5 Δωρεάν ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την αποστολή μεγάλων αρχείων, 12 δωρεάν εργαλεία για την αποστολή μεγάλων ηλεκτρονικών αρχείων – κωδικοποιητής ιστολογίου

12 δωρεάν εργαλεία για την αποστολή μεγάλων ηλεκτρονικών αρχείων

Contents

Η πλατφόρμα προσφέρει δύο δυνατότητες κοινής χρήσης: είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας είτε με τη δημιουργία ενός συνδέσμου πρόσβασης που θα πρέπει να μοιραστείτε με μη αυτόματο τρόπο.

5 δωρεάν ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την αποστολή μεγάλων αρχείων

Μοιραστείτε εύκολα τα μεγάλα αρχεία σας φιλοξενώντας τα σε ασφαλείς υπηρεσίες, εξειδικευμένες σε μεγάλη κοινή χρήση αρχείων.

Η κοινή χρήση των τελευταίων φωτογραφιών της βραδιάς σας με φίλους ή το τελευταίο βίντεο διακοπών σας με τους αγαπημένους σας μπορεί να είναι γρήγορα περίπλοκο για εσάς, όπως για άτομα που θέλετε να στείλετε τα δεδομένα σας.

Αντί να αποθηκεύετε τα έγγραφά σας σε ένα κλειδί USB ή έναν σκληρό δίσκο που θα είναι απαραίτητο για να τρέξετε στα χέρια όλων των πρωταγωνιστών, η απλούστερη λύση είναι αναμφισβήτητα να περάσετε τα μεγάλα αρχεία σας μέσω μιας ειδικής ηλεκτρονικής υπηρεσίας.

Οι δωρεάν υπηρεσίες αποθήκευσης σύννεφων είναι Legion, αλλά δεν προσφέρουν όλα τα ίδια πλεονεκτήματα ή τις ίδιες εγγυήσεις, ειδικά όσον αφορά την ασφάλεια. Η γραφή έχει επιλέξει για σας πέντε δωρεάν ηλεκτρονικές υπηρεσίες για να στείλετε μεγάλα αρχεία.

Αλεξιπτωτιστής

Όπως υποδεικνύεται από το όνομά του, Ελβετική μεταφορά είναι μια υπηρεσία που εδρεύει στην Ελβετία. Προτείνεται από τον υποδοχέα infomaniak, σας επιτρέπει να στείλετε έως και 25 GB αρχεία σε ένα go, όλα δωρεάν και χωρίς να είναι απαραίτητο να εγγραφείτε. Όλα τα αρχεία που αποστέλλονται αποθηκεύονται περίπου τριάντα ημέρες πριν διαγραφούν από διακομιστές.

Πλευρά ασφαλείας, όλα τα στοιχεία που αποθηκεύονται Ελβετική μεταφορά προστατεύονται από ένα σύστημα κρυπτογράφησης. Για κάθε αποστολή, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα διαμόρφωσης της προστασίας του κωδικού πρόσβασης, του χρόνου λήξης (1,7,15 και 30 ημερών), καθώς και του αριθμού των εξουσιοδοτημένων λήψεων (1, 20 και 60).

Η πλατφόρμα προσφέρει δύο δυνατότητες κοινής χρήσης: είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας είτε με τη δημιουργία ενός συνδέσμου πρόσβασης που θα πρέπει να μοιραστείτε με μη αυτόματο τρόπο.

Μεταβιβάζω

Με έδρα τη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Παρισιού, Μεταβιβάζω είναι μια υπηρεσία μεταφοράς αρχείων που προσφέρει αρκετές προσφορές, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν. Προσβάσιμο τόσο από έναν υπολογιστή όσο και από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά, θα σας επιτρέψει να στείλετε εύκολα αρχεία και καταλόγους έως και 4 GB με διαθεσιμότητα 7 ημερών.

Όλες οι μορφές αρχείων με εξαίρεση τα εκτελέσιμα αρχεία (.ex) και τα κρυμμένα αρχεία μπορούν να μεταφερθούν στην πλατφόρμα. Τα στοιχεία που αποστέλλονται από Μεταβιβάζω μπορεί να προστατευθεί από έναν κωδικό πρόσβασης και όλες οι μεταφορές που γίνονται εξασφαλίζονται με σύνδεση HTTPS.

Στην δωρεάν έκδοση του, Μεταβιβάζω Προτείνει εάν θα ενεργοποιήσει ή όχι τις ειδοποιήσεις που σχετίζονται με τη μεταφορά ή όχι. Είναι επομένως δυνατό να ειδοποιηθεί όταν έχει ληφθεί ένα αρχείο που αποστέλλεται, αλλά και να λάβετε μια ανάκληση ενώπιον των αποθηκευμένων στοιχείων Express. Η πλατφόρμα καθιστά επίσης δυνατή την επιλογή εάν θα ενεργοποιήσει ή όχι την προεπισκόπηση των αποστέλλονται τα αρχεία. Για χρήση ως επισκέπτης, μπορείτε να φτιάξετε έως και 3 μεταφορές ανά ώρα.

Σπάσιμο

Το Smash είναι μια γαλλική υπηρεσία, με έδρα τη Λυών, η οποία σας επιτρέπει να μοιραστείτε τα αρχεία σας χωρίς όριο βάρους. Η υπηρεσία δεν απαιτεί καμία εγγραφή και λειτουργεί αμέσως στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Αφού γλίστρησε τα αρχεία σας, το Smash σας επιτρέπει να επιλέξετε τη λειτουργία κοινής χρήσης των αρχείων σας: μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημιουργώντας έναν σύνδεσμο ή απευθείας στο Slack.

Για κάθε κοινή χρήση που ξεκίνησε στο Smash, μπορείτε να εξατομικεύσετε το σχεδιασμό και το περιεχόμενο που εμφανίζεται στη σελίδα λήψης των παραληπτών σας. Είναι επίσης δυνατή η επιλογή της διάρκειας ισχύος της επιλογής σας (7 ημέρες από προεπιλογή), για να προσθέσετε έναν προστατευτικό κωδικό πρόσβασης για τα αρχεία σας, να ενεργοποιήσετε ή να μην επισκεφθείτε τα κοινά στοιχεία (φωτογραφίες, βίντεο), αλλά και να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις λήψης.

Τα αρχεία Smash προστατεύονται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES 256 -bit και αποθηκεύονται σε διακομιστές υπηρεσιών Amazon Web Services. Ως εκ τούτου, τα αρχεία βρίσκονται στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Μεταφέρουμε

Χωρίς αμφιβολία το πιο γνωστό από όλα, Μεταφέρουμε προσφέρει, στην δωρεάν έκδοση της, για να στείλει έως και 2 GB αρχείων με ένα go. Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν χωρίς εγγραφή και χωρίς σύνδεση και σας επιτρέπει να μοιραστείτε τα αρχεία σας με απλή μεταφορά και πτώση. Μπορείτε να επιλέξετε, να στείλετε απευθείας τον σύνδεσμο κοινής χρήσης με ένα μήνυμα στους αγαπημένους σας, να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο που θα πρέπει να μοιραστείτε με το χέρι.

Μεταφέρουμε Προστατεύει όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα από κρυπτογράφηση και σας επιτρέπει να στείλετε 20 αρχεία μέγιστου μέγιστου. Η πλατφόρμα δεν σας επιτρέπει να διαμορφώσετε ένα όριο σε αριθμό λήψεων ή διάρκειας. Όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην υπηρεσία διαγράφονται αυτόματα δαπανώνται 7 ημέρες.

12 δωρεάν εργαλεία για την αποστολή μεγάλων ηλεκτρονικών αρχείων

Αποστολή βαρέων αρχείων

Πρέπει να στείλετε ένα βαρύ αρχείο στις επαφές σας, αλλά το τελευταίο είναι πολύ μεγάλο για να σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ?

Μην πανικοβληθείτε: Υπάρχουν πολλές λύσεις για Αποστολή μεγάλων αρχείων στο διαδίκτυο δωρεάν.

Εδώ είναι 12 που έχουμε επιλέξει: είστε χαλασμένοι για επιλογή για να μεταφέρετε τα αρχεία σας πολύ βαριά.

Swisstransfer, να στείλει αρχεία δωρεάν έως 50 GB

Αλεξιπτωτιστής

Ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2019 από τον ελβετικό υποδοχής Infomaniak, Swisstransfer είναι μέχρι σήμερα η καλύτερη λύση δωρεάν μεταφοράς. Πλήρως φιλοξενούμενη και αναπτυγμένη στην Ελβετία, το SwissTransfer σάς επιτρέπει να στείλετε έως και 50 GB δεδομένων και να προσφέρετε όλες τις επιλογές που μπορεί να χρειαστείτε: προσαρμόσιμη διάρκεια εγκυρότητας έως και 30 ημέρες, προστασία κωδικού πρόσβασης και αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω σύνδεσης.

Απλό, ασφαλές και σεβασμό της ιδιωτικής ζωής, το Swisstransfer έχει τα πάντα για να ευχαριστήσει και δεν απαιτείται εγγραφή.

Smash, για να στείλετε τα μεγάλα αρχεία σας χωρίς διαφήμιση

Αρχεία μεταφοράς Smash

Το Smash είναι μια πολύ καλή λύση αφού είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς όρια μεγέθους και χωρίς εμπορικές διαφημίσεις.

Αξιοποιώντας μια απλή και διαισθητική διεπαφή, το Smash έχει τη διαγραφή του μεταφορτωμένου αρχείου μετά από 7 ημέρες το μέγιστο.

Το ταχύτερο εργαλείο για τη μεταφόρτωση των αρχείων σας, το Smash παρέχει την προσθήκη ενός κωδικού πρόσβασης για να εξασφαλίσετε, στην καλύτερη περίπτωση, στείλτε τα αρχεία σας.

Μόνο πρόβλημα. Πέρα από τα 2 GB, θα χρειαστεί να περιμένετε αρκετές ώρες πριν μοιραστούν τα αρχεία σας.

+250.000 ελεύθεροι επαγγελματίες που διατίθενται στον κωδικοποιητή.com

Γρήγορα, δωρεάν και χωρίς υποχρέωση

TransferNow, για να καθορίσετε μια προθεσμία λήψης

Αρχεία μεταφοράς μεταφοράς

Το TransferNow σάς επιτρέπει να μεταφέρετε μεγάλα αρχεία έως 5 GB.

Ένα άλλο πολύ αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της TransferNow: Μπορείτε να προσαρμόσετε την ημερομηνία λήξης του αρχείου (από 24 ώρες έως 14 ημέρες μετά την αποστολή).

Τέλος, η TransferNow παρέχει πληρωμένες προσφορές που μπορούν να παρέχουν νέα χαρακτηριστικά στο εργαλείο (αποστολή έως και 200 ​​GB, διαθέσιμα αρχεία για 1 έτος κ.λπ.Ουσία.

Wetransfer, τα καλύτερα -γνωστά μεγάλα αρχεία που στέλνουν

Αποστολή βαρέως αρχείου

Το Wetransfer είναι ένα από τα πιο διάσημα μεγάλα αρχεία για την αποστολή μεγάλων αρχείων.

Το Wetransfer σάς επιτρέπει να στέλνετε αρχεία δωρεάν, μέχρι 10 παραλήπτες ταυτόχρονα και όλα με μια διαισθητική διεπαφή.

Πρακτικό και εύκολο στη χρήση, το Wetransfer περιορίζεται ωστόσο σε 2 GB ανά μεταφορά. Όσον αφορά τα αρχεία, διαγράφονται μετά από μια εβδομάδα (σε δωρεάν έκδοση).

Pcloud, για να στείλει ένα μεγάλο email σε 10 άτομα

Αποστολή μεγάλου αρχείου

Το PCLOUD παρέχει δωρεάν αποστολή μεγάλων αρχείων έως 5 GB. Δημιουργώντας έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα, θα είναι σε θέση να στείλει έως και 10 GB.

Σχετικά με την αποστολή, όλες οι μετοχές σας είναι εξασφαλισμένες με κωδικό πρόσβασης. Η αυτοαισθητεία τους συμβαίνει και πάλι, 7 ημέρες μετά την αποστολή σας.

Επιπλέον, το PCLOUD σας επιτρέπει να στείλετε ένα email σε 10 παραλήπτες μέγιστο ή να διαθέσετε έναν σύνδεσμο λήψης.

FileMail, για να μεταφέρετε τα αρχεία σας δωρεάν

Αρχεία μεταφοράς αρχείων αρχείων

Το FileMail είναι μια πραγματική μεταφορά οχημάτων βαρέων αγαθών: δέχεται τα συνημμένα έως και 5 GB (και είναι ακόμη δυνατό να στείλετε ένα ολόκληρο φάκελο).

Η δωρεάν έκδοση του FileMail προσφέρει μια περίοδο διαγραφής 7 ημερών, αλλά παρέχει μόνο πρόσβαση σε δύο αποστολές την ημέρα.

Το FileMail έχει επίσης μια πληρωμένη έκδοση. Αυτό προσφέρει την αποστολή μεγάλων αρχείων έως και 250 GB και όλες τις επιλογές ασφαλείας, όπως ο κωδικός πρόσβασης ή ακόμα και η αποστολή.

Στείλτε οπουδήποτε, ο σύνδεσμος λήψης αρχείου σε μορφή κώδικα QR

Στείλτε οπουδήποτε αρχεία μεταφοράς

Η αποστολή οπουδήποτε επιτρέπει την αποστολή μεγάλων αρχείων μεγέθους έως 10 GB (με 7 ημέρες εγκυρότητας).

Μικρή πρωτοτυπία του εργαλείου: Είναι δυνατόν να στείλετε έναν σύνδεσμο με τη μορφή ενός κώδικα QR για να διευκολυνθεί η λήψη στο κινητό.

Εάν πρέπει να κάνετε μια πολύ μεγάλη αποστολή αρχείων, στείλτε τις προσφορές οπουδήποτε, μέσω του πακέτου “Sendy Pro”, στέλνοντας τα αρχεία σας μέχρι 50 GB και 1 TB αποθήκευσης cloud.

Grosfichiers, για να στείλει έως και 30 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βαριά αρχεία

Ο Grosfichiers επιτρέπει, όπως υποδηλώνει το όνομά του, να μεταφέρει μεγάλα αρχεία (μέγιστο 10 GB) δωρεάν, απλά και χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το μήνυμά σας και να στείλετε έως και 30 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά και τα αρχεία εξαφανίζονται μετά από 14 ημέρες.

Μεταφορά αρχείων.IO, το γρήγορο εργαλείο αποστολής αρχείων

Μεταφορά αρχείων.Το IO είναι ένα δωρεάν και πολύ γρήγορο και πολύ γρήγορο εργαλείο κοινής χρήσης αρχείων.

Με αρχεία που παραμένουν διαθέσιμα για 21 ημέρες και η πιθανότητα λήψης των αρχείων που αποστέλλονται έως και 50 φορές, το εργαλείο καθιστά δυνατή την απλούστευση της αποστολής αρχείων γρήγορα και ασφαλή.

Η πλατφόρμα είναι δωρεάν. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης πληρωμένες επιλογές για την επιτάχυνση της κοινής χρήσης εγγράφων.

Sendbox, για να προστατεύσετε το μεγάλο αρχείο σας με έναν κωδικό πρόσβασης

Μεταφορά αρχείων Sendbox

Με το Sendbox, στείλτε εύκολα ένα ογκώδες αρχείο 3 GB μέγιστου.

Απλό και εύκολο στη χρήση, το Sendbox σας εγγυάται τη μεταφορά των μεγάλων αρχείων σας γρήγορα.

Το Sendbox βάζει ένα υψηλό σημείο ασφάλειας. Μπορείτε ειδικά να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης, έτσι ώστε μόνο ο παραλήπτης σας να μπορεί να τον ανοίξει.

Προσφέρει επίσης αμειβόμενες εκδόσεις για τη βελτίωση και την ολοκλήρωση του ήδη καλά παρεχόμενου εργαλείου.

Tresorit Send, για την αποστολή ασφαλών αρχείων

Χάρη στο Tresori Send, επωφεληθείτε από την αποστολή μεγάλων αρχείων σας έως 5 GB.

Το Tresorit Send παρέχει κρυπτογράφηση και πολύ προηγμένες επιλογές ασφαλείας.

Προσφέρει επίσης μια πληρωμένη προσφορά για πρόσβαση στο σύννεφο, για την αποστολή μεγαλύτερων αρχείων (έως και 20 GB για το πιο ακριβό πακέτο) και με πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση ιδιαίτερα σημαντική για μεγάλες εταιρείες.

Σκουληκότρυπα, απλοποιημένη και ασφαλή κοινή χρήση

Γεννήθηκε μετά τη στάση του Firefox Send, η σκουληκότρυπα είναι το νέο εργαλείο Firefox και δεν στερείται επιλογές.

Εντελώς δωρεάν, η σκουληκότρυπα σας επιτρέπει να τοποθετήσετε ηλεκτρονικά αρχεία έως 10 GB. Αυτό παρέχει πολύ προηγμένη κρυπτογράφηση και λειτουργίες, ακόμη και δωρεάν, πολύ ενδιαφέρουσα, όπως η δημιουργία κώδικα QR για τη λήψη αρχείων.

Όπως συμβαίνει με κάθε εργαλείο, προσφέρει μια πληρωμένη έκδοση. Ωστόσο, είναι ένα πρόσφατα ανοιχτό εργαλείο, αυτή η έκδοση εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αποστολή μεγάλων αρχείων

Ρωτάτε τον εαυτό σας ερωτήσεις σχετικά με τα διαθέσιμα εργαλεία για να στείλετε τα μεγάλα αρχεία σας, εδώ είναι μερικές απαντήσεις για να σας βοηθήσουν να δείτε πιο καθαρά.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολής μεγάλων αρχείων ?

Γενικά, είναι επειδή το email σας είναι πολύ μεγάλο για μηνύματα.

Πράγματι, οι περισσότεροι μεταφορείς έχουν πολύ λίγη αποθήκευση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για να σας επιτρέψουν να στείλετε τα μεγαλύτερα αρχεία σας. Μερικοί επιτρέπουν μόνο το μέγιστο 10 MB.

Ο δεύτερος λόγος είναι το γεγονός ότι ψάχνετε για ένα ασφαλές εργαλείο για την αποστολή μεγάλων αρχείων. Αυτά τα εργαλεία έχουν επικεντρωθεί στην ασφάλεια χάρη σε πολλές επιλογές και κρυπτογράφηση. Η προσθήκη κωδικού πρόσβασης ή η ρύθμιση συνδέσμων λήψης σας επιτρέπουν να εξασφαλίσετε τις αποστολές σας.

Τέλος, ψάχνετε για ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να στείλετε σε αρκετές δεκάδες, ακόμη και εκατοντάδες άτομα ταυτόχρονα, χωρίς όρια χρόνου λήψης. Αυτές οι επιλογές είναι, ωστόσο, γενικά διαθέσιμες με την εγγραφή σε πληρωμένες εκδόσεις προσφορά, όλα, διαφορετικά πλεονεκτήματα.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή υπηρεσία για να στείλετε τα μεγάλα αρχεία σας ?

Για να επιλέξετε το σωστό εργαλείο, πρέπει να γνωρίζετε ήδη τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Τα περισσότερα από τα εργαλεία που παρουσιάζονται παραπάνω προσφέρουν τη μεταφορά των αρχείων σας μεταξύ 2 και 10 GB, όλα χωρίς εγγραφή ή πληρωμένες προσφορές. Ως επί το πλείστον, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης για να εξασφαλίσετε την αποστολή σας.

Ωστόσο, πρέπει, όπως εξηγείται στο προοίμιο, να γνωρίζετε τις ανάγκες σας. Ορισμένα εργαλεία, για να μην πούμε σε όλους, να προσφέρουν πληρωμένες εκδόσεις που παρέχουν νέα χαρακτηριστικά που μπορούν να διευκολύνουν τις αποστολές σας και έτσι να γίνουν απαραίτητες.

Επομένως, θα είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε ποιο εργαλείο είναι το πιο κατάλληλο για την κατάστασή σας και, συνεπώς, καθορίζετε τις πραγματικές σας ανάγκες πριν φύγετε, πατήσαμε το κεφάλι, σε τέτοιο ή τόσο μεγάλο αρχείο μεγάλων αρχείων.

Χρειάζεστε ανεξάρτητο ? Προγραμματιστές, σχεδιαστές γραφικών, σχεδιαστές, συντάκτες, SEO ή σύμβουλοι μάρκετινγκ, εικονικοί βοηθοί … Όλες οι ιστοσελίδες είναι στον κωδικοποιητή.com !

�� Πρώτα Αλεξιπτωτιστής
�� Δεύτερο Σπάσιμο
�� τρίτο Μεταφέρουμε
�� Τέταρτος Σκουληκότρυπα

Βρείτε τους καλύτερους ελεύθερους επαγγελματίες στον κωδικοποιητή.com

Δημοσιεύστε μια διαφήμιση σε 2 λεπτά και λάβετε τα πρώτα σας αποσπάσματα.

Δημιουργήστε το δικό σας
Δικτυακός τόπος

+ Διατίθενται 72.000 webmasters

Βελτιστοποιήστε το δικό σας
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

+ 35.000 εμπειρογνώμονες ηλεκτρονικού εμπορίου

Αναπτύξτε το δικό σας
Εφαρμογή για κινητό

+ 6.000 dev. διαθέσιμο για κινητά

Βελτιστοποιήστε το δικό σας
SEO SEO

+ Διατίθενται 9.000 εμπειρογνώμονες SEO