6 σειρές για να δείτε απολύτως στην Apple TV, Top 30 Best Apple TV Series για να δείτε απολύτως το 2023

Top 30 Best Original Apple TV Series για να δείτε απολύτως το 2023

Contents

Η πλατφόρμα συνεχούς ροής συνεχίζει να ανανεώνεται, με μη δημοσιευμένους τίτλους σχεδόν κάθε εβδομάδα. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας.

6 σειρές για να δείτε απολύτως στην Apple TV+

Η πλατφόρμα συνεχούς ροής συνεχίζει να ανανεώνεται, με μη δημοσιευμένους τίτλους σχεδόν κάθε εβδομάδα. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας.

19 Μαΐου 2023 στις 12:10 π.μ. 4 μηνών,

σύνδεση

Με τώρα σχεδόν πενήντα εκατομμύρια θεατές σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, η Apple TV+ τοποθετήθηκε γρήγορα ως ένας από τους βασικούς παίκτες στην αγορά βίντεο κατ ‘απαίτηση. Αλλά οι διάφορες παραγωγές που διατίθενται στην πλατφόρμα γίνονται ολοένα και πιο πολυάριθμες, έτσι ώστε να γίνει δύσκολο να γίνει επιλογή παρά τις προτάσεις.

Μετά το τρίψιμο του καταλόγου, οπότε πήραμε το χρόνο να επιλέξουμε τα καλύτερα nuggets. Μεταξύ ξένων και γαλλικών σειρών, δράματα και κωμωδίες, φαντασιώσεις και ντοκιμαντέρ, εδώ είναι τα αγαπημένα μας.

1 – Ακρωτηριασμένος

Ακρωτηριασμένος Λογίστε την απίστευτη πτώση του Δουλεύουμε Και τον ιδρυτή του, Adam Neumann. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, που ευχαρίστησε τους επενδυτές της μετά από μια αποτυχημένη IPO, διαχειριζόταν την εταιρεία με έναν μάλλον επιπόλαιο τρόπο, με τεκίλα, μαγικά μανιτάρια και λύσεις ασαφείς πισίνες. Όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα, η σειρά αποκαλύπτει πώς το νεαρό ισραηλινό θαύμα ήταν σε θέση να πείσει από μια μαγευτική ομιλία, αλλά με βάση τα ανεπιφύλακτα στοιχεία.

Στο χύτευση, δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο από Τζάρεντ Λέτο (Requiem για ένα όνειρο, Δωμάτιο πανικού, Club Buyers Dallas) Και Αν Χάθαγουεϊ (Ο διάβολος φοράει Πράντα, Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή, Πριγκίπισσα εναντίον της) στους ρόλους του τίτλου. Από την πλευρά τους, η αφίσα συμπληρώνεται κυρίως από την America Ferrera (Τέσσερα κορίτσια και τζιν, Πόλεμος πατέρων, Σούπερ σταζερ) και ο Anthony Edwards (Κορυφαίο όπλο, Επιζών που έχει οριστεί, Κλήση έκτακτης ανάγκηςΟυσία.

2 – Παρεκκλίσεις

Ακριβώς έξω, Παρεκκλίσεις είναι μέρος του εγγύς μέλλοντος όπου το παγκόσμια υπερθέρμανση έχει αποδειχθεί σαφώς – ακόμα κι αν μπορούμε ήδη να δούμε τις σοβαρές συνέπειές της σήμερα. Μερικές φορές η σειρά διερευνά πώς η δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να αντιμετωπίσει την άνοδο στα ύδατα, μερικές φορές είναι η διατήρηση των προστατευόμενων ειδών ότι ερωτήσεις.

Αυτή η προ -αποκαλυπτική μυθοπλασία μας θυμίζει πώς η προστασία του περιβάλλοντος είναι τοποθετημένη ως το ζήτημα του αιώνα μας, με ηθοποιούς επιλογής που αλλάζουν σύμφωνα με τα επεισόδια. Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε Σιέννα Μίλερ (Συνέντευξη, Αμερικανικός ελεύθερος σκοπευτής, Στρώση κέικΟυσία, Μέριλ Στριπ (Ο θάνατος σας ταιριάζει τόσο καλά, Πεντάγωνο, ΣιδερώναςΟυσία, Κιτ Harington (Παιχνίδι των θρόνων, Πομέης, Απομνημονεύματα νεολαίας) ή η Γάλλος Μαριναίος (Ταξί, Το παιδί, Σκουριά και οστάΟυσία

3 – Προϊστορικός πλανήτης

Σε ένα εντελώς διαφορετικό μητρώο, το docu-fiction Προϊστορικός πλανήτης λαμβάνει χώρα, όπως μπορούμε να φανταστούμε στον τίτλο του, πολύ πριν από την εποχή μας και πιο συγκεκριμένα όταν το δεινόσαυροι Πυροβόλησε ακόμα τον πλανήτη μας. Διηγείται ο διάσημος βρετανός επιστήμονας Ντέιβιντ, Τα επεισόδια μας φέρνουν με τη σειρά μας.

Συμβουλεύθηκε σε όλα τα ακροατήρια, η σειρά δίνει υπερηφάνεια για τα υπέροχα μοντέλα αυτών των ζώων που έχουν εξαφανιστεί και θα ταιριάζουν τόσο στους νεότερους όσο και στους πρεσβύτερους μας. Τίποτα καλύτερο για να περάσετε καλά με την οικογένειά σας, εν συντομία, ειδικά αφού η μουσική που συνοδεύει τις εικόνες υπογράφεται Hans Zimmer.

4 – Η συρρίκνωση δίπλα

Η συρρίκνωση δίπλα, που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία, λέει πώς Ένας ψυχοθεραπευτής εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες ενός από τους ασθενείς του για να επηρεάσει τις αποφάσεις του και, μακροπρόθεσμα, τον χειραγωγεί τον. Αυτή η μαύρη κωμωδία, όπου ο γιατρός (Paul Rudd) ωφελεί το μέγιστο του θύματος (Will Ferrell) μέσω στρατηγικών όλο και πιο Machiavellian από τους άλλους, είναι σαφώς τι να είναι μεταξύ των καλύτερων του είδους του – παρά μόνο οκτώ μικρά επεισόδια.

Στην παραγωγή, παράλληλα με την Apple βέβαια, βρίσκουμε επίσης τον Adam Countee, που έχει ήδη δει πίσω από τις επιτυχίες του Κοιλάδα πυριτίου, του Κοινότητα και του Το έργο Mindy. Από την πλευρά του, ο Ethan Kuperberg (Διαφανής, Παξίνδο, Σωσίας) και ο Herman Lopez (Δρ Θάνατος: Η απίστευτη αληθινή ιστορία, Δεν βλάπτει, Τζο εναντίον. Κάρολ) Συμπληρώστε την ομάδα κεφαλής.

5 – Σύνδεση

Πρώτη γαλλική σειρά επιλογής μας, The Thriller Σύνδεση έφτασε στις 24 Φεβρουαρίου στην Apple TV+. Vincent Cassel επιλέχθηκε για τον κύριο ρόλο, αφού μας ευχαρίστησε ήδη Εχθρα, Μια στιγμή σφάλματος Και το δίπτυχο Το ένστικτο του θανάτου / Δημόσιος εχθρός n ° 1 Λέγοντας το τέλος του ληστή Jacques Mesrine στη δεκαετία του 1970.

Σε Σύνδεση, Cassel και Εύα Πράσινο (Βασίλειο των ουρανών, Δεσποινίς Peregrine και ειδικά παιδιά, Καζίνο Royale) Ανακατέψτε με μια πλοκή με μικρά κρεμμύδια όπου οι τρομοκράτες και οι κατάσκοποι μας κρατούν. Λίγα λάθη για αυτήν την παραγωγή που πραγματοποιήθηκε στην εταιρεία των γειτόνων μας σε όλο το κανάλι, με αξιοσημείωτες σκηνές στο Dunkirk και το Λονδίνο.

6 – Νίκος

Το μόνο που είναι αναχρονιστικό, είτε με τον γενικό τόνο του είτε με την πιασάρικα μουσική του, Νίκος μας βυθίζει σε έναν δέκατο ένατο εικονικό αιώνα όπου ο διάσημος ποιήτρια βασανισμένο με το ίδιο όνομα πρέπει να ασχοληθεί με τις μαύρες σκέψεις του καθώς και έναν τοξικό οικογενειακό κύκλο. Αναγνωρισμένος για το ταλέντο της μόνο μετά το θάνατό της, ο συγγραφέας αποκαλύπτεται εδώ κάτω από μια εκπληκτικά πολύχρωμη ερμηνεία υπογεγραμμένη Hailee Steinfled.

Νίκος Δυστυχώς έχει ήδη τελειώσει, αλλά οι τρεις εποχές αξίζουν σαφώς την παράκαμψη και την ελευθερία που έχει ληφθεί με την πραγματικότητα, ποτέ δεν παύει να εκπλήξει τον θεατή εξαιρετικά. Μπορεί να μην λυπούμε για το γεγονός ότι η έλλειψη τεκμηρίωσης σχετικά με θέματα ψυχικής υγείας, τα οποία προκύπτουν σε όλη τη σειρά και αξίζουν περισσότερη προσοχή.

8 – Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Apple TV+ είναι διαθέσιμο για 6,99 ευρώ το μήνα Από το iPhone, το iPad, το iPod touch, τα κουτιά της Apple TV και το Mac. Αγοράζοντας μια συσκευή Apple αυτού του τύπου, εάν είναι καινούργιο, ωστόσο είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από τρεις μήνες συνδρομής που προσφέρεται.

Το μηνιαίο πακέτο πρέπει να μοιραστεί μεταξύ των μελών της οικογένειας, χωρίς επιπλέον κόστος.

Top 30 Best Original Apple TV+ Series για να δείτε απολύτως το 2023

Εάν είστε iPhone, iPad, Mac ή άλλα παράγωγα μήλων, πιθανότατα να κυριαρχήσετε τις πολλές υπηρεσίες και χαρακτηριστικά του. Αλλά τι πραγματικά γνωρίζετε Apple TV+ ? Διατίθεται σε όλες τις συσκευές της Apple, είναι μια υπηρεσία streaming που προσφέρει κινηματογραφικό περιεχόμενο στους συνδρομητές της. Περιλαμβάνει ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και προγράμματα για παιδιά.

Top_30_des_meilleures_séries_origineles_apple_tv+_à_vois

Αλλά η ιδιαιτερότητα αυτής της πλατφόρμας παραμένει επίσης Πρωτότυπες δημιουργίες Apple. Παραμένουν μεταξύ των πιο αγαπημένων των κινηματογραφιστών σήμερα. Για τα βράδια του κινηματογράφου σας, προσφέρουμε μας Top 30 Best Original Apple TV+ Series για να δείτε απολύτως το 2023.

30. Μονάδα

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 2 εποχές, 20 επεισόδια

Είδη: Επιστημονική φαντασία και δράμα

Δημιουργός: Δαβίδ S. Άξονας

Διανομή : Jared Harris, Lee Pace και Lou Llobell

Σύνοψη: Για να ξεκινήσουμε την κατάταξή μας, προσφέρουμε “Ίδρυμα”, μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που εμπνέεται από τον “Κύκλο Ιδρύματος” του ISAM ASIMOV. Επικεντρώνεται στη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία, με επικεφαλής τη γενετική δυναστεία των κλώνων του αυτοκράτορα Cleon I. Μια μέρα, ο τελευταίος συμβουλεύει την ψυχοϊστορία του Hari Seldon. Έμαθε λοιπόν ότι η αυτοκρατορία του θα καταρρεύσει, ακολουθούμενη από 30.000 χρόνια σκοταδιού. Μετά από αυτό, μια δεύτερη γαλαξιακή αυτοκρατορία θα ξαναγεννηθεί.

Ωστόσο, η Psychohistory ανακοινώνει επίσης ότι είναι δυνατόν να μειωθεί η διάρκεια αυτής της εποχής του σκοταδιού σε 1.000 χρόνια. Αλλά για αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσουμε ορισμένους κανόνες. Αρχικά, ο αυτοκράτορας δημιουργεί ένα θεμέλιο, το οποίο θα έχει το ρόλο της αποκατάστασης της αυτοκρατορίας μετά την χιλιετία.

29. Κομπάζω

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 2 εποχές, 18 επεισόδια

Είδη: Δράμα και αθλητισμός

Δημιουργός: Reggie rock bythewood

Διανομή : O’Shea Jackson Jr., Ησαΐας r. Hill και Shinelle Azoroh

Σύνοψη: Το “Swagger” είναι μια αθλητική σειρά, που επικεντρώνεται στον κόσμο του μπάσκετ. Εκτός από την εμφάνιση νεαρών μπάσκετ, παρουσιάζει επίσης τη ζωή των προπονητών τους και των οικογενειών τους. Μεταξύ των ονείρων και της φιλοδοξίας, του οπορτουνισμού και της διαφθοράς, ακολουθούμε ένα νεαρό μπάσκετ που πρέπει να κάνει το δρόμο του στη σύνοδο κορυφής. Αλλά για να φτάσει εκεί, θα πρέπει να μάθει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να υπομείνει τις δοκιμές.

Η σειρά εμπνέεται από τις εμπειρίες του NBA Kevin κατά τη διάρκεια και μεταδόθηκε σε μέρος της 29ης Οκτωβρίου 2021 στην Apple TV+. Εκτιμήθηκε κυρίως για το γράψιμό της, το ρόλο της και τις αξίες της παραγωγής της.

28. Την ακτή κουνουπιών

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 2 εποχές, 17 επεισόδια

Είδη: Περιπέτεια, θρίλερ και δράμα

Δημιουργός: Neil Cross

Διανομή : Justin Theroux, Melissa George και Logan Polish

Σύνοψη: Με βάση το μυθιστόρημα του ίδιου ονόματος του Paul Theroux, η πρώτη σεζόν αυτής της σειράς δημοσιεύτηκε στις 6 Ιανουαρίου στην Apple TV+. Υπογραμμίζει κυρίως τον Justin Theroux, στο ρόλο του Allie Fox. Ο τελευταίος, ένας ιδεαλιστής αμερικανός εφευρέτης, δεν έχει πλέον τη δόξα του από το παρελθόν. Σήμερα, η ζωή του καταρρέει και καταρρέει κάτω από τα χρέη. Για να βεβαιωθείτε ότι κατηγορείται για έγκλημα.

Δεν μπόρεσε πλέον να υπομείνει την κατάσταση, αφήνει τα πάντα πίσω του και έφυγε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τη σύζυγό του και δύο παιδιά. Τώρα στο τρέξιμο, πηγαίνουν σε διάφορες χώρες, στη Λατινική Αμερική. Αλλά μακριά από το να είναι μια γωνιά του παραδείσου, αυτός ο νέος προορισμός έχει κερδίσει ακόμη και μεγαλύτερο κίνδυνο.

27. Η αλήθεια να λέγεται

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 3 εποχές, 28 επεισόδια

Είδη: Δράμα, δικαστικό σώμα και θρίλερ

Δημιουργός: Nichelle Spellman Tenlet

Διανομή : Octavia Spencer, Mekhi Phifer και David Lyons

Σύνοψη: Η “αλήθεια λέγεται” αποτελεί προσαρμογή του μυθιστορήματος “The Poison of Truth” (κοιμάσαι) από την Kathleen Barber. Η ιστορία που λέει ξεκινά το 2001 και περιστρέφεται γύρω από την Poppy Parnell. Ο τελευταίος είναι δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε έρευνες. Λίγα χρόνια νωρίτερα, έγινε πολύ διάσημη χάρη στις έρευνές της μετά τη δολοφονία ενός καθηγητή πανεπιστημίου. Η συμβολή του επέτρεψε να τεθεί ο ένοχος στη φυλακή.

Εκτός από τα 19 χρόνια αργότερα, επισημαίνονται νέα στοιχεία. Αυτά φαίνεται να είναι αθώα ο αρχικός ύποπτος. Έτσι πηγαίνει στη φυλακή για να συναντήσει τον δολοφόνο που είχε στείλει στη φυλακή. Ο τελευταίος, όπως από την ποινή της ζωής του, συνέχισε να διακηρύσσει την αθωότητά του. Η επανέναρξη της έρευνας θα μπορούσε να αμφισβητήσει όλη την επιτυχία του Poppy Parnell.

26. Πέντε ημέρες στο Memorial

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 8 επεισόδια

Είδη: Δράμα, θρίλερ και ιατρικό

Δημιουργός: Carlton Cuse

Διανομή : Η Vera Farmiga, η Cherry Jones, η Molly Hager και ο Cornelius Smith Jr

Σύνοψη: Είμαστε το 2005 και ένα νοσοκομείο της Νέας Ορλεάνης έχει μόλις υποστεί τυφώνα Κατρίνα. Στο δρόμο του, ο τελευταίος έχει κερδίσει και κατέστρεψε σημαντικά αγαθά. Μετά την καταιγίδα, έρχονται στη συνέχεια η άνοδος των υδάτων, η περικοπή της ηλεκτρικής ενέργειας και της πύλης θερμότητας.

Στο νοσοκομείο, οι φροντιστές αγωνίζονται και προσπαθούν να σώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ασθενείς. Εξαντλημένες, θα πρέπει ακόμα να λάβουν αποφάσεις ζωής και θανάτου σε άλλους. Το “Five Days at Memorial” αποτελεί προσαρμογή του βιβλίου με το ίδιο όνομα Sheri Fink. Το Miniseria δημιουργήθηκε στις 12 Αυγούστου 2022 στην Apple TV+.

25. Συρρικνωμένος

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 10 επεισόδια

Είδη: Κωμωδία και δράμα

Δημιουργός: Τζέισον Σέγκελ

Διανομή : Jason Segel, Harrison Ford και Jessica Williams

Σύνοψη: Αυτή η σειρά θέτει σημαντικά τον Jason Segel, τον δημιουργό, στον κύριο ρόλο του Jimmy Laird. Το τελευταίο είναι ένας ψυχοθεραπευτής της Καλιφόρνια, ο οποίος περνά μια περίπλοκη κατάσταση. Πράγματι, έχει μόλις χάσει τη σύζυγό του και είναι θύμα για σοβαρό πένθος.

Πιστεύοντας ότι θα ανακουφίσει τις ασθένειες του, αρχίζει να σπάει τα ηθικά εμπόδια. Αποκαλύπτει ειδικότερα στους ασθενείς του τι σκέφτεται εντελώς. Ωστόσο, η συμπεριφορά του δεν σέβεται κανέναν κώδικα, ο οποίος θα οδηγήσει σε τεράστιες αλλαγές στη ζωή του Jason και σε εκείνη των ασθενών του. Το “Shrinking” είναι μια δραματική σειρά του οποίου ο τίτλος βασίζεται στη λέξη συρρίκνωση που ορίζει μια συρρίκνωση στο αμερικανικό αργκό.

24. Το γεμάτο δωμάτιο

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 10 επεισόδια

Είδη: Βιογραφικό, δράμα και θρίλερ

Δημιουργός: Akiva Goldsman

Διανομή : Tom Holland, Amanda Seyfried και Sasha Lane

Σύνοψη: Ξεκίνησε στις 9 Ιουνίου 2023 στην Apple TV+, αυτή η νέα σειρά εμπνέεται από το μυθιστόρημα “The Minds of Billy Milligan” από τον Daniel Keyes (που δημοσιεύθηκε το 1981). Είναι αρθρωμένη γύρω από τον Danny Sullivan. Μόλις συνελήφθη μετά τη συμμετοχή του σε γυρίσματα στη Νέα Υόρκη το 1979.

Στην υπόλοιπη σειρά, βουτάμε στην καρδιά της σειράς ανάκρισης που οδηγείται από το ενδιαφέρουσα Rya Goodwin. Το τελευταίο θα προσπαθήσει να ρίξει φως στην εκδήλωση. Το “The Crowded Room” αποκαλύπτει επίσης τη ζωή του Danny, αφού τα μυστηριώδη στοιχεία του παρελθόντος και μια συντριπτική αποκάλυψη στη ζωή του.

23. Υπηρέτης

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 4 εποχές, 40 επεισόδια

Είδη: Δράμα, τρόμος και θρίλερ

Δημιουργός: Tony Basgallop

Διανομή : Lauren Ambrose, Toby Kebbell και Nell Tiger Free

Σύνοψη: Αυτή η σειρά μας φέρνει στη Φιλαδέλφεια, μέσα στο ζευγάρι Dorothy και Sean Turner. Για τις ανάγκες της θεραπείας, η γυναίκα χρησιμοποιεί μια κούκλα. Εκτός από αυτό με την πάροδο του χρόνου, η κατάσταση παίρνει μια κακή στροφή. Πράγματι, η Dorothy αρχίζει να φροντίζει την κούκλα και να το θεωρεί ως παιδί της. Πηγαίνει ακόμη περισσότερο με την πρόσληψη νταντά για το μωρό της.

Σε αυτό το στάδιο, ο Sean ανησυχεί για την ψυχική υγεία της συζύγου του. Και ενώ είχε ήδη αμφιβολίες για τον νέο υπηρέτη, ανακαλύπτει ότι αρχίζει επίσης να αναπτύσσει τα ίδια προβλήματα με τη γυναίκα του. Η νταντά τελικά θα γίνει απειλή ?

22. Βλέπεις

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 3 εποχές, 24 επεισόδια

Είδη: Δράμα και επιστημονική φαντασία

Δημιουργός: Στίβεν Ιππότης

Διανομή : Jason Momoa, Sylvia Hoeks, Hera Hilmar

Σύνοψη: Είμαστε στα 600 χρόνια μετά την εποχή μας και η ανθρωπότητα όπως γνωρίζουμε ότι έχει εξαφανιστεί πολύ καιρό. Στην πραγματικότητα, ένας άγνωστος ιός έχει καταστρέψει ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό και επέστρεψε επιζώντες στην πρωτόγονη κατάσταση. Επιπλέον, τους έκανε τυφλό. Από τώρα και στο εξής ζουν σε αντίπαλες φυλές και θεωρούν την οπτική σχολή ως δώρο των θεών. Αυτός που βλέπει επομένως ανεγέρθηκε στην τάξη του θρύλου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η σειρά κατοικεί στο Baba Voss, το κεφάλι της φυλής Alkenny. Μόλις καλωσόρισε μια γυναίκα έγκυος με δίδυμα, του οποίου ο βιολογικός πατέρας είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που θα δουν ξανά. Κατά τη γέννηση, τα παιδιά θα μπορούν επίσης να δουν. Αυτά τα νέα θα περνούν γρήγορα στις φυλές και θα διεγείρουν τις υπερβολικές φιλοδοξίες ορισμένων αντιπάλων.

21. Εκβιάζω

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 7 επεισόδια

Είδη: Θρίλερ και δράμα

Δημιουργός: Jim Field Smith

Διανομή : Idris Elba, Neil Maskell και Eve Myles

Σύνοψη: Όταν μόλις απογειώθηκε από το Ντουμπάι προς την κατεύθυνση του Λονδίνου, η πτήση KA29 εκτρέπεται από τους Air Pirates. Ο πανικός καταλαμβάνει λογικά τους ανθρώπους στο πλοίο. Εν τω μεταξύ, στο έδαφος, οι αρχές προσπαθούν να διαπραγματευτούν με τους τρομοκράτες και να τερματίσουν την εκτροπή. Ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται να επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Στο αεροπλάνο, το σενάριο επικεντρώνεται στον Sam Nelson, έναν διαπραγματευτή εταιρείας που αναγνωρίζεται στην επιχειρηματική κοινότητα. Χωρίς διαβούλευση των αρχών, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις επαγγελματικές του δεξιότητες για να σταματήσει τη λήψη ομήρων. Επομένως, έρχεται σε επαφή με τον αρχηγό των Πειρατών και αναλαμβάνει όλους τους κινδύνους για να σώσει όλους τους ανθρώπους στο πλοίο. Αλλά η στρατηγική του Σαμ (ενσωματωμένη από τον Idris Elba) μπορεί να την οδηγήσει στην απώλειά του.

20. Κακές αδελφές

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 10 επεισόδια

Είδη: Κωμωδία και δράμα

Δημιουργός: Sharon Horgan

Διανομή : Sharon Horgan, Claes Bang και ève Hewson

Σύνοψη: Μετά το θάνατο των γονέων τους, οι αδελφές Garvey έγιναν ακόμη πιο κοντά και υποσχέθηκαν να προστατεύσουν ο ένας τον άλλον. Καλύτερα, έχουν πάρει τον όρκο για να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον σε όλες τις δοκιμές και στις καταστάσεις της ζωής. Για χρόνια, παρέμειναν πολύ ενωμένοι και πιστοί στην υπόσχεσή τους και πάντα βοήθησαν τον εαυτό τους.

Ωστόσο, όταν πέθανε ο γαμπρός τους, η κατάσταση πρόκειται να αλλάξει. Πράγματι, δεδομένου ότι διακυβεύεται η ασφάλιση ζωής, η ασφαλιστική εταιρεία ανοίγει μια έρευνα που υποπτεύεται μια πράξη κακόβουλου. Λογικά, οι αδελφές Garvey είναι ύποπτες. Εκτός αυτού, ο καθένας από αυτούς έχει έναν καλό λόγο να σκοτώσει τον γαμπρό. Η αλληλεγγύη και η ενότητα των αδελφών θα μπορούσαν να τεθούν σε δοκιμή περισσότερο από ποτέ. Η σειρά βασίζεται στη φλαμανδική σειρά “Clan” του Malin-Sarah Gozin.

19. Ακρωτηριασμένος

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 8 επεισόδια

Είδη: Δράμα και βιογραφικό

Δημιουργός: Lee Eisenberg

Διανομή : Jared Leto, Anne Hathaway και Kyle Marvin

Σύνοψη: Το WeWork είναι μια από τις σημαντικότερες νεοσύστατες επιχειρήσεις στον κόσμο. Έζησε μια μετεωρική ανάβαση, πριν καταρρεύσει σε χρόνο μηδέν. Πως ?

Όλα ξεκινούν με ναρκισσιστές δημιουργούς που αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια εταιρεία για την παροχή εγκαταστάσεων και υπηρεσιών συνεργασίας. Σε λιγότερο από 10 χρόνια, η WeWork γίνεται παγκόσμια μάρκα, με αξία άνω των 47 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, σε λιγότερο από ένα χρόνο, η αξία του κατέρρευσε. Αυτή η σειρά βασίζεται στο podcast “Wecrashed: The Rise and Fall of Wework” από το Wondery. Κοιτάζει πίσω σε όλη την ιστορία του WeWork, από τη δημιουργία του, την πρόοδό της και την αναπόφευκτη πτώση της.

18. Σαντάραμ

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 12 επεισόδια

Είδη: Θρίλερ και δράμα

Δημιουργός: Eric Warren Singer

Διανομή : Charlie Hunnam, Fayssal Bazzi και Sujaya Dasgupta

Σύνοψη: Η δραματική αμερικανική σειρά, “Shantaram” βασίζεται στο μυθιστόρημα του ίδιου ονόματος του Gregory David Roberts. Ομοίως, η ιστορία της είναι αυτή της ζωής του Ρόμπερτς. Σε αυτή τη σειρά, ακολουθούμε ουσιαστικά την πορεία ενός κλέφτη της Αυστραλιανής Τράπεζας. Τα ταξίδια του ξεκινούν με ένα βράδυ όπως όλοι οι άλλοι. Εκτός από το βράδυ, ο Dale Conti, ένας πρώην Ambulancer, συνελήφθη μετά από ληστεία. Στη συνέχεια καταδικάστηκε για ένοπλη ληστεία.

Ωστόσο, μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη φυλάκισή του, ο Dale κατάφερε να δραπετεύσει από τη φυλακή Pentridge. Κατάφερε να ξεφύγει στη Βομβάη (Ινδία) και στη συνέχεια αλλάζει την ταυτότητά του. Τώρα οδηγεί μια νέα ζωή, αλλά εξακολουθεί να είναι επιθυμητός. Μπορεί πραγματικά να φύγει από το παρελθόν του ?

17. Λαμπερά κορίτσια

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 8 επεισόδια

Είδη: Δράμα και θρίλερ

Δημιουργός: Silka Luisa

Διανομή : Elisabeth Moss, Wagner Moura και Phillipa Soo

Σύνοψη: Αυτή η σειρά βάζει σημαντικά την Elisabeth Moss στο ρόλο του Kirby Mazrachi, της κύριας ηθοποιού. Ο τελευταίος είναι αρχειοφύλακας στο Σικάγο Sun-Totes. Η ζωή της βίωσε μια τρομερή στροφή μερικά χρόνια νωρίτερα: επιτέθηκε και έφυγε για νεκρούς. Παρά την έρευνα, ο ένοχος δεν βρέθηκε ποτέ. Ακόμα και σήμερα, μεταφέρει το στίγμα αυτής της δοκιμής και προσπαθεί απεγνωσμένα να δώσει νόημα στη ζωή της.

Μια μέρα, ανακαλύπτει μια δολοφονία που μοιάζει παράξενα. Ο Kirby ένωσε τότε τις δυνάμεις του στον δημοσιογράφο Dan Velazquez για να προσπαθήσει να διασαφηνίσει την υπόθεση. Πάνω απ ‘όλα, ελπίζει να βρει ταυτόχρονα τον επιτιθέμενο της. Τέλος, θα συναντήσουν το δρόμο προς έναν μυστηριώδη σειριακό δολοφόνο που είχε ήδη ξεπεράσει μερικές δεκαετίες. Αυτή η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα “The Shining Girls” της Lauren Beukes (που δημοσιεύθηκε το 2013).

16. Μικρή Αμερική

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 2 εποχές, 16 επεισόδια

Είδη: Κωμωδία και δράμα

Δημιουργός: Lee Eisenberg

Διανομή : Gary Perez, Shaun Toub και Angela Lin

Σύνοψη: Το “Little America” ​​είναι μια σειρά που βασίζεται σε ιστορίες που δημοσιεύονται στο Epic Magazine. Η πρώτη του σεζόν μεταδόθηκε στην Apple TV+ από τις 17 Ιανουαρίου 2023. Είναι μια ανθολογία που βασίζεται ουσιαστικά στη ζωή των μεταναστών που ήρθαν στην Αμερική.

Η σειρά μας βυθίζει τα πρώτα χρόνια της μετανάστευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσπαθεί να ξεπεράσει τα πρωτοσέλιδα για να αποκαλύψει αστεία, ρομαντική, ειλικρινή, δραματικές και εκπληκτικές ιστορίες μεταναστών. Καλώς ήλθατε σε μια εποχή που οι ιστορίες αυτών των ανδρών είναι πιο συναφείς από ποτέ.

15. Αραποουλό

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 2 εποχές, 20 επεισόδια

Είδη: Κωμωδία και περιπέτεια

Δημιουργός: Austin Winsberg

Διανομή : Enrique Arrizon, Fernando Carsa και Damián Alcázar

Σύνοψη: Αυτή η αμερικανική σειρά βασίζεται στο “Πώς να είσαι Λατινικός εραστής” (κυκλοφόρησε το 2017). Η ιστορία που λέει ξεκινά το 1984 στο Μεξικό. Εκεί, βρίσκουμε τον Maximo, έναν νεαρό Μεξικανό που πάντα ονειρεύεται να εργάζεται για το πιο δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο στο Acapulco. Μια μέρα, οι επιθυμίες του γίνονται πραγματικότητα και παίρνει τη δουλειά του τόσο επιθυμητή.

Ωστόσο, μετά από λίγες μέρες, συνειδητοποιεί ότι το νέο του έργο δεν θα είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Πράγματι, αντιμετώπισε γρήγορα διάφορες επιπλοκές. Ακόμη χειρότερα, όλες οι πεποιθήσεις του και τα ηθικά του αρχίζουν να αμφισβητούνται … για πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει χωρίς να αρνηθεί τις αξίες του ? Και υπάρχει τρόπος πίσω ?

14. Οι τελευταίες μέρες του Πτολεμαίου γκρι

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 6 επεισόδια

Είδη: Δράμα και θρίλερ

Δημιουργός: Walter Mosley

Διανομή : Σαμουήλ l. Jackson, Dominique Fishback και Cynthia Kaye McWilliams

Σύνοψη: Η δραματική αμερικανική σειρά, “Οι τελευταίες μέρες του Πτολεμαίου Γκρέι” εμπνέεται από το μυθιστόρημα του ίδιου τίτλου του Walter Mosley. Έχει αναρτηθεί στην Apple TV+ από τις 11 Μαρτίου 2022 και θα ταιριάζει στα βράδια του κινηματογράφου σας. Όσον αφορά το σενάριό του, λογικά περιστρέφεται γύρω από τον Πτολεμαίο Γκρέι, έναν ηλικιωμένο 91 ετών.

Σε αυτή την ηλικία, ο Πτολεμαίος βρίσκεται στα πρόθυρα της άνοιας και έχει όλο και πιο δύσκολο να θυμηθεί σημαντικές λεπτομέρειες. Σταδιακά εγκαταλείπεται από την οικογένεια, τους φίλους και τους γνωστούς του. Αλλά μια μέρα, λαμβάνει καλά νέα: μπορεί να επωφεληθεί από ένα θαύμα φάρμακο ικανό να τον κάνει να ανακτήσει τη μνήμη του. Χωρίς δισταγμό, δέχεται και καλύπτει εν συντομία τις αναμνήσεις του. Στη συνέχεια, ο Πτολεμαίος αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει για να επιλύσει το θάνατο του ανιψιού του και να ρίξει φως στον τραγικό θάνατό του.

13. Αργά άλογα

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 2 εποχές, 12 επεισόδια

Είδη: Κατασκοπεία, δράμα και θρίλερ

Δημιουργός: Γουίλ Σμιθ

Διανομή : Gary Oldman, Jack Lowden και Kristin Scott Thomas

Σύνοψη: Σε αυτή τη σειρά κατασκοπείας, ακολουθούμε τον ποταμό Cartwright, έναν κατάσκοπο ντροπή που μόλις απομακρύνθηκε από το MI5. Πράγματι, μετά από μια αποστολή που πήγε στραβά με μεγάλα οφέλη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τοποθετείται στο ντουλάπι με άλλους συναδέλφους. Ακόμη χειρότερα, αποστέλλονται σε χειρότερο μέρος από το Purgatory: Slough House. Αυτή είναι μια ειδική γωνιά για αποτυχημένους κατασκόπους, εκείνους που έχασαν τη δουλειά τους, αλλά δεν απολύθηκαν.

Περιγράφεται ως “αργή άλογα” (αργή άλογα), οι υπάλληλοι του Slough House περιορίζονται σε βαρετά και κουραστικά καθήκοντα. Είναι ακόμη και μερικές φορές θύματα ψυχικής κακοποίησης. Αλλά παρά τους εαυτούς τους, και χωρίς να το σχεδιάζουν πραγματικά, βρίσκονται εμπλεκόμενοι σε έρευνες για μεγάλα έργα. Ελπίζουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να αποκαταστήσουν τα ονόματά τους. Η σειρά βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων “Jackson Lamb” από τον Mick Herron.

12. Σπίτι πριν από το σκοτάδι

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 2 εποχές, 20 επεισόδια

Είδη: Δράμα, οικογένεια και θρίλερ

Δημιουργός: Dana Fox

Διανομή : Jim Sturgess, Brooklynn Prince και Abby Miller

Σύνοψη: Παράγεται για την Apple TV+, το “Home Before Dark” εμπνέεται από τη ζωή του νεαρού δημοσιογράφου Hilde Lysiak. Είναι ενσωματωμένη εδώ από τον Brooklynn Prince. Παρακολουθήσαμε το ταξίδι του, από την κίνηση του Μπρούκλιν. Εκείνη την εποχή, ήταν μόνο ένα κορίτσι 9 ετών, και μόλις εγκαταστάθηκε στη μικρή παράκτια πόλη που ο πατέρας της άφησε πίσω της.

Σε αυτή τη μικρή γωνιά του παραδείσου, είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει όλη την αλήθεια για μια ιστορία δολοφονίας. Αλλά όλοι στην πόλη θέλουν να κρατήσουν το μυστικό καλά θαμμένο, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα τους. Ωστόσο, με την αποφασιστικότητά της, καταλήγει να βάζει μια ιστορία που θα αναστατώσει τη ζωή ολόκληρης της περιοχής.

11. Νίκος

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 3 εποχές, 30 επεισόδια

Είδη: Κωμωδία και biopic

Δημιουργός: Αλένα Σμιθ

Διανομή : Hailee Steinfeld, Toby Huss και Adrian Ensco

Σύνοψη: Με έναν εντελώς κωμικό τόνο, ο “Dickinson” μας λέει για τη ζωή, και ειδικά για τη νεολαία του αμερικανικού ποιητή Emily Dickinson. Μας φέρνει πίσω, μεταξύ άλλων, στην προνομιακή σχέση της με την ποίηση, την καριέρα της και τα έργα της, με μια σύγχρονη εμφάνιση.

Αυτή η αμερικανική σειρά περιλαμβάνει επίσης μερικούς αναχρονισμούς και μας βύθισε πίσω τον 19ο αιώνα. Στη Νέα Αγγλία, βρίσκουμε την Emily Dickinson, με τα χαρακτηριστικά ενός νεαρού επαναστατικού και αφοσιωμένου ποιού. Ανακαλύπτουμε την ταραχώδη και ξεχειλιστική νεολαία της, καθώς και αυτό που την έκανε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αμερικανικές λογοτεχνικές φιγούρες.

10. Παξίνδο

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 8 επεισόδια

Είδη: Δράμα και ιστορία

Δημιουργός: Soo Hugh

Διανομή : Yuh-jung youn, jin ha και jeong

Σύνοψη: Σας προσφέρουμε τώρα μια δραματική σειρά Canada-South-Korean, με βάση το μυθιστόρημα του ίδιου ονόματος του Min Jin Lee. Μπορείτε να το βρείτε όπως όλοι οι άλλοι στο Apple TV+ (online στις 25 Μαρτίου 2022). Στα 8 επεισόδια της, παρουσιάζει τις ελπίδες και τα όνειρα μιας οικογένειας κορεατικών μεταναστών. Τους ακολουθήσαμε μέσω τεσσάρων γενεών, από την αναχώρησή τους από τη Νότια Κορέα.

Η αναζήτηση για μια καλύτερη επόμενη μέρα θα τους οδηγήσει στην Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα αγωνιστούν για να επιβιώσουν και να ευημερήσουν. Το “Pachinko” είναι επίσης η ιστορία μιας απαγορευμένης αγάπης και μιας αθώου νεολαίας, πολέμου και ειρήνης, αγάπης και θανάτου, θρίαμβο και αλήθεια.

9. Τεχεράνος

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 2 εποχές, 16 επεισόδια

Είδη: Δράμα και κατασκοπεία

Δημιουργός: Moshe Zonder

Διανομή : Niv Sultan, Shaun Toub, Shervin Alenabi

Σύνοψη: Εδώ ακολουθούμε τις διαδρομές του Tamar Rabinyan, ενός βοστού και πειρατικού πράκτορα. Για την πρώτη αποστολή διείσδυσης, αποστέλλεται στο Ιράν, πιο συγκεκριμένα στην Τεχεράνη, στην πόλη όπου γεννήθηκε. Η αποστολή του συνίσταται στην εξουδετέρωση ενός ραντάρ αέρα από το Ιράν. Αυτό θα επιτρέψει στο ισραηλινό αεροσκάφος μάχης να εισέλθει στον εναέριο χώρο του Ιράν και να βομβαρδίσει έναν πυρηνικό σταθμό παραγωγής ενέργειας. Αυτό θα πρέπει να εμποδίσει το Ιράν να πάρει την ατομική βόμβα.

Ωστόσο, η κατάσταση θα εκφυλιστεί γρήγορα και ο στόχος αποτυγχάνει. Το Tamar θα παραδοθεί στον εαυτό του σε μια εχθρική χώρα και τότε θα γίνει παράνομος … Αυτή η σειρά ισραηλινής κατασκοπείας επικεντρώθηκε στην ινο-ισραηλινή σύγκρουση μεταδόθηκε για πρώτη φορά στην Apple TV+ στις 25 Σεπτεμβρίου 2020.

8. Υπερασπίστε τον Ιακώβ

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 8 επεισόδια

Είδη: Δράμα, δικαστικό σώμα και θρίλερ

Δημιουργός: Bomback bomback

Διανομή : Chris Evans, Michelle Dockery και Jaeden Martell

Σύνοψη: Σε μια μικρή πόλη στη Μασαχουσέτη, ένα συγκλονιστικό έγκλημα κουνάει όλους τους κατοίκους και ανατρέπει τις συνήθειες της περιοχής. Περισσότερο από όλους, η οικογένεια του βοηθού εισαγγελέα θα επισημανθεί για πάντα. Όλα ξεκινούν με τη δολοφονία ενός μαθητή στην ίδια τάξη με τον γιο του εισαγγελέα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, είναι ο κύριος ύποπτος.

Όπως όλοι οι γονείς, η δική της θα προσπαθήσει να τιμήσει το πατρικό τους καθήκον. Εν τω μεταξύ, η δικαιοσύνη θα προσπαθήσει επίσης να επιβάλει το νόμο. Αυτή η σειρά υπογραμμίζει το δίλημμα του εισαγγελέα, που μοιράζεται μεταξύ της αγάπης του για τον γιο του και τον όρκο του. Αλλά ενώ προσπαθεί να αθώα αγόρι του, ανακαλύπτει ορισμένα μυστικά που σπέρνουν περισσότερες αμφιβολίες.

7. Αναρροφητήρας

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 10 επεισόδια

Είδη: Επιστημονική φαντασία και δράμα

Δημιουργός: Γκράχαμ Γιούστ

Διανομή : Rebecca Ferguson, Rashida Jones, Harriet Walter και Tim Robbins

Σύνοψη: Το “Silo” αντιπροσωπεύει μια προσαρμογή του πρώτου μυθιστορήματος του ίδιου ονόματος του Αμερικανού συγγραφέα Hugh Howey (που δημοσιεύθηκε το 2012). Η σειρά μας τοποθετεί στο μελλοντικό τοξικό δυστοπικό, μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από την καταστροφή της Γης. Ο αέρας έχει γίνει τοξικός και ανεύθυνος και η ανθρωπότητα εξαφανίζεται σταδιακά. Για τους σπάνιους επιζώντες, το μόνο καταφύγιο είναι ένα υπόγειο γιγαντιαίο σιλό 144 ορόφων.

Μέσα σε αυτό το αυτοσχέδιο bunker, οι υπόλοιποι άνθρωποι αποτελούν μια κοινότητα και καθιερώνουν νέους κανόνες. Για να προστατευθούν και να δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσουν να αναπνέουν καθαρό αέρα, θα πρέπει να σέβονται τις αυστηρές οδηγίες: το σύμφωνο. Το “Silo” χαρακτηρίζει την Rebecca Ferguson, η οποία είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός της σειράς.

6. Για όλη την ανθρωπότητα

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 3 εποχές, 30 επεισόδια

Είδη: Δράμα και επιστημονική φαντασία

Δημιουργός: Ρόναλντ Δ. Όρμος

Διανομή : Joël Kinnaman, Shantel Vansanten και Jodi Balfour

Σύνοψη: Σε ένα uchrony, ο αγώνας για το διάστημα συνεχίζεται και η Σοβιετική Ένωση είναι η πρώτη που έβαλε το πόδι στο φεγγάρι. Σύμφωνα με την ιστορία αυτής της σειράς, ο Cosmonaut Alexei Leonov είναι ο πρώτος άνθρωπος που περπατάει στο φεγγάρι το 1969. Για να καλύψει, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα.

Από την πλευρά τους, οι Σοβιετικοί σκοπεύουν να αφήσουν τίποτα: βιάζονται να στείλουν την πρώτη γυναίκα στις ακόλουθες αποστολές. Όσο για τους Αμερικανούς, αρχίζουν επίσης να εκπαιδεύουν τις γυναίκες και ακόμη και τις μειονότητες της εποχής. Περιλαμβάνουν όλους εκείνους που είχαν αποκλειστεί τα πρώτα χρόνια της κατάκτησης του χώρου. Και για να προωθήσει περαιτέρω τη μονομαχία, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν διστάζουν να στρατιωτικοποιήσουν τη NASA.

5. Μαύρο πουλί

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 6 επεισόδια

Είδη: Θρίλερ και αστυνομικός

Δημιουργός: Ντένις Λεάν

Διανομή : Taron Egerton, Paul Walter Hauser και Sepideh Moafi

Σύνοψη: Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του James Keene (που ενσωματώνεται εδώ από τον Taron Egerton), αυτό το miniseries μεταδίδεται για πρώτη φορά στην Apple TV+ στις 8 Ιουλίου 2022. Αποτελεί επίσης προσαρμογή του αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος ” Μέσα με τον διάβολο: Ένας πεσμένος ήρωας, ένας σειριακός δολοφόνος και μια επικίνδυνη συμφωνία για εξαργύρωση », Συν-γράφτηκε από τον James Keene και τον Hillel Levin (2010).

Όσον αφορά την ιστορία, αρχίζει στην ενηλικίωση του James Keene. Προσελκύεται από τον κόσμο του εγκλήματος, με διακίνηση ναρκωτικών. Καταλήγει να συλληφθεί και να βρεθεί στη φυλακή. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ετών χωρίς δυνατότητα απαγόρευσης, χάνει κάθε ελπίδα. Αλλά μια μέρα, οι ομοσπονδιακές αρχές έρχονται να του προσφέρουν μια απλή συμφωνία: θα είναι σε θέση να απαλλαγεί από τη φυλακή εάν καταφέρνει να αποκτήσει τις ομολογίες ενός υποτιθέμενου σειριακού δολοφόνου. Ο τελευταίος καθαρίζει μια πρόταση στην ίδια φυλακή.

4. Οι σταγόνες του Θεού

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 8 επεισόδια

Είδη: Δράμα και θρίλερ

Δημιουργός: Quoc Dang Tran

Διανομή : Tomohisa Yamashita, Fleur Geffrier και Tom Wozniczka

Σύνοψη: Αυτή η σειρά παρουσιάζει μια άλλη πτυχή της γαστρονομίας, μακριά από τις συνήθεις κουζίνες και γιορτές. Η ίντριγκα ξεκινά με το θάνατο του Alexandre Léger, του δημιουργού του διάσημου οδηγού ελαφρού κρασιού. 60 ετών, πέθανε στο σπίτι του στο Τόκιο, αφήνοντας πίσω του ένα κορίτσι 29 ετών, Camille. Μετά το πένθος, ήρθε η εποχή της κληρονομιάς, με την ανάγνωση της θέλησης.

Στη συνέχεια, ο Camille ανακαλύπτει ότι ο Alexandre, ένας κηδεμόνας της ονεολογίας, κατέχει τη μεγαλύτερη συλλογή από κρασιά στον κόσμο. Αλλά διαβάζοντας τις τελευταίες της επιθυμίες, μαθαίνει ότι δεν είναι η μόνη που διεκδικεί κληρονομιά. Πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει έναν νεαρό και λαμπρό οινολόγο, Tomine Issei. Ο αείμνηστος πατέρας του περιγράφει τον τελευταίο ως “πνευματικό γιο” στη θέλησή του, που δεν βοηθά την κατάσταση.

3. Το πρωί

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 2 εποχές, 20 επεισόδια

Είδη: Δράμα και θρίλερ

Δημιουργός: Κέρι Εχρίνο

Διανομή : Jennifer Aniston, Reese Witherspoon και Billy Crudup

Σύνοψη: Ο Alex Levy και ο Bradley Jackson είναι δύο παρουσιαστές τηλεοπτικού πρωινού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε αυτή τη σειρά, βουτάμε μαζί τους πίσω από τις σκηνές της παράστασης, ανακαλύπτοντας τα όμορφα και τα χειρότερα πρόσωπα της αλυσίδας. Το σενάριο επικεντρώνεται αρχικά στη γέννηση ενός σκανδάλου σεξουαλικής κακομεταχείρισης. Και ενώ η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο έντονη, το εγώ κάποιων και οι φιλοδοξίες των άλλων δεν διαχειρίζονται τίποτα. Σε αυτό το κλίμα, ο Alex και ο Bradley προσπαθούν να βγουν από το παιχνίδι.

Η πρώτη σεζόν της σειράς ξεκινά με το κίνημα #MeToo, καταγγέλλοντας τις σεξουαλικές μετακινήσεις ορισμένων αξιωματούχων. Στη δεύτερη σεζόν, ακολουθούμε την απώλεια ορισμένων ηθοποιών, σε ένα πλαίσιο της πανδημίας του Covid-19.

2. Τεντ Λάσο

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 3 εποχές, 34 επεισόδια

Είδη: Κωμωδία, δράμα και αθλητισμός

Δημιουργός: Νομοσχέδιο Lawrence

Διανομή : Jason Sudeikis, Hannah Waddingham και Jeremy Swift

Σύνοψη: Σε αυτή τη σειρά, ακολουθούμε τον Ted Lasso, έναν Αμερικανό προπονητή ποδοσφαίρου, χωρίς πραγματική αναφορά. Και όμως, έχει μόλις προσληφθεί για να εκπαιδεύσει την ομάδα AFC Richmond. Ο ιδιοκτήτης της τελευταίας, Rebecca Welton, το επέλεξε μόνο για να πάρει εκδίκηση στον πρώην σύζυγό της, Rupert Mannion.

Χωρίς καμία εμπειρία σε αυτό το άθλημα, ο Ted θα πρέπει ακόμα να είναι μέχρι την ισοτιμία ή τουλάχιστον να αποφύγει να κάνει μια κακή φιγούρα. Σταδιακά, προσπαθεί να γίνει δεκτός από τους παίκτες του, προσπαθώντας να γεμίσει τα αθλητικά του κενά. Η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητά του θα μπορούσαν να είναι οι μόνοι σύμμαχοί του. Η σειρά απονεμήθηκε ιδιαίτερα για το ρόλο του καλύτερου ανδρικού ηθοποιού, που αποδόθηκε στον Jason Sudeikis (Ted Lasso).

1. Αποκοπή

Βίντεο YouTube

Σύνθεση: 1 σεζόν, 9 επεισόδια

Είδη: Δράμα και θρίλερ

Δημιουργός: Νταν Ερίκσον

Διανομή : Adam Scott, Zach Cherry και Britt Lower

Σύνοψη: Στην πρώτη θέση στην κατάταξή μας, προσφέρουμε “Severance”, μια αμερικανική σειρά διαθέσιμη στο Apple TV+ από τις 18 Φεβρουαρίου 2022. Η ιστορία του περιστρέφεται γύρω από τους υπαλλήλους του γραφείου της Lumon Industries. Για να ενισχύσουν τις επιδόσεις τους, οι αξιωματούχοι είχαν τη λαμπρή ιδέα να διαχωρίσουν τις επαγγελματικές τους αναμνήσεις από προσωπικές αναμνήσεις χρησιμοποιώντας μια επιχείρηση. Έτσι, με ένα τσιπ που εισήχθη στον εγκέφαλό τους, θα μπορούσαν να έχουν μια ζωή στην εργασία εντελώς διαφορετική από αυτή στο σπίτι.

Μέσα στην εταιρεία, οι εργαζόμενοι είναι οι “διασταυρώσεις”, και μετά τις 5 μ.μ., γίνονται οι “επεκτάσεις”. Με αυτόν τον τρόπο, τα προβλήματα που σχετίζονται με την προσωπική τους ζωή δεν έχουν καμία επίδραση στην επαγγελματική τους απόδοση και αντίστροφα. Ωστόσο, στην πράξη, αυτό δεν είναι τόσο απλό.

Αυτές οι σειρές 5 που αποδεικνύουν ότι η Apple TV+ είναι τώρα η καλύτερη πλατφόρμα streaming

Τρία χρόνια μετά την επίσημη εκτόξευσή της, η Apple TV+ συνεχίζει να εκπλήσσει με ταινίες και σειρές υψηλής ποιότητας. Εδώ είναι πέντε που πρέπει να σας πείσουν να εγγραφείτε σε αυτό.

Αυτά τα 5 sries που αποδεικνύουν ότι η Apple TV είναι στην καλύτερη πλατφόρμα streaming μπροστά από το Netflix Prime Video ή OCS

Με λίγο πάνω από 40 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, η Apple TV+ απέχει πολύ από την εκθρόνηση των κύριων ανταγωνιστών της στην αγορά πληρωμής ροής. Το Netflix έχει χάσει σίγουρα περίπου 200.000 συνδρομητές το 2022, ένας πρώτος για περισσότερα από 10 χρόνια, εξακολουθεί να έχει 220 εκατομμύρια που δεν είναι έτοιμοι να διαγραφούν. Το δελφίνι του, το Amazon Prime Video, μετράει περισσότερα από 175 εκατομμύρια πιστούς. Αλλά μπορεί να είναι ότι η Apple TV+ κερδίζει τη μάχη του περιεχομένου. Με την παραγωγή λιγότερο από τη ροή των μεγαθών. Επειδή η Apple TV+ αξίζει περισσότερη προσοχή εκ μέρους των Seriesphiles, Ερυθροκύτταρο Επιλέξτε να συστήσετε τα πέντε προγράμματα που πρέπει να χάσετε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες στην υπηρεσία συνεχούς ροής (και τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε από τις 20 Απριλίου στο MyCanal, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για πρόσθετα έξοδα). Μπορεί να υπάρχει η αγαπημένη σας μελλοντική σειρά σε αυτή την επιλογή-αυτή είναι η περίπτωσή μας.

Τεντ Λάσο

Στο τμήμα κωμικών σειράς, Τεντ Λάσο είναι σίγουρα το καλύτερο τα τελευταία χρόνια. Η σειρά που έφερε ο ακαταμάχητος Jason Sudeikis ακολουθεί τη νέα ζωή ενός αμερικανικού προπονητή ποδοσφαίρου, Ted Lasso, ο οποίος αναλαμβάνει την ηγεσία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας (το πραγματικό, το ποδόσφαιρο) στην Αγγλία. Παρά τις αμφιβολίες που ζυγίζουν στον προπονητή, που προέρχονται τόσο από τον Τύπο όσο και από τη διαχείριση του συλλόγου του, ο άνθρωπος εμφανίζει μια αισιόδοξη αισιοδοξία που θα επιτρέψει τη δημιουργία μιας μονάδας μέσα στο συλλογικό. Είναι αυτή η αδιάκοπη πίστη στο μέλλον και η αδελφότητα που κάνει Τεντ Λάσο Μια τέτοια γοητευτική σειρά, ενάντια στην παλίρροια όλων που μας προσφέρει σήμερα η αμερικανική τηλεόραση. Για τη γκαλερί των υπέροχων χαρακτήρων του (θα ερωτευτείτε τον Roy Kent, τον ποδοσφαιριστή Rascal που κατασκηνώθηκε από τον Brett Goldstein) και τις απίθανες καταστάσεις του, Τεντ Λάσο επιβάλλεται.
3 εποχές, 34 επεισόδια μεταξύ 30 και 50 λεπτών.

Αποκοπή

Εκπομπή από τον Φεβρουάριο του 2022, Αποκοπή είναι μια εκπληκτική σειρά πρόβλεψης και μια ακατάλληλη κριτική του επιχειρηματικού κόσμου. Κατασκευάστηκε εν μέρει από τον Ben Stiller, τα 9 επεισόδια ακολουθούν την καθημερινή ζωή των εργαζομένων μιας κάπως ειδικής εταιρείας, Lumon Industries. Για να γίνει υπάλληλος, όλοι πρέπει να έχουν αποδεχθεί μια επιχείρηση “αποσύνδεσης” χάρη σε ένα τσιπ που είναι εγκατεστημένο στον εγκέφαλο, το οποίο χωρίζει την επαγγελματική τους ζωή από την ιδιωτική τους ζωή. Μόλις περάσουν τις πόρτες του γραφείου, δεν θυμούνται τίποτα. Εκείνοι που προσπαθούν να εξαπατήσουν ή να βγουν από το σωστό μονοπάτι τιμωρούνται ή μυστηριωδώς παραγκωνισμένοι. Αυτό τότε για να κρύψει αυτήν την εταιρεία ? Αυτό θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν οι εργαζόμενοι χωρίς να αποκαλυφθούν. Με την ενοχλητική ατμόσφαιρα και τον προβληματισμό της στην έννοια της πραγματικότητας, Αποκοπή θα πρέπει να αποπλανήσουν εκείνους που τους αρέσουν μια σειρά τους διαταράσσει και παίζει με τα ρουλεμάν τους. Τέλεια αγωνία και άψογη χύτευση (Adam Scott στο μυαλό), αυτό είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εκπληκτικές σειρές αυτής της αρχής του 2022.
1 σεζόν, 9 50 λεπτά επεισόδια.