ANTENNAPOD – Ο ελεύθερος παίκτης podcast, 13 καλύτερες εφαρμογές podcast για smartphones Android για εντυπωσιακή ακρόαση

13 Καλύτερες εφαρμογές podcast για smartphones Android για βυθιστική ακρόαση

Χαρακτηριστικά :

Εφαρμογή podcast

Το Antennapod είναι ένας εντελώς δωρεάν παίκτης podcast. Η εφαρμογή είναι ανοικτή πηγή και μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε ροή RSS. Το Antennapod έχει σχεδιαστεί από εθελοντές χωρίς εμπορικό ενδιαφέρον, επομένως σέβεται το απόρρητό σας, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο.

Χωρίς διαφήμιση

Η ίδια η εφαρμογή antennapod δεν περιέχει διαφημίσεις. Εάν ένας συντάκτης επιλέξει να προσθέσει διαφημίσεις σε αρχεία πολυμέσων, επηρεάζει το 100 % του εισοδήματος.

Για να ακούσετε παντού

Με το antennapod, μπορείτε να κατεβάσετε επεισόδια και να τα ακούσετε οπουδήποτε. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ποιο podcast θα πρέπει να μεταφορτωθεί αυτόματα.

Ο απλός, ευέλικτος και ανοιχτός διαχειριστής podcast για το Android.

13 Καλύτερες εφαρμογές podcast για smartphones Android για βυθιστική ακρόαση

Οι καλύτερες εφαρμογές podcast για τα smartphones Android για βύθιση ακρόασης

Τα podcasts έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ακούνε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καταγράφοντας τους ακροατές με διάφορα θέματα, συζητήσεις που πιέζουν για προβληματισμό και μαγευτικές ιστορίες.

Τα podcasts προσφέρουν μια πληθώρα συναρπαστικών εμπειριών, είτε είστε ειδήσεις, μαθητής ζωής ή απλά επιδιώκετε να διασκεδάσετε. Δεδομένης της αυξανόμενης δημοτικότητας των podcasts, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η αναζήτηση για την εφαρμογή του podcast ιδανικού για το smartphone Android έχει γίνει όλο και πιο σημαντική.

Μια αξιόπιστη και πλούσια σε εφαρμογή λειτουργικότητας στη συσκευή σας Android μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στην εμπειρία ακρόασης σας. Δεν είναι μόνο ζήτημα να βρείτε τα τελευταία επεισόδια των αγαπημένων σας προγραμμάτων. Μια αξιόπιστη εφαρμογή Android Podcast είναι η μπροστινή πόρτα σας σε ένα μεγάλο σύμπαν περιεχομένου ήχου.

Σας επιτρέπει να εξερευνήσετε ένα πλήθος ειδών, από την κωμωδία μέχρι την ιστορία, μέσω της επιστήμης και πολλά άλλα. Μπορείτε εύκολα να βρείτε νέα podcast χάρη στις φιλικές λειτουργίες του, να εγγραφείτε στα αγαπημένα σας προγράμματα, να δημιουργήσετε λίστες ανάγνωσης και ακόμη και να κατεβάσετε επεισόδια για ακρόαση εκτός σύνδεσης, που σας επιτρέπει να μην χάσετε ποτέ μια στιγμή σε μια ιστορία συναρπαστική.

Επιπλέον, μια εξαιρετική αίτηση podcast για το Android γνωρίζει τι σας αρέσει και εξατομικεύει τις συστάσεις του σύμφωνα με τις συνήθειες ακρόασης σας. Λαμβάνει υπόψη τα ενδιαφέροντά σας, τα αγαπημένα σας είδη και ακόμη και συγκεκριμένους εμψυχωτές podcast, προκειμένου να σας προσφέρει μια επιλογή περιεχομένου προσαρμοσμένο στα γούστα σας.

Επιλέγοντας κριτήρια για την καλύτερη εφαρμογή podcast για smartphones Android

Κριτήρια επιλογής για την καλύτερη εφαρμογή podcast για το smartphone Android

Όταν επιλέγετε την καλύτερη εφαρμογή podcast για smartphones Android, μπορείτε να λάβετε υπόψη διάφορους παράγοντες για να βεβαιωθείτε ότι ικανοποιείτε τις ανάγκες σας. Εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά:

 • Ανακάλυψη podcasts και συστάσεις: Αναζητήστε εφαρμογές που σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε διαφορετικά είδη και να σας προσφέρουμε νέα podcast ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας.
 • Διαχείριση και συγχρονισμός συνδρομών: Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή επιτρέπει στον συγχρονισμό υγρών των συσκευών για τη διαχείριση των σελιδοδεικτών, των συνδρομών και της προόδου σε διάφορες πλατφόρμες.
 • Λειτουργίες ανάγνωσης και εξατομίκευσης: Αναζητήστε προγράμματα που προσφέρουν επιλογές ανάγνωσης, όπως ρυθμιζόμενα διαστήματα άλματος, χρονομετρητές αναμονής και ταχύτητα μεταβλητής ανάγνωσης.
 • Ακρόαση εκτός σύνδεσης: Σκεφτείτε τις εφαρμογές που σας επιτρέπουν να κατεβάσετε επεισόδια για να τις ακούσετε εκτός σύνδεσης, ειδικά όταν δεν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Εξετάσεις και αξιολογήσεις: Αναζητήστε εφαρμογές στο Google Play Store με καλές βαθμίδες και σχόλια πελατών.

Θυμηθείτε ότι η επιλογή της καλύτερης εφαρμογής podcast συχνά εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Αυτό το άρθρο έχει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές podcast για smartphones Android, υπογραμμίζοντας τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Είτε πρόκειται για προηγμένες εφαρμογές είτε για κρυμμένα κοσμήματα, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική εφαρμογή για να ικανοποιήσετε τα podcast σας podcasts.

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εφαρμογές podcast για συσκευές Android. Ας ανακαλύψουμε λοιπόν την εφαρμογή podcast που θα σας επιτρέψει να φτάσετε σε νέα ύψη όσον αφορά τον ήχο.

Ακουστικά

Το Audials προσφέρει μια πλήρη λειτουργία αναζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν εύκολα και να εγγραφούν στα αγαπημένα τους podcasts. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε podcasts σύμφωνα με συγκεκριμένες κατηγορίες, θέματα ή λέξεις -κλειδιά. Μόλις βρείτε ένα podcast που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό.

Best-Podcast-App-for-Android-10

Η λήψη από το Google Play StoreAudials ακολουθεί προσεκτικά τα νέα επεισόδια των podcasts στα οποία έχετε εγγραφεί, τα οποία σας επιτρέπουν να μην χάσετε τα τελευταία περιεχόμενα.

Χαρακτηριστικά :

 • Επιλέξτε από μια επιλογή από 200 είδη και αμέτρητες χώρες και περιοχές.
 • Δημιουργήστε εξατομικευμένες λίστες ανάγνωσης για να συλλέξετε τα αγαπημένα σας επεισόδια podcast.
 • Ρυθμίστε αυτόματες ενημερώσεις για τα podcasts στα οποία εγγραφείτε.
 • Επεισόδια εκπομπής απευθείας από την εφαρμογή.
 • Κατεβάστε επεισόδια podcasts για ακρόαση εκτός σύνδεσης.

Podbean (στα αγγλικά)

Το Podbean (στα αγγλικά) είναι μια φανταστική επιλογή όταν πρόκειται για την ανακάλυψη δημοφιλών αλυσίδων χωρίς προσπάθεια. Πέρα από τα podcasts, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ήχου, καθιστώντας το πλήρες ήχο προορισμό.

Best-Podcast-App-for-Android-13

Έχετε επίσης την ελευθερία να εξατομικεύσετε τις ταχύτητες ακρόασης, η οποία σας επιτρέπει να καταναλώνετε περιεχόμενο με το ποσοστό που σας ταιριάζει καλύτερα. Επιπλέον, η ενσωματωμένη λειτουργία αύξησης όγκου εγγυάται κρυσταλλικό ήχο, ακόμη και αν οι εμψυχωτές podcast μιλούν με χαμηλή φωνή. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, το Podbean (στα αγγλικά) γίνεται πραγματικά η πλατφόρμα αναφοράς σας για ένα smartphone Android για όλα όσα σχετίζονται με τον ήχο.

Χαρακτηριστικά :

 • Προσθέστε τα επεισόδια podcast σας χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση URL τροφοδοσίας RSS ή εισαγάγετε τα χρησιμοποιώντας ένα αρχείο OPML.
 • Επωφεληθείτε από τις εντολές οθόνης κλειδώματος για εύκολη πρόσβαση στις επιλογές ανάγνωσης.
 • Ενσωματώστε την εφαρμογή podcast στο Amazon Alexa για μια πρακτική ανάγνωση που διοικείται από τη φωνή.
 • Επωφεληθείτε από μια έξυπνη ταχύτητα ανάγνωσης, η οποία ρυθμίζεται αυτόματα σύμφωνα με το περιεχόμενο ακρόασης σας.
 • Πάρτε μέρος σε πραγματική αλληλεπίδραση και ακούστε ζωντανά podcasts αντί να περιμένετε τις καταγεγραμμένες και επεξεργασμένες εκδόσεις.

Αίτημα podcast

Η εφαρμογή Podcast είναι ένας καινοτόμος παίκτης podcast που συνδυάζει τον μινιμαλισμό και την προηγμένη τεχνολογία. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί αυτόματη μάθηση για τη δημιουργία εξατομικευμένων λιστών ανάγνωσης podcast, κατάλληλες για τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας. Σε μερικά κλικ, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ανακαλύψεις ή να ακούσετε τα αγαπημένα σας της στιγμής.

Best-podcast-app-for-android

Είτε είστε αρχάριος όσον αφορά τα podcasts είτε έναν έμπειρο ακροατή, αυτή η εφαρμογή παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βυθιστείτε στον κόσμο των podcasts. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Podcast Application στο Google Play Store.

Χαρακτηριστικά :

 • Επιτρέπει την τοποθέτηση επεισοδίων σε μια συγκεκριμένη σειρά.
 • Η λειτουργία σήματος σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε την πρόοδό σας.
 • Προσφορά ελέγχων ανάγνωσης όπως ανάγνωση, διάλειμμα, εμπρός ή πίσω άλμα και ταχύτητα μεταβλητής ανάγνωσης.
 • Παρέχουν συχνά ειδοποιήσεις όταν δημοσιεύονται νέα επεισόδια.
 • Προτείνετε ένα τμήμα που επισημαίνει δημοφιλή ή μοντέρνα επεισόδια.

Σημείωμα

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Spotify για τη μουσική σας, δεν είναι απαραίτητο να έχετε ξεχωριστή εφαρμογή podcast. Από τις αρχές του 2016, η Spotify προσφέρει podcasts ως μέρος της πλατφόρμας του. Μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε podcasts με πλοήγηση στην κατηγορία αφιερωμένη στα podcasts στη σελίδα αναζήτησης ή ανακαλύπτοντας συστάσεις στην αρχική σελίδα.

Best-Podcast-App-for-Android-1

Με όλο το περιεχόμενό σας σε μία μόνο εφαρμογή, το Spotify είναι πρακτικό για την ακρόαση βασικών podcasts. Επισκεφθείτε το Google Play Store για να κατεβάσετε την εφαρμογή Spotify Application Application.

Χαρακτηριστικά :

 • Έλεγχος ταχύτητας ανάγνωσης και λειτουργία αναμονής.
 • Εύκολη πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια των podcasts για συνεχή ανάγνωση, λήψη ή προσθήκη σε μια λίστα ανάγνωσης.
 • Διαδραστικές λειτουργίες όπως ερωτήσεις και απαντήσεις και έρευνες για διάλογο με τους ακροατές και συλλέγουν τη γνώμη τους.
 • Οι επισκοπήσεις podcast ενσωματώνονται στη ροή υποδοχής, επιτρέποντας στους ακροατές να ακούσουν εκπομπές πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν περαιτέρω.
 • Διαφανείς δυνατότητες λήψης και δημοσίευσης για δημιουργούς podcast.

Γκουρού podcast

Το Podcast Guru προσφέρει έναν διαφανή τρόπο πρόσβασης στα αγαπημένα σας podcasts και να εξερευνήσετε μια μεγάλη συλλογή από δωρεάν επεισόδια από τον υπολογιστή σας. Συσκευή Android. Είτε ψάχνετε για γνωστές παραστάσεις είτε δεν μπορείτε να περιμένετε να ανακαλύψετε νέα, αυτή η εφαρμογή γίνεται για εσάς. Εάν πηγαίνετε από έναν αναγνώστη podcast σε άλλο, μην ανησυχείτε: Η εισαγωγή των υπάρχουσων συνδρομών σας σε μορφή OPML είναι ένα αεράκι.

Best-Podcast-App-for-Android-2

Χαρακτηριστικά :

 • Παρέχετε αντίγραφα ασφαλείας σε πραγματικό σύννεφο για προστασία δεδομένων.
 • Ενεργοποιήστε τη συνδρομή Podcasts In-App.
 • Ενσωματώστε μια λειτουργικότητα σελιδοδεικτών στην εφαρμογή.
 • Ενσωματώστε τις κοινωνικές λειτουργίες για την προώθηση των δεσμών μεταξύ των εραστών podcast.
 • Βελτιώστε την εμπειρία του χρήστη προσφέροντας μεταγραφές επεισοδίων podcast.

Κιβώτιο

Το Castbox υιοθετεί μια μοναδική προσέγγιση προσφέροντας διάφορα περιεχόμενα από διαφορετικές πηγές, όπως το FM Radio και μια μεγάλη ποικιλία από βιβλία ήχου. Για όσους εκτιμούν τα δεδομένα, το Castbox προσφέρει μια καρτέλα Διάρκεια Ακρόασης που εμφανίζει την προηγούμενη διάρκεια σε διαφορετικά podcasts κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Best-Podcast-App-for-Android-3

Ωστόσο, ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό διακρίνει το castbox: η ενσωματωμένη λειτουργία Zen του. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό έχει δύο στόχους: μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διευκόλυνση ενός ειρηνικού περιβάλλοντος ύπνου ή για την εξάλειψη των περισπασμών και τη βελτίωση της συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Η εφαρμογή μπορεί να μεταφορτωθεί από τη σελίδα Google Play Store.

Χαρακτηριστικά :

 • Προσφέρει εκτεταμένη γλωσσική υποστήριξη, που περιλαμβάνει 70 διαφορετικές γλώσσες, εγγυώντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών για μαθητές γλώσσας.
 • Προσφέρει podcast εκμάθησης γλωσσών, που προορίζονται για άτομα που επιδιώκουν να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες.
 • Διευκολύνει την ενσωμάτωση του chromecast, επιτρέποντας τη διαφανή διάχυση περιεχομένου σε συμβατές συσκευές.
 • Συμβατότητα με την Amazon Echo, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε podcasts και να τα ακούσουν με φωνητική εντολή.
 • Επιτρέπει τη μεταφορά αγαπημένων podcasts αβίαστα χάρη στη λειτουργικότητα εισαγωγής/εξαγωγής OPML.

Αναπαραγωγή

Με το Repodous μπορεί να διαχειριστεί και να ακούσει όλα τα αγαπημένα σας podcasts αβίαστα, ενώ συμμετέχετε σε μια δυναμική κοινότητα αφιερωμένη στην ανταλλαγή, τη συζήτηση, την αξιολόγηση και τη σύσταση των ποιοτικών podcasts.

Best-Podcast-App-for-Android-5

Σε έναν κόσμο που έχει περισσότερα από 50 εκατομμύρια επεισόδια podcasts, η ακμάζουσα κοινότητα του Repod σας επιτρέπει να ανακαλύψετε και να εκτιμήσετε μόνιμα τα καλύτερα επεισόδια, υπερβαίνοντας έτσι τα όρια των κορυφαίων διαγραμμάτων.

Μπορείτε να κατεβάσετε το repod για το smartphone Android απευθείας από την αρχική σελίδα. Google Play Store.

Χαρακτηριστικά :

 • Σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με τους εμψυχωτές podcast και άλλους λάτρεις του podcast σε μία κεντρική πλατφόρμα.
 • Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας επεισόδια podcast.
 • Προσφέρει ιδιωτικές και δημόσιες αίθουσες συζήτησης.
 • Προσφέρει τη δυνατότητα οικοδόμησης και ανάπτυξης της κοινότητας σας podcasts παράλληλα με άλλες κοινότητες podcast.

Proker Podcast Player

Με τον αναγνώστη Podcast Greakergra Grace στη διεπαφή χρήστη, είναι εύκολο να ανακαλύψετε και να προσωποποιήσετε την εμπειρία ακρόασης στο μεγάλο τοπίο του διαθέσιμου περιεχομένου. Σας επιτρέπει να εξερευνήσετε προσεκτικά επιλεγμένα κανάλια και να επωφεληθείτε από τις λίστες ανάγνωσης που δημιουργούνται αυτόματα και προσαρμόστηκαν στις προτιμήσεις σας.

ψωμί

Επιπλέον, μπορείτε να παραμείνετε ενημερωμένοι για τα αγαπημένα σας podcasts λαμβάνοντας άμεσες ειδοποιήσεις μόλις δημοσιευθεί ένα νέο επεισόδιο.

Το Spreaker είναι διαθέσιμο στο Google Play Store για λήψη από το smartphone Android σας.

Χαρακτηριστικά :

 • Ρυθμιζόμενη ταχύτητα ανάγνωσης για να επιταχυνθεί ή να επιβραδύνει τη διάρκεια του podcast.
 • Χρησιμοποιήστε το smartphone ή το tablet σας ως τηλεχειριστήριο για την εφαρμογή.
 • Η επιλογή αναμονής σας επιτρέπει να σταματήσετε αυτόματα την ανάγνωση μετά από μια συγκεκριμένη ώρα.
 • Συμβατότητα με το Apple Chromecast και το AirPlay για εύκολη διάχυση.
 • Βελτιώνει την εμπειρία ακρόασης σε μεγαλύτερες οθόνες ή ηχεία.

Podcast Google

Το Google Podcasts, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2018, αποτελεί ουσιαστική ένταξη κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις καλύτερες εφαρμογές podcast για το Android. Η εφαρμογή υπερηφανεύεται για μια ασυμβίβαστη διεπαφή χρήστη, με εντελώς λευκό υλικό θέμα, με μόνο βασικές εντολές, και αυτό είναι που το διακρίνει.

Best-Podcast-App-for-Android-7

Όταν ξεκινάτε την εφαρμογή, βλέπετε τις συνδρομές σας σε podcasts στην κορυφή της σελίδας, ακολουθούμενες από λήψεις από τις οποίες μπορείτε να ελέγξετε τον χρόνο λήξης.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στα podcast Google απευθείας από το Google Play Store.

Χαρακτηριστικά :

 • Προσφέρει πολλές κατηγοριοποιημένες προτάσεις για μια απλοποιημένη ανακάλυψη podcasts.
 • Η διεπαφή χρήστη του αναγνώστη είναι συμπαγής, με τυπικά κουμπιά και έλεγχος της ταχύτητας ανάγνωσης με την επιλογή “Σιωπή”.
 • Μιας απλής φωνητικής εντολής, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα ηχείο που τροφοδοτείται από τον βοηθό.
 • Τα podcast μπορούν να βρεθούν και να ακουστούν μέσω της αναζήτησης Googleet Το Google Assistant προσφέρει εντολές πλήρους ανάγνωσης.

Καλύμματα τσέπης

Τα καπάκια τσέπης προσφέρουν ένα πλήρες φάσμα χαρακτηριστικών διατηρώντας παράλληλα μια φιλική προς το χρήστη και διαισθητική διεπαφή, και πάνω απ ‘όλα, είναι εντελώς δωρεάν. Ο απλός σχεδιασμός του σας επιτρέπει να ανακαλύψετε αβίαστα podcasts, να περιηγηθείτε στις συστάσεις, να εγγραφείτε στα αγαπημένα σας και να ακούσετε εύκολα.

Best-Podcast-App-for-Android-8

Διατίθεται στη διεπαφή Google Play Play Storel διευκολύνει την αναζήτηση συγκεκριμένων επεισοδίων, οργανώνοντάς τα σε εποχές και μπορείτε να κατεβάσετε με μη αυτόματο ή αυτόματα τα επεισόδια για ακρόαση εκτός σύνδεσης.

Χαρακτηριστικά :

 • Έλεγχοι ανάγνωσης με ρύθμιση ταχύτητας, ενισχυτή έντασης και πιθανότητα διαγραφής στιγμών σιωπής.
 • Ένα όμορφο σκοτεινό θέμα για μια ελκυστική διασύνδεση οπτικά.
 • Στατιστικά στοιχεία για τη διασκέδαση ανάγνωσης για να ακολουθήσετε τις συνήθειες ακρόασης των podcasts.
 • Αυτόματες λήψεις για αυτόματα λήψη των νέων επεισοδίων.
 • Η λειτουργία του χρονοδιακόπτη ύπνου σας επιτρέπει να ακούσετε τα podcasts ενώ κοιμάστε.
 • Επιλογές φιλτραρίσματος επεισοδίων σύμφωνα με την κατάσταση λήψης, την ημερομηνία κυκλοφορίας, τα αγαπημένα κ.λπ.

ανυψωμένος

Το Ivoox είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν, να κατεβάζουν και να μοιράζονται περιεχόμενο ήχου σε διαφορετικά θέματα και είδη.

Best-Podcast-App-for-Android-9

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Ivoox είναι η ευελιξία του όσον αφορά τη διαχείριση συνδρομών. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να τροποποιήσουν τις συνδρομές τους κάνοντας κλικ στην επιλογή “Διαχείριση προτάσεων” στην επάνω δεξιά γωνία, κάτω από το προφίλ χρήστη.

Επιπλέον, το IVOOX επιτρέπει στους χρήστες Android να μπορούν να εγγραφούν στα αγαπημένα τους podcasts, τα οποία τους επιτρέπουν να έχουν άμεση πρόσβαση στα νέα επεισόδια χωρίς να χρειάζεται να εκτελούν χειροκίνητη έρευνα.

Χαρακτηριστικά :

 • Ακούστε τα podcast χωρίς εγγραφή.
 • Μια διαφανής εμπειρία ακρόασης χάρη στην ουρά ανάγνωσης.
 • Πρακτικές εντολές ανάγνωσης στην οθόνη κλειδώματος.
 • Επιλέξτε να εγγραφείτε, να λάβετε ειδοποιήσεις ή να ενεργοποιήσετε αυτόματες λήψεις.
 • Ολοκληρώστε τον έλεγχο ήχου προσαρμόζοντας την ταχύτητα ανάγνωσης, το άλμα ή την επανάληψη ή τη λειτουργία αυτοκινήτου.

Ραδιοφωνική Γαλλία

Το Radio France είναι ένα διάσημο ραδιόφωνο δημόσιας υπηρεσίας στη Γαλλία, το οποίο προσφέρει πολλά podcasts σε συναρπαστικά θέματα και συναρπαστικά ενδιαφέροντα. Αυτά τα διαφοροποιημένα podcast περιλαμβάνουν διαφορετικά είδη, όπως ειδήσεις, πολιτισμός, κοινωνία, μουσική, ψυχαγωγία, ιστορία, επιστήμη και πολλά άλλα.

Best-Podcast-App-for-Android-11

Με έναν πολύ πλήρη κατάλογο, η ραδιοφωνική Γαλλία εξασφαλίζει ότι υπάρχει ένα podcast για να αιχμαλωτίσει τα συμφέροντα του καθενός. Μπορείτε να κατεβάσετε το Radio France στο Google Play Store.

Χαρακτηριστικά :

 • Ζωντανή εκπομπή ενημερωτικών δελτίων, προγραμμάτων, συνεντεύξεων, μουσικής και προγραμμάτων.
 • Υπηρεσία -Διαζείας που επιτρέπει την πρόσβαση σε παλαιά προγράμματα πληροφοριών και μουσικών.
 • Πολύγλωσση υπηρεσία που προσφέρει μια επιλογή από 16 γλώσσες
 • Επιλογή συνδρομής για ειδοποιήσεις ειδήσεων.
 • Πρόσβαση σε διεθνή, γαλλικά και αφρικανικά νέα μέσω ζωντανών άρθρων και εκπομπών.

FM Player

Το FM Player είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αρχίσετε να ακούτε podcasts. Από προεπιλογή, η εφαρμογή κατεβάζει αυτόματα νέα επεισόδια podcast για το Android της συσκευής. Ωστόσο, εάν προτιμάτε, μπορείτε να προσαρμόσετε αυτήν την παράμετρο στις επιλογές εφαρμογής.

Best-Podcast-App-for-Android-12

Μπορείτε να ανακαλύψετε podcast με εφαρμογή φίλτρων όπως “δημοφιλή” και “μοντέρνα” για να βρείτε νέο και συναρπαστικό περιεχόμενο. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη βιβλιοθήκη σας προσθέτοντας podcasts μέσω αρχείων τροφοδοσίας ή OPML URL RSS ή αρχεία απευθείας στη συσκευή σας.

Χαρακτηριστικά :

 • Επιλέξτε από διαφορετικά θέματα όπως κλασικό, σκοτεινό και μαύρο.
 • Επωφεληθείτε από την επιλογή “επακόλουθη ανάγνωση”, η οποία μεταφορτώνει αυτόματα τα επιλεγμένα επεισόδια όταν είστε συνδεδεμένοι με το Wi-Fi.
 • Εξατομικεύστε την εφαρμογή με επιλογές ενσωμάτωσης για διάφορες συσκευές Android.
 • Δημιουργήστε σελιδοδείκτες και σχολιασμούς για τη διευκόλυνση της διαβούλευσης και των σημειώσεων.
 • Σας επιτρέπει να ορίσετε ενέργειες για το κράνος σας κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης.
 • “Turbo Fetch” νέα επεισόδια για γρήγορη πρόσβαση και ενημερώσεις.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές podcast στο play store. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αισθανθήκατε συγκλονισμένοι από την επιλογή ενός από αυτούς. Ευτυχώς, συναντήσατε την τελική επιλογή των καλύτερων εφαρμογών podcast. Μπορείτε να επιλέξετε το ένα ή το άλλο από αυτές τις συστάσεις σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Συνιστούμε να δοκιμάσετε διάφορες επιλογές για να δείτε ποια αντιστοιχεί στις προτιμήσεις σας και προσφέρει τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Λοιπόν, ποια εφαρμογή podcast θα επιλέξετε για το smartphone Android σας ?

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε συγκεκριμένα λογισμικό δημοσίευσης podcasts για να μεταδώσετε άψογα επεισόδια.