Apple iPhone 12 Pro Max: Χαρακτηριστικά, Τεχνικά Φύλλα και καλύτερες τιμές, iPhone 12 Pro και 12 Pro Max: Λεπτομερές τεχνικό φύλλο, τιμή και η γνώμη μας

IPhone 12 Pro και 12 Pro Max: Λεπτομερές τεχνικό φύλλο, τιμή και η γνώμη μας

Contents

Το iPhone Pro Max είναι εξοπλισμένο με οθόνη Super Retina XDR όπως το iPhone 12 Pro. Η διαφορά παίζεται στο μέγεθος της οθόνης. Πράγματι, θα επωφεληθείτε από αυτό το μοντέλο μιας διαγώνιας 6,7 -ιντσών (6,1 ίντσες για την κλασική έκδοση Pro). Επομένως, η ανάλυση είναι μεγαλύτερη με 2778 x 1824 εικονοστοιχεία στις 458 pp.

Apple iPhone 12 Pro Max

Το iPhone 12 Pro Max πηγαίνει ακόμη περισσότερο από την έκδοση Pro. Είναι μεγαλύτερο, προσφέρει μια πιο αποτελεσματική κάμερα και περισσότερη αυτονομία. Αυτό το μοντέλο απευθύνεται στους μεγαλύτερους οπαδούς της μάρκας Apple. Κανένα iPhone δεν θα σας προσφέρει καλύτερη απόδοση από αυτήν την έκδοση.

 • Μακροπρόθεσμη μπαταρία
 • Μονάδα φωτογραφίας
 • Επεξεργαστής
 • Παραδίδεται χωρίς φορτιστή
 • Το βάρος του

Περιγραφή iPhone 12 Pro Max

Ένα μεγαλύτερο iPhone

Το iPhone Pro Max είναι εξοπλισμένο με οθόνη Super Retina XDR όπως το iPhone 12 Pro. Η διαφορά παίζεται στο μέγεθος της οθόνης. Πράγματι, θα επωφεληθείτε από αυτό το μοντέλο μιας διαγώνιας 6,7 -ιντσών (6,1 ίντσες για την κλασική έκδοση Pro). Επομένως, η ανάλυση είναι μεγαλύτερη με 2778 x 1824 εικονοστοιχεία στις 458 pp.

Όσον αφορά το σχέδιο, το Liphone 12 Pro Max αναλαμβάνει τους κωδικούς του iPhone 12 Pro με ανοξείδωτο χάλυβα και ένα γυαλί Matt με υφή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 4 φινίρισμα: ασημένιο, γραφίτη, χρυσό και ειρηνικό μπλε.

Η μπαταρία εκμεταλλεύεται αυτή τη μεγάλη μορφή για να προσθέσει 3 ώρες περισσότερης αναπαραγωγής βίντεο, 1 ώρα περισσότερη ροή βίντεο και 15 ώρες αναπαραγωγής ήχου.

Μια πιο αποτελεσματική κάμερα

Όπως το iPhone 12 Pro, το iPhone 12 Pro Max ενσωματώνει μια μονάδα φωτογραφίας 12MPX Pro που αποτελείται από 3 αισθητήρες: μια εξαιρετικά γωνία, μια μεγάλη γωνία και ένα τηλεφακό φακό. Η πρώτη διαφορά θα είναι στο άνοιγμα του τηλεφακού που είναι f/2.2 για το 12 pro max.

Η δεύτερη διαφορά παρατηρείται με οπτικό ζουμ και ψηφιακό ζουμ. Το iPhone 12 Pro Max επιτρέπει ένα οπτικό εύρος ζουμ μέχρι 5x και ένα ψηφιακό ζουμ έως και 12x, αρκετό για να συλλάβει κάθε λεπτομέρεια. Ενσωματώνει επίσης την οπτική σταθεροποίηση της εικόνας μετακινώντας τον αισθητήρα.

iPhone 12 Pro και 12 Pro Max: Λεπτομερές τεχνικό φύλλο, τιμή και η γνώμη μας

iPhone 12 Pro

Το iPhone 12 Pro ανακοινώθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2020 κατά τη διάρκεια ενός ειδικού iPhone Keynote που έλαβε χώρα λίγο αργότερα αυτή τη φορά που τα προηγούμενα χρόνια. Παρουσιάστηκε στην εταιρεία 3 άλλων μοντέλων, το 12 Mini, το 12 και το 12 Pro Max. Διαφέρει από τα δύο πρώτα σε διαφορετικές πτυχές, ειδικά όσον αφορά την ικανότητα στη φωτογραφία και το βίντεο. Εγκαθίσταται στην περιοχή όπως το πρότυπο μοντέλο, με έναν Big Brother, το 12 Pro Max. Το τελευταίο δεν είναι άλλο από μια έκδοση μεγάλης οθόνης του iPhone 12 Pro με όμως μερικά μπόνους που θα απευθύνονται σε βιντεογράφους που εκδιώχθηκαν.

Το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max αναλαμβάνουν επομένως το iPhone 11 Pro και το 11 Pro Max που κυκλοφόρησε το 2019. Με την ετικέτα “Pro” τους, επιβεβαιώνουν την κατάστασή τους ως μοντέλα υψηλού επιπέδου με προδιαγραφές που εκμεταλλεύονται τις τελευταίες καινοτομίες της Apple. Εδώ είναι ακριβώς στο πλαίσιο ενός λεπτομερούς φύλλου, το οποίο αυτά τα iPhone 12 Pro και 12 pro max προσφορά.

iPhone 12 Pro 128 GB στην καλύτερη τιμή βασική τιμή: € 1.159

Τα τελευταία νέα στο iPhone 12 Pro

 • Καλό σχέδιο iPhone 12 Pro: Ο οδηγός μας για να το αγοράσετε σε μισή τιμή
 • Βίντεο: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max Video Test
 • Βρήκαμε την καλύτερη εναλλακτική λύση στο iPhone 14 Pro σε έλλειψη
 • iPhone 12: Η Apple επανεμφανίζει το δωρεάν πρόγραμμα επισκευής για προβλήματα ήχου
 • Η σειρά για όλη την ανθρωπότητα υπογραμμίζει μια παλιά συσκευή Apple: Newton
 • Γαλλικές ημέρες: Το iPhone 12 Pro 256 GB σε λιγότερο από 1.000 €

Τα τελευταία μαθήματα στο iPhone και το iOS

 • Πώς να σαρώσετε την ταυτότητά σας στο iPhone
 • Όλες οι συμβουλές και τα κόλπα από τη βιβλιοθήκη εφαρμογών (Βιβλιοθήκη εφαρμογών)
 • Συμβουλή iPhone: Πώς να σταματήσετε την πρόβα των ειδοποιήσεων SMS και IMessage ?
 • Πώς να βρείτε την αποθήκευση προεπιλεγμένων εφαρμογών στο iPhone ?
 • iPhone: Γιατί αυτό το σύννεφο κάτω από ορισμένα εικονίδια εφαρμογών ?
 • iPhone: Πώς να τοποθετήσετε μηνύματα συνομιλίας στα αγαπημένα ?
 • Δείτε όλα τα μαθήματα

Τα κύρια χαρακτηριστικά του iPhone 12 Pro

Σχεδιασμός και κουτί: Τέλος αλλάξτε

Ο σχεδιασμός του iPhone 12 Pro Box διαφέρει από τον προκάτοχό του. Από το 2017 iPhone X, η Apple δεν έχει αγγίξει ένα IOTA στο σχεδιασμό του iPhone του με αναγνωριστικό προσώπου. Με τη νέα σειρά 12 του 2020, έχουμε τελικά το δικαίωμα στην καινοτομία σε αυτήν την πλευρά. Το iPhone 12 Pro, όπως και τα άλλα μοντέλα της σειράς, εμφανίζει ένα νέο σχέδιο που αφήνει τις στρογγυλεμένες άκρες των μοντέλων προηγούμενης γενιάς και αγκαλιάζοντας πιο σημαντικές και πιο επίπεδες γραμμές. Το αποτέλεσμα υπενθυμίζει τι προσφέρεται το iPhone 4S το 2011.

Οι διαστάσεις είναι 146,7 x 71,5 x 7,4 mm για το iPhone 12 Pro και 160,8 x 78,1 x 7,4 mm για το iPhone 12 Pro Max, για 187 και 226 G αντίστοιχα.

IPhone 12 Pro και 12 Pro Max Dimensions

Ενώ τα βάρη είναι σχεδόν τα ίδια με αυτά των iPhone 11 Pro και 11 Pro Max, τα νέα μοντέλα είναι πολύ ελαφρώς μεγαλύτερα και λίγο λιγότερο παχιά (πάχους 8,1 mm για το iPhone 11 και 11 Pro Max και 144 και 158 mm σε μήκος).

Τα δύο iPhone 12 Pro και 12 Pro Max είναι ντυμένα με ένα φόρεμα από ανοξείδωτο χάλυβα με γυαλί Matt Matt. Ο μπροστινός πίνακας ανακοινώνεται πιο ανθεκτικός από αυτόν των προηγούμενων γενεών iPhone με ένα νέο κεραμικό υλικό ασπίδας που χρησιμοποιείται για την αύξηση της αντίστασης στη θραύση και τις γρατζουνιές.

Όπως και με κάθε προϊόν της Apple, το φινίρισμα του iPhone 12 Pro είναι εξαιρετικό.

Μπροστά, βρίσκουμε την τυπική εγκοπή του iPhone X/XR/XS/XS MAX/11/11 PRO MAX Απαιτείται στο αναγνωριστικό προσώπου. Σημειώστε ότι ακόμη και αν ο σχεδιασμός της υπόθεσης έχει αλλάξει για τη γενιά 12, η ​​εγκοπή ήταν ο ίδιος από το 2017.

Στο πίσω μέρος, δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές που πρέπει να σημειωθούν σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Η κάμερα έχει τη μορφή τετραγώνου με αμβλύ γωνίες, με 3 μεγάλους εσωτερικούς αισθητήρες τοποθετημένους σε τρίγωνο. Το φλας βρίσκεται στο επάνω δεξιά. Από την άλλη πλευρά, στις διαφορές των διαφορών, σημειώστε ότι με στόχο το δικαίωμα, υπάρχει τώρα ένας νέος αισθητήρας Lidar.

iPhone 12 Pro Pacific Blue Back

Και όπως στο iPhone 11, το λογότυπο της Apple βρίσκεται στο κέντρο της θήκης. Τέλος, η αντίσταση στο νερό και στη σκόνη είναι δείκτη IP68, ο οποίος εγγυάται την απουσία ζημιών σε περίπτωση εμβάπτισης έως 6 μέτρα βαθιά για μέγιστο 30 λεπτά.

Οθόνη: OLED

Όσον αφορά την οθόνη, το iPhone 12 Pro και το 12 Pro Max ενσωματώνουν μια πλάκα OLED Super Retina XDR, διαγώνιο 6,1 και 6,7 ιντσών αντίστοιχα. Για το iPhone 12 Pro, η ανάλυση των 2.532 x 1.170 εικονοστοιχείων με 460 εικονοστοιχεία ανά ίντσα. Για το iPhone 12 Pro Max, η ανάλυση είναι 2.778 x 1.284 εικονοστοιχεία στα 458 εικονοστοιχεία ανά ίντσα. Το απτικό άγγιγμα είναι και στις δύο περιπτώσεις, η οποία επιτρέπει στην οθόνη να είναι ευαίσθητη σε μεγάλες υποστηρίξεις για περισσότερες συντομεύσεις στο iOS. Επιπλέον, τα δύο iPhone 12 και 12 Pro επωφελούνται από την True Tone Technology, η οποία αλλάζει τα χρώματα της οθόνης σύμφωνα με το περιβάλλον φως, εκτός από την αντίθεση των 2.000.000 για 1 και τη μέγιστη φωτεινότητα των 1 200 NIT.

Επεξεργαστής και μνήμη RAM

Το iPhone 12 Pro έχει την τελευταία γενιά 64 -bit bits A14 Bionic. Αυτό είναι χαραγμένο σε 5 nm, ένα πρώτο για έναν κινητό επεξεργαστή. Έχει CPU 6 καρδιών εκτός από έναν νέο νευρικό κινητήρα και έναν επεξεργαστή αφιερωμένο σε γραφικούς υπολογισμούς που περιλαμβάνουν 4 πυρήνες. 6 GB μνήμης RAM είναι επίσης εκεί, 2 περισσότερα από ό, τι στο iPhone 12 και στο iPhone 11 του 2019. Περιττό να πούμε ότι το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max είναι δύο τέρατα που λίγα ανταγωνιστικά κινητά μπορεί να ταιριάζουν με την άποψη της υπολογιστικής ισχύος.

Apple iPhone 12 Pro 2020

Αυτονομία: πολύ καλή

Σύμφωνα με την Apple, το iPhone 12 Pro μπορεί να διαρκέσει για όσο διάστημα το iPhone 11 Pro σε ροή βίντεο και ανάγνωση ήχου, αλλά μία ώρα λιγότερο στην αναπαραγωγή βίντεο. Για το iPhone 12 Pro Max, η αυτονομία είναι η ίδια με αυτή του iPhone 12 Pro Max.

Ακολουθεί μια επισκόπηση της αυτονομίας του μηχανήματος σύμφωνα με τη χρήση: μέχρι τις 5 μ.μ. για το iPhone 12 Pro και 20 ώρες για το iPhone 12 Pro Max στην αναπαραγωγή βίντεο, έως και 11 ώρες για το iPhone 12 Pro και 12 ώρες για το iPhone 12 Pro Max στη ροή βίντεο και έως και 65 ώρες για το iPhone 12 Pro και 80 ώρες για το iPhone 12 Pro Max στην ανάγνωση ήχου.

Η ασύρματη επαναφόρτιση είναι εκεί, συμβατή με το magsafe. Η γρήγορη επαναφόρτιση καλωδίων είναι επίσης μέρος και επιτρέπει 50 % επαναφόρτιση σε 30 λεπτά με 20 W ή περισσότερο προσαρμογέα (δεν παρέχεται). Σημειώστε ότι από το 2020 και την έξοδο του iPhone 12, το iPhone δεν έχει πωληθεί με έναν προσαρμογέα Lord στο κουτί.

Σύνδεση

Το iPhone 12 Pro και το 12 Pro Max είναι εξοπλισμένα με ένα Lightning Connector, από το Bluetooth 5.0 και Wi-Fi 6 802.11ax με mimo2x2. Το LTE υποστηρίζει το πρότυπο Gigabit. Το NFC είναι επίσης εκεί, καθώς και το Ultra ευρεία τσιπ που βασίζεται στην ικανότητα αντίληψης του χώρου. Το Double-Sim με το ESIM εξακολουθεί να υπάρχει.

Τέλος, σημειώστε την εμφάνιση στο iPhone 12 Pro και το 12 Pro Max του Connector Magsafe, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ένας μαγνήτης τοποθετημένος στο πίσω μέρος του κιβωτίου iPhone, επιτρέποντάς σας να ευθυγραμμιστεί τέλεια με το συμβατό καλώδιο Magsafe, για να βελτιστοποιήσετε την Wireless Recharge. Και ας μην ξεχνάμε τη συμβατότητα με το 5G.

Φωτογραφία και βίντεο του iPhone 12 Pro και του iPhone 12 Pro Max

Μπροστινή κάμερα

Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει ένας αισθητήρας φωτογραφιών 12 -megapixel, ικανός να απολαμβάνει έξυπνη τεχνολογία HDR 3 εκτός από τη λειτουργία πορτρέτου με φαινόμενο Bokeh και πορτρέτο φωτισμό. Στο βίντεο, ο αισθητήρας είναι σε θέση να καταγράφει ταινίες υψηλής ευκρίνειας, μέχρι 4K στα 24, 30 ή 60 I/S. Τα πλάνα βίντεο στο Idle είναι επίσης δυνατές, σε 1080p στα 120 I/S. Λειτουργία νύχτας, λειτουργία Rafale, Retina Flash και οπτική σταθεροποίηση εικόνας, εκτός από τη βαθιά σύντηξη, συμπληρώστε τον τεχνικό κατάλογο που παρέχεται από τον αισθητήρα φωτογραφιών πριν το iPhone 12 και 12 Pro Pro.

Πίσω κάμερα

Στο πίσω μέρος, αυτό είναι όπου η ετικέτα “pro” παίρνει το πλήρες νόημά της. Βρίσκουμε μια κάμερα με 3 αισθητήρες. Υπάρχει τηλεφακός τηλεφακού F2.0 F2.0 για το iPhone 12 Pro και το F2.2 για το iPhone 12 Pro Max, έναν αισθητήρα ανοίγματος ανοίγματος F1,6 και έναν αισθητήρα εξαιρετικά γωνίας του ανοίγματος F2.4.

Στο 12 μοντέλο Pro, το οπτικό ζουμ μπορεί να φτάσει στο 2x προς τα εμπρός και πίσω και το ψηφιακό ζουμ μπορεί να φτάσει μέχρι το x10. Στο μοντέλο 12 pro max, το οπτικό ζουμ μπορεί να φτάσει τα 2,5x προς τα εμπρός και 2x πίσω και το ψηφιακό ζουμ μπορεί να φτάσει μέχρι το x12.

iPhone 12 Pro Πορτρέτο

Ο αληθινός τόνος Flash, η λειτουργία Smart HDR και ο φωτισμός πορτρέτου ολοκληρώνονται με Night Mode, Panoramic, Deep Fusio και Smart HDR 3 Mode. Επιπλέον, η μορφή Apple Proraw υποστηρίζεται από τα δύο iPhone 12 Pro και 12 Pro Max, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία για επεξεργασία εικόνας.

Στο βίντεο, η εγγραφή μπορεί να γίνει σε 4K έως 60 I/S, αλλά και σε 1080p ή 720p. Η οπτική σταθεροποίηση της εικόνας είναι μέρος, όπως και η συνεχής αυτόματη εστίαση και το ζουμ ήχου.

Στο μοντέλο 12 Pro, στο βίντεο, το οπτικό ζουμ μπορεί να φτάσει τα 2x μπροστά και πίσω και το ψηφιακό ζουμ μπορεί να φτάσει μέχρι το x6. Στο μοντέλο 12 pro max, στο βίντεο, το οπτικό ζουμ μπορεί να φτάσει τα 2,5 φορές μπροστά και 2x πίσω και το ψηφιακό ζουμ μπορεί να φτάσει μέχρι το x7.

iPhone 12 Pro Fashion Night Photo

Χωρητικότητα, χρώματα και τιμή

Χρώματα και αποθήκευση: Μια ευρεία επιλογή

Το iPhone 12 Pro είναι διαθέσιμο σε δύο μορφές, την κλασική διαγώνια οθόνης 6,1 ιντσών και το 6,7 -ιντσών max. Για κάθε μία από τις δύο μορφές, προσφέρονται 4 διαφορετικά χρώματα, γραφίτη, ασήμι, χρυσό και ειρηνικό μπλε Τέλος, όταν αγοράζετε, πρέπει επίσης να επιλέξετε την χωρητικότητα αποθήκευσης του μηχανήματος: 128 GB, 256 GB ή 512 GB.

Λίστα τιμών

Η τιμή του iPhone 12 Pro εξαρτάται προφανώς από τη μορφή και τη χωρητικότητα αποθήκευσης. Με 128 GB, το iPhone 12 Pro κοστίζει 1.159 ευρώ, με 256 GB, 1.279 ευρώ, και με 512 GB, η συσκευή αυξάνεται στα 1.509 ευρώ. Για τη μορφή 12 pro max, είναι 100 ευρώ περισσότερο κάθε φορά.

Συμπέρασμα και γνώμη

Τα iPhone 12 και 12 Pro Max είναι εξαιρετικά smartphones. Αυτή είναι η κορυφή της σειράς στην Apple, τόσο απαραιτήτως, η οποία λέει ότι ο High -end λέει υψηλή τιμή. Αλλά με ένα από αυτά τα δύο iPhones, θα είστε σίγουροι ότι θα επωφεληθείτε από τις τελευταίες τεχνολογίες που αναπτύχθηκε από την Καλιφορνική εταιρεία για τις συσκευές της, ειδικά σε φωτογραφίες και βίντεο. Εν ολίγοις, αν ψάχνετε για την κορυφή της λήψης εικόνας, το iPhone 12 Pro γίνεται για εσάς. Αν ψάχνετε για μια μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης, ditto. Και αν θέλετε τη μεγαλύτερη οθόνη σε ένα iPhone, τότε πρέπει να στραφείτε στο μοντέλο Pro Max και στη διαγώνιο 6,7 ιντσών του. Σημειώστε ότι το τελευταίο είναι επίσης λίγο καλύτερο από το 12 Pro σε σχέση με τις ζουμ στο βίντεο και τη φωτογραφία και από την άποψη της οπτικής σταθεροποίησης του βίντεο στο βίντεο. Επιπλέον, με τη μορφή του, η μπαταρία της είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή των 12 Pro, προσφέρει επομένως την καλύτερη αυτονομία στο iPhone.

iPhone 12 Pro Color

Τέλος, τελειώνει αποκλειστικά για 12 pro και 12 pro max μπορεί επίσης να ζυγίσει στην κλίμακα, ειδικά το υπέροχο ειρηνικό μπλε.

Αλλά χωρίς κατ ‘ανάγκη να θέλει την κορυφή της κορυφής, γνωρίζετε ότι το iPhone 12 προσφέρει πολλά πανομοιότυπα χαρακτηριστικά στα μοντέλα Pro, ενώ τα δύο μοντέλα 12 και 12 pro μοιράζονται ακόμη και ορισμένα εξαρτήματα. Έτσι, θα βρείτε στο iPhone 12 έναν Bionic A14 Bionic, μια οθόνη OLED 6,1 ιντσών ή ακόμα και ένα μόντεμ 5g. Από την άλλη πλευρά, στο iPhone 12, η ​​μέγιστη αποθήκευση περιορίζεται σε 256 GB, έναντι 512 για το 12 Pro, και στη φωτογραφία και στο βίντεο, οι δυνατότητες είναι λίγο πιο περιορισμένες. Επιπλέον, το Lidar είναι επίσης αποκλειστικό για 12 Pro και 12 Pro Max Models. Η αγορά ενός από αυτά τα δύο μοντέλα μπορεί επομένως να αποτελεί επίσης μια μακροπρόθεσμη επένδυση, με την ανάπτυξη της επαυξημένης πραγματικότητας ειδικότερα, ακόμη και αν το εν λόγω ραντάρ επιτρέπει ήδη βελτιώσεις στην επεξεργασία εικόνων και ιδιαίτερα πορτρέτα νυχτερινής.

Στο τέλος, θα συμβουλεύουμε το iPhone 12 Pro και το 12 Pro στους επαγγελματίες και τους μεγάλους ερασιτέχνες της φωτογραφίας ή του βίντεο, αλλά και σε όσους δεν είναι έτοιμοι 300 ευρώ και που επιδιώκουν να έχουν πάντα την κορυφή της κορυφής από την άποψη του smartphone.

iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max: Σύγκριση και διαφορές

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε μεταξύ του iPhone 12 Pro και του iPhone 12 Pro Max ? Αυτή η σύγκριση γίνεται για εσάς.

20 Απριλίου 2021 στις 15:34 2 ετών,

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max © Iphon.Fr

Τα δύο καλύτερα smartphones της Apple είναι μέχρι σήμερα το iPhone 12 Pro και το Big Brother του το iPhone 12 Pro Max. Σε αυτή τη σύγκριση, εντοπίσαμε κάθε διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών. Αλλά το iPhone 12 Pro Max vs iPhone 12 Pro, αυτά είναι κυρίως κοινά σημεία. Ας πάμε, σας εξηγούμε τα πάντα σε λεπτομέρειες και υποστηρίζοντας εικόνες.

iPhone 12 Pro 128 GB στην καλύτερη τιμή βασική τιμή: € 1.159

Δύο διαφορετικές μορφές

Αυτό είναι προφανές για τους περισσότερους ανθρώπους που διαβάζουν αυτή τη σύγκριση, αλλά είναι ακόμα καλό να θυμάστε: Το iPhone 12 Pro Max είναι μεγαλύτερο από το iPhone 12 Pro. Αυτό σημαίνει ότι αν το δεύτερο είναι εύκολα κατάλληλο για τις περισσότερες παλάμες του χεριού, αυτό δεν συμβαίνει πραγματικά με το πρώτο. Πράγματι, όταν συγκρίνουμε το iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max, συνειδητοποιούμε ότι οι διαστάσεις των smartphones είναι άνισες.

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max © Iphon.Fr

Το iPhone 12 Pro, από την πλευρά του, μετρά 146,7 x 71,5 x 7,4 mm. Αλλά το iPhone 12 Pro Max έχει πλάτος 78,1 mm για ύψος 160,8 mm. Το πάχος του είναι από την άλλη πλευρά ακριβώς το ίδιο με αυτό του iPhone 12 Pro “Classic”, με εκεί πολύ λιγότερο από οκτώ χιλιοστά. Από την άλλη πλευρά, το βάρος του iPhone 12 Pro Max είναι πιο ογκώδες με 226g vs iPhone 12 Pro στα 187 g μόνο.

Εν ολίγοις, από την άποψη του σχεδιασμού, αν αναλύσουμε το iPhone 12 Pro vs 12 Pro Max, οι διαφορές θα παιχτούν ειδικά σύμφωνα με τις επιθυμίες του καθενός. Αλλά σε καθημερινή βάση, η εμπειρία δεν θα αλλάξει πραγματικά ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλέξετε.

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max © Iphon.Fr

Οθόνη: iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max

Εάν το iPhone 12 Pro Max είναι πιο επιβλητικό από το iPhone 12 Pro όπως μόλις είδαμε, είναι στην πραγματικότητα για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Πράγματι, το iPhone 12 Pro Max έχει μεγαλύτερη οθόνη από αυτή του iPhone 12 Pro. Αν εξετάσουμε τα στοιχεία που παρέχονται από τον κατασκευαστή, συνειδητοποιούμε τα ακόλουθα μέτρα. Η διαγώνια είναι 6,7 ίντσες για το iPhone 12 Pro Max vs iPhone 12 Pro στις 6,1 ίντσες μόνο. Επομένως, θα προτιμούμε το iPhone 12 Pro Max στο iPhone 12 Pro to Watch Series. Θα είναι επίσης η γνώμη των τυχερών παιχνιδιών.

Κάμερας

Υπάρχουν πολύ λίγες διαφορές μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής του iPhone 12 Pro Max και του The iPhone 12 Pro που πρέπει να θυμάστε σε αυτή τη σύγκριση. Πράγματι, στο iPhone 12 Pro ενσωματώθηκαν ένας αισθητήρας εξαιρετικά ευρείας γωνίας, μια μεγάλη γωνία και ένας τηλεφακός φακός. Μπορούμε με το iPhone 12 Pro Save HDR βίντεο με Dolby Vision μέχρι εξήντα εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Και στο iPhone 12 Pro Max, τότε ? Είναι σχεδόν το ίδιο. Πράγματι, το iPhone 12 Pro Max ενσωματώνει τους ίδιους φακούς με τη διαφορά ότι το εύρος του οπτικού ζουμ φτάνει ακόμα 5x έναντι ενός iPhone 12 Pro μόνο x4.

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max © Iphon.Fr

Το iPhone 12 Pro Max έχει καλύτερη μπαταρία

Τελευταία πραγματική διαφορά στη σύγκρισή μας iPhone 12 Pro Max vs 12 Pro: Autonomy. Μπορείτε να φανταστείτε, η Apple εκμεταλλεύτηκε τη μεγαλύτερη μορφή του iPhone 12 Pro Max για να ενσωματώσει μια μεγαλύτερη μπαταρία. Πράγματι, έχετε δίκιο: φτάνει είκοσι ώρες ανάγνωσης βίντεο στη σειρά στο iPhone 12 Pro Max vs 12 Pro Limited για το μέρος του μόνο σε δεκαεπτά ώρες.

Παρά τα πάντα, δεν μπορούμε να σας συμβουλεύουμε να μην λάβετε υπόψη αυτό το κριτήριο. Πράγματι, η δημιουργία μιας σύγκρισης iPhone 12 Pro vs Pro Max στην πλευρά της μπαταρίας δεν είναι σοφή. Για τι ? Επειδή δεν έχει σημασία αν επιλέξετε το iPhone 12 Pro ή το iPhone 12 Pro Max, οι δύο θα μπορούν να σας υποστηρίξουν για μια ολόκληρη μέρα. που είναι περισσότερο από αρκετό το 2021.

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max © Iphon.Fr

Ποια είναι όλα τα κοινά σημεία ?

Στην πραγματικότητα, συνειδητοποιήσαμε γράφοντας αυτή τη σύγκριση iPhone 12 Pro Max vs iPhone 12 Pro ότι υπάρχουν κυρίως κοινά σημεία μεταξύ των δύο smartphones. Πολύ περισσότερο από αξιοσημείωτες διαφορές, σε κάθε περίπτωση. Είναι καλό να τους καλέσετε πίσω για να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του κινητού σας.

iPhone 12 Pro 128 GB στην καλύτερη τιμή βασική τιμή: € 1.159

Λογισμικό

Το πρώτο “μη απόρριψης” μεταξύ του iPhone 12 Pro και του iPhone 12 Pro Max είναι προφανώς το λειτουργικό τους σύστημα. Πράγματι, και οι δύο τροφοδοτούνται από το iOS 14. Αυτό το λογισμικό ιδιοκτήτη αναπτύσσεται από την Apple και δεν βρίσκεται σε ανταγωνισμό. Αυτό είναι το πιο αποτελεσματικό που θα βρείτε στο iPhone, επειδή η πιο πρόσφατη έκδοση. Και το iOS 14 έχει το πλεονέκτημα να εργάζεται τόσο στο iPhone 12 Pro όσο και στο iPhone 12 Pro Max.

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max © Iphon.Fr

Στο iPhone 12 Pro όπως στο iPhone 12 Pro Max, το iOS 14 δίνει πάνω από όλα πρόσβαση σε δεκάδες εντελώς δωρεάν εφαρμογές. Για παράδειγμα, βρίσκουμε φωτογραφίες που είναι μια δωρεάν βιβλιοθήκη μέσων ενημέρωσης και η οποία συγχρονίζεται με το MAC σας ή την τέταρτη γενιά σας iPad Air εάν είναι απαραίτητο. Αλλά το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro max της σύγκρισης μας είναι επίσης σε θέση να πλοηγηθούν στον ιστό χάρη στο Safari, που αναπτύχθηκε επίσης στο Cupertino από την Apple χωρίς ενδιάμεσο.

Για να ολοκληρώσετε τη σύγκριση iPhone 12 pro vs 12 pro max από την πλευρά του λογισμικού, οπότε ας πούμε ότι δεν πρέπει πραγματικά να είναι. Έτσι, αν αγοράζετε το iPhone 12 Pro Max με το iOS 14 ή το iPhone 12 Pro, η διεπαφή θα είναι ακριβώς η ίδια. Εκτός αυτού, όπως το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max βγήκαν ακριβώς την ίδια μέρα, όλα υποδηλώνουν ότι θα υποστηριχθούν κατά την ίδια περίοδο από τον κατασκευαστή τους.

Διαβιβάσεις

iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max: Δεν υπάρχει διαφορά για τη σύγκριση δικτύου. Ούτε σύνδεση, επιπλέον. Απλά κοιτάξτε το τεχνικό φύλλο συσκευών για να μάθετε. Πράγματι, το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max είναι συμβατά με Bluetooth και Wi-Fi 6. Το iPhone 12 Pro ξεκινά επιπλέον ένα GPS, αλλά αυτό συμβαίνει και το iPhone 12 Pro Max.

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max

Σύγκριση iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max © Iphon.Fr

Ασφάλεια

Τελευταίο κοινό σημείο μεταξύ του iPhone 12 Pro Max και του iPhone 12 Pro αυτής της σύγκρισης: Εμπιστευτικότητα. Η Apple αποφάσισε να βάλει το πακέτο σε αυτό το θέμα και μας προσφέρει σε εξαιρετικά secure συσκευές για να υπερασπιστεί τα προσωπικά μας δεδομένα. Αυτό καθίσταται δυνατή εν μέρει χάρη στο τσιπ U1, το ίδιο σε συνδυασμό με το Secure Enclave. Αναλύοντας ιδιαίτερα τα δεδομένα που ανακτώνται από το αναγνωριστικό προσώπου στο iPhone 12 Pro και στο iPhone 12 Pro Max, αυτές οι πληροφορίες προστατεύονται περισσότερο.

iPhone 12 Pro Max vs iPhone 12 Pro: Συμπέρασμα

Επίσης, επειδή το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max της σύγκρισης μας επίσης δεν έχουν διαφορά στην πλευρά του επεξεργαστή, ώστε να μπορέσουμε να τα ταξινομήσουμε (σχεδόν) ως Ex-Aequo. Κατανοήστε από αυτό ότι ούτε το iPhone 12 Pro Max ούτε το iPhone 12 Pro κέρδισαν αυτή τη σύγκριση. Επειδή αυτό που πραγματικά τους διαφοροποιεί είναι πάνω απ ‘όλα το μέγεθος τους. Ωστόσο, ορισμένοι θα επιλέξουν μεγάλη άνεση, ενώ άλλοι προτιμούν να επιλέξουν το iPhone 12 Pro επειδή είναι φθηνότεροι.

Για να ολοκληρώσετε αυτήν τη σύγκριση, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στους πίνακες παρακάτω. Θα βρείτε μια σύγκριση των διαφορών τιμών στο iPhone 12 Pro και στο iPhone 12 Pro Max σε όλους τους εξειδικευμένους μεταπωλητές στη Γαλλία. iPhone 12 Pro Max vs iPhone 12 Pro: Εξυπηρετεί τώρα να κάνετε την επιλογή σας !

Εδώ είναι ο πίνακας για τις τιμές που χρεώνονται στο iPhone 12 Pro Max. Ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, αλλά αφορά μόνο τη δημοσίευση με την ελάχιστη αποθήκευση που είναι το φθηνότερο:

Και εδώ είναι οι συγκριτικές τιμές για το iPhone 12 Pro σε 128 GB:

iPhone 12 Pro 128 GB στην καλύτερη τιμή βασική τιμή: € 1.159

Εδώ είναι ο πίνακας για το iPhone 12 Pro 256 GB (σύγκριση):