Auchan Telecom Ferent: Τι σκέφτονται οι καταναλωτές για το πακέτο Auchan?, Auchan Télécom Reviews: Η γνώμη των συνδρομητών για κινητά σχέδια

Auchan Télécom Reviews: Η γνώμη των συνδρομητών για κινητά σχέδια

Contents

Τι τηλέφωνο θα αγοράσετε με ένα πακέτο Auchan Telecom ?

Auchan Telecom Ferent: Τι σκέφτονται οι καταναλωτές για το πακέτο Auchan ?

Στην ιστοσελίδα της, η Auchan Telecom εμφανίζει ένα σημείωμα ικανοποίησης 4.2/5. Είναι αυτό το σημείωμα ρεαλιστικό ? Ποιες είναι οι απόψεις των πελατών της Auchan Telecom στο Διαδίκτυο ? Τι σκέφτονται οι καταναλωτές για προσφορές, τιμές, δίκτυο ή ακόμα και Auchan Telecom Service Service ? Βρείτε την πλήρη ανάλυση των αναθεωρήσεων Auchan Telecom σε αυτό το άρθρο.

 • Το ουσιώδες :
 • Το Auchan Telecom είναι ένας φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει Πακέτα από € 5,99/μήνα.
 • Ο χειριστής αγοράστηκε από Bouygues Telecom. Προσφέρει τώρα από προεπιλογή το δίκτυο του τελευταίου.
 • Με μέσο όρο 1.9/5 (Σημείωση που συλλέχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023) Σχετικά με τις κριτικές TrustPilot, η Auchan Telecom εμφανίζει ένα λογικό σκορ.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά τηλεπικοινωνιών Auchan ?

Auchan Telecom: Ένα προσαρμόσιμο και μη εμπλοκή πακέτο από 5,99 ευρώ το μήνα

Δημιουργήθηκε το 2006, η Auchan Telecom ανήκει πρώτα στον όμιλο τηλεπικοινωνιών ευρωπαϊκής πληροφόρησης, στη συνέχεια στο Bouygues Telecom Business Group – Distribution. Πριν δείτε λεπτομερώς Θετικές και αρνητικές απόψεις για την Auchan Telecom, Ας επιστρέψουμε στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας που διατίθεται στο εμπόριο από τον χειριστή για λίγα λεπτά.

Το Auchan Telecom προσφέρει Ένα προσαρμόσιμο και χωρίς πακέτο δέσμευσης του οποίου η τιμή εξελίσσεται σύμφωνα με τις υπηρεσίες που επιλέγετε.

Βρείτε την τιμή του πακέτου κινητής τηλεφωνίας Auchan σύμφωνα με τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στον παρακάτω πίνακα.

Με την πρώτη ματιά, οι προσφορές φαίνονται περισσότερο από προσιτές και οι υπηρεσίες περιελάμβαναν ενδιαφέρουσες. Αλλά τι γίνεται πραγματικά ? Για να μάθετε, έχουμε αναλύσει για εσάς Κριτικές πελατών Auchan Mobile Σύμφωνα με διαφορετικά κριτήρια όπως η ποιότητα των προσφορών, του δικτύου, της εξυπηρέτησης πελατών κ.λπ.

Πακέτο Auchan Telecom: Τι είναι οι κριτικές πελατών στις προσφορές ?

Οι απόψεις που υπάρχουν στον ιστότοπο είναι ωστόσο πολύ σύντομες και είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε ένα πραγματικό συμπέρασμα. Για να μάθετε περισσότερα, πήγαμε να διαβάσουμε τις κριτικές Auchan Telecom στο Διαδίκτυο. Έτσι, στον ιστότοπο της Frustpilot, αν και το Auchan Telecom δεν έχει τόσο καλό μέσο όρο όσο στον δικό του χώρο, ο χειριστής δεν το κάνει τόσο άσχημα με κατά μέσο όρο 1,9/5 και 21% θετική γνώμη (Σχήματα που συλλέχθηκαν Σεπτέμβριος 2023).

Αυτό το ποσοστό δεν φαίνεται τόσο υψηλό με την πρώτη ματιά, αλλά είναι σημαντικό να τεθεί σε προοπτική. Πράγματι, οι περισσότεροι άνθρωποι που θα δημοσιεύσουν γνώμη στο Διαδίκτυο είναι δυσαρεστημένοι πελάτες. Οι περισσότεροι χειριστές εμφανίζουν ένα αρκετά χαμηλό ποσοστό ικανοποίησης. Σε αυτό το πλαίσιο, η επιτυχία του να πείσει σχεδόν έναν στους 2 πελάτες στο Διαδίκτυο Ένα όμορφο σκορ.

Ένας ελκυστικός λόγος ποιότητας/τιμών: το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Auchan Telecom

Οι προσφορές Auchan Telecom φαίνεται να αποπλανούν πρώτα χάρη στις ελκυστικές τιμές τους. Οι συνδρομητές του χειριστή είναι, στην πραγματικότητα, πολλοί να αναφέρουν σχέση ποιότητας και τιμής του πακέτου Auchan Telecom στις απόψεις τους.

Ο καλύτερος χειριστής για μένα.

Ο καλύτερος χειριστής για μένα, στο κέντρο της πόλης του Montpellier, όπου όλοι οι άλλοι φορείς εκμετάλλευσης καθυστερούν, η Auchan Telecom έχει αξιοσημείωτη ποιότητα και τέλειο δίκτυο, από την εξαγορά της Bouygues Telecom Business Distribution. Το δίκτυο Bouygues σε χαμηλές τιμές και χωρίς τέλεια διακοσμητικά !

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Jean – Ιούλιος 2023

Εξαιρετικός φορέας εκμετάλλευσης

Εξαιρετικός χειριστής, στην καρδιά του Montpellier και στο δίκτυο Bouygues, αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που κατάφερα να βρω μέχρι σήμερα ! Λογική τιμή για μια εξαιρετική ποιότητα δικτύου 4G, χωρίς κλήσεις κλήσεων, καθυστέρηση και εξυπηρέτηση πελατών εύκολα προσβάσιμη μέσω τηλεφώνου είναι μόνο θετική 🙂

Αναθεώρηση Trustpilot υπέγραψε την Anita – Ιούνιος 2023

Έχουν περάσει πάνω από 3 μήνες.

Έχουν περάσει πάνω από 3 μήνες από τότε που εγγραφώ ένα πακέτο 4G 30GB για € 6.99 μηνιαίως και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είχα ελέγξει πριν καταγράψω καλά το δίκτυο Bouygues.

Το Trustpilot Review υπέγραψε R Fed – Μάιος 2023

Παρεξηγήσεις γύρω από τη φορητότητα τη στιγμή της συνδρομής

Προσέξτε, ωστόσο, τη φορητότητα του αριθμού σας όταν εγγραφείτε στο Auchan Telecom. Φαίνεται ότι αρκετοί πελάτες του χειριστή έχουν παρεξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι διαδικασίες φορητότητας για να διατηρήσουν τον αριθμό τηλεφώνου τους όταν εγγραφούν στο Auchan Telecom.

Για να αποφύγετε οποιοδήποτε πρόβλημα, συμβουλευτείτε το άρθρο μας σχετικά με τη φορητότητα του αριθμού πριν από την εγγραφή στο Auchan Telecom. Θα ξέρετε πώς να ανακτήσετε τον κωδικό RIO από τον παλιό σας χειριστή και στη συνέχεια να το δώσετε στο Auchan Telecom και να διατηρήσετε τον αριθμό του κινητού σας.

Προσέξτε για φορητότητα

Για να ξεφύγω απολύτως, έχω φορητότητα για περισσότερο από ένα μήνα, και ακόμα δεν υπάρχει κάρτα SIM . 5 αποστολές (δήθεν) αλλά ακόμα τίποτα. Το ταχυδρομείο φτάνει, αλλά όχι οι κάρτες SIM, αλλά από την άλλη πλευρά τα δείγματα γίνονται καλά

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Pascal

Αδύνατη φορητότητα αριθμού !

Έπρεπε να τερματίσω και να πάρω έναν νέο αριθμό. Επιπλέον, πρέπει να στείλετε μια εγγεγραμμένη επιστολή με αναγνώριση παραλαβής και, μόνο 7 ημέρες αργότερα, λαμβάνεται υπόψη ο τερματισμός.

Αναθεώρηση Trustpilot υπογεγραμμένο Fausto

Τι σκέφτονται οι πελάτες της Auchan Telecom για το δίκτυο του χειριστή ?

Η Auchan Telecom ανήκε προηγουμένως στην εταιρεία EI Telecom. Στη συνέχεια, ο χειριστής πρότεινε στους πελάτες του να επιλέξουν μεταξύ 3 δικτύων: αυτό του Orange, SFR ή Bouygues Telecom. Τον Δεκέμβριο του 2020, η Auchan Telecom αγοράστηκε όμως από την Bouygues Telecom. Από τότε, ο χειριστής προσφέρει Από προεπιλογή, το δίκτυο Bouygues στους νέους πελάτες της.

Ένα πειστικό δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Το Bouygues Telecom καλύπτει το 91% της Γαλλίας και το 99% του πληθυσμού. Ο χειριστής καθορίζει ακόμη και να υπάρχει σε χαμηλές περιοχές όπως βουνά ή παραθαλάσσια. Ο χειριστής είναι παρών σε 5000 χιλιόμετρα παραλιών και σε περισσότερα από 150 χιονοδρομικά κέντρα. Μια αρκετά μεγάλη κάλυψη που έπεισε τους συνδρομητές της Auchan Telecom. Οι πιο πρόσφατες απόψεις Trustpilot αναφέροντας το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues είναι πράγματι, πράγματι,. Οι πελάτες της Auchan Telecom είναι ικανοποιημένοι με την κάλυψη του δικτύου και τις ροές 4G.

Εξαιρετικός φορέας εκμετάλλευσης

Εξαιρετικός χειριστής, στην καρδιά του Montpellier και στο δίκτυο Bouygues, αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που κατάφερα να βρω μέχρι σήμερα ! Λογική τιμή για μια εξαιρετική ποιότητα δικτύου 4G, χωρίς κλήσεις κλήσεων, καθυστέρηση και εξυπηρέτηση πελατών εύκολα προσβάσιμη μέσω τηλεφώνου είναι μόνο θετική 🙂

Αναθεώρηση Trustpilot υπέγραψε την Anita – Ιούνιος 2023

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ

Πολύ καλή ροή. Τέλεια λειτουργία. Επιβεβαιώνω επίσης την εύκολη επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών.

Αναθεώρηση Trustpilot υπέγραψε την Anne-Laure Brizard

Λείπει γύρω από την εξαγορά από την Bouygues για πελάτες στο SFR ή το Orange Network

Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες Auchan Telecom είναι δυσαρεστημένοι με το δίκτυό τους. Φαίνεται ότι η εξαγορά της Auchan Telecom από την Bouygues Telecom έχει εκπαιδευτεί προβλήματα δικτύου Για ορισμένους συνδρομητές που ήταν εκείνη τη στιγμή σε SFR ή Orange Networks.

Θλιβερή διαχείριση πελατών

Η Auchan πούλησε τους πελάτες του στο δίκτυο SFR στο Bouygues τον Φεβρουάριο του 2021 χωρίς να προειδοποιεί όλους τους συνδρομητές του. Από τότε, δεν λαμβάνω πλέον 4G, ούτε 3G και οι κλήσεις έχουν τεμαχιστεί στο σημείο να μην ακουμπούν. Αναφέρθηκα το περιστατικό και εκεί έμαθα ότι είχα περάσει στο δίκτυο Bouygues.

Αναθεώρηση Trustpilot υπογεγραμμένο

Άλλοι πελάτες απλά λυπάμαι για το γεγονός ότι το δίκτυο Bouygues στο οποίο ήταν κλίση δεν λειτουργεί στην περιοχή τους.

Συνδρομή χωρίς τη συγκατάθεσή μου

Συνειδητοποίησα ότι χρεώθηκα για μια συνδρομή στην οποία δεν έχω εγγραφεί ποτέ. Είναι μια δόλια πράξη. Η εξυπηρέτηση πελατών δεν θέλει να μάθει τίποτα.

Το Trustpilot Review υπέγραψε την Cyprien Eudeline – Σεπτέμβριος 2023

Ποιες είναι οι απόψεις των καταναλωτών για την εξυπηρέτηση πελατών Auchan Telecom ?

Εξυπηρέτηση πελατών Auchan Telecom

Από την ιστοσελίδα της, η Auchan Telecom καθορίζει ότι είναι προσβάσιμη από το τηλέφωνο Σύνθεση:

 • Ο 200 Από ένα κινητό Auchan Telecom.
 • Ο 0 969 360 200 Από σταθερή γραμμή.

Σύμφωνα με τις κριτικές Auchan Telecom που δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο TrustPilot, φαίνεται ότι είναι δύσκολο να φτάσετε σε τηλεφωνικό σύμβουλο. Πολλοί πελάτες προκαλούν την αδυναμία συμμετοχής στον χειριστή μέσω αυτού. Μην πανικοβληθείτε, ωστόσο: αυτές οι ίδιες απόψεις διευκρινίζουν ότι μετά από ένα μήνυμα που δημοσιεύθηκε στις Το φόρουμ Auchan Telecom, Έλαβαν γρήγορα μια απάντηση από έναν σύμβουλο Auchan Telecom.

Σε περίπτωση προβλήματος με τη γραμμή Auchan Telecom, σας συμβουλεύουμε λοιπόν Περάστε από τον ιστότοπο του χειριστή.

Αδύνατο να βγάλετε ένα πακέτο στην πλατφόρμα τους.

Αδύνατο να βγάλετε ένα πακέτο στην πλατφόρμα τους. Μετά από αρκετές έρευνες, επικοινωνήστε με την υπηρεσία Commercial που δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Γεια σας χαμηλού κόστους

Το Trustpilot Review υπέγραψε Viken – Σεπτέμβριος 2023

Συνιστώ, πολύ ικανή τεχνική υπηρεσία

(. ) Ήμουν να ασχοληθώ με την τεχνική υπηρεσία που είναι τεχνικά πολύ ικανή τίποτα για να διαμαρτυρηθούν. Το πακέτο δεν έχει μετακινηθεί για 1 και μισό έτος. Δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Alex 67

Συνοπτικός πίνακας για τις απόψεις των καταναλωτών στο Auchan Telecom

Δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε όλες τις απόψεις που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο σχετικά με το Auchan Telecom ? Βρες ένα Περίληψη των απόψεων των συνδρομητών Auchan Telecom στον παρακάτω πίνακα.

 • Αποτελεσματικές υπηρεσίες για μίνι τιμή
 • Μεγάλη κάλυψη του δικτύου τηλεπικοινωνιών Bouygues
 • Αντιδραστική εξυπηρέτηση πελατών από τον ιστότοπο
 • Έλλειψη γνώσης των συνδρομητών σχετικά με την έννοια της φορητότητας.
 • Προβλήματα δικτύου που συνδέονται με την εξαγορά του χειριστή από την Bouygues.
 • Εξυπηρέτηση πελατών που είναι δύσκολο να επιτευχθεί τηλεφωνικά.

Ενημερώθηκε στις 09/12/2023

Anaïs Buzat γραμμένο στα θέματα σταθερής τηλεφωνίας, κινητού και διαδικτύου, για όλους τους προμηθευτές, ιδίως στο SFR.

Auchan Télécom Reviews: Η γνώμη των συνδρομητών για κινητά σχέδια

Ανασκόπηση πελατών Auchan Telecom

Εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας απαιτεί πληροφορίες για τους χειριστές μόδας. Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες μιας μάρκας είναι να εμπιστευτείτε τους πελάτες της. Γι ‘αυτό Κριτικές πελατών Auchan Telecom Αξίζει κάποια προσοχή. Αποκαλύπτουν την αληθινή φύση του εικονικού χειριστή και τα προβλήματα που συναντούν οι συνδρομητές του.

Εδώ είναι οι επαναλαμβανόμενες παρατηρήσεις των καταναλωτών για αυτό:

 • ικανοποίηση με την εξατομίκευση των προσφορών του
 • την εκτίμηση των φθηνών πακέτων και των πακέτων προώθησης
 • Λυπάμαι για την κάλυψη του δικτύου
 • Αρκετές επικρίσεις της εξυπηρέτησης πελατών.

Οι κριτικές πελατών της Auchan Telecom στα πακέτα κινητής τηλεφωνίας και υπηρεσιών

Μέση σημείωση με βάση 11 κριτικές

 • Ωφέλιμη γνώμη
 • Πρόσφατη γνώμη
 • Θετικός
 • Αρνητική γνώμη

Οι τιμές δεν είναι ακριβές, ωστόσο, η ποιότητα δεν είναι πάντα εκεί. Ωστόσο, πριν βρισκόμουν στο Bouygues και υποτίθεται ότι είναι το ίδιο δίκτυο, οπότε δείτε σε ένα μήνα ή δύο

Gilou 02/03/2022 στις 12:08 μ.μ
Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη ?
Άδικη εισφορά χωρίς το κινητό μου σχέδιο για αρκετές εβδομάδες

Γεια σας Παραγγελία Nº: XXXXXXXXX 6748 (τελευταία 4 αριθμοί) Δεν υπάρχουν πληροφορίες από την πλευρά σας, μετά την εισφορά των 12 ευρώ (απουσία τηλεφωνικού τσιπ και καταχρηστική άμεση χρέωση). Είστε απατεώνες ? Εάν όχι, πληρώστε με τα χρήματά μου και κλείσαμε το αίτημα ανοίγματος του πακέτου κινητής τηλεφωνίας Auchan Telecom

Alexis 09/14/2022 στις 10:29 π.μ
Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη ?
Δεν είναι δυνατή η διαχείριση των πελατών τους

Ήμουν υπερφορτωμένος για μια άγνωστη επιλογή και η Auchan Telecom αρνείται να με επιστρέψει. Ειδικά !

Franck 10/27/2022 στις 10:44 π.μ
Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη ?
Εξαιρώντας το πακέτο και το τιμολόγιο μέσω του Διαδικτύου δεν είναι πρακτικό

Έκανα πακέτο με το πακέτο κινητής τηλεφωνίας Auchan Telecom. Λαμβάνω ένα τιμολόγιο από το Διαδίκτυο και ούτε καν σε έκδοση χαρτιού. Δεν είναι πραγματικά πρακτικό ! Δεν είμαι πολύ άνετα με εργαλεία υπολογιστή, δεν έχω δει το τιμολόγιο και τώρα ξαναχτίσουμε.

Claude 11/10/2022 στις 10:16 π.μ
Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη ?
Όχι μόνο ξεχειλίζουν, αλλά επιπλέον η εξυπηρέτηση πελατών είναι ανύπαρκτη ..

€ 15 Υπερβολική χρέωση σε λίγες μέρες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μηνύματα, πολλαπλές προσπάθειες για την επίτευξη εξυπηρέτησης πελατών (κλείνει από μόνη της μετά από 20 λεπτά αναμονής. Ουσία
Το Auchan Telecom είναι το χειρότερο του MNVO. Πηγαίνετε στο δρόμο σας. Τερματισμός μετά από 12 ημέρες. δηλαδή !

Olivier 06/18/2023 στις 11:19 μ.μ
Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη ?

Αφήστε την επιστροφή της εμπειρίας στο Auchan Telecom

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 04/09/2023

Για να αρχίσετε να μελετάτε τις απόψεις των καταναλωτών, πρέπει να επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο των πακέτων Auchan Telecom. Αυτό το πρώτο κριτήριο μπορεί ήδη αποκορύφωμα δυνητικός. Ευτυχώς, αυτό δεν ισχύει για αυτόν τον χειριστή, ο οποίος προσφέρει πολύ καλές προσφορές.

Γνώση πακέτου Auchan Telecom

Τα σχέδια Auchan Telecom εκτιμώνται μάλλον από τους καταναλωτές.

Τι σκέφτονται οι καταναλωτές του πακέτου 2H του Auchan Telecom ?

Το πακέτο κινητής τηλεφωνίας καταχώρησης της Auchan Telecom έχει 2 ώρες κλήσεων. Επιτρέπει στους καταναλωτές να ανακαλύψουν τον χειριστή με πλεονεκτικές συνθήκες. Πράγματι, Αυτή η συνδρομή δεν απαιτεί δέσμευση, Τι εκτιμούν οι συνδρομητές. Επομένως, δεν υπάρχει κίνδυνος να εγγραφείτε για να δοκιμάσετε την προσφορά.

Εκτός από τη δυνατότητα τερματισμού χωρίς κόστος, Οι πελάτες της Auchan Telecom παρασύρονται από την εξατομίκευση του πακέτου ως απόψεις υπογραμμίζουν. Ο χειριστής τους επιτρέπει να επιλέξουν το φάκελο του Διαδικτύου κατά την εγγραφή τους. Συνεπώς, οι συνδρομητές έχουν τη διαβεβαίωση ότι πληρώνουν μόνο αυτό που χρειάζονται. Οι εναλλακτικές λύσεις που προσφέρονται είναι 20 MB, 3 GB ή 10 GB περιλαμβάνονται.

Ακόμα κι αν δεν είναι απεριόριστη φόρμουλα, αυτή η προσφορά έχει επομένως μεγάλες υποσχέσεις. Δεν συνιστά πελάτες στην πίστη ή να περιορίσει τις χρήσεις τους στο διαδίκτυο. Οι καταναλωτές είναι αντίθετα ενθαρρυνμένοι Δοκιμάστε και εγκρίνετε το πακέτο 2H. Αυτό περιέχει αρκετό όγκο μηνιαίων επικοινωνιών. Τα SMS και τα MMs είναι ιδιαίτερα απεριόριστα στην ηπειρωτική Γαλλία.

Σε ποιον είναι το πακέτο 2 ωρών του Auchan Telecom ?

Λόγω των απόψεων των πελατών, αυτό το πακέτο περιορίζεται σε 2 ώρες κλήσεων είναι κατάλληλο για διάφορους στόχους. Μπορεί ειδικά να χρησιμοποιηθεί για τους νέους να φτάσουν στις οικογένειές τους και να περιηγηθούν λίγο στο διαδίκτυο. Η συνδρομή προορίζεται επίσης για ηλικιωμένους που επιθυμούν Ένα πολύ βασικό και φθηνό πακέτο. Όποια και αν είναι το προφίλ του καταναλωτή, σε κάθε περίπτωση έχει την ευκαιρία να αλλάξει εύκολα την προσφορά του.

Μεγέθυνση στο απεριόριστο πακέτο του Auchan Télécom: Όλες οι απόψεις των συνδρομητών

Εκτός από το πακέτο 2hour, το Auchan Télécom διαθέτει απεριόριστο πακέτο. Αυτή η προσφορά εγγυάται κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία με ρυθμό 3 ωρών ανά επικοινωνία. Δίνει επίσης δυνατή τη συμμετοχή στη Γαλλία από την ΕΕ και το DOM. Το περιεχόμενό του είναι επομένως πλουσιότερο από εκείνη του προηγούμενου τύπου.

Ωστόσο, Οι απόψεις των συνδρομητών Auchan Telecom υπογραμμίζουν τα ίδια θετικά σημεία. Η εξατομίκευση του φακέλου του Διαδικτύου είναι σημαντικά πάντα δυνατή. Οι καταναλωτές θέλουν να είναι σε θέση να επιλέξουν μεταξύ 20 MB, 3 GB και 10 GB προσφέρονται. Αυτές οι ποσότητες αντιστοιχούν καλά στους διαφορετικούς στόχους που αναφέρονται στον χειριστή. Από τους νεότερους σε ηλικιωμένους, η Auchan Telecom καταφέρνει να ικανοποιήσει διάφορους τύπους ακροατηρίων.

Το πακέτο Auchan Telecom Unlimited προσελκύει επίσης πελάτες μέσω όροι σύμβασης. Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε σε 12 ή 24 μήνες είναι συχνά δημοφιλές στους συνδρομητές. Εκτιμούν ότι είναι σε θέση να δοκιμάσουν την προσφορά Χωρίς πάρα πολλές συνέπειες για το χαρτοφυλάκιό τους.

Πώς να παραγγείλετε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας Auchan Telecom ?

Εάν η περιγραφή αυτών των Auchan Telecom προσφέρει πεπεισμένους καταναλωτές, εδώ είναι Η διαδικασία εγγραφής.

 • Μεταβείτε στον ιστότοπο του Εμπορίου του εικονικού χειριστή Auchan Telecom.
 • Επιλέξτε το πακέτο 2H ή το απεριόριστο πακέτο.
 • Εξατομικεύστε το φάκελο του Διαδικτύου κάνοντας κλικ στην επιθυμητή ποσότητα.
 • Προσθέστε τα πάντα στο καλάθι.
 • Επικυρώστε το καλάθι και εισαγάγετε τις απαραίτητες πληροφορίες.
 • Πληρώστε την παραγγελία και επιβεβαιώστε τη συμμετοχή της.

Η αξιολόγηση των πελατών της Auchan Telecom στις τιμές των πακέτων

Το περιεχόμενο μιας προσφοράς Auchan Telecom σπάνια είναι αρκετό για να πείσει μόνο τους καταναλωτές. Πρέπει να κάνουν γνώμη σχετικά με την τιμή των κινητών πακέτων Auchan Telecom πριν από την εγγραφή. Γι ‘αυτό, τίποτα καλύτερο από την εμπιστοσύνη στην εκτίμηση των πελατών της Auchan Telecom. Οι πολλές σε απευθείας σύνδεση απόψεις τους μαρτυρούνΜια παγκοσμίως θετική άποψη.

Οι καταναλωτές ικανοποιημένοι με τα φθηνά πακέτα του Auchan

Το Mvno Auchan Telecom είναι μέρος Οι λιγότερο ακριβοί χειριστές στην αγορά. Παρουσιάζει φθηνά και μη δεσμευτικά πακέτα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Η κατάστασή του ως εικονικού χειριστή του επιτρέπει αποτελεσματικά να εξοικονομήσει κόστος υπηρεσιών. Μπορεί επομένως να προσφέρει στην αγορά σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Συγκεκριμένα, σε ποια κλίμακα τιμών μιλάμε ?

 • Ένα φτηνό πακέτο με 10 GB δεδομένων για € 5,99/μήνα.
 • Συνδρομή με 20 GB κινητού Διαδικτύου για € 6,99/μήνα.
 • Ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας 80 GB μόνο για € 9.99 μηνιαίως.

Οι καταναλωτές φαίνονται ικανοποιημένοι με τις τιμές που εμφανίζονται. Μπορούν εύκολα να παρασυρθούν από τις προσφορές του χειριστή χάρη σε αυτές τις τιμές. Σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά, το MVNO είναι, στην πραγματικότητα, αρκετά καλά. Καταφέρνει να παραμείνει κάτω από το συμβολικό μπαρ των 20 € που συχνά υπερβαίνει τον ανταγωνισμό. Επιπλέον, ο χειριστής πολύ συχνά προσφέρει μειωμένες τιμές με σημαντικό όγκο δεδομένων.

Πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς χρονική κατάσταση στο Auchan Telecom

Οι συμβάσεις Auchan έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν βασίζονται σε σταδιακή αύξηση των τιμών. Η τιμολόγηση που προτάθηκε κατά τη διάρκεια της συνδρομής δεν πρέπει να εξελίσσεται. Καμία επανεκτίμηση δεν έχει προγραμματιστεί μετά από 6 μήνες, ένα ή δύο χρόνια εκτός από τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας στην προώθηση. Αυτή η πολιτική εμποδίζει την κριτική της Auchan Telecom από τους καταναλωτές, αλλά προσέξτε, ο χειριστής παραμένει ελεύθερος να αλλάξει την τιμή ανά πάσα στιγμή χωρίς τη συμφωνία σας.

Πρέπει να επιλέξετε τα πακέτα προώθησης Auchan Telecom Promo ?

Εκτός από την ετήσια σειρά της, η Auchan Telecom ασκεί τακτικές προσφορές. Μπορεί να είναι η μείωση της τιμής ενός τυπικού πακέτου. Ωστόσο, ο χειριστής γενικά προτιμά Δημιουργήστε ένα περιορισμένο σειριακό πακέτο. Αυτό πρέπει να εγγραφεί επιτακτική πριν από το τέλος της προώθησης. Εξαφανίζεται, στην πραγματικότητα, από τον κατάλογο μετά την περίοδο που προβλέπεται από τη λειτουργία.

Οι καταναλωτές είναι μερικές φορές ψυχρές μπροστά από τα πακέτα στο promo. Ωστόσο, Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μια απάτη Στην περίπτωση της Auchan Telecom. Το MVNO διατηρεί τις υποσχέσεις και τις εγγυήσεις διαφημιστικές τιμές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια της σύμβασης εξαρτάται από τους όρους της τρέχουσας προώθησης. Είναι επομένως δυνατή η απόκτηση ενός νέου πακέτου μη δεσμευτικού που διαρκεί περισσότερο από ένα χρόνο.

Η περιορισμένη σειρά Auchan Telecom περιλαμβάνει περισσότερα δεδομένα για κινητά. Είναι για αυτό το λόγο Οι πελάτες τους προτιμούν Συχνά στο εύρος του εύρους. Η αξία τους για τα χρήματα είναι πιο συμφέρουσα, ειδικά κατά τους πρώτους 6 μήνες. Αυτοί είναι επίσης τύποι με απεριόριστες επικοινωνίες, τις οποίες η γαλλική ευνοεί.

Συνοψίζοντας, Τα πλεονεκτήματα των πακέτων προώθησης τηλεπικοινωνιών Auchan είναι :

 • πιο ανταγωνιστικές τιμές για περιορισμένη περίοδο ή όχι ·
 • Διατηρώντας την έλλειψη δέσμευσης στη σύμβαση ·
 • πιο ουσιαστικοί φακέλοι στο διαδίκτυο, έως και 100 GB
 • Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία, ΕΕ και DOM.

Προωθήσεις πακέτων Auchan Telecom

Διαβάστε επίσης τους κωδικούς προώθησης Auchan Telecom: Πακέτα και τηλέφωνα αποθηκευμένα

Οι κριτικές πελατών Auchan Telecom στις Υπηρεσίες Χειρουργού

Τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας συνοδεύονται από διάφορες υπηρεσίες για να εμπλουτίσουν τα χαρακτηριστικά τους. Στο Auchan Telecom, επιτρέπεται η αγορά smartphone ή επαναφόρτιση. Μερικές από αυτές τις προτάσεις Κερδίστε την ικανοποίηση του πελάτη, Ενώ άλλοι φαίνεται να τους απογοητεύουν. Εδώ αποκαλύπτουν οι απόψεις τους σχετικά με αυτό.

Ποιος χειριστής για το κινητό δίκτυο της Auchan Telecom και ότι οι πελάτες το σκέφτονται ?

Η πρώτη εμφάνιση απογοήτευσης των πελατών Το D’Auchan Telecom αφορά το κινητό δίκτυο. Αυτό παρασχέθηκε από το SFR πριν από τον Φεβρουάριο του 2021. Από αυτή την περίοδο, είναι η ομάδα Bouygues Telecom – Group Distribution που διαχειρίζεται τον εικονικό χειριστή. Ως MVNO, η Auchan Telecom εξακολουθεί να μην έχει τη δική του υποδομή.

Αυτή η παρατήρηση δημιουργεί Αρκετές παρεξηγήσεις και επικρίσεις εκ μέρους των συνδρομητών. Εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν καλές ροές με SFR λυπάται για τη μετάβαση στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues. Αντίθετα, ορισμένοι πελάτες φαίνονται ευχαριστημένοι με αυτήν την αλλαγή κάλυψης. Επομένως, γίνεται δύσκολο να γίνει παγκόσμια άποψη και να ορίζεται στο θέμα.

Οι μελλοντικοί συνδρομητές πρέπει να το γνωρίζουν αυτό Ο εικονικός χειριστής Auchan δεν μπορεί να ενεργήσει στο δίκτυό του. Τώρα που συνδέεται με το Bouygues Telecom με σύμβαση, είναι αδύνατο να απονείμει άλλα καλύμματα. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές έχουν ενδιαφέρον να διερευνήσουν πριν από τις ροές που προσφέρονται για να αποφύγουν να είναι χωρίς καμία υπηρεσία ή με προβλήματα δικτύου. Για να το κάνετε αυτό, απλά συμβουλευτείτε την κάρτα του δικτύου τηλεπικοινωνιών Bouygues. Καθορίζει ότι δεν καλύπτεται σε περιοχές 4G και τις λευκές περιοχές.

Κριτικές πελατών Auchan Telecom σε 5G

Όσον αφορά την κάλυψη 5G, η Bouygues Telecom προχωρά γρήγορα. Παρ ‘όλα αυτά, η Auchan Telecom δεν επωφελείται ακόμη από τις προόδους του. Ο εικονικός χειριστής έχει Όχι 5G πακέτο Προς το παρόν. Είναι ικανοποιημένος με τα δίκτυα 3G και 4G του συνεργάτη του που παρέχουν πολύ καλές ροές.

Επικρίσεις των καταναλωτών σχετικά με τη χρήση διεθνών πακέτων

Ένα άλλο αρνητικό σημείο που πρέπει να αναφέρουμε, η διεθνής διάσταση των σχεδίων Auchan Telecom παραμένει περιορισμένη. Με το πακέτο 2H, Μπορεί να επιτευχθεί μόνο μητροπολιτική Γαλλία στο Nochy. Η συνδρομή δεν υποστηρίζει τις επικοινωνίες από ή στο εξωτερικό. Οι επικρίσεις των καταναλωτών είναι αρκετά μολυσματικές σε αυτό το θέμα. Δείχνουν το δάχτυλο στο τιμολόγιο εκτός της συσκευασίας κλήσεων και πλοήγησης στο διαδίκτυο εκτός της μητρόπολης.

Μια γνώμη πελατών που δημοσιεύθηκε από το “Themulot” στις 27 Ιουλίου 2020 στο Poulpeo συνοψίζει το πρόβλημα καλά:

“Ένα τηλέφωνο που κοντά στα ελβετικά σύνορα καταγράφει το ελβετικό δίκτυο, κάνει μια ενημέρωση μόνο της εφαρμογής 32 MB, μια απόφραξη του SIM μου προκύπτει χωρίς να με προειδοποιεί, προκειμένου να πληρώσει το λογαριασμό μακριά για το πακέτο € 15 …”

Συνεπώς, είναι σκόπιμο να παραμείνετε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τις χρήσεις των πακέτων Auchan Mobile. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι Απενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο τηλέφωνό σας. Αυτό τα εξοικονομεί αποφεύγοντας τη χρήση τους στο παρασκήνιο. Έτσι, δεν μπορούν να δημιουργήσουν αντιστάθμιση χρέωσης, στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

Σημειώστε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές για τη χρήση του διεθνούς πακέτου της. Η Auchan Telecom συμβουλεύει τους πελάτες της να εγγραφούν σε αυτούς πριν από οποιαδήποτε έξοδο από τη Γαλλία. Προσφέρει ιδιαίτερα για την Ελβετία, αλλά και για το Maghreb. Ωστόσο, Ακόμα και αυτές οι επιλογές επικρίνονται από τους συνδρομητές που τους κατηγορούν για την τιμή τους. Στην πραγματικότητα κοστίζουν μεταξύ 5 και 12 € το μήνα.

Κλινικές κλήσεις πακέτου στο εξωτερικό

Για να διαβάσετε επίσης το διεθνές πακέτο: Σύγκριση προσφορών για κλήση στο εξωτερικό

Είναι καλή ιδέα να αγοράσετε το smartphone σας από την Auchan Telecom ?

Παρά τις λίγες αποτυχίες, η Auchan Telecom παραμένει χειριστής με καλές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, επιτρέπει την αγορά τηλεφώνου σε χαμηλότερη τιμή από τον ιστότοπό του. Αυτή είναι μια ευκαιρία Οι απόψεις πελατών σημειώνουν θετικά. Η αναφορά των μαρτυριών σχετικά με λειτουργικές και ξεκλειδωμένες συσκευές για οποιονδήποτε χειριστή.

Φαίνεται λοιπόν ότι Προμηθεύστε ένα κινητό στο Auchan Telecom Είτε καλή ιδέα. Ακολουθούν μερικά θετικά σημεία που σημειώνονται από τους συνδρομητές:

 • Ο χειριστής χορηγεί κατά μέσο όρο έκπτωση € 80 σε ορισμένα μοντέλα
 • Τα περιορισμένα σχέδια σειράς αυξάνουν περαιτέρω το ποσό της μείωσης
 • Πολλά πρόσφατα μοντέλα είναι διαθέσιμα μόλις κυκλοφορήσουν
 • Το κατάστημα διαθέτει πολλαπλά γνωστά εμπορικά σήματα
 • Είναι δυνατόν να επιλέξετε μια συσκευή ανακατασκευής.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της Auchan Telecom για το θέμα αυτό αφορά τη σύμβαση που σχετίζεται με το κινητό. Πράγματι, το MVNO είναι ένα από τα μόνα που προσφέρονται Εκπτώσεις με πακέτα μη δεσμεύσεων. Οι καταναλωτές εκτιμούν αυτήν την πρακτική, επειδή ο χειριστής τους επιτρέπει να απολαμβάνουν το τηλέφωνο χωρίς περιορισμό. Τις περισσότερες φορές, οι ανταγωνιστές απαιτούν δέσμευση 12 έως 24 μηνών για να αποκτήσουν τη συσκευή.

Το Auchan Télécom είναι επομένως Ένας χειριστής για να συμβουλεύσει για την αγορά ενός smartphone. Οι εκπτώσεις του δεν ισούται με ορισμένες προσφορές που ασκούνται από τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, το κατάστημά του παρουσιάζει μερικά στοιχεία από € 1 και ενδιαφέρουσες εκπτώσεις.

Τι τηλέφωνο θα αγοράσετε με ένα πακέτο Auchan Telecom ?

Σύμφωνα με τις απόψεις των πελατών του, ο φορέας εκμετάλλευσης προσφέρει ένα πλήθος κινητών τηλεφώνων υψηλής απόδοσης. Ωστόσο, οι περισσότερες από τις εκπτώσεις του σχετίζονται Μοντέλα Oppo, Xiaomi ή Samsung. Αυτές οι μάρκες γίνονται καλά αντιληπτές από το ευρύ κοινό που αποδίδει σωστές σημειώσεις σε αυτά. Σημειώστε ότι κάθε μοντέλο μπορεί να ληφθεί νέο ή να χρησιμοποιηθεί. Αυτή η εναλλακτική λύση σας επιτρέπει να πληρώσετε το τηλέφωνό σας ακόμη και φθηνότερα.

Οι λύπες των συνδρομητών σχετικά με την κοινή εξυπηρέτηση πελατών της Auchan Telecom

Οι πιο σημαντικές υπηρεσίες για τους πελάτες παρέχονται από την Auchan Telecom Assistance. Πρώην ανεξάρτητο, μοιράζεται σήμερα στο The Bouygues Telecom Group. Η συνάντηση πολλών MVNO υπό την αιγίδα του χειριστή συγκέντρωσε τις υπηρεσίες πελατών τους. Αυτή η ενέργεια έχει ως αποτέλεσμαΨέματα τις προθεσμίες επεξεργασίας αιτήματα.

Εν ολίγοις, η ομάδα διανομής Bouygues Telecom Conds Comply:

 • Cdiscount mobile;
 • Κινητό CIC;
 • Crédit Mutuel Mobile;
 • NRJ Mobile;
 • Auchan Telecom.

Αυτοί οι πέντε χειριστές αντιπροσωπεύουν ένα πάρκο περίπου 2 εκατομμυρίων πελατών. Επομένως, τα σχόλια από αυτούς τους συνδρομητές είναι αρκετά Αναμειγνύεται με τεχνική και εμπορική υποστήριξη.

Αναφορά απόψεις πελατών Auchan Telecom Προβλήματα κατά τη φορητότητα αριθμών. Συχνά καθυστερημένα σε σχέση με τις ανακοινωθείσες προθεσμίες, είναι ακόμη και μερικές φορές ανύπαρκτη. Η ενεργοποίηση της κάρτας SIM δημιουργεί επίσης κάποιες ανησυχίες για ορισμένους συνδρομητές. Σε αυτή την περίπτωση, επιδιώκουν να φτάσουν στον χειριστή, αλλά παραμένουν αναπάντητες για πολύ καιρό.

Το ζήτημα της εξυπηρέτησης πελατών είναι επομένως Ένα βασικό σημείο βελτίωσης Για Auchan Telecom. Το MVNO πρέπει να ενισχύσει τις ομάδες του εντός της ομάδας που σχηματίστηκε από την Bouygues Telecom. Χωρίς δράση από την πλευρά του, οι καταναλωτές μπορεί να αρχίσουν να μην συνιστούν έντονα τις υπηρεσίες του. Θα ήταν λυπηρό, όσον αφορά την ποιότητα των προσφορών του για κινητά.

Επικοινωνήστε με το CDISCONT Mobile

Διαβάστε επίσης Επικοινωνήστε με την CDISCONT Mobile Service Service: Αριθμοί και λύσεις

Πίσω στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των πακέτων Auchan Telecom

Η σύνοψη των απόψεων πελατών Auchan Telecom οδηγεί Μια μάλλον θετική αξιολόγηση. Οι συνδρομητές φαίνεται να εκτιμούν τα κινητά σχέδια του χειριστή, ειδικά για τις τιμές τους. Οι συνδρομές είναι επίσης μέρος των περιουσιακών στοιχείων του MVNO που επιλέγει τη δέσμευση χωρίς δέσμευση.

Τούτου λεχθέντος, η Auchan Telecom εξακολουθεί να υποφέρει από προβλήματα δικτύου και Έλλειψη αποτελεσματικότητας της εξυπηρέτησης πελατών της. Δυστυχώς, αυτά τα στοιχεία δεν αποτελούν πλήρως μέρος του πεδίου δράσης της. Η ομάδα Bouygues Telecom – Ομάδα διανομής, στην οποία ανήκει, με το χέρι σε αυτές τις υπηρεσίες. Επομένως, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί σε ποιο βαθμό θα εξελιχθούν θετικά στο μέλλον.

Αν έπρεπε να παραθέσουμε Προοπτικές βελτίωσης σύμφωνα με τους πελάτες της Auchan Telecom, Αυτό θα προέκυψε:

 • Εγγυάται καλύτερη κάλυψη δικτύου για όλους τους συνδρομητές
 • Να μειώσει την επεξεργασία και την παράδοση παραγγελιών ·
 • Καλύτεροι συνδρομητές υποστήριξης στο εξωτερικό
 • Περαιτέρω αυξήστε τις εκπτώσεις κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, πρέπει να αναγνωριστεί ότι η Auchan Telecom έχει συμπαγείς βάσεις. Τα πακέτα του κερδίζουν την ιδιότητα του καταναλωτή και αποπλανούν νέους πελάτες κάθε χρόνο. Παραμένει ένα από τα φθηνότερα MVNOs στην αγορά, με πολύ ελκυστικές προσφορές προώθησης.

Πίσω στα θετικά και αρνητικά σημεία του χειριστή
Ωφελείται Μειονεκτήματα
Μια σειρά προσαρμόσιμων πακέτων. Μάλλον περιορισμένοι φάκελοι στο διαδίκτυο εξαιρουμένων των προώθησης.
Μάλλον χαμηλές τιμές με ενδιαφέρουσες προσφορές. Πολύ μικρή διεθνής φροντίδα.
Όλες οι συμβάσεις είναι χωρίς υποχρέωση. Χρόνοι θεραπείας μεγάλης φορητότητας.
Η αγορά ενός smartphone είναι δυνατή από € 1. Μια κοινή εξυπηρέτηση πελατών που αγωνίζεται να ικανοποιήσει τους καταναλωτές.
Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Bouygues Telecom είναι διαθέσιμο σε μειωμένες τιμές. Δεν υπάρχει προσφορά Διαδικτύου για το σπίτι.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Είμαστε δώδεκα υπάλληλοι. Οι σύνδεσμοι που παρακολουθούνται στο περιεχόμενό μας μπορούν να παρέχουν εισόδημα σε όλα τα.Fr. Αυτό δεν σας κοστίζει περισσότερο, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ποιοτικό περιεχόμενο και να αναπτύξετε νέα έργα. Ορισμένα περιεχόμενα χρηματοδοτούνται και αναγνωρίζονται ως τέτοια. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία, είναι εδώ.