Αρχική εφαρμογή – Apple (FR), Λήψη House for iOS – Frandroid

Εφαρμογή σπιτιού

Ελέγξτε το έξυπνο σπίτι σας με απλό και ασφαλή τρόπο χάρη στο iPhone, το iPad, το Apple Watch, το HomePod, το Apple TV και το Mac.

Εφαρμογή σπιτιού

Στερεές βάσεις για ένα πιο έξυπνο σπίτι.

Με την εφαρμογή House, ελέγξτε πιο εύκολα τα συνδεδεμένα αξεσουάρ σας 1 από όλες τις συσκευές της Apple. Απόλυτα ασφαλές, προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Και με το HomePod, το HomePod Mini ή την Apple TV που έχει ρυθμιστεί ως εγχώριος κόμβος, η εφαρμογή House απελευθερώνει όλες τις δυνατότητες του συνδεδεμένου σπιτιού σας.

Μια πλήρως επανεξετασμένη εμπειρία.

Το iPhone εμφανίζει το σπίτι μου, τις κάμερες, τις σκηνές και την είσοδο

Στην κορυφή της καρτέλας Αρχική σελίδα, οι κατηγορίες όπως τα φώτα, η ασφάλεια και το κλίμα σας επιτρέπουν να συμβουλευτείτε τα αξεσουάρ και την κατάστασή τους απευθείας.

Εμφανίστε έως και τέσσερις κάμερες για να ρίξετε μια ματιά ότι όλα είναι εντάξει.

Τα εικονίδια χρωμάτων σας βοηθούν να προσδιορίσετε τα αξεσουάρ που ψάχνετε.

Τα εξαρτήματα και τα αγαπημένα σας αξεσουάρ συγκεντρώνονται στην καρτέλα Home για να σας επιτρέψουν να απεικονίσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδεδεμένες συσκευές σας πιο εύκολα.

Χάρη σε ένα πρακτικό widget στην κλειδωμένη οθόνη του iPhone σας, παρακολουθήστε πάντα το σπίτι σας.

Ο σεβασμός για την ιδιωτική ζωή στο σπίτι δεν ήταν ποτέ τόσο απαραίτητος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα δεδομένα της εφαρμογής House αποθηκεύονται με τέτοιο τρόπο ώστε η Apple να μην μπορεί να τα διαβάσει. Τα αξεσουάρ σας ελέγχονται από τις συσκευές της Apple και όχι στο σύννεφο και η επικοινωνία κρυπτογραφείται από την αρχή μέχρι το τέλος. Εκτός από εσάς και τους ανθρώπους της επιλογής σας, κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Φωτισμός στην εφαρμογή στο σπίτι.

Διαμορφώστε το HomePod ή την Apple TV ως εγχώριο κόμβο

Δημιουργήστε αυτοματοποίηση με την εφαρμογή Home

Δείτε τα comings and goings με το ιστορικό δραστηριότητας 5

Παρακολουθήστε το σπίτι σας ιδιωτικά με το ασφαλές βίντεο HomeKit 6

Μοιραστείτε τον έλεγχο του σπιτιού σας

Σπίτι

Σπίτι

Ελέγξτε το έξυπνο σπίτι σας με απλό και ασφαλή τρόπο χάρη στο iPhone, το iPad, το Apple Watch, το HomePod, το Apple TV και το Mac.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε κάθε ένα από τα συμβατά αξεσουάρ HomeKit μεμονωμένα ή να τα ομαδοποιήσετε σε σκηνές για να τα κάνετε να λειτουργούν όλοι μαζί χρησιμοποιώντας την ίδια εντολή. Μεταξύ των αξεσουάρ που υποστηρίζονται, βρίσκουμε λαμπτήρες, θερμοστάτες, κλειδαριές πόρτας, ηχεία, τηλεοράσεις, περσίδες και παντζούρια, συστήματα ανοίγματος πόρτας γκαράζ, κάμερες επιτήρησης και καμπάνες, ανιχνευτές κλπ.

Το Siri μπορεί επίσης να είναι υποστήριξη βάρους. Ο βοηθός φωνής της Apple μπορεί να απαντήσει στις παραγγελίες σας από οποιαδήποτε συσκευή κινητού ή MAC ή ακόμα και τα ηχεία της HomePod: “Κλείστε την πόρτα του γκαράζ”, “Jazz in the Living” ή ακόμα και να πείτε “Καληνύχτα” για να απενεργοποιήσετε όλα τα φώτα. •

Συντάκτης μήλο
Λειτουργικά συστήματα ios
Κατηγορία Χόμπι