Φοιτητικό φορητό υπολογιστή σε λιγότερο από 400 € | Συγκρίνω!, Σε λιγότερο από 400 ευρώ, αυτό το φορητό υπολογιστή προσφέρει εξαιρετική αξία για τα χρήματα

Σε λιγότερο από 400 ευρώ, αυτό το φορητό υπολογιστή προσφέρει εξαιρετική αξία για τα χρήματα

Οι χειμερινές πωλήσεις ξεκίνησαν επίσημα την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 στις 8 π.μ. στη Γαλλία και θα λήξουν την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα. Από τώρα και στο εξής, αρκετοί έμποροι έχουν ήδη τραβήξει τις καλύτερες προσφορές τους. Εδώ είναι οι καλύτερες προσφορές πωλήσεων στη ζωή μας.

Φορητό υπολογιστή 400 €

Αυτή η λειτουργία είναι σε έκδοση beta, απαιτεί ακόμα τεχνικές βελτιώσεις και προσαρμογές.

Τι αντιστοιχεί αυτό το σημείωμα ?

Πρόκειται για έναν δείκτη που υπολογίζεται σε κλίμακα 0 έως 10 που μεταφράζει το Αναλογία απόδοσης / τιμής Καλαθοσφαίνω.

Πώς υπολογίζεται ?

Η σημείωση υπολογίζεται αυτόματα χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο. Υπολογίζουμε αρχικά δείκτες απόδοσης Λαμβάνοντας υπόψη τις προδιαγραφές του υπολογιστή. Αυτοί οι δείκτες απόδοσης αναλύονται και συγκρίνονται με όλες τις διαθέσιμες αναφορές στον ιστότοπό μας. Τέλος, λαμβάνουμε υπόψη την καλύτερη τιμή πώλησης κάθε αναφοράς για να καθορίσουμε αυτήν τη σημείωση.

Πρέπει να το εμπιστευτώ για να επιλέξω τον υπολογιστή μου ?

Η επιλογή του υπολογιστή σας δεν πρέπει να γίνεται μόνο με αυτόν τον δείκτη, δεν λαμβάνει υπόψη τη γενική πτυχή του Η / Υ (σχεδιασμού του), τις αναθεωρήσεις της σύνδεσης και των πελατών του.

Ποια είναι η συχνότητα ενημέρωσης ?

Το σημείωμα κάθε υπολογιστή υπολογίζεται εκ νέου κάθε μέρα. Μπορεί να ποικίλει προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα με αρκετές παραμέτρους: της τιμής πώλησης (που μπορεί να εξελιχθεί προς τα πάνω ή κάτω σύμφωνα με τις εμπορικές επιχειρήσεις: πωλήσεις, μαύρη Παρασκευή κ.λπ.Ουσία, Εξέλιξη τιμών Άλλοι υπολογιστές ή καινοτομίες που αναφέρονται στο Comparez-Malin.

Σε λιγότερο από 400 ευρώ, αυτό το φορητό υπολογιστή προσφέρει εξαιρετική αξία για τα χρήματα

Η σειρά Lenovo Ideapad 3 έχει μια σειρά από μοντέλα, μερικά από τα οποία έχουν γίνει μια αναφορά σε χαμηλές υπολογιστές Cost. Μεταξύ αυτών, υπάρχει έκδοση 15ADA05, η οποία διακρίνεται από μια σταθερή διαμόρφωση για την εμφανιζόμενη τιμή της. Το CDISCONT σας προσφέρει μια μεγάλη μείωση σε αυτό το μοντέλο για τις χειμερινές πωλήσεις, από 599 ευρώ σε 399 ευρώ.

Δυστυχώς, αυτή η προσφορά ολοκληρώνεται τώρα. Μην πανικοβληθείτε, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες συμβουλές που είναι διαθέσιμες σήμερα στο Frandroid ή στο Twitter Fundroid Good Peals

Πολλές λύσεις είναι διαθέσιμες σε εσάς, αν ψάχνετε για ένα ευπροσάρμοστο υπολογιστή που δεν είναι πολύ ακριβός. Σχετικά με αυτό το θέμα, η Lenovo έχει μοντέλα που μπορούν να σας αποπλανήσουν. Αυτό το μοντέλο εμφανίζει ήδη μια καλή αξία για τα χρήματα, αλλά το CDISCONT σας δίνει στο -33 % για τις πωλήσεις.

Παρά να περιμένουμε το Lenovo Ideapad 3 15ADA05 ?

 • Το Ryzen 5 3500U + Radeon Vega 8 Combo;
 • Ένα εκλεπτυσμένο σχέδιο και εξαιρετικό φινίρισμα
 • Μια οθόνη 15,6 Full HD σε μορφή 16: 9.

Αντί για 599 ευρώ συνήθως, το Lenovo Ideapad 3 15ADA05 είναι τώρα διαθέσιμο σε προώθηση στα 399 ευρώ στο CDISCONT.

Ένας συμπαγής και εργονομικός υπολογιστής

Κομψό, νηφάλιο και πρόστιμο, το Lenovo Ideapad 3 15ADA05 είναι εργονομικό. Αυτός ο υπολογιστής δεν είναι ογκώδης με τα 36,22 × 25,34 × 1,99 cm. Ούτε θα έχετε πρόβλημα να το πάρετε μαζί σας, καθώς ζυγίζει 1,85 κιλά – μια λογική μάζα για έναν υπολογιστή 15 ιντσών. Ωστόσο, κάνουμε χωρίς οπίσθιο οπίσθιο άξονα, αλλά με την τοποθέτηση τιμολόγησης, είναι φυσιολογικό. Συνδεδετικό επίπεδο, ο υπολογιστής είναι σχετικά καλά εξοπλισμένος: δύο θύρες USB 3.0, θύρα HDMI 1.4 και θύρα USB 2.0 και μια υποδοχή Mini Jack 3.5 mm.

Για αυτό το μοντέλο, έχουμε δικαίωμα σε μπαταρία λιθίου 35 WH. Δεν είναι το πιο διαρκές, αλλά αυτό το ultrabook gammer εξακολουθεί να καταφέρνει να κρατήσει σχεδόν 10 ώρες σε συμβατική χρήση. Για το τμήμα του, είναι εντελώς αξιοσημείωτο. Τέλος, Bluetooth 5.0 και Wi-Fi AC (2 × 2) είναι μέρος για συνδεσιμότητα.

Χειμερινές πωλήσεις: Οι καλύτερες προσφορές σύμφωνα με το Frandroid

Οι χειμερινές πωλήσεις ξεκίνησαν επίσημα την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 στις 8 π.μ. στη Γαλλία και θα λήξουν την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα. Από τώρα και στο εξής, αρκετοί έμποροι έχουν ήδη τραβήξει τις καλύτερες προσφορές τους. Εδώ είναι οι καλύτερες προσφορές πωλήσεων στη ζωή μας.

 • Οι καλύτερες προσφορές για να αλλάξετε το smartphone σας κατά τη διάρκεια των πωλήσεων
 • Οι καλύτερες προσφορές από τις χειμερινές πωλήσεις στο FNAC και το Darty
 • Οι καλύτερες προσφορές για τις χειμερινές πωλήσεις στο CDISCONT
 • Οι καλύτερες προσφορές πωλήσεων στο Boulanger
 • Οι καλύτερες προσφορές πωλήσεων στο Amazon
 • Οι καλύτερες προσφορές υπολογιστών από τις πωλήσεις
 • Οι κορυφαίες 10 χειμερινές πωλήσεις

Για να μην χάσετε κανένα καλό σχέδιο αυτού του γεγονότος, εδώ είναι μερικά αντανακλαστικά για να υιοθετήσετε τώρα, ώστε να μην χάσετε τίποτα από τις προσφορές που προτείνουμε:

 • Ακολουθήστε μας στο λογαριασμό μας στο Twitter @frandroidpromos αφιερωμένο μόνο σε καλές προσφορές (θυμηθείτε να ενεργοποιήσετε το κουδούνι για να λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο)
 • Κατεβάστε την εφαρμογή Fandroid (διαθέσιμη στο iOS και Android) για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στην κατηγορία “Καλών Σχεδίων” και να λάβετε έτσι σε πραγματικό χρόνο τα νέα στοιχεία που σχετίζονται με τις χειμερινές πωλήσεις του 2023
 • Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο καλές προσφορές για να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε προσφορές στην προεπισκόπηση (όχι περισσότερα από ένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά ημέρα, ξεβιδωμένο σε 1 κλικ, χωρίς διανομή σε τρίτους):

Frandroid Καλές προσφορές

Καταγράφεται ! Παρακολουθήστε το γραμματοκιβώτιό σας, θα ακούσετε για εμάς !

Μην χάσετε κανένα καλό σχέδιο με το ενημερωτικό δελτίο μας

Τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω αυτής της φόρμας προορίζονται για το Humanoid, εκδοτικό της εταιρείας του ιστότοπου Frandroid ως ελεγκτή θεραπείας. Δεν θα πωληθούν σε τρίτους σε τρίτους. Αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με την επιφύλαξη της συγκατάθεσης σας για να σας στείλουν με νέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες σχετικά με το συντακτικό περιεχόμενο που δημοσιεύθηκε στο Frandroid. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ξεβιδώνουν σε κάθε ένα από αυτά. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε όλη την πολιτική μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, φορητότητας και αντιπολίτευσης για νόμιμους λόγους για προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Για να ασκήσετε ένα από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε να κάνετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας άσκησης ειδικών δικαιωμάτων.

Ορισμένοι σύνδεσμοι αυτού του άρθρου είναι συνδεδεμένοι. Θα εξηγήσουμε τα πάντα εδώ.

Για να μας ακολουθήσετε, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας Android και iOS. Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα, τα αρχεία μας και να παρακολουθήσετε τα πιο πρόσφατα βίντεο του YouTube.

Όλες οι τελευταίες καλές προσφορές