Οι 5 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για το iPhone, καλύτερες εφαρμογές τοποθέτησης βίντεο στο Android και το iPhone

Εφαρμογή τοποθέτησης βίντεο iPhone

Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε το βίντεο και να προσφέρετε ανώτερα βίντεο ποιότητας για το κοινό σας ! Δημοσιεύει βίντεο με ποιότητα 4K και προσφέρει διάφορες πρόσθετες επιλογές, όπως προσθήκη emojis, φίλτρα, κείμενο, μουσική υπόκρουση και τροποποίηση του φόντου. Η διαισθητική διεπαφή της απλοποιεί την έκδοση χρησιμοποιώντας ισχυρά ολοκληρωμένα εργαλεία. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Filmorago είναι να εισαγάγετε εξατομικευμένη μουσική και να τα προσθέσετε σε οποιοδήποτε τμήμα βίντεο. Η κοινή χρήση μέσω του Filmorago γίνεται αβίαστα. Μπορείτε να το μοιραστείτε απευθείας σε διαφορετικές πλατφόρμες ή να το αποθηκεύσετε στο τηλέφωνό σας.

Επεξεργασία βίντεο iPhone: 5 επιλογές που τραβούσαν την προσοχή μας

Ένα iPhone είναι η πρώτη επιλογή των χρηστών επειδή μπορεί να εκτελέσει κουραστικές εργασίες χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαστε όλοι διατεθειμένοι να δημιουργήσουμε ψηφιακό περιεχόμενο επειδή είναι ένας εύκολος τρόπος να κερδίσουμε χρήματα και να τονίσουμε τη δημιουργική μας πλευρά. Είστε σε θέση να κινηματογραφήσετε με το iPhone σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να το τοποθετήσετε ? Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε στο iPhone εάν έχετε τις σωστές εφαρμογές επεξεργασίας με εξαιρετική συμβατότητα κινητής τηλεφωνίας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα στις 5 Επεξεργασία βίντεο επεξεργασίας βίντεο iPhone που θα διευκολύνει τη διαδικασία συναρμολόγησης. Ας αρχίσουμε!

Μέρος 1: Καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για iPhone

Θέλετε να μάθετε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές τοποθέτησης iPhone που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ελκυστικά βίντεο ? Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε μερικές συμβουλές και κόλπα για να υπερέχετε στο YouTube ή να δημιουργήσετε βίντεο Tiktok. Μάθετε περισσότερα για να μετατρέψετε την επιθυμία σας στην πραγματικότητα:

1. Filmorago – Εύκολο στη χρήση και ισχυρή

Το Filmorago είναι η καλύτερη εφαρμογή βίντεο επεξεργασίας βίντεο, η οποία είναι συνήθως πρόβλημα με τις περισσότερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο. Έχει μια απλή διεπαφή και είναι εύκολο στη χρήση για αρχάριους. Επιπλέον, έχει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά για να δώσει στο βίντεό σας μια επαγγελματική πτυχή, όπως η καλλιέργεια, η προσθήκη μεταβάσεων, η προσθήκη θρύλων, φίλτρων κ.λπ. Μπορείτε να δείτε κάθε τμήμα πριν το αποθηκεύσετε.

Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε το βίντεο και να προσφέρετε ανώτερα βίντεο ποιότητας για το κοινό σας ! Δημοσιεύει βίντεο με ποιότητα 4K και προσφέρει διάφορες πρόσθετες επιλογές, όπως προσθήκη emojis, φίλτρα, κείμενο, μουσική υπόκρουση και τροποποίηση του φόντου. Η διαισθητική διεπαφή της απλοποιεί την έκδοση χρησιμοποιώντας ισχυρά ολοκληρωμένα εργαλεία. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Filmorago είναι να εισαγάγετε εξατομικευμένη μουσική και να τα προσθέσετε σε οποιοδήποτε τμήμα βίντεο. Η κοινή χρήση μέσω του Filmorago γίνεται αβίαστα. Μπορείτε να το μοιραστείτε απευθείας σε διαφορετικές πλατφόρμες ή να το αποθηκεύσετε στο τηλέφωνό σας.

Επιπλέον, η πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση Filmora φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκόλλητων AR, των GIF και μιας εβδομαδιαίας ενημέρωσης με βάση το σύννεφο. Μια βιβλιοθήκη αποθεμάτων που είναι ενσωματωμένη στο Rick σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε μια μαζική συλλογή GIF και εικόνες Unsplash, Giphy και Pixabay.

Τιμή: Το μηνιαίο πακέτο Filmorago κοστίζει 6.99 USD και το ετήσιο πακέτο 32.99 USD.μικρό

 • Κόψτε, μεταφέρετε και φίλτρο
 • Λογισμικό επεξεργασίας βίντεο 4K HD
 • Διαισθητική διεπαφή
 • Εβδομαδιαία ενημέρωση με βάση το σύννεφο
 • Μαζική συλλογή αυτοκόλλητα AR και GIF

Οι ταλαιπωρίες:

 • Η δωρεάν έκδοση έχει υδατογράφημα

2. IMovie – Φιλικό για αρχάριους

Η εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο iMovie είναι ειδικά αναπτυγμένη για συσκευές iOS και είναι πολύ εύκολο στη χρήση, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για αρχάριους. Διαισθητικές αφικές χειρονομίες και μια ισχυρή ποικιλία χαρακτηριστικών δημοσίευσης το καθιστούν άξια δημοσίευσης επαγγελματικών βίντεο. Επιπλέον, ένας χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για να δημιουργήσει μακρά και σύντομα αισθητικά βίντεο. Αυτό που είναι τρελό για αυτήν την εφαρμογή είναι ότι έχει 13 φίλτρα Apple που κάνει τα βίντεο που κάνουν τα βίντεο σας άψογα από όλες τις γωνίες. Έχει οκτώ μοναδικά θέματα και μοντέλα. Έχει οκτώ μοναδικά θέματα και μοντέλα. Σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα ενωμένο ή υποβαθμισμένο υπόβαθρο στα βίντεο.

Η συνέλευση με το iMovie γίνεται ακόμη πιο απλό επειδή έχει 80 τραγούδια στη βιβλιοθήκη. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να αγοράσετε κομμάτια. Το iMovie προσφέρει δωρεάν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, όπως επιλογές κλοπής, μεταβάσεις, φίλτρα, μουσική, κινούμενους τίτλους, θέματα κ.λπ. Η προσθήκη αργής κίνησης στα βίντεό σας σύμφωνα με την επιλογή του ρυθμού σας δεν ήταν ποτέ προσβάσιμη πριν. Από την άλλη πλευρά, ένας χρήστης μπορεί να επεκτείνει τα βίντεο, να τα αποθηκεύσει στο Google Drive ή στο iCloud για να τα μοιραστεί ή να τα χρησιμοποιήσει αργότερα. Η ποιότητα 4K παραμένει άθικτη ακόμη και μετά τη λήψη ή την κοινή χρήση σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Ξέρετε πού να πάτε όταν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αξιολάτρευτο βίντεο για να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας ή να διευρύνετε το κοινό σας – το iMovie είναι εκεί για εσάς !

Τιμή: Το iMovie είναι δωρεάν λογισμικό iOS. Επομένως, μια κατάσταση win-win για χρήστες iPhone.

 • 13 εξατομικευμένα φίλτρα μήλου
 • 80 δωρεάν τραγούδια
 • Ποιότητα βίντεο 4K
 • Οκτώ μοναδικά θέματα

Οι ταλαιπωρίες:

 • Λειτουργεί μόνο με αρχεία MP4 του κωδικοποιητή

3. Quik – Ιδανικό για έκδοση βίντεο GoPro

Το Quik είναι ένας εξαιρετικός επεξεργαστής βίντεο για το iPhone που λειτουργεί ιδανικά για την επεξεργασία ακολουθιών GoPro. Η ταχεία ικανότητα επεξεργασίας του Quik εντυπωσιάζει τους περισσότερους επαγγελματίες καθώς και αρχάριους, ειδικά εκείνους που αναζητούν μια φιλική εφαρμογή επεξεργασίας iPhone. Για να προχωρήσουμε περαιτέρω, δεν υπάρχει καμία αποτυχία να εντυπωσιάσουμε τους χρήστες με την εξαιρετική λειτουργία του άξονα. Είναι ευκολότερο να συγχωνεύσετε τα βίντεο προσθέτοντας μεταβάσεις στη μέση. Είκοσι τέσσερις διαφορετικές προεπιλογές βοηθούν τους χρήστες να επεξεργάζονται εύκολα τα βίντεο ποιότητας 4K χωρίς υπερβολική προσπάθεια.

Εδώ είναι ένα τρελό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί. Μπορείτε να προσθέσετε GIF, emojis και τυχαία κείμενα για να κάνετε το βίντεό σας πιο αστείο. Είναι πολύ εύκολο να εξαλειφθούν επιπλέον ακολουθίες, να προσθέσετε μια φωνή, να προσθέσετε ένα ρελαντί και να ρυθμίσετε ένα βίντεο. Έχει όλα τα βασικά αλλά ισχυρά χαρακτηριστικά που πρέπει να κάνουμε ένα βίντεο εντυπωσιακό και ελκυστικό. Η λειτουργικότητα επεξεργασίας φωτογραφιών την καθιστά επίσης μια ευπροσάρμοστη εφαρμογή.

Τιμή: Ο Quik προσφέρει δωρεάν δοκιμή σε έναν χρήστη, αλλά χρεώνει 1,99 δολάρια το μήνα και 9,99 δολάρια ετησίως μόλις ολοκληρωθεί η δίκη.

 • 24 προ -κλιμάκωση
 • Βίντεο κατάσκοπος
 • Απαλή μετάβαση
 • Κόψτε επιπλέον ακολουθίες

Μειονεκτήματα: S

 • Σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε 50 φωτογραφίες/βίντεο

4. Lumafusion – Επαγγελματικός συντάκτης για το iPhone

Το Lumafusion είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για το iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επεξεργαστείτε βίντεο εν κινήσει. Δεν είναι συναρπαστικό να μπορείτε να επεξεργαστείτε επαγγελματικά βίντεο μέσω του iPhone σας ? Το Lumafusion είναι γνωστό για τη έντονη λειτουργία σταθεροποίησης βίντεο χάρη στην οποία μπορείτε να εξαλείψετε τους τρόμους εικόνων. Τα ισχυρά εργαλεία δημοσίευσης σας βοηθούν να επεξεργαστείτε αρκετά τμήματα βίντεο 4K.

Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να καλλιεργήσετε, να επιβραδύνετε, να συνδέσετε, να συγχωνεύσετε και να κόψετε το βίντεο. Υποστηρίζει εύκολα εξαγωγή βίντεο HDR 10 -bit από το iPhone. Η λειτουργία ζουμ σας επιτρέπει να παρατηρήσετε τη μικρότερη λεπτομέρεια του βίντεο. Είναι εξαιρετικά εύκολο να βελτιώσετε το βίντεο και να το κάνετε άψογο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Τα προκαθορισμένα μοντέλα επιτρέπουν στους χρήστες να τροποποιούν ευκολότερα τα intros, τα πηνία, τις ιστορίες Instagram κ.λπ.

Τιμή: Η Apple προσφέρει μια αγορά lumafusion εντός εφαρμογής για $ 29.99. Είναι μια μοναδική αγορά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν μετά από αυτό. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε StoryBlocks για lumafusion για $ 69,99 ετησίως και 9,99 $ το μήνα.

 • 10 -bit HDR Video Export
 • Τροποποιήστε τα βίντεο 4K
 • Εύκολο στην κοινή χρήση
 • Αλλάξτε την ταχύτητα του βίντεο

Οι ταλαιπωρίες:

 • Χωρίς συγχρονισμό iCloud

5. Adobe Premiere Rush – Η ιδανική επιλογή για το YouTubers

Το Adobe Premiere Rush είναι ιδανικό για το YouTubers που επιθυμούν να παράγουν περιεχόμενο γρήγορα χωρίς να διακυβεύονται ποιότητα. Τα ισχυρά εργαλεία της εφαρμογής βοηθούν στη δημιουργία διαδραστικού και αισθητικού περιεχομένου για όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Η ολοκληρωμένη λειτουργικότητα μιας κάμερας σας βοηθά να καταγράφετε και να επεξεργάζεστε εν κινήσει. Η εφαρμογή ενσωματώνει δωρεάν μουσική δικαιωμάτων, την οποία μπορείτε να προσθέσετε σε διαφορετικά τμήματα βίντεο για να της δώσετε τη ζωή. Χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες του Inlay των εικόνων, των κινούμενων γραφικών, των επικαλύψεων και των θολών, μπορείτε να δώσετε στο βίντεό σας μια εξαιρετικά επαγγελματική εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας όπως αυτόματα ελαττώματα και ανίχνευση πρόβας εξοικονομήστε χρόνο για να αναθεωρήσετε τις προσαρμοσμένες ακολουθίες. Το Sensei και η λειτουργία αυτόματης εξασθένησης βοηθούν στην εξισορρόπηση του ήχου. Ο ήχος μειώνεται αυτόματα για να επισημάνει τους διαλόγους. Το Adobe Premiere Rush έχει σχεδιαστεί για να επεξεργάζεται βίντεο για να μοιραστεί τα κοινωνικά δίκτυα. Επιτρέπει στις αναγνώσεις να αναπροσαρμόζονται για να αυξήσουν την ορατότητά του στα κοινωνικά δίκτυα. Η εφαρμογή διευκολύνει την κοινή χρήση βίντεο που δημοσιεύθηκε σε Tiktok, Facebook, Instagram και Twitter με ένα κλικ.

Τιμή: Το Adobe Premiere Rush κοστίζει 9,99 $ το μήνα και σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά Premium.

 • Αυτόματη αποφυγή
 • Δεξιά -χωρίς μουσική
 • Αυτόματη ανίχνευση προβλημάτων
 • Μοιραστείτε απευθείας στα κοινωνικά δίκτυα

Οι ταλαιπωρίες:

 • Χωρίς πράσινη λειτουργία οθόνης

Μέρος 2: Επεξεργαστείτε το βίντεο στην επιφάνεια εργασίας με το Filmora

Εκτός από τη χρήση ενός επεξεργαστή βίντεο iPhone για επεξεργασία στο τηλέφωνο, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε εφαρμογές επιφάνειας εργασίας όπως το Filmora για επεξεργασία στο φορητό υπολογιστή σας. Το Filmora υποστηρίζει Mac και Windows ενώ το Filmorago είναι μια εφαρμογή για iOS και Android. Διαθέτει ισχυρές δυνατότητες τοποθέτησης βίντεο και πάνω από 300 φαινομενικά αποτελέσματα στη διάθεσή σας. Το YouTubers θα βρει αυτήν την εφαρμογή πολύ πρακτική για την επεξεργασία βίντεο και θα τα κατεβάσει γρήγορα. Πρέπει να αμφισβητήσετε τα χαρακτηριστικά του. Αυτό είναι μερικοί:

Wondershare Filmora, απλό, δωρεάν αλλά ισχυρό λογισμικό για να κάνει την επεξεργασία βίντεο πιο αποτελεσματική ! Μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε το Filmora δωρεάν μέσω των ακόλουθων συνδέσμων:

Καλύτερες δωρεάν εφαρμογές τοποθέτησης βίντεο στο Android και το iPhone

Τα βίντεο έχουν γίνει απαραίτητα για τα κοινωνικά δίκτυα, είτε στο YouTube, στο Tiktok είτε στο Instagram. Οι αισθητήρες φωτογραφιών των smartphones βελτιώνονται από έτος σε έτος, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε εικόνες πολύ καλής ποιότητας χωρίς απαραίτητα να είστε επαγγελματίας. Αλλά για να δημοσιεύσετε ένα καλό βίντεο, πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε μια καλή επεξεργασία. Ανακαλύψτε την επιλογή μας από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να κάνετε τα βίντεο σας απευθείας από το smartphone σας.

Επεξεργασία βίντεο smartphone

 • Επιλογή καλύτερων δωρεάν εφαρμογών τοποθέτησης βίντεο για Android και iPhone
 • Πώς να επιλέξετε την εφαρμογή τοποθέτησης βίντεο Android και iPhone ?
 • Σχόλια

Επιλογή καλύτερων δωρεάν εφαρμογών τοποθέτησης βίντεο για Android και iPhone

Χάρη στην άριστη ποιότητα των παρεχόμενων εικόνων και τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως η σταθεροποίηση, η απόδοση των βίντεο που ελήφθησαν χρησιμοποιώντας εύκολα έναν αντιπάλου smartphone με ορισμένα βίντεο με επαγγελματική κάμερα. Σήμερα υπάρχουν πολλές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να συναρμολογείτε απευθείας από το τηλέφωνό σας. Ανακαλύψτε την επιλογή μας σε αυτόν τον οδηγό.

VN

Εφαρμογή τοποθέτησης βίντεο VN

Το VN (vlog Now) είναι ένα πολύ απλό στη χρήση επεξεργαστή βίντεο. Διατίθεται στο iPhone και το Android, Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να εργάζεστε σε 100 διαφορετικά έργα ταυτόχρονα.

Μεταξύ των ενδιαφέροντων χαρακτηριστικών, βρίσκουμε τη δυνατότηταΠροσθέστε μουσική και μια φωνή. Ομοίως, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε, να διαγράψετε ή να μειώσετε τα βίντεό σας, να αφαιρέσετε τον αρχικό ήχο για κάθε κλιπ ή για όλα τα βίντεό σας με ένα κλικ.

Μπορείτε να αγγίξετε τις εικόνες (φωτεινότητα, δόνηση, κορεσμός, αντίθεση, μείωση των σκιών κλπ.), Προσθέστε φίλτρα, μεταβάσεις, κείμενο, αυτοκόλλητα, επιταχύνετε ορισμένα περάσματα βίντεο ή παραπέμπετε τα βίντεο.

Στο τέλος της συναρμολόγησης, το λογότυπο VN προστίθεται από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να το καταργήσετε. Τέλος, απλά πρέπει να εξάγετε το βίντεο δωρεάν σε διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων 4K HDR, αδιάβροχο.

Είναι ένα Πραγματικά πλήρης εφαρμογή, εύκολο στη χρήση και απελευθέρωση που δεν απαιτεί εγγραφή.

Λήψη VN – Βίντεο & Συνέλευση Φωτογραφίας για Android

(2074247 ψήφοι) Αναγνώστες βίντεο και εκδότες

Έκδοση 2.0.9 | Developer Ubiquiti Labs, LLC | Ενημέρωση στις 05/23/2023

Κατεβάστε το VN Video Editor για iOS

(17780 ψήφοι) Φωτογραφία και βίντεο

Έκδοση 1.66 | Developer Ubiquiti Labs, LLC | Ενημέρωση στις 05/24/2023

Διαμόρφωση: Απαιτεί το iOS 12.1 ή μια μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.

Κάκλα

κάκλα

Το Capcut είναι σήμερα μία από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο. Και για καλό λόγο, είναι Που αναπτύχθηκε από την ByTeDance σε ποιον οφείλουμε επίσης το κοινωνικό δίκτυο Τικ Τοκ. Είναι επομένως το τέλειο εργαλείο για τη δημιουργία σύντομων βίντεο για το Διαδίκτυο. Ενσωματώνει έναν εντυπωσιακό αριθμό χαρακτηριστικών, άξια πληρωμένου λογισμικού τοποθέτησης, Ενώ παραμένετε εντελώς δωρεάν.

Το συγκρότημα γίνεται πολύ απλά με τα δάχτυλά σας για να μπορείτε να οργανώσετε τις ακολουθίες σας, να επιλέξετε τα πιο ενδιαφέροντα μέρη και να κάνετε μια σωστή ρυθμική κοπή. Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης απλά Παίξτε με την ταχύτητα των σχεδίων σας Με τη μετάβαση σε επιβράδυνση ή επιτάχυνση, ιδίως για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις μεταβάσεις σας.

Εάν ένα από τα σχέδιά σας είναι πολύ τρέμει, μπορείτε σταθεροποιώ απευθείας στην εφαρμογή. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την ποιότητα της τελικής σας συναρμολόγησης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πολλά στοιχεία όπως Αυτοκόλλητα, φίλτρα, κείμενα, κινούμενα σχέδια Και φυσικά ένα soundtrack. Το Capcut σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε απλά μια φωνή εάν είναι απαραίτητο.

Το Capcut σας επιτρέπει επίσης να αγγίξετε τις εικόνες σας για να αποκτήσετε ακριβώς την επιθυμητή απόδοση. Τέλος, εκτιμούμε πολύ τη δυνατότητα Προσθέστε αυτόματους υπότιτλους ότι μπορούμε στη συνέχεια να ξανασκεφτούμε εάν είναι απαραίτητο.

Λήψη Capcut – Επεξεργαστής βίντεο για Android

(6555338 ψήφοι) Αναγνώστες βίντεο και εκδότες

Έκδοση 8.3.0 | Developer ByTeDance Pte. Ε.Π.Ε. | Ενημέρωση στις 05/29/2023

Λήψη Capcut – Video & Photo Assembly για iOS

(142 ψήφοι) Φωτογραφία και βίντεο

Έκδοση 2.1.0 | Developer ByTeDance Pte. Ltd | Ενημέρωση στις 05/15/2023

Διαμόρφωση: MacOS 10.14 ή μια μεταγενέστερη έκδοση. Απαιτεί το iOS 11.0 ή μια μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.

imovie

imovie

Εάν έχετε ένα iPhone, τότε το iMovie μπορεί να είναι η εφαρμογή συναρμολόγησης της επιλογής σας. Διατίθεται μόνο σε iOS και macOS, Αυτή η εφαρμογή αναπτύσσεται απευθείας από την Apple, η οποία είναι επίσης υπεύθυνη για το εξαιρετικό επαγγελματικό λογισμικό συναρμολόγησης, Final Cut Pro X. Η εφαρμογή iMovie είναι κατά κάποιο τρόπο η γενική δημόσια έκδοση του λογισμικού τοποθέτησης μάρκας Apple.

Αυτή η εφαρμογή έχει μια ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα επειδή προσφέρει διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσετε τη συναρμολόγησή σας. Ανοίγοντας το imovie, έχετε Η επιλογή μεταξύ 3 επιλογών : Μαγική ταινία, ιστορία ή ταινία.

Η επιλογή Magic Film είναι πολύ απλό. Επιλέγετε το περιεχόμενο που θέλετε να δείτε στο βίντεό σας και Το iMovie κάνει αυτόματα τη συναρμολόγηση για εσάς. Επιλέγει μουσική και εκτελεί ένα μοντάζ χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη του. Είναι πολύ γρήγορο και πρακτικό. Από την άλλη πλευρά, δεν έχετε το χέρι στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι, συνεπώς να προορίζεται για αρχάριους.

Η επιλογή Story-board είναι πραγματικά εκπληκτικό γιατί σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικά μοντέλα που αντιστοιχούν σε τυπικά θέματα βίντεο στο διαδίκτυο. Μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα λίγο στο γούστο σας επιλέγοντας το τυπογραφικό λάθος του κειμένου και το κυρίαρχο χρώμα. Στη συνέχεια, ο Imovie σας καθοδηγεί εξηγώντας όλα τα σχέδια που απαιτούνται για την οριστικοποίηση του βίντεο. Είναι καλό ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ Για να μάθετε να δημιουργείτε ένα καλά κατασκευασμένο βίντεο.

Τελικά, Η επιλογή της ταινίας είναι ένα απλό παραδοσιακό εργαλείο συναρμολόγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόλις μάθετε να ελέγχετε την τέχνη της συναρμολόγησης.

Λήψη imovie για iOS

★ (8974 ψήφοι) Φωτογραφία και βίντεο

Έκδοση 3.0.1 | Προγραμματιστής της Apple | Ενημέρωση στις 24/10/2022

Διαμόρφωση: Απαιτεί το iOS 16.0 ή μια μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.

Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush Application

Φυσικά, η δημοσίευση βίντεο στο smartphone απέχει πολύ από τα πρότυπα του επαγγελματικού λογισμικού τοποθέτησης όπως το Final Cut Pro X ή το Adobe Premiere Pro. Αλλά η Adobe προσφέρει με αυτήν την εφαρμογή για Android και iPhone, α Ελαφρύτερη έκδοση του λογισμικού τοποθέτησης της ναυαρχίδας που είναι πολύ ενδιαφέρον για χρήση.

Μεταξύ των διαφορετικών χαρακτηριστικών που προσφέρει η Adobe Premiere Rush, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε πολλά κομμάτια ήχου και βίντεο, διαχωρίζοντας τα δεδομένα ήχου από ένα κλιπ για να το προσθέσετε σε ένα νέο κομμάτι, προσθέστε μεταβάσεις, Επαναπδιαστρεστείτε τη χρωματομετρία, ή ακόμα και εξατομικεύστε κινούμενοι τίτλοι.

Η εξαγωγή 1080p είναι δωρεάν Watermark αλλά εξαγωγή 4K προορίζεται για χρήστες premium που πληρώνουν συνδρομή είτε μηνιαία είτε ετήσια.