5G πορτοκαλί: Διαθέσιμη ανάπτυξη δικτύου, κάρτα κάλυψης και 5G, 5G, 4G, 3G πορτοκαλί – κάλυψη NPERF.

Κάρτα κάλυψης πορτοκαλιού 3G / 4G / 5G, Γαλλία

Πώς λειτουργούν οι κεραίες πορτοκαλιού 5G ? Λέγεται ότι είναι “έξυπνοι” και έχουν μεγάλο αριθμό μικροσκοπικών κεραιών προκειμένου να φτάσουν υψηλότερες ταχύτητες. Αυτές οι κεραίες ενσωματώνουν το Τεχνολογία MIMO : Είναι σε θέση να τεθούν αυτόματα σε κατάσταση αναμονής όταν καμία συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη σε 5G, προκειμένου να έχει ένα Αποτελεσματική κατανάλωση ενέργειας.

5G πορτοκαλί: Διαθέσιμη ανάπτυξη δικτύου, κάρτα κάλυψης και 5G πακέτα

Το 5G κερδίζει όλο και περισσότερη γη στο γαλλικό έδαφος και η Orange συμμετέχει στην επέκταση αυτού του δικτύου. Ποια είναι η κινητή κάλυψη του χειριστή σε 5G και ποια είναι η κατάσταση της ανάπτυξης των κεραιών της στη Γαλλία ? Αναλύουμε τα πάντα για το 5G Orange σε αυτόν τον οδηγό: τα τελευταία στοιχεία για την ανάπτυξή του, τις προϋποθέσεις για να επωφεληθούν από το 5G Orange και τις λεπτομέρειες των διαθέσιμων πακέτων.

Θέλετε να ανακαλύψετε προσφορές 5G πορτοκαλί ?

 • Το ουσιώδες
 • Του πολλά πλεονεκτήματα έφεραν 5G, ξεκινώντας από τις ροές που φτάνουν 1 gbit/s.
 • Εκεί 5g πορτοκαλί Αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται σε μεγάλες μητροπολιτικές πόλεις.
 • ΕΝΑ Πορτοκαλί κάρτα 5G Σας επιτρέπει να εμφανίζετε όλες τις καλυμμένες περιοχές και τις επόμενες 5G αναπτύξεις.
 • Για να επωφεληθείτε από 5G πορτοκαλί στη Γαλλία, πρέπει να έχετε Πακέτο και 5G συμβατό smartphone.
 • Ο χειριστής έχει σήμερα Τρία πακέτα 5G, προσφέρεται από 20,99 €/μήνα.

Τι καινοτομίες φέρνει 5G πορτοκαλί ?

Το 5G έφτασε στη Γαλλία το 2020 και τώρα είναι το αιχμής του κινητοί φορείς. Το Orange είναι ένας από τους κύριους παίκτες στην ανάπτυξη 5G στη Γαλλία και υπογραμμίζει το νέο της δίκτυο μέσω κινητής τηλεφωνίας μέσω μιας νέας σειράς πακέτων συμβατών 5G.

Ο Πέρασμα από 4g έως 5g διευκολύνει τη χρήση του Διαδικτύου και πολλές υπηρεσίες με την κινητικότητα. Πολλά πλεονεκτήματα φέρνουν με 5G:

 1. Βελτίωση των ροών, της τάξης του 3 έως 10 φορές πιο γρήγορα ότι 4G. Το 5G προσφέρει τη δυνατότητα πλοήγησης στο Διαδίκτυο με βέλτιστη ρευστότητα.
 2. ΕΝΑ πολύ βελτιωμένη λανθάνουσα κατάσταση Σε σύγκριση με το 4G, βελτιώνοντας τον χρόνο αντίδρασης μιας σύνδεσης στο Διαδίκτυο και τη βελτιστοποίηση των φορτίων δεδομένων μιας ιστοσελίδας ή ενός προγράμματος.
 3. Μια επέκταση της συνδεσιμότητας στην ίδια περιοχή. Σε σύγκριση με το 4G, το δίκτυο 5G επιτρέπει σε ένα μεγαλύτερος αριθμός συσκευών να συνδεθεί ταυτόχρονα χωρίς απώλεια ροής.
 4. Η μελλοντική ανάπτυξη τουΣυνδεδεμένα αντικείμενα και εφαρμογές, όπως αυτόνομα οχήματα, εικονική πραγματικότητα, αυτοματοποίηση στο σπίτι, τηλεϊατρική ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Ποιες είναι οι μέγιστες θεωρητικές ροές πορτοκαλιού 5g ? Εξαρτώνται από τις κεραίες που χρησιμοποιούνται. Σύμφωνα με τον χειριστή, για τις κεραίες 3,5 GHz, είναι 2.1 GBIT/S σε υποδοχή και 126 Mbit/s σε εκπομπή, ενώ για κεραίες 2,1 GHz, είναι 615 Mbit/s σε υποδοχή και 99 Mbit/s σε εκπομπή. Οι ροές ενός κινητού δικτύου μπορούν να ποικίλουν σημαντικά ανάλογα με τον τόπο (εσωτερικό ή εξωτερικό), καιρικές συνθήκες ή τυχόν εμπόδια μεταξύ της κεραίας και του χρήστη.

Η κατάσταση της ανάπτυξης πορτοκαλιού 5G στη Γαλλία

5G κάλυψη Γαλλία

5G Orange έφτασε στη Γαλλία Νοέμβριος 2020, Με αρχική κάλυψη δεκαπέντε δήμων όπως οι Angers, Nice, Marseille ή Clermont Ferrand. Λίγο πριν, τοArcep είχε διαθέσει ζώνες συχνοτήτων 5G σε κάθε χειριστή μετά από δημοπρασία.

Ο Πορτοκαλί 5G ανάπτυξη γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως αυτό που έγινε για 3g και 4g. Όπως όλοι οι άλλοι χειριστές, η Orange επικεντρώνεται πρώτα πιο πυκνές περιοχές Ήδη καλύπτεται καλά σε 4G: Όλες οι μεγάλες πόλεις της χώρας και πολλές μεσαίες πόλεις. Ο στόχος που στοχεύει ο χειριστής είναι πράγματι να παρέχει το δίκτυο 5G σε περιοχές που είναι ήδη καλά κορεσμένες σε 4G, για ναεπεμβαίνω αυτού του δικτύου.

Η Orange αναπτύσσει το δίκτυο 5G μέσω τουΕφαρμογή κεραιών παντού στην επικράτεια. Το 2023 άνοιξαν περισσότεροι από 900 δήμους στο 5G του χειριστή. Σύμφωνα με το ARCEP στις 31 Δεκεμβρίου 2022 Orange έχει 5.597 5g τοποθεσίες στις οποίες 5.470 τοποθεσίες είναι εξοπλισμένες με ζώνη 3,5 GHz. Δύο πολύ διαφορετικές ζώνες συχνοτήτων χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη 5G στο Orange:

 • Ο Κεραίες 3,5 GHz : αποκλειστικά αποκλειστικά για 5G, αυτά είναι αυτά που επιτρέπουν τις καλύτερες ταχύτητες και την καλύτερη συνδεσιμότητα του κινητού δικτύου.
 • Ο Κεραίες 2,1 GHz : Ιστορικά που χρησιμοποιούνται για δίκτυα 3G και 4G, διαδίδουν ένα σήμα με μικρότερη ροή, αλλά καθιστούν δυνατή την επίτευξη περιοχών οι οποίες μέχρι τότε δεν καλύπτονταν κακώς σε 4G.

Η στρατηγική του χειριστή είναι να εγκαταστήσει τοποθεσίες 5G 3,5 GHz αστικές περιοχές και επαναχρησιμοποίηση 2100 MHz 4G κεραίες περισσότερες αγροτικές περιοχές και λιγότερο πυκνό . Μέχρι το 2023, αυτές οι ζώνες μικρότερης προτεραιότητας θα δουν την κάλυψη 5G να ολοκληρωθεί και να βελτιωθεί μέσω του Ανάθεση κεραιών 3,5 GHz.

Για να τεθεί σε λειτουργία μια κεραία πορτοκαλιού 5G, μια ανάγκη εξουσιοδότηση Που παρέχεται από την ANFR (Εθνική Υπηρεσία Συχνότητας) προκειμένου να ελέγξει σωστά τα μέτρα ασφαλείας, την έκθεση σε κύμα, τη μέγιστη ισχύ και τη συμμόρφωση με τις διαδικασίες που σχετίζονται με την εγκατάσταση ιστότοπου 5G.

Πορτοκαλί 5G κεραίες αναπτύχθηκαν

Χειριστής Κεραίες 3,5 GHz 700 κεραίες MHz ή 2100 MHz
Πορτοκάλι 2698 337
SFR 2828 2156
Ελεύθερος 2384 11086
Βόμβες 2689 4041

Η σωστή ανάπτυξη πορτοκαλιού 5G επαληθεύεται μέσω αυτών των αριθμών: αυτός είναι ο προμηθευτής που κρατάει το μεγαλύτερος αριθμός κεραιών 3,5 GHz Στο έδαφος, εκείνοι που επιτρέπουν τις καλύτερες ροές. Σύμφωνα με το βαρόμετρο NPERF το έτος 2021, η μέση ροή που επιτεύχθηκε μέσω μιας πορτοκαλί σύνδεσης 5G είναι 321 Mbit/s, Έναντι 308 Mbit/s για SFR, 149 Mbit/s για bouygues και 128 Mbit/s δωρεάν.

Πώς λειτουργούν οι κεραίες πορτοκαλιού 5G ? Λέγεται ότι είναι “έξυπνοι” και έχουν μεγάλο αριθμό μικροσκοπικών κεραιών προκειμένου να φτάσουν υψηλότερες ταχύτητες. Αυτές οι κεραίες ενσωματώνουν το Τεχνολογία MIMO : Είναι σε θέση να τεθούν αυτόματα σε κατάσταση αναμονής όταν καμία συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη σε 5G, προκειμένου να έχει ένα Αποτελεσματική κατανάλωση ενέργειας.

5G πορτοκαλί κάρτα: Όλα σχετικά με την κάλυψη του χειριστή

Ο χειριστής έχει το δικό του κάρτα κάλυψης δικτύου (3G, 4G και 5G) διαθέσιμα απευθείας στον ιστότοπό του. Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση ή να εισαγάγετε οποιαδήποτε διεύθυνση για να μάθετε την κάλυψη του κινητού πορτοκαλιού.

Κάρτα κάλυψης πορτοκαλιού 5G

Για οποιονδήποτε δήμο της επικράτειας, α Εκτίμηση προς τα κάτω και άνω καθορίζεται στην κάρτα. Ένας κωδικός χρώματος σας επιτρέπει να διαβάσετε τον τύπο του κινητού δικτύου που καλύπτει κάθε περιοχή ακριβώς:

 • Ο Μπλε περιοχές, Ακόμα στη μειονότητα, είναι εκείνοι που καλύπτονται από 5g.
 • Ο Κόκκινες περιοχές καλύπτονται σε 4G: 93% της επικράτειας καλύπτονται από πορτοκαλί 4G.
 • Ο Πορτοκαλί περιοχές αντιστοιχούν σε κάλυψη 3G.
 • Ο Γκρίζες περιοχές Δεν έχετε καμία κινητό πορτοκαλί υποδοχή.

Τα λογότυπα 5G είναι ορατά στην κάρτα για να υποδείξουν γρήγορα το Οι πόλεις ανοίγουν σε πορτοκαλί 5g. Τα μαύρα λογότυπα αναφέρουν τα μέρη που ήδη καλύπτονται ενώ τα λευκά λογότυπα καθορίζουν τις επόμενες 5G αναπτύξεις του χειριστή.

Orange και 5G: Ποιες προϋποθέσεις θα το εκμεταλλευτείτε ?

Για να επωφεληθείτε από το 5G με το πορτοκαλί, πρέπει να έχετε Πακέτο 5G του χειριστή και ένα συμβατό με 5G smartphone. Orange Fround προσφέρει επί του παρόντος 4 πακέτα Λειτουργώντας σε αυτό το δίκτυο και ένα πλήθος 5G smartphones φθάνουν κάθε μήνα στην αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Αλλά αυτό δεν είναι όλα: είναι απαραίτητο να είσαι σε ένα Ζώνη που καλύπτεται από το δίκτυο 5G πορτοκαλιού. Προς το παρόν, είναι πάνω απ ‘όλα οι μεγάλες πόλεις που επωφελούνται από 5G, αλλά η ανάπτυξη αυτού του κινητού δικτύου συνεχίζει να επεκτείνεται.

Όταν βρίσκεστε σε μια ζώνη που καλύπτεται από μια πορτοκαλί κεραία 5G, η συσκευή σας θα καταγράψει το σήμα της και θα εμφανίσει ένα Αναφέρετε “5G” Στη γραμμή κατάστασης δικτύου βρίσκεται στην κορυφή της οθόνης smartphone σας. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, τότε είναι το δίκτυο Orange 4G που θα χρησιμοποιηθεί, ή ακόμα και 3G σε περίπτωση που υπάρχει ΟΧΙ 4G Υποδοχή.

Τι 5G συμβατά πακέτα προσφέρονται από τον χειριστή ?

Μια σειρά από τρία Πακέτα 5G είναι διαθέσιμο από πορτοκαλί, που κυμαίνεται από 120 GB έως 200 GB. Υπάρχουν δύο τύποι δέσμευσης για κάθε ένα από τα πορτοκαλί πακέτα:

 1. Μια φόρμουλα χωρίς δέσμευση για μία συνδρομή πακέτου.
 2. Μια δέσμευση του 24 μήνες για οποιαδήποτε συνδρομή ενός σχεδίου με κινητό.

Εκεί Πορτοκαλί κατάστημα Διαθέτει πολλά μοντέλα smartphones για αγορά, μόνοι ή με πακέτο. Όσο πιο ψηλά το πακέτο, τόσο περισσότερο Έκπτωση smartphone θα είναι σημαντικό. Παράλληλα, ορισμένα smartphones επωφελούνται από άμεσες εκπτώσεις ή περιορισμένες προσφορές επιστροφής χρημάτων με την πάροδο του χρόνου.

Είναι πολύ πιθανό να βγάλετε ένα πακέτο 5G χωρίς να έχετε συμβατό τηλέφωνο: θα λειτουργήσει απλά στο Δίκτυο 4G και θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να επωφεληθεί από όλα τα άλλα πλεονεκτήματα που συνδέονται με το εν λόγω πακέτο 5G. Βρείτε τις λεπτομέρειες των πακέτων πορτοκαλιού 5G παρακάτω:

Ενημερώθηκε στις 07/27/2023

Παθιασμένος με το Τεχνικό Σύμπαν των Τηλεπικοινωνιών, ο Jean άρχισε να εργάζεται στο Echos du Net τον Ιανουάριο του 2021. Το αγαπημένο του θέμα ? Άρθρα σχετικά με θέματα που σχετίζονται με τον χειριστή.

Κάρτα κάλυψης πορτοκαλιού 3G / 4G / 5G, Γαλλία

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει το εξώφυλλο του κινητού δικτύου 2G, 3G, 4G και 5G Orange. Δείτε επίσης: Ο χάρτης της Orange Mobile Straights καθώς και η κάλυψη των κινητών κινητών δικτύων κινητής τηλεφωνίας, Free Mobile, SFR Mobile, Bouygues Mobile.

Ανακαλύπτω
Ο χάρτης
κάλυμμα

0 δεδομένα που συλλέγονται από την περιοχή που εμφανίζονται στην οθόνη.
Τελευταία ενημέρωση :

0 δεδομένα που συλλέγονται από την περιοχή που εμφανίζονται στην οθόνη.
Τελευταία ενημέρωση :

Επιλέξτε έναν χειριστή !

Επιλέξτε έναν χειριστή από το αναπτυσσόμενο μενού πάνω από την κάρτα για να εμφανίσετε τα δεδομένα.

Πάρτε μέρος και στις μετρήσεις, κατεβάζοντας την εφαρμογή NPERF !

Πώς λειτουργούν οι κάρτες NPERF ?

Από πού προέρχονται τα δεδομένα ?

Τα μέτρα που συλλέγονται πραγματοποιούνται από χρήστες της εφαρμογής NPERF. Αυτά είναι μέτρα που πραγματοποιούνται σε πραγματικές συνθήκες, απευθείας στον τομέα. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε επίσης, απλά κατεβάστε την εφαρμογή NPERF στο smartphone σας. Όσο περισσότερα δεδομένα θα υπάρχουν, τόσο πιο ολοκληρωμένα θα είναι οι κάρτες ! Όλες οι δοκιμές εμφανίζονται στην κάρτα. Οι κανόνες φιλτραρίσματος εφαρμόζονται πριν από τους υπολογισμούς απόδοσης για δημοσιεύσεις.

Πώς εκτελούνται οι ενημερώσεις ?

Οι κάρτες δικτύου ενημερώνονται αυτόματα από ρομπότ κάθε ώρα. Οι κάρτες ταχύτητας ενημερώνονται κάθε 15 λεπτά. Τα δεδομένα εμφανίζονται για δύο χρόνια. Μετά από δύο χρόνια, τα παλαιότερα δεδομένα αφαιρούνται από τις κάρτες, μία φορά το μήνα.

Τι αξιοπιστία, ποια διευκρίνιση ?

Οι μετρήσεις γίνονται σε τερματικά χρηστών. Η ακρίβεια της γεωλογίας εξαρτάται από την ποιότητα της λήψης του σήματος GPS τη στιγμή της μέτρησης. Για δεδομένα κάλυψης, διατηρούμε τα μέτρα των οποίων η ακρίβεια της γεωγραφικής κατανομής είναι σε μέγιστο 50 μέτρα. Για τα δεδομένα ροής, αυτό το όριο αυξάνεται σε 200 μέτρα.

Πώς να λάβετε ακατέργαστα δεδομένα ?

Θέλετε να αποκτήσετε δεδομένα κάλυψης δικτύου ή δοκιμές NPERF (ροές, λανθάνουσα κατάσταση, πλοήγηση, ροή βίντεο) σε μορφή CSV για να τα εκμεταλλευτείτε όπως θεωρείτε κατάλληλο ? Κανένα πρόβλημα ! Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια προσφορά.

Υπάρχει ένα εργαλείο επαγγελματικής απεικόνισης των καρτών κάλυψης ?

Ναί. Αυτό το εργαλείο προορίζεται κυρίως για χειριστές κινητής τηλεφωνίας. Έχει ενσωματωθεί σε ένα υπάρχον πιλοτήριο που ήδη συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία απόδοσης του Διαδικτύου από όλους τους φορείς εκμετάλλευσης της χώρας, καθώς και πρόσβαση στα αποτελέσματα των δοκιμών χρέους και των δεδομένων κάλυψης. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να απεικονιστούν εφαρμόζοντας φίλτρα με τεχνολογία (χωρίς κάλυψη, 2G, 3G, 4G, 4G, 5G), σε μια διαμορφώσιμη περίοδο (μόνο οι τελευταίοι 2 μήνες για παράδειγμα). Είναι ένα υπέροχο εργαλείο για να ακολουθήσετε την ανάπτυξη μιας νέας τεχνολογίας, να παρακολουθήσετε τους ανταγωνιστές της και να ανιχνεύσουν λευκές ή γκρίζες περιοχές.

Συνεχίζοντας τη πλοήγηση σας σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τη χρήση των cookies καθώς και των γενικών συνθηκών χρήσης της δοκιμής NPERF. Εντάξει