Χρόνος φόρτισης, αυτονομία και κόστος του Audi E-Tron 55 Quattro | Evbox, Autonomy Audi E-Tron: Πόσα χλμ?

Autonomy Audi E-Tron

Για τις εκδόσεις E-Tron 50 Quattro, το φορτίο σε σταθμό φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά από 0 έως 100 στη μέγιστη ισχύ των 22 kW. Όσον αφορά την επαναφόρτιση σε ένα γρήγορο σταθμό φόρτισης συνεχούς ρεύματος, με μέγιστη ισχύ 120 kW, θα διαρκέσουν περίπου 25 λεπτά για να μεταβεί από 10 έως 80 %.

Audi e tron ​​αυτονομία

Το μέγεθος της μπαταρίας Audi E-Tron που αγοράζετε και του τύπου του σταθμού φόρτισης όπου κάνετε το φορτίο να επηρεάζει τον χρόνο φόρτισης. Οι εκδόσεις E-Tron 50 Quattro έχουν μια χρησιμοποιήσιμη χωρητικότητα μπαταρίας 64,7 kWh, ενώ οι εκδόσεις E-Tron 55 Quattro έχουν χρησιμοποιήσιμη χωρητικότητα μπαταρίας 86,5 kWh.

Για τις εκδόσεις E-Tron 50 Quattro, το φορτίο σε σταθμό φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά από 0 έως 100 στη μέγιστη ισχύ των 22 kW. Όσον αφορά την επαναφόρτιση σε ένα γρήγορο σταθμό φόρτισης συνεχούς ρεύματος, με μέγιστη ισχύ 120 kW, θα διαρκέσουν περίπου 25 λεπτά για να μεταβεί από 10 έως 80 %.

Για τις εκδόσεις Quattro E-Tron 55 με τη μεγαλύτερη χρήσιμη χωρητικότητα μπαταρίας, το φορτίο σε φορτίο CA θα διαρκέσει περίπου 4 ώρες και 45 λεπτά από 0 έως 100 στη μέγιστη ισχύ των 22 kW. Και το φορτίο σε ένα γρήγορο ρεύμα σταθμός φόρτισης γρήγορου ρεύματος με τη μέγιστη ισχύ 155 kW θα διαρκέσει περίπου 26 λεπτά για να φτάσει από 10 έως 80 %.

Ποιο είναι το φάσμα του audi e-tron ?

Τέσσερις εκδόσεις του e-Tron Audi είναι διαθέσιμες στην αγορά, το καθένα με διαφορετική αυτονομία:

 • Το e-tron 50 Quattro έχει μια σειρά από 341 χλμ.*.
 • Το E-Tron Sportback 50 Quattro έχει μια σειρά 350 χλμ.*.
 • Το E-Tron 55 Quattro έχει μια σειρά 441 χλμ.*.
 • E-tron sportback 55 quattro*

*Αυτές οι εκτιμήσεις βασίζονται σε αξιολογήσεις WLTP και η πραγματική αυτονομία μπορεί να ποικίλει ανάλογα με παράγοντες όπως η ταχύτητα, οι καιρικές συνθήκες και το κέρδος ανύψωσης.

Πόσο είναι ένα e-tron Audi ?

Ανάλογα με την έκδοση του Audi E-Tron που επιλέγετε και την τοποθεσία σας ή τον έμπορο σας, η τιμή εκκίνησης κυμαίνεται μεταξύ 65.900 και 83.400 $ στις Ηνωμένες Πολιτείες, 69.100 και 82.950 €* στην Ευρώπη και 61 £ 320 και 74.920 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ποιο είναι το μέγεθος του audi e-tron ?

Κατατάσσονται στην κατηγορία των πενταετών εκτελεστικών SUVs, το Audi E-Tron μετρά μήκους 4,901 mm, πλάτους 1.935 mm (2.189 mm με τους καθρέφτες) και ύψους 1.616 mm. Η χωρητικότητα φόρτωσης του Audi E-Tron είναι 615 λίτρα, με φορτίο οροφής 75 kg. Συνολικά, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο είναι 1.655 λίτρα.

Το μικτό βάρος του οχήματος (PBV) του Audi E-Tron 50 Quattro και του Sportback 50 Quattro είναι 3.040 kg, με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 670 kg, ενώ το Audi E-Tron 55 Quattro και Sportback 55 Quattro είναι 3.140 kg, , με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 650 kg.

Ποιο είναι το κόστος επαναφόρτισης του audi e-tron ?

Το κόστος επαναφόρτισης του Audi E-Tron εξαρτάται από το μοντέλο που φορτώνετε και τον τόπο όπου κάνετε, είτε στο σπίτι, σε δημόσιο χώρο είτε χρησιμοποιώντας ένα γρήγορο φορτιστή DC. Ο παρακάτω πίνακας σας δίνει μια προσέγγιση του τι μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε για να χρεώσετε το Audi E-Tron.

Τύπος τερματικού

Audi e-tron έκδοση

Κατοικία (AC)

Κόστος ανά kwh: € 0.37

Δημόσιο (AC)

Κόστος ανά kwh: € 0.41

Γρήγορα (DC)

Κόστος ανά kwh: € 0.60

50 Quattro & Sportback 50 Quattro (71 kWh)

55 Quattro & Sportback 55 Quattro (95 kWh)

Σημαντικό: Οι τιμές είναι προσεγγίσεις που βασίζονται στην εμπειρία μας και δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματική κατάσταση. Αντιπροσωπεύουν το κόστος του φορτίου από το μηδέν έως το 100 % του SOC.

Autonomy Audi E-Tron

Πόσα χιλιόμετρα μπορώ να ταξιδέψω με το ηλεκτρικό όχημα Audi E-Tron ?

Η αυτονομία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου Audi E-Tron είναι 339 χλμ. Σε 436 χλμ., Με ένα μόνο φορτίο, ανάλογα με το πρότυπο WLTP.

Η πραγματική αυτονομία μπορεί στη συνέχεια να εξαρτάται από διάφορα στοιχεία: επίπεδο φόρτωσης μπαταρίας, ο τύπος της πορείας (αυτοκινητόδρομος, πόλη ή μικτή), κλιματισμός ή θέρμανση, ο καιρός, η ανύψωση.

Audi E-Tron

Δοκιμάστε το Audi E-Tron ?

Διαμορφώστε το όχημά σας Audi E-Tron ή ζητήστε δωρεάν μια δοκιμή.

Εκδοχή Χωρητικότητα μπαταρίας Αυτονομία
μικρό 86 kWh 362 χλμ
50 quattro 64.7 kWh 339 χλμ
55 Quattro 86.5 kWh 436 χλμ

Προσομοιωτής αυτονομίας Audi E-Tron

Χρησιμοποιήστε τον προσομοιωτή παρακάτω για να εκτιμήσετε την αυτονομία του ηλεκτρικού οχήματος Audi E-Tron Ανάλογα με τα διάφορα κριτήρια που προσφέρονται:

Εκδοχή

Επίπεδο μπαταρίας
Κλιματισμός / θέρμανση

Αυτονομία

Αυτοκινητόδρομος (Moy. 120 km/h)
Ισχυρή βροχή ή χιόνι

Οι τιμές υπολογίζονται από την αυτονομία WLTP. Με αυτή την τιμή υπολογίζεται η θεωρητική αυτονομία σύμφωνα με τα επιλεγμένα κριτήρια. Η πραγματική αυτονομία δίνεται ως ένδειξη και δεν έχει συμβατική αξία. Αυτά τα δεδομένα δεν παρέχονται από τους κατασκευαστές. Περισσότερο ή λιγότερο περιθώριο σφάλματος 10%.

* Αυτονομία σε 100% ηλεκτρική οδήγηση

Δοκιμάστε το Audi E-Tron ?

Διαμορφώστε το όχημά σας Audi E-Tron ή ζητήστε δωρεάν μια δοκιμή.

Όλα για την Audi E-Tron

Παρόμοια ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Volvo Ex90

Volkswagen ID.5

Έξυπνο #1

Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric

Παρόμοια αυτοκίνητα από οικογένειες

 • Ηλεκτρικό SUV
 • SUV Audi
 • Ηλεκτρικό Audi

Το Clean Automobile είναι ένας ιστότοπος πληροφοριών της κοινότητας που είναι αφιερωμένος σε όλα όσα σχετίζονται με το αυτοκίνητο και το περιβάλλον. Τα πιο δημοφιλή θέματα του auto blog μας είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τα υβρίδια, αλλά προσεγγίζουμε επίσης το αυτοκίνητο GNV / GPL, το αυτοκίνητο υδρογόνου, τις πολιτικές και περιβαλλοντικές πτυχές που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Οι χρήστες του Διαδικτύου καλούνται να αντιδράσουν σε άρθρα blog στα σχόλια, αλλά και στα διάφορα φόρουμ που γίνονται επάνω τους. Το πιο δημοφιλές από αυτούς είναι σίγουρα το φόρουμ ηλεκτρικών αυτοκινήτων που συγκεντρώνει τις συζητήσεις σχετικά με την άφιξη αυτών των νέων οχημάτων. Ένα λεξικό συγκεντρώνει τους ορισμούς των κύριων τεχνικών λέξεων που χρησιμοποιούνται στο blog, ενώ μια βάση δεδομένων των αυτοκινήτων (στο εμπόριο ή όχι) απαριθμεί ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα.

 • Ενεργειακή επανάσταση
 • Εκκαθαριστής
 • Κύριε EV
 • Chargemap
 • Επιχείρηση chargemap
 • Επαναφόρτιση τερματικού προσφορά
 • Χρυσά βατ
 • Ποιοι είμαστε ?
 • Ελα μαζί μας
 • Διαφημιστική ηθική
 • Γίνετε διαφημιζόμενος
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων
 • Φόρτιση καλώδια
 • Σταθμοί φόρτισης
 • Αξεσουάρ για επαναφόρτιση
 • Διαλύματα οχημάτων
 • ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
 • Προτιμήσεις μπισκότων
 • |
 • Ειδοποιήσεις
 • |
 • Νομική ειδοποίηση
 • |
 • Αναφέρετε παράνομο περιεχόμενο
 • |
 • Κουδούνι

Copyright © 2023 Clean Automobile – All Rights Reserved – Ένας ιστότοπος που δημοσιεύθηκε από την Saabre Sas, μια εταιρεία από τον όμιλο Brakson

Η Audi με τη σειρά του αποκαλύπτει ένα ηλεκτρικό sedan 100 % με 700 χιλιόμετρα αυτονομίας

Audi A6 E-Tron Concept // Πηγή: Audi

Μετά τη Mercedes, είναι η σειρά της Audi να σηκώσει το πέπλο σε ένα ηλεκτρικό sedan 100 %. Είναι προς το παρόν μια ιδέα που προκαθοριστεί το e6 e-tron. Υποσχεμένη αυτονομία ? Πάνω από 700 χιλιόμετρα.

Λίγες μέρες μετά τη Mercedes και την Eqs Limousine με υψηλές φιλοδοξίες, είναι η σειρά του Audi να παρουσιάσει ένα 100 % ηλεκτρικό πολυτελές sedan. Και όταν ταξιδεύουμε στο δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε στις 19 Απριλίου, μπορούμε να βρούμε πολλές ομοιότητες, τόσο σε γλωσσικά στοιχεία όσο και στα δύο αυτοκίνητα. Θα θυμηθούμε ότι αυτό το Audi A6 E-Tron, το οποίο είναι μόνο μια έννοια προς το παρόν, μπορεί να προσφέρει έως και 700 χιλιόμετρα αυτονομίας. Οι EQs Mercedes, μεγαλύτερες (5,18 μέτρα, έναντι 4,96) θα ανέβουν μέχρι και 770 χιλιόμετρα.

Μια τέτοια σημαντική αυτονομία είναι ένα πραγματικό επιχείρημα για αυτό το Audi A6 E-Tron, ένα επιχείρημα που έχει κάτι να καθησυχάσει για μεγάλα ταξίδια (μια περιοχή όπου ψάρια ηλεκτρικής κινητικότητας). Ο κατασκευαστής υποδεικνύει ότι έχει καταρρίψει ένα κολοσσιαίο εργοστάσιο φυσητήρα για να γεννήσει έναν ελάχιστο συντελεστή οπισθέλκουσας και να εγγυηθεί καλύτερη απόδοση. Σε αυτό το σημείο, το A6 E-Tron παραμένει ξυλοδαρμό από τις εξουσίες: 0,22 έναντι 0,20.

Audi A6 E-Tron Concept // Πηγή: Audi

Audi A6 E-Tron Concept

Η Audi θέλει επίσης το 100 % ηλεκτρικό πολυτελές sedan του

Η Audi βασίζεται στην πλατφόρμα ανάπτυξης PPE (Premium Platform Electric), σχεδιασμένη σε συνεργασία με την Porsche, για να σχεδιάσει αυτό το 100 % ηλεκτρικό sedan. Αυτό υπόσχεται την απόδοση μέχρι τις προσδοκίες. Η Audi υπόσχεται για παράδειγμα μια επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα, χάρη σε δύναμη 350 kW (δύο κινητήρες). Η αρθρωτή πλατφόρμα απαιτεί, θα προσφερθούν αρκετές εκδόσεις, με μεταβλητές υπηρεσίες. Το λιγότερο ισχυρό A6 E-Tron θα εξακολουθεί να επιταχύνει 0 έως 100 km/h σε λιγότερο από επτά δευτερόλεπτα (παραλλαγή σε έναν μόνο κινητήρα).

Όπως και η Porsche Taycan, υπάρχει μια αρχιτεκτονική 800 volt, η οποία καθιστά το A6 E-Tron συμβατό με το Ultra Fast Load. Σχετικά με τα κατάλληλα τερματικά (παράδειγμα: αυτά του δικτύου ιονότητας), το αυτοκίνητο θα είναι σε θέση να συλλέξει κορυφές των 270 kW. Δέκα μικρά λεπτά θα ήταν αρκετά για να ανακτήσουν 300 χιλιόμετρα αυτονομίας, ενώ η μπαταρία των 100 kWh μπορεί να φτάσει από 5 σε 80 % σε λιγότερο από 25 λεπτά.

Audi A6 E-Tron Concept // Πηγή: Audi

Audi A6 E-Tron Concept

Από την άποψη του σχεδιασμού, μπορούμε να αισθανόμαστε ότι το έργο που γίνεται σε έναν φυσητήρα: οι γραμμές αυτού του e-e-tron είναι καθαρά και κομψά και κομψά. “” Ένας οργανικός σχεδιασμός εξαιρετικής κομψότητας και αρμονίας, ακόμη και με τις μικρότερες λεπτομέρειες », Επιτρέπει στον εαυτό του να audi, με μια αίσθηση της φόρμουλας πάντα λίγο υπερβολικό. Αυτός προσθέτει : ” Η έννοια Audi A6 E-Tron φαίνεται μονολιθική, σαν να προέρχεται από ένα μόνο καλούπι. Για τις εξουσίες, η Mercedes επαίνεσε ένα αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε σε ένα. Και πάλι, υπάρχει ένα κοινό σημείο.

Η Audi δεν ήθελε να αναφέρει λεπτομερώς το εσωτερικό αυτού του A6. Απλώς επιτρέπεται να διευκρινιστεί ότι θα υπάρξει χώρος για τους επιβάτες, δεδομένου του πολύ μακρύ μεταξόνιο. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να περιμένετε το δεύτερο εξάμηνο του 2022 ούτως ή άλλως για να δείτε τα αυτοκίνητα της πρώτης σειράς που κατασκευάστηκαν από την πλατφόρμα PPE.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, σας χρειαζόμαστε. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά μας