Πώς να επισκευάσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας?, Κορυφαία 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκευάσετε το smartphone μου – Blog Sosav

Κορυφαία 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκευάσετε το smartphone μου

Αλλά τα περισσότερα τρέχοντα smartphones έχουν ένα αναπόσπαστο μπλοκ οθόνης:/

Πώς να επισκευάσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας ?

Η οθόνη του τηλεφώνου σας έχει σπάσει ? Δεν είναι πράγματι ασυνήθιστο ότι τα παράθυρα των smartphones σπάνε ή σπάζουν σε χίλια κομμάτια μετά από πτώση. Αντί να ρίξετε το κινητό σας και να αγοράσετε ένα νέο, μπορείτε να αντικαταστήσετε την οθόνη σας. Πού να αντικαταστήσετε την οθόνη σας ? Ποιες είναι οι τιμές που εφαρμόζονται για αυτόν τον τύπο επισκευής ? Ανακαλύψτε τις συμβουλές και τα βήματά μας για να επισκευαστείτε το τηλέφωνό σας.

Πώς να επισκευάσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας;

Yann Daoulas – Τροποποιήθηκε στις 03/06/2019 στις 11:46 π.μ

Πώς να αντικαταστήσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας ?

Η επισκευή του τηλεφώνου σας έρχεται συχνά σε εσάς λιγότερο από την αγορά ενός νέου, έτσι σε περίπτωση σπασμένης ή ραγισμένης οθόνης, μπορείτε απλά να το αντικαταστήσετε ! Πολλά σημεία επισκευής ή καταστήματα προτείνουν να το πράξουν. Υπάρχουν επίσης αρκετοί ιστότοποι που προσφέρουν αυτόν τον τύπο υπηρεσίας, γι ‘αυτό πρέπει να στείλετε το τηλέφωνό σας και να πληρώσετε την επισκευή της οθόνης σας στο διαδίκτυο.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκευαστείτε το τηλέφωνό σας

Πριν επισκευαστεί το smartphone σας σε περίπτωση σπασμένης οθόνης, εδώ είναι μερικές συμβουλές, μην ξεχνάτε:

  • Για να μάθετε για την τιμή επισκευής ενός τηλεφώνου από έναν επαγγελματία (Wefix, Allopsm, Save, Sosav. ) ζητώντας μια προσφορά για την αντικατάσταση της οθόνης
  • Για να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας, συχνά η διαδικασία επισκευής περιλαμβάνει την επαναφορά των κινητών τηλεφώνων
  • Για να διατηρήσετε όλα τα αξεσουάρ του τηλεφώνου σας (κάρτα SIM, κάρτα SD, κ.λπ.) πριν την εμπιστευτείτε στην υπηρεσία επισκευής.

Να επισκευαστεί το τηλέφωνό σας: Πόσο κοστίζει ?

Για να αλλάξετε την οθόνη του smartphone σας, διαρκεί μεταξύ 50 € και 311 € ανάλογα με το μοντέλο του τηλεφώνου σας. Η εγγύηση του κατασκευαστή δεν καλύπτει τη θραύση της οθόνης, θυμηθείτε να ζητήσετε προσφορά πριν κάνετε την επισκευή του τελευταίου.

Μπορεί να έχετε εγγραφεί σε πρόσθετη εγγύηση ? Ορισμένοι κατασκευαστές, φορείς κινητής τηλεφωνίας ή καταστήματα προσφέρουν αυτό το είδος πρόσθετης ασφάλισης για να καλύψουν το κόστος σε περίπτωση θραύσης οθόνης.

Επισκευάστε το τηλέφωνό σας μόνοι σας ?

Για τους πιο εύχρηστους ή για να μειώσετε την τιμή της επισκευής, μπορείτε να κάνετε τη δική σας αντικατάσταση. Είναι πράγματι δυνατό να αγοράσετε κιτ επισκευής στο διαδίκτυο ή στο κατάστημα και να σας βοηθήσουμε χάρη στα online tutorials (για παράδειγμα στο YouTube).

Σημειώστε ότι εξακολουθεί να είναι μια ευαίσθητη επισκευή, σε περίπτωση κακής χειρισμού από την πλευρά σας, το smartphone σας μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας. Ένα άλλο μειονέκτημα, η εγγύηση του κινητού σας τηλεφώνου δεν θα λειτουργήσει πλέον σε περίπτωση προβλήματος εάν έχετε προηγουμένως πραγματοποιήσει επισκευές μόνοι σας. Για να διατηρήσετε τις εγγυήσεις σας, πρέπει να προσανατολίσετε τον εαυτό σας προς ένα κέντρο επισκευής που εγκρίθηκε από τον κατασκευαστή σας.

Μην ξεχάσετε να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας !

Προκειμένου να διατηρήσετε το κινητό σας τηλέφωνο από σοκ, πτώσεις και ακόμη και γρατζουνιές, συνιστάται να το εξοπλίσετε με ένα κέλυφος και ένα προστατευτικό παράθυρο για να εφαρμόσετε στην οθόνη σας. Αυτά τα αξεσουάρ προστατευτικά smartphone είναι λιγότερο ακριβά από την αντικατάσταση της οθόνης σας !

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Κορυφαία 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκευάσετε το smartphone μου

σπασμένο smartphone

Το precieuuuuuux μου … το πολύτιμο smartphone μου είναι σπασμένο … αλίμονο σε όλη τη γη στη μέση … ή όχι … δύσκολη επιλογή: Ακολουθήστε τα βήματα του Sauron ή επισκευάστε το smartphone μου ? Τι, είναι λίγο ακραίο ως επιλογή ? Λοιπόν, όλα αυτά που λέτε ότι δεν χρειάζεται να πάτε στη σκοτεινή πλευρά της δύναμης (Ναι, ξέρω ότι οι αναφορές αναμειγνύονται, είναι η πλευρά μου που βγαίνει) Δεδομένου ότι είναι πιθανό για την επισκευή του smartphone σας ΕΥΚΟΛΑ (Καταρρίβω τον αριθμό των συλλαβών που θέλω, ναι, ευχαριστώ). Αλλά πριν ξεκινήσετε την περιπέτεια της επισκευής smartphone, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ο βασιλιάς ή η βασίλισσα του Mordor !

Κορυφαία 1: Κάντε τη διαφορά μεταξύ οθόνης LCD και παραθύρου αφής

Εάν τα πιο πρόσφατα smartphones έχουν συγκεντρώσει οθόνες, δηλαδή ότι η πλάκα LCD σχηματίζει ένα μπλοκ με το παράθυρο αφής, υπάρχουν ακόμα μερικά μοντέλα όπου τα δύο μπορούν να χωριστούν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε πολλά δισκία (iPad ή Galaxy Tab) ή φορητές κονσόλες επίσης. Οι οθόνες συναρμολόγησης απαιτούν αιχμηρό εργαλείο και οι διαχωριστές LCD δεν είναι απαραίτητα κερδοφόροι για περιστασιακούς χειριστές, να αποσυναρμολογηθούν (όπως οθόνες iPhone ή ο τελευταίος γαλαξίας Samsung). Σε αυτή την περίπτωση, είτε πρόκειται για απλώς ένα πρόβλημα αφής αντιδραστικότητας είτε.

Οθόνη VS οθόνη

Αλλά σε ορισμένες συσκευές (δυστυχώς όλο και πιο σπάνιες), είναι πάντα δυνατό να διαχωριστεί η οθόνη από το παράθυρο. Επομένως, είναι ενδιαφέρον να γνωρίζετε πώς να προσδιορίσετε το δωμάτιο που χρειάζεστε για να αλλάξετε σύμφωνα με τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν. Πως Γνωρίστε αν η οθόνη LCD μου έχει σπάσει ? Εάν η οθόνη είναι κακής ποιότητας, εάν τα χρώματα είναι μη φυσιολογικά, εάν εμφανιστούν μαύρες κηλίδες ή γραμμές χρωμάτων, εάν η οθόνη είναι πολύ σκοτεινή / ελαφριά ή εντελώς μαύρη ενώ η συσκευή δονείται ή ήχους (φωτίζεται)). Πώς να ξέρω αν χρωστάω αλλάξτε μόνο το παράθυρο αφής μου ? Εάν υπάρχει μια ρηχή ρωγμή, εάν η αφή είναι δύσκολο να αντιδράσει σε μια περιοχή της οθόνης ή δεν λειτουργεί πλέον καθόλου, εάν υπάρχουν πάρα πολλές λωρίδες που κάνουν τη συσκευή άχρηστη.

Αλλά τα περισσότερα τρέχοντα smartphones έχουν ένα αναπόσπαστο μπλοκ οθόνης:/

Top 2: Προσδιορίστε το στοιχείο για αλλαγή

Μπορεί να φαίνεται ηλίθιο, αλλά θέλοντας να επισκευάσετε το τηλέφωνό σας, το tablet ή την κονσόλα σας, είναι καλό. Αλλά πρέπει ακόμα να ξέρετε από πού προέρχεται ακριβώς το πρόβλημα ! Συχνά, αυτό είναι ένα απλό λογικό συλλογισμό που πρέπει να εξαλειφθεί. Το πρώτο αντανακλαστικό που έχει και που μπορεί να αποφύγει την επισκευή είναι να ενημερώσετε το οστό σας και/ή να επαναφέρετε τη συσκευή σας. Μπορεί να υπάρχει ένα σφάλμα λογισμικού ή μια εφαρμογή που δεν στρέφεται. Φυσικά, πρέπει να σκεφτείτε να εξοικονομήσετε όλα τα δεδομένα σας πριν.

Σε διαφορετική περίπτωση, Πρέπει να αναρωτηθείτε απλές ερωτήσεις που περιλαμβάνουν απλές απαντήσεις. Για παράδειγμα :

  • Εγώ Δεν μπορώ πλέον να πάρω εγωιστές ? Η κάμερά μου είναι HS. Ναι, αλλά ποιο ? Ξέρω ότι κρατώ το τηλέφωνό μου από μπροστά για να δω το κεφάλι μου στο selfie όταν τραβάτε τη φωτογραφία, οπότε είναι η μπροστινή κάμερα που χρησιμοποιείται. Πρέπει λοιπόν να αντικαταστήσω το μπροστινή κάμερα.
  • Το smartphone μου δεν εκπέμπει χωρίς ήχο ? Ο ομιλητής είναι υπό αμφισβήτηση. Αλλά ποια ? Έχω έναν ήχο όταν τηλεφωνώ ? Ναι, οπότε δεν είναι ο εσωτερικός / ακρόαση ηχείο που μεταδίδει τη φωνή των συνομιλητών μου. Από την άλλη πλευρά, δεν σκοπεύω πλέον να χτυπήσω ή τη μουσική των βίντεό μου, οπότε είναι το εξωτερικός ομιλητής προβληματικός. Να είστε προσεκτικοί, θα δείτε ότι ο ήχος προέρχεται από το κάτω μέρος του τηλεφώνου επειδή αυτό βρίσκεται αυτό το ηχείο.
  • Ο Το κουμπί τροφοδοσίας παραμένει πατημένο ή δεν ανταποκρίνεται πλέον ? Το κουμπί είναι φυσικά σπασμένο ? Όχι, οπότε το κουμπί δεν είναι υπό αμφισβήτηση, αλλά το τραπεζομάντιλο που το διαχειρίζεται είναι υπαιτιότητα.
  • Το τηλέφωνο μου Αρνείται να φορτώσει ? Αυτή είναι μια ερώτηση παγίδευσης επειδή υπάρχουν δύο δυνατότητες. Είτε η μπαταρία φοριέται και πρέπει να το αλλάξετε, είτε αντικαταστήστε τη σύνδεση φόρτωσης (Η θύρα Micro USB / USB-C / Lightning). Μπορεί ακόμη και να αντικαταστήσει και τα δύο. Η συσκευή σας είχε ήδη λείπει από αυτονομία και το έχετε για πάνω από ένα ή δύο χρόνια, είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι η μπαταρία είναι κουρασμένη. Ο υπολογιστής σας δεν αναγνωρίζει πλέον το smartphone σας, αλλά η αυτονομία δεν είναι πρόβλημα ? Είναι πιθανό ότι ο σύνδεσμος φόρτισης πρέπει να αλλάξει.
  • Και ούτω καθεξής.

Καταλαβαίνετε, για να επισκευάσετε το smartphone σας, συχνά πρέπει προχωρήστε με εξάλειψη. Υπάρχουν προβλήματα όπου η λύση φαίνεται λογική, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο να εξαλειφθούν τα ύποπτα εξαρτήματα για να βρεθούν ο ένοχος ! Εκτός αυτού, οι ειδικοί μας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν σε αυτές τις βλάβες εάν είστε λίγο χαμένοι, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε στο φόρουμ μας ��

Κορυφαία 3: ενεργήστε γρήγορα όταν το smartphone σας πέφτει στο νερό

Ένα ηλίθιο ατύχημα, αλλά αυτό έρχεται σε πολλά (πραγματικά πολλά) των ανθρώπων ! Το smartphone του που πέφτει στο νερό, είναι μια πραγματική στιγμή πανικού, αλλά πρέπει να γνωρίζετε τις καλές χειρονομίες για να το σώσετε από έναν επικείμενο θάνατο. Ακόμη και αν πολλά πρόσφατα smartphones είναι “αδιάβροχα”, είναι στην πραγματικότητα, για να μην βυθιστούν στο νερό. Μπορούν να αντισταθούν, περισσότερο ή λιγότερο καλά, πιτσιλίσματα ή ρηχά εμβάπτιση (κάτω από μια βρύση για παράδειγμα). Τέλος πάντων, δεν είναι δυνατόν να επιστρέψετε (Όχι Ctrl Z … Sniff), ΕΤΣΙ Έχετε τα σωστά αντανακλαστικά και κρατήστε το κρύο σας !

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε: ξεπλύνετε το με το νερό να απομακρύνει αν έπεσε σε “βρώμικο” νερό. Ναι φαίνεται περίεργο, αλλά θα περιορίσει τη διάβρωση. Τότε πρέπει ας στεγνώσει σε θερμοκρασία δωματίου, ειδικά όχι στεγνώστε με ένα στεγνωτήρα μαλλιών ή σε ένα καλοριφέρ. Η τεχνική ρυζιού δεν είναι απαραιτήτως χρήσιμη … το ιδανικό είναι να Αποσυναρμολογήστε το μέγιστο των εξαρτημάτων (ειδικά η μπαταρία για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων) για να το αφήσετε να στεγνώσει. Δεν πρέπει να το επιβιώσετε αμέσως, περιμένετε μια καλή μέρα πριν την ενεργοποιήσετε ξανά. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο Κάντε μια καλή αποξείδωση Για την εξάλειψη των ιχνών οξείδωσης. Είναι μόνο να αποξειδοποιήσει το smartphone σας ότι είναι δυνατόν να γνωρίζετε εάν τα εξαρτήματα έχουν υποστεί ζημιά από εμβάπτιση.

Top 4: Έχετε υπομονή και χρησιμοποιήστε τα σωστά εργαλεία

Δεν μπορούμε ποτέ να το επαναλάβουμε αρκετά: για να επισκευάσουμε το smartphone σας, πρέπει να είστε υπομονετικοί, ειδικά αν είναι η πρώτη σας φορά ! Αλλά με το καλή συμβουλή, Είναι ένας εντελώς εφικτός ελιγμός. Και αυτό, παρά τον αστικό μύθο, που μεταφέρθηκε ευρέως από κατασκευαστές smartphones / tablets. Για να ξεκινήσετε ήρεμα την επισκευή smartphone, πρέπει Απλά πάρτε το χρόνο σας και να ρωτήσετε να μην πετάξετε τον εαυτό σας τυφλό σε κάτι που δεν καταφέρουμε απαραίτητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα των τεχνικών Sosav έχει επιτύχει χιλιάδες Επισκευή σεμινάρια Για να εξηγήσετε, βήμα προς βήμα, πώς να επισκευάσετε το τηλέφωνό σας, το tablet ή την κονσόλα σας και δεν εξαρτάται πλέον από τον κατασκευαστή του κατασκευαστή.

Τα περισσότερα κινητά μπορούν να επισκευαστούν χάρη στο δικό μας Καθολικό κιτ εργαλείων, Αλλά υπάρχουν επίσης βασικά εργαλεία που υποδεικνύονται σε καθένα από τους οδηγούς επισκευής μας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με περισσότερο εξοπλισμό αν έχετε μια γεύση για επισκευή τηλεφώνου ! Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι βίδες που χρησιμοποιούνται μέσα σε ένα τηλέφωνο είναι πολύ μικρές. Ακόμα και οι πιο βολικοί μεταξύ σας, πιθανότατα δεν θα έχουν ένα κατσαβίδι κατάλληλο στην εργαλειοθήκη τους ! Ειδικά για iPhone ή iPad, δεδομένου ότι η Apple δεν θέλει να κάνει όπως όλοι οι άλλοι, και χρησιμοποιεί μια ιδιόκτητη βίδα, το Pentalobe ..

Εργαλεία για την επισκευή του smartphone σας

Top 5: Μην διστάσετε να επισκευαστείτε το smartphone σας από έναν επαγγελματία

Μερικές φορές η κατανομή είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι φαίνεται και απαιτεί περαιτέρω δεξιότητες. Ίσως ακόμη και μικρο-tear στη μητρική πλακέτα. Το 80% των καταστροφών είναι εύκολα επισκευασμένο, αλλά μπορεί να προκαλέσει κόστος όταν δεν μπορείτε να προσδιορίσετε γρήγορα το πρόβλημα. Και πέρα ​​από αυτό, υπάρχουν ανησυχίες που απαιτούν συγκεκριμένες γνώσεις. Το Micro-Soudure θα είναι σε θέση να λύσει τα περισσότερα από τα προβλήματα. Αλλά είναι καλύτερο να το εμπιστευτείτε σε έναν επαγγελματία με κίνδυνο να καταστρέψετε οριστικά τη συσκευή του.

Και υπάρχει Οι περιπτώσεις όπου τολμούμε να μην ξεκινήσουμε... Και δεν είναι τόσο σοβαρό στο παρασκήνιο ! Το κύριο πράγμα είναι να κάνετε τη διαδικασία της επιθυμίας να επισκευάσετε το smartphone σας. Επειδή παραμένει πιο οικονομική από την αγορά ενός νέου. Είναι επίσης οικολογικό, αφού δεν ρίχνετε άσκοπα μια συσκευή σε κατάσταση αγοράς. Έτσι δεν υπάρχει ντροπή να μην θέλει να πάρει το βύθισμα, υπάρχουν Επαγγελματίες επισκευαστές smartphoness, όπως μας Επισκευή καπετάνιου, που είναι εκεί για να αναζωογονήσουν και να αναζωογονήσουν όλες τις συσκευές σας ! Ήρωες επισκευής στο χέρι, θα ήταν ανόητο να σας στερήσει ��