Πώς να χρησιμοποιήσετε τους ελέγχους των κενών σύνδεσης στη μάρκα Air France | Ο οδηγός ANCV, η Air France Connect συνδέεται με το WiFi: Ολόκληρος ο στόλος που συνδέεται μέχρι το 2020

Η Air France Connect βυθίζεται στο WiFi

Ανεξάρτητα από τον λόγο για το ταξίδι σας, είτε περνάτε λίγες μέρες στα συνέδρια είτε στην παραλία, απλοποιήστε τη ζωή σας με την κράτηση της πτήσης σας με τον έλεγχο κενών σύνδεσης.

Επιστρέψτε με την Air France χάρη στον έλεγχο κενού σύνδεσης !

Εδώ ο καπετάνιος σας ανακοινώνει ότι είναι πλέον δυνατό να επιβιβαστείτε σε αεροπλάνο Air France με τον έλεγχο κενών σύνδεσης !
Στη Γαλλία ή στο εξωτερικό, για διαμονή ή για επιχειρήσεις, κλείστε την επόμενη πτήση σας με την ψηφιακή έκδοση των ελέγχων κενών.

Πώς να ρυθμίσετε τους ελέγχους σύνδεσης κενού σε αυτόν τον συνεργάτη:

Μέσω τηλεφώνου: 09 69 39 36 54

Φέρνοντας τον έλεγχο διακοπών Flight Air France Connect

Μάλλον διακοπές ή εργασία ?

Ανεξάρτητα από τον λόγο για το ταξίδι σας, είτε περνάτε λίγες μέρες στα συνέδρια είτε στην παραλία, απλοποιήστε τη ζωή σας με την κράτηση της πτήσης σας με τον έλεγχο κενών σύνδεσης.

Όλα όσα έχετε να κάνετε ? Καλέστε την εταιρεία Air France και προσαρμόστε το ποσό του αεροπορικού εισιτηρίου σας μέσω τηλεφώνου, φέρνοντας τα κενά σας σύνδεσμο ελέγχου. Μετά από αυτό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε τις αποσκευές σας και εσείς οι Κυκλάδες, η Ιταλία ή η Βρετάνη Sun !

Επαγγελματική συνάντηση, σεμινάριο μεταξύ συναδέλφων, οικογενειακών διακοπών, ρομαντικού Σαββατοκύριακου ή ανάπαυσης δίπλα στη θάλασσα … θα περάσετε τόσο πολύ χρόνο στο έδαφος όσο στον αέρα !

Έλεγχος σύνδεσης διακοπών Air France Voyage

Πηγαινω τριγυρω !

Η Air France δεν είναι μόνο άνετα αεροπλάνα και νόστιμοι δίσκοι γεύματος. Αυτοί είναι επίσης πολλοί προορισμοί στη Γαλλία και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση να ανακαλύψουν με τον έλεγχο κενών. Αρκεί να πείτε ότι αν θέλετε να ανακαλύψετε την παλιά ήπειρο, θα σας εξυπηρετηθείτε !

Σπασμένο στην Ίμπιζα, διασχίστε τα υψίπεδα στη Σκωτία, σπρώξτε τις πόρτες του Alcazar de Seville ή απολαύστε ένα Goulash στη Βουδαπέστη. Παντού στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε όλες τις εποχές με την Air France, Υπάρχει πάντα ένας προορισμός.

Συνδέστε τον έλεγχο κενού: Η δοκιμή είναι να το υιοθετήσετε !

Σας άρεσε πολύ κλασικοί έλεγχοι κενού ? Θα λατρέψετε την ψηφιακή τους έκδοση: Συνδέστε ελέγχους κενού ! 100% ψηφιακό και αποσυντικημένο, σας επιτρέπει να πληρώσετε:

  • Παντού : πρόσωπο με πρόσωπο, σε απευθείας σύνδεση, τηλεφωνικά ή σε αυτόματα τερματικά.
  • Ολη την ώρα : Ο λογαριασμός σας και η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα και 7/7
  • Και πολύ απλά : Είναι δυνατόν να πληρώσετε στην πλησιέστερη δεκάρα από τις 20 € της αγοράς

Η Air France Connect βυθίζεται στο WiFi

Η Air France διευκρίνισε το σχέδιο πτήσης της πτήσης, που ονομάζεται Air France Connect. Η εταιρεία, το 100% της οποίας θα είναι εξοπλισμένη με WiFi μέχρι το 2020, θα προσφέρει κυρίως μια δωρεάν βασική προσφορά – το “μήνυμα” Pass – στο οποίο θα προστεθεί δύο προσφορές υψηλής ποιότητας και ως εκ τούτου πληρώνεται.

Από τον Florian Guillemin –

Air France Connect

Γνωρίζουμε περισσότερα για την ανάπτυξη του WiFi στα αεροπλάνα Αεροπορική Γαλλία. Τετάρτη, η εταιρεία καθόρισε πράγματι τις προθέσεις της ως μέρος του προγράμματος Air France Connect, με ένα μάρκετινγκ που διατυπώθηκε περίπου τρεις προσφορές. Ο “Μήνυμα” Pass, Δωρεάν, θα είναι περιορισμένο όπως υποδηλώνει το όνομά του Εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, Δηλαδή το Whatsapp, το Facebook Messenger, το Imessage και το WeChat. Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες θα μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα δωρεάν στους συναδέλφους τους ή τους αγαπημένους τους σε όλη την πτήση.

Για να περιηγηθείτε πραγματικά στο Διαδίκτυο, θα πρέπει να επιλέξετε μια πληρωμένη προσφορά. Ο “Surf” Pass Παρέχει περιήγηση στο διαδίκτυο και διαβούλευση με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τιμές να ποικίλλουν ανάλογα με τη μορφή πτήσης: € 3 σε πτήσεις μικρού μήκους, € 5 σε μεσαίο διάστημα. Σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός πακέτου μιας ώρας που χρεώνεται στα € 8 (ή 2700 μίλια), ή μια πλήρη προσφορά, που καλύπτει τη διάρκεια του ταξιδιού και χρεώνονται € 18 (ή 6.000 μίλια).

Τέλος, για να ολοκληρώσουν τη νέα σεζόν της σειράς Netflix, οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν το Pass “Stream”. Για 30 ευρώ ή 10.000 μίλια-αυτό προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με τις άλλες δύο προσφορές, επίσης με πρόσβαση σε ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο για να απολαύσετε streaming και να κατεβάσετε καθ ‘όλη τη διάρκεια του.

Αυτά τα τρία στοιχεία συμμετέχουν στην ίδια στρατηγική που ονομάζεται Air France Connect, που πρέπει σταδιακά να εμφανίζεται στην εξουσία. Οι αξιωματούχοι της εταιρείας παρέχουν ιδιαίτερα ότι η πύλη σύντομα ενσωματώνει υπηρεσίες και ψυχαγωγία όπως ένα Επιλογή ταινιών και σειρών προσβάσιμο σε smartphone ή tablet, και αυτό Ελεύθερος.

Όσον αφορά το ημερολόγιο της εταιρείας, προβλέπει ότι αυτή η προσφορά Air France Connect είναι διαθέσιμη σε 22 αεροσκάφη μακράς διαρροής και 8 αεροσκάφη βραχείας και μέσης μονάδας μέχρι το τέλος του έτους. Το 2020, ολόκληρος ο στόλος Air France πρέπει να είναι εξοπλισμένος.

Η Air France επιταχύνει την ανάπτυξη του WiFi επί του σκάφους (και με τη σωστή φόρμουλα) !

Μετά το καλοκαίρι, πέρυσι, Αεροπορική Γαλλία ανακοίνωσε την ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας συνδεσιμότητας στο πλοίο, όλα τα αεροπλάνα της που αποτελούν το στόλο του μακράς και μέσης διάστασης. Η αεροπορική εταιρεία Tricolor, αναμφισβήτητα αργά σε αυτό το σημείο, αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με το σώμα του σώματος (κάτω από την ώθηση ειδικότεραAnne Rigail, Υπεύθυνος για την εμπειρία των πελατών εκείνη την εποχή) να παρέχει στους πελάτες της μια αποδεκτή προσφορά WiFi, συχνά απαραίτητη για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες. Με Air France Connect, Η Εταιρεία του Ομίλου Franco-Dutch με έδρα το Παρίσι παρουσιάζει αποτελεσματικά μια προσφορά WiFi στο σκάφος.

Μέχρι τώρα, στο δίκτυο Long -Haul, μόνο Ονειροπόλος (Από τότε έφτασε πρόσφατα στο στόλο τουΑεροπορική Γαλλία) καθώς και ένα Boeing 777 Επιτρέπεται στους επιβάτες να συνδεθούν στο Διαδίκτυο σε υψόμετρο. Ωστόσο, με μια προσφορά τιμολόγησης που βασίζεται στον όγκο των καταναλισμένων δεδομένων, η προσφορά δεν ήταν βέλτιστη: πολύ ακριβή και ανέφικτη.

Air France Connect.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2018, αποκαλύφθηκε η αεροπορική εταιρεία Tricolor Air France Connect.

Με αυτή τη νέα διεπαφή, Αεροπορική Γαλλία ανακοίνωσε τις κύριες γραμμές της νέας προσφοράς συνδεσιμότητας στο σκάφος.

Όλα τα αεροπλάνα του στόλου θα πρέπει, σύμφωνα με τα σχέδια αεροπορικών εταιρειών, να είναι εξοπλισμένα με WiFi μέχρι το 2021 (προγραμματισμένα για τα τέλη του 2020) ενώΑεροπορική Γαλλία ήδη υποσχέθηκε τον Σεπτέμβριο για εξοπλισμό 22 συσκευές Και 8 αεροσκάφος μεσαίου ταχυδρομείου.

Αεροπορική Γαλλία Παρουσιάστηκε επίσης οι τρεις προσφορές τιμολόγησης που συνδέονται με αυτήν την ψηφιακή επανάσταση. Εδώ, η γαλλική ομάδα της ομάδας Air France – KLM Ξεχωρίζει από την παλιά λειτουργία λειτουργίας και τιμολόγησης προσφέροντας μια επανασχεδιασμένη τιμολόγηση, περισσότερο σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών της.

Πρωτα απο ολα, Air France Connect εισάγει ελεύθερη (όπως Delta Air Lines για παράδειγμα) επιτρέποντας σε όλους τους πελάτες της να ανταλλάσσουν μηνύματα σχετικά με τα άμεσα μηνύματα και άλλες εφαρμογές συζήτησης κοινωνικών δικτύων. Βρίσκουμε Whatsapp, Messenger Facebook, imessage Και Βυθός.

Στη συνέχεια διατίθενται στο εμπόριο δύο πακέτα. Η τιμή καθορίζεται σύμφωνα με την απόσταση που διανύθηκε από τη συσκευή μεταξύ του σημείου εκκίνησης και του προορισμού.

Το πακέτο “surfing” έχει τρεις διαφορετικές τιμές:

  • 3 ευρώ Για όλη τη διάρκεια της πτήσης στο δίκτυο Courrier Courrier
  • 5 EUR Για όλη τη διάρκεια της πτήσης στο δίκτυο μεσαίας ταχυμεταφορών
  • 18 EUR για όλη τη διάρκεια της πτήσης στο δίκτυο Long -Haul (και 8 EUR για μία μόνο ώρα σύνδεσης)

Σε μεγάλη απόσταση, το πακέτο μπορεί επίσης να ληφθεί με την ανταλλαγή μιλίων Ιπτάμενο μπλε. Ο χρόνος πτήσης λαμβάνεται έναντι 2.700 μίλια, ολόκληρη η πτήση ανταλλάσσεται έναντι 6.000 μιλίων.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη τιμολόγηση, Αεροπορική Γαλλία αφαιρεί την έννοια του όγκου δεδομένων που ανταλλάσσεται. Αυτή η τροποποίηση είναι πολύ θετική, ειδικά επειδή η προτεινόμενη τιμή είναι πραγματικά προσβάσιμη και λογική. Έτσι, Air France Connect αντικαθιστά την παλιά λειτουργία λειτουργίας εισάγοντας τον χρόνο σύνδεσης.

Το πακέτο “ρεύματος” συγκεντρώνει τα πλεονεκτήματα της δωρεάν συσκευασίας (ανταλλαγές άμεσων μηνυμάτων) και εκείνων του πακέτου “surf” με την ιδιαιτερότητα πουAir France Connect επιτρέπει βελτιωμένη συνδεσιμότητα (υψηλή ταχύτητα) Για να παρακολουθήσετε βίντεο στο ροή ή να κατεβάσετε αρχεία για παράδειγμα.

Αυτό το πακέτο είναι προσβάσιμο μόνο στο δίκτυο Long -Haul με το ρυθμό του 30 ευρώ (για ολόκληρη την πτήση) ή 10.000 μίλια που πετούν μπλε.

Εμπειρία στο σκάφος.

Δύσκολο να γνωρίζουμε πού είναι ακριβώς Αεροπορική Γαλλία Εξοπλισμός WiFi των συσκευών του. Παρ ‘όλα αυτά, η αεροπορική εταιρεία προχωρά καλά. Θα προσπαθήσουμε σύντομα να σας παρέχουμε μια λίστα με το αεροσκάφος (και τις αντίστοιχες εγγραφές τους).

Η λειτουργία είναι βέλτιστη. Η αεροπορική εταιρεία έκανε τα πάντα για να διευκολύνει την προσέγγιση.

Πρώτον, ο επιβάτης πρέπει να συνδεθεί στο δίκτυο ” Αεροσκάφος »Για να επωφεληθείτε από το WiFi. Το σύστημα είναι διαθέσιμο σε τηλέφωνα, tablet και υπολογιστές.

Τότε θα πρέπει να επιλέξετε το επιθυμητό πακέτο.

Σημείωση, επιβάτες Η πρώτη επωφεληθείτε από το συνολικό δωρεάν wifi στο σκάφος (στο πακέτο “stream”, για όλη τη διάρκεια της πτήσης – αυτό είναι ένα “δώρο” μιας αξίας του 30 ευρώΟυσία.

Εάν διανέμεται ένα κουπόνι ..

… Είναι πολύ πιθανό να συνδεθείτε με το όνομα και τον αριθμό του εισιτηρίου σας για να πάρετε δωρεάν.

Η σύνδεση είναι σταθερή, το wifi είναι αντιδραστικό. Μπορείτε εύκολα να συζητήσετε τις εφαρμογές άμεσης συζήτησης, αλλά και σερφάρετε στο Διαδίκτυο ή να ανταλλάξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα.

συμπέρασμα.

Βήμα βήμα, Αεροπορική Γαλλία θα έχει ένα στόλο πλήρως εξοπλισμένο με WiFi στο σκάφος.

Μέχρι το τέλος του 2020, μέσα σε δύο χρόνια, όλα τα μονοφωνικά και διώροφα αεροπλάνα που θα συνδεθούν.

Επιλέγοντας μια τιμολόγηση στον χρόνο πτήσης και όχι στον όγκο δεδομένων που ανταλλάσσεται, η αεροπορική εταιρεία επιτρέπει στους πελάτες της να ελέγχουν καλύτερα τη συνδεσιμότητά τους στο σκάφος. Σε πλήρη πτήση, το WiFi είναι αποτελεσματικό και προσβάσιμο.

Σίγουρα, η εταιρεία ήταν αργή για να την επιτύχει.

Παρ ‘όλα αυτά, φαίνεται να βλέπει τα πράγματα να γίνονται καλά ! ��

Η γέννηση του Tyler είναι blogger, σύμβουλος και εξαρτημένος για προγράμματα αφοσίωσης για αεροπορικές εταιρείες και αλυσίδες ξενοδοχείων. Ταξιδεύει τις τέσσερις γωνίες του πλανήτη, με ρυθμό εκατό πτήσεων ετησίως σε μαθήματα “πριν”, προκειμένου να προσφέρουν τις αναφορές των αναγνωστών που επικεντρώνονται στις αεροπορικές μεταφορές και τον υψηλό επίπεδο του ξενοδοχείου και έτσι να τους παρουσιάσουν τα νέα !