Τι φθηνό σχέδιο 5 € για να εγγραφείτε τον Σεπτέμβριο του 2023?, 5 Φτηνές πακέτα για λιγότερο από 5 €!

Τα κορυφαία 5 πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση σε λιγότερο από 5 ευρώ

Contents

Εάν για ένα μήνα, χρειάζεστε περισσότερα δεδομένα, γνωρίζετε ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε μια επαναφόρτιση. Το Prixtel προσφέρει δύο άλλα επίπεδα στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας:

Τι φθηνό σχέδιο 5 € για να εγγραφείτε τον Σεπτέμβριο του 2023 ?

Η εύρεση του κινητού σχεδίου προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας δεν είναι πάντα εύκολη. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσο θα καταναλώσουμε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή αν θα έχουμε αρκετές ώρες κλήσεων που περιλαμβάνονται. Έτσι, μερικές φορές ο ευκολότερος τρόπος είναι να επιλέξετε το πακέτο σας σε σύγκριση με τον προϋπολογισμό σας και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας στα 5 ευρώ ? Για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τα έξοδά σας και να σας επιτρέψουμε να βρείτε την ιδανική προσφορά, εδώ είναι η επιλογή μας από τα καλύτερα πακέτα στα 5 € !

 • Το ουσιώδες
 • Καθε Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5 € Έχετε ένα μικρό φάκελο κινητών δεδομένων, απεριόριστα SMS/MMS και περιορισμένο όγκο κλήσεων.
 • Ο Προωθητικές προσφορές Οι χειριστές μπορούν συχνά να σας επιτρέψουν να επωφεληθείτε από πιο ολοκληρωμένα κινητά σχέδια, για λιγότερο από € 5/μήνα.
 • Μερικοί Πλεονεκτήματα του πλαισίου επιτρέψτε σας να εγγραφείτε ένα πακέτο 5 -euro ή λιγότερο Στο διαχειριστή σας στο Διαδίκτυο.
 • Μεταξύ ορισμένων χειριστών, περιορισμένη σειρά (Ισχύει μόνο λίγες μέρες) είναι μερικές φορές κάτω από 5 €: Αυτό συμβαίνει συχνά με την Auchan Telecom, το NRJ Mobile, το Cdiscount Mobile ή το Syma Mobile.

Τα καλύτερα πακέτα 5 ευρώ: τα κορυφαία 5 της στιγμής μας

Σε πολλούς φορείς εκμετάλλευσης, η τιμή των προσφορών κινητής τηλεφωνίας ξεκινά από 2 ή 3 ευρώ, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί Πακέτο στα 5 ευρώ Αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Τα πακέτα που είναι λιγότερο από 2 ή 3 € ανά μήνα είναι συχνά πολύ περιορισμένα σε δεδομένα: λιγότερο από 200 MB και χωρίς απεριόριστες κλήσεις. Σας συμβουλεύουμε Παρακολούθηση προωθήσεων Εφαρμοσμένα από τους φορείς εκμετάλλευσης σε πακέτα για λιγότερο από € 5 και παρεμπιπτόντως για να εξετάσουμε τα καλύτερα πακέτα € 10 της στιγμής.

Στο Mobile προσφέρει αγορά, υπάρχουν χειριστές που μερικές φορές προσφέρουν περιορισμένη σειρά στα πακέτα του, και εκεί μπορείτε να βρείτε Το ιδανικό σχέδιο 5 € κινητής τηλεφωνίας. Αυτοί είναι συχνά εικονικοί χειριστές όπως το NRJ Mobile, το Cdiscount Mobile, το Auchan Telecom ή το Syma Mobile. Μην διστάσετε να παρακολουθείτε τις προσφορές τους ή να συμβουλευτείτε τη σελίδα προώθησης για να βρείτε τα καλύτερα σχέδια πακέτων € 5 της στιγμής.

Πακέτο Syma 40GOGE στις 5,90 € ::
Επωφεληθείτε από ένα πακέτο χωρίς δέσμευση, στην προώθηση για 12 μήνες

1. Το πακέτο κόκκινου 5 ευρώ: μια πολύ καλή αξία για τα χρήματα

Διαθέσιμο για € 4,99 το μήνα για τη ζωή και χωρίς δέσμευση, Το πακέτο € 5 από το Red είναι μια πολύ καλή επιλογή από την άποψη του φθηνού πακέτου. Όσον αφορά την προσφορά YouPrice, επωφεληθείτε από απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία, αλλά και στην Ευρώπη (μέσω έλλειψης στέγης).

Ο φάκελος δεδομένων είναι 5 GB για τη Γαλλία και ταυτόσημη για την Ευρώπη και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα. ΕΝΑ Διεθνής επιλογή σε 5 €/μήνα Σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από 30 GB κινητών δεδομένων στο εξωτερικό (Ευρώπη, DOM, ΗΠΑ και Καναδάς) και συνεπώς μεταφέρει το πακέτο Red SFR σε € 9,99/μήνα.

2. Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5 € B & You: Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση

Smartphone sosh

Αν ψάχνετε για μια πιο βιώσιμη προσφορά, και ένα Πακέτο για κινητά 5 ευρώ για ζωή το 2023, Το πακέτο 5 € B & You γίνεται για εσάς !

Κατανόηση 5 GB Δεδομένα στη Γαλλία, αλλά και στην Ευρώπη και το DOM, αυτό το πακέτο σας επιτρέπει να καλέσετε τους αγαπημένους σας με απεριόριστο τρόπο, καθώς και να στείλετε SMS και MMS και για το άθροισμα του 4,99 €/μήνα, Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά 5 € για κινητά από μόνη της.

Αυτό το πακέτο 5 -euro είναι επίσης μια προσφορά Χωρίς δέσμευση διάρκειας, Που σας επιτρέπει να αλλάξετε γνώμη όταν θέλετε αν δεν σας ταιριάζει και να τερματίσετε δωρεάν.

Συμβουλεύστε τα Πακέτα 5 ευρώ δεν παρέχονται συχνά σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, αλλά μην ξεχνάτε ότι μπορείτε Χρησιμοποιήστε το δίκτυο Wi-Fi από το σπίτι, τα εστιατόρια ή ακόμα και τα δημόσια hotspots. Έτσι δεν θα στερηθείτε ποτέ πραγματικά τη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

3. Το φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας € 5 του Réglo Mobile

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5 ευρώ

Το πακέτο Ridlo Mobile 4.95 αξίζει τη θέση του σε αυτήν την κατάταξη Τα καλύτερα πακέτα στα 5 ευρώ, Επειδή προσφέρει μια πολύ καλή ισορροπία υπηρεσίες/τιμή.

Για ελαφρώς υψηλότερη τιμή από € 5/μήνα, το reglo mobile σας προσφέρει ένα πακέτο με το οποίο μπορείτε πλοήγηση στο Διαδίκτυο Χωρίς φόβο να υπερβεί, Καλέστε έως και 3 π.μ ανά μήνα και αποστολή Απεριόριστο SMS και MMS. Είναι κάτι περισσότερο από ενδιαφέρουσα πρόταση, γιατί Η τιμή δεν αυξάνεται Μετά το πρώτο έτος και το πακέτο είναι χωρίς δέσμευση.

Εκτός από τα 5GB δεδομένων που περιλαμβάνονται σε αυτό Πακέτο € 5, Θυμηθείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wi-Fi απεριόριστα και να καλέσετε από τους αγαπημένους σας, χωρίς να σας κοστίζουν τίποτα !

4. YouPrice: Ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5 € χωρίς υποχρέωση

Οικονομία πακέτων 5 € Bouygues

Εάν το πακέτο YouPrice βρίσκεται σε αυτήν την κατάταξη του Πακέτα κινητής τηλεφωνίας 5 €, Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αντιπροσωπεύει μία από τις καλύτερες εκθέσεις τιμών απόδοσης/αγοράς, μόλις κάτω των 5 €.

Ψάχνετε για ένα Πακέτο 5 € που είναι πλήρες και χωρίς υποχρέωση ? Μην μετακινείτε πια, βρήκαμε καλύτερα ! Πράγματι, το Μίνι πακέτο Το YouPrice περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία, αλλά κυρίως την επιλογή μεταξύ Orange ή SFR Network ! Μια ειδικότητα ειδικά για τα πακέτα YouPrice.

Στην Ευρώπη και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, έχετε 5 φάκελος δεδομένων GB. Του πολλές επιλογές είναι διαθέσιμα για την ενίσχυση αυτού του φτηνού κινητού σχεδίου € 5 €. Πρόκειται για ένα ρυθμιζόμενο πακέτο, η τιμή του οποίου εξελίσσεται σύμφωνα με τα δεδομένα που καταναλώνονται (έως και 30 GB μέγιστο).

5. Η προσφορά πακέτου 5 € από το SOSH

Γυναίκα με smartphone

Ο Sosh, ο χειριστής χαμηλού κόστους του Orange, έχει μια προσφορά κινητής τηλεφωνίας 5 στον κατάλογό του. Αυτό το πακέτο προσφέρει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία καθώς και στην Ευρώπη. Ο φάκελος δεδομένων είναι 1 GB στη Γαλλία όπως στην Ευρώπη: χρησιμοποιεί το πορτοκαλί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, που θεωρείται το Το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην ηπειρωτική Γαλλία από την ποιότητα της κινητής υποδοχής.

Αυτό Πακέτο κινητής τηλεφωνίας στα 5 ευρώ είναι χωρίς δέσμευση της διάρκειας, η οποία επομένως σας αφήνει όλη την ελευθερία να αλλάξετε γνώμη.

Όλα τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας της στιγμής €

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτές τις προσφορές, εδώ είναι ένα τραπέζι με κάθε πακέτο € 5 (ή κοντά στην τιμή) της στιγμής, καθώς και μια επιλογή προσφορών που βρίσκονται σε εξέλιξη από τους φορείς εκμετάλλευσης:

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ορισμένα από αυτά τα πακέτα είναι μόνο σε € 5 ή λιγότερο κατά το πρώτο έτος, στη συνέχεια, μεταβείτε σε ένα συνηθισμένο υψηλότερο επιτόκιο. Ευτυχώς, η επιλογή από την άποψη του Πακέτο για κινητά 5 ευρώ για ζωή το 2023 είναι ευρύ.

Ορισμένα από αυτά τα πακέτα επωφελούνται από ένα πλεονεκτική τιμή Για τους συνδρομητές του Box: Αυτό συμβαίνει με το SFR, το Orange και το Bouygues Telecom. Για παράδειγμα, το πακέτο SFR 2H 100MB γίνεται ελεύθερο το πρώτο έτος για τους συνδρομητές SFR Box και στη συνέχεια πηγαίνει σε € 5/μήνα, έκπτωση € 3 για τη ζωή.

Συχνές ερωτήσεις

Υπάρχει συμβατό πακέτο 5G 5G 5G ?

Προς το παρόν, δεν υπάρχει Χωρίς πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5 € Συμβατό με το δίκτυο 5G. Τα φθηνότερα σχέδια 5G ξεκινούν γύρω από το 13-15 € το μήνα ; Για παράδειγμα, το πακέτο Bouygues 100 GB βρέθηκε στα 15,99 €/μήνα κατά το πρώτο έτος. Περίπου πακέτα 4G μπορούν να “μετατραπούν” σε πακέτα 5G μέσω Πληρωμένες επιλογές σε € 5/μήνα, τα οποία προσφέρονται από χειριστές όπως κινητό post, red ή pricetel.

Τι είναι ένας εικονικός φορέας κινητής τηλεφωνίας (MVNO) ?

Ένας εικονικός χειριστής είναι ένας προμηθευτής κινητής τηλεφωνίας που δανείζεται το κυψελοειδές δίκτυο από έναν από τους 4 μεγάλους φορείς που υπάρχουν Στη Γαλλία (Free, SFR, Bouygues και Orange) για να προσφέρει τα πακέτα της. Εδώ είναι τα δίκτυα που χρησιμοποιούνται από κάθε έναν από τους φορείς εκμετάλλευσης που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο:

 • Το CDISCONT Mobile χρησιμοποιεί το δίκτυο Bouygues.
 • Το Coriolis χρησιμοποιεί το δίκτυο SFR.
 • Η θέση κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιεί το δίκτυο SFR.
 • Το Lebara Mobile χρησιμοποιεί το πορτοκαλί δίκτυο.
 • Το NRJ Mobile χρησιμοποιεί το δίκτυο Bouygues.
 • Το Prixtel χρησιμοποιεί το δίκτυο SFR.
 • Το Réglo Mobile χρησιμοποιεί το δίκτυο SFR.
 • Το Syma Mobile χρησιμοποιεί το δίκτυο SFR.
 • Το YouPrice χρησιμοποιεί δίκτυα πορτοκαλιού και SFR.

Ποιο είναι το καλύτερο πακέτο Lifetime 5 -Euros το 2023 ?

Είναι δύσκολο να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση. Συνιστούμε γενικά ένα πακέτο που έχει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS (Μερικοί περιορίζονται σε 2 ή 3 ώρες κλήσεων ανά μήνα) και που έχουν μεγάλο αριθμό δεδομένων: σε αυτήν την τιμή, όπως είδαμε, μερικά πακέτα έχουν 5 GB χρησιμοποιήσιμη στη Γαλλία, δείτε περισσότερα.

Ενημερώθηκε στις 09/12/2023

Η Pauline εργάστηκε στο Echos du Net μεταξύ 2020 και 2022 και εποπτεύει την συντακτική ομάδα ειδικότερα.

Τα κορυφαία 5 πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση σε λιγότερο από 5 ευρώ !

Πληρώστε το δικό σας Πακέτο για κινητά για λιγότερο από 5 € Εγγυρίζεστε αποταμιεύσεις. Αρκετοί χειριστές άρχισαν να προσφέρουν αυτό το είδος φθηνό πακέτο Και δεν θα χρειαστεί να επιλέξετε μεταξύ τουαπεριόριστος ή δεδομένα σε 4G. Προσφέρουμε τις 5 κορυφαίες προσφορές μικρότερες από 5 ευρώ διαθέσιμα στις Πορτοκαλί, Bouygues Telecom και SFR δίκτυα. Απλά πρέπει να βρείτε την προσφορά που σας ταιριάζει και να αρχίσετε να αποθηκεύετε !

Mobile NRJ και το φτηνό πακέτο του σε € 2,99/μήνα

Το NRJ Mobile μας προσφέρει ένα φθηνό πακέτο Με απεριόριστα και δεδομένα μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2021 περιλαμβάνονται. Πράγματι, μόνο για € 2,99/μήνα, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα πακέτο 30GB ! Το επιτόκιο αυτό είναι διαθέσιμο κατά τους πρώτους 6 μήνες της σύμβασης πριν από την επίτευξη 12,99 €/μήνα, το οποίο παραμένει ένα πολύ προσιτό ποσοστό για ένα απεριόριστο πακέτο και χωρίς δέσμευση.

Σε αυτήν την τιμή, θα απολαύσετε λοιπόν 30GB 4G Στην ηπειρωτική Γαλλία, 10GB μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν ταξιδεύουν στην ΕΕ και στο DOM. Οι κλήσεις, το SMS και το MMS περιλαμβάνονται σε απεριόριστα και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στη Γαλλία και από την ΕΕ και το DOM.

Κινητό πακέτο NRJ

5GB στα 5 € στο Prixtel

Ο χειριστής με ρυθμιζόμενα πακέτα, Prixtel, μας κάνει να επωφεληθούν από το διάσημο του Promo για τη φόρμουλα του το πλήρες. Μόνο για € 4,99/μήνα για ένα χρόνο και μετά € 9,99/μήνα, θα μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο χωρίς υποχρέωση με 5GB. Η δύναμη αυτού του κινητού σχεδίου είναι να προσαρμόσει την τιμή του στα δεδομένα που θα χρησιμοποιήσετε.

Εάν για ένα μήνα, χρειάζεστε περισσότερα δεδομένα, γνωρίζετε ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε μια επαναφόρτιση. Το Prixtel προσφέρει δύο άλλα επίπεδα στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας:

 • Για χρήση 5GB στα 15GB θα πληρώσετε € 9.99/μήνα το πρώτο έτος τότε € 14.99/μήνα
 • Για χρήση 15GB στα 50GB θα πληρώσετε € 14.99/μήνα το πρώτο έτος τότε € 19.99/μήνα

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να καλέσετε και να στείλετε SMS και MMS Unlimited από τη Γαλλία, την ΕΕ και το DOM. Να επωφεληθούν από αυτό Περιλαμβάνονται μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2021.

Πακέτο Prixtel

Το κόκκινο πακέτο κινητής τηλεφωνίας στα 5 €

Κόκκινο από το SFR από την πλευρά του προσφέρει ένα Πακέτο κινητής τηλεφωνίας προώθησης Στις 5 €/μήνα μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2021 περιλαμβάνονται. Αυτό το πακέτο είναι διαθέσιμο άνευ όρων, Η τιμή του δεν θα διπλασιάσει μετά το πρώτο έτος συνδρομής. Προσέξτε, ωστόσο, για τις πιθανές αυξήσεις που ο χειριστής θα μπορούσε να σας υποβάλει μετά από 2,3 ή 4 χρόνια συνδρομής.

Σε κάθε περίπτωση, καθώς είναι μη δεσμευτικό πακέτο, Μπορείτε να τερματίσετε όταν το θέλετε χωρίς επιπλέον κόστος. Περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS, καθώς και φάκελο Διαδικτύου των 50MB που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη Γαλλία, στο DOM και στην ΕΕ. Το Red by SFR σας προσφέρει ένα μικρό μπόνους. ΜΕΓΑΛΟ’Η εφαρμογή Red TV είναι δωρεάν Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια απευθείας από το smartphone σας.

Κόκκινο πακέτο

Το απεριόριστο πακέτο της Auchan Telecom σε € 3,99/μήνα

Εάν θέλετε ή χρειάζεστε περισσότερα δεδομένα, το Auchan Telecom είναι εκεί με το promo πακέτου κινητής τηλεφωνίας 50GB. Αυτή η προσφορά για κινητά εμφανίζεται σε € 3,99/μήνα για 6 μήνες και μετά € 16,99/μήνα. Μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα από τα τρία πιο σημαντικά δίκτυα στη Γαλλία: Πορτοκαλί, SFR ή Bouygues Telecom. Καθώς είναι ένα μη δεσμευτικό πακέτο, Μπορείτε να σταματήσετε τη σύμβασή σας ανά πάσα στιγμή.

Εκτός από το φάκελο 60GB που είναι διαθέσιμο σε 4G στην ηπειρωτική Γαλλία, το Auchan σας επιτρέπει να καλέσετε καιΧρησιμοποιήστε SMS/MMS χωρίς να μετρήσετε. Εάν ταξιδεύετε στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα ή στην ΕΕ γνωρίζετε ότι αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας συνοδεύει, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα και τις κλήσεις, SMS και MMS σε απεριόριστα.

Πακέτο Auchan

Ένα τηλεπικοινωνιακό Bouygues χωρίς πακέτο δέσμευσης

Τελευταία προσφορά και όχι λιγότερο ενδιαφέρουσα, εδώ είναι ένα Bouygues Telecom χωρίς πακέτο υποχρέωσης. Διατίθεται στην προώθηση μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2021, αυτό περιελάμβανε, αυτό B & You Package Σας προσφέρονται μόνο σε 4,99 €/μήνα. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό τώρα και η τιμή του είναι εγγυημένη χωρίς αλλαγή επειδή είναι προσφορά χωρίς διάρκεια διάρκειας.

Το Bouygues Telecom ενσωματώνει το 100MB στο φτηνό πακέτο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αδιάφορη από τη Γαλλία, την Ευρώπη ή το DOM, όλες τις κλήσεις, το SMS και το απεριόριστο MMS.