Κατεβάστε δωρεάν το Adobe Photoshop Lightroom στο Futura, το Adobe Photoshop Lightroom Classic Book, The | Ινδικό

Adobe Photoshop Lightroom Classic Book, The

Adobe Photoshop Lightroom (πρώην Adobe Lightroom CC για Δημιουργικό σύννεφο) είναι το λογισμικό ρετουσάρισμα εικόνων και φωτογραφιών. Ονομάζεται επίσης επεξεργαστής φωτογραφιών, αυτός ο τύπος λογισμικού σάς επιτρέπει να αγγίξετε τις φωτογραφίες σας για να βελτιώσετε ή να τις μεταμορφώσετε όπως επιθυμείτε. Ενσωματώνει επίσης εργαλεία διαχείρισης βιβλιοθηκών που θα σας επιτρέψουν να ταξινομήσετε και να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας και ακόμη και να τα μοιραστείτε. Προσβάσιμο τόσο στους ερασιτέχνες φωτογράφους όσο και στο πιο έμπειρο, Adobe Photoshop Lightroom σας επιτρέπει να εργάζεστε κάθε φωτογραφία ξεχωριστά ή από παρτίδα.

Κατεβάστε το Adobe Photoshop Lightroom

Adobe Photoshop Lightroom (πρώην Adobe Lightroom CC για Δημιουργικό σύννεφο) είναι το λογισμικό ρετουσάρισμα εικόνων και φωτογραφιών. Ονομάζεται επίσης επεξεργαστής φωτογραφιών, αυτός ο τύπος λογισμικού σάς επιτρέπει να αγγίξετε τις φωτογραφίες σας για να βελτιώσετε ή να τις μεταμορφώσετε όπως επιθυμείτε. Ενσωματώνει επίσης εργαλεία διαχείρισης βιβλιοθηκών που θα σας επιτρέψουν να ταξινομήσετε και να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας και ακόμη και να τα μοιραστείτε. Προσβάσιμο τόσο στους ερασιτέχνες φωτογράφους όσο και στο πιο έμπειρο, Adobe Photoshop Lightroom σας επιτρέπει να εργάζεστε κάθε φωτογραφία ξεχωριστά ή από παρτίδα.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Adobe Lightroom στη δοκιμαστική του έκδοση, η άδεια είναι διαθέσιμη με τη μορφή συνδρομής. MultiplateForm και στα γαλλικά, είναι διαθέσιμο για PC, Windows και Mac στην κλασική έκδοση, αλλά και για κινητές πλατφόρμες σε εφαρμογή για Android και iOS (iPhone, iPad).

Το Adobe Photoshop Lightroom είναι ένα από τα λογισμικά της Adobe Suite. Πολύ ισχυρή, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών: καταλογογράφηση φωτογραφιών και επεξεργασία εικόνων, διαχείριση χρωμάτων, καλλιέργεια, επεξεργασία κορεσμού, ρύθμιση αντίθεσης, προγραμματισμός προκαθορισμένων ενεργειών, εξαγωγής φωτογραφιών κ.λπ.

Πώς λειτουργεί το Adobe Photoshop Lightroom ?

Από τις ακατέργαστες φωτογραφίες σας σε ακατέργαστη μορφή, το Adobe Photoshop Lightroom σας επιτρέπει να δώσετε στυλ στα πλάνα σας. Διευκολύνει επίσης την οργάνωση της συλλογής φωτογραφιών σας και σας επιτρέπει να εφαρμόζετε εφέ και θεραπείες σε όλες τις φωτογραφίες ενός αρχείου ή ενός καταλόγου. Σημειώστε ότι το λογισμικό υποστηρίζει μεγάλο αριθμό μορφών αρχείων και κάμερες εισαγωγής.

Υπεύθυνος φωτογραφίας

Το Photoshop Lightroom Photo Manager είναι διαισθητικό και πολύ καλά μελετημένο. Πράγματι, το λογισμικό διευκολύνει την επιλογή των φωτογραφιών για εισαγωγή και ανίχνευση διπλότυπων έτσι ώστε να μην υπερφορτώνει το αρχείο σας.

Κατάλογος φωτογραφιών στο Lightroom

Μόλις εισαχθούν οι εικόνες, οι χρήστες μπορούν εύκολα να ταξινομήσουν και να φιλτράρουν τις φωτογραφίες για να τις βρουν γρήγορα: ταξινομώντας κατά ημερομηνία προσθήκης, άλμπουμ, κάμερες, λέξεις -κλειδιά ή σημειώσεις (αν έχετε ήδη κάνει μια πρώτη θεραπεία).

Αλλά αυτό δεν είναι όλο, το Lightroom έχει ένα πολύ πρακτικό εργαλείο, το Adobe Sensei, το οποίο επιτρέπει την ταξινόμηση και την έξυπνη εμφάνιση των εικόνων σας (εικόνες με ένα άτομο, εικόνες της θάλασσας, του βουνού κλπ.) Πολύ χρήσιμο όταν έχετε πολλές φωτογραφίες και θέλετε να τις ταξινομήσετε.

Εάν έχετε βρει τη φωτογραφία που θέλετε να αγγίξετε, απλά επιλέξτε την και κάντε δεξί κλικ για να ξεκινήσετε το εργαλείο post -treatment στον ειδικό χώρο εργασίας.

Λειτουργίες ρετουσάρου εικόνας

Με το Adobe Photoshop Lightroom έχετε πρόσβαση σε πολλές δυνατότητες ρετουσαρίσματος εικόνων και φωτογραφιών: καλλιέργεια, πριν/μετά από σύγκριση, φίλτρα (έκθεση, σκιές, αντίθεση, χρώματα, σιτηρά κ.λπ.), χρώματα (ισορροπία λευκού, πιπέτα, θερμοκρασία, σκιά, κορεσμός, δόνηση κ.λπ.Ουσία. Είτε στην οθόνη του υπολογιστή σας είτε στο tablet σας, οι διαφορετικές ρυθμίσεις είναι εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα ρυθμιστικά για να προσαρμόσετε με ακρίβεια τα διαφορετικά αποτελέσματα. Και αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο, επιλέξτε τη λειτουργία Auto όταν έρχεται, για να δώσετε στο λογισμικό για να κάνετε τις βέλτιστες διαμορφώσεις.

Χρωματομετρική ρετουσάρισμα με Lightroom

Σημειώστε ότι, Φωτοστέφανο, Το Adobe Photoshop Lightroom ενσωματώνει ένα μη καταστρεπτικό σύστημα ρετουσαρίσματος που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τα έργα σας διατηρώντας ταυτόχρονα τις αρχικές φωτογραφίες, αλλά δεν προσφέρει σύστημα στρώματος. Επομένως, πρέπει να σκεφτείτε να ακυρώσετε τις αλλαγές σας εάν αυτές δεν σας ταιριάζουν.

Το Lightroom ενσωματώνει φιλικά και εύκολα εργαλεία Retouching Access -Access. Αλλά αυτό δεν είναι όλο ! Το λογισμικό ενσωματώνει ένα AI (τεχνητή νοημοσύνη) που σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε ορισμένες ρυθμίσεις, όπως η φωτεινότητα ή η ισορροπία χρώματος για παράδειγμα. Η εφαρμογή είναι πολλαπλασιασμένη (κινητά ή υπολογιστής) Μπορείτε να ανοίξετε τις εικόνες σας οποιασδήποτε συσκευής χάρη στον δημιουργικό λογαριασμό σας και το ρετουσάρισμα σας μεταβιβάζονται (συγχρονισμένα) σε όλες τις συσκευές σας. Αυτό το online backup απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το κύριο πλεονέκτημα του Lightroom είναι, φυσικά, η ανάπτυξη των φωτογραφιών σας σε ακατέργαστη μορφή με πιθανή ρύθμιση των εικόνων (χρώματα και λευκά υπόλοιπα ειδικότερα.Ουσία. Θα βρείτε επίσης ένα εργαλείο διαχείρισης διαφανειών. Και, φυσικά, το Lightroom μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κοινού στο Φωτοστέφανο !

Όπως το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού Adobe και άλλου λογισμικού επεξεργασίας εικόνων, πρέπει να εξάγετε τις εικόνες σας αντί να τις αποθηκεύσετε. Μπορείτε να τα εξαγάγετε στο JPG, TIFF, PSD (Photoshop), PNG, DNG μορφή ή ακόμα και στην αρχική μορφή (η ακατέργαστη μορφή γενικά). Εκτός από τη μορφή, μπορούν να οριστούν άλλες παράμετροι εξαγωγής: διαστάσεις, ανάλυση, χρωματομετρικός χώρος κ.λπ. Σημειώστε ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτές τις ρυθμίσεις για να τις επαναχρησιμοποιήσετε αργότερα.

Το Lightroom δημιουργεί επίσης ένα προκαθορισμένο σύστημα που μπορείτε να αποθηκεύσετε και να εξαγάγετε με τη μορφή καταλόγου. Αυτές οι προεπιλογές είναι στην πραγματικότητα ρυθμίσεις και παράμετροι (φως, αντίθεση, διόρθωση χρώματος, ισορροπία λευκού. ) ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε σε μορφή .lrtemplate και χρήση σε κάθε φωτογραφία για εξοικονόμηση χρόνου. Σημειώστε ότι πολλοί φωτογράφοι και σχεδιαστές γραφικών μοιράζονται τον κατάλογό τους στο Διαδίκτυο.

Πώς να κατεβάσετε το Adobe Photoshop Lightroom ?

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Lightroom Classic Trial δωρεάν για υπολογιστές που είναι εξοπλισμένοι με Windows 10 με 4 GB μνήμης RAM, Mac OS 10.13 ή αργότερα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την εφαρμογή για κινητά για smartphones και tablet του Android 5.0 ή υψηλότερα και iPhone και iPad (iOS 12.3 ή ανώτερο). Σημειώστε ότι συνιστάται η χρήση ενός tablet για καλύτερη ορατότητα της εργασίας.

Σημειώστε ότι υπάρχουν δύο εκδόσεις του Lightroom: Lightroom Classic, Edition Only on PC (πρώην Lightroom CC, που περιλαμβάνεται μόνο σε δημιουργικές προσφορές σύννεφων) και Lightroom, η εφαρμογή πολλαπλών σύννεφων (διαθέσιμη στη συνδρομή από μόνη της). Και για τους δύο θα βρείτε πολλά μαθήματα στον ιστότοπο Adobe καθώς και πολλές διαδικτυακές κατάρτιση για να μάθουν να κυριαρχούν τα πολλά χαρακτηριστικά λογισμικού.

Το Adobe Photoshop Lightroom περιλαμβάνεται στις συνδρομές Δημιουργικό σύννεφο Από τον συντάκτη Adobe. Χάρη στον χώρο αποθήκευσης cloud (online backup της εργασίας) έχετε πρόσβαση στην εργασία σας και τα αρχεία σας από οπουδήποτε οπουδήποτε. Μην διστάσετε να κατεβάσετε την έκδοση δοκιμής Lightroom για να σας δώσουμε γνώμη σχετικά με τις λειτουργίες του λογισμικού και να αποφασίσετε να λάβετε ή όχι μια συνδρομή.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τις προσφορές συνδρομής Adobe Creative Cloud Plan Plan για απεριόριστη πρόσβαση στο Adobe Photoshop Αλλά και το Adobe Lightroom.

Προδιαγραφές

Τελευταία ενημέρωση 11 Σεπτεμβρίου 2023
Αδεια Επίδειξη
Λήψεις 159 (τελευταίες 30 ημέρες)
Συγγραφέας Πλίθα
Λειτουργικά συστήματα Windows, MacOS, Android, iOS iPhone / iPad
Κατηγορία φωτογραφία

Adobe Photoshop Lightroom Classic Book, The

 • Adobe Photoshop Lightroom Classic Book, ο αριθμός εικόνας 0

Image.Rakuten.KOBO

Τα ψηφιακά βιβλία Indigo προσφέρονται στο Kobo.com.

Απλά συνδέστε ή δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό KOBO για να ξεκινήσετε. Διαβάστε ψηφιακά βιβλία για οποιονδήποτε αναγνώστη kobo ή με την δωρεάν εφαρμογή Kobo.

Γιατί Kobo?

Με περισσότερα από 6 εκατομμύρια ψηφιακά βιβλία στο καλύτερο στον κόσμο, το Kobo σας προσφέρει έναν εντελώς νέο κόσμο ανάγνωσης. Πάρτε τις αναγνώσεις σας και συσσωρεύστε πόντους με κάθε αγορά.

Λεπτομέρειες της προώθησης

* Προσφορά σε ισχύ από τις 21 Αυγούστου έως την 1η Οκτωβρίου 2023 σε καταστήματα στον Καναδά (εξαιρουμένων των παραγγελιών σε ειδησεογραφικά σημεία) και στο Indigo.Αγοράζεται από 30 $.00 ή περισσότερα επιλέξιμα αντικείμενα, πριν από τους φόρους, αλλά μετά τις εφαρμοστέες εκπτώσεις και την ανταλλαγή σημείων προνομίων. Το ελάχιστο ποσό αγοράς αποκλείει τις δωρεές στο Ίδρυμα Indigo για την αγάπη για την ανάγνωση και τα προϊόντα θεμελίωσης, τις κάρτες δώρων, τους εραστές και τα έξοδα αποστολής. Η επιλογή που προσφέρεται στο κατάστημα και στο διαδίκτυο μπορεί να ποικίλει.

 • Βοήθεια
 • Αποστολή και σχόλια
 • Βρες ένα κατάστημα
 • Συχνές ερωτήσεις
 • Δραστηριότητες και εμπειρίες
 • Καριέρα
 • Δώστε μας τη γνώμη σας
 • Προσεκτικός.Οτι
 • Βιώσιμη ανάπτυξη
 • Ποικιλομορφία και ένταξη
 • Ίδρυμα Indigo για την αγάπη της ανάγνωσης
 • Η επιχείρησή μας
 • Προμηθευτές και συγγραφείς
 • Πωλήσεις σε εταιρείες
 • Υπενθυμίσεις προϊόντων

Εγγραφείτε για να λάβετε τα email μας

Μείνετε στην επιφυλακή για τις αποκλειστικές μας προσφορές, τις συστάσεις του βιβλίου μας και πολλά άλλα. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από τη λίστα ανά πάσα στιγμή.