Χρησιμοποιήστε το Adobe Premiere Pro στο Mac – Apple Community, κατεβάστε το Adobe Premiere Pro CC 2023 (Free) – Clubic

Adobe Premiere Pro CC 2023

Το Premiere Pro αποδεικνύεται ότι αποτελεί σημαντικό αριθμό στον κόσμο της επεξεργασίας και δημοσίευσης βίντεο. Αυτό το λογισμικό, που παράγεται από την Adobe, προσφέρει μια πλήρη και φιλική πλατφόρμα, προσαρμοσμένο τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε άτομα. Διατίθεται για λήψη για Windows και MacOS, το Premiere Pro φτάνει σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών.

Χρησιμοποιήστε το Adobe Premiere Pro στο Mac

Συμβατότητα camcise με το iMovie Δεν βλέπω την πιο πρόσφατη βιντεοκάμερα Panasonic, AG-CX 10 . Είναι συμβατό με την ταινία I?? Κάποιος θα μπορούσε να μου απαντήσει? Και έχω την έκδοση Mac OS High Sierra 10.13.6 Σας ευχαριστώ συμβατότητα με την ταινία I [Τίτλος τροποποιήθηκε από τον κεντρικό υπολογιστή]

App adobe premiere δεν λειτουργεί πλέον στο Mac Hello έχω “Adobe Première – Element 10” και το οποίο δεν έχει λειτουργήσει από την τελευταία μου ενημέρωση. Δεν είναι συμβατό με 64 bits. Πώς να το επιστρέψετε. Το Mac OS Catalina είναι στην έκδοση 10.15.7 χρονολογείται από το τέλος του 2012. ευχαριστώ για τη βοήθεια . Adobe Première [Τίτλος τροποποιήθηκε από τον κεντρικό υπολογιστή]

Φόρτωση περιεχομένου της σελίδας

Το περιεχόμενο της σελίδας έχει φορτωθεί

Επίπεδο χρήστη: Επίπεδο 4

Όταν θέτουμε αυτό το είδος ερώτησης, το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε απευθείας τον εκδότη του εκδότη της αίτησης για να λάβετε την καλύτερη δυνατή απάντηση, εδώ για αυτήν την περίπτωση, δείτε την ενότητα MAC:

και επιπλέον:

Επίπεδο χρήστη: Επίπεδο 1

Γεια και ευχαριστώ,

Είχα συμβουλευτεί καλά αυτές τις σελίδες, αλλά στον ιστότοπο του εκδότη υπάρχουν πληροφορίες, αν όχι “αντιφατικές”, οι οποίες αμφιβάλλουν:

Επίσης, ήθελα να έχω τη γνώμη των ανθρώπων που θα μπορούσαν να δοκιμάσουν το λογισμικό με το οστό.

Επίπεδο χρήστη: Επίπεδο 4

ναι καταλαβαίνω.

Αλλά, σύμφωνα με τους συνδέσμους που έδωσα, αλλά και πάνω από όλα τα δικά σας συνδέσμους που παρέχονται, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η έκδοση 23 είναι συμβατή, από τότε που δοκιμάστηκαν, αλλά με ορισμένα αναγνωρισμένα σφάλματα, κάτω από το “γνωστό από” με παράκαμψη. Λέγεται επίσης ότι η έκδοση 22 δεν έχει δοκιμαστεί, γι ‘αυτό αναρωτιέμαι αν δεν μπορείτε απλώς να ενημερώσετε την έκδοση 23 ? Μπορεί να είναι η καλύτερη λύση (εκτός από ένα υπερβολικό κόστος, καθώς είναι συνήθεια στο Adobe. Ουσία

PS: Εάν όχι γιατί να μην δοκιμάσετε τον εαυτό σας στο Ventura, αν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξωτερικό δίσκο εκκίνησης στο Ventura, για να σας επιτρέψουμε να διατηρήσετε το τρέχον λειτουργικό σας σύστημα στο συνηθισμένο δίσκο εκκίνησης σας ?

Επίπεδο χρήστη: Επίπεδο 1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Πράγματι, θα ήταν το πιο απλό, αλλά εργάζομαι σε δύο έργα με άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στην έκδοση 22 και που δεν επιθυμούν να αναβαθμίσουν στην έκδοση 23. Πρέπει να μείνω στις 22 για συμβατότητα.

Αλλά σας ευχαριστώ ξανά.

PS: Θα δοκιμάσω εγκαθιστώντας το Ventura σε ένα εξωτερικό DD

Επίπεδο χρήστη: Επίπεδο 4

Σε αυτή την περίπτωση, επαναλαμβάνω αυτό που πρότεινα ακριβώς πάνω:

“PS: Εάν όχι γιατί να μην δοκιμάσετε τον εαυτό σας στο Ventura, αν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εξωτερικό δίσκο εκκίνησης στο Ventura, για να σας επιτρέψει να διατηρήσετε το τρέχον λειτουργικό σας σύστημα στον συνηθισμένο δίσκο εκκίνησης σας ?

Πώς να το αποκτήσετε: https: // apps.μήλο.com/fr/app/macos-ventura/id1638787999?MT = 12 “

Χρησιμοποιήστε το Adobe Premiere Pro στο Mac

Καλώς ήλθατε στην κοινότητα Apple Assistance Community

Ένα φόρουμ όπου οι πελάτες της Apple βοηθούν ο ένας τον άλλον με τα προϊόντα τους. Κάντε τα πρώτα σας βήματα με το αναγνωριστικό μήλου σας.

Υποσέλιδο μήλου

Αυτός ο ιστότοπος περιέχει πληροφορίες, σχόλια και απόψεις που δημοσιεύονται από τους χρήστες και παρέχονται μόνο ως ένδειξη. Η Apple μπορεί να παρέχει ή να προτείνει απαντήσεις ως πιθανή λύση σύμφωνα με τις παρεχόμενες πληροφορίες. Ωστόσο, κάθε πιθανό πρόβλημα μπορεί να περιλαμβάνει διάφορους παράγοντες που δεν περιγράφονται λεπτομερώς στις συζητήσεις από ένα ηλεκτρονικό φόρουμ. Κατά συνέπεια, η Apple δεν μπορεί να παράσχει καμία εγγύηση ως προς την αποτελεσματικότητα των λύσεων που προσφέρονται στα φόρουμ της κοινότητας. Η Apple αρνείται κάθε ευθύνη για τις πράξεις, τις παραλείψεις και τη συμπεριφορά οποιουδήποτε τρίτου σε σχέση με τη χρήση του ιστότοπού σας. Όλες οι δημοσιεύσεις και η χρήση του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου υπόκεινται στους όρους χρήσης της κοινότητας Apple Assistance Community. Μάθετε πώς διαχειρίζονται τα δεδομένα σας ..

Μπορείτε επίσης να κάνετε τις αγορές σας σε ένα κατάστημα Apple, τηλεφωνικά στο 0800 046 046 ή σε έναν εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή.

Adobe Premiere Pro CC 2023

Το First Pro είναι μη γραμμικό λογισμικό επεξεργασίας εικονικού βίντεο.

Star Star Star Star Star
3.8 (5177 σημειώσεις)
File_download 58062 (30 μέρες)
Η σύστασή σας έχει ληφθεί υπόψη, σας ευχαριστώ !

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, κάντε κλικ εδώ

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες

Επωφεληθείτε από το Avast

Προκειμένου να λάβετε υπόψη τη γνώμη σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ:
Επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ

Το First Pro, Adobe, είναι ισχυρό και καινοτόμο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για μικρές μορφές όπως βίντεο για κοινωνικά δίκτυα ή παραγωγές UHD. Είναι πρωταρχικός εργολάβος με ειδικούς σε ειδικά εφέ (After Effects), ήχο (ακρόαση), κωδικοποίηση (κωδικοποιητής μέσων) και μοντελοποίηση 3D (After Effects). Διατίθεται για λήψη σε Windows και Mac, Premiere Pro Shine σε συναρμολόγηση και ειδικά εφέ.

Γιατί να κατεβάσετε το Adobe Premiere Pro CC 2023 ?

Το Premiere Pro αποδεικνύεται ότι αποτελεί σημαντικό αριθμό στον κόσμο της επεξεργασίας και δημοσίευσης βίντεο. Αυτό το λογισμικό, που παράγεται από την Adobe, προσφέρει μια πλήρη και φιλική πλατφόρμα, προσαρμοσμένο τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε άτομα. Διατίθεται για λήψη για Windows και MacOS, το Premiere Pro φτάνει σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε το έργο σας από την αρχή μέχρι το τέλος με αυτό το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο. Εισαγωγή, με ή χωρίς κωδικοποίηση, εικόνες, βίντεο και άλλα αντικείμενα σε αρθρωτές συναδέλφους για να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας σε ένα παραδοσιακό χρονοδιάγραμμα. Το τελευταίο αποτελείται από ήχο, βίντεο και υπότιτλους. Μπορείτε να εξαγάγετε τα συγκροτήματα σας με τη μορφή της επιλογής σας, το λογισμικό που προσφέρει ένα πλήθος επιλογών για τη δημιουργία διαφόρων περιεχομένου. Το τελευταίο κυμαίνεται από μορφές για κοινωνικά δίκτυα έως προβολές κινηματογράφου. Τα απαραίτητα εργαλεία, όπως οι μεταβάσεις, τα αποτελέσματα, η σταθεροποίηση και η βαθμονόμηση, είναι στη διάθεσή σας για να επιτύχετε το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα. Οι τρέχουσες μορφές ήχου και βίντεο και κωδικοποιητές βίντεο υποστηρίζονται, όπως και οι υψηλότεροι ορισμοί, όπως το 8K. Σημειώστε, ωστόσο, ότι μια μυϊκή διαμόρφωση είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της συναρμολόγησης υγρών σε όλες τις περιπτώσεις και την άνετη εξαγωγή του έργου.

Στην έκδοση συνδρομής, η First Pro επεκτείνει τα συνεργατικά χαρακτηριστικά που βασίζονται στο σύννεφο. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να κατεβάσουν τις διάφορες βόλτες και να ληφθούν από ένα έργο. Επιπλέον, η υπηρεσία πλαισίου.Το IO είναι ενσωματωμένο στη λύση Adobe μέσω ενός plug-in.

Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί ότι το πρώτο pro είναι μέρος της Adobe Creative Cloud Suite, επιτρέποντας πραγματική διασύνδεση με άλλο λογισμικό από τη σουίτα. Έτσι, μπορείτε να εισαγάγετε μια έκδοση ή μια ρετουσάρισμα του Photoshop, τα ειδικά εφέ μετά από εφέ ή τα ακουστικά ακρόασης.

Διάφορα χαρακτηριστικά που προσφέρονται από το Adobe ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη, η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται μέσω των ενημερώσεων λογισμικού για βέλτιστη χρήση και εκμετάλλευση.