5 εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να βάλετε χρήματα στην άκρη χωρίς να το σκεφτείτε., Πέντε εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε

Πέντε εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε

Αρχικά ξεκίνησε στο Facebook Messenger, τον Φεβρουάριο του 2018, η εφαρμογή Bruno μπορεί να μεταφορτωθεί από το iOS και το Android από τον Σεπτέμβριο του 2019. Συνδεδεμένο με τον τρέχοντα λογαριασμό σας, αναλύει τις εβδομαδιαίες συναλλαγές σας για να καθορίσετε ποιο μικρό ποσό μπορείτε να βάλετε στην άκρη κάθε εβδομάδα, χάρη σε έναν εξελιγμένο αλγόριθμο. Τα χρήματα μεταφέρονται αυτόματα στον λογαριασμό σας Bruno.

5 εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να βάλετε χρήματα στην άκρη χωρίς να το σκεφτείτε

Οι Γάλλοι δεν έχουν χάσει τόσο πολύ. Οι υποχρεώσεις συγκράτησης, με κλειστά καταστήματα και εστιατόρια, βάζουν κατά μέρος τουλάχιστον 55 δισεκατομμύρια ευρώ σε μόλις δύο μήνες. Με την ενσωμάτωση των επιπλέον 20 δισεκατομμυρίων που εξοικονομούνται κατά τη διάρκεια της διαταραχής που ακολούθησε, υπάρχουν συνολικά “75 δισεκατομμύρια μέσα σε διάστημα 16 εβδομάδων”, σύμφωνα με το γαλλικό παρατηρητήριο για οικονομικές συνθήκες (OFCE). Το Banque de France εκτιμά ότι η εξοικονόμηση των Γάλλων θα μπορούσε να φτάσει τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του έτους.

Αλλά με την επανάληψη διαφόρων οικονομικών δραστηριοτήτων, πολλά νοικοκυριά άρχισαν να επαναλαμβάνουν τα έξοδά τους όπως πριν. Δεν υποβάλλονται πλέον σε αυτή την “αναγκαστική εξοικονόμηση” από τον περιορισμό και την κρίση στον τομέα της υγείας. Το γεγονός παραμένει ότι η αύξηση της ανεργίας και των αβεβαιοτήτων σας προσκαλεί να παραμείνετε προσεκτικοί. Εάν η κυβέρνηση ενθαρρύνει τους Γάλλους να ξοδέψουν τα χρήματά τους για να ξαναρχίσουν την οικονομία, η οικοδόμηση ενός μάλλιου χαμηλού φαίνεται να λέει το λιγότερο.

Για όσους εξακολουθούν να αγωνίζονται να σώσουν, υπάρχουν αρκετές εφαρμογές για να βάλουν τα χρήματα στην άκρη, εύκολα, σχεδόν χωρίς να το συνειδητοποιήσουν. Ένας τρόπος για να προβλέψετε σκληρά χτυπήματα, αλλά και να καταφέρνετε να χρηματοδοτήσετε μελλοντικά έργα. Εδώ είναι πέντε εφαρμογές στη Γαλλία που διευκολύνουν την εξοικονόμηση, διαθέσιμες στο Android ως iOS:

Yeeld, μια εφαρμογή για νέους ενεργούς ανθρώπους που θέλουν να είναι διασκεδαστικοί

Ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019, η εφαρμογή Yeeld στοχεύει σε νέους εργαζόμενους σε προτεραιότητα, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 80% των πελατών της. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλή: προσφέρει να ολοκληρώσει κάθε μία από τις αγορές σας στο άνω ευρώ, κατά τη διάρκεια των εξόδων σας με την τραπεζική σας κάρτα, για να τοποθετήσετε αυτό το άθροισμα στον λογαριασμό σας yeeld. “Προσφέρουμε άλλους κανόνες αυτόματης αποταμίευσης, είμαστε πολύ στο gamification”, καθορίζει τον Nagib Beydoun, το αφεντικό της εταιρείας. Ένας από αυτούς, αυτό του “σωρού ή προσώπου”, συνίσταται στην εξεύρεση της απάντησης σε μια ερώτηση – ποιος θα είναι ο νικητής ενός τέτοιου τηλεοπτικού παιχνιδιού την Πέμπτη το βράδυ για παράδειγμα – με ένα ποσό που έχει τεθεί στην άκρη σε περίπτωση κακής απάντησης.

Τα χρήματα που αποθηκεύονται αποθηκεύονται σε λογαριασμό yeeld, για τον οποίο έχετε ένα iban και μια φυσική ή εικονική κάρτα για να κάνετε έξοδα. Εάν ψωνίζετε στο Amazon, προσφέρονται 4% στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, έτσι ώστε τα 100 ευρώ να διαμορφώσουν το Yeeld σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από 104 ευρώ στο Amazon. Ωστόσο, η αίτηση παραμένει πληρωμένη. Τα τέλη 2 ευρώ ισχύουν κάθε φορά που αποσύρετε χρήματα από τον λογαριασμό σας yeeld, ανεξάρτητα από το ποσό. Διαφορετικά, υπάρχουν δύο μηνιαίες φόρμουλες που προσφέρουν διάφορα χαρακτηριστικά, ένα έως 4,99 ευρώ το άλλο στα 9,99 ευρώ, χωρίς επιπλέον κόστος για αναλήψεις.

Η εκκίνηση, η οποία δεν έχει ανεβάσει ποτέ κεφάλαια, ήδη διαχειρίζεται 100.000 λογαριασμούς στο σπίτι, για συνολικό ποσό περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ. Τελικά στοχεύει ένα εκατομμύριο χρήστες στη Γαλλία, παρά την ύπαρξη πολλών παραγόντων συγκρίσιμων με αυτήν την εφαρμογή. “Υπάρχει χώρος για πολλούς ανθρώπους, η αγορά είναι βαθιά”, λέει ο Nagib Beydoun.

Bruno, η εφαρμογή που θεωρείται ως «αθλητικός προπονητής αποταμίευσης» για μικρούς προϋπολογισμούς

Αρχικά ξεκίνησε στο Facebook Messenger, τον Φεβρουάριο του 2018, η εφαρμογή Bruno μπορεί να μεταφορτωθεί από το iOS και το Android από τον Σεπτέμβριο του 2019. Συνδεδεμένο με τον τρέχοντα λογαριασμό σας, αναλύει τις εβδομαδιαίες συναλλαγές σας για να καθορίσετε ποιο μικρό ποσό μπορείτε να βάλετε στην άκρη κάθε εβδομάδα, χάρη σε έναν εξελιγμένο αλγόριθμο. Τα χρήματα μεταφέρονται αυτόματα στον λογαριασμό σας Bruno.

Η εφαρμογή πρέπει να βοηθήσει στην εύρεση τσέπης εξοικονόμησης. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια δύσκολων μηνών, μπορεί να συμβεί ότι δεν αποθηκεύεται κανένα ποσό. Και σε περίπτωση απρόβλεπτων δαπανών, όπως ένα μεγάλο πρόστιμο, ο Bruno μπορεί να φτάσει τόσο πολύ ώστε να σας προσφέρει να αποσύρετε χρήματα από την εφαρμογή για να αποφύγετε αρνητικό υπόλοιπο στο τέλος του μήνα στον τρεχούμενο λογαριασμό σας. Η εκκίνηση σκοπεύει να προωθήσει τις καλές πρακτικές. “Δεν δουλεύουμε στη στρογγυλοποίηση (όπως κάνουν και άλλες εφαρμογές, σημείωμα του συντάκτη). Είναι αντι-διαισθητικό, αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο ξοδεύετε, τόσο περισσότερο θα αποθηκεύσετε “, λέει ο Florent Robert, συνιδρυτής και αφεντικό του Bruno.

Η αίτηση επιστρέφει σε 3 ευρώ το μήνα, “χωρίς άλλα έξοδα”. Θεωρεί τον εαυτό της ως βοηθός δίπλα σας, “λίγο σαν αθλητικός προπονητής”, καθορίζει τον Florent Robert. Με τη δυνατότητα τοποθέτησης στόχων αποταμίευσης. Οι χρήστες του έβαλαν κατά μέσο όρο 100 έως 150 ευρώ στο πλάι το μήνα. “Προτιμούμε να απευθυνθούμε σε άτομα που δεν έχουν μεγάλα οικονομικά μέσα και αναζητούν για παράδειγμα να χρηματοδοτήσουν τα έξοδά τους για την έναρξη του σχολικού έτους ή τις διακοπές τους.””

Οι χρήστες του Bruno είναι κατά μέσο όρο 28-30 χρόνια “, αλλά δεν υπάρχουν επίσης τόσο νέοι”, προσθέτει ο συνιδρυτής του. Η αίτηση ισχυρίζεται λίγο πάνω από 100.000 λήψεις, για 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Moka, ο νεοφερμένος που προσφέρει να πολλαπλασιάσει τους γύρους

Αυτά είναι τα νέα στον κόσμο των εφαρμογών που ειδικεύονται στην αποταμίευση βοήθειας. Ο Mylo, τώρα Moka, προσγειώθηκε στις 20 Ιουλίου μόνο στη Γαλλία, αλλά υπήρξε από το 2017 στον Καναδά από το 2017. Όπως το Yeeld, λειτουργεί ιδιαίτερα στη στρογγυλεμένη στρογγυλοποίηση του ευρώ κατά τη διάρκεια των εξόδων. Προσφέρει επίσης έναν πολλαπλασιαστή στρογγυλοποίησης, έως και οκτώ. Ένας καφές στα 1,50 ευρώ θα οδηγήσει, για παράδειγμα, σε στρογγυλοποίηση στα 2 ευρώ. Με τον πολλαπλασιασμό κατά οκτώ των 0,50 σεντ που προορίζονται, θα εξοικονομήσετε 4 ευρώ συνολικά.

Μπορείτε πολύ καλά να εκτελέσετε εκτός από τις ακριβείς ή επαναλαμβανόμενες καταθέσεις στην εφαρμογή. Και έχετε τη δυνατότητα σύνδεσης των αποταμιεύσεών σας σε συγκεκριμένους στόχους, βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, όπως αγοράζοντας ποδήλατο, πηγαίνοντας σε ένα ταξίδι ή γίνετε ιδιοκτήτης. Επιπλέον, μια κοινωνικά υπεύθυνη επενδυτική προσφορά στην οποία η κάμψη των αποταμιεύσεών σας πρέπει να ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες, ανακοινώνει Hélène Cazalières, εκπρόσωπος της αίτησης στη Γαλλία. “Η Moka προσφέρει εξυπηρέτηση ανθρώπινης εξυπηρέτησης πελατών διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα”, προσθέτει.

Για τους χρήστες, η εφαρμογή είναι δωρεάν τις πρώτες 30 ημέρες, τότε αυξάνεται σε 2,99 ευρώ το μήνα για όλες τις υπηρεσίες της. Ο Moka στοχεύει στους νέους από 18 έως 35 ετών, ανεξάρτητα από τα μέσα τους και τις γνώσεις τους στη χρηματοδότηση. Στον Καναδά, οι χρήστες του-που υπερβαίνουν το μισό εκατομμύριο-έχουν μέση ηλικία περίπου 30 ετών. Η εφαρμογή προσφέρει στη χώρα Cashback προσφορές (εκπτώσεις) με τους συνεργάτες E-Merchants. Αυτό δεν ισχύει ακόμη στη Γαλλία, όπου η Hélène Cazalières θεωρεί τον ανταγωνισμό ως “κάτι πολύ θετικό”, δείχνοντας ότι υπάρχει πραγματική ανάγκη για υπηρεσίες για εξοικονόμηση.

Η Γαλλία, όπου η Moka έχει ήδη μερικές χιλιάδες χρήστες, επιτρέπει στην εκκίνηση να θέσει το πόδι στην Ευρώπη πριν από την εξαγωγή αλλού στην ήπειρο. “Είμαστε σε μια μαζική στρατηγική για να εξοικονομήσουμε κλίμακα και να φτάσουμε πιο γρήγορα στην κερδοφορία”, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Cashbee, μια εφαρμογή που θέλει να κάνει τις αποταμιεύσεις σας «πιο κατανοητή»

Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2019, το Cashbee αναγνωρίζεται ως ίδρυμα πληρωμών, το οποίο εποπτεύεται από το Banque de France. Αντί να αφήσετε τις αποταμιεύσεις σας να κοιμηθούν σε έναν απλήρωτο τρεχούμενο λογαριασμό, η αίτηση προσφέρει να τη συνδέσετε σε έναν άλλο λογαριασμό που του προσφέρει αμοιβή 2% για δύο μήνες, στη συνέχεια 0,6% το μήνα. Οι μεταφορές κατασκευάζονται από έναν λογαριασμό σε άλλο σε “έγκαιρες στιγμές”, καθορίζει τον Marc Tempelman, συνιδρυτή της εκκίνησης. Πραγματοποιούνται όταν το σύστημα υπολογιστή AppTraft ανιχνεύει ότι το υπόλοιπο του λογαριασμού σας επιτρέπει, όσον αφορά τα έξοδά σας.

Το Cashbee στη συνέχεια προσφέρει ένα ιστορικό των αποταμιεύσεών σας, με έναν κώδικα χρώματος: πράσινο που εμφανίζεται για περιόδους όταν καταφέρατε να εξοικονομήσετε καλά, διαφορετικά πορτοκαλί ή ακόμα και κόκκι. “Υπάρχει κατανόηση της σημασίας των αποταμιεύσεων, αλλά οι δυσκολίες στην πράξη για εξοικονόμηση. Στόχος μας είναι να κάνουμε την εξοικονόμηση πιο κατανοητή και πιο έξυπνη “, εξηγεί ο Marc Tempelman.

Το Cashbee συνεργάζεται με την τράπεζα χρημάτων μου, με την οποία ο δεύτερος λογαριασμός σας είναι ανοιχτός και μπορεί να φιλοξενήσει έως και ένα εκατομμύριο ευρώ. Η ηλεκτρονική τράπεζα, από την πλευρά της, πληρώνει την εκκίνηση σε αντάλλαγμα για τα εξωτερικά που το φέρνει. Η εφαρμογή παραμένει εντελώς δωρεάν για τους χρήστες, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της. Το Cashbee στοχεύει τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν ήδη μια ορισμένη χωρητικότητα αποταμίευσης, με μέση ηλικία να πλησιάζει την καραντίνα.

Ισχυρίζεται λίγο περισσότερο από 13.000 χρήστες για 20 εκατομμύρια ευρώ που εξοικονομούνται συνολικά, με σαφή επιτάχυνση των ποσών που διασπάστηκαν από τις αρχές του 2020 και την κρίση στον τομέα της υγείας. Το Cashbee στοχεύει επίσης στην εξαγωγή αλλού στην Ευρώπη και θα πρέπει σύντομα να ξεκινήσει μια λύση για να βοηθήσει την αποταμίευσή σας να χρηματοδοτήσει την πραγματική οικονομία.

Birdycent, η εικονική τράπεζα Piggy για τη χρηματοδότηση μικρών έργων

Ξεκίνησε το 2015 και αγόρασε το Μάρτιο του 2020 από την Fintech Trezor, θυγατρική της Société Générale, Birdycent προτείνει επίσης να διατεθεί στρογγυλοποίηση των καθημερινών συναλλαγών σας στο υψηλότερο Euro. Μπορείτε επίσης να φουσκώσετε τους ορθοστάτες, εφαρμόζοντας μια στρογγυλοποίηση απευθείας στα δέκα ευρώ Superior. Το σύνολο αποθηκεύεται στη συνέχεια σε μια εικονική γουρουνάκι, που αντιστοιχεί σε ένα έργο που θέλετε να χρηματοδοτήσετε. “Ο χρήστης μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να σπάσει την Piggy Bank για να ανακτήσει τις αποταμιεύσεις του με απλή τραπεζική μεταφορά”, καθορίζει τον Julien Mortuary, Διευθυντή Τεχνολογίας (CTO) και συνιδρυτή του Birdycent.

“Η εφαρμογή σχεδιάζεται για« μικρές αποταμιεύσεις », δηλαδή την προληπτική εξοικονόμηση μέχρι περίπου 1000 ευρώ ετησίως», προσθέτει. Για να γεμίσετε την τράπεζα Piggy, είναι επίσης δυνατό να κάνετε δωρεάν πληρωμές, έως και 49 ευρώ την ημέρα. Το Birdycent καθιστά επίσης δυνατή τη δημιουργία κοινόχρηστων καταστημάτων, προκειμένου να εξοικονομήσετε πολλά παραπάνω και έτσι να έχετε ένα γατάκι. “Αυτό το χαρακτηριστικό είναι, για παράδειγμα, πολύ εκτιμώμενη για τη χρηματοδότηση ενός κοινού προϋπολογισμού διακοπών”, υπογραμμίζει τον Julien Mortuary.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για τους χρήστες. Το Birdycent αμείβεται μόνο με την πώληση των τεχνολογικών λύσεων σε τραπεζικούς και ασφαλιστικούς παίκτες, ώστε να τους επιτρέψει να δοκιμάσουν χαρακτηριστικά αποταμίευσης σε πληθυσμό χρηστών. Η εφαρμογή για κινητά θα πρέπει να φτάσει συνολικά 25.000 εγγεγραμμένα στα τέλη Σεπτεμβρίου 2020, σύμφωνα με τον Julien Mortuary.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στο Business Insider France

Πέντε εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε

Εάν η πρωτοβουλία του NO δαπανών έχει υπάρξει για μερικά χρόνια για να μας ενθαρρύνει να επικεντρωθούμε ξανά στις βασικές αγορές και να καταναλώνουμε πιο υπεύθυνα, δεν είναι πάντα εύκολο να κρατήσουμε το μάθημα. Επιλογή 5 εφαρμογών που θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε.

Από τον Mathias Renaux. Φωτογραφία: Josh Call on Unsplash | 01 Νοεμβρίου 2019

Μερίδιο

1. Γραμμικός

Αυτή η εφαρμογή διαθέσιμη στο iOS και το Android είναι ένα πραγματικό συνδεδεμένο χαρτοφυλάκιο από τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Από την εφαρμογή, διαχειρίζεστε όλα τα έξοδά σας, που κυμαίνονται από το ενοίκιο, συμπεριλαμβανομένων των φυλών, των δραστηριοτήτων, των επιστροφών. Το Linxo υπήρξε για πάνω από 8 χρόνια και είναι στην πραγματικότητα ένας έξυπνος οικονομικός βοηθός, στο smartphone. Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τα έξοδά σας και να δείτε τις λεπτομέρειες χάρη στα πρόβλεψη γραφικών που θα σας ειδοποιήσουν σε περίπτωση πιθανής ανακαλύφθηκε στο τέλος του μήνα. Συνοπτικά: Μια σαφής και εύκολη στη χρήση εφαρμογής, η οποία θα σας επιτρέψει να απεικονίσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας. Σημειώστε, ωστόσο, ότι ορισμένα χαρακτηριστικά δεν είναι προσβάσιμα με την δωρεάν έκδοση.

2. Shopmium

Εάν είστε συνηθισμένοι να ψωνίζετε σε σούπερ μάρκετ, αυτή η εφαρμογή αποδεικνύεται ότι είναι ένας σημαντικός σύμμαχος. Θα βρείτε μια ολόκληρη επιλογή διαφημιστικών στοιχείων στα καταστήματά σας, αντικείμενα που μπορείτε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα χάρη σε ένα σύστημα γεωγραφικής γραμμής. Εκτός από αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα cashbacks (χρηματική υποστήριξη), απλά φωτογράφηση της απόδειξής σας. Τέλος, μπορείτε να συγκεντρώσετε όλες τις κάρτες πίστης σας, για να είστε σίγουροι ότι θα το απολαύσετε !

Μια εφαρμογή διαθέσιμη στο Google Play και iOS.

3. Ομάδα

Δεν παρουσιάζουμε πλέον τον ιστότοπο Groupon που μας έδωσε ένα κουπόνι μείωσης για χρόνια. Τώρα είναι επίσης μέσω του smartphone σας ότι μπορείτε να απολαύσετε καλά σχέδια σε προϊόντα τόσο διαφορετικά όσο οι αγώνες, τα ταξίδια, τα εστιατόρια, σε περισσότερες από 500 πόλεις σε όλο τον κόσμο !

4. Πάρα πολύ καλό να πάω

Προς το παρόν, είναι απαραίτητο να προσπαθήσουμε να καταναλώνουμε καλύτερα και να δώσουμε προσοχή σε αυτό που τρώμε. Με την πολύ καλή εφαρμογή, μπορείτε να καταναλώσετε πιο υπεύθυνους αγοράζοντας απούλητους εμπόρους στο τέλος της ημέρας. Έτσι παίρνετε μια καλή συμφωνία, μειώνοντας παράλληλα τα απόβλητα τροφίμων. Ένα καλάθι προϊόντων είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή για να μάθετε τι μπορείτε να βρείτε γύρω σας. Μια καλή δράση για τον πλανήτη και για το πορτοφόλι !

5. Ψυγείο

Δεν πρόκειται να το κρύψουμε, συχνά έχουμε κεφάλαια ψυγείου που καταλήγουμε να ρίχνουμε … μια κακή ιδέα όταν θέλουμε να είμαστε οικονομικοί και να ανησυχούμε για το περιβάλλον. Με την Frigomagic Application, διαθέσιμη στο iOS και το Google Play, έχετε τη λύση ! Επιλέγοντας τα προϊόντα που έχετε αφήσει, η εφαρμογή προσφέρει συνταγές σε πλέον σπατάλη. Με 364 βασικά τρόφιμα που αναφέρονται και οι 2.000 συνταγές της, είναι πάνω από 20 εκατομμύρια συνδυασμοί που σας προσφέρει ο Frigomagic ! Ένας καλός τρόπος για να βρείτε έμπνευση, χωρίς να σπάσετε το κεφάλι σας ή να ρίξετε.

Ακολουθήστε το βράδυ Facebook Και Ίνσταγκραμ να μην χάσετε τίποτα από τις τελευταίες τάσεις στη μόδα, την ομορφιά, το φαγητό και πολλά άλλα.

Διαβάστε επίσης:

 • “Τι είναι αυτό το προϊόν?!”, Το νέο Yuka που υπολογίζει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις
 • Yuka, η εφαρμογή που σας λέει αν τρώτε άσχημα
 • 8 καθημερινές χειρονομίες για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του

Τελευταία άρθρα

 • Sportmatin ή βράδυ: Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να παίξετε αθλήματα και να κάψετε θερμίδες ?
 • Η σύνταξη ευημερίας διαφεύγει στο Βέλγιο για να αποκαταστήσει την ενέργειά σας και να ανακτήσει τη φόρμα
 • Η ευημερία και η συνήθεια να υιοθετήσουν πριν κοιμηθούν βελτιώνει την υγεία σύμφωνα με τους ειδικούς
 • Foodgastronomy: Αυτή η μέθοδος διατήρησης των προγόνων αποπλανούν τους αρχηγούς

Εταίροι

 • 5 συνταγές άνοιξης βασισμένες σε καλά τυριά Abbey
 • Τενερίφη, από βορρά προς νότο, ατελείωτες εμπειρίες
 • Εραστής της ποδηλασίας, πεζοπορίας ή μονοπατιού ? Εξερευνήστε τους κρυμμένους θησαυρούς της Occitania
 • Layering: Μια τάση μόδας “μηδενικού στρες” για να υιοθετηθεί επειγόντως
 • Πληρώνει de herve: ένα terroir των βοσκοτόπων, κληρονομιά τυριά
 • Πρέπει να επιλέξουμε ήδη ένα αυτοκίνητο ηλεκτρικής εταιρείας?

 • Αυτά τα πρώτα ονόματα θα είναι τα πιο δημοφιλή το 2024
 • Το χρονικό του Audrey van Ouytsel, γιατρός της κοινωνιολογίας: “Ένα ζήτημα ενέργειας”
 • Αυτές οι συσκευές είναι εκείνες που εκπέμπουν τα πιο ηλεκτρομαγνητικά κύματα στο σπίτι
 • Το σφάλμα που όλοι κάνουμε με το σαμπουάν

Απολαύστε καφετέριες άξια ενός barista με το ημι -αυτόματο Krups Essential Coffee Machine, που εμφανίζεται σε -30% έκπτωση με Amazon

Ανάγνωση

 • Η ευημερία και η συνήθεια να υιοθετήσουν πριν κοιμηθούν βελτιώνει την υγεία σύμφωνα με τους ειδικούς
 • Η ευημερία του καθεστώτος Hunza θα σας επιτρέψει να ζήσετε πέρα ​​από 100 χρόνια
 • Ευημερία του “πάρκινγκ” του υπνάκο, το μυστικό για να ζήσει περισσότερο
 • Η δραστηριότητα ευεξίας και αντι-στρες που προορίζεται για τις γιαγιάδες γίνεται μοντέρνα