Πώς να προσαρμόσετε τον συναγερμό στο Android – Tutorial για αρχάριους, προσαρμόστε έναν συναγερμό στο ρολόι στο iPhone – Apple Assistance (BE)

Ρυθμίστε έναν συναγερμό στην εφαρμογή ρολογιού στο iPhone

Παρατηρήσαμε: Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα ξυπνητήρι σε ένα πλήρες πρόγραμμα ύπνου (με ώρες ύπνου, αφύπνιση και ακόμη περισσότερο) στην εφαρμογή Υγείας. Εάν δεν θέλετε να διαμορφώσετε ένα πρόγραμμα ύπνου, μπορείτε να ορίσετε έναν κανονικό συναγερμό τη στιγμή που θέλετε να ξυπνήσετε στο ρολόι.

Πώς να προσαρμόσετε τον συναγερμό στο Android – Tutorial για αρχάριους

Όλα τα smartphones Android μπορούν φυσικά να χρησιμοποιηθούν … ξυπνητήρι ! Για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα νέο συναγερμό στο Android και να είστε βέβαιος να σηκωθείτε την κατάλληλη στιγμή, ακολουθήστε τον οδηγό μας για αρχάριους.

Τα smartphones μπορούν να γίνουν χρήσιμα για τα πάντα, από τα πιο περίπλοκα καθήκοντα … μέχρι την απλούστερη καθημερινή ζωή. Εάν ξεκινήσετε στο τηλέφωνό σας Android, ίσως να μην γνωρίζετε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως απλό ξυπνητήρι.

Αυτό το σεμινάριο έγινε σε ένα smartphone Huawei. Ωστόσο, η διαδικασία είναι η ίδια σε όλα τα τηλέφωνα: μόνο μερικά ονόματα μπορούν να αλλάξουν στη συσκευή σας.

Χειροκίνητα προγραμματισμό του συναγερμού του

Για να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο ένα ξυπνητήρι, απλά πρέπει να μεταβείτε στη λίστα εφαρμογών σας και να επιλέξετε “ρολόι”. Όπως μπορείτε να δείτε, έχετε αρκετές επιλογές μπροστά σας: συναγερμός, ρολόι, χρονομετρητή και χρονοδιακόπτη. Επιλέξτε συναγερμό.

Σεμινάριο-android-01

Φροντιστήριο-android-02

Αυτό είναι όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τα ξυπνητήρια και τους συναγερμούς σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά, ακόμη και να τα προγραμματίσετε έτσι ώστε να κουδουνίζουν κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων ημερών της εβδομάδας. Πατήστε ” +”.

Φροντιστήριο-android-03

Φροντιστήριο-android-04

Για να ορίσετε τον συναγερμό σας, απλά σύρετε τις ώρες και τα λεπτά προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να καθορίσετε την ώρα που στοχεύετε. Στη συνέχεια, πολλές επιλογές προσαρμογής είναι διαθέσιμες σε εσάς. Η πρώτη, πρόβα, σας επιτρέπει να ορίσετε κατά τη διάρκεια των ημερών που ενεργοποιείται αυτός ο συναγερμός, επιτρέποντάς σας για παράδειγμα να το κάνετε μέχρι τη Δευτέρα έως την Παρασκευή.

Φροντιστήριο-android-05

Φροντιστήριο-android-06

Η δεύτερη επιλογή, ήχος, σας επιτρέπει κάνοντας κλικ σε αυτό για να ορίσετε τον ήχο κλήσης συναγερμού σας. Από προεπιλογή, το τηλέφωνό σας προσφέρει αρκετές βασικές περιεκτικές. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μουσική που περιέχεται στη μνήμη του smartphone σας, πατώντας “μουσική” στην κορυφή.

Τέλος, η τελευταία επιλογή, διατυπωμένη, σας επιτρέπει να δώσετε ένα μικρό ψευδώνυμο στον συναγερμό σας για να σας υπενθυμίσω τη χρησιμότητά τους και να γνωρίζετε γρήγορα τι αντιστοιχεί. Αυτή η διατύπωση εμφανίζεται συχνά όταν ακούγεται ο συναγερμός, καθιστώντας τον καλό τρόπο να ανανεώσετε τη μνήμη σας αυτή τη στιγμή.

Προγραμματίστε το ξύπνημα στη φωνή

Με την έλευση των προσωπικών βοηθών, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τον συναγερμό σας … με φωνή. Στα περισσότερα τηλέφωνα Android, έχετε πρόσβαση στο Google Assistant που ενεργοποιεί λέγοντας “OK Google”. Άλλοι βοηθοί, όπως το Bixby στις συσκευές της μάρκας Samsung, έχουν την ίδια χωρητικότητα.

Για να προγραμματίσετε ένα ξυπνητήρι, απλά πρέπει να το ζητήσετε ! “Προγραμματίστε ένα συναγερμό για τις 2 μ.μ.” λειτουργεί ακριβώς όπως “Wake Me Up στις 2 μ.μ.”. Για να διαχειριστείτε τους συναγερμούς που δημιουργήθηκαν έτσι, απλά πρέπει να επιστρέψετε στην εφαρμογή που παρατηρείται στο πρώτο σημείο.

Διαγράψτε ήδη έναν συναγερμό που έχει ήδη δημιουργηθεί

Για να διαγράψετε ένα συναγερμό, απλά πατήστε αυτό που θέλετε να καταργήσετε. Θα φτάσετε σε μια λίστα με τα κέντρα συναγερμού που δημιουργήθηκαν, ώστε να μπορείτε να διαγράψετε όσο θέλετε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο μικρό σταυρό μπροστά από τον συναγερμό που θέλετε να διαγράψετε, στη συνέχεια στο επάνω δεξιά για να επικυρώσετε την τροποποίησή σας. Ορίστε !

Ρυθμίσεις λεπτού συναγερμού

Γνωρίστε ότι μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά συναγερμού με λεπτότερο τρόπο. Για να το κάνετε αυτό, κατευθύνετε τον εαυτό σας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής πατώντας το εικονίδιο στο επάνω δεξιά της υποδοχής.

Σεμινάριο-android-09

Φροντιστήριο-και-10

Σε αυτό το μενού, θα μπορείτε να προσαρμόσετε πολλά πράγματα. Η πρώτη επιλογή σας επιτρέπει να ορίσετε εάν ο συναγερμός ακούγεται ακόμη και όταν το τηλέφωνό σας είναι σιωπηλό. Αν σας αρέσει το smartphone σας που δεν δονείται τη νύχτα, αλλά φοβάστε ότι το ξυπνητήρι σας διαφεύγει, αυτό αρκεί για να σας καθησυχάσει ! Σημειώστε ότι ορισμένα τηλέφωνα είναι σε θέση, μόλις είναι απενεργοποιημένοι, για να ενεργοποιήσετε ένα συναγερμό: είναι επίσης σε αυτές τις επιλογές που μπορείτε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα μιας τέτοιας λειτουργικότητας.

Η “διάρκεια στρογγυλοποίησης” σας επιτρέπει να καθορίσετε το χρόνο που ο συναγερμός σας θα ακούγεται μόνος σας εάν κανείς δεν το σβήσει. Από προεπιλογή, σε αυτό το παράδειγμα, έχει οριστεί σε 5 λεπτά. Τέλος, η “Ρύθμιση των πρόβλεων συναγερμού” σας επιτρέπει να ορίσετε τον χρόνο αναμονής όταν αντί να σταματήσετε τον συναγερμό σας, το σπρώχνετε (το περίφημο κουμπί Snooze στο παλιό ραδιόφωνο).

Τι πρέπει να θυμάστε

Περίληψη Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να μπορείτε να δημιουργήσετε το συναγερμό ή το ξυπνητήρι σας στο Android.

Πώς να δημιουργήσετε ένα συναγερμό στο Android

 • Ανοίξτε την εφαρμογή ρολογιού
 • Πιέζω +
 • Ορίστε την επιθυμητή ώρα
 • Επιλέξτε τον ήχο κλήσης συναγερμού σας
 • Αλλάξτε τη διατύπωση για να εμφανίσετε ένα μήνυμα

Πώς να διαγράψετε ένα συναγερμό στο Android

 • Ανοίξτε την εφαρμογή ρολογιού
 • Μείνετε υποστηριζόμενοι σε συναγερμό που έχει ήδη δημιουργηθεί
 • Πατήστε το εικονίδιο διαγραφής
 • Επικυρώστε τις τροποποιήσεις

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

Ρυθμίστε έναν συναγερμό στην εφαρμογή ρολογιού στο iPhone

Στην εφαρμογή ρολογιού, μπορείτε να ορίσετε συναγερμούς ανά πάσα στιγμή της ημέρας και να ενεργοποιήσετε την επανάληψη για μία ή περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

Siri: Πείτε, για παράδειγμα: “Δακτύψτε το ξυπνητήρι μου στις 7 π.μ.«Μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε το Siri.

Παρατηρήσαμε: Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα ξυπνητήρι σε ένα πλήρες πρόγραμμα ύπνου (με ώρες ύπνου, αφύπνιση και ακόμη περισσότερο) στην εφαρμογή Υγείας. Εάν δεν θέλετε να διαμορφώσετε ένα πρόγραμμα ύπνου, μπορείτε να ορίσετε έναν κανονικό συναγερμό τη στιγμή που θέλετε να ξυπνήσετε στο ρολόι.

Μια οθόνη διαμόρφωσης ενός συναγερμού, με τις ρυθμίσεις για να τροποποιήσετε τον χρόνο συναγερμού, να επιλέξετε την επανάληψη του, να προσθέσετε μια περιγραφή, να επιλέξετε έναν ήχο και να ενεργοποιήσετε την ανάκληση

Ορίστε ένα συναγερμό

Μπορείτε να ορίσετε συναγερμούς ανά πάσα στιγμή, ειδικά τη στιγμή που θέλετε να ξυπνήσετε. Οι συναγερμοί που ορίσατε στο ρολόι είναι ανεξάρτητοι από το πρόγραμμα ύπνου σας.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή ρολογιού στο iPhone σας.
 2. Αγγίξτε συναγερμούς και, στη συνέχεια, αγγίξτε .
 3. Ρυθμίστε την ώρα και, στη συνέχεια, επιλέξτε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες επιλογές:
  • Επανάληψη: Επιλέξτε τις ημέρες της εβδομάδας για τις οποίες θέλετε να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.
  • Περιγραφή: Δώστε ένα όνομα στον συναγερμό, όπως “πότισμα των φυτών”.
  • Αυτήν : Επιλέξτε δόνηση, κομμάτι ή ήχο κλήσης.
  • Υπενθύμιση συναγερμού: Δώστε στον εαυτό σας άλλα εννέα λεπτά.
 4. Αποθήκευση άγγιγμα.

Για να τροποποιήσετε τον συναγερμό, αγγίξτε τον χρόνο συναγερμού. Μπορείτε επίσης να αγγίξετε την τροποποίηση στο επάνω αριστερό μέρος και στη συνέχεια να αγγίξετε τον χρόνο συναγερμού.

Απενεργοποιήστε έναν συναγερμό

Πατήστε το κουμπί απέναντι από τον χρόνο συναγερμού.