Επανατοποθετήστε τη συνδρομή του στο Amazon Prime Video Ligue 1, καταργήστε την εγγραφή σας από το Pass Ligue 1 Amazon Prime – Πώς να διαγράψετε

Πώς να ακυρώσω τη συνδρομή μου Ligue 1 Pass στο Amazon Prime

Η προαιρετική συνδρομή Ligue 1 σε μια συνδρομή στο Amazon Prime μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόστος, δεδομένου ότι αυτή η επιλογή δεν είναι δέσμευση. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε, όταν είστε συνδεδεμένοι με το Amazon Prime Video:

Αποσύνδεση της πριμοδότησης βίντεο Ligue 1

Από τον Αύγουστο του 2021, ο γιγαντιαίος Αμαζόνιος εισήλθε στο χορό του ποδοσφαιρικού αγώνα του Ligue 1 Uber Eats, αναλαμβάνοντας τα περισσότερα από τα δικαιώματα διάχυσης αυτού του εθνικού ανταγωνισμού, αναλαμβάνοντας τον ιστορικό κανάλι και τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα, μέσω του Amazon Prime Video Streaming πλατφόρμα, που ξεκίνησε το 2016. Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές του Amazon Prime έχουν εγγραφεί στην επιλογή “Amazon Prime Video Ligue 1” θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν 8 από τους 10 ποδοσφαιρικούς αγώνες κάθε ημέρας του Ligue 1 Uber Eats μέχρι τουλάχιστον το 2024.

Εάν παρά την μάλλον ελκυστική τιμή (€ 12,99 το μήνα εκτός από την συνδρομή του Amazon Prime), θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας σε αυτήν την επιλογή, αυτό το άρθρο θα είναι πιθανώς πολύ χρήσιμο για εσάς.

Video Ligue 1 Premium: Η προσφορά

Για να εγγραφείτε στην επιλογή Prime Video Ligue 1, πρέπει να εγγραφείτε στο Amazon Prime, την υπηρεσία ροής βίντεο Amazon Brand Video. Η συνδρομή στο Amazon Prime επιστρέφει σε € 5,99 το μήνα μετά από δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η εγγραφή σας μόνο στο Amazon Prime δεν είναι αρκετή για να έχει πρόσβαση στο Prime Video Ligue 1. Για να επωφεληθείτε από αυτό το κανάλι, πρέπει, στην πραγματικότητα, να επιλέξετε το Pass Ligue 1, να χρεωθεί € 12,99 το μήνα, μετά από δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Προσφέρετε πρωταρχική Ligue Video 1

Οι αγώνες μπορούν να παρακολουθούνται ζωντανά σε πολλές πλατφόρμες, όπως το Amazon (Fire TV, Fire Tablet) ή ακόμα και χάρη σε κιβώτια Internet, συμβατές κονσόλες παιχνιδιών, έξυπνες-TV, αναγνώστες πολυμέσων, smartphones εξοπλισμένα με iOS ή Android ..

Σημείωση: Οι PassWriters Ligue 1 μπορούν να δουν ταυτόχρονα έως 3 παιχνίδια με έναν μόνο λογαριασμό του Αμαζονίου. Ο ίδιος αγώνας μπορεί να προβληθεί σε δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Αποσύνδεση της πριμοδότησης βίντεο Ligue 1

Εάν θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή από το Amazon Prime Video Ligue 1, είναι δυνατές δύο προσεγγίσεις: τερματίστε μόνο την επιλογή του Ligue 1 Pass ή τερματίστε τη συνδρομή του Amazon Prime στο σύνολό της. Αυτή η δεύτερη προσέγγιση θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της επιλογής του Ligue 1 Pass ταυτόχρονα με τη συνδρομή στο Amazon Prime.

Διαγραφή προσφορά Premium Video League 1

Βρείτε κάτω από τις διαδικτυακές διαδικασίες για κάθε περίπτωση.

Ακύρωση της συνδρομής σας στο Prime Video Ligue 1

Η προαιρετική συνδρομή Ligue 1 σε μια συνδρομή στο Amazon Prime μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόστος, δεδομένου ότι αυτή η επιλογή δεν είναι δέσμευση. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε, όταν είστε συνδεδεμένοι με το Amazon Prime Video:

 • Πρόσβαση στην ενότητα “Λογαριασμός και παραμέτρους”
 • Επιλέξτε “κανάλια” από το μενού στην κορυφή
 • Βρείτε τη συνδρομή στο Prime Video Ligue 1
 • Επιλέξτε “Ακύρωση” Το κανάλι “στη συνέχεια επιβεβαιώστε την επιλογή σας.

Στη συνέχεια, η ημερομηνία λήξης της συνδρομής θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. Σημειώστε ότι μετά από αυτή την ημερομηνία, η πρόσβαση στο Amazon Prime Video Ligue 1 δεν θα είναι πλέον δυνατή και η τιμολόγηση σχετικά με αυτή την επιλογή θα τελειώσει. Ωστόσο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή μέχρι αυτή την ημερομηνία.

Ακύρωση της συνδρομής του Amazon Prime

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε όχι μόνο τη συνδρομή σας στο Amazon Prime Video Ligue 1, αλλά και τη συνολική συνδρομή σας στο Amazon Prime, γνωρίζετε ότι η προσέγγιση για τον τερματισμό της συνολικής συνδρομής προκαλεί αυτόματα το τέλος της συνδρομής στο Pass 1 Ligue 1. Για να τερματίσετε την παγκόσμια συνδρομή σας, πρέπει να περάσετε τα παρακάτω βήματα:

Εάν είστε ακόμα σε δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, οι διαδικτυακές διαδικασίες έχουν ως εξής:

 • Μεταβείτε στην περιοχή πελάτη του Amazon
 • Κάντε κλικ στο “Διαχείριση της πρόσφυσης του Amazon Prime”
 • Κάντε κλικ στο “Μην συνεχίσετε”
 • Κάντε κλικ στο κουμπί επιβεβαίωσης στο τέλος του μέλους.

Εάν δεν επωφελείται πλέον από την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών του Amazon Prime Video, οι διαδικτυακές διαδικασίες έχουν ως εξής:

 • Μεταβείτε στην περιοχή πελάτη του Amazon
 • Κάντε κλικ στο “Διαχείριση της πρόσφυσης του Amazon Prime”
 • Κάντε κλικ στο “Τέλος της συμμετοχής”
 • Κάντε κλικ στο κουμπί επιβεβαίωσης στο τέλος του μέλους.

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Amazon

Για να επικοινωνήσετε με το Amazon, μεταβείτε στη σελίδα βοήθειας του Amazon και επιλέξτε τη φύση του αιτήματός σας (τότε θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στα διάφορα τμήματα επαφών): Amazon Prime, Πρόβλημα πληρωμής, χρέωση ..

Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε την εξυπηρέτηση πελατών του Amazon στο 08 00 84 77 15 (δωρεάν κλήση από σταθερή γραμμή).

Η Γραμματεία της έδρας του Αμαζονίου μπορεί να προσεγγιστεί στις 01 46 17 10 00 (τηλεφωνική γραμμή ανοιχτή από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 5.30 μ.μ.).

Για να επικοινωνήσετε με την έδρα του Amazon μέσω ταχυδρομείου, η διεύθυνση έχει ως εξής:

67 Boulevard du Général Leclerc, 92110 Clichy .

Πώς να ακυρώσω τη συνδρομή μου Ligue 1 Pass στο Amazon Prime ?

Συνδρομητές Pass Ligue 1 του Amazon Prime επωφεληθείτε από την αποκλειστική πρόσβαση στους διάφορους αγώνες αυτού του τμήματος.

Γενικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε 8 σε 10 παιχνίδια σε όλο τον διαγωνισμό. Στο τέλος της σεζόν, είστε ελεύθεροι να ανανεώσετε ή Τερματίστε τη συνδρομή σας.

Πράγματι, έχετε τη δυνατότητα«Ακύρωση της συνδρομής σας ακόμη και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί Τερματίστε τη δέσμευσή του Σε περίπτωση που δεν είναι πλέον σε θέση να συμβουλευτεί το περιεχόμενο αυτού του καναλιού.

Ή ο συνδρομητής μπορεί Ακύρωση της συνδρομής σας Εάν δεν είναι ικανοποιημένη με την υπηρεσία που παρέχει.

Εξάλλου, Ο τερματισμός είναι δωρεάν. Ωστε να μπορείτε να Αφήστε την πλατφόρμα ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον έξοδα.

Βρείτε στις ακόλουθες γραμμές Τα στάδια τερματισμού της συνδρομής Pass Ligue 1 στο Amazon Prime.

Ακύρωση της συνδρομής μου Ligue 1 Pass

Διαγραφή από τη Ligue 1 Pass 1

Η διαχείριση των συνδρομών του Amazon Premium έχει γίνει από τις παραμέτρους του ηλεκτρονικού σας λογαριασμού.

Ο συνδρομητής μπορεί λοιπόν Ακύρωση της συνδρομής σας ανά πάσα στιγμή υποβάλλοντας αίτημα για ακύρωση από τον προσωπικό του χώρο.

Επιπλέον, δεν σας ζητείται να δικαιολογήσετε τον τερματισμό. Είναι τότε δυνατόν να Τερματίστε τη συνδρομή σας Στο τέλος της σεζόν.

Ή μπορείτε Αφήστε αυτήν την πλατφόρμα Εάν φαγούρα σε μια περιοχή όπου Πριμοδότηση βίντεο δεν είναι διαθέσιμο.

Ωστε να Τοποθετήστε το τέλος της συνδρομής σας στο Amazon Prime στο Amazon Prime, Προχωρήστε ως εξής:

 • Από τον προσωπικό σας χώρο στο Prime Video, αποκτήστε πρόσβαση στην ενότητα “Λογαριασμός και παραμέτρους”.
 • Επιλέξτε το μενού αργότερα ” Αλυσίδα “.
 • Στη συνέχεια, ορίστε τη συνδρομή που θέλετε να τερματίσετε και στη συνέχεια πατήστε “Ακύρωση της αλυσίδας”.
 • Επιβεβαιώστε το αίτημά σας για οριστικοποίηση του τερματισμού.

Έτσι, το δικό σας Αίτημα για μεταδιδία τερματισμού στην εξυπηρέτηση πελατών. Εμφανίζεται ένα παράθυρο επιβεβαίωσης στην οθόνη σας στην οποία Αναφέρεται η ημερομηνία λήξης της συνδρομής σας.

Επομένως, μπορείτε να συνεχίσετε να βλέπετε το περιεχόμενο μέχρι να καθοριστεί αυτή η ημερομηνία καθώς και να τερματίσετε τη συνδρομή σας εδώ.τηλεόραση.

Μπορείτε να αποσύρετε από την απόφαση τερματισμού σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τερματίστε όλες τις συνδρομές μου στο Amazon Prime

Αν θέλεις Ακύρωση όλων Οι πρωταρχικές συνδρομές βίντεο (συμπεριλαμβανομένης της Ligue 1), Έχετε τη δυνατότητα του Τερματίστε τους με ένα πάτημα.

Αυτό είναι εφικτό στο Ακύρωση της συνδρομής του Amazon Prime.

Πράγματι, σε περίπτωση που τερματίσετε αυτήν τη συνδρομή, όλα Οι συνδρομές σας Prime Video Channels ακυρώνονται αυτόματα.

Σημειώστε ότι με τον τερματισμό των συνδρομών σας, δεν λαμβάνετε επιστροφή χρημάτων.

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα Τερματισμός της συνδρομής Pass Ligue 1, Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από τους βοηθούς.

Πράγματι, η σελίδα βοήθειας σας υποστηρίζει από τη διαμόρφωση μέχρι την ακύρωση της συνδρομής σας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την ενότητα βοήθειας, επιλέξτε το μενού ” Βοήθεια “ Από τις παραμέτρους του πρώτου λογαριασμού βίντεο σας.

Από την άλλη πλευρά, εάν δεν μπορείτε ακόμα να λύσετε το πρόβλημά σας, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους βοηθούς πελατών.

Στο κάτω μέρος της σελίδας βοήθειας, πατήστε το κουμπί ” Επικοινωνία “.

Αναφέρετε το θέμα του αιτήματός σας αργότερα. Έτσι, θα βρείτε τα συνιστώμενα μέσα επαφής για να προσεγγίσετε την εξυπηρέτηση πελατών για να ξεπεραστεί η δυσκολία.