Asana Rebel Avis, η Ultimate Yoga App? | Αθλητικός εξοπλισμός, γνώμη του Asana Rebel | Διαβάστε τις απόψεις του εμπόρου του

Asana Rebel Avis

Αλλά εν ολίγοις, τι είναι στο παρασκήνιο Asana Rebel ?

[Test] Asana Rebel: “Γιόγκα εμπνευσμένη γυμναστική”

Γνώμη Asana Rebel

Εφαρμογές γιόγκα στο σπίτι, υπάρχουν κυριολεκτικά τόνοι στην αγορά !

Έτσι δεν ξέρω πώς να σας πω τι με ώθησε να θέλω να το δοκιμάσω περισσότερο από ένα άλλο, ίσως το όνομα: “Ασάνα επαναστάτη“(Παραδέχομαι ότι χτυπάει) ή τον απίστευτο αριθμό διαφημίσεων που μπορούσα να δω παντού στο Facebook.

Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι περισσότερο, αυτό είναι, διαφήμιση ..

Εν ολίγοις, δοκιμάσαμε τον Asana Rebel !

Σε αυτό το άρθρο Απεικόνιση

Παρουσίαση του Asana Rebel

Πρώτα απ ‘όλα, ας δούμε ποιος κρύβεται πίσω από την Asana Rebel (AR για φίλους).

Έχω.Το R είναι μια εταιρεία πολύ νεαρή μόνο από 2 και μισό χρόνια. Λέω πολύ νέους σε σύγκριση με αυτό που έχει ήδη επιτύχει η επιχείρηση. Οι δύο συνάδελφοι, οι Pascal και Robin έχουν καθιερώσει τα κεντρικά γραφεία τους στο Βερολίνο (Σίγουρα, αυτοί οι Γερμανοί είναι ισχυροί στον υγιεινό τρόπο ζωής, τους χρωστάμε ήδη ελεύθερα, ως υπενθύμιση), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν θέσει να επιτεθούν στην τοπική αγορά.

Όχι όχι όχι, στοχεύουν λίγο ευρύτερο, από την αρχή, με μια “μικρή” χώρα στο βλέμμα: τα κράτη !

Προφανώς, αυτή δεν είναι η ευκολότερη αγορά, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μπροστά από τα πάντα. Αν θέλετε να μάθετε τις τάσεις γυμναστικής του αύριο, απλά πρέπει να δείτε τι είναι ένα χτύπημα σήμερα στο σπίτι. Αρκεί να πούμε ότι ακόμη και δύο χρόνια πίσω, ο ανταγωνισμός δεν απέτυχε (τσέπη γιόγκα, στούντιο γιόγκα, 5 λεπτά γιόγκα, Fitetar Yoga, καθημερινή γιόγκα, απλά γιόγκα, θέτει γιόγκα κ.λπ.) !

Δεν πειράζει, η Asana Rebel έκανε ένα κουτί εκεί με την προσφορά της και τη σχεδίασή της “Δυτική ακτή” Και “Λευκός καθαρός“, Τάσεις που συναρπάζουν πολύ τον υπεύθυνο διαχειριστή.

Με μια υπόσχεση όπως “Γιόγκα εμπνευσμένη γυμναστική ”, Η ιδέα θα μπορούσε να αποπλανήσει μόνο … και bim, σήμερα, Το 50% της αγοράς AR είναι στις ΗΠΑ Με το Hold καλά … 10 εκατομμύρια χρήστες !

Λοιπόν, αυτό γίνεται, στη συνέχεια.

Διατίθεται σε 6 γλώσσες, η επιχείρηση δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί και τώρα επιτίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά (γερμανικά και γαλλικά ειδικά) που δεν είναι απαραίτητα προφανές (αντίθετα από αυτό που μπορεί κανείς να σκεφτεί), επειδή το προϊόν n ‘δεν έχει σχεδιαστεί αρχικά Προσελκύστε αυτούς τους χρήστες (τόσο αμερικανικοποιημένοι μπορεί να είναι) να είναι).

Αλλά εν ολίγοις, τι είναι στο παρασκήνιο Asana Rebel ?

“Μπεν, είσαιΜην εφαρμόζετε γιόγκα !»

Καλή απάντηση, αλλά όχι αρκετή. Το AR στοχεύει Δημιουργήστε εμπειρίες με έναν βιώσιμο αντίκτυπο “υγιεινό” και “lifestyle”.

Με αυτή την έννοια, τα προγράμματα αναλαμβάνουν τα “κλασικά” κινήματα γιόγκα σε συνδυασμό με την ένταση της φυσικής κατάστασης.

Δεν είναι ούτε το σχέδιο Hippie-Plan Yoga από τη δεκαετία του 1970, ούτε ο μυς Savage στα Freeletics ! Είναι στα μισά του δρόμου μεταξύ των δύο, είναι μια πλήρης εμπειρία και πάνω απ ‘όλα: είναι κάτι περισσότερο από γιόγκα !

Εντάξει για τη θεωρία, τώρα λέει τι στην πράξη ?

Το περιεχόμενο

Έτσι έβαλα το δέρμα μου Jean Michel Yogi Για να δοκιμάσετε την εφαρμογή για σχεδόν 2 μήνες, για συνολικά περίπου 10 ώρες γιόγκα, περίπου 10 φορές περισσότερο από ό, τι σε όλη μου τη ζωή μέχρι στιγμής (μην κρίνετε).

Δεν είμαι καθόλου επαναστατική στάση γιόγκα !

Έχω ήδη ασχοληθεί με μερικούς asanas κατά τη διάρκεια της ζωής μου (θέση Cobra, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου πόνου στην πλάτη) και … σταματά εκεί.

Έχω την ευελιξία ενός τούβλου και αν μου πεις “Chaturanga“, Σκέφτομαι τα ασιατικά τρόφιμα, ξέρω γιατί.

Βρισκόμαστε λοιπόν σε ένα καλό μεγάλο γιόγκα noob.

Αλλά τώρα, δεν ξέρω γιατί, πάντα ήμουν περισσότερο ελκυσμένος σε αυτήν την πειθαρχία (ίσως το φαινόμενο “παντελόνι γιόγκα” ?), η ευελιξία που παρέχει η πειθαρχία, το ζημείο και όλα αυτά τα πράγματα. Έχω ήδη δοκιμάσει πολλά μαθήματα εδώ και εκεί, χωρίς ποτέ να αφιερώνεται πραγματικά το χρόνο για να πάρει τα μαθήματα ομάδας τακτικά.

Έτσι είπα στον εαυτό μου ότι θα ήταν καλή ιδέα να ασκούμε από καιρό σε καιρό στη ζέστη του κουκούλι μου, σε μια πρωινή ρουτίνα αρωματισμένη με καφεΐνη, εφαρμογή για Mano.

Έτσι, δεν είναι πλέον ηλίθιο από έναν άλλο τύπο (παραμένει να δει), έβγαλα την Asana Rebel (διαθέσιμη Android και Apple φυσικά) αφού είδε μια διαφήμιση στο FB (ήταν πάρα πολύ) και έτσι ξεκίνησε η αναζήτησή μου.

Πρώτα βήματα

Γνώμη Asana Rebel

Την πρώτη φορά που ξεκίνησα την εφαρμογή, δεν κατάλαβα ότι θα μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε δωρεάν (όχι περισσότερο ηλίθιο από άλλο είπα ?…), προφανώς, δεν είμαι ο μόνος (βλ. Οθόνη παραπάνω).

Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή είναι απευθείας να ξεκλειδώσει το περιεχόμενο πληρώνοντας και δεν είχα δει ότι θα μπορούσατε απλά να αγνοήσετε αφήνοντας με ένα πολύ μικρό σταυρό στην επάνω δεξιά γωνία, αν η μνήμη μου είναι καλή (ορισμένοι χρήστες παίρνουν επίσης άσχημα το γεγονός ότι είναι ρώτησε απευθείας χρήματα πριν μπορέσει να δοκιμάσει το περιεχόμενο).

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής προσφέρει επί του παρόντος διαφορετική κατάρτιση ανά ημέρα, η οποία στοχεύει να δώσει μια καλή ιδέα για το είδος του περιεχομένου που είναι διαθέσιμο με συνδρομή. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πράγμα που η κατάρτιση αλλάζει καθημερινά.

Επομένως, είμαστε σε μια εφαρμογή του οποίου το οικονομικό μοντέλο είναι ελευθερία, δηλαδή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν και περιορισμένο όσο θέλετε. Αλλά αν θέλετε να ξεκλειδώσετε όλα τα περιεχόμενα, Σας κοστίζει 58,99 ευρώ ετησίως.

“Αλλαγή μιας ζωής για όχι περισσότερο από την τιμή ενός φλιτζάνι καφέ” ανά μήνα, αυτή είναι η δελεαστική υπόσχεση της εφαρμογής ! Καθώς η ζωή είναι σύντομη, πήρα πλήρη πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του AR (είναι ακόμα καλύτερο να δοκιμάσω).

Αξίζει λοιπόν να πληρώσετε ή όχι .

Επισκόπηση της εφαρμογής Asana Rebel

Εφαρμογή Asana Rebel

Έλα, έχουμε μια μικρή επισκόπηση της εφαρμογής και προκαλούμε UX (Εμπειρία χρήστη για τους απροσδιόριστους).

1. Κύρια καρτέλα: Σήμερα

Σε αυτό αρχική σελίδα, Εδώ είναι τα μπλοκ που ακολουθούν το ένα το άλλο κατά τη διάρκεια του κύλινδρου ..

Πρώτο μπλοκ: Καθημερινά νέα

Εκπαίδευση ειδικά για τον εαυτό σας με τους στόχους που ορίζονται από τον “προπονητή” (θα επιστρέψω σε αυτό). Με μια ματιά, μπορούμε να δούμε την ένταση της εκπαίδευσης, του τύπου, της διάρκειας και του τι θα λειτουργήσουμε.

Δεύτερο μπλοκ: δημοφιλής συλλογή

Παρουσιάζει 3 συλλογές και εξηγεί τι αντιστοιχεί ο καθένας και ποιοι είναι οι στόχοι του.

Κατάρτιση Asana Rebel

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση με ένα κουμπί στις άλλες συλλογές της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων:

 • Βασική δύναμη : μια σειρά από 20 εκπαίδευση Λειτουργική σκέψη για να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα κινήσεων και να βελτιώσει την απόδοση, την ευελιξία, τη δύναμη και την αντοχή
 • Δάσκαλος όλων : Συλλογή 19 εκπαίδευση που δίνει έμφαση στη συγκέντρωση και διεγείρει τις ομάδες μυών ταυτόχρονα
 • Κατάρτιση KO : Συλλογή 20εκπαίδευση σκέφτηκα να σε κάνει να ιδρώνεις και να σε βοηθήσεις να χάσετε βάρος
 • 5 λεπτά εσπρέσο : Συλλογή 13 εκπαίδευση Σύντομη και 5 λεπτά ωραία σκέψη για όσους ζουν εν κινήσει, αλλά θέλουν να εκπαιδεύονται τακτικά
 • Χάρε τις αισθήσεις σας : Συλλογή 8εκπαίδευση σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα αίσθημα γαλήνης και να σβήσει οποιαδήποτε περιττή ένταση
 • Γιόγκα για άνδρες : Συλλογή 10 εκπαίδευση Σκέψη για τους άνδρες για να κερδίσω σε άπαχο μάζα και να αυξήσω την ευελιξία των μυών (είναι κυρίως σε αυτό που έκανα τα όπλα μου)
 • Απεξάρτιση της άνοιξης : Συλλογή 16 εκπαίδευση Για να καλωσορίσετε τη νέα σεζόν για να απελευθερώσετε την ένταση στους μυς, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ευελιξία τους
 • Σφιχτό και ήπιο : Συλλογή 18 εκπαίδευση Σκεφτόμαστε να καίνε θερμίδες και να ενισχύσουμε τον μεταβολισμό χάρη σε ένα συνδυασμό bodybuilding και cardio
 • Αποκτήστε φόρμα για το καλοκαίρι : Συλλογή 13 εκπαίδευση Cardio για να αυξήσει τον καρδιακό ρυθμό και να προσφέρει μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα

Όλες οι προσφορές α Σύνολο 123 εκπαιδευτικών συνεδριών (σε μια εποχή που γράφονται αυτές οι γραμμές), όχι κακές ! Σε κάθε συλλογή, έχουμε τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε στο The Associated Facebook Group, που διαχειρίζεται ο Asana Rebel (Ex: “Yoga for Men” βλέπε οθόνη απέναντι).

Τι να κάνετε στην ποικιλομορφία σύμφωνα με τους στόχους του καθενός.

Θα μπορούσε να είναι καλό να επεκτείνουμε τις συλλογές για παράδειγμα: “πριν πάτε για ύπνο“,”Ανακάλυψη της γιόγκα“,”τέντωμα“,”πρωινή ρουτίνα“, και τα λοιπά..

Εκπαιδευτικό μπλοκ/ Οι καλύτερες επιλογές για εσάς με βάση τη δραστηριότητά σας

Μπορούμε να αναρωτηθούμε το ερώτημα αν αυτό το μπλοκ δεν αντιγράφει το πρώτο, υπερφορτώντας το σπίτι λίγο άσκοπα.

Μπλοκ φίλτρου

Μια πολύ καλή ιδέα να καθορίσουμε γρήγορα τι θέλουμε να κάνουμε ανάμεσα σε διάφορες επιλογές ::

 • Τα οφέλη που επιδιώκουν: “γυμναστήριο”, “δύναμη”, “ευελιξία”, “αναπνοή και χαλαρή”
 • Το μέρος του σώματος που στοχεύεται: ολόκληρο το σώμα, το άνω σώμα και το κοιλιακό, το κάτω σώμα και το κοιλιακό
 • Διάρκεια: Σύντομη ή μακρά εκπαίδευση
 • Ένταση: χαμηλός μέσος όρος και υψηλός

Παρατηρήσεις: Αυτό το πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό θυμίζει την παρόμοια επιλογή για την Freelelics, αλλά είναι κατά τη γνώμη μου λιγότερο καλά εκμεταλλεύονται εδώ. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω, δεν μπορούμε πράγματι να συνδυάσουμε πολλά φίλτρα και τα βρίσκω άσχημα διατεθειμένα. Θα ήθελα να τους δω να επιπλέουν στην κορυφή της εφαρμογής με τη μορφή πλαισίων ελέγχου για να δημιουργήσουν δυναμικό φιλτράρισμα, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα το φωτισμό του σπιτιού.

Παγκόσμιες αισθήσεις στο σπίτι

Αν αισθανόμαστε την πλευρά “Δυτική ακτή” Και “Λευκός καθαρός“Έτσι αγαπητοί για τους προγραμματιστές AR, νομίζω ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτιστοποίησης.

Παρά την μινιμαλιστική του πτυχή, το βρίσκω τελικά αρκετά, με ορισμένα μπλοκ που φαίνεται να είναι αντίγραφα. Από την άλλη πλευρά, τα μπλοκ μπορεί να μην ξεχωρίζουν αρκετά ο ένας από τον άλλο, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και αν οι επιλογές που παρουσιάζονται είναι καλές, μπορείτε γρήγορα να αισθανθείτε λίγο χαμένος.

Θα ήθελα να δω μια καρτέλα αφιερωμένη στην κατάρτιση συλλογών, στην οποία θα μπορούσατε να διαμορφώσετε, να φιλτράρετε και να φτιάξετε τη μικρή σας “αγορά”.

Η υποδοχή θα ήταν λοιπόν αφιερωμένη μόνο σε προσωπικές συστάσεις με βάση αυτό που έχουμε ήδη κάνει και τι μας προσφέρονται σήμερα σύμφωνα με τους στόχους μας και τους περιορισμούς μας.

Παράδειγμα, αν λέω ότι την Τρίτη έχω μόνο μια θέση 5 λεπτών, το σπίτι διαμορφώνεται ανάλογα όταν συνδεθώ την Τρίτη (είναι καθαρά υποθετική, δεν υπάρχει επί του παρόντος η λειτουργία σχεδιασμού αυστηρά, απλώς η πιθανότητα καθορισμού υπενθυμίσεων κατάρτισης).

Τέλος, δεν είναι δυνατό για μια απλή ματιά να δούμε αν έχουμε ήδη κάνει μια εκπαίδευση που προσφέρεται ή όχι, πολύ άσχημα. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να το επισημάνετε με μια καρδιά για να το προσθέσετε στα αγαπημένα του πολύ εύκολα.

2. Καρτέλα βιβλιοπωλείο

Γνώμη Asana Rebel

Φτάνουμε σε μια σελίδα όπου υπάρχει λίγο άχρηστο κλικ, επειδή έχουμε την επιλογή “κατάρτισης”. Αυτή είναι η λίστα περιορισμένης εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια των συνεδριών.

Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν πιθανά φίλτρα σε αυτήν την καρτέλα που δεν χρησιμοποιείται για πολλά, amha.

Κατά τη γνώμη μου, δεν διαθέτει ένα βασικό χαρακτηριστικό, εφ ‘όσον μιλάμε για βιβλιοπωλεία, είναι ένα είδος Βιβλιοθήκη που προσδιορίζει όλα τα asanas !

Θα ήθελα να μπορώ να περιηγηθώ σε όλες τις στάσεις της γιόγκα σύμφωνα με τις δυσκολίες τους, να μάθετε να μάθετε περισσότερα για το καθένα με επεξηγηματικά φύλλα, αφοσιωμένα μαθήματα βίντεο κ.λπ..

Θα ήθελα να μπορώ να πω στον εαυτό μου, “Εντάξει σήμερα δουλεύω τη στάση μου καμήλας“Και το πάτωμα σε αυτό για λίγα λεπτά χάρη στις αφοσιωμένες συμβουλές, χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσετε μια πλήρη εκπαίδευση.

3. Καρτέλα δραστηριότητα

Αίτηση Asana

Βρίσκουμε εδώ:

 • Το προφίλ μας
 • Η ιστορία της κατάρτισης με τη μορφή ημερολογίου (γνωρίζουμε ποια μέρα εκπαιδεύσαμε, αλλά όχι η εκπαίδευση)
 • Ένα τμήμα μικρών στατιστικών με τη σύνοψη του συνολικού αριθμού της κατάρτισης, της μεγαλύτερης σειράς και της συνολικής διάρκειας εκπαίδευσης
 • Ένα μπλοκ “ιστορικού εκπαίδευσης” που απαριθμεί το όνομα της εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε, αυτή τη φορά χωρίς την ημερομηνία

Μπορούμε λοιπόν να συμπεράνουμε περισσότερο ή λιγότερο τι έγινε η κατάρτιση σε ποια μέρα, αλλά είναι λίγο κουραστική.

Το τμήμα των στατιστικών στοιχείων αξίζει να επεκταθεί, θα ήθελα να δω την πιο δημοφιλή κατάρτιση (ή συλλογή) μπορεί να δει εκεί, μπορεί να είναι οι θερμίδες που καίγονται αν ζευγαρώσετε με ένα smartwatch κ.λπ..

Καρτέλα προφίλ

Εδώ μπορούμε:

 • αποθηκεύσετε
 • Επεξεργαστείτε τους στόχους της (με λειτουργία pro)
 • Συνδέστε το προφίλ σας με εφαρμογές τρίτου μέρους (για παράδειγμα το κιτ υγείας της Apple)
 • Ρύθμιση εκπαίδευσης
 • Βρείτε τη λήψη εκπαίδευσης
 • Δείτε την προηγούμενη εκπαίδευση (NB: Δεν καταλαβαίνω ότι όλες οι εκπαιδευτικές συνεδρίες παρατίθενται στο σπίτι ..Ουσία

Προώθηση μιας συνεδρίας

Asana Rebel YouTube

Μετά την επιλογή της εκπαίδευσης που θέλουμε να κάνουμε, η μικρή κυρία εξηγεί τι θα δούμε και τι θα δουλέψει.

Θα ήθελα να δω σε αυτό το μέρος τις ασκήσεις που θα πρέπει να τρίψουμε και γιατί όχι, εναλλακτικές λύσεις εάν είναι πολύ δύσκολες.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη μουσική σας ανάμεσα σε “6 ατμόσφαιρες”, έβαλα τα βλέμματά μου στο “Deep House”, οπότε η “χάρη μου” εκφράζεται σε boums boums… θα ήταν υπέροχο να μπορέσω να περάσω τις λίστες αναπαραγωγής σας στο ‘Avenir (Μια μικρή ενσωμάτωση Spotify με προκαταρκτικές λίστες αναπαραγωγής ?Ουσία.

Η κατάρτιση ακολουθεί πάντα το ίδιο πρότυπο σε 4 βήματα:

 1. Ένα δυναμικό ζεστό -up που δεν μπορούμε να περάσουμε (ακόμα κι αν έχουμε ήδη ξεκινήσει σε προηγούμενη συνεδρία)
 2. Η εν λόγω σύνοδος
 3. Η επιστροφή στην ηρεμία (που μπορούμε να περάσουμε)
 4. Ο Σαβασάνα, σύντομο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της οποίας βρίσκεστε στο χαλί σας για να αδειάσετε

Το Off Way συνοδεύει πάντα τα όμορφα βίντεο με σαφείς εξηγήσεις σχετικά με τις ασκήσεις που εκτελούμε. Μου αρέσει το γεγονός ότι ο προπονητής μας λέει ποιες ασκήσεις εργασίας που οι μύες.

Μερικές φορές παραδέχομαι ότι είναι λίγο γρήγορο για μένα από την άποψη των ακολουθιών, ειδικά όταν ξεκίνησα.

Θα ήθελα να έχω ένα αναστολή, Λίγο όπως στο Netflix για να επιστρέψει απλά 10/15 δευτερόλεπτα και καλύτερα κινήματα περιστεριών, αντί να σπεύσω να προσπαθήσω να καλύψω τον προπονητή και αναμφισβήτητα βιαστικά τις κινήσεις μου.

Μήλο γιόγκα

Μερικές φορές είχα αυτό το αίσθημα ότι είμαι ρινόκερος που προσπαθούσε να επαναλάβει τις χαριτωμένες κινήσεις της Gazelle:

 • “” “Σηκώστε το αριστερό πόδι, κατεβείτε στο σκάφος, Caturanga, αλλάξτε τα πόδια, το σκυλί κάτω“” “
 • “” “Uh … Συγγνώμη ?“” “

Προσθέστε σε αυτό όχι πάντα πολύ πρακτικούς ελέγχους, όπως το swip προς τα δεξιά (προσπαθώντας να επιστρέψετε λίγο) σε πλήρη εκπαίδευση που θέτει τέλος στο τελευταίο, πρέπει να ξέρετε ..

Έτσι, πηγαίνετε, αρκετά κουραστικές αρχές, κοιτάζοντας συνεχώς τον δάσκαλο και παίρνοντας το τηλέφωνο στο χέρι, αλλάζοντας το χώρο, κλπ.

Καταλήγουμε να συνηθίζουμε στην κίνηση των κινήσεων και ξαφνικά γίνεται ρευστό, πάνω από τις συνεδρίες. Κοιτάζουμε λιγότερο, αφομοιώνουμε τη φρασεολογία, “γιόγκιπ” και βρισκόμαστε από το Cobra στο σκυλί κάτω με μια συγκεκριμένη ρευστότητα !

Εκεί γίνεται ευχάριστο, δεν χρειάζεται πλέον να τρέξουμε μετά τον προπονητή Gazelle, είμαστε σε αρμονία, ο ρυθμός είναι καλός και μπορούμε πραγματικά να επικεντρωθούμε στην αναπνοή (είναι πάντα καλά ανακλήθηκε να δώσουμε προσοχή στην αναπνοή του).

Τελευταία μικρή καταδίκη, δεν υπάρχει επί του παρόντος καμία μόδα εκτός σύνδεσης, δύσκολο να ληφθεί η Asana Rebel παντού μαζί σας (ειδικά στο εξωτερικό).

Βεβαίως, υπάρχει μια λειτουργία για τη λήψη μιας συγκεκριμένης εκπαίδευσης στο τηλέφωνο, αλλά η εφαρμογή εξακολουθεί να απαιτεί μια λειτουργική σύνδεση στο Διαδίκτυο για να φορτώσει τα βίντεο και να επικοινωνεί με τους διακομιστές, οπότε δεν βλέπω το ενδιαφέρον.

Η ομάδα AR εργάζεται για να βελτιώσει αυτή τη λειτουργία για να προσφέρει μια εντελώς έκδοση εκτός σύνδεσης, αλλά δεν μεταδίδεται ημερομηνία.

Συνοψίζοντας, εδώ είναι τα μικρά σφάλματα:

 • Είναι οδυνηρό να μην δείτε στους καταλόγους ποιες εκπαίδευση έχει ήδη γίνει
 • Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να ακολουθήσετε το βίντεο στο τηλέφωνο ταυτόχρονα με την μετακίνηση όταν είστε νεόφυτος (αλλά hey, είναι λίγο όπως σε μια πραγματική πορεία), θα θέλαμε να έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε για ένα λίγα δευτερόλεπτα προς τα πίσω
 • Θα πρέπει ίσως να είναι μια ειδική συλλογή αρχαρίων με περαιτέρω εξηγήσεις και βραδύτερες ακολουθίες
 • Μερικές φορές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον εξοπλισμό (προαιρετικό), αυτό θα μπορούσε να αναφερθεί στα φύλλα κάθε εκπαίδευσης
 • Μερικές φορές οι ακολουθίες είναι λίγο επαναλαμβανόμενες (λίγο υπερβολικά εξαρτημένες από το σκυλί κάτω για το γούστο μου, αλλά δεν ξέρω πώς πηγαίνει “στην πραγματική ζωή”)
 • Χωρίς λειτουργία εκτός σύνδεσης
 • Όχι η πιθανότητα να παίζετε τη δική σας μουσική (μια μικρή ολοκλήρωση Spotify θα ήταν κορυφαία)

Αυτές είναι μόνο μικρές λεπτομέρειες, σε σύγκριση με την ποιότητα και τον πλούτο της κατάρτισης:

 • Τα βίντεο είναι όμορφα, ρευστά και δεν υποφέρουν από κανένα σφάλμα (ακόμη και στο Ichiotte μου 5C)
 • Οι κινήσεις εξηγούνται καλά (στόχοι, μύες που ζητούνται/τεντώνονται κ.λπ.)
 • Η έμφαση είναι πάντα καλά φορεμένη στην αναπνοή
 • Όταν το συνηθίζετε, οι εξηγήσεις είναι σαφείς, δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε το βίντεο και ο ρυθμός είναι καλός
 • Η ένταση είναι εκεί και δεν είναι ασυνήθιστο να τελειώσετε καλά ανάσα !
 • Αποτελεσματικό, κέρδισα ευελιξία και ρευστότητα

Μια λέξη στη λειτουργία “Coaching”

Κατάρτιση Asana Rebel

Πληρώνοντας, έχετε πρόσβαση σε λειτουργία “coaching”, δηλαδή ότι, κατά τη διάρκεια των πληροφοριών του προφίλ σας, να έχετε επιλέξει 3 στόχους από:

 • Χάνω βάρος
 • Διαδώστε τη δύναμή σας
 • Κέρδος στην ευελιξία
 • Συγκεντρώνομαι
 • Αποκτήστε ένα ευέλικτο και σταθερό σώμα
 • Ισορροπήστε το μεταβολισμό σας
 • Αποτοξίνωση
 • Ανακουφίστε τον πόνο στην πλάτη
 • Αντοχή

Θεωρητικά, σύμφωνα με αυτούς τους στόχους, ο προπονητής θα σας κατευθύνει σε αυτό ή την εκπαίδευση.

Εκτός από το ότι επί του παρόντος, αυτή η διάσταση δεν είναι πολύ προηγμένη (εξ ου και η παρουσία των εισαγωγικών), δεν είναι γνωστό πώς ο αλγόριθμος των εν λόγω προπονητή λειτουργεί ή τι λαμβάνει υπόψη. Υποθέτω ότι είναι ένα μείγμα μεταξύ καθορισμένων στόχων και προηγούμενης εκπαίδευσης (στο τέλος κάθε συνεδρίας, η εφαρμογή συλλέγει την αίσθηση).

Αυτή η πτυχή εξατομίκευσης πρέπει να επεκταθεί στο μέλλον, είναι πολύ λεπτή όπως είναι και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για εξατομικευμένη προπόνηση κατά τη γνώμη μου.

Είναι σαφώς το Achille d’Ar Heel επί του παρόντος, και γνωρίζω ότι είναι επίσης ένας άξονας βελτίωσης ότι η ομάδα δικαιούται στο σκόπευτρο, θα είναι στο μέλλον να συγκομίσει περισσότερα δεδομένα για τον χρήστη και να τον γνωρίσει καλύτερα Υποστηρίξτε τον περισσότερο προς τους στόχους του.

Στα δυτικά τι νέο υπάρχει στο πρόγραμμα ?

Sinopant Gegging Γυναίκες αθλητικές παντελόνι, jegging υψηλής γυναίκας γυναίκα opque γλυκιά γιόγκα

Καλύτερη πώληση n ° 1

Γκέτες γυναίκες αθλητικές παντελόνι τζόκινγκ Υψηλή γυναίκα Γυναίκα Γιόγκα γυμναστήριο γυμναστήριο αδιαφανή μαλακή

Καλύτερη πώληση n ° 2

Occffy legging de sport Γυναίκες παντελόνι γιόγκα με γυμναστήριο γυμναστικής γιόγκα γυμναστήριο μεγέθους τζόκινγκ

Καλύτερη πώληση n ° 3

Δεν είναι σίγουρα οι καινοτομίες που θα χάσουν τις επόμενες εκδόσεις της εφαρμογής. Με μια πρόσφατη επίσκεψη από ένα συγκεκριμένο Tim Cook στα στούντιο της γερμανικής εταιρείας, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι το μέλλον είναι φωτεινό για τους γιόγκι του AR ..

Φυσώ επίσης στο ακουστικό ότι θα ήταν ζήτημα επαυξημένης πραγματικότητας Στον ορίζοντα, ένα χαρακτηριστικό που θα ήταν απίστευτο !

Επίσης, το περιεχόμενο πρέπει να συνεχίσει να επεκτείνεται, με πιο τακτικές αφίξεις κατάρτισης. Οι νέες προπονήσεις θα προσγειώνονται έτσι μηνιαίως, για να φέρουν πάντα περισσότερη ποικιλομορφία.

Τέλος, η Asana Rebel θα ήθελε να προσλάβει πρεσβευτές στο πρόσωπο πιστοποιημένων προπονητών, να συνεχίσει να σχεδιάζει καλά προπονήσεις, να εργάζεται απευθείας μαζί τους και έτσι να παρέχει μεγαλύτερη διαφάνεια στην εμπειρογνωμοσύνη.

συμπέρασμα

Εφαρμογή γιόγκα

Ας μην χτυπήσουμε την ευχαρίστησή μας: Η εφαρμογή είναι πολύ καλή, Το περιεχόμενο είναι εξαιρετικής ποιότητας, ο πλούτος των βίντεο είναι τρελός και όλα είναι τέλεια ρευστά (παρά το “smartphone” μου πιο πραγματικά πολύ έξυπνο). Οι εξηγήσεις είναι σαφείς και ακριβείς, γνωρίζουμε τι δουλεύουμε, όταν το δουλεύουμε και πώς.

Σίγουρα έχουμε ένα μικρό πρόβλημα όταν είμαστε νεοφυτικοί στις πρώτες συνεδρίες, μπορούμε γρήγορα να πάρουμε 2-3 στάσεις καθυστέρησης (“Ε, είπε τι η κυρία ?“), Αλλά όταν ενσωματώνετε τα ασκάνα (έρχεται γρήγορα) με την τακτική άσκηση, ο ρυθμός είναι τέλειος.

Ακόμα και ένας άντρας σαν κι εμένα, σαν ένα τούβλο, κατάφερε να πάρει τα μαθήματα, να κερδίσει ευελιξία, να προχωρήσει στο σημείο να μην έχει τη μύτη του κολλημένη στην οθόνη του για να παρακολουθήσει τον δάσκαλο κατά τη διάρκεια των mooves … είναι μια μεγάλη νίκη.

Με το AR, οι συνεδρίες γιόγκα γίνονται διασκεδαστικές και μου αρέσει η κατάρτιση, είναι για μένα αυτό που είναι πιο σημαντικό.

Η εφαρμογή είναι ιδανική για την έναρξη της γιόγκα (όχι ότι μπορεί επίσης να είναι το ιδανικό συμπλήρωμα στα εβδομαδιαία συλλογικά μαθήματα), είναι μια εξαιρετική πύλη για τον κόσμο της γιόγκα και των ασάνων και η κατάρτιση προορίζεται πρόκληση, έντονη (συνηθίστε να έχετε το μικρή πτώση του su-su) και καθόλου μαλακό, αυτό μας αρέσει !

Η υπόσχεση του συνδυασμού μεταξύ γυμναστικής και γιόγκα είναι απόλυτα σεβαστή, όλα είναι αρκετά παρόμοια με τα μαθήματα γιόγκα που χτυπά.

Δεν ξέρω ειλικρινά αν η AR είναι η τελευταία εφαρμογή της γιόγκα στην αγορά (δεν έχω δοκιμάσει άλλες προσφορές), αλλά νομίζω ότι μπορεί να πάρει αυτή τη θέση συνεχίζοντας να βελτιώνει τα χαρακτηριστικά της, το UX και τον εμπλουτισμό της προσφοράς του περιεχομένου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μελλοντικές εκδόσεις θα δώσουν έμφαση στην πλευρά εξατομίκευσης, να προχωρήσουν πάντα στην εμπειρία των χρηστών και να ανακτήσουν περισσότερα δεδομένα από μέρα σε μέρα.

Τελικά, θα είμαστε σε μια προσέγγιση όπου η εφαρμογή θα σας γνωρίσει και θα σας ακολουθήσει.

Εν αναμονή της ημέρας κατά την οποία η AR συντρίβει όλη τη μορφή του ανταγωνισμού, μόλις € 60 ετησίως, ο δείκτης ποιότητας/τιμής δεν μπορεί να είναι καλύτερος … σοβαρά, είναι το ισοδύναμο του τι ? 2 Παρισιάια μαθήματα στούντιο ?…

Αν σας έκανα να θέλετε να γίνετε επίσης επαναστάτης γιόγκα, είναι εδώ => https: // asanarebel.com/

Για :

 • Περιεχόμενο, οδηγίες και βίντεο
 • Η πραγματικά χαμηλή τιμή
 • Η ποικιλομορφία της κατάρτισης
 • Ευελιξία και ένταση κατάρτισης

Κατά :

 • Το ux λίγο “παζάρι”
 • Το σύστημα φίλτρων για επανεξέταση
 • Εξατομικευμένη προπόνηση που σαφώς δεν φτάνει αρκετά μακριά
 • Η έλλειψη βιβλιοθήκης άσκησης
 • Χωρίς λειτουργία εκτός σύνδεσης

Asana Rebel Avis

Έχω ασκήσει με την Asana εδώ και πάνω από τρία χρόνια. Αισθάνομαι ήπια και σταθερή και εκτιμώ πραγματικά αυτήν την καθημερινή συνάντηση. Χάρη σε ολόκληρη την ομάδα. Δεν μπορώ να περιμένω να ανακαλύψω άλλα βίντεο και να προχωρήσω ξανά.

Ημερομηνία εμπειρίας: 22 Σεπτεμβρίου 2023

Η αναφορά διαφάνειας 2022 είναι διαθέσιμη

Θεωρώ ότι δεν έχει λίγο διάλειμμα ..

Θεωρώ ότι υπάρχει λίγο διάλειμμα σε έντονα προγράμματα. Έχουμε λίγο χρόνο ανάκαμψης
Θα ήταν απαραίτητο να εναλλάσσουν δύσκολες ασκήσεις και ασκήσεις ανάκαμψης
Για τα υπόλοιπα, C OK

Ημερομηνία εμπειρίας: 24 Σεπτεμβρίου 2023

Εγώ υπέγραψα στο επίπεδο…

Εγώ υπέγραψα στο επίπεδο “ενδιάμεσου”, σκεφτόμαστε ότι είναι σπορ. Δεν υπάρχει τίποτα, οι θέσεις και η ταχύτητα εκτέλεσης είναι δύσκολο να ακολουθήσετε. Θα ήθελα να αλλάξω το επίπεδό μου σε έναν αρχάριο, αλλά φαίνεται αδύνατο να προσαρμοστεί η συνδρομή μόλις εγγραφεί. Αρκετά απογοητευτικό ..

Ημερομηνία εμπειρίας: 19 Σεπτεμβρίου 2023

Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, το καλύτερο δεν δοκιμάστηκε ποτέ

Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, τελικά μια κατάλληλη εφαρμογή γυμναστικής που σας επιτρέπει να μετακινείτε καθημερινά, αλλά με δικό σας ρυθμό και σύμφωνα με την ενέργεια της στιγμής. Σύντομες και σωρευτικές συνεδρίες που επιτρέπουν μια εξατομικευμένη πορεία σε κάθε χρήση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το επίπεδο και τον τύπο της δραστηριότητας που επιλέγεται μεταξύ της ενίσχυσης και του τέντωμα. Μια εθιστική εμπειρία που δεν κουραζόμαστε ποτέ γιατί δεν βγαίνουμε εντελώς HS. Τοπίσιμο !

Ημερομηνία εμπειρίας: 16 Σεπτεμβρίου 2023

Απάντηση: Asana Rebel

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μάθουμε πόσο σας αρέσει η εφαρμογή μας Asana Rebel ! Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη και ευέλικτη εμπειρία γυμναστικής, επιτρέποντάς σας να εκπαιδεύσετε με τον δικό σας ρυθμό. Είναι φανταστικό να γνωρίζουμε ότι οι σύντομες και προσαρμόσιμες συνεδρίες μας καθώς και η ποικιλία δραστηριοτήτων ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε πρόσθετη βοήθεια, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας στο [email protected]. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το κίνητρό σας και να σας υποστηρίξουμε στο ταξίδι σας γυμναστήριο. Συνεχίστε να εκμεταλλευτείτε την εμπειρία σας Asana Rebel !

Ανεπαρκή αγγλικά στα γαλλικά

Μου αρέσουν οι ασκήσεις που προσφέρονται αλλά να επωφεληθώ από όλα όσα πρέπει να συνδεθείτε στα Αγγλικά
Όλα δεν υπάρχουν στα γαλλικά και σε αυτή την περίπτωση πηγαίνουμε γρήγορα σε κύκλους

Ημερομηνία εμπειρίας: 27 Αυγούστου 2023

Οι ασκήσεις είναι πολύ γρήγορα και κακώς εξηγούνται

Εγώ υπέγραψα τον Asana Rebel γιατί μου αρέσει πολύ η γιόγκα και το έχω ασκήσει για αρκετά χρόνια στο στούντιο.
Εδώ, οι ασκήσεις μετακινούνται με πλήρη ταχύτητα, δεν εξηγούνται καλά, ή ακόμη και εξηγούνται, καθόλου.
Οι άνθρωποι που κάνουν τις ασκήσεις είναι μεγάλοι αθλητές τόσο αδύνατο να ακολουθήσουν τις ασκήσεις, αν δεν είστε επαγγελματίας και δεν υπάρχουν επιλογές για στάσεις.
Τα διαφορετικά μαθήματα ανανεώνονται πολύ λίγα, καθώς και οι προκλήσεις. Πήγαμε γρήγορα.
Παρακαλώ σημειώστε, λάβετε τη συνδρομή σας μέσω applestore, πολύ φθηνότερο και μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε την αυτόματη ανανέωση με τερματισμό της συνδρομής.
Δεν θα συνιστούσα, προτιμώ μακράν την εφαρμογή Fiton, οι οποίες είναι πραγματικά καλά -εκφράζονται και διαφοροποιημένα μαθήματα.

Ημερομηνία εμπειρίας: 11 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακάλυψα τον Asana να τον αποκαλύψει.Υπάρχουν 4 ..

Ανακάλυψα τον Asana να τον αποκαλύψει.Πριν από 4 χρόνια και με βοήθησε πολύ να διατηρήσω τον τόνο μου και το κτίριο των μυών μου που αποκτήθηκε όταν ήμουν φινέτσα. Εν τω μεταξύ είχα το δεύτερο παιδί μου και σταμάτησα, επιστρέφω σε αυτό για καλό για μια εβδομάδα ! Οι εξηγήσεις είναι σαφείς το.προόδους προσαρμοσμένες στο επίπεδο, μου αρέσει

Ημερομηνία εμπειρίας: 02 Σεπτεμβρίου 2023

Εξαιρετική εφαρμογή

Εξαιρετική εφαρμογή
Οι εξηγήσεις είναι σαφείς και ακριβείς καθώς και συμβουλές θέσης / αναπνοής καθ ‘όλη τη συνειδητοποίησή τους. Σε 20 λεπτά (ή λιγότερο) μια πραγματική αθλητική συνεδρία που την καθιστά ιδρώτα και των οποίων η αποτελεσματικότητα και τα αποτελέσματα παρατηρούνται γρήγορα. Ορισμένες στάσεις απαιτούν λίγη πρακτική, αλλά με τις εξηγήσεις πρέπει να γίνει σύντομα χωρίς πρόβλημα !

Ημερομηνία εμπειρίας: 02 Σεπτεμβρίου 2023

Asana Rebel, για σούπερ κινητικότητα

Ο Asana Rebel με συνοδεύει κάθε μέρα! Σε ηλικία 67 ετών, ένας μεγάλος αθλητής, ορεινός οδηγός, ο στόχος μου είναι να διατηρήσω την κινητικότητά μου όσο το δυνατόν περισσότερο για να συνεχίσω να ασκώ τις αγαπημένες μου δραστηριότητες συμπεριλαμβανομένης της αναρρίχησης! Ο Asana Rebel με βοηθά πολύ με πολύ διασκεδαστικό τρόπο!

Ημερομηνία εμπειρίας: 19 Αυγούστου 2023

Απάντηση: Asana Rebel

Είναι υπέροχο να το ακούω αυτό, Eric ! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε την καθημερινή σας πρακτική και να βοηθήσουμε στη διατήρηση της κινητικότητάς σας. Η αποφασιστικότητά σας να παραμείνετε ενεργοί και να συνεχίσετε να ασκείτε δραστηριότητες όπως η αναρρίχηση είναι εμπνευσμένη. Ο Asana Rebel είναι εκεί για να σας υποστηρίξει στο ταξίδι σας με έναν διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο. Εάν χρειάζεστε πρόσθετες συμβουλές ή βοήθεια, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας. Σας ευχαριστούμε που είστε ένα πολύτιμο μέρος της κοινότητάς μας !