Οι καλύτερες εφαρμογές που εκτελούνται – ψηφιακές, 5 δωρεάν εφαρμογές για να εκτελούνται σε Android, iPhone και Windows Phone

5 δωρεάν εφαρμογές για εκτέλεση σε Android, iPhone και Windows Phone

Contents

Όπως πολλές εφαρμογές, το Strava προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά πίσω από μια συνδρομή που πληρώθηκε. Επομένως, είναι απαραίτητο να αποκτήσετε τα χέρια σας στην τσέπη για πρόσβαση σε προγράμματα κατάρτισης, λεπτομερείς αναλύσεις καρδιακού ρυθμού ή ακόμα και φίλους με φίλους.

Οι καλύτερες εφαρμογές που εκτελούν

Είτε να παρακινήσετε τον εαυτό σας είτε να βελτιωθείτε, μια τρέχουσα εφαρμογή στο smartphone μπορεί να είναι πολύ πρακτική. Εδώ είναι ένας μικρός οδηγός για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την εφαρμογή που θα σας ταιριάζει.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Βάλτε την καλύτερη στολή σας. Να δαντέλουμε τα παπούτσια κάποιου. Παρακινήστε τον εαυτό σας μπροστά από τον καθρέφτη. Ξεκινήστε την αγαπημένη σας μουσική. Φεύγω από το σπίτι. Και μετά ? Το τρέξιμο μόνο μπορεί γρήγορα να γίνει παζλ. Από πού να αρχίσω ? Τι απόσταση, ποια ταχύτητα, για πόσο καιρό ? Τόσες πολλές ερωτήσεις, όπως ζητάει κάθε αθλητής, είτε αρχάριος είτε καρυκευμένος, είτε τρέχει για ευχαρίστηση είτε για να επιτύχει έναν στόχο. Για την έλλειψη προπονητή αθλητισμού, πολλοί στρέφονται σε εφαρμογές που εκτελούνται. Μια επιλογή που μπορεί να είναι συνετή, υπό την προϋπόθεση ότι η εφαρμογή που χρησιμοποιεί η εφαρμογή. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε καλά, παρουσιάζουμε διάφορες επιλογές, σύμφωνα με τις φιλοδοξίες σας και το βαθμό ελευθερίας που θέλετε.

Πριν ξεκινήσετε, ας το πούμε αμέσως, ανεξάρτητα από την επιλεγμένη εφαρμογή, θα έχετε συστηματικά πρόσβαση σε πολλές βασικές μετρήσεις. Έτσι, ο αγώνας σας, το ίχνος GPS, η ταχύτητα και ο ρυθμός συλλέγονται από το τηλέφωνο και επομένως προσβάσιμα σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Με τον ίδιο τρόπο, όλα είναι διαθέσιμα σε iOS και Android και θα ανταμείψουν τον χρήστη, διανέμοντας τα κονκάρδες και τα αρχεία για να σας τόνωσαν και να σας παρακινήσουν. Επομένως, δεν αφορά αυτά τα κριτήρια ότι θα διακρίνουμε τις διαφορετικές εφαρμογές. Θα επικεντρωθούμε σε αυτό που τα διαφοροποιούμε: την κοινωνική πτυχή της εφαρμογής, την πρόσβαση σε προγράμματα κατάρτισης, τη δυνατότητα συγχρονισμού του συνδεδεμένου ρολογιού σας ή ακόμα και της προόδου της διαβούλευσης.

Strava: Η πληρέστερη εφαρμογή, η κοινότητα ως κίνητρο

Το Strava είναι αναμφισβήτητα η αίτηση αναφοράς για την εκτέλεση στο smartphone. Είναι τοποθετημένο ως το κοινωνικό δίκτυο των δρομέων. Όλα πιστεύονται ότι φιλιούνται αυτή η προκατάληψη. Η διασύνδεση, πρώτα απ ‘όλα, παρουσιάζει μια αρχική σελίδα, στο Facebook ή στο Instagram, όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε τον ισολογισμό των συνεδριών σας, να συμβουλευτείτε αυτά των φίλων σας, να σχολιάσετε ή να “δώσετε ένα kudos”, το “ισοδύναμο” συμπαθείς «. Η εφαρμογή προχωράει περαιτέρω και είναι τα “τμήματα Strava” που του επιτρέπουν να διακρίνεται. Πίσω από αυτό το κατατεθειμένο όνομα, κρύβετε τμήματα διαδρομών, πάρκων, δρόμων, μονοπατιών όπου οι δρομείς μπορούν να ανταγωνίζονται κάθε εβδομάδα. Είναι σε αυτόν που θα πάει το ταχύτερο σε αυτήν την απόσταση. Μπορείτε επίσης να δείτε τις καλύτερες στιγμές σας για απόσταση ή για το αγαπημένο σας μάθημα. Και να είστε σίγουροι, ο Strava δεν μετράει μόνο τους έμπειρους αθλητές έτοιμοι να αμφισβητήσουν τα αρχεία σας “ό, τι κοστίζει”, υπάρχει επίσης ένας καλός αριθμός καλλιτεχνών.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Η αμερικανική εφαρμογή προσφέρει ένα πλήρες πανόραμα των συνεδριών. Εκτός από τις αναμενόμενες μετρήσεις, όπως η ταχύτητα ή η απόσταση που διανύθηκε, έχετε επίσης πρόσβαση στις θερμίδες που δαπανώνται και ακόμη και στον ρυθμό του. Εάν έχετε ρολόι, ζώνη καρδιάς ή οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα, μπορείτε να τα συγχρονίσετε χωρίς πρόβλημα για να ολοκληρώσετε αυτήν την αξιολόγηση.

Όπως πολλές εφαρμογές, το Strava προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά πίσω από μια συνδρομή που πληρώθηκε. Επομένως, είναι απαραίτητο να αποκτήσετε τα χέρια σας στην τσέπη για πρόσβαση σε προγράμματα κατάρτισης, λεπτομερείς αναλύσεις καρδιακού ρυθμού ή ακόμα και φίλους με φίλους.

Παρακολουθούν συμβατά με το Strava: Garmin, Polar, Suunto, Coros, Fitbit, Amazfit, Sigma, Wahoo, Hammerhead, Apple, Samsung.
*Εφαρμογές Συμβατές με το Strava: Apple Health, Amazfit, Bkool, Bryton, Casio, Cateye, Coros, Fitbit, Garmin Connect, Liverowing, Polar, Suunto, Tacx, Tomtom, Wahoo, Zwift, Runkeeper, *

 • Τμήματα Strava.
 • Πολλοί συνεργάτες.
 • Εύκολος συγχρονισμός με καρδιακά ρολόγια και οθόνες.

ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΗΜΕΙΑ

 • Προγράμματα κατάρτισης.
 • Νηφάλιος διασύνδεση.

Στύλος

Στύλος

Το Strava είναι μια εφαρμογή αθλητικών παρακολούθησης που σας επιτρέπει να καταγράφετε και να μοιράζεστε τα δρομολόγιά σας σε ποδήλατο, με τα πόδια, σκι, πεζοπορία και πολλά άλλα υπαίθρια αθλήματα. Συμμετέχετε στις προκλήσεις της στιγμής και μοιραστείτε φωτογραφίες με την κοινότητα.

 • Λήψεις: 145
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20/09/2023
 • Συγγραφέας: Strava Inc.
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες: Αθλητισμός – Υγεία
 • Λειτουργικό σύστημα: Android, ηλεκτρονική υπηρεσία, iOS iPhone / iPad / Apple Watch
 • Android
 • Ηλεκτρονική υπηρεσία
 • iOS iPhone / iPad / Apple Watch

Asics runkeeper: Η ισορροπία μεταξύ απόδοσης και επίδειξης

Μια πραγματική κάρτα στο 2010, runkeeper, τώρα κάτω από το Asics Pavilion, συνεχίζει να πείσει. Η εφαρμογή διακρίνεται με αυξημένη εξατομίκευση. Εκτός από την κλασική παρακολούθηση της περιόδου σύνδεσης, ο χρήστης μπορεί να καθορίσει τους στόχους προκειμένου να προγραμματίσει τη συνεδρία τους σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Στόχος του χρόνου και της απόστασης είναι προφανώς διαθέσιμοι, αλλά δεν είναι μόνοι. Το Runkeeper σάς επιτρέπει να διαμορφώνετε πολύπλοκες συνεδρίες απευθείας από το τηλέφωνό σας. Μπορούμε λοιπόν να διασκεδάσουμε με κόψουμε μια συνεδρία σε μια σειρά ασκήσεων. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ πρακτική αν θέλουμε να προχωρήσουμε μέσω του κλασματικού, για παράδειγμα. Προσέξτε, ωστόσο, να μην κάνετε λάθος στην επεξεργασία της συνεδρίας. Δεν θα είναι δυνατόν να αγνοήσουμε ένα βήμα μία φορά στην πίστα.

Όπως το Strava, ο Runkeeper προσφέρει επίσης ένα κοινωνικό στοιχείο. Μπορείτε να ακολουθήσετε τους φίλους σας εκεί, να παρατηρήσετε την απόδοσή τους και ακόμη και να αναφέρετε στην εφαρμογή εάν τρέξετε με ένα από αυτά. Διασκέδαση λειτουργικότητα, η εφαρμογή σας προσκαλεί να τραβήξετε φωτογραφίες σε πλήρη συνεδρία και στη συνέχεια να τις εντοπίσετε στο ταξίδι σας. Μια επιλογή που πρέπει να έχετε κατά νου όταν βγείτε στο μεγάλο ύπαιθρο. Ένα άλλο αβλαβές αλλά πάντα πρακτικό χαρακτηριστικό, το Runkeeper προσφέρει να ακολουθήσει τη φθορά των παπουτσιών και επομένως σας λέει όταν τα αντικαθιστάτε. Ένα μικρό σημείο αναφοράς που μπορεί να αποφύγει τραυματισμούς.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Και εκεί, θα είναι απαραίτητο να πάτε στο ταμείο για να ξεκλειδώσετε ολόκληρες λειτουργίες. Τα προγράμματα κατάρτισης, τα λεπτομερή στατιστικά στοιχεία και ειδικά τα διάσημα ζωντανά παρακολούθησης είναι επομένως κρυμμένα πίσω από μια συνδρομή πληρωμής.

Ρολόγια συμβατά με το Asics Runkeeper: Garmin, Fitbit, Apple, Tomtom.
Η Adidas Running συγχρονίζεται με: Garmin Connect, Fitbit, Apple Health, Apple Watch, MyFitnessPal.

 • Χειροκίνητος προγραμματισμός σύνθετων συνεδριών.
 • Εύκολος συγχρονισμός με καρδιακά ρολόγια και οθόνες.
 • Ενσωμάτωση Spotify.

ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΗΜΕΙΑ

 • Πολλά χαρακτηριστικά πληρωμένων.
 • Νηφάλιος διασύνδεση.

Runkeeper - GPS Track Run Walk

Runkeeper – GPS Track Run Walk

Runkeeper – GPS Track Run Walk απευθύνεται σε joggers, πεζοπόρους και άλλους ποδηλάτες.

 • Έκδοση: 14.7.1
 • Λήψεις: 17
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19/09/2023
 • Συγγραφέας: Fitnesskeeper, Inc.
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες: Αναψυχής
 • Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS iPhone / iPad / Apple Watch

Nike Run Club: Τρέξιμο για διασκέδαση

Με στόχο το γεγονός ότι όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, η Nike Run Club βάζει τα πάντα στη διασκέδαση του τρέξιμου. Θεωρείται χωρίς το παραμικρό σύνθετο, αυτή η προκατάληψη συνοδεύεται από μια πολύ επιτυχημένη διεπαφή, αναμειγνύοντας βίντεο, φωτογραφίες και εικονογραφήσεις. Φαίνεται ότι σκέφτηκε να παραδώσει το μήνυμα από τη Nike Run Club: Το τρέξιμο είναι χόμπι. Πρέπει λοιπόν να διασκεδάσετε. Για να επαναλάβετε αυτό το μάντρα σε εσάς, η εφαρμογή πολλαπλασιάζει βίντεο, πολύχρωμα γραφικά και ομιλίες κινήτρων. Σας ευχαριστώ, σας συγχαίρει και σας ενθαρρύνει. Είναι ακόμη δυνατό να κατεβάσετε “εκτέλεση ήχου”. Αυτή είναι η εγγραφή ήχου για να σας παρακινήσει καθ ‘όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Για 20, 30 ή 40 λεπτά, ο πολύ καλός προπονητής Lucien σας καθοδηγεί φωνητικά για να κάνετε τις ασκήσεις, χωρίς να σας κρίνουμε. Παρά την υπερβολική πλευρά – πολύ υποτιθέμενη, επαναλαμβάνεται – είναι αναμφισβήτητο ότι αυτή η εφαρμογή κάνει τα πάντα για να σας παρακινήσει.

Πλήρως δωρεάν, η Nike Run Club προσφέρει επίσης προγράμματα κατάρτισης. Εξίσου διασκεδαστικό με το υπόλοιπο της διεπαφής, σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε την εκτέλεση. Σε ένα δεύτερο βήμα, η αίτηση προτείνει να συμμετάσχετε σε μια ομάδα με κοινό στόχο, για παράδειγμα εκτέλεση 50 χιλιομέτρων τον μήνα. Σημειώστε ότι η Nike Run Club βασίζεται σε μια δεύτερη εφαρμογή που ονομάζεται Nike Training Club, η οποία προσφέρει περισσότερες ασκήσεις ενίσχυσης μυών. Ένας έξυπνος τρόπος για να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Τα όρια της λέσχης Nike Run βρίσκονται στο βάθος των δεδομένων. Λίγες μετρήσεις είναι διαθέσιμες στο τέλος κάθε συνεδρίας και δεν είναι δυνατό να συνδέσετε ένα συνδεδεμένο ρολόι με την εφαρμογή. Για να χρησιμοποιήσετε το ρολόι σας, πρέπει να καταγράψετε τη συνεδρία σας σχετικά με την εφαρμογή του συνδεδεμένου κατασκευαστή και στη συνέχεια να το συγχρονίσετε με το Nike Run Club. Όχι πολύ πρακτικό.

Ρολόγια συμβατά με τη Nike Run Keeper: Κανένα.
Η Nike Run Club συγχρονίζεται με: Garmin, Fitbit, Wahoo.

 • Διεπαφή πάνω από τον ανταγωνισμό.
 • Ενσωμάτωση του Spotify, της Apple Music και του Deezer.
 • Ο συνδυασμός με το Nike Training Club.

ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΗΜΕΙΑ

 • Λιγότερο πλήρη δεδομένα αγώνα.
 • Αδύνατο να συγχρονιστεί ένα ρολόι ή ένας καρδιακός ρυθμός.
 • Μόνο Garmin και Polar ως συνεργάτες.

Club Nike Run

Club Nike Run

Η Nike Run Club είναι μια εφαρμογή για να ακολουθήσετε την κατάρτιση και την πρόοδο του τζόκινγκ σας.

 • Έκδοση: 6.2.1
 • Λήψεις: 59
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 09/23/2023
 • Συγγραφέας: Nike, Inc.
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες: Αθλητισμός
 • Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS iPhone / iPad / Apple Watch

Adidas Running (Runtastic): Race Like a Video Game

Το Adidas Running είναι τοποθετημένο ως συμβιβασμός μεταξύ Strava και Nike Run Club. Βρίσκουμε τόσο την πτυχή του κοινωνικού δικτύου της πρώτης όσο και της παιχνιδιάρικης πτυχής του δεύτερου. Η εφαρμογή είναι γεμάτη προκλήσεις που πρέπει να ικανοποιηθούν. Μερικοί για να σας κάνουν να προχωρήσετε, άλλοι για να συμπεριλάβετε τη σωματική σας δραστηριότητα σε ένα οικολογικό πλαίσιο. Είναι επομένως δυνατό να υποστηριχθούν ορισμένες αιτίες που μεταφέρονται από τον γερμανικό προμηθευτή εξοπλισμού. Η εφαρμογή πολλαπλασιάζει επίσης τα άρθρα για να εμβαθύνει τις γνώσεις της για τον αθλητισμό, αλλά και εργάζεται για την κατάσταση του νου της. Όπου η Nike Run Club σας λέει να τρέξετε για διασκέδαση, η Adidas Running προσφέρει για να τρέξει “νοοτροπία”. Διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά που βρίσκονται στην επιθυμία να εγγραφούν ο αγώνας στην καθημερινή του ζωή. Επίσης, όπως στο Strava, βρίσκετε έναν “τοίχο” πού να δημοσιεύσετε τις συνεδρίες σας και να σχολιάσετε αυτές των φίλων σας. Ο παιχνιδιάρικος προσανατολισμός πηγαίνει ακόμη και μέχρι να σας δώσει ένα επίπεδο, όπως ένα βιντεοπαιχνίδι. Ξεκινάτε το Επίπεδο 1 και κερδίζετε 2 πόντους ανά χιλιόμετρο ταξίδεψε. Η φθορά των παπουτσιών είναι επίσης διαθέσιμη και, όπως και η Nike Run Club με τη Nike Training Club, η Adidas προσφέρει τη δική της εφαρμογή κατάρτισης για ενίσχυση.

Στην δωρεάν έκδοση, η Adidas Running είναι ικανοποιημένη με το ελάχιστο όταν πρόκειται να συνοψίσουμε τις συνεδρίες σας (χωρίς καμπύλη για να δείτε την εξέλιξη της ταχύτητας σας ή άλλων παραμέτρων). Και όπως συχνά, είναι απαραίτητο να πάτε στο ταμείο για να ξεκλειδώσετε ολόκληρη την εμπειρία.

Ρολόγια συμβατά με το Adidas Running: None.

Η Adidas που τρέχει συγχρονίζεται με: Apple Health, Apple Watch, Coros, Garmin Connect, Huawei Health, Polar Flow, Suunto, Google Fit, MyFitnessPal, Nolio, Outdooractive, Runalyze, Coach Runmotion, Smashrun, Suda, Trainasone, Tédict, Xhale,.com, zwift, kinomap, η εικονική μου αποστολή, ο κατακτητής, οι εικονικοί, το Παγκόσμιο Κύπελλο Vitality, το Rebo.

 • Ενδιαφέρουσα διεπαφή.
 • Ενσωμάτωση του Spotify, της Apple Music και του Deezer.
 • Ο συνδυασμός με την εκπαίδευση adidas.

ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΗΜΕΙΑ

 • Προγράμματα κατάρτισης.
 • Μινιμαλιστικά δεδομένα αγώνων.
 • Αδύνατο να συγχρονιστεί ένα ρολόι ή ένας καρδιακός ρυθμός.

Adidas που τρέχει με runtastic

Adidas που τρέχει με runtastic

Η Adidas Runastic ή η Adidas που εκτελούνται από το Runastic είναι μια εφαρμογή smartphone για αθλητές που επιθυμούν να καταγράψουν την απόδοσή τους.

 • Λήψεις: 48
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 09/21/2023
 • Συγγραφέας: runtastic
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες: Αθλητισμός
 • Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS iPhone / iPad / Apple Watch

5 δωρεάν εφαρμογές για εκτέλεση σε Android, iPhone και Windows Phone

Επωφεληθείτε από τις όμορφες μέρες για να αρχίσετε να τρέχετε με τη βοήθεια πέντε ειδικών εφαρμογών για το iPhone, το Android και το Windows Phone.

Είστε ένας δρομέας της Κυριακής, αλλά οι όμορφες μέρες σας ωθούν να επιστρέψετε πιο σοβαρά στην εκπαίδευση ? Οι ειδικές εφαρμογές για κινητά προτείνουν να σας προπονήσουν, καταγράφοντας την απόδοσή σας για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Χάρη σε αυτούς, διατηρείτε ιστορικό όλων των δραστηριοτήτων σας, των διαδρομών σας και ειδικά των αποτελεσμάτων σας για να σας παρακινήσετε περισσότερο. Κατεβάστε.έβαλε τα πιο όμορφα παπούτσια της και βρέξτε τη φανέλα δοκιμάζοντας αρκετές από αυτές τις εφαρμογές για να θυμάστε μόνο τα καλύτερα πέντε. Όλες αυτές οι εφαρμογές έχουν δοκιμαστεί σε ένα iPhone 5S, σε πραγματικές συνθήκες εκπαίδευσης και χειραγώγησης.

1. Endomondo

Endomondo είναι μια εφαρμογή που έχει μάλλον καλή φήμη. Αρκεί να συμβουλευτείτε τα σχόλια που δημοσιεύθηκαν στα διάφορα blinds για να το συνειδητοποιήσετε. Αγόρασε πριν από λίγους μήνες για 85 εκατομμύρια δολάρια από την Under Armor, η διεπαφή της δεν είναι πραγματικά προσαρμοσμένη στη χειραγώγηση σε δράση. Ένα διαφημιστικό banner, τοποθετημένο ακριβώς στο κάτω μέρος της οθόνης εγγραφής δραστηριότητας μας έδωσε πολύ σκληρό χρόνο. Οι χειρονομίες είναι λιγότερο ακριβείς από ό, τι όταν σταμάτησαν, δυστυχώς ανοίξαμε μία από αυτές τις διαφημίσεις, θέλοντας να συμβουλευτείτε το κατόρθωμα μας. Μια άλλη σημαντική ανησυχία, η αίτηση δεν περιλαμβάνει καμία συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Επομένως, πρέπει να ζυγίζετε ανάμεσα στον συνηθισμένο μουσικό σας παίκτη και την εφαρμογή για να τρέξετε κράνος στα αυτιά.

Για τα υπόλοιπα, Endomondo Τέλεια έκανε το έργο του και φαίνεται να είναι ακριβής στη συλλογή δεδομένων κατά τη διάρκεια της άσκησης. Κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής συνεδρίας, η οθόνη εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο την απόσταση που διανύθηκε, ο μέσος ρυθμός του αγώνα Min/Km, καθώς και μια εκτίμηση του αριθμού των θερμίδων που καίγονται. Είναι δυνατόν να αποκτήσετε πρόσβαση στον χάρτη του μαθήματος στο οποίο έχει πωληθεί ο χρόνος από την αρχή της εκπαίδευσης. Στο τέλος του, Endomondo δημιουργεί αυτόματα μια αναφορά που εμφανίζει μια κάρτα της διαδρομής σας στην οποία αναφέρεται κάθε χιλιόμετρο, καθώς και μια πολύ πλήρη περίληψη της συνεδρίας: απόσταση, χρόνος, ρυθμός, ταχύτητα, θερμίδες, ενυδάτωση, ανύψωση κλπ. Επαρκές για βασική χρήση, Endomondo Παραμένει πολύ περιορισμένη εάν θέλετε να προχωρήσετε περαιτέρω, δεν προσφέρεται πρόγραμμα κατάρτισης εξαιρουμένων των συνδρομών σε συνδρομή Premium.

Το +:
+ Πολυεπίπεδα
+ Δυνατότητα δημιουργίας μιας διαδικτυακής διαδρομής για να την ακολουθήσετε από την εφαρμογή
+ Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγονται

Ο – :
– Διαφημίσεις που εμφανίζονται στη αγωνιστική οθόνη
– Έλλειψη εργονομίας διασύνδεσης
– Χαμηλή ποιότητα της φωνής του προπονητή
– Χωρίς μουσικό αναγνώστη

2. Στύλος

Στύλος είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης που ειδικεύεται στην εκτέλεση και την ποδηλασία. Προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη διεπαφή, προορίζεται κυρίως για έμπειρους αθλητές. Η εφαρμογή παραμένει στο ελάχιστο, δηλαδή την καταγραφή της απόδοσής σας κατά τη διάρκεια των εξόδων σας, και αυτό είναι σχεδόν τα πάντα. Τα λίγα εκπαιδευτικά βίντεο που προσφέρονται είναι προσβάσιμα μόνο για τους χρήστες premium και δεν είναι δυνατόν να διαμορφώσετε την εξατομικευμένη εκπαίδευση. Άλλο σημείο που μπορεί να ενοχλήσει, Στύλος Δεν υπάρχει επίσης λειτουργία μουσικής ανάγνωσης εκεί, αναγκάζοντας τον χρήστη να ζυγίζει μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Η εφαρμογή, ωστόσο, υπερέχει στην παρακολούθηση των στατιστικών σας και προσφέρει μια απλή και σαφή διεπαφή, επιτρέποντας την άμεση επισκόπηση της απόδοσής σας (χρόνος, ρυθμός και απόσταση). Στη συνέχεια, οι δραστηριότητές σας καταγράφονται στο προφίλ σας και ορατές από τους φίλους σας από τη ροή ειδήσεων. Θετικός, Στύλος Σας προσκαλεί να δημιουργήσετε μια διαδρομή που θα ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας από τον ιστότοπό σας. Τέλος, η εφαρμογή σας επιτρέπει να σας μετρήσετε σε αθλητές σε όλο τον κόσμο, προσφέροντάς σας να συμμετάσχετε σε προκλήσεις.

Το +:
+ Δυνατότητα συμμετοχής σε προκλήσεις
+ Δυνατότητα να ακολουθήσετε μια εξατομικευμένη διαδρομή που δημιουργήθηκε στον ιστότοπο

Ο – :
– Δεν υπάρχει εξατομικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης
– Βίντεο κατάρτισης πληρωμένων
– Χωρίς ολοκληρωμένη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής

3. Εκτρεπτικός

Αγοράστηκε από την Adidas για 220 εκατομμύρια ευρώ πέρυσι, Εκτρεπτικός ισχυρίζεται πάνω από 70 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή, που διατίθεται σε δωρεάν έκδοση με περιορισμένες λειτουργίες και χρηματοδοτείται από τη διαφήμιση, κολλάει στο ελάχιστο, δηλαδή την παρακολούθηση των τρέχουσων συνεδριών σας. Το Runtastic σας προσκαλεί επίσης πολύ τακτικά για να αγοράσετε την έκδοση Pro για να ξεκλειδώσετε όλες τις επιλογές. Στην δωρεάν έκδοση της, η εφαρμογή προσφέρει δωρεάν βασική εκπαίδευση για να εκτελέσει μια δεδομένη απόσταση ή μια συγκεκριμένη διάρκεια. Άλλες λειτουργίες, όσο απλές, απουσιάζουν από αυτήν την δωρεάν έκδοση. Αυτό είναι για παράδειγμα η περίπτωση αυτόματου σπασίματος στον αγώνα όταν σταματήσετε ή τη δυνατότητα διαμόρφωσης ενός powersong. Εάν η αγορά πρόσθετου περιεχομένου από καιρό σε καιρό δεν σας ενοχλεί, Εκτρεπτικός Προσφέρει ενδιαφέρον και πρωτότυπο περιεχόμενο, όπως η ιστορία, οι ιστορίες χρεώνουν € 0,99 το καθένα για να ακούσουν κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης. Αυτή η ιστορία που τρέχει γενικά σας έβαλε στην καρδιά της δράσης κάνοντάς σας τον ήρωα της ιστορίας, ιδανικό για τη διατήρηση του ρυθμού. Προσέξτε όμως πριν μπείτε στον πειρασμό, αυτές οι ιστορίες είναι διαθέσιμες μόνο στα αγγλικά ή τα γερμανικά ..

Το +:
+ Διεπαφή
+ Ενσωματωμένη μουσική ανάγνωση
+ Μερικές δωρεάν εκπαίδευση

Ο – :
– Πάρα πολλές περιορισμένες λειτουργίες στην δωρεάν έκδοση
– Έλλειψη μετάφρασης για ορισμένο πληρωμένο περιεχόμενο

4. Δρομέας

Που αποκτήθηκε από την ASICS τον περασμένο Φεβρουάριο για το τακτοποιημένο ποσό των 85 εκατομμυρίων δολαρίων, Δρομέας αντιπροσωπεύει περισσότερους από 30 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Η εφαρμογή, όπως και όλοι οι άλλοι, καταγράφει τις δραστηριότητές σας και διατηρεί ιστορικό για να σας επιτρέψει να δείτε την εξέλιξη της απόδοσής σας: απόσταση, ρυθμό, αριθμός μηνιαίας δραστηριότητας, εκτίμηση του αριθμού των καμένων θερμίδων, πτώση σε τέφρα, συνολική δραστηριότητα , και τα λοιπά. Πριν ξεκινήσει η εγγραφή μιας δραστηριότητας, Δρομέας Προτείνει να επιλέξετε μεταξύ μιας δωρεάν φυλής ή του προγραμματισμού μιας φυλής σύμφωνα με απόσταση, διάρκεια ή ρυθμό σεβασμού. Η εφαρμογή πηγαίνει ακόμη περισσότερο επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε την εξατομικευμένη σας προπόνηση. Εκτιμούμε την εύκολη χρήση, ακόμη και σε πλήρη κούρσα, αφού ο πίνακας ελέγχου εμφανίζει τα στατιστικά στοιχεία των αγορών σας, αλλά και τα κουμπιά ελέγχου για τη μουσική. Μόνο σκιά στον πίνακα, αυτή η οθόνη δεν είναι κλειδωμένη και είναι επιτακτική ανάγκη να απενεργοποιήσετε την οθόνη του smartphone σας για να αποφύγετε να αγγίξετε τα ενεργά κουμπιά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δρομέας Προσφέρει τη δυνατότητα να ακολουθήσετε αρκετά βασικά προγράμματα κατάρτισης για δωρεάν, πιο περίπλοκη κατάρτιση που είναι διαθέσιμη μέσω ολοκληρωμένης αγοράς.

Το +:
+ Διασύνδεση, πιθανότητα σύνδεσης ενός λογαριασμού Spotify
+ Δυνατότητα δημιουργίας κλασματικών συνεδριών
+ Δυνατότητα εξατομίκευσης μιας συνεδρίας

Ο – :

– Η πλοήγηση δεν είναι πάντα καθαρή για πρόσβαση στη δωρεάν εκπαίδευση

5. Nike+ τρέξιμο

Nike+ τρέξιμο είναι αναμφισβήτητα η ευκολότερη εφαρμογή για να καταλάβετε εάν αρχίζετε να τρέχετε. Η αμερικανική εταιρεία καθιστά ένα σημείο τιμής να «κοινωνικοποιήσει» την εφαρμογή της χρησιμοποιώντας ένα σύστημα σημείων, το Nikefuel, το οποίο δημιουργείτε καθώς ασκείτε. Από το άνοιγμα, Nike+ τρέξιμο Εμφανίζει την κατάστασή σας στη μηνιαία κατάταξη σύμφωνα με τη συνολική απόσταση που διανύθηκε σε σχέση με τους φίλους σας. Για να σας παρακινήσει λίγο περισσότερο, η εφαρμογή εμφανίζει σε μεγάλο βαθμό τον συνολικό αριθμό χιλιομέτρων που ταξίδεψε από τότε που το χρησιμοποιείτε, αλλά και τον αριθμό των εξόδων που έγιναν, η μέση εμφάνισή σας καθώς και η μέση ποσότητα “καυσίμου” που παράγετε κατά τη διάρκεια των φυλών σας.

Η διαμόρφωση και η εκτόξευση ενός αγώνα είναι παιδαριώδη, η εφαρμογή που σας καθοδηγεί σε κάθε στάδιο για να σας βοηθήσει να προσωποποιήσετε τις προτιμήσεις σας πριν από την αναχώρηση. Και πάλι, είναι δυνατόν να επιλέξετε τον τύπο του αγώνα που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να εκτελέσετε ελεύθερα αλλά και να διαμορφώσετε την έξοδο σας σύμφωνα με απόσταση, διάρκεια ή ρυθμό σεβασμό. Πριν ξεκινήσετε το καλπασμό, Nike+ τρέξιμο Σας επιτρέπει να επιλέξετε τη μουσική σας πηγή (iTunes ή Spotify), τον τόπο του αγώνα, αλλά και τον προσανατολισμό της οθόνης. Αυτή η τελευταία επιλογή είναι πολύ πρακτική εάν χρησιμοποιείτε, για παράδειγμα, ένα περιβραχιόνιο, ειδικά αφού η οθόνη εγγραφής συνεδρίας μπορεί να παραμείνει ενεργή ενώ είναι κλειδωμένη. Η Nike ωθεί την κοινωνική διάσταση ακόμη περισσότερο προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας προκλήσεων που πρέπει να πραγματοποιηθούν με φίλους. Και αν, ωστόσο, θέλετε να εκπαιδεύσετε για να επιτύχετε έναν συγκεκριμένο στόχο απόστασης, έχετε έναν εικονικό προπονητή για να εκπαιδεύσετε για 5 χλμ., 10 χλμ., 21,1 χλμ. Και 42,2 χλμ., Ανάλογα με το επίπεδό σας. Στη συνέχεια, η εφαρμογή δημιουργεί ένα πρόγραμμα κατάρτισης για αρκετές εβδομάδες που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να ελπίζετε να επιτύχετε τον στόχο σας.

Το +:
+ Απλότητα της διεπαφής
+ Δυνατότητα σύνδεσης ενός λογαριασμού Spotify
+ Δωρεάν προπόνηση
+ Δυνατότητα κλειδώματος της οθόνης στην εφαρμογή

Ο – :
– Μερικές φορές η έλλειψη ακρίβειας στα δεδομένα που συλλέγονται

Ετυμηγορία

Nike+ τρέξιμο είναι η ευκολότερη εφαρμογή για χρήση, αλλά και η πιο ευχάριστη για να συνεχίσετε να τρέχετε. Η κοινωνική διάσταση είναι αναμφισβήτητα για πολλούς και σας ωθεί να τρέξετε για να είστε στην κορυφή της κατάταξης. Η εξατομικευμένη κατάρτιση είναι απλή αλλά σχετική και η συνολική χρήση της εφαρμογής, ακόμη και σε πλήρη διαδρομή, δεν αποτελεί πρόβλημα χάρη στην εργονομία που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε δράση. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη δυνατότητα χρήσης ενός λογαριασμού Spotify, αλλά είναι σε θέση να διατηρήσετε την ενεργή οθόνη κλειδωμένη για την παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων.

Freeletics, Nike, Runtastic: Ποια εφαρμογή πρέπει να εκτελέσετε ?

Είναι γνωστό, οι εφαρμογές που σας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια της άνθησης σας στα καταστήματα εφαρμογών των smartphones. Όλοι έχουν διάφορα και ποικίλα χαρακτηριστικά. Βρίσκουμε κυρίως τις ίδιες επιλογές σε καθένα από αυτά, ιδίως την απόσταση που διανύθηκε, ο μέσος χρόνος ανά χιλιόμετρο, η θέση GPS με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας, αλλά και η παρακολούθηση και η λεπτομέρεια της δραστηριότητάς σας με την εφαρμογή. Μέσα από αυτό το άρθρο, θα αφιερώσουμε χρόνο για να σας παρουσιάσουμε αφού τα δοκιμάσαμε, κατά τη γνώμη μας, οι 5 καλύτερες εφαρμογές που σας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια των αγορών σας. Και ναι για να φτιάξετε αυτό το πανόραμα, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τα μαθήματα που παρέχονται από τον αθλητικό προπονητή σας. Το τρέξιμο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάψετε μερικές επιπλέον θερμίδες και να χτίσετε την αντοχή σας με την εργασία σας καρδιο.

Οι σημαντικότερες αθλητικές μάρκες το βλέπουν ως ένα πολύ καλό μοχλό μάρκετινγκ. Τα τελευταία χρόνια, ήταν ένας πραγματικός πόλεμος για να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες.

Ενώ μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε την ταχύτητα και την απόσταση σας όταν βρίσκεστε στο διάδρομο, κάνοντας το τρέξιμο στον πραγματικό κόσμο είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Δεν ξέρετε πόσο γρήγορα πηγαίνετε, σε ποιο βαθμό πήγατε, και αν έχετε επιτύχει τους στόχους σας. Ευτυχώς, το iPhone σας έχει τώρα όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ακολουθήσετε τις διαδρομές σας, να παρακολουθείτε τη συνολική σας πρόοδο και να παραμείνετε κίνητρα. Εάν έχετε πρόβλημα να βρείτε τη σωστή εφαρμογή, εδώ είναι μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές.

Οι καλύτεροι διαθέσιμοι εκπαιδευτικοί που τρέχουν

Ντενίς

Αντώνιος

Μαχντί

Γουίλαξ

Ριφελουργία. Ch

Εταίνε

Σάκα

Πασαλικός

Ντενίς

Αντώνιος

Μαχντί

Γουίλαξ

Ριφελουργία. Ch

Εταίνε

Σάκα

Πασαλικός

1. Nike Plus: Η πιο γνωστή εφαρμογή λειτουργίας

Αναμφισβήτητα οι πιο γνωστές εφαρμογές που εκτελούνται. Η εταιρεία αμερικανικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και αθλητικών παπουτσιών δεν έχασε την ευκαιρία να τοποθετηθεί στην ακμάζουσα αγορά των συνδεδεμένων αγώνων ποδιών.

“Ξεκλειδώστε τις δυνατότητές σας” (αναπτύξτε τις δυνατότητές σας) ! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η μάρκα καλωσορίζει τους χρήστες της στην εφαρμογή Nike πιο τρέχουσα εφαρμογή του. Η εφαρμογή είναι οπτικά όμορφη και σε οποιονδήποτε.

Τώρα ας πάμε στη λεπτομέρεια του. Αφού το έχετε κατεβάσει, σας ζητείται να συνδεθείτε, αυτό είναι ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό για όλες τις σημερινές εφαρμογές να έχουν αξιοσημείωτες ακολουθίες και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της απόδοσής σας.

Ο συγκριτής εφαρμογών για κινητά για λειτουργία

Η Nike Plus Running παίζει πραγματικά την κάρτα εξατομίκευσης, προσφέροντάς σας να εισαγάγετε το φύλο σας, το βάρος σας, το μέγεθός σας, καθώς και τη μονάδα μέτρησης είτε στα αγγλικά είτε στη μέτρηση. Όλες αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται για συγκεκριμένο σκοπό, σας παρέχουν βέλτιστα αποτελέσματα, ιδιαίτερα οι θερμίδες που καίγονται κατά τη διάρκεια των εκδρομών σας. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να μεταδώσετε αυτές τις πληροφορίες, η εφαρμογή βασίζεται στις μέσες τιμές Αποθήκευση με άλλους χρήστες. Μόλις εισαχθούν όλα αυτά τα στοιχεία, είστε έτοιμοι να εκτελέσετε συνοδευόμενα από την αίτησή σας ! Μετά τον πρώτο σας αγώνα, η εφαρμογή θα σας ρωτήσει πώς αισθανθήκατε, σε ποια επιφάνεια τρέξατε και επιλέξτε ένα από τα ζεύγη Nike που χρησιμοποιήσατε, μια καλά -εγκατεστημένη μάρκα ! Θα βρείτε επίσης στο μενού τη λεπτομέρεια της δραστηριότητάς σας με πολύ διασκεδαστικά γραφικά και δεδομένα. Η εφαρμογή έχει κατακτήσει τους οπαδούς της, η κοινότητα Nike Plus συνεχίζει να αυξάνεται. Εκτός από όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά της, η εφαρμογή σας προσφέρει τα σημεία “Nikefuel” που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια των αγορών σας.

Μοιραστείτε τις διαδρομές σας!

Μια καθαρή εφεύρεση της μάρκας που δημιούργησε ειδικά μια εφαρμογή (Nike+ Fuel App) και σας προσφέρει να αποκτήσετε ένα συνδεδεμένο βραχιόλι για να ακολουθήσετε μόνιμα τη δραστηριότητά σας. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε αθλητισμό και καθημερινή δραστηριότητα. Θα ευχαριστήσει τους ανθρώπους που επιθυμούν να ωθήσουν συνεχώς τα όριά τους. Εισαγάγετε την κοινότητα Nike και μοιραστείτε την απόδοσή σας με τους φίλους σας !

2. Runkeeper: Εφαρμογή αναφοράς που εκτελείται

Το Runkeeper είναι μια υπερ -παιχνιδιάρικη εφαρμογή και πολύ εύκολα χρησιμοποιήσιμη. Με περισσότερους από 45 εκατομμύρια χρήστες, είναι η πιο χρησιμοποιούμενη εφαρμογή παγκοσμίως. Αφού περάσει το παραδοσιακό βήμα της εγγραφής, η εφαρμογή σας προσκαλεί είτε να χρησιμοποιήσετε με βασική λειτουργία είτε για να αποκτήσετε το πρόγραμμα GO. Το ποσό αυτού του προγράμματος είναι 11,35 CHF ανά μήνα ή 45,45 CHF ανά έτος. Ένας αθλητικός προπονητής σε αυτήν την τιμή δεν υπάρχει ! Γιατί ένας αθλητικός προπονητής ? Αυτή είναι μια άλλη ερώτηση ! Αυτό το πρόγραμμα αναλαμβάνει το ρόλο του αθλητικού προπονητή και σας προσφέρει πολύ λεπτομερείς στατιστικές. Εκτός από την παρακολούθηση και τη βασική παρακολούθηση που βρίσκουμε στην ελεύθερη έκδοση, θα βρείτε περιπτώσεις που απεικονίζουν την πρόοδό σας, τη σύγκριση της απόδοσής σας, τις συμβουλές για τη βελτίωση, τις λεπτομέρειες του καιρού καθώς και τη ζωντανή ακολουθία του αγώνα σας.

Οι καλύτερες λύσεις για κινητά για να τρέξουν

Ποια είναι η δύναμη αυτής της εφαρμογής είναι πολύ σαφώς το μενού “Το πρόγραμμα μου”. Εδώ έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε τους στόχους σας μόνοι σας να τρέξετε περισσότερο ή να χάσετε βάρος. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να ζητήσετε βοήθεια για να καθορίσετε τους στόχους σας. Ο βοηθός επιτυχίας σας προσφέρει αρκετές επιλογές ως πρόκληση, μάθετε να τρέχετε, να εκπαιδεύετε για έναν αγώνα ή να επιστρέψετε σε φόρμα. Αυτή η εφαρμογή είναι σχετικά πλήρης. Όλα γίνονται έτσι ώστε να μπορείτε να τρέξετε το τρέξιμό σας σε καλές συνθήκες. Μπορείτε να προετοιμάσετε τις εκπαιδευτικές σας συνεδρίες, κάνοντας κλασματική για παράδειγμα ή ενεργοποιώντας τις προ -καταγεγραμμένες συνεδρίες του Runkeeper. Έχετε την επιλογή επιλογών όπως ενεργοποίηση ασκήσεων προθέρμανσης, φάσεις ανάπαυσης και επιλογή της συχνότητας αυτών. Η εφαρμογή του Runkeeper είναι πραγματικά απλή στη χρήση, είναι ιδανική για αρχάριους, όπως για τους δρομείς που επιθυμούν να ωθήσουν τα όριά τους. Η εφαρμογή είναι δωρεάν (χωρίς πρόγραμμα GO) και είναι ένα βασικό πλεονέκτημα !

3. Runtastic: Μία από τις καλύτερες πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές

Το Runtastic είναι ελαφρώς λιγότερο αισθητικό από τα προηγούμενα δύο, είναι ωστόσο εξαιρετικά αποτελεσματική ! Υπάρχει σε δύο εκδόσεις, ένα δωρεάν “runtastic” και ένα πληρωμένο (4.99 CHF) “Runtastic Pro”. Είναι η καλύτερη βαθμολογία σε blinds. Εκτός από τις συνεδρίες αγορών και ποδηλάτων σας, η εφαρμογή σας προσφέρει να ακολουθήσετε -up κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σας συνεδριών. Έχει επίσης μια υπηρεσία κοινής χρήσης για να λάβει την υποστήριξη των φίλων της στα κοινωνικά δίκτυα. Το σύστημα ειδοποίησης θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το κίνητρό σας άθικτο και να γνωρίζετε τις προσπάθειες που καταβάλλονται, στέλνοντάς σας μια εβδομαδιαία περίληψη των δραστηριοτήτων σας.

Οι καλύτερες εφαρμογές για να εκτελέσετε

Μόλις συνδεθείτε, τα μέτρα runtastic σχεδόν τα πάντα, μεταξύ του υψομέτρου, της ταχύτητας αγώνων και του συνηθισμένου ρυθμού ανά χιλιόμετρο θα βρείτε πολλές επιλογές. Το runtastic είναι ένα πραγματικό nugget χαρακτηριστικών. Ο φωνητικός προπονητής είναι απλά υπέροχος και έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τη φωνή. Γυναίκα ή αρσενικό Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη λεπτομέρεια της φυλής σας στα ισπανικά, τα ιταλικά, τα γαλλικά, τα ιαπωνικά, τα αγγλικά ή ακόμα και τα γερμανικά. Με την έκδοση Pro, θα έχετε ακόμη και το δικαίωμα να ενθάρρυνε από τον φωνητικό σας προπονητή, αλλά και την ενεργοποίηση των “Powersongs” σε περίπτωση μαλακών εγκεφαλικών επεισοδίων κατά τη διάρκεια των συνεδριών σας ! Η έκδοση PRO σας προσφέρει εξαιρετικές επιλογές, όπως η μέτρηση του καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση εάν είστε σε αφυδάτωση, ορίσετε θερμίδες για να εξαλείψετε τους στόχους για εξάλειψη. Το μεγάλο αξιοθέατο γύρω από αυτήν την εφαρμογή είναι τα συνδεδεμένα αντικείμενα. Έχετε ρολόγια με υπερ -υποτιθέμενες επιλογές, βραχιόλια για να μετρήσετε τα εργαλεία σας για ψείρα ή συγχρονισμό για τα smartwatch σας. Το Runtastic είναι πραγματικά η ιδανική εφαρμογή για τη λειτουργία geeks. Ειδική αναφορά για το πρόγραμμα “Operation Bikini”.

4. Pumatrac: Η πιο φιλόδοξη εφαρμογή λειτουργίας

Η τρέχουσα εφαρμογή της μάρκας Puma είναι αναμφισβήτητα η πιο αξιοσημείωτη και αυτή που διαφέρει περισσότερο από τους άλλους. Δεν έχει πολλά χαρακτηριστικά, αλλά σας προσφέρει ένα πιο ακριβές όραμα για τις βέλτιστες συνθήκες των αγώνων σας. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω, να το θέσω απλά αυτή η εφαρμογή έχει μια τεχνολογία που ονομάζεται “Tictrac”. Αυτό επιτρέπει στην εφαρμογή να καθορίσει τις στιγμές που εκτελέσατε το μεγαλύτερο ή το λιγότερο. Αυτή η τεχνολογία λαμβάνει υπόψη τις καιρικές συνθήκες, τη μουσική που ακούτε, τον τόπο και τον χρόνο που τρέχετε και ακόμη και ανάλογα με το φεγγάρι. Φοβερο ! Αλλά αλήθεια !

Η τρέχουσα εφαρμογή της μάρκας PUMA είναι αναμφισβήτητα η πιο αξιοσημείωτη και αυτό που είναι πιο διαφορετική από τις άλλες

Ο χειρισμός είναι εξαιρετικά διαισθητικός. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε το σεμινάριο και ας πάμε ! Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης για πολλά αθλήματα, όπως πεζοπορία, ποδηλασία, ποδόσφαιρο, χόκεϊ. Εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά όλων των εφαρμογών που τρέχουν, ο Pumatrac θα σας αποπλανήσει με την απλότητα του. Και αναμφισβήτητα θα ανακαλύψετε την ψυχή ενός δρομέα σε ακραίες συνθήκες. Το ενδιαφέρον της αίτησης είναι πραγματικά εκεί, για να σας γνωρίσω καλύτερα και να διαχειριστείτε καλύτερα τις προσπάθειές σας σύμφωνα με όλα τα περιβάλλοντα στοιχεία. Εάν είστε οπαδός του Usain Bolt και Advanced Technologies, μην διστάσετε, κατεβάστε εκεί !

5. Freeletics Running: Η πιο αξιοσημείωτη εφαρμογή κλασματικής λειτουργίας

Εκτός από το σούπερ δροσερό του σχεδιασμό, το Freeletics Running είναι μια πολύ πλήρης εφαρμογή που εκτελείται. Συνδέει τέλεια με την άλλη εφαρμογή Freeletics για να δουλέψει στους μυς σας.

Διαφοροποιήστε τα ψώνια σας στο l

Όταν φτάσετε στην αίτηση, σας προσφέρεται να εξατομικεύσετε την πρακτική σας χάρη στη βοήθεια που καλούν τον προσωπικό αθλητικό προπονητή. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η λειτουργία είναι χρεώσιμη (μείωση της τιμής ανάλογα με το μήκος της συνδρομής). Σας ρωτάμε εδώ τις βασικές πληροφορίες (βάρος, μέγεθος, ηλικία), το επίπεδο αθλητισμού σας, την εμπειρία της φυλής σας και καταλήγουμε να σας ζητήσουμε για το στόχο σας (στη συνέχεια τροποποιήσιμο). Η εφαρμογή θα προσαρμοστεί και θα σας προσφέρει ένα εξαιρετικά κατάλληλο πρόγραμμα. Η αξία αυτής της εφαρμογής έγκειται στην επιλογή των προπονήσεων. Αυτές είναι εξατομικευμένες ασκήσεις χωρισμένες για να σας επιτρέψουν να επιτύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα. Έχετε επίσης ένα μενού αφιερωμένο σε αποστάσεις. Το πλεονέκτημα είναι να σας βοηθήσουμε πραγματικά να προωθήσετε τα όριά σας. Η κοινότητα των ελεύθερων προϊόντων είναι συγκρίσιμη με αυτό που κάνει η Nike Plus. Αυτή η εφαρμογή για λειτουργία είναι μια καλή εναλλακτική λύση σε αυτήν. Ανακοινώνεται σύντομα μια αδελφοποίηση με τις άλλες εφαρμογές Freeletics. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε ένα παγκόσμιο όραμα των φυσικών σας δραστηριοτήτων και να έχετε πρωτοφανή παρακολούθηση. Και ναι αθλητική προπόνηση είναι εκδημοκρατισμένη, αλλά οι εφαρμογές που τρέχουν ακολουθούν τον περίπατο. Μπορείτε να ακολουθήσετε την εξέλιξή σας: αριθμός θερμίδων, προγράμματος κατάρτισης, προετοιμασία μαραθωνίου ή ημι -μαραθώνιο.