Τα κορυφαία 5 από τα αγαπημένα μας κομμένα SUV., Τα κορυφαία 15 από τα καλύτερα SUV που κόπηκαν από το 2023 – Hopauto

Επιλογή των καλύτερων κομμένων SUV για το έτος 2023

Contents

Τι πολυτελές κουπέ για αγορά το 2023 ?

Τα κορυφαία 5 από τα αγαπημένα μας κομμένα SUV

Αυτό είναι αναμφισβήτητα η μοντέρνα σιλουέτα. Υπάρχουν τώρα SUV με μια φευγαλέα πρύμνη για όλα τα γούστα. Αλλά λοιπόν πώς να επιλέξετε ? Ακολουθούν τα αγαπημένα μας περικοπές στο συντακτικό προσωπικό, που ταξινομούνται με τον τύπο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

1. Το Hybrid Coupé SUV: Honda HR-V E: HEV

Για τη νέα του ζωή, το πιο συμπαγές SUV στον κατάλογο Honda έχει προσφερθεί ένα πιο χαρισματικό στυλ. Με μια ζωγραφισμένη μάσκα αλλά και μια φευγαλέα πρύμνη. Αυτό που του δίνει μια πιο ελκυστική εμφάνιση SUV, αλλά χωρίς να ρίχνει το “bling-bling”. Και πάνω απ ‘όλα, χωρίς να βλάψει τις πρακτικές του ιδιότητες.

Αυτό είναι πράγματι αυτό που μας αρέσει με το HR-V: τα μοναδικά “μαγικά καθίσματα” του στην πλάτη (δυνατότητα αύξησης των θεμελίων για την εύκολη εισαγωγή υψηλών αντικειμένων) και τις ευχάριστες μικρές του προσοχές (όπως οι αεριστές του που διαχέουν τον αέρα γύρω από τους κατοίκους και όχι φυσώντας απευθείας στο πρόσωπό τους).

Και έπειτα υπάρχει και η υβριδική κινητοποίηση της με την ένδειξη E: HEV. Είναι αποτελεσματικό και ευχάριστο, τουλάχιστον όσο διατηρείτε μια ευέλικτη οδήγηση.

2. Το Plug -in Hybrid Sudo: Mercedes GLC Coupé

Αν έπρεπε να διατηρήσουμε μόνο μία από τις λίστα μας, αυτό θα ήταν αυτό. Για τι ? Επειδή με τους εξαιρετικούς επαναφορτιζόμενους υβριδικούς κινητήρες (διαθέσιμοι τόσο σε βενζίνη όσο και σε ντίζελ), το GLC Coupé μπορεί να λάμψει σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες: υβριδικό, ηλεκτρικό και θερμικό ! Για τη νέα του ζωή, το GLC Coupé είναι πράγματι εξοπλισμένο με μια γιγαντιαία μπαταρία 31,2 kWh ! Για σύγκριση, είναι περισσότερο από το διπλάσιο της χωρητικότητας αποθήκευσης των γερμανών ανταγωνιστών που προσθέτουν ότι αποθηκεύουν λιγότερο από 15 kWh.

Στην πράξη, αυτή η μπαταρία εξουσιοδοτεί μια ηλεκτρική αυτονομία που μπορεί να αυξηθεί έως και 130 χλμ ! Τι να απολαύσετε ένα ηλεκτρικό όχημα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Επιπλέον, η Mercedes ομαδοποιεί τις υβριδικές περικοπές GLC με ταχεία επαναφόρτιση (έως 60 kW), ακόμα σπάνια προσοχή στα υβρίδια. Μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε πραγματικά την ηλεκτρική οδήγηση, ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές. Το παρατηρήσαμε επίσης κατά τη διάρκεια της έκθεσής μας, καλύπτοντας περισσότερα από 3.000 χλμ. Με τον αδελφό του στο συμβατικό GLC Stern.

Και έπειτα, πέρα ​​από αυτό, το GLC Coupé είναι το ευπροσάρμοστο SUV κατ ‘εξοχήν: εξαιρετικά άνετα (χάρη στην πνευματική απόσβεση ειδικότερα), αθλητική κατόπιν αιτήματος (χάρη στους τέσσερις τιμόνι) και εξοπλισμένο με τεχνολογικό εξοπλισμό Point Point.

3. Το Electric Cut SUV: Volvo C40 Recharge και Audi Q8 E-Tron Sportback

Για την κατηγορία Electric SUV, ας είμαστε ο Chauvin και να βάλουμε τους δύο εκπροσώπους του γένους που έγιναν στο Βέλγιο “Ex-Aequo στο πρώτο βήμα του εικονικού μας βάθρου. Μπορούμε, στην πραγματικότητα, να είμαστε περήφανοι που έχουμε δύο ηλεκτρικές περικοπές στη μικρή χώρα μας στον κόσμο !

Επιπλέον, θα ήταν δύσκολο να μην τους εκτιμήσουμε, δεδομένου ότι τα μάλλον στυλ επιλογής τους και οι υπηρεσίες τους.

Ως υπενθύμιση, το Volvo Electric SUV έχει μόλις επωφεληθεί από έναν τεχνικό ανασχηματισμό (η οποία μεταβιβάζει κυρίως την έκδοση του κινητήρα της μονής έντασης, η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή μιας προώθησης της Volvo στον κατάλογο μετά από περισσότερα από 25 χρόνια απουσίας !Ουσία. Στις εκδόσεις του εξοπλισμένες με τη μεγαλύτερη μπαταρία, η επαναφόρτιση C40 περνά επίσης τα 500 χλμ. Bar Autonomy Bar.

Όσο για το μεγάλο SUV Coupé που έγινε στο δάσος και χτυπήθηκε από τους τέσσερις δακτυλίους, εκμεταλλεύτηκε επίσης έναν επανασχεδιασμό στην αρχή του έτους. Εκτός από την αλλαγή ονόματος (προσέφερε τον εαυτό του το ψευδώνυμο “Q8” παράλληλα με το E-Tron Sportback) και το στυλ, εκμεταλλεύτηκε τις τεχνικές βελτιώσεις. Αυτό που του επιτρέπει να στοχεύει στα 600 χλμ. Bar Autonomy Bar.

4. Το SUV Thermal Coupe: Porsche Cayenne Coupé S

Η επιλογή είναι τεράστια μεταξύ των θερμικών κομμένων SUV. Αλλά αν δεν κοιτάξουμε τα έξοδα, τότε θα μπορούσαμε να μπει στον πειρασμό από το Cayenne Coupes Vintage 2023. Πρέπει να ειπωθεί ότι οι τροποποιήσεις της Porsche για το “facelift” του μεγάλου SUV του κρατούν περισσότερο από την πλήρη αναθεώρηση από την καλλυντική ανάπτυξη: νέο ταμπλό (με μια συγκεκριμένη οθόνη για να διασκεδάσει τον επιβάτη). Νέοι σύνδεσμοι εδάφους και νέοι κινητήρες.

Εάν είναι πλέον απαραίτητο να κάνουμε χωρίς την εκρηκτική έκδοση Turbo GT (η οποία προορίζεται μόνο για εξωκυρωτικές αγορές), θα παρηγορούμε τον εαυτό μας μαθαίνοντας ότι το Cayenne Coupe s κούνησε το προηγούμενο V6 του έναντι ενός V8 σε αυτό το νέο vintage. Αρκετά για να αυξήσει την ισχύ τους κατά 34 hp (474 ​​hp) και τη ροπή της κατά 50 nm (600 nm), όλα με τον καλύτερο έλεγχο των εκπομπών CO2 και της κατανάλωσής του. Εάν, ο μηχανικός στην περιοχή κατά τη διάρκεια της διεθνούς δοκιμής επιβεβαίωσε ότι αυτή η αλλαγή του μπλοκ ήταν συμπέρασμα από το κυνήγι για τις εκπομπές στην Ευρώπη, το V8 4.0 l biturbo προσφέροντας περισσότερο περιθώριο για να κερδίσει την εξουσία μειώνοντας ταυτόχρονα τις εκπομπές από το προηγούμενο V6. Έλα, όλη η ελπίδα δεν έχει χαθεί !

5. Το “Hyper” SUV Coupe: Lotus Elter

Τέλος, τελειώνουμε τον μικρό μας κατάλογο με ένα “Hyper SUV” με μια φευγαλέα πρύμνη. Σίγουρα θα είχαμε αγαπήσει να βάζουμε το Ferrari Purosangue στην κορυφή αυτής της κατηγορίας. Αλλά από τη μία πλευρά, το purosangue είναι ένα “crossover”, το SUV είναι πολύ χυδαίο για ένα Ferrari. Αλλά πάνω απ ‘όλα, παραδέχουμε ότι δεν έχουμε ακόμη τη δυνατότητα να πάρουμε τα χέρια μας σε αυτό το μοντέλο στο συντακτικό προσωπικό. Διατηρούμε λοιπόν τη γνώμη μας. Από την άλλη πλευρά, μόλις ανακαλύψαμε το Hyper-SUV υπογεγραμμένο Lotus, το Elertre. Και αν είναι φυσικά πολύ διαφορετικό από τα μοντέλα που προσφέρει ο Lotus μέχρι στιγμής, πρέπει να αναγνωριστεί ότι υπερέχει σε όλες τις περιοχές. Ειδικά σε εκείνη της απόδοσης με την πιο άσχημη παραλλαγή “R” που αναπτύσσει συνολικά 675 kW (905 hp) και ροπή 985 nm ! Αρκετά για να εκραγεί από τη στάση έως τα 100 km/h σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα. Για ένα “θηρίο” μήκους άνω των 5 μέτρων επιτρέποντας επίσης να αναλάβετε την οικογένειά σας, είναι αρκετά σωστό ..

Θέλετε να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της αυτοκινητοβιομηχανίας ?

Σας άρεσε αυτό το άρθρο και θέλετε να λάβετε τα τελευταία νέα της αυτοκινητοβιομηχανίας απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας ? Εγγραφείτε τώρα δωρεάν, όπως και περισσότερα από 300.000 εραστές αυτοκινήτων πριν από εσάς:

Επιλογή των καλύτερων κομμένων SUV για το έτος 2023

Πραγματική τάση στην αγορά του μεταχειρισμένο αυτοκίνητο , Το SUV σας έκοψε σίγουρα ? Ο καλύτερος πωλητής εδώ και αρκετά χρόνια, αυτός ο τύπος σώματος δεν υπάρχει πλέον ένα μόνο Ορισμός SUV , Αλλά τώρα πολλά. Το τελευταίο, το SUVS Cut. Αυτά τα νέα σύγχρονα SUV, πολύ μοντέρνα και τα οποία αντικαθιστούν τα παραδοσιακά SUV σε σειρές κατασκευαστών. Αλλά ποιο να επιλέξει ? Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα γνωρίζετε τελικά ποια είναι για εσάς !

Το Cut SUV: Το φαινόμενο αυτοκίνητο

Όπως γνωρίζουμε, σήμερα το Οχήματα SUV έχουν επιβάλει τον εαυτό τους ως το πιο συνηθισμένο είδος αυτοκινήτου στον κόσμο. Από αυτό το φαινόμενο ακολουθεί την εμφάνιση ενός συγκεκριμένου οχήματος που συνδυάζει τόσο την άνεση του SUV όσο και την αισθητική ενός coupe: το Coupé SUV.

SUV vs SUV Coupé

Επομένως, τα μοντέλα Cut SUV αντιπαραβάλλονται με τους πρεσβύτερους τους λόγω της μεγάλης σημασίας που δόθηκε στο σχεδιασμό τους κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού τους. Πράγματι, τα κομμένα SUV προορίζονται να είναι μοντέρνα SUV που επιτρέπουν τόσο στην ικανοποίηση της ευχαρίστησης της οδήγησης όσο και της οπτικής ευχαρίστησης των χρηστών. Οι πιο ευχάριστες γραμμές τους επιτρέπουν ταυτόχρονα μια καλύτερη αεροδυναμική του οχήματος που γίνεται από την άλλη πλευρά σε βάρος του κορμού που χάνει λίγο από τον όγκο του.

Γιατί να επιλέξετε SUV περικοπή το 2023 ?

Σήμερα, η επιλογή ενός SUV είναι πολύ ελκυστική για τους γαλλικούς οδηγούς και για καλό λόγο, αυτά τα οχήματα έχουν πολλά πλεονεκτήματα.

Δυναμικό SUV Coupe

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα κομμένα SUV είναι πολύ ανθεκτικά στις σοκ, το εσωτερικό τους είναι επομένως ασφαλές και άνετο. Στη συνέχεια, είναι επίσης οχήματα που προσφέρουν ασύγκριτο δυναμισμό και ταχύτητα, όλα χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουν έναν ακριβό προϋπολογισμό.

Η λίστα με τα καλύτερα SUV στην αγορά

Έτσι, το 2023, το SUV Coupé είναι το μοντέρνο και πιο δημοφιλές όχημα στην αγορά αυτοκινήτων που εκρήγνυται πωλήσεις.

Ανάπτυξη, Auto

Ωστόσο, λόγω της μεγάλης ποικιλομορφίας των διαθέσιμων μοντέλων, οι κατασκευαστές πλήρωσαν την εφευρετικότητα για να διατηρήσουν αυτό το πραγματικό φαινόμενο μόδας, μπορεί γρήγορα να γίνει δύσκολο να πλοηγηθεί.

Βρείτε λοιπόν χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση των κορυφαίων 15 καλύτερων κομμένων SUVs ή για να έρθετε το 2023 !

Peugeot 408, το γαλλικό κουπέ

Τελευταία από το εμπορικό σήμα στο λιοντάρι, το Πείρος 408 (SUV Coupé) σπάει με την αισθητική του Standard 408 sedan για να αποκτήσει μια νέα, πιο σπορ και λεπτή εμφάνιση.

Peugeot 408, 5 -door sedan

Με αυτό το μοντέλο, ο γαλλικός κατασκευαστής επιβεβαιώνει τη φιλοδοξία του να εγκατασταθεί μόνιμα παράλληλα με άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων SUV.

Peugeot 408 RESTELED (Allure Finish)

Η τιμή του έχει οριστεί σε 37.350 € για ένα βενζινοκίνητο μοντέλο (φινίρισμα Allure) και μέχρι € 51.400 για την υβριδική του απόκλιση (GT Finish).

Peugeot 408 GT

Renault Arkana, ηχηρή επιτυχία

Αρχικά έκανε το ντεμπούτο του στη Ρωσία το 2018, το Renault Arkana ξεκίνησε στη Γαλλία και στην περίπτωση της υπόλοιπης Ευρώπης το 2022 στην έκδοση SUV Coupé.

Renault Arkana ρωσική, όχημα 5 -θέσεων

Με αυτή τη νέα Renault Arkana, ο στόχος του γαλλικού κατασκευαστή είναι απλός, περνώντας το High -End SUV στη γενική αγορά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μια νέα έκδοση του σχεδιασμένου Renault Arkana πρέπει να κυκλοφορήσει το 2023.

Renaukt Arkana European, σε μια στέγη με θέα στην πόλη

Για να γίνει η απόκτηση, θα χρειαστεί να πληρώσετε τουλάχιστον € 32.500 γνωρίζοντας ότι οι τιμές μπορούν να φθάσουν στα € 39.130 (E-Tech Hybrid RS Line)) Έκδοση).

Renaukt Arkana RS Line E-Tech

Toyota C-HR, ιαπωνικό στυλ

Το νέο μοντέλο στο αυτοκίνητο αποκοπεί από το αυτοκίνητο Toyota CH-R αναμένεται πολύ σύντομα. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο τελειώματα: Dynamic Ultimate and Design Ultimate.

Το πρώτο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού (υαλοκαθαριστήρες βροχής, κλειδί, σύστημα εκκίνησης GPS κ.λπ. ) αρκετά για να υποσχεθεί αξιοσημείωτη άνεση.

Toyota CH-R Dynamic Ultimate

Το δεύτερο, από την πλευρά του, δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην εμφάνισή του. Η πρωτοτυπία του: ένα χρώμα δύο τόνων και τα υπερβολικά πίσω παράθυρα. Είναι επίσης εξοπλισμένο με μεγαλύτερες ζάντες για καλύτερη πρόσφυση στους δρόμους.

Toyota CH-R Design Ultimate

Αξιοσημείωτο, όλα τα μοντέλα μπορούν να είναι εξοπλισμένα με αυτο-μεταφορτωθέντες υβριδικοί κινητήρες. Μια όμορφη συμμαχία μεταξύ του Λειτουργία υβριδικού κινητήρα Και ένα σύγχρονο και μοντέρνο σχέδιο, του επιτρέπει να είναι ένας από τους καλύτερους πωλητές στην κατηγορία του.

επαναφορτιζόμενος υβριδικός κινητήρας

Το Toyota CH-R κυμαίνεται μεταξύ των € 32.750 (δυναμικό τελικό τελείωμα) και 41.700 ευρώ (GR Sport Finish)

Toyota CH-R GR αθλητισμός, πίσω όψη

Το Volkswagen Taigo, το δημοφιλές coupe

Απελευθερώθηκε για πρώτη φορά το 2020 στη Βραζιλία με το όνομα Nivus πριν μετονομαστεί στο Taigo όταν έφτασε στην ευρωπαϊκή αγορά.

Volkswagen Nivus

Το γερμανικό μοντέλο SUV Coupé ελπίζει να κάνει τη θέση του παράλληλα με τα άλλα SUV της μάρκας όπως το Volkswagen T-Roc και το Τ-σταυρό.

Volksagen T-Cross, T-Roc και Taigo Ribs

Από την πλευρά του σχεδιασμού του το Taigo διαθέτει ράβδους οροφής που εξαφανίζονται στην έκδοση του με ηλιοροφή.

ηλιοροφή από το taigo, που φαίνεται από το

Η τιμή του κυμαίνεται μεταξύ 25.750 € (φινίρισμα ζωής) και € 34.825 (φινίρισμα στυλ).

Φινίρισμα στυλ Volkswagen Taigo

Volkswagen ID 5, το κουπόνι που έλειπε στη γραμμή ταυτότητας

Το Volkswagen ID 5 είναι το Volkswagen ID 4 SUV έκδοση.

Volksagen ID 4

Το Volkswagen ID 5 συνεχίζει επομένως στην ίδια κατευθυντήρια γραμμή, δηλαδή να τοποθετήσει τον Γερμανό κατασκευαστή στην ίδια τάξη με τους συμπατριώτες του στον τομέα των ηλεκτρικών κουπιών High -End.

Volkswagen ID 5 υπεύθυνη, πίσω όψη

Ο κινητήρας υπόσχεται δύναμη μέχρι 220 kW και εμφανίζει μια αξιοσημείωτη αυτονομία 520 χλμ.

Volkswagen ID 5 Pro

Για να αποκτήσετε αυτό το αυτοκίνητο, θα χρειαστεί να πληρώσετε τουλάχιστον € 57.550 (pro finish) την τιμή που μπορεί να ανέλθει σε € 64.900 (GTX Finish)

Volkswagen ID 5 GTX, περιστρέφοντας σε ευθεία γραμμή

Mercedes GLC/GLE Coupé, από το μετατρέψιμο στο SUV

Ήδη ήδη φημισμένα για τα μοντέλα κοπής της, όπως το Emblematic Mercedes CLK 230 Kompressor, η γερμανική εταιρεία παρέχει τώρα τα αυτοκίνητα SUV με κομμένα σώματα.

Mercedes CLK μετατρέψιμο

Από το 2019 Mercedes GLC Και το GLE είναι διαθέσιμο στο SUV έκδοση Coupé . Το 2023 αυτά τα δύο SUV High -end θα βιώσουν ένα απόσπασμα μέσω του κιβωτίου αναψυχής.

Mercedes GLC

Mercedes Gle

Το GLE Coupé και το GLC Coupé επωφελούνται από ένα πλήρως επανασχεδιασμένο εσωτερικό και ο επαναφορτιζόμενος υβριδικός κινητήρας προσφέρει πλέον περισσότερη αυτονομία. Ο Γερμανός κατασκευαστής καταδεικνύει για άλλη μια φορά την έκταση της γνωστή του -πώς.

Mercedes Gle και GLC Interior redone

Αυτά τα νέα μοντέλα κοπής θα είναι διαθέσιμα το 2023 σε τιμή € 68.900 για το Mercedes GLC Coupé και € 91.350 για το GLE Coupé.

Mercedes GLC Coupé

Mercedes Gle Coupé

Volvo C40, Nordic Electric

Η υψηλή ζήτηση στο Coupé SUV δεν έχει ξεφύγει από τον σουηδικό κατασκευαστή αυτοκινήτων, ο οποίος, για να απομακρύνει το παιχνίδι, προσφέρει με το μοντέλο C40 με 100% ηλεκτρικό coupe SUV.

Το σουηδικό αυτοκίνητο είναι αρχικά εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, αλλά από το 2022 μια έκδοση με έναν μόνο κινητήρα διατίθεται επίσης στο εμπόριο.

Volvo C40 υπεύθυνος

Το SUV Volvo Coupé είναι τώρα διαθέσιμο προς πώληση σε τιμή από € 54.050 (START FENIT) σε € 61.900 (Ultimate Finish).

Το Volvo C40 περιστρέφεται σε ευθεία γραμμή

Porsche Cayenne Coupé, γερμανικό κύρος

Δεν παρουσιάζουμε πλέον εικονικό Γερμανικό πολυτελές SUV Ακόμα πολύ δημοφιλές σήμερα. Επομένως, είναι χωρίς έκπληξη το γεγονός ότι το Porsche Cayenne Coupé εμφανίστηκε το 2019 προκειμένου να ανταγωνιστεί τα νέα επιτυχημένα SUV όπως το BMW X6 ή το Mercedes GLC.

Porsche Cayenne, θέα του κορμού

Μια νέα έκδοση του Porsche Cayenne Το Coupé πρέπει να βγει το 2024.

Porsche Cayenne Coupé

Για να αποκτήσετε το νέο άρθρο από τη γερμανική μάρκα στη Γαλλία, θα πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον 92.057 € (βασική έκδοση) τιμές μέχρι 208.815 € (έκδοση Turbo GT).

Porsche Cayenne Coupé Turbo GT

BMW x6/x4/x2, ο πρωτοπόρος του Coupé SUV

Το BMW X6 είναι το πρώτο μοντέλο της κοπής SUV που έχει δει το φως της ημέρας. Με εμπόριο από το 2008, ο βετεράνος Cuté SUV έχει περάσει από πολλές εκδόσεις για να παραμείνει πάντα στη σελίδα.

BMW X6 του 2008

Ο Γερμανός δεν βρίσκεται σε δοκιμασία και το τελευταίο μοντέλο της BMW X6 θα πρέπει να κυκλοφορήσει το 2023 με σαφή στόχο: να επιβεβαιώσει την βασική του κατάσταση.

Στη συνέχεια προέκυψαν δύο άλλα συμπαγή μοντέλα SUV: το BMW X4 το 2014 και το X2 το 2018.

Αριστερά: BMW X2, Δεξιά: BMW X4

Αυτά τα παράγωγα BMW X6 σε μικρότερη μορφή βασίζονται σε μοντέλα BMW x3 και X1 αντίστοιχα για τη BMW X4 και τη BMW X2.

Αριστερά: BMW X3, Δεξιά: BMW X1

Η τιμή μιας BMW X2 έχει οριστεί μεταξύ € 36.350 και € 60.800, η ​​BMW X4 εμφανίζεται σε τιμή μεταξύ € 61.850 και € 119.200 και τελικά για να αποκτήσει BMW X6 θα είναι απαραίτητο να πληρώσει μεταξύ 96.650 € και 163.300 € €.

BMW x6 2023

Skoda Enyaq Coupé RS IV, Το Sports Coupe από την Ανατολή

Η τσεχική μάρκα δεν έχει ξεπεράσει ούτε δεδομένου ότι επωφελείται επίσης από το SUV Coupé με το Skoda Enyaq Coupé IV που πωλείται από το 2022.

Skoda Enyaq Coupé IV

Αυτό το μοντέλο που προέρχεται από το Enyaq IV είναι ένα ηλεκτρικό όχημα και ως εκ τούτου ένα από τα πρώτα Ηλεκτρικό SUV και σηματοδοτεί την επιθυμία του Τσεχικού Κατασκευαστή να ακολουθήσει την τάση των οχημάτων SUV Cut.

Skoda Enyaq IV υπεύθυνος

Η έκδοση RS του Enyaq Coupé έχει πιο σπορ εμφάνιση, εμφανίζει καλύτερη απόδοση από την τυπική έκδοση και είναι διαθέσιμη σε ένα νέο επιπλέον χρώμα.

Skoda enyaq coupé rs iv

Για να πάρετε ένα Skoda Enyaq Coupé RS IV, πρέπει να πληρώσετε το μέτριο ποσό των € 61.130.

Aiways u6, η κινεζική έκπληξη

Φτάνοντας κατευθείαν από την Κίνα, το AIWAYS U6 SUV σηματοδοτεί την άφιξη των κινεζικών εμπορικών σημάτων στη γαλλική και την ευρωπαϊκή αγορά.

Aiways u6 ανοιχτή κουκούλα

Με το U6 της κινεζικής εκκίνησης έχει επιλέξει το 100% ηλεκτρικό, το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο από το 2022 και εμφανίζει εύκολα μια σειρά 410 χλμ.

Aiways u6

Επομένως, το AIWAYS U6 είναι διαθέσιμο για αγορά μια τιμή που έχει οριστεί σε € 46.990.

Audi Q3 Sportback, η ευκαιρία να ανακαλύψετε τον εαυτό σας

Είναι το τελευταίο μοντέλο περικοπής και υψηλής ποιότητας τουAudi Q3. Εάν το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου παραμένει πανομοιότυπο με το πρότυπο μοντέλο, το πίσω του είναι πλήρως επεξεργασμένο για να του δώσει μια πιο σπορ ματιά.

Πρότυπο Audi Q3

Το Audi Q3 Sportback Audi Q3 SUV διατίθεται προς πώληση από το 2019 με βενζίνη ή υβριδικό κινητήρα και θα σχεδιαστεί επίσης το 2023.

Audi Q3 Sportback

Για να αποκτήσετε το γερμανικό coupe, θα πρέπει να παρέχετε έναν προϋπολογισμό μεταξύ € 40.085 (φινίρισμα βάσης) και 51.355 ευρώ (γραμμή τερματισμού S).

Audi E-Tron Sportback, όταν το ηλεκτρικό και το κύρος πηγαίνουν από το ζευγάρι

Το Audi E-Tron Sportback είναι η απάντηση του γερμανικού κατασκευαστή αυτοκινήτων ενόψει της αύξησης 100% ηλεκτρικής ζήτησης SUV.

Audi E-Tron Sportback

Αρχικά κυκλοφόρησε το 2020 ο σχεδιασμός του αναδιαμορφώθηκε το 2022. Στη συνέχεια έγινε η επιλογή για να μετονομαστεί το Audi E-Tron Sportback με το όνομα “Audi Q8 E-Tron Sportback”. Επομένως, είναι τοποθετημένο τώρα ως το μοντέλο κοπής του Audi Q8 E-Tron.

Audi Q8 E-Tron

Για να αποκτήσετε αυτό το high-end coupe, είναι μεταξύ € 89.300 (S-Line Finish) και € 107.300 (Avus Finish) που θα πρέπει να βγείτε από την τσέπη σας.

Audi Q8 E-Tron Sportback

Audi Q8, Η ουσία του γερμανικού SUV

Ολοκληρώνοντας το φάσμα των οχημάτων SUV που κόβονται από τον κατασκευαστή, το Audi Q8 είναι, όπως και οι συμπατριώτες του, η Mercedes Gle Coupé και η Porsche Cayenne Coupé, ένας άξιος εκπρόσωπος του τι είναι καλύτερο στον τομέα.

Audi Q8

Έχει παρουσιαστεί στην αγορά αυτοκινήτων από το 2018 και έχει επίσης αθλητικό ένα νέο στυλ από το 2023 που υπογραμμίζει μια αίσθηση λεπτομέρειας του κατασκευαστή.

Audi Q8 2023, τελειώστε το AVUS

Το ναυαρχικό άρθρο της επιχείρησης στα δακτυλίους βρίσκεται σε εύρος τιμών μεταξύ € 95.850 (S-Line Finish) και € 11.840 (Avus extened Finish).

Να έρθει (τακτικά ενημερωμένη ενότητα)

Επομένως, ο τομέας Coupé SUV εξακολουθεί να αναπτύσσεται, με ζήτηση πάντα τόσο ισχυρή και α προσφορά αυτοκινήτου αναπτυσσόμενος. Οι πωλήσεις είναι σε καλή κατάσταση και τα επόμενα μοντέλα αναμένονται με ανυπομονησία.

Show Motor, πολλοί άνθρωποι στον ιστότοπο

Είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι οι κατασκευαστές θα εξακολουθούν να διπλασιάζουν τις προσπάθειές τους για να ξεχωρίζουν και να προσφέρουν επίπεδα εμπειρίας ακόμα αδημοσίευτα είτε στη γενική αγορά είτε σε αυτή της πολυτέλειας.

SUV Concept Coupé

Αυτή η ενότητα θα ενημερώνεται τακτικά κατά τη διάρκεια του έτους.

Cupra Tavascan, ο ισπανικός αμφισβητίας

Το επόμενο 100% ηλεκτρικό coupe του ισπανικού κατασκευαστή αναμένεται με ανυπομονησία. Ο μικρός αδελφός του CUPRA τυπικά μέχρι στιγμής έχει δει μόνο στην κατάσταση της έννοιας, διότι γνωρίζουμε την απελευθέρωσή της στο μοντέλο της κοντινής σειράς.

Cupra Tavascan Cupra Concept που παρουσιάστηκε το 2019

Με το Tavascan, η ισπανική εταιρεία ελπίζει να τοποθετηθεί αρκετά ψηλά στον επιλεκτικό κατάλογο των καλύτερων πολυτελών ηλεκτρικών κουπιών.

Cupra tavascan έτσι

Με το ίδιο σασί με μερικούς από αυτούς τους επιφανείς προκατόχους (Volkswagen ID 5, Audi Q4 E-Tron) προκαλεί μια μεγάλη τρέλα καθώς έχει τα πάντα για να ευχαριστήσει.

Audi Q4 E-Tron

Η τιμή του θα πρέπει λογικά να είναι περίπου 50.000 €.

Συχνές ερωτήσεις:

Τι SUV για αγορά το 2023 ?

Το 2023, το SUV που πωλούσε καλύτερα ήταν αναμφισβήτητα η Renault Arkana, η προσβασιμότητά του και η αξιοπιστία του ήταν σωστή για τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, η επιλογή ενός SUV είναι επίσης σύμφωνα με την καθημερινή σας ανάγκη. Για παράδειγμα το Επιλογή οικογενειακού αυτοκινήτου θα είναι σε θέση να επικεντρωθεί σε ένα 7 -Θέμα αυτοκινήτου. Στο Hopauto, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το όχημά σας, να ανακαλύψετε το λεπτομερές άρθρο μας για να βρείτε το Το καλύτερο χρησιμοποιημένο οικογενειακό αυτοκίνητο.

Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές έχουν αποκοπεί τα SUV τους Υβριδικοί κινητήρες . Μόλις το περισσότερο είναι το SUV Renault , Η Arcana επιβάλλει την κυριαρχία της, αλλά υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις όπως το νέο Toyota CH-R ή το Volkswagen Taigo.

Τι πολυτελές κουπέ για αγορά το 2023 ?

Στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων, είναι οι περικοπές BMW (X2, X4, X6) και η Porsche Cayenne Coupé που «επιβάλλει ότι το Mercedes Gle Coupé είναι επίσης μια πολύ ελκυστική επιλογή.