Καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα 7 -θέσεων – DeLuc Group, Volkswagen ID. Buzz: Μια νέα πιο ισχυρή έκδοση 7 -θέτη – ψηφιακή

Id Volkswagen. Buzz: Μια νέα πιο ισχυρή έκδοση 7 -θέτη

Ακολουθήστε όλα τα ψηφιακά νέα στο Google News

Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα 7 -θέσεων για αγορά

Στο παρελθόν, αν αναζητούσατε το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο και χρειάζεστε επτά θέσεις, δεν είχατε πολλές επιλογές. Σήμερα, ωστόσο, υπάρχει ένα καλό φάσμα ηλεκτρικά οχήματα επτά θέσεων.

Ο αυξανόμενος αριθμός τους οφείλεται εν μέρει στη ζήτηση, στην εξέλιξη της νομοθεσίας, της τεχνολογικής προόδου και του χαμηλότερου κόστους. Πολλές μάρκες, όπως η Volkswagen και η Peugeot, έχουν επίσης επιταχύνει την ανάπτυξη και ανάπτυξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων επτά θέσεων με καθίσματα στο πίσω μέρος των ηλεκτρικών φορέων τους.

Δεν περιορίζεστε στη χρησιμότητα εάν χρειάζεστε επτά θέσεις, χάρη στις επιλογές πολυτελών εταιρειών όπως η Tesla και η Mercedes-Benz-διαβάζουν τα εξής για να ανακαλύψετε τις καλύτερες οικολογικές επιλογές σε επτά μέρη προς πώληση στη Γαλλία σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των SUVs, minivans και ηλεκτρικά φορτηγά.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα επτά θέσεων

Mercedes EQB

Το Mercedes EQB Seven -Seater SUV έχει μια σειρά 420 χλμ

Το Mercedes-Benz EQB είναι μία από τις πιο λογικές επιλογές. Αυτή είναι μια καθαρά ηλεκτρική έκδοση του πολύ ρεαλιστικού Mercedes GLB, που σημαίνει ότι μοιράζεται το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού και την ίδια ικανότητα μεταφοράς επιβατών. Η σειρά των καθισμάτων το πιο πίσω είναι κατάλληλη μόνο για παιδιά, αλλά υπάρχει αρκετός χώρος παντού, έτσι ώστε οι περισσότεροι ενήλικες να εγκατασταθούν άνετα εκεί.

Συμπεριφέρεται επίσης όπως το βενζίνη GLB, ενώ η μπαταρία 66,5 kWh της δίνει μια πολύ λογική αυτονομία των 420 χλμ. Αυτό θα πρέπει να είναι περισσότερο από επαρκές για καθημερινά οικογενειακά καθήκοντα – αλλά αν είστε επιφυλακτικοί σε ένα μεγαλύτερο ταξίδι, υποστηρίζει το γρήγορο φορτίο 100kW DC που μπορεί να επαναφορτίσει την μπαταρία στο 80 τοις εκατό της χωρητικότητάς της σε περίπου 30 λεπτά. Εάν δεν χρειάζεστε επτά θέσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στα άλλα καλύτερα ηλεκτρικά SUV της στιγμής.

Μοντέλο Tesla x

Το Tesla Model X είναι η επιλογή των επτά θέσεων που πρέπει να κάνετε αν βρίσκεστε στην κορυφαία άκρη της τεχνολογίας

Αντί να χτίσει ένα τετράγωνο κουτί και να το γεμίσει με καθίσματα, ο Tesla έχει αναλάβει τη λεπτή σιλουέτα του μοντέλου μοντέλου, ενισχυμένο με υψηλό εναιώρημα και διαθέτει ένα ζευγάρι οπίσθιων πτερυγίων Falcon Wing S ‘.

Η εμφάνιση και η τεχνολογία του μοντέλου Tesla μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο αγάπης ή μίσους, αλλά δεν μπορεί κανείς να δυσφημίσει τις ικανότητές του. Αγοράστε την παραλλαγή διπλή παραλλαγή καταχώρησης και θα επωφεληθείτε από μέγιστο εύρος 560 χλμ. Και χρόνος 0 έως 100 km/h από 3,8 δευτερόλεπτα. Εάν επιλέγετε την εκδοχή ναυαρχίδας, αυτό το τελευταίο σχήμα πέφτει σε 2,5 δευτερόλεπτα – και θα είστε πάντα σε θέση να ταξιδέψετε περισσότερα από 480 χλμ. Σε ένα φορτίο.

Mercedes EQV

Το Mercedes-Benz EQV προσφέρει μια σειρά από 320 χλμ

Το Mercedes-Benz EQV είναι στην πραγματικότητα ένα κομψό ηλεκτρικό φορτηγό με Windows. Παρουσιάζει το ίδιο πλούσιο εσωτερικό με το Mercedes Class V, αλλά ο κινητήρας ντίζελ και η δεξαμενή καυσίμου έχουν αντικατασταθεί από έναν ηλεκτρικό κινητήρα 201 Chi και μια μπαταρία 90 kWh. Εάν τρέχετε ως γονέας μεσαίας κατηγορίας, θα πάρετε περισσότερα από 320 χλμ. Αυτονομία, η οποία θα πρέπει να είναι αρκετή για πολλούς ανθρώπους.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η ταχύτερη επιλογή σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά είναι ένα από τα πιο άνετα. Είναι γεμάτο από πολυτελή κλειδιά, όπως οι πολυθρόνες καπετάνιου γαρνιρισμένα με δερμάτινες, συρόμενες πόρτες με ηλεκτρικό έλεγχο, μαλακό πνευματικό εναιώρημα και σύστημα ήχου Burmester. Ωστόσο, οι τιμές ξεκινούν από € 79.935. Για αυτό το ποσό, το όχημα πρέπει να είναι πολυτελές.

Peugeot E-Rifter

Το 7-seater Peugeot E-Rifter είναι μια πρακτική και λογική επιλογή

Τώρα κατευθυνόμαστε προς το άλλο άκρο του εύρους των ηλεκτρικών minivans. Η ηλεκτρική έκδοση του Peugeot Rifter, που ονομάζεται E-Rifter, είναι πολύ πιο προσιτή από το EQV και το κόστος σε σύγκριση με το μέτριο άθροισμα των € 4.1330. Ωστόσο, είναι πολύ λιγότερο πολυτελές, και το πακέτο μπαταρίας των 50 kWh σημαίνει ότι διαθέτει μόνο μια επίσημη αυτονομία WLTP 270 km-αλλά αντιπροσωπεύει μια καλή αξία για τα χρήματα αν κάνετε μόνο ταξίδια σύντομων.

Είναι επίσης μια πρακτική επιλογή. Η καμπίνα προσφέρει πολύ χώρο και ανθεκτικά εσωτερικά πλαστικά θα πρέπει να υποστηρίζουν τις δοκιμές οικογενειακής ζωής. Είναι επίσης αρκετά άνετο και αν δεν σας αρέσει το σήμα Peugeot, μπορείτε ακόμα να επιλέξετε το Opel Combo Life Electric ή το Citroën E-Berlingo, τα οποία είναι μηχανικά ταυτόσημοι. Θέλετε να μάθετε τα άλλα ηλεκτρικά φορτηγά διαθέσιμα ? Συμβουλευτείτε τον οδηγό μας από τα καλύτερα ηλεκτρικά βοηθητικά προγράμματα.

Opel Vivaro E-combi

Το Vivaro E-Combi του Opel είναι μια καλή επιλογή αν χρειαστεί να καθίσετε πολλούς επιβάτες.
Το Opel Vivaro E-Combi προέρχεται από την ίδια οικογένεια οχημάτων με το Peugeot E-Rifter-It είναι λίγο μεγαλύτερο. Μοιράζεται την ίδια μπαταρία 50 kWh και τον ίδιο ηλεκτρικό κινητήρα 134 hp με τον μικρό αδελφό του, ο οποίος, επειδή φέρει μεγαλύτερο όχημα, έχει μια μάλλον χαμηλή επίσημη μέγιστη αυτονομία 143 μιλίων. Αλλά είναι αρκετό για καθημερινές διαδρομές μεταξύ σπιτιού και σχολείου.

Όπως και με το rifter, το κύριο επιχείρημα της πώλησης του Vivaro είναι ο χώρος. Η φθηνότερη έκδοση Combi μπορεί να φιλοξενήσει εννέα επιβάτες, ενώ η τελική έκδοση είναι διαθέσιμη με έξι πολυθρόνες καπετάνιου, καθιστώντας το φτηνό αντίπαλο της πολυτελούς Mercedes EQV.

Id Volkswagen. Βόμβος

Το ηλεκτρικό minivan VW ID. Το Buzz είναι μια funky και ενδιαφέρουσα επιλογή

ταυτότητα. Το Buzz είναι το καθαρά ηλεκτρικό αφιέρωμα της Volkswagen στο εμβληματικό μικροβίο της δεκαετίας του 1960. Μοιράζεται το ίδιο χαριτωμένο στυλ με το κλασικό, αλλά την ίδια πλατφόρμα MEB με τα τελευταία ηλεκτρικά αυτοκίνητα της μάρκας. Αυτό του δίνει μέγιστη αυτονομία 412 χλμ. Και δύναμη 201 CH – και υπάρχει μια υψηλή αυτονομία που θα πρέπει να είναι σε θέση να καλύψει περισσότερα από 480 χλμ.

Σίγουρα, η έκδοση επτά θέσεων του ID. Το Buzz εξακολουθεί να προετοιμάζεται, αλλά αν ψάχνετε για κάτι πιο ενδιαφέρον και πιο χαρισματικό, μπορεί να είστε έτοιμοι να περιμένετε. Ωστόσο, αναμένετε να είναι ακριβό, επειδή ακόμη και το τρέχον πενταετό μοντέλο κοστίζει περίπου 59.450 ευρώ € περίπου €. Παρ ‘όλα αυτά, αν θέλετε ένα διασκεδαστικό οικογενειακό minivan που γυρίζει τα κεφάλια όπου κι αν πηγαίνει, είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Id Volkswagen. Buzz: Μια νέα πιο ισχυρή έκδοση 7 -θέτη

Το ηλεκτρικό αναγνωριστικό φορτηγού. Το Buzz συνεχίζει τη λειτουργία αποπλάνησής του με μια νέα έκδοση. Αρχικά σκέφτηκε τη Βόρεια Αμερική, ID. 7 -Θέμα Buzz θα διατεθεί στο εμπόριο στην Ευρώπη και θα λάβει έναν πιο ισχυρό κινητήρα, καθώς και μια νέα μπαταρία.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Η Volkswagen θα μειώσει το Crunchy Van Electric ID. Buzz σε μια έκδοση ικανή να φιλοξενήσει μέχρι επτά επιβάτες. Για να το κάνετε αυτό, το αναγνωριστικό. Το Buzz κερδίζει 25 cm πρόσθετο μήκος με μεταξόνιο που φτάνει τώρα 3,25 m (3 μ. Στην τυπική έκδοση), ενώ οι μπροστινές και οπίσθιες προεξοχές παραμένουν οι ίδιες. Το συνολικό μήκος πηγαίνει στα 4,96 μ.

Οι συρόμενες πλευρικές πόρτες έχουν διευρυνθεί για καλύτερη προσβασιμότητα, αλλά είναι πάνω από το διαμέρισμα αποσκευών που πηγαίνει από 1581 L στην τυπική έκδοση στα 2469 L μέγιστης χωρητικότητας. Θα είναι δυνατό να αποκτήσετε ένα επίπεδο πάτωμα και να επιλέξετε μεταξύ πέντε, έξι (δύο σειρές δύο θέσεων), ή ακόμα και επτά θέσεις. Σε έκδοση πέντε θέσεων, ο τόμος πηγαίνει στα 1340 L και το αναγνωριστικό. Το Buzz διατηρεί άλλα 306 λίτρων χωρητικότητας κορμού με επτά επιβάτες.

Το νέο αναγνωριστικό. Το 7 -Ather Buzz λαμβάνει έναν κινητήρα App550 (πανομοιότυπο με αυτόν του τελευταίου ταυτότητας.7), η οποία επωφελείται από ισχύ 210 kW (286 hp) και μέγιστη ροπή 550 nm. Η ταχύτητα φτάνει τα 160 km/h έναντι των 145 km/h για τη βασική έκδοση. Αυτός ο κινητήρας τροφοδοτείται από μια νέα μπαταρία 85 kWh και η ισχύς φόρτισης αυξάνεται στα 200 kWh Η αυτονομία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, η τυπική έκδοση που ικανοποιεί περίπου 420 χλμ.

ταυτότητα. Το Buzz λαμβάνει επίσης κάποιες αλλαγές στον εξοπλισμό με το σύστημα ψυχαγωγίας που εισάγεται από το ID.7, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας οθόνης αφής 15 ιντσών, μιας οθόνης κεφαλής ή ακόμα και από απομακρυσμένο χώρο στάθμευσης με smartphone. Η πανοραμική γυάλινη οροφή μπορεί επίσης να σκοτεινιάσει κατόπιν ζήτησης.

Τέλος, η Volkswagen επιβεβαίωσε την άφιξη το 2024 μιας έκδοσης GTX με ισχυρότερο κινητήρα 250 kW (339 hp), πιο κατάλληλη για τον αυτοκινητόδρομο.

Η τιμή και η ημερομηνία έναρξης αυτού του αναγνωριστικού. 7 -θέ -θέ -θέσεις buzz δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ακολουθήστε όλα τα ψηφιακά νέα στο Google News

7 -θέρμανση ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Ανακαλύψτε τη σύγκριση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων 7 -θέσεων.

Επαναφέρετε όλα τα φίλτρα

Επιτάχυνση 0 έως 100 km/h (ξηρό)

Μέγιστη χωρητικότητα. Μπαταρία (kWh)

Μέγιστη αυτονομία. WLTP (χλμ)

Τεχνολογία μπαταριών

Φόρτωση ισχύος (kW)

Κύριο μέγεθος οθόνης

Ταξινόμηση από: δημοτικότητα

Tesla Model Y - Frandroid

Tesla Model X 2021 Fundroid

Byd-tang-frandroid-2022

Rivian-R1s-Frand CORC-2022

NIO-E8-FRANDROID-2022

Mercedes-EQB-Frandroid-2021

Volvo-Ex90-Frandroid-2022

Vinfast-VF9-Frandroid-2022

Opel-Combo-E-Life-Frandroid-20121

Mercedes-Eqs-Suv-Frandroid-2022

Citroën-et-Berlingo-Frandroid-20121

Volkswagen-iid.-Buzz-LWB-2023-Frandroid-2023

Maxus-mifa-9-frandroid-2022

Kia-ev9-frandroid-2023