Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για να παίξετε εκτός σύνδεσης στο Android, το iPhone και το iPad, 6 εφαρμογές που θα δημιουργηθούν για να παίξουν σε διακοπές ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο – CNET France

6 Εφαρμογές για εγκατάσταση για να παίξετε σε διακοπές ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο

Contents

Το Two Dots είναι ένα μικρό παιχνίδι παζλ και λογική διασκέδασης όπου θα πρέπει να δημιουργήσετε τους μεγαλύτερους δυνατούς δεσμούς μεταξύ των πολύχρωμων σημείων. Δωρεάν παιχνίδι για Android και iOS.

Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για να παίξετε εκτός σύνδεσης στο Android, το iPhone και το iPad

Κατεβάστε.Το COM έχει επιλέξει τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για κινητά για να παίξει εκτός σύνδεσης στο Android και το iOS.

Εάν η λήψη παιχνιδιών σε κινητά blinds πρέπει να περάσει από μια σύνδεση στο διαδίκτυο, η πρόσβαση στο δίκτυο 3G, 4G ή Wi-Fi δεν δικαιολογείται πάντοτε για να επωφεληθεί από τους τίτλους που μόλις εγκαταστήσατε. Σκεπτόμενη από τους χρήστες θύματα της άνισης κάλυψης δικτύου, ένα φθηνό πακέτο δεδομένων ή την απουσία Wi-Fi, λήψη.Το COM έχει επιλέξει τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια που είναι προσβάσιμα εκτός σύνδεσης στο Android, το iPhone και το iPad.

Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια έχουν υιοθετήσει το σύστημα Freemium. Προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα αγορών που σας επιτρέπει να προχωρήσετε στο παιχνίδι πιο γρήγορα ή να διαγράψετε διαφημίσεις. Αλλά όλα μπορούν να αναπαραχθούν και να σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε χωρίς να πληρώσετε ένα ευρώ.

Σόνικ ο σκαντζόχοιρος

Πολύ αριστερά στο καυτό κάθισμα, η Sega σκοπεύει να κερδίσει το ακροατήριό της με μεγάλους κουβάδες νοσταλγίας. Το Stratagem ονομάζεται Sega Forever και μεταφέρει τα κινητά τα μεγάλα κλασικά του εκδότη που κυκλοφόρησε αρχικά στο Mega Drive. Σε αυτό το σκάψιμο θησαυρούς, είναι με δυσκολία που περιέχει ενθουσιασμό που βρίσκουμε Σόνικ ο σκαντζόχοιρος, Πρώτος τίτλος μιας μακράς σειράς λατρείας.

Ξεσκονισμένο αλλά όχι παραμορφωμένο, Σόνικ ο σκαντζόχοιρος ξέρει πώς να προσαρμόσει τις σαφώς ρετρό του ιδιότητες στις σύγχρονες τεχνολογίες. Τα γραφικά των 8 -bit άνθισαν καλά στις αρχές της δεκαετίας του 1990, αλλά επωφελούνται από ένα προφανές facelift, επιτρέποντας τον παρωχημένο κίνδυνο να καλυφθεί με ευκολία. Το παιχνίδι τρέχει σε 60 εικόνες ανά δευτερόλεπτο για όλο και πιο ρευστά κινούμενα σχέδια και όλο και πιο ευαίσθητους ελέγχους.

Σόνικ ο σκαντζόχοιρος Περιλαμβάνει τα επτά αρχικά επίπεδα του παιχνιδιού, ξεκινώντας από τη θρυλική Green Hill Zone. Ανακαλύπτουμε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουμε νέους χαρακτήρες που μπορούν να αναπαραχθούν με ουρές και αρθρώσεις, και έτσι εκμεταλλευόμενοι τις ειδικές δεξιότητές τους για να τελειώσουν το παιχνίδι με έναν πρωτοφανή τρόπο. Η διασφάλιση των υποδοχών σας επιτρέπει να παίξετε έως και τέσσερα μέρη παράλληλα και να ανακτήσετε την πρόοδό της άθικτη αργότερα, προσφέροντας Σόνικ ο σκαντζόχοιρος Ένα πιο οικογενειακό προφίλ από ποτέ.

Μικροσκοπικός τοξότης

Holotch Goblins, ιστορίες ιππότες όπως Τραγούδι Roland και λήψη ακριβείας: Αυτός είναι ο προτεινόμενος τύπος Μικροσκοπικός τοξότης Για να ανανεώσετε το είδος της άμυνας του πύργου. Παραδόξως, το παιχνίδι δεν διστάζει να αντλήσει κάποιες καλές ιδέες από τους συνομηλίκους του για να προσφέρει έναν τίτλο στο πλούσιο και διαφορετικό gameplay στο οποίο προστίθενται οι αποστολές και οι πρόσθετες εκμεταλλεύσεις. Το σύνολο είναι οργανωμένο στο τρίπτυχο, που σχετίζεται με τις μεσαιωνικές περιπέτειες τριών χαρακτήρων με μοναδικές ικανότητες. Κάθε σενάριο αποτελείται από ημέρες μάχης κατά τις οποίες οι πρωταγωνιστές απωθούν τα κύματα των πλασμάτων έτοιμα να κάνουν οτιδήποτε για να αποσταθεροποιήσουν και να καταστρέψουν το βασίλειο που υπερασπίζετε.

Εύκολο να μάθετε αλλά δύσκολο να κυριαρχήσετε, Μικροσκοπικός τοξότης βασίζεται σε ένα απλοποιημένο σύστημα ελέγχου. Με τον τρόποθυμωμένα πουλιά, Περπατάτε το τόξο σας και στοχεύετε τους εχθρούς σας για να τους σταματήσετε πριν φτάσετε στον πύργο είστε ψηλοί. Πρέπει να αναμένεται, να υπολογίσετε την ακριβή γωνία λήψης σύμφωνα με την ταχύτητα κίνησης των αντιπάλων σας για να ισχυριστείτε ότι εξαλείψτε τους στόχους σας στην αρχή. Για την κατάρτιση της υπόθεσης στα επίπεδα, Μικροσκοπικός τοξότης Σχέδια για να αντιταχθούν σε διάφορα είδη αιμοδιψών πλασμάτων των οποίων οι υπεράσπισης, επίθεσης και ταχύτητας εξουσίες ποικίλλουν.

Αντί να βελτιώσετε τους πύργους σας, Μικροσκοπικός τοξότης Δανεισμός από το ρόλο -αναπαραγωγή, σας ενθαρρύνοντας να βελτιώσετε τον εξοπλισμό των χαρακτήρων σας. Μεταβείτε στον σιδηρουργό για να ανταλλάξετε το μενού σας για ένα τόξο διαγωνισμού ή βέλη με ειδικές δυνάμεις. Οι εξαιρετικές ικανότητες ξεκλειδώνονται επίσης καθώς εξελίσσεται. Παρέχετε περισσότερους ή λιγότερο σημαντικούς χρόνους επαναφόρτισης μεταξύ δύο χρήσεων ανάλογα με το ποσοστό βλάβης που προκαλείται από μία από αυτές τις δεξιότητες.

Εκτιμούμε Μικροσκοπικός τοξότης τη δυνατότητα προσαρμογής του παιχνιδιού στο κοινό που επωφελείται από αυτό. Μια διαμορφώσιμη επιλογή ανά πάσα στιγμή επιτρέπει την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση των επιδράσεων gore όπως το αίμα, τις εκρήξεις σώματος και το θάνατο cams.

Κάνε περισσότερα !

Οι οπαδοί του Cookie clicker Γνωρίστε: τα αδρανή παιχνίδια είναι επικίνδυνα. Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι, είναι σχεδόν αδύνατο να βγείτε από αυτό. Ο παίκτης καλείται να εκτελέσει απλές ενέργειες – κάντε κλικ, για παράδειγμα – για να δημιουργήσετε περισσότερα χρήματα, να αγοράσετε βελτιώσεις, να αυτοματοποιήσετε την παραγωγή τους, να παράγετε περισσότερα, να αυξήσετε το εισόδημά σας και να προχωρήσετε συνεχώς περαιτέρω. Η παγίδα ? Αυτά τα παιχνίδια δεν γνωρίζουν το τέλος.

Είστε προειδοποιημένοι. Αλλά αν δεν φοβάστε τίποτα, τότε ξεκινήστε μέρος του Κάνε περισσότερα !, για να δω. Στα παπούτσια ενός εργοστασιακού διευθυντή, προσλαμβάνετε εργαζόμενους και χτυπήστε τη γροθιά σας στο τραπέζι για να τους παρακινήσετε να παράγουν περισσότερα, γρηγορότερα. Κάθε αντικείμενο που δημιουργήθηκε φέρνει χρήματα που ξοδεύετε για να βελτιώσετε τις δεξιότητες των υπαλλήλων σας, να σφυρίσετε το γραφείο σας πιο αποτελεσματικά, να διευρύνετε τους αποθηκευτικούς χώρους των προϊόντων και, τελικά, να αγοράσετε νέα εργοστάσια που λειτουργείτε σε ένα πανομοιότυπο μοντέλο.

Για να διατηρήσετε την έκκλησή σας, Κάνε περισσότερα ! επιβραδύνει το ποσοστό παραγωγής καθώς δημιουργείτε πιο περίτεχνα αντικείμενα. Αντισταθμίζοντας την πτώση της διατροφής, το καθένα από τα οποία παράγεται το προϊόν κερδίζει όλο και περισσότερα χρήματα. Τυχαία, εφήμερο μπόνους αυξάνουν την ταχύτητα εργασίας των εργαζομένων σας ή αυξάνουν τις εξουσίες κινήτρων του επικεφαλής της υπηρεσίας. Με ένα φαινόμενο χιονοστιβάδας, παρατηρείτε, ικανοποιημένους αλλά πάντα πιο φιλόδοξοι, η επιχείρησή σας κερδίζει δυναμική και κερδίζετε αγοραία αξία. Και το πιο όμορφο σε όλα αυτά είναι ότι η μηχανή σας τρέχει σε τέλεια αυτονομία, ακόμα και όταν κλείνετε το παιχνίδι.

Κάνε περισσότερα ! Προσφέρει μερικές καθημερινές αποστολές που σας επιτρέπουν να ικανοποιήσετε το μεγάλο αφεντικό και να συλλέξετε δελεαστικά βραβεία. Ένας κατάλογος των στόχων που πρέπει να επιτευχθούν δίνει συνέπεια στο gameplay, ωθώντας σας να συνεχίσετε το καπιταλιστικό όνειρό σας. Αφού τοποθετήσετε το δάχτυλό σας στα εργαλεία, εδώ βάζετε το χέρι σας, τότε το χέρι σας, όχι χωρίς να αισθάνεστε ένοχο λίγη ευχαρίστηση, γνωρίζοντας πολύ ότι ένα τέτοιο παιχνίδι θα προκαλέσει μια μέρα να προκαλέσει την απώλεια σας.

Γεωμετρία Dash Lite

Αν Κάνε περισσότερα δεν πήγε εντελώς τρελό, Γεωμετρία Dash Lite πρέπει να σας τελειώσει. Μείγμα του παιχνιδιού δρομέα και πλατφόρμας, ο τίτλος δεν κρύβει τις δαιμονικές του φιλοδοξίες υποστηρίζοντας ότι οι επιρροές του πεθαίνουν και επανέρχονται. Με άλλα λόγια, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να ολοκληρώσετε ένα επίπεδο χωρίς να έχετε χάσει μερικές δεκάδες φορές.

Γεωμετρία Dash Lite βασίζεται σε μια έννοια του στοιχειώδους παιχνιδιού. Ελέγχετε έναν κύβο και πηδήξτε από την πλατφόρμα στην πλατφόρμα για να αποφύγετε τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας. Οι έλεγχοι δεν έχουν υποτιμηθεί από την απλότητα του περιβάλλοντος, καθώς η μόνη διαθέσιμη εντολή είναι να πατήσετε την οθόνη σας για να μεταβείτε.

Αλλά οι εμφανίσεις είναι παραπλανητικές και Γεωμετρία Dash Lite Λογαριασμός για να δοκιμάσετε τα νεύρα σας. Εκτός από την σχεδόν υπερβολική ταχύτητα με την οποία μετακινείτε, το παιχνίδι δεν διστάζει να καλύψει κάθε τροχιά αντιστρέφοντας τη βαρύτητα, εστιάζοντας στην καθαρή ρήξη των ασυνείδητα αποκτώμενων μηχανισμών παιχνιδιών, προκαλώντας σας να συλλέξετε τα τρία σχεδόν απρόσιτα κομμάτια που κρύβονται σε κάθε ένα επίπεδο.

Δεν σας κρύβουμε αυτό Γεωμετρία Dash Lite στοχεύει στους πιο επιμελημένους παίκτες. Ένα είδος ατελείωτης πρόκλησης, το παιχνίδι κερδίζει σε ενθουσιασμό μεταξύ τους μια μορφή οργής για να ξεπεραστεί. Και για να επιτευχθεί αυτό, δεν υπάρχει μυστικό. Αν δεν έχετε ακλόνητα αντανακλαστικά και χωρητικότητα συγκέντρωσης, δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να επαναλάβετε και να μάθετε κάθε επίπεδο από την καρδιά.

Κόκκινος

Μια πριγκίπισσα σε αγωνία, υπόγειο λαβύρινθο, εχθροί από χιλιάδες και θησαυρούς ακραίας σπανιότητας: Καλώς ήλθατε στον εθιστικό κόσμο του Κόκκινος. Επανεξέταση των παραδοσιακών παιχνιδιών μπουντρούμι και βρύσης, αυτός ο τακτοποιημένος τίτλος χωρίς δυσκολίες ανεμιστήρες σκληροπυρηνικής δράσης και εξερεύνησης.

Σε Κόκκινος, Χωρίς διαδικαστική γενιά. Οι αποστολές Life -Rescue στίβονται από καλά καθορισμένα στάδια, παρέχοντας στον Valiant Knight ότι είστε ένας χρόνος ανάπαυσης μεταξύ δύο αποστολών. Μας αρέσει η ιδέα να ξεκινήσουμε ξανά ένα επίπεδο για να ξεκλειδώσουμε όλες τις σχετικές ανταμοιβές ή να ξεδιπλώσουμε τα μυστικά παράλληλα με τα οποία θα περάσαμε.

Κόκκινος πραγματικά αντλεί την πρωτοτυπία του από το σενάριό του και το gameplay του. Στο περιθώριο της πριγκίπισσας, όλοι οι ήρωες του βασιλείου φυλακίστηκαν από μια κακοήθη δύναμη. Ξεκινάμε την περιπέτεια με έναν επιζών και παραδίδουμε τα stooges μας καθώς προχωρούμε στο μπουντρούμι. Κάθε επίπεδο προσφέρει στόχους που σχετίζονται με τους οποίους είναι δυνατόν να ενισχυθεί η ενεργοποίηση του μέρους. Ανάλογα με την ανδρεία του, συλλέγουμε τμήματα που ανταλλάσσουμε για νέους ήρωες που μπορούν να αναπαραχθούν. Στη σύνθεση της ομάδας εξαρτάται από το τελικό αποτέλεσμα της περιπέτειας. Σαν ένα παιχνίδι ρόλου, Κόκκινος Επιτρέπει την αύξηση των χαρακτήρων και τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους ενισχυμένη από ειδικό εξοπλισμό.

Το σύστημα ελέγχου στο οποίο βασίζεται Κόκκινος αξίζει μια πολύ ειδική αναφορά. Από τα δάχτυλα, κατευθύνουμε ένα χαρούμενο στρατό που ξέρει να είναι ανεξάρτητο όταν είναι απαραίτητο. Ένας μηχανισμός που ανανεώνει τέλεια ένα υπερεκμετάλλευτο είδος χωρίς να το στρεβλώνει.

Δύο τελείες

Ανεπαρκής, Δύο τελείες τυρώδης σπάσιμο ζαχαρωτών. Αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι παζλ βασίζεται στο στρατηγικό μυαλό σας για να συνδέσετε τα σημεία του ίδιου χρώματος και να κερδίσετε το μέγιστο σημείο του σημείου. Ορισμένες συμβουλές και συνδυασμούς διογκώνουν το σκορ σας ενώ σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε τα χτυπήματα σας.

Η δυσκολία αυξάνεται Δύο τελείες. Τα επίπεδα συνδέονται αλλά δεν είναι όμοια. Κατά τη διάρκεια της προόδου σας, προσπαθείτε να επιτύχετε διάφορους στόχους και να ξεπεράσετε περισσότερο ή λιγότερο σύνθετα σύνολα στη δομή τους. Ορισμένες αρχικές συνθέσεις δεν διευκολύνουν τα υπάρχοντά σας και σας ενθαρρύνουν να χρησιμοποιήσετε ενισχυτές για να εξαλείψετε ένα χρώμα ή να ανακατέψετε ξανά τα σημεία.

Εάν δεν είστε αρκετές εκατοντάδες επίπεδα που προσφέρονται από Δύο τελείες, Μπορείτε πάντα να τρίψετε τα ακριβή γεγονότα που αναζωογονούν το παιχνίδι. Το κυνήγι θησαυρού, η αποπληρωμή και η αποστολή αποκαλύπτουν νέα μίνι-παιχνίδια που σας επιτρέπουν να κερδίσετε νέες ανταμοιβές, όπως κλειδιά και κουτιά των ενισχυτών.

Mizmaze

Η ατμόσφαιρα Zen και τα εκλεπτυσμένα γραφικά αντισταθμίζονται από έναν πιεστικό χρόνο: αυτό είναι το παράδοξο που διέπει το gameplay που προτείνεται από Mizmaze. Σε αυτό το έντονο παιχνίδι σκέψης, ο στόχος είναι να βρεθεί το αποτέλεσμα πολλών λαβυρίνθων που παράγονται με διαδικαστικό τρόπο. Ενάντια στο χρόνο ή στο πρόσωπο μιας τεχνητής νοημοσύνης, κάθε παζλ πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο δυνατόν, ωθώντας τα όρια των πιο ζωντανών μυαλών.

Αναπτύχθηκε από τον Benjamin Vedrenne, ανεξάρτητο γαλλικό καλλιτέχνη, Mizmaze αντλεί την έμπνευσή του από την ελληνική μυθολογία. Το Maze, ο Minotaur, ο Ariane και ο Θησέας είναι τα πρώτα ονόματα που αναφέρονται από αυτόν τον τίτλο στα σύνορα μεταξύ ψυχαγωγίας και εννοιολογικής απόδοσης.

Η γραφική έρευνα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της χαρακτηριστικής ατμόσφαιρας, αυξάνοντας έτσι ένα πιο συναρπαστικό επιστημονικό ζήτημα. Επειδή η ιδέα της τοποθέτησης ανθρώπινης και τεχνητής νοημοσύνης στον ανταγωνισμό παρουσιάζει κάτι φανταστικό. Είναι δυνατόν να διπλασιάσουμε έναν προγραμματισμένο αλγόριθμο για την επίλυση εξισώσεων με σχεδόν άμεσο τρόπο ? Μια τολμηρή, ακόμη και χιμαιρική πρόκληση, που θέλουμε να αναλάβουμε σχεδόν 150 επίπεδα σε μοναδικές κούκλες και παρακάμψεις, μερικές φορές σαφείς, μερικές φορές αδιάλυτες.

Star Chasers: Twilight Run

Δρομέας με ποιητικό σενάριο, Star Chasers: Twilight Run Σας προσφέρει να παίξετε έναν τερματοφύλακα των αστεριών που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή των αστεριών που έχουν πέσει στη Γη. Με τα δάχτυλά σας, κατευθύνετε τον χαρακτήρα σας, αποφύγετε τα εμπόδια και παραλείψτε τις παγίδες, φροντίζοντας να πάρετε τα πλουσιότερα μονοπάτια στα αστέρια και τους ενισχυτές.

Star Chasers: Twilight Run διαφέρει από άλλους κινητές δρομείς με την ποιότητα των γραφικών και των ελέγχων του. Οπτικά φωτεινό, το παιχνίδι επωφελείται από έναν υγρό κινητήρα που υπόσχεται μια ευχάριστη, εντυπωσιακή και ευχάριστη εμπειρία βιντεοπαιχνιδιών.

Τέλεια ισορροπημένη όσον αφορά τη δυσκολία, Star Chasers: Twilight Run ξέρει πώς να αμφισβητήσει τους παίκτες του χωρίς ποτέ να τους απογοητεύσει. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να δείξουμε καλά αντανακλαστικά για να τελειώσουν κάθε επίπεδο με χάρη, πιρουέτες και τριπλά άλατα στη στήριξη, η τσάντα που ξεχειλίζει με αστέρια που πήραν το επικίνδυνο μονοπάτι. Αυτά τα αστέρια στη συνέχεια ανταλλάσσονται για ενισχυτές, βελτιώσεις και άλλους χαρακτήρες που μπορούν να αναπαραχθούν.

Άσφαλτος 8

Εκτός από τη λήψη πρόσθετων δεδομένων κατά την πρώτη κυκλοφορία του παιχνιδιού, Άσφαλτος 8 είναι πράγματι ένας προσβάσιμος τίτλος εκτός σύνδεσης. Πολύ πλήρες, αυτό το παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων σας προσφέρει να διαχειριστείτε όλη την πιλοτική σας καριέρα. Ξεκινάτε με μέτρια οχήματα και αγοράζετε πιο ισχυρά αυτοκίνητα καθώς εξελίσσεται. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κερδίσετε αγώνες, να κερδίσετε χρήματα και να αγοράσετε βελτιώσεις που σας βοηθούν να μετατρέψετε το αυτοκίνητό σας σε ένα μοναδικό και βελτιστοποιημένο μοντέλο.

Στο περιθώριο της διαχείρισης της σταδιοδρομίας, Άσφαλτος 8 Το κάνει ένα σημείο τιμής να προσφέρει στον παίκτη ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό παιχνίδι προσομοίωσης στη μικρότερη λεπτομέρεια. Τα γραφικά τείνουν προς τη φωτογραφία, οι θόρυβοι αυτοκινήτων αντικατοπτρίζουν τέλεια την ατμόσφαιρα στο κύκλωμα, οι τύποι οχημάτων ενημερώνονται τακτικά ανάλογα με τα νέα χαρακτηριστικά της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σχετικά με το σύστημα παραγγελιών, Άσφαλτος 8 Χρησιμοποιήστε χειρονομίες, απλά. Αφήσατε την κινητή συσκευή σας προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά για να γυρίσετε και πατήστε τα άκρα της οθόνης για να ενεργοποιήσετε το turbo σας. Εναπόκειται σε εσάς να δαμάσετε την ευαισθησία του επιταχυνσιόμετρου. Εάν δεν είστε άνετοι με χειρονομικά στοιχεία ελέγχου, μπορείτε πάντα να ενεργοποιήσετε τα χειριστήρια αφής μέσω των ρυθμίσεων παιχνιδιού.

Εδέμ Ομπούρα

Εδέμ Ομπούρα είναι μια επίσημη επανεγγραφή της αναγνώρισης Pixeljunk Eden. Αυτή η διαδραστική εμπειρία χρησιμοποιεί την κάμερα του smartphone σας για να δημιουργήσει τυχαία οπτικά εφέ που προκύπτουν από την ένταση του φωτός που συλλαμβάνεται από τη συσκευή. Επομένως, είναι αδύνατο να παίξετε δύο πανομοιότυπα μέρη και αυτό είναι τόσο η δύναμη και η πρωτοτυπία αυτής της επανεκκίνησης.

Οι γνώστες της σειράς είναι στην ευχάριστη θέση να βρουν τα μικρά πλάσματα που εξελίσσονται σε ξηρούς κήπους. Για να προχωρήσουν, πρέπει να συλλέγουν γύρες διάσπαρτα στον αέρα και να καλλιεργούν φυτά στα οποία προσκολλώνται. Η βλάστηση παραμένει η μόνη λύση για να προχωρήσει, να εξερευνήσει κάθε κήπο στις μικρότερες γωνίες του και να βρει τα “φάσματα” που κρύβονται σε κάθε επίπεδο.

Περισσότερο από ένα ψυχεδελικό παιχνίδι, Εδέμ Ομπούρα Απαιτεί ποιητική και καλλιτεχνική απόδοση. Οι προοπτικές είναι ευρέως ανοιχτές σε αυτόν τον τίτλο που σας αφήνει τη συνολική ελευθερία να εξερευνήσετε το περιβάλλον σας και να επιστρέψετε σε αυτό αργότερα όπως ακούτε.

6 Εφαρμογές για εγκατάσταση για να παίξετε σε διακοπές ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο

Αυτό το καλοκαίρι, δεν είστε σίγουροι ότι έχετε πάντα πρόσβαση στο διαδίκτυο στο smartphone σας ? Για να διασκεδάσετε τον εαυτό σας στο δρόμο ή στην παραλία, εδώ είναι μερικά βασικά παιχνίδια … και προσβάσιμα εκτός σύνδεσης.

Δημοσιεύτηκε στις 07/17/2019 στις 4:48 μ.μ. | Ενημερώθηκε στις 10/27/2022

6 Εφαρμογές για εγκατάσταση για να παίξετε σε διακοπές ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο

Ενημέρωση της 27ης Οκτωβρίου 2022 : Όλες οι διακοπές των Αγίων δεν είναι πάντα τόσο ηλιόλουστες όσο αυτές του καλοκαιριού και πιο ευνοϊκοί για να αφιερώσετε χρόνο για να παίξετε στο smartphone σας, περιμένοντας μια πιθανή ακτίνα ηλιοφάνειας που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα. Έχουμε προσθέσει ένα ακόμη παιχνίδι (το οποίο περιέχει πραγματικά πέντε) στη συλλογή.

Στις διακοπές, δεν επωφελούμαστε πάντα από μια εξαιρετική σύνδεση: το WiFi μπορεί να αφήσει κάτι που πρέπει να είναι επιθυμητό (ή να πληρώνεται) σε ορισμένα μέρη διαμονής, για να μην αναφέρουμε ότι μερικές φορές παραμένουμε αποκομμένοι από τον κόσμο κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών μέχρι τον τελικό προορισμό.

Ευτυχώς, μπορείτε να προβλέψετε αυτές τις περιόδους να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας και να παίξετε εντελώς προσβάσιμα παιχνίδια εκτός σύνδεσης. Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με 5 εφαρμογές που θα πρέπει να απευθύνονται σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, αλλά είστε ελεύθεροι να κάνετε την έρευνά σας για να βρείτε τα δικά σας αγαπημένα.

Προφανώς, θα πρέπει να κάνετε τις λήψεις πριν από την αναχώρηση, ώστε να μπορείτε να παίξετε χωρίς δυσκολία μόλις χαθεί η σύνδεση.

Συλλογή Microsoft Solitaire: 5 παιχνίδια στο 1

Το πρώτο παιχνίδι αυτής της επιλογής έχει πολλά πλεονεκτήματα, το πρώτο είναι να προσφέρει πέντε παιχνίδια σε μία μόνο λήψη. Με την ανάκτηση της συλλογής της Microsoft Solitaire, αυτές είναι πράγματι πέντε παραλλαγές με τις οποίες μπορείτε να παίξετε: μοναχικό Klondike, Solitaire Spider, Lonely Freecell, Solitaire Tripeaks και Solitaire Pyramid.

Το άλλο πλεονέκτημα είναι η μεγάλη συμβατότητα αυτής της εφαρμογής. Φυσικά είναι διαθέσιμο σε δισκία Android και iOS και smartphones, αλλά και στους προσωπικούς σας υπολογιστές Windows 10 ή 11 μέσω του Microsoft Store.

Συλλογή Microsoft Solitaire

Η συλλογή Microsoft Solitaire συγκεντρώνει πέντε διαφορετικά παιχνίδια κάρτας σε ένα: Klondike, Freecell, Spider, Tripeaks και Pyramid. Η συλλογή Microsoft Solitaire παρουσιάζει αρκετά όμορφα διαφορετικά θέματα.

 • Λήψεις: 4234
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2023-08-13
 • Συγγραφέας : Παιχνίδια Microsoft Casual
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες:Παιχνίδια
 • Λειτουργικό σύστημα : Android – Online Service – Windows 10/11 – iOS iPhone / iPad

Sonic the Hedgehog ™ Classic, Vintage κατά βούληση

Αγαπημένο για τους λάτρεις των ρετρό τυχερών παιχνιδιών: Μπορούμε τώρα να παίξουμε Sonic στο smartphone, και αυτό χωρίς πάντα να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Δημιουργήθηκε στα χρώματα του πρώτου Sonic, αυτό το πρόγραμμα ενσωματώνει τη σειρά των παιχνιδιών Cult Sega Forever (το οποίο έχετε κάθε ενδιαφέρον να εξερευνήσετε αν ψάχνετε για άλλα βασικά στοιχεία του ίδιου τύπου).

Βελτιστοποιημένο για κινητά τηλέφωνα, παράγει 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο για βέλτιστη ρευστότητα: η ανανεωμένη έκδοση, αν και “vintage”, ξέρει πώς να είναι αποτελεσματική. Στο Android, μπορείτε ακόμη και να χειριστείτε το Sonic με ελεγκτές HID όπως το Power a Moga ή έναν ελεγκτή Xbox, μεταξύ άλλων.

Sonic The Hedgehog Classic

Το Sonic The Hedgehog Classic σάς επιτρέπει να βρείτε τις περιπέτειες του διάσημου σκαντζόχοιρου που δημιουργήθηκε από το SEGA το 1991 δωρεάν στις κινητές σας συσκευές (smartphone, tablet). Η πρώτη έκδοση του παιχνιδιού, διαθέσιμη δωρεάν.

 • Λήψεις: 2034
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2023-07-06
 • Συγγραφέας : Σέγκα
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες:Παιχνίδια
 • Λειτουργικό σύστημα : Android – iOS iPhone / iPad

Γεωμετρία Φως, εθιστικό, εθιστικό

Μην χαλάσετε τα ίδια τις διακοπές σας, γιατί προτιμούμε να σας προειδοποιούμε, αυτό το παιχνίδι το κάνει γρήγορα εθισμένο. Αναπτύχθηκε με πολύ απλά γραφικά που αντηχούν τη δεκαετία του 1990, αυτό το παιχνίδι πλατφόρμας σας προσκαλεί να πηδήξετε, να πετάξετε και να κάνετε όλα τα είδη των πιρουέτων για να προχωρήσετε, να αποφύγετε εμπόδια και να ξεκλειδώσετε νέα εικονίδια.

Μπορείτε να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας σε βάρκα ή σκάφος, το οποίο θα καρυκεύει μόνο την εμπειρία σας και θα σας κάνει να θέλετε να πάτε πάντα περισσότερο. Μερικοί χρήστες λένε εύκολα ότι η κλασική λειτουργία είναι αρκετά περίπλοκη στα σχόλια: Για να προχωρήσετε, έχετε επίσης μια λειτουργία “κατάρτισης”, η οποία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να εξοικειωθείτε με τη διεπαφή.

Γεωμετρία Dash Lite

Η γεωμετρία Dash Lite είναι ένα πολύχρωμο και διασκεδαστικό παιχνίδι πλατφόρμας όπου πρέπει να μετακινήσετε ένα μικρό γεωμετρικό χαρακτήρα μέσω επίσης γεωμετρικών επιπέδων, όλα τόσο επικίνδυνα όσο ο ένας στον άλλο.

 • Λήψεις: 4108
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2022-06-26
 • Συγγραφέας : Παιχνίδια Robtop
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες:Παιχνίδια
 • Λειτουργικό σύστημα : Android – iOS iPhone / iPad

Δύο τελείες, το σύγχρονο παζλ

Τα παιχνίδια τύπου “παζλ” έχουν ευχαριστήσει πάντα έναν μεγάλο στόχο. Έχουν υπάρξει από τότε που αναπτύξαμε βιντεοπαιχνίδια, αλλά προφανώς τελειοποιούνται με την πάροδο του χρόνου, όπως αποδεικνύουν δύο τελείες.

Παρουσιάζεται σε μια πολύ σύγχρονη διεπαφή, αυτή η επιτυχημένη εφαρμογή απλά σας ζητά να συνδέσετε τα σημεία, να κάνετε άγκυρες ροής, να σχεδιάσετε γραμμές ή να δημιουργήσετε βόμβες: στην αρχή, είμαστε πολύ κοντά σε κανόνες όπως εκείνοι του “Candy Crush Saga”. Αλλά στο σχεδιασμό, οι προκαταλήψεις είναι πιο μινιμαλιστικές, γεγονός που προσφέρει μια λιγότερο επιθετική και πιο συναινετική απόδοση. Το πρόγραμμα έχει περισσότερα από 1.500 παζλ: Εάν ξεκινήσετε και εκτιμάτε, θα έχετε κάτι για να κάνετε τη διασκέδαση εντελώς δωρεάν.

Δύο τελείες

Το Two Dots είναι ένα μικρό παιχνίδι παζλ και λογική διασκέδασης όπου θα πρέπει να δημιουργήσετε τους μεγαλύτερους δυνατούς δεσμούς μεταξύ των πολύχρωμων σημείων. Δωρεάν παιχνίδι για Android και iOS.

 • Λήψεις: 668
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2023-09-20
 • Συγγραφέας : Playdots
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες:Παιχνίδια
 • Λειτουργικό σύστημα : Android – iOS iPhone / iPad

Asphalt 8, αγώνα αυτοκινήτων σε όλο το μεγαλείο του

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αυτοκινήτων, δεν θα κουραστεί η Asphalt 8 και τα 220 ποδήλατα όλων των ειδών σφραγισμένων Ferrari, Porsche ή McLaren. Με ένα καλό smartphone, θα εκτιμήσετε τα ιδιαίτερα τακτοποιημένα γραφικά – καθώς και τους ήχους HD – που δημιουργούνται από προγραμματιστές για συνολική εμβάπτιση.

Λίγο περισσότερο και όχι λιγότερο: Το παιχνίδι σας επιτρέπει να κανονίσετε τις παραγγελίες του για να προσαρμόσετε το στυλ οδήγησης στις συνήθειες του. Μεταξύ των άλλων επιχειρημάτων για να σας αποπλανήσει, η περιγραφή διαθέτει γύρω από σαράντα κυκλώματα σε μέρη όπως η Γουιάνα ή η Βενετία για μια αλλαγή σκηνικού, 360 ° βαρέλια και άλματα για αισθήσεις ή το λεπτομερές σύστημα ζημιών για ρεαλισμό.

Άσφαλτος 8: Airborne

Το Asphalt 8 είναι ένα παιχνίδι αγωνιστικών αυτοκινήτων που σας επιτρέπει να πιείτε μυϊκά και επιζώντα αυτοκίνητα αγωνιστικά μέσα από επίπεδα όλα τρελά από το ένα το άλλο. Για Android, iOS και Windows 10.

 • Λήψεις: 1945
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2023-08-18
 • Συγγραφέας : Gameloft
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες:Παιχνίδια
 • Λειτουργικό σύστημα : Android – Windows – iOS iPhone / iPad

Angry Birds 2, ένα βελτιωμένο κλασικό

Εάν δεν είναι πλέον πραγματικά απαραίτητο να παρουσιάσουμε την αρχή των Angry Birds, μπορούμε τουλάχιστον να του δώσουμε ιδανική ποιότητα για τις διακοπές: είναι ένα παιχνίδι προσαρμοσμένο στους νέους και τους ηλικιωμένους. Στη 2η έκδοση του, το gameplay εμπλουτίζεται με τη δυνατότητα να επιλέξει το πουλί του, να τοποθετηθεί σε επίπεδα πολλαπλών ζώνης ή να βυθιστεί σε σαφώς ανακατασκευασμένα γραφικά.

Πολύ συγκεκριμένα, οι οπαδοί της αρχικής έκδοσης δεν θα χαθούν, επειδή θα βρουν όλα τα σημεία αναφοράς που είχαν στην πρώτη δημιουργία – ενώ απολαμβάνουν τις βελτιώσεις που έγιναν. Ο νεότερος, από την άλλη πλευρά, θα είναι σε θέση να ανακαλύψει αυτό το ασυνήθιστο παιχνίδι σε μια τελειοποιημένη μορφή, για μια όλο και πιο ευχάριστη εμπειρία.

Angry Birds 2

Κατεδάφιση του κάστρου προβάλλοντας θυμωμένα πουλιά με το iPhone σας

 • Λήψεις: 9269
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2023-09-22
 • Συγγραφέας : Rovio Entertainment Ltd.
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες:Παιχνίδια
 • Λειτουργικό σύστημα : Android – iOS iPhone / iPad

Σε αυτή την επιλογή, έχετε μπορέσει να βρείτε τόσα παιχνίδια για να τονώσετε τον εγκέφαλο ως προγράμματα για όσους αναζητούν συγκινήσεις ή ακόμα και παλιό παιχνίδι remaster -remaster … υπάρχουν σαφώς για όλους και, αν θέλετε να διαφοροποιήσετε τις απολαύσεις, κατεβάστε πολλά πριν Η μεγάλη αναχώρηση-δεν ξεχνάμε να αφήσεις το smartphone από καιρό σε καιρό, για να απολαύσεις τον τόπο.

Τα κορυφαία 15 από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Android Playable εκτός σύνδεσης

Τα κινητά παιχνίδια είναι καλές περισπασμούς στις χειρότερες στιγμές της ζωής μας, όπως μακρά ταξίδια τρένου ή αίθουσες αναμονής όπου φαίνεται να επεκτείνονται οι ώρες. Αλλά πολλοί από αυτούς ζητούν μια μόνιμη σύνδεση στο Διαδίκτυο, η οποία δεν είναι απαραίτητα εύκολα προσβάσιμη. Εδώ σας προσφέρουμε μια κορυφή των καλύτερων δωρεάν παιχνιδιών που μπορούν να αναπαραχθούν σε πλήρη σύνδεση.

Stranger πράγματα Το παιχνίδι

Το κινητό παιχνίδι εξελίσσεται από έτος σε έτος. Έχοντας τις αρχές του να είναι μόνο μια γρήγορη ψυχαγωγία για τους ιδιοκτήτες προϊόντων υψηλής ποιότητας, είναι σήμερα μια συνήθεια που έχει ριζωμένη στον πληθυσμό και έχει συμμετάσχει στην ενσωμάτωση των βιντεοπαιχνιδιών στο λαϊκό πολιτισμό.

Είτε βρισκόμαστε στο τρένο, στην αίθουσα αναμονής στο νοσοκομείο είτε τοποθετούνται ήσυχα μαζί μας, είναι συχνά το καλύτερο rampart που έχουμε μπροστά από τη θανατηφόρα πλήξη ορισμένων καταστάσεων της καθημερινής ζωής. Αλλά πολλοί από αυτούς, ειδικά σε ελεύθερους τίτλους στο Android, καλέστε τη σύνδεσή μας στο Διαδίκτυο, εμποδίζοντας μας να τους εκτιμήσουμε όταν το δίκτυο μας εγκαταλείπει ή όταν είμαστε περιορισμένοι σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Μην πανικοβληθείτε: Μερικοί τίτλοι δεν είναι με αυτόν τον τρόπο και θα σας καταρτίσουμε σήμερα τους καλύτερους τίτλους που μπορούν να αναπαραχθούν πλήρως στο τηλέφωνό σας. Αρκετά για να περάσει ένα αυτοκίνητο ή στο τρένο χωρίς να ανησυχείτε για το φάκελο 4G σας.

Strangers Things: Το παιχνίδι

Σε αυτό το παιχνίδι καθαρής δράσης-περιπέτειας με ρετρό στυλ, (επαν) βυθίστε τον εαυτό σας στον κόσμο της σειράς Netflix Flagship Series. Πάρτε τις εντολές των διαφόρων εικονικών χαρακτήρων του Duffer Brothers Show, όπως ο Hopper Sheriff, χωρίς να ξεχνάτε τον Mike, Eleven, Dustin, Lucas ή Nancy. Κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του δυνατότητες και θα συμβεί στον παίκτη Switcher μεταξύ τους για να λύσουν τα πολλά παζλ στο δρόμο του.

Χωρίς τη σκιά μιας διαφήμισης ή μιας μικροδιαμετάλλευσης, το παιχνίδι είναι πολύ ευχάριστο για να ταξιδέψετε. Οι έλεγχοι ανταποκρίνονται στο δάχτυλο και στο μάτι, τα κινούμενα σχέδια είναι πολύ επιτυχημένα, η παλέτα χρωμάτων είναι συνεπής και οι 8 -bit ήχοι θα ευχαριστήσουν τους νοσταλγικούς.

Google Play Store

Μια φορά σε έναν πύργο

Παίξτε μια καλά -καθορισμένη πριγκίπισσα για να ξεφύγετε σε αυτό πλατφόρμα Πολύ καλή δράση. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι απλός. Φεύγοντας το δωμάτιό σας στον τελευταίο όροφο ενός γιγαντιαίου πύργου και κατεβείτε στα επίπεδα χρησιμοποιώντας το Pickaxe σας. Προσοχή στους εχθρούς που καταλαμβάνουν το κτίριο καθώς και το δράκο, ο οποίος θα χαρεί να φτύνει τακτικά τις φλόγες του για να μπλοκάρει το δρόμο σας. Για να τον βοηθήσει, ο παίκτης θα έχει πολλές βελτιώσεις σε αυτόν όπως αλεξίπτωτα ή βόμβες. Με τα μαγευτικά γραφικά και την άψογη ρευστότητα, αυτό το ελεύθερο μικρό παιχνίδι θα είναι σε θέση να σας φροντίσει χωρίς.

Google Play Store

Ντουέτο

Στο κινητό, τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να μπορείς να έχεις ένα παιχνίδι στο οποίο μπορεί κανείς να παίξει εύκολα στο ένα χέρι, αλλά που έχει το βάθος των εκατό άλλων παιχνιδιών μπροστά του. Το ντουέτο είναι ένα από αυτά, με μια πολύ απλή ιδέα: ελέγχετε δύο κύκλους σε μια σφαίρα και πρέπει να αποφύγετε τα ορθογώνια σχήματα που πλησιάζουν τα στρέφοντάς τα προς τα δεξιά ή αριστερά. Πολύπλοκο και τρομερά εθιστικό, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια προβληματισμού και δράσης που διατίθενται στο κινητό παρά την πολύ μινιμαλιστική εμφάνισή του.

Google Play Store

Ζενρονία 5

Υπάρχουν πολλά RPG στο Mobile, αλλά το GameVil ήταν ένας από τους πρώτους που πιστεύει πραγματικά στην πλατφόρμα και το προσφέρει τίτλους. Η σειρά Zenonia είναι μία από τις πιο γνωστές της και κατάφερε να δημιουργήσει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα φόρμουλα για τα μεγάλα χρόνια ύπαρξής της. Αυτό το πέμπτο επεισόδιο, τέλεια αναπαραγωγής χωρίς να έχει κάνει τα προηγούμενα, θα σας προσφέρει ένα παλιό παιχνίδι, εμπνευσμένο από άδειες όπως το Secret of Mana, σε ένα πολύ όμορφο 2ο σύμπαν με πολύ καλό σενάριο. Τίποτα καλύτερο για πολλές ώρες σόλο παιχνίδι στο τρένο !

Google Play Store

Σκιά αγώνα 2

Τα παιχνίδια μάχης είχαν πάντα μεγάλες δυνατότητες για εύκολη και εύκολη ψυχαγωγία, γιατί το απλό γεγονός ότι ένας γύρος διαρκεί μόνο 99 δευτερόλεπτα και ότι το δυναμικό αυτών των παιχνιδιών είναι απεριόριστο. Με το Shadow Fight 2, οι προγραμματιστές του Vector επέστρεψαν με ένα παιχνίδι με σκιές σε υπέροχες διακοσμήσεις, που σας επιτρέπουν να προσωποποιήσετε τους μαχητές σας σε αφθονία με πολλά στυλ πανοπλία και όπλα. Τι να περάσετε ώρες δοκιμάζοντας πολλούς συνδυασμούς, ενώ απολαμβάνετε μια πολύ καλή λειτουργία ιστορικού RPG. Ο καλύτερος σύντροφος ταξιδιού που είναι.

Καταστήματα της Γαλλίας-Google-Play

GT Racing 2

Υπάρχουν πολλά αγωνιστικά παιχνίδια σε κινητές πλατφόρμες. Το GT Racing 2 χρησιμοποιεί αυτό που αναμένεται από αυτό το είδος τίτλου: Έλεγχοι χρησιμοποιώντας το γυροσκόπιο, πολλά αυτοκίνητα και πολύ καθαρά γραφικά. Η ιδιαιτερότητα αυτού είναι να είναι σε θέση να εξατομικεύσει τους ελέγχους που σχετίζονται με την οθόνη, προκειμένου να βρεθεί η πιο άνετη θέση παιχνιδιού για εσάς. Είναι ένας τίτλος αρκετά μακρύς για να σας εγγυηθεί ώρες παιχνιδιών !

Καταστήματα της Γαλλίας-Google-Play

Ρομπότ Unicorn Attack 2

Τα παιχνίδια αυτόματης πλατφόρμας κύλισης είναι η Λεγεώνα στο Android, αλλά οι παραγωγές του ενήλικου κολυμβητικού στούντιο δεν πρέπει ποτέ να παραγκωνιστούν. Και για ένα απλό γεγονός: έχουν χιούμορ για αυτούς. Στο ρομπότ Unicorn Attack 2, θα ελέγξετε έναν μονόκερο από την αγγελική ή δαιμονική φυλή (όπως επιθυμείτε) και θα διασχίσετε πολλά επίπεδα όπου θα πρέπει να πηδήξετε, να πατήσετε και να επιτεθείτε σε πολλούς εχθρούς για να σας βγάλουν έξω. Μια καθαρή βαθμολογία φυσικά, αλλά που προωθείται από έναν μονόκερο παίρνει μια πολύ ιδιαίτερη γεύση όταν βαρεθεί.

Καταστήματα της Γαλλίας-Google-Play

Angry Birds 2

Η άδεια μπορεί να προέλθει από τη μόδα, πρέπει να αναγνωριστεί ότι τα παιχνίδια της παραμένουν περισσότερο από το αποτέλεσμα όταν πρόκειται για εξαπατημένη πλήξη αν μόνο για λίγα λεπτά. Το Angry Birds 2 φέρνει το εικονικό gameplay του παιχνιδιού στο προσκήνιο, κάνοντάς σας να ρίχνετε πτηνά με διάφορες ικανότητες στις κατασκευές αυτών των διαβόητων χοίρων ! Με έναν μικρό αστείο σεναριογράφο και μια προοδευτική δυσκολία, είναι εύκολο να χάσετε την έννοια του χρόνου σε αυτόν τον τίτλο !

Καταστήματα της Γαλλίας-Google-Play

Κουνουπιέρα

Όλοι γνωρίζουν τα σταυρόλεξα. Χάρη σε smartphones και οθόνες αφής, αυτό το παιχνίδι επιστολής γνωρίζει την επανάστασή του. Πιο γραφικό. Πιο αισθητική. περισσότερη πλάκα. Και πάνω απ ‘όλα πιο προσιτό. Ο Codycross, που αναπτύχθηκε από το Fanatee, είναι ένα καλό παράδειγμα. Σταθμίζει το πέρασμα από το ένα πλέγμα στο άλλο και ενσωματώνει τη μηχανική που τραβήχτηκε στο gameplay των σημερινών παιχνιδιών Freemium (με ολοκληρωμένες αγορές για να βοηθήσουν όσους στεγνώσουν σε μια λέξη). Το Codycross είναι σχεδόν πλήρως δυνατή χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο (ορισμένα αποσπάσματα θα απαιτήσουν online επικύρωση).

Καταστήματα της Γαλλίας-Google-Play

Τα παζλ του Simon Tatham

Παιχνίδι-και Rroid-Statham-Puzzles

Για να συνεχίσετε στο ίδιο θέμα των παλιών παιχνιδιών, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από μια συλλογή των καλύτερων τίτλων από την αρχή της εποχής του υπολογιστή ? Με τα παζλ του Simon Tatham, θα βρείτε τα πιο περίπλοκα παζλ αυτής της εποχής όπου δεν πήραμε τον παίκτη για έναν ηλίθιο. Και ναι, είμαι βέβαιος ότι το περίμενε: ο απομακρυσμένος είναι παρών σε αυτό !

Καταστήματα της Γαλλίας-Google-Play

Accock Me

Οι απλούστερες αρχές είναι συχνά οι καλύτερες στο κινητό. Με το Ablock Me, θα πρέπει να αναδιοργανώσετε μια σειρά από ξύλινα μπλοκ για να αφήσετε ένα συγκεκριμένο μπλοκ να περάσει από την τρύπα που απομένει στο λαβύρινθο. Μια απλοϊκή εμφάνιση δεν σημαίνει ένα απλό παιχνίδι, αφού τα τελευταία επίπεδα αυτού του παιχνιδιού παζλ θα είναι μια πραγματική δοκιμή για τον εγκέφαλό σας ! Μεγάλο μπόνους που χορηγείται σε όσους φτάνουν εκεί όσο το δυνατόν λιγότερο.

Καταστήματα της Γαλλίας-Google-Play

Το Simcity το χτίσει

Τα παιχνίδια διαχείρισης είχαν πάντα μια επιλογή για τα smartphones και τα tablet μας. Επίσης, η άδεια ναυαρχίδας της Electronic Arts Simcity έπρεπε να έχει έναν εκπρόσωπο στην πλατφόρμα. Με την κατασκευή του Sim City, οι χρήστες θα επωφεληθούν από μια εξαιρετική κατασκευή και προσομοιωτή διαχείρισης πόλεων. Κάντε την πόλη των ονείρων σας, διαχειριστείτε την οικονομία της, την οργάνωσή της και βεβαιωθείτε ότι η ευτυχία των κατοίκων της !

Καταστήματα της Γαλλίας-Google-Play

Βαμβάκι

Αν σας αρέσουν τα καλά μικρά RPG Rogue-Likes της εποχής NES, ή αν ψάχνετε για έναν τίτλο στο στυλ του θρύλου του Zelda 1 και 2, μπορείτε εύκολα να κρεμάσετε σε θρυμματισμένο μπουντρούμι εικονοστοιχείων που σας προσφέρει να εξερευνήσετε αποχέτευση και πρόσωπο Τεράστια πλάσματα αναζητώντας τον καλύτερο εξοπλισμό για τον χαρακτήρα σας. Ένα όμορφο αφιέρωμα σε μεγάλους τίτλους, γεγονός που το καθιστά ένα πολύ καλό παιχνίδι στο κινητό !

Καταστήματα της Γαλλίας-Google-Play

Βασίλειο βιασύνη

Ο Πύργος άμυνας Είχα πάντα έναν τόπο επιλογής στο κινητό, και το Kingdom Rush δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Εναπόκειται σε εσάς να ρυθμίσετε τη στρατηγική σας για να αντέξετε τις ορδές των τρουλών, των ξωτικών και των μαύρων μάγοι που επιτίθενται στο βασίλειό σας ! Με γραφικά και πολύ επιτυχημένη ατμόσφαιρα, αυτός είναι ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους που διατίθεται στο κινητό σήμερα.

Καταστήματα της Γαλλίας-Google-Play

Survive: Survival Wilderness

Επιβίωση

Έχετε γνωρίσει ποτέ το παιχνίδι του Oregon Trail ? Σετ δίσκου ή προσαρμογής βιντεοπαιχνιδιών, σας ζήτησε να είστε ο αρχιτέκτονας της επιβίωσης πολλών ανθρώπων, αναπτύσσοντας τη συλλογή του νερού, των τροφίμων και του ελεύθερου χρόνου τους. Η ίδια αρχή ισχύει εδώ σε αυτό το παιχνίδι επιβίωσης δασών, στο οποίο θα πρέπει να βοηθήσετε μια ομάδα να επιβιώσει σε ένα εχθρικό και άγριο περιβάλλον.

Καταστήματα της Γαλλίας-Google-Play

The Silent Age (παιχνίδι μπόνους)

Εάν είναι ένα είδος παιχνιδιού που έχει βιώσει μια νέα ζωή χάρη στην έλευση των smartphones και tablet, είναι το Κλικ ! Τα παιχνίδια περιπέτειας χορηγούνται τέλεια στην πλατφόρμα, αφού δεν απαιτούν πολύ ακριβείς ελέγχους. Και αν ονειρευόσασταν καταδύσεις στη δεκαετία του 1970, η σιωπηλή εποχή θα είναι τέλεια για εσάς με τον ήρωά της που μοιάζει με ένα μεγάλο μουστάκι που θα πρέπει να ταξιδέψει σε ένα μελλοντικό δυστοπικό όπως το ’70. Ένα ολόκληρο πρόγραμμα !

Καταστήματα της Γαλλίας-Google-Play

Επιλογή Android Δωρεάν παιχνίδι Αύγουστος 2020

Καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Android: Η κορυφή μας για λήψη !

Δωρεάν αγωνιστικά παιχνίδια στο Android

Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια αγώνων στο Android

Δυϊκός

Τα καλύτερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο Android

Android FPS

Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λήψης στο Android (FPS και TPS)

Τα καλύτερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια Android

Ποια είναι τα καλύτερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια στο Android ? Ανακαλύψτε την επιλογή μας

Καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής

Κορυφαία 10 καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής στο Android

Stranger πράγματα Το παιχνίδι

Τα κορυφαία 15 από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Android Playable εκτός σύνδεσης

Παιχνίδια μάχης Android

Καλύτερα παιχνίδια μάχης στο Android: Η επιλογή μας