Κακά νέα για τα μέλη του Amazon Prime – μία από τις καλύτερες υπηρεσίες θα εξαφανιστεί σύντομα | TechRadar, Amazon Prime Photos Service Test για Android – Lecoinunet

Δοκιμή της υπηρεσίας Amazon Prime Photos για Android

Καθώς είστε συνδρομητής μπόνους, η Amazon σας υπενθυμίζει ότι η αποθήκευση φωτογραφιών είναι απεριόριστη. Ωστόσο, σας προσκαλεί να λάβετε μηνιαίες συνδρομές για να αποθηκεύσετε βίντεο. Εάν δεν σας ενδιαφέρει, αγγίξτε Κλείσε να συνεχίσει.

Κακά νέα για τα μέλη του Amazon Prime – μία από τις καλύτερες υπηρεσίες θα εξαφανιστεί σύντομα

Οι φωτογράφοι και οι βιντεογράφοι πρέπει να είναι προσεκτικοί: σύντομα θα πρέπει να μετακινήσουν τις δημιουργίες τους αλλού.

Amazon Prime

(Φωτογραφική πίστωση: Shutterstock / Ascannio)

Η Amazon αποκάλυψε ότι η εταιρεία θα κλείσει σύντομα την πλατφόρμα αποθήκευσης cloud. Η εταιρεία μόλις έστειλε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ειδοποίησης στους πελάτες της Amazon Drive για να επιβεβαιώσει ότι η υπηρεσία θα κλείσει στο τέλος του επόμενου έτους.

Αυτή η απόφαση αποτελεί μέρος των προσπαθειών της Amazon να προωθήσει την πλατφόρμα Photos Amazon, η οποία θα γίνει σταδιακά ένα κεντρικό μέρος για αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο.

Και μετά ?

“”Τα τελευταία 11 χρόνια, η Amazon Drive χρησιμεύει ως ασφαλής υπηρεσία αποθήκευσης cloud για συνδρομητές μπόνους για να αποθηκεύσετε τα αρχεία τους“, Μπορούμε να διαβάσουμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

“”Στις 31 Δεκεμβρίου 2023, δεν θα υποστηρίζουμε πλέον το Amazon Drive για να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας στην αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο μέσω Amazon Photos. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες τη δυνατότητα εξοικονόμησης, κοινής χρήσης και οργάνωσης φωτογραφιών και βίντεο με ασφάλεια με τις φωτογραφίες του Amazon.“”

Οι χρήστες θα πρέπει να ανακτήσουν όλα τα αρχεία τους πριν από την ημερομηνία λήξης, οι φωτογραφίες και τα βίντεο των πρωταρχικών μελών μπορούν ωστόσο να αποθηκευτούν αυτόματα στις φωτογραφίες του Amazon.

Η υπηρεσία θα παραμείνει πλήρως λειτουργική μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, αλλά η εταιρεία ορίζει ότι από τις 31 Ιανουαρίου 2023, δεν θα υποστηρίζει πλέον το αρχείο λήψης στο Amazon Drive.

Προσθέτει ότι η εφαρμογή Amazon Photos είναι διαθέσιμη τώρα σε iOS, Android και Desktop. Τα τρέχοντα μέλη του Amazon Prime επωφελούνται από δωρεάν και απεριόριστη αποθήκευση φωτογραφιών ανάλυσης και 5 GB αποθήκευσης βίντεο. Δεν είστε συνδρομητής μπόνους ? Έχετε ακόμα 5 GB δωρεάν αποθήκευσης για τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Τα νέα μέλη του Amazon Photos θα μπορούν να επιλέξουν από μια επιλογή μηνιαίων και ετήσιων τύπων συνδρομής. Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να εμφανίζουν φωτογραφίες σε συσκευές Amazon όπως Fire TV, Echo Show και Fire Tablets. Ενώ η λειτουργία Family Vault επιτρέπει στα μέλη του Amazon Prime να προσκαλέσουν έως και πέντε μέλη να επωφεληθούν από ένα “Αποθήκευση και απεριόριστη κοινή χρήση φωτογραφιών“”.

  • Εδώ είναι το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών από το 2022
  • Καλύτερο δωρεάν λογισμικό ρετουσάρισμα φωτογραφιών: Ποιες εναλλακτικές λύσεις στο Adobe για να επεξεργαστείτε τις δημιουργίες σας ?
  • Εδώ είναι το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο το 2022

Είστε ειδικός ? Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο TechRadar Pro για να λάβει όλες τις ειδήσεις, τις απόψεις, τις αναλύσεις και τις συμβουλές που πρέπει να πετύχει η επιχείρησή σας !

Υποβάλλοντας τα στοιχεία σας, αποδέχεστε τους γενικούς όρους και την πολιτική απορρήτου, ενώ πιστοποιείτε ότι είναι 16 χρόνια ή περισσότερα.

Δοκιμή της υπηρεσίας Amazon Prime Photos για Android

Από την 1η Ιουνίου 2021, η Google ανακοίνωσε το τέλος της απεριόριστης αποθήκευσης φωτογραφιών στην υπηρεσία Google Photos. Στη συνέχεια τίθεται το ζήτημα μιας εναλλακτικής λύσης. Σήμερα πρόκειται να παρουσιάσουμε τη δοκιμή φωτογραφιών Amazon σε εσάς, την υπηρεσία αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο που περιλαμβάνεται στο Amazon Prime.

Πρόσβαση στο Amazon Photos

Για να φτάσετε στο Amazon Photos, χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https: // www.Αμαζόνα.Fr/φωτογραφίες/

Κατά τη διάρκεια της πρώτης σύνδεσής σας, θα χρειαστεί να συνδέσετε μια συσκευή με την οποία θα συγχρονίσετε τις φωτογραφίες σας στις φωτογραφίες του Amazon.

Η εφαρμογή Amazon Photos στο Android

Για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας Android με τις φωτογραφίες του Amazon και να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, απλά κατεβάστε την εφαρμογή. Το τελευταίο είναι διαθέσιμο στο Google Play Store.

Ξεκινήστε με λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ανοίγματος, θα φτάσετε σε αυτήν τη σελίδα. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon.

Δώστε τα απαραίτητα δικαιώματα στην εφαρμογή και επικύρωση. Στη συνέχεια, φτάνετε στη σελίδα εφαρμογής της εφαρμογής. Αυτό είναι όπου θα κάνετε τις πρώτες ρυθμίσεις: αυτόματη εγγραφή και χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Καθώς είστε συνδρομητής μπόνους, η Amazon σας υπενθυμίζει ότι η αποθήκευση φωτογραφιών είναι απεριόριστη. Ωστόσο, σας προσκαλεί να λάβετε μηνιαίες συνδρομές για να αποθηκεύσετε βίντεο. Εάν δεν σας ενδιαφέρει, αγγίξτε Κλείσε να συνεχίσει.

Τελευταίο βήμα, η εφαρμογή σας ζητά αν θέλετε να αποθηκεύσετε περιεχόμενο από άλλα αρχεία από τις φωτογραφίες των φωτογραφιών, για παράδειγμα αρχεία εφαρμογών ή λήψη του φακέλου.

Μόλις γίνει η διαμόρφωση, μπορείτε να ακολουθήσετε τα περιεχόμενα στο λογαριασμό σας στο Amazon Live.

Συνδέστε τον υπολογιστή σας με φωτογραφίες του Amazon

Υπάρχει μια εφαρμογή Amazon Photos σε Windows και Mac για να συμβουλευτείτε και να αποθηκεύσετε φωτογραφίες που υπάρχουν στον υπολογιστή σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση, αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Amazon Photos και κάντε κλικ στο κουμπί Συνδέστε τη συσκευή.

Η λήψη του βοηθητικού προγράμματος για το PC Amazon Photos και στη συνέχεια ξεκινά. Μόλις ανοίξει, θα φτάσετε σε αυτό το παράθυρο. Κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ.

Το επόμενο βήμα είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon, έτσι ώστε το βοηθητικό πρόγραμμα να στείλει τις φωτογραφίες σε αυτό.

Μόλις συνδεθεί, θα φτάσετε στο κύριο παράθυρο Amazon Photos. Το βοηθητικό πρόγραμμα πρόκειται να σαρώσει τα ίδια τα αρχεία Εικόνες Και Βίντεο του υπολογιστή σας για να τα εισαγάγετε.

Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε στην ιστοσελίδα του Amazon Photos που θα επιβεβαιώσει ότι ο υπολογιστής σας είναι καλά συνδεδεμένος. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Συνεχίστε στην εφαρμογή Ιστού.

Μετά από λίγα λεπτά, θα δείτε τις πρώτες σας φωτογραφίες να εμφανίζονται. Ανάλογα με τον αριθμό των φωτογραφιών για συγχρονισμό και την ποιότητα του δικτύου σας στο Διαδίκτυο, μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως αρκετές ώρες.

Τιμολόγηση

Όταν έχετε συνδρομή Amazon Prime, Η αποθήκευση φωτογραφιών είναι απεριόριστος, Ενώ θα έχετε 5 GB αποθήκευσης βίντεο.

Για συνδρομή χωρίς συνδρομή, θα έχει χώρο 5 GB για να μοιραστεί μεταξύ φωτογραφιών και βίντεο.

Σύγκριση με το Google

Οι δύο λύσεις έχουν το πλεονέκτημά τους ανάλογα με το αν έχετε μια πληρωμή ή όχι συνδρομή.

Χαρακτηριστικά

Το Google Photos προσφέρει ορισμένες ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως η έρευνα στις φωτογραφίες. Το τελευταίο μπορεί να γίνει από θέση, με πρόσωπο ή από θέμα, Για παράδειγμα “τοπία”. Δυστυχώς, αυτές οι ερευνητικές λειτουργίες δεν περιλαμβάνονται στο Amazon.

Στο Amazon Photos, θα βρούμε για παράδειγμα τα οικογενειακά άλμπουμ που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια οικογενειακή ομάδα 5 ατόμων με τους οποίους θα μοιραστείτε με τα μέλη της οικογένειάς σας. Ενώ στο Google, είναι δυνατόν να μοιραστείτε αυτόματα τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας με εμπιστοσύνη στην εμπιστοσύνη.

Τέλος, οι συνδρομητές της Google One θα έχουν δυνατότητες ρετουσάρισμα φωτογραφιών, ανύπαρκτες στο Amazon. Αυτά θα σας επιτρέψουν, για παράδειγμα, να προσθέσετε ένα φουσκωτό αποτέλεσμα, να επαναφέρετε αυτόματα τα χαρακτηριστικά της φωτογραφίας σας (αντίθεση, φωτεινότητα κ.λπ.) ή να εφαρμόσετε πολλά φίλτρα.

Συμπερασματικά, βρίσκουμε τα ίδια χαρακτηριστικά επεξεργασίας φωτογραφιών, είτε από την άποψη των εργαλείων, των φίλτρων ή του φόντου. Σημειώστε ωστόσο ότι ορισμένα φίλτρα ή εργαλεία (για παράδειγμα, πορτρέτο) προορίζονται για συνδρομητές για το Google Photos.

Δωρεάν πακέτο

Με το Google, όταν εγγραφείτε σε ένα δωρεάν πακέτο, έχετε 15 GB δωρεάν αποθήκευσης για να διανείμετε μεταξύ των φωτογραφιών, των βίντεο, των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της μονάδας εγγράφων.

Στο Amazon Photos, θα διαθέτετε μόνο 5 GB.

Πακέτο

Στο Amazon Photos, μόλις εγγραφείτε στο Amazon Prime, έχετε απεριόριστη αποθήκευση φωτογραφιών και 5 GB για βίντεο. Ολα για 49,00 € ετησίως.

Με το Google One, θα έχετε μόνο το αποθηκευτικό χώρο που πληρώνετε, για να χωριστείτε μεταξύ όλων των υπηρεσιών Google. Μέχρι σήμερα υπάρχουν 6 πακέτα που κυμαίνονται από € 1,99 το μήνα σε € 149,99 το μήνα.

Συμπερασματικά, για μια δωρεάν προσφορά, θα είναι απαραίτητο να προτιμήσετε το Google και για μια πληρωμένη προσφορά, αυτή του Amazon θα είναι πιο επωφελής.