαίρα (σφαίρα) του περιβλήματος. Αυτός ο μορφοτροπέας λειτουργεί σε ελαφρώς ευρύτερο εύρος συχνοτήτων από τους άλλους και να ενσωματώνει καλύτερα τις ανθρώπινες φωνές, βοηθάται από δύο πλευρικά παθητικά καλοριφέρ.

101 dB: Το Dione μπορεί να παίξει πολύ δυνατά

Οι διάφοροι ενισχυτές μπορούν να παραδώσουν μέχρι 450 watt συνεχώς και κοντά στο διπλό στην κορυφή, η οποία είναι κολοσσιαία αλλά απαραίτητη για να κρατήσει το ρυθμό στο μπάσο, ειδικά καθώς το Dione Devialet βυθίζεται μέχρι 30 Hz για να δώσει το βάθος στη σκηνή της ήχου. Το ηχείο είναι επομένως ικανό να παρέχει ακουστική πίεση 101 dB σε απόσταση 1 μέτρου. Στο σημείο ακρόασης, ας πούμε σε 3 ή 4 μέτρα, αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 90 dB. Με έναν τέτοιο τόμο, πρέπει να φωνάξετε για να μιλήσετε στον εαυτό σας. Το γεγονός παραμένει ότι αν η Dione μπορεί να παίξει πολύ σκληρά, ξέρει ιδιαίτερα πώς να αποστάξει έναν ήχο υψηλής ποιότητας από τον χαμηλότερο όγκο της ακρόασης.

Ηχητική υπογραφή

Άκουσα τη μπάρα Dione Devialet Sound, παρακολουθώντας ταινίες και σειρές στο Dolby Atmos από το Netflix και από έναν διακομιστή Plex με ταινίες σε Mono, Steroo ή Dolby Digital και DTS 5.1. Για το μουσικό μέρος, άκουσα στο airplay από ένα iPhone τίτλων σε απώλεια ποιότητας από την Apple Music.

Δοκιμή Devialet Dione

Αυτό που χτυπά από τα πρώτα μέτρα που παίζει η Dione δεν είναι εκπληκτικά η αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων. Ακόμη και η ακρόαση εμπιστευτικού όγκου, ο σοβαρός είναι γενναιόδωρος, βαθιά και πάνω απ ‘όλα, η αξιοσημείωτη άρθρωσή του. Τα δύο μικρά κουτιά ολοκληρωμένων μπάσων είναι απλά εξαιρετικά, πολύ καλύτερα από τα ξεχωριστά κουτιά που συνοδεύουν τα περισσότερα ανταγωνιστικά μπαρ. Επιπλέον, οι χαμηλές συχνότητες που εκδίδονται από το μπαρ, εξαπλώνονται στο δωμάτιο με ομοιογένεια. Το μέσο χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη γλυκύτητα και την ακρίβειά του. Το πρίμα είναι στην επέκταση, καλά τοποθετημένη, μαλακή και μεταξένια. Όχι μια ουγγιά οξύτητας πρέπει να λυπηθεί.

Περιβάλλει 5 σκηνή.1 και Dolby Atmos 5.1.2

Ελλείψει αφοσιωμένων ηχείων περιβάλλοντος, το Dione Devialet παίζει την κάρτα Sound Bundles για να διαδώσει τον ήχο στις πλευρές και πάνω από τον ακροατή, με αναγκαστικά σχετική ακρίβεια. Συνδυάζει αρκετούς από τους πλευράς και τους κατακόρυφους μετατροπείς για αυτό. Η ηχητική σκηνή είναι πολύ μεγάλη και μερικοί ήχοι φαίνεται να γλιστρούν στις πλευρές. Ωστόσο, κανένας ήχος δεν φαίνεται να προέρχεται από πίσω, όπως και με ξεχωριστά ηχεία surround.

Όταν παρακολουθείτε ένα πρόγραμμα Dolby Atmos ή η λειτουργία κινηματογράφου εφαρμόζεται σε μια στερεοφωνική πηγή – και όλοι οι μετατροπείς λειτουργούν σε 5 λειτουργία 5.1.2 – Ο ήχος στη συνέχεια κερδίζει σε μέγεθος και κατακόρυφη. Ωστόσο, δεν φαίνεται να προέρχεται από το ανώτατο όριο. Το Devialet Dione δεν αποτελεί εξαίρεση: δεν βρίσκουμε την εντυπωσιακή εμπειρία ενός κινηματογράφου Dolby Atmos με ηχεία οροφής. Το γεγονός παραμένει ότι οι ταινίες στο Dolby Atmos ή εκείνες που ακούγονται σε στερεοφωνικό σε λειτουργία κινηματογράφου είναι μαγευτικές με αυτό το μπαρ.

Δοκιμή Devialet Dione

Όταν το ηχείο βρίσκεται σε κατακόρυφη θέση, η απόδοσή του ποικίλλει λίγο. Δεδομένου ότι οι τέσσερις μορφοτροπείς της ανώτερης όψης είναι προσανατολισμένοι προς τον ακροατή, η οριζόντια σκηνή εξακολουθεί να κερδίζει δυναμική.

Εμφανίσεις ακρόασης στο σπίτι

Ξεκίνησα τις συνεδρίες προβολής μου με το Άρχοντας των δαχτυλιδιών, η κοινότητα του δαχτυλιδιού Και η σκηνή των ορυχείων της Moria όταν η κοινότητα προσπαθεί να ξεφύγει από τα goblins και το balrog. Το πρώτο σημείο, η μουσική και οι χορωδίες που συνοδεύουν ολόκληρη τη σκηνή αποσυνδέονται σωστά από τα ηχητικά εφέ και τους διάλογους. Οι βρυχηθμό του balrog επιστρέφονται με πολλή ενέργεια και κυριαρχία – μειώνεται πολύ πολύ – και οι σοκ μεταξύ των μπλοκ πέτρας, όσο και οι επιπτώσεις των βημάτων του πλάσματος, είναι εντυπωσιακές, είναι εντυπωσιακές. Όλα αυτά είναι τόσο ρευστά που επιστρέφουμε με χαρά τη σκηνή λίγο δυνατά ακόμα πιο δυνατά. Σε 1917, Οι λήψεις, οι εκρήξεις και η βροχή της γης και του χαλικιού είναι πολύ ρεαλιστικές σε μεγάλο όγκο και πάρτε τα έντερα. Η τελική σκηνή του Batman v Superman παίζεται με μια αρκετά ευχάριστη ενέργεια: η μουσική απομακρύνεται και πάλι εδώ από τη δράση, παρά την τεράστια έκρηξη που πρέπει να κάνει την ενίσχυση να υποφέρει. Και αν σπρώξουμε τον τόμο ειλικρινά, όλα παραμένουν στη θέση του: το περίβλημα δεν δείχνει κανένα σημάδι αδυναμίας.