Χρησιμοποιήστε ένα τηλέφωνο Android ή iPhone ως κάμερα Windows 11, 10 – Crab Info, Πώς να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως κάμερα στον υπολογιστή σας?

Πώς να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως κάμερα στον υπολογιστή σας 

Contents

Το Droidcam είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη τόσο για smartphones Android και για το iPhone. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον αισθητήρα φωτογραφιών και το μικρόφωνο του κινητού σας για να αλληλεπιδράσετε με τους συνομιλητές σας σε εφαρμογές Visio όπως οι ομάδες της Microsoft, το Skype ή το Zoom. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, επειδή οι Mac δεν είναι συμβατοί εδώ: πρέπει να είστε εξοπλισμένοι με ένα μηχάνημα που τρέχει σε Linux ή Windows.

Χρησιμοποιήστε ένα τηλέφωνο Android ή iPhone ως κάμερα στα Windows [11, 10]

Οι φορητοί υπολογιστές είναι (σχεδόν) όλοι με μια κάμερα, μια βασική συσκευή για την πραγματοποίηση βίντεο με τους αγαπημένους σας ή τους συναδέλφους εργασίας σας. Αλλά αυτό απέχει πολύ από την περίπτωση εξωτερικών οθονών (τουλάχιστον σε προσιτές τιμές) εάν χρησιμοποιείτε επιτραπέζιο υπολογιστή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο Android ή το iPhone σας ως κάμερα στα Windows 11 ή 10 μπορεί να είναι μια πρακτική λύση για να πραγματοποιήσετε βίντεο κλήσεις !

Έχετε μια οθόνη. Έχετε ένα smartphone (κανονικά). Για σενα Αποφύγετε την αγορά μιας κάμερας, Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα στο τηλέφωνό σας Android ή στο iPhone σας ως κάμερα Windows 11 ή Windows 10. Θα σας παρουσιάσουμε 2 λύσεις freenium σε εσάς. Δηλαδή ότι είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να αγοράσετε την πληρωμένη έκδοση εάν θέλετε να λάβετε περισσότερες ρυθμίσεις ή καλύτερη ποιότητα εικόνας. Αυτό δεν είναι δωρεάν δοκιμαστική περίοδος.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο Android ή το iPhone ως κάμερα σε έναν υπολογιστή Windows χρησιμοποιώντας εφαρμογές Epoctcam και DroidCam.

Χρησιμοποιήστε ένα τηλέφωνο Android ή iPhone ως κάμερα στα Windows [11, 10]

Μέσω του Epoccam

Με την εφαρμογή Epoccam στο iPhone σας (ή άλλη συσκευή iOS), θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως κάμερα στα Windows 10 και 11 (και MAC):

 1. Στο iPhone σας, κατεβάστε την εφαρμογή Epoccam στο App Store.
 2. Ανοίξτε την εφαρμογή Epoct.
 3. Εάν δεν είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιείτε την εφαρμογή, ανοίξτε το μενού, στο επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε Χειρισμός, ή Αντιμετώπιση.
 4. Πιέζω Να ξεκινήσω, Στη συνέχεια, επιλέξτε το λογότυπο Παράθυρα.
 5. Για να πάρετε το πρόγραμμα οδήγησης για τον υπολογιστή σας, πατήστε Λάβετε το σύνδεσμο λήψης μέσω e-mail (Αγγλικά) και στείλτε το σε μία από τις διευθύνσεις email σας ή κάντε κλικ εδώ (γαλλικά) από τον υπολογιστή σας.
 6. Πάντα στο iPhone, πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ >ΕΠΟΜΕΝΟ.
 7. Διακόπτης του διακόπτη για εξουσιοδότηση Επιτρέψτε την πρόσβαση στην κάμερα και επικυρώστε στο παράθυρο που εμφανίζεται. Κάντε το ίδιο με Επιτρέψτε την πρόσβαση στο δίκτυο. Επικυρώστε Εντάξει.
 8. Στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας τον προηγούμενο σύνδεσμο, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλέξτε το προϊόν σας και επιλέξτε Επιτόπιο.
 9. Βεβαιωθείτε ότι τα Windows είναι καλά επιλεγμένα και κάντε κλικ στο Κατεβάστε Ή Κατεβάστε (ανάλογα με τον χρησιμοποιούμενο σύνδεσμο).
 10. Πηγαίνετε στο αρχείο Λήψεις και κάντε διπλό κλικ στο εκτελέσιμο του Epoccam: Epoccam_installer64_3_40.exe.
 11. Εγκαταστήστε το κάνοντας ΕΠΟΜΕΝΟ >Δέχομαι >Εγκαθιστώ >Κλείσε.
 12. Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi ή ότι είναι συνδεδεμένο με το USB με εγκατεστημένο iTunes στον υπολογιστή.
 13. Ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή Windows που χρησιμοποιεί την κάμερα σας και μετά πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις βίντεο της εφαρμογής και επιλέξτε Κάμερα epoccam ως κάμερα.
 14. Στο iPhone σας, θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε το ζουμ (στην έκδοση Pro), το φαινόμενο καθρέφτη, τα φίλτρα, την εναλλαγή μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής από το μπροστινό μέρος και το πίσω μέρος ή ακόμα και ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε το μικρόφωνο (στην έκδοση Pro).

Με την πληρωμένη έκδοση, μπορείτε να καταργήσετε το υδατογράφημα του Elgato και μπορείτε να κινηματογραφήσετε σε 1080p αντί για 480p, χρησιμοποιήστε το micro από το iPhone ως μικρόφωνο για τα παράθυρά σας και άλλες λειτουργίες σας.

μέσω droidcam

Το DroidCam σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του iPhone ή το τηλέφωνό σας Android ως κάμερα στα Windows 11 ή 10 PC (ή Linux):

 1. Στο smartphone σας, κατεβάστε τη σωστή εφαρμογή στο App Store ή στο Google Play.
 2. Ανοίξτε τη δεξιά εφαρμογή, πατήστε Επόμενο >ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ.
 3. Επιτρέψτε στην εφαρμογή να χρησιμοποιεί την κάμερα και το μικρόφωνο του τηλεφώνου σας.
 4. Στον υπολογιστή σας, κατεβάστε τον πελάτη των Windows από αυτόν τον σύνδεσμο και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο κουμπί Πελάτης droidcam.
 5. Μεταβείτε στο φάκελο λήψεων και κάντε διπλό κλικ στο εκτελέσιμο droidcam: Droidcam.Εγκατάσταση.6.5.2.exe.
 6. Εγκαταστήστε το κάνοντας Επόμενο >συμφωνώ >Επόμενο >Εγκαθιστώ >Φινίρισμα.
 7. Ανοιξε Πελάτης droidcam.
 8. Για να συνδέσετε τον υπολογιστή και το τηλέφωνό σας μέσω Wi-Fi: Επιλέξτε το εικονίδιο Ασύρματος, Εισάγετε τοΚατεύθυνση IP Και το λιμάνι που εμφανίζονται στη σωστή εφαρμογή στο iPhone ή το τηλέφωνο Android σας. Ελέγξτε ότι το πλαίσιο βίντεο είναι καλά ελεγχόμενο. Επικυρώστε Αρχή.

Εγώ Σημείωση : έλεγχος Ήχος Εάν θέλετε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνο του Android iPhone ή του τηλεφώνου σας.

 • Για να δημιουργήσετε μια άλλη σύνδεση (με διαφορετικό τηλέφωνο ή χρησιμοποιώντας άλλο τύπο σύνδεσης), μεταβείτε στο μενού Droidcam >Αρχή.

  Για παράδειγμα, για μια ενσύρματη σύνδεση, επιλέξτε το εικονίδιοUSB. Εάν είναι απαραίτητο, επιλέξτε τη συναρμολόγηση του αριθμού που προσδιορίζει το iPhone ή το τηλέφωνό σας Android στη λίστα drop -down. Επικυρώστε Αρχή.
 • Ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή Windows που χρησιμοποιεί την κάμερα σας, μεταβείτε Ρυθμίσεις βίντεο και επιλέξτε Droidcam ως κάμερα.

  Εγώ Σημείωση : Οι διαφορετικές πηγές (πηγή 2, πηγή 3, κ.λπ.) αντιστοιχεί στον αριθμό των διαμορφωμένων συνδέσεων.

 • Στο smartphone σας, μπορείτε να επιλέξετε το μπροστινό ή πίσω από την κάμερα και να κάνετε ορισμένες ρυθμίσεις εικόνας.
 • Το Droidcam διαθέτει επίσης μια πληρωμένη έκδοση με περισσότερες ρυθμίσεις.

  Συγχαρητήρια: Γνωρίζετε τώρα πώς να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο Android ή iPhone ως κάμερα σε Windows [11, 10] με το Epoccam και το Droidcam δωρεάν ! ��

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως κάμερα στον υπολογιστή σας ?

  Ανακαλύψτε τέσσερις απλές, ακόμη και δωρεάν συμβουλές, ανάλογα με τον εξοπλισμό σας.

  Δημοσιεύτηκε στις 4 Νοεμβρίου 2022 στις 7:00 μ.μ

  Επιτόπιο

  Λύση 1 – Droidcam

  Το Droidcam είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη τόσο για smartphones Android και για το iPhone. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον αισθητήρα φωτογραφιών και το μικρόφωνο του κινητού σας για να αλληλεπιδράσετε με τους συνομιλητές σας σε εφαρμογές Visio όπως οι ομάδες της Microsoft, το Skype ή το Zoom. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, επειδή οι Mac δεν είναι συμβατοί εδώ: πρέπει να είστε εξοπλισμένοι με ένα μηχάνημα που τρέχει σε Linux ή Windows.

  Για να συνδέσετε το κινητό τηλέφωνο στον υπολογιστή, τότε απλά ένα απλό καλώδιο USB. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Wi-Fi εάν το επιθυμείτε, αλλά κινδυνεύει να συναντήσετε κάποιες καθυστερήσεις σε περίπτωση που το κουτί σας κάνει το δικό του.

  • Κατεβάστε το droidcam στο κατάστημα εφαρμογών
  • Κατεβάστε το DroidCam στο κατάστημα Google Play
  • Κατεβάστε το Droidcam για Windows

  Λύση 2 – IVCAM

  Η αρχή IVCAM είναι αρκετά παρόμοια. Η υπηρεσία σας προσφέρει να επιλέξετε το δικό σας iPad, Το iPhone ή το Android 4 smartphone σας.Τουλάχιστον 4 για να αντικαταστήσετε την κάμερα του υπολογιστή σας. Επιπλέον, είναι επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η πιθανότητα αποθήκευσης της ροής βίντεο για να το παρακολουθήσετε ξανά αργότερα. Με το IVCAM, οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα εφέ καθρέφτη, Πρακτική για να αποφύγετε να αποκλειστείτε από πνευματικά δικαιώματα ως μέρος προβολής.

  • Κατεβάστε το IVCAM στο κατάστημα εφαρμογών
  • Κατεβάστε IVCAM στο κατάστημα Google Play
  • Κατεβάστε IVCAM για Windows

  Λύση 3 – Συνέχεια κάμερας (Apple)

  Τώρα ας προχωρήσουμε σε μια λύση για Mac και iPhone, εγγενές. Ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2022, ο τελευταίος κάλεσε τα περιουσιακά στοιχεία του Συνέχεια Για να απελευθερώσετε τον αισθητήρα τηλεφώνου του τηλεφώνου Όγκος Για το macOS, η οθόνη που χρησιμοποιείται που απομένει από εκείνη του υπολογιστή. Η Apple συμβουλεύει εδώ να έρθει και να εγκαταστήσει το κινητό στο πίσω μέρος της πλάκας ενός MacBook (για παράδειγμα), με ειδική υποστήριξη.

  Συνέχεια του

  Αρκετές μάρκες συνεργάζονται ήδη στη δημιουργία αυτών των μικρών αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου του Belkin, το οποίο προσφέρει το προϊόν της προς πώληση στο Apple Store. Εναπόκειται σε εσάς να δείτε αν προτιμάτε αυτό το τρεις -διαδιάστατο μοντέλο διαθέσιμο στο GitHub. Όσον αφορά το ζήτημα της διαμόρφωσης, όλα εξηγούνται σε αυτό το ειδικό σεμινάριο. Σημειώστε ότι το iPhone δεν είναι όλα συμβατά.

  Λύση 4 – ΕΚΚΑΜΑ

  Το Epoccam, το οποίο κλείνει αυτό το κεφάλαιο, είναι ίσως για εμάς την πιο εργονομική λύση. Ο σχεδιασμός είναι διαισθητικός, συμπεριλαμβάνεται η συμβατότητα OBS και είναι ακόμη δυνατό να χρησιμοποιήσετε το φλας του smartphone σας. Ωστόσο, ορισμένα εργαλεία όπως το HD είναι επί πληρωμή, Με το πακέτο Pro.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο Android ως κάμερα με ή χωρίς USB

  2 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας Android ως κάμερα για υπολογιστή

  Λόγω της πανδημίας, πολλοί άνθρωποι εργάζονται επί του παρόντος στο σπίτι. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να χρησιμοποιούν κάμερες για να είναι ουσιαστικά παρόντες κατά τη διάρκεια συναντήσεων και εκδηλώσεων.

  Οι τιμές της κάμερας αυξάνονται λόγω της αύξησης της ζήτησης, οπότε ίσως να μην είναι δυνατόν να ανοίξετε το πορτοφόλι σας για να αγοράσετε μια νέα κάμερα. Επιπλέον, εάν χρειάζεστε μόνο μια κάμερα, η αγορά μιας ειδικής κάμερας θα μπορούσε να είναι απώλεια χρημάτων.

  Όποια και αν είναι η συλλογιστική σας, αν δεν είστε έτοιμοι να ξοδέψετε χρήματα σε μια κάμερα, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας Android ως κάμερα για τον υπολογιστή σας. Πράγματι, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή, μπορείτε να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας σε κάμερα δωρεάν.

  Μπορείτε να το κάνετε ασύρματα ή χρησιμοποιώντας καλώδιο USBET Κάθε μέθοδος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξω αυτούς τους δύο τρόπους για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας Android ως κάμερα για υπολογιστή.

  Χρησιμοποιήστε ένα τηλέφωνο Android ως κάμερα για ασύρματο υπολογιστή.

  Εάν ο υπολογιστής σας και το τηλέφωνό σας βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή Android για να συνδέσετε και τις δύο συσκευές και να χρησιμοποιήσετε την κάμερα τηλεφώνου ως κάμερα. Η εφαρμογή θα καταγράψει το τηλέφωνό σας Android ως κάμερα για τον υπολογιστή, έτσι ώστε όλες οι εφαρμογές που ελέγχουν τη διαθεσιμότητα της κάμερας στον υπολογιστή σας να χρησιμοποιούν την κάμερα στο τηλέφωνό σας Android αντ ‘αυτού.

  Πριν σας εξηγήσω πώς να το εγκαταστήσετε, είναι καλό να γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ασύρματης σύνδεσης:

  Οφέλη:

  • Πρόκειται για μια ασύρματη σύνδεση, οπότε έχετε έναν πλήρη έλεγχο για τον τρόπο με τον οποίο μετακινείτε και τοποθετείτε την κάμερα του τηλεφώνου. Μπορείτε ακόμη να το πάρετε σε άλλο δωμάτιο.
  • Είναι ευκολότερο να ρυθμιστεί επειδή δεν απαιτεί ειδικές εξουσιοδοτήσεις.

  Μειονεκτήματα:

  • Θα υπάρξει αναπόφευκτη λανθάνουσα κατάσταση λόγω των ορίων της λειτουργίας της ασύρματης σύνδεσης.
  • Η ένταση των ασύρματων σημάτων (εκείνων της συσκευής, όχι εκείνων του Διαδικτύου) μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ποιότητα του βίντεο, με αποτέλεσμα υψηλότερη λανθάνουσα κατάσταση και εικόνες εικόνων.

  Τώρα που γνωρίζετε καλές και κακές πλευρές, ας δούμε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο Android ως κάμερα για υπολογιστή. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές Android για να φτάσετε εκεί, αλλά θα χρησιμοποιήσω το droidcam επειδή είναι η πιο διάσημη εφαρμογή για το σκοπό αυτό και είναι απλό στη χρήση.

  Συμβουλές: Εάν δεν είστε κοντά σε μια σύνδεση WiFi, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία hotspot του τηλεφώνου σας για να δημιουργήσετε μια ασύρματη σύνδεση. Απλά συνδέστε τον υπολογιστή σας στο hotspot του τηλεφώνου σας και ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες (τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας δεν είναι απαραίτητα).

  Χρησιμοποιήστε το droidcam για να δημιουργήσετε μια ασύρματη σύνδεση

  Πρέπει να διαμορφώσετε το droidcam τόσο στον υπολογιστή σας όσο και στο τηλέφωνό σας Android. Κατεβάστε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και κατεβάστε τον πελάτη του υπολογιστή στον ιστότοπο του προγραμματιστή.

  Ξεκινήστε τις εφαρμογές στον υπολογιστή και το τηλέφωνο και στη συνέχεια ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

  • Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής και το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο.
  • Στην εφαρμογή του τηλεφώνου, θα δείτε τις τιμές τουIP της συσκευής και Λιμάνι του νομοθέτη. Λάβετε υπόψη αυτές τις λεπτομέρειες.
  • Στον πελάτη PC, επιλέξτε Συνδεθείτε στο WiFi και εισαγάγετε τις τιμές IP της συσκευής και του Λιμάνι droidcam που βλέπετε στην εφαρμογή τηλεφώνου.

  Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Για να ξεκινήσετε, Και το βίντεο του τηλεφώνου σας θα αρχίσει να εμφανίζεται στη διεπαφή Droidcam. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κάμερα με μια εφαρμογή ή μια υπηρεσία, απλώς επιλέξτε DroidCam ως κάμερα στη διεπαφή της.

  Χρησιμοποιήστε το Android ως webcam για ασύρματο υπολογιστή

  Ο πελάτης PC πρέπει να παραμείνει ανοιχτός για να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο ως κάμερα. Ωστόσο, μπορείτε να κλείσετε την εφαρμογή τηλεφώνου επειδή θα συνεχίσει να λειτουργεί στο παρασκήνιο. Για να σταματήσετε μια συνεδρία, κλείστε τον πελάτη PC ή πατήστε το μενού στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής του τηλεφώνου και επιλέξτε Να σταματήσει.

  Χρησιμοποιήστε ένα τηλέφωνο Android ως κάμερα για υπολογιστή χρησιμοποιώντας καλώδιο USB

  Εάν δεν θέλετε καθυστέρηση, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια ενσύρματη σύνδεση. Η σύνδεση καλωδίου USB δεν επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες, σε αντίθεση με την ασύρματη σύνδεση, προσφέρει την καλύτερη ποιότητα χωρίς καθυστέρηση.

  Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι εντελώς αντίθετα με εκείνα της ασύρματης σύνδεσης. Παίρνετε μια καλύτερη σύνδεση χωρίς καθυστέρηση, αλλά θυσιάζετε την ελευθερία να μετακινήσετε το τηλέφωνο επειδή το μήκος του καλωδίου USB το περιορίζει. Ωστόσο, υπάρχει ένα άλλο μειονέκτημα: πρέπει να ενεργοποιήσετε το Σφαλμάτων USB στο τηλέφωνό σας για εργασία.

  Η ίδια σωστή εφαρμογή μπορεί επίσης να καθορίσει τη σύνδεση μέσω καλωδίου USB, γι ‘αυτό θα το χρησιμοποιήσουμε για αυτή τη μέθοδο. Οι απαιτούμενες συνθήκες είναι ελαφρώς διαφορετικές. Απλώς ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία.

  Ενεργοποιήστε το Debugging USB

  Το Debugging USB επιτρέπει στον υπολογιστή να έχει πρόσβαση σε πιο ασφαλή τμήματα του τηλεφώνου σας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της κάμερας. Πρέπει να το ενεργοποιήσετε έτσι ώστε αυτή η διαμόρφωση να λειτουργεί, αλλά δυστυχώς, το USB Debugging σε τηλέφωνα Android διαφέρει σύμφωνα με τον κατασκευαστή και την έκδοση του Android.

  Το κύριο πράγμα είναι να ενεργοποιήσετε τις επιλογές ανάπτυξης στο τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το USB εντοπισμού σφαλμάτων μέσα σε αυτό. Θα σας δείξω πώς να ενεργοποιήσετε το USB Debugging σε τηλέφωνα Samsung και Xiaomi (οι δύο πιο δημοφιλείς κατασκευαστές), αλλά αν έχετε διαφορετικό τηλέφωνο, θα πρέπει να αναζητήσετε τις ακριβείς οδηγίες online:

  Προειδοποίηση: Η ενεργοποίηση της εντοπισμού σφαλμάτων USB μπορεί να παρουσιάσει τον κίνδυνο ασφάλειας, καθώς αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κλέψιμο πληροφοριών από ένα τηλέφωνο που είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα συνδεθείτε σε δημόσιο υπολογιστή μετά την ενεργοποίηση του εντοπισμού σφαλμάτων USB και την απενεργοποίηση του μόλις ολοκληρώσετε τη χρήση του.

  Ενεργοποιήστε το USB εντοπισμού σφαλμάτων σε τηλέφωνα Samsung

  • Παω σε Ρυθμίσεις >Σχετικά με το τηλέφωνο >Πληροφορίες λογισμικού Και πατήστε την επιλογή 7 φορές στη σειρά Αριθμός κατασκευής Για να ενεργοποιήσετε τις επιλογές ανάπτυξης.
  • Μια νέα καταχώρηση ” Επιλογές προγραμματιστών “Θα είναι διαθέσιμο στο Ρυθμίσεις κάτω. Ανοίξτε το και ενεργοποιήστε την επιλογή του Σφαλμάτων USB ποιος ειναι εκει.

  Ενεργοποιήστε το USB εντοπισμού σφαλμάτων σε τηλέφωνο Samsung

  Ενεργοποιήστε το USB Debugging σε τηλέφωνα Xiaomi

  • Παω σε Ρυθμίσεις >Σχετικά με το τηλέφωνο >Όλα τα χαρακτηριστικά Και πατήστε την επιλογή 7 φορές Έκδοση MIUI, Και οι επιλογές για τους προγραμματιστές θα ενεργοποιηθούν.

  Ενεργοποιήστε τη λειτουργία προγραμματιστή σε Xiaomi

  • Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Ρυθμίσεις πρόσθετος στο Ρυθμίσεις, Τότε μπαίνω Επιλογές προγραμματιστών και ενεργοποιήστε το εντοπισμό σφαλμάτων USB.

  Ενεργοποιήστε το USB εντοπισμού σφαλμάτων σε τηλέφωνο Xiaomi

  Μόλις ενεργοποιηθεί η σφάλμα USB, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να χρησιμοποιήσετε το droidcam για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ως κάμερα για υπολογιστή μέσω σύνδεσης USB.

  Χρήση του droidcam για τη διαμόρφωση του καλωδίου USB

  Συνδέστε ένα καλώδιο USB στον υπολογιστή και το τηλέφωνό σας και ενεργοποιήστε την εφαρμογή DroidCam στον υπολογιστή και το τηλέφωνο. Στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Συνδεθείτε με USB και κάντε κλικ στο κουμπί Εκσυγχρονίζω Για την ανίχνευση της σύνδεσης USB.

  Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, η εφαρμογή θα πρέπει να ανιχνεύει τη σύνδεση USB και να την εμφανίζει στο μενού Drop -down. Επιλέξτε το και κάντε κλικ στο κουμπί Για να ξεκινήσετε Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας Android ως κάμερα.

  Χρησιμοποιήστε το Android ως κάμερα για υπολογιστή μέσω USB

  Όπως και με την ασύρματη σύνδεση, μπορείτε να επιλέξετε το droidcam ως κάμερα στις εφαρμογές που το χρειάζονται.

  Τελικές λέξεις

  Η χρήση ενός τηλεφώνου Android ως ασύρματης κάμερας θα πρέπει να είναι η επιλογή επιλογής για τους περισσότερους χρήστες, επειδή η πρόσβαση Wi-Fi δεν είναι ασυνήθιστη και η καθυστέρηση δεν είναι καν αισθητή στις περισσότερες περιπτώσεις. Προσωπικά, πήρα την καλύτερη απόδοση συνδέοντας τον υπολογιστή και το τηλέφωνο μέσω ενός hotspot αντί του δρομολογητή wifi μου. Για όσους θέλουν μια τέλεια σύνδεση, η σύνδεση USB πρέπει να είναι αρκετή.

  Για περισσότερα από 9 χρόνια, ο Karrar έχει γράψει σε όλα όσα σχετίζονται με τα Windows και το Google, υπογραμμίζοντας τη βελτίωση της ασφάλειας και την αναζήτηση μέσων βελτιστοποίησης της χρήσης των συσκευών μας.