Acer vs Asus – ποια είναι η καλύτερη μάρκα? | Shoptize, Comparison Computer Acer Aspire 3 A315 53 vs Asus ZenBook S UX391UA |: Smartphone, Tablet και Computer Comparator

Σύγκριση Computer Acer Aspire 3 A315 53 vs Asus Zenbook S UX391UA

Άλλα μοντέλα φορητού υπολογιστή ? Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά των φορητών υπολογιστών.

Acer ή Asus, ποια μάρκα είναι η καλύτερη?

Acer ή Asus, ποια μάρκα είναι η καλύτερη;

Όταν αγοράζετε έναν υπολογιστή ASUS, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε εξαρτήματα ποιότητας σε λογική τιμή. Υψηλές υπολογιστές όπως η προσφορά σειράς ROG Επεξεργαστές 9ης γενιάς i7. Επιπλέον, οι κάρτες γραφικών RTX 2080 δεν είναι πολύ πίσω. Είναι σε θέση να ικανοποιήσουν οποιονδήποτε παίκτη.

Εάν είστε μεταξύ της αγοράς ενός υπολογιστή Acer ή Asus, λάβετε υπόψη ότι τα αντίγραφα του λειτουργικότητα Ασού απο συστατικά έτοιμος τελευταία γενιά, συμπεριλαμβανομένου του n στο δικό τους υπολογιστές για Λιγότερο απαιτητικά καθήκοντα. Και τα δυο Zenbook Pro Duo όπως και’ Asus Vivobook, Παρά το γεγονός προορισμένος Έχω Λειτουργία λιγότερο απαιτητικών καθηκόντων απο κάρτες γραφικών ικανός Δ ‘ να προσφέρω ένα πολύ καλή απόδοση, ξεχωρίζω; GTX 1080 Ή GTX 1050, μεταξύ άλλων.

Κορυφαία σχεδίαση στο Asus

Ενώ η Enter είναι μια εταιρεία που αναλαμβάνει συνεχώς κινδύνους όσον αφορά την καινοτομία, Ο Αντιλήψεις για Η Asus λαμβάνει καλύτερη κριτική, Ακόμα κι αν αυτές οι αντιλήψεις κάνουν τους φορητούς υπολογιστές τους πιο ακριβούς.

Οι ισχυρές και ισχυρές αντιλήψεις του επιτρέπουν στο εμπορικό σήμα να ξεχωρίζει από τον διαγωνισμό. Επιπλέον, προσφέρει η Asus συστήματα ψύξης πιο αποτελεσματικός στο L ‘ μαζί. Η μάρκα έχει λάβει διάφορα βραβεία, όπως τα Βραβεία Computex 2018, για σχέδια σειρές όπως το ROG και το ZenBook Pro.

Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις δύο μεγαλύτερες μάρκες φορητών υπολογιστών, Acer και Asus. Οι δύο μάρκες έχουν σημαντική παρουσία στην αγορά από τα τέλη της δεκαετίας του ’90. Έχουν ομοιότητες, όπως η χρήση του λειτουργικού συστήματος των Windows, μετασχηματισμός σημάδια ένα στις αδυναμίες του άλλου.

Θέλετε η επόμενη αγορά σας να είναι επιτυχία Αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Acer ή Asus? Συνεχίστε να διαβάζετε και να μάθετε ποια από τις δύο μάρκες είναι το πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Πώς είναι το Acer καλύτερο από την Asus?

Περισσότερο πνεύμα αποθήκευσης και καινοτομίας στο Acer

Ας ξεκινήσουμε με το αποθήκευση. Η διαφορά εδώ είναι αξιοσημείωτη, ενώ οι σκληροί δίσκοι του Acer μπορούν να φτάσουν μέχρι και 500 GB μνήμης, η Asus διαχειρίζεται μόνο 320 GB.

Αυτό που είναι πολύ γιορτάζεται είναι δικό του καινοτόμος φύση. Θα μπορούσατε να πείτε ότι αν η Asus τείνει να επικεντρωθεί περισσότερο στην κομψότητα του σχεδιασμού, ο Acer νοιάζεται για την άνεση. Ένα παράδειγμα αυτού μπορεί να είναι η σειρά τους Γρήγορους φορητούς υπολογιστές. Με αυτό, κατάφερε να ενσωματώσει μια οθόνη 15,6 -ιντσών και ένα πλαίσιο 0,35 ιντσών, σε έναν υπολογιστή που ζυγίζει μόνο 900 γραμμάρια.

Ο Acer ήταν επίσης πρωτοπόρος προσφέροντας υπολογιστές παιχνιδιών που δεν ήταν βαρύ και θα μπορούσαν να είναι μεταφερόμενος αναπαυτικά.

Μια άλλη καινοτομία που πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι η Σύστημα υγρού. Το τελευταίο αποτελείται από ψύξη που παρέχεται από έναν ανεμιστήρα. Αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ αποτελεσματική για τους υπολογιστές που μπορούν να ζεσταθούν γρήγορα,

Η αλήθεια είναι ότι από την άποψη της καινοτομίας, δεν υπάρχει αμφιβολία μεταξύ Acer ή Asus.

Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών ACER

Εξυπηρέτηση πελατών, κατά τηλέφωνο, είναι ένα άλλο σημείο που συχνά εκτιμάται από τον Acer. Η μάρκα, εκτός από την αναμενόμενη γάτες, ή τις γραμμές βοήθειας σε κοινωνικά δίκτυα, προσφορές μαθήματα στο κανάλι του YouTube όπου εξηγείται βήμα προς βήμα πώς να λύσουμε τα πιο συνηθισμένα προβλήματα. Σαν να μην ήταν αρκετό, όταν γίνετε χρήστης ACER, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από την εικονική κοινότητα.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να τονίσουμε για το πώς η Acer φροντίζει τους χρήστες του είναι ότι αν και πολλοί από τους υπολογιστές του έχουν μια εγγύηση, μερικά από τα υψηλότερα μοντέλα φτάνουν μέχρι 3 χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, η ASUS συχνά επικρίνεται για να παρέχει μέτρια εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου. Το ίδιο δεν συμβαίνει με την επαφή μέσω του ιστού, επειδή τρέχει άπταιστα.

Όσον αφορά τις εγγυήσεις στην Asus, δεν είναι τόσο γενναιόδωρες όσο ο αντίπαλός τους, το μέγιστο είναι γενικά ένα έτος, χωρίς να καλύπτει όλες τις τυχαίες ζημιές. Εάν η εγγύηση είναι προτεραιότητα και αμφιβάλλετε τι είναι καλύτερο, acer ή asus, η επιλογή του πρώτου θα ήταν η πιο λογική.

Όπως μπορούμε να δούμε, οι δύο υπολογιστές έχουν τα ελαττώματά τους και τα πλεονεκτήματά τους. Αυτό που μπορούμε να σας προτείνουμε είναι ότι εάν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το φορητό υπολογιστή σας για να παίξετε βιντεοπαιχνίδια, Το Acer είναι το πράγμα σας. Από την άλλη πλευρά, εάν ο στόχος σας είναι να το χρησιμοποιήσετε για εργασίες στο χώρο εργασίας, η καλύτερη επιλογή είναι Ασού. Να θυμάστε ότι Καλύτερες προσφορές του Acer ή της Asus βρίσκονται μόνο στο Καταστρέφω. Περιμένουμε!

Σύγκριση Computer Acer Aspire 3 A315 53 vs Asus Zenbook S UX391UA

Acer Aspire 3 A315-53

Αξιοθαύμαστο κομψότητα και χαρακτηριστικά. Μια δομή φινέτσας και ένα θαυμάσιο απτικό φινίρισμα επιβάλλει ρεαλιστικό σχεδιασμό. Μια πραγματικά εντυπωσιακή τεχνολογία. Σχεδιασμένο για να σας επιτρέψει να παραμείνετε ενεργοί, συγκεντρωμένοι και σε κίνηση, το Aspire 3 διαθέτει τεχνολογία που προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής σας.

Φινέτσα. Αισθητική. Εξουσία. Το ZenBook συγκεντρώνει όλες αυτές τις ιδιότητες και πολλά άλλα ! Η κομψότητα της θα είναι ευθεία στην καρδιά και θα σας δώσει μια καλή εμφάνιση, όπου κι αν πάτε. Επωφεληθείτε από το παραγωγικό σας δυναμικό χάρη στη συμπαγής μορφή, την ισχυρή απόδοση και τις πολυάριθμες επιλογές συνδεσιμότητας. Επιπλέον, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του ξεχειλίζει με καινοτομίες με ιδιαίτερα το μεντεσέ ergolift, ξεχωρίζει, ενώ σας βοηθά να εργάζεστε με τη μεγαλύτερη άνεση. ZenBook S: Ο φορητός υπολογιστής που σας αξίζει

Διαστάσεις:
Ύψος 21 mm
Πλάτος 381.6 mm
Βάθος 262,8 mm
Διαστάσεις:
Ύψος: 1,29 cm
Πλάτος: 31,1 cm
Βάθος: 21,3 cm
Βάρος :
Βάρος (περίπου.) 2.10 kg
Βάρος :
Με αντι-ανακλαστική οθόνη: Περίπου 1 kg
Με λαμπρή οθόνη επικάλυψης: περίπου 1,05 kg
Επεξεργαστής:
Intel® Core ™ I3-7020U Dual Core ™ 2.30 GHz Επεξεργαστής

Επεξεργαστής:
Επεξεργαστής Intel® Core ™ I7-8550U
Τέσσερις πυρήνες 1,8 GHz με Turbo Boost (έως 4.0 GHz) και 8 MB cache
Επεξεργαστής Intel® Core ™ I5-8250U
Τέσσερις πυρήνες 1,6 GHz με Turbo Boost (έως 3,4 GHz) και 6 MB cache

Μνήμη:
4 GB DDR4 μνήμη RAM
Μνήμη:
8/16 GB RAM LPDDR3 στα 2.133 MHz

Οθόνη:
Μέγεθος οθόνης 39,6 cm (15,6 “)
Τύπος οθόνης LCD
Λειτουργία οθόνης HD
Τεχνολογία προβολής LED
Ανάλυση οθόνης 1366 x 768

Οθόνη:
4K UHD 4K οθόνη αφής (3840 x 2160) Ρετρό οπίσθιο φωτισμό 16: 9 13,3 ίντσες με λαμπρή επίστρωση (μόνο μπλε ναυτικό)
Full HD μη-tactile οθόνη (1920 x 1080) ρετρό γλιστρά από 13,3 ίντσες 16: 9 με λαμπερή επίστρωση
(1920 x 1080) ρετρό οπίσθιο φωτισμό 13,3 ίντσες 16: 9 με αντι-ανακλαστική επίστρωση (Navy Blue μόνο)
5,9 mm τελικό πλαίσιο με αναλογία οθόνης/συσκευής 85 %
100 % srgb χρωματικός χώρος
Μεγάλη γωνία όρασης στους 178 °
Τεχνολογία φροντίδας ματιών Asus με 30 % λιγότερο μπλε φως

Κάρτα γραφικών :
NVIDIA® GEFORCE® MX130 με 2 GB αφιερωμένη μνήμη
Κάρτα γραφικών :
Intel® UHD 620 Ενσωματωμένη κάρτα γραφικών
Αποθήκευση :
SSD PCIE® 1 έως / 512 GB
SSD SATA3 256 GB

Μπαταρία:
Αριθμός κυττάρων: 3 κύτταρα
Χημική σύνθεση μπαταρίας: ιόν λιθίου (Li-ion)
Χωρητικότητα μπαταρίας: 3246 MAH
Μέγιστη διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας: 7 ώρες (ες)

Μπαταρία:
Μπαταρία λιθίου-πολυμερούς 50 WH
Λειτουργικό σύστημα :
Οικογένεια Windows 10 64-bit

Λειτουργικό σύστημα :
Επαγγελματίες των Windows 10
(Η ASUS συνιστά Windows 10 Professional)
Οικογένεια των Windows 10

★★★★★5.0/5, 1 κριτική Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σημείωση

Το εμφανιζόμενο σημείωμα είναι ο μαθηματικός μέσος όρος των σημειώσεων των απόψεων που συλλέγονται από 1001mobiles.FR στις διαφορετικές τοποθεσίες. Οι απόψεις δεν είναι εξαντλητικές. [Κλείσε]

★★★★★

Πολύ καλά

Jean-Patrick, ειδοποίηση που δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2020

Όσον αφορά το ACER ASPIRE 3 A315-53-C41B-CELERON 3867U / 1.8 GHz – Win 10 Family 64 Bits – 4 GB RAM – 1 έως HDD – 15.6 “TN 1366 x 768 (HD) – HD Graphics – WI -FI – Μαύρο υαλοειδές – πληκτρολόγιο: Γαλλικά

Αυτός ο υπολογιστής άλλαξε τη ζωή μου. Διαβάστε την κριτική στο FNAC.com

★★★★★5.0/5, 1 κριτική Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σημείωση

Το εμφανιζόμενο σημείωμα είναι ο μαθηματικός μέσος όρος των σημειώσεων των απόψεων που συλλέγονται από 1001mobiles.FR στις διαφορετικές τοποθεσίες. Οι απόψεις δεν είναι εξαντλητικές. [Κλείσε]

★★★★★

Όμορφη και ισχυρή περιορισμένη σύνδεση

Luba, γνώμη που δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2019
Όσον αφορά την εξαιρετικά φορητή PC Asus ZenBook S UX391UA-EG007R 13.3 ”

Πολύ ικανοποιημένος με το προϊόν, η Asus υποχρεώνει. Μικρό μειονέκτημα, περιορισμένους συνδετήρες και που απαιτεί κόμβους. Διαφορετικά, διαβάστε τα πάντα καλά την κριτική στο FNAC.com

Άλλα μοντέλα φορητού υπολογιστή ? Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά των φορητών υπολογιστών.

Για να βρείτε το φορητό υπολογιστή σας:
Πρόσβαση στον συγκριτή φορητού υπολογιστή μας
Συμβουλευτείτε τις συμβουλές μας για την επιλογή ενός φορητού υπολογιστή

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση. Μάθε περισσότερα