Τι είναι η κάλυψη δικτύου 2G, 3G, 4G, 4G και 5G του Bouygues?, Bouygues Télécom Mobile Network: Ποιο 4G/5G κάλυψη?

Bouygues και B & You Mobile Network: Ροές και έκταση σε 2g, 3g, 4g και 5g

Contents

Η κάλυψη του δικτύου 3G των Bouygues Telecom και B & You είναι επομένως βέλτιστη. Εάν οι ταχύτητες 3G είναι χαμηλότερες από αυτές του 4G, αυτό το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας παραμένει μια καλή εναλλακτική λύση εάν το 4G δεν είναι προσβάσιμο. Ωστόσο, με την ανάπτυξη 5G και η έκταση των σχεδίων απόσυρσης 4G, 3G και 2G συζητούνται στη Γαλλία. Για παράδειγμα, η Orange παρέχει το τέλος του 3G μέχρι το 2030.

Bouygues Telecom Mobile Network: Τι κάλυψη και που ρέει 2G, 3G, 4G / 4G+ και 5G ?

Bouygues τηλεπικοινωνιακό κάλυμμα δικτύου

Η ανάπτυξη δικτύων είναι μια βασική ιδέα για τους τηλεφωνικούς φορείς. Κάθε μήνα, αυτές οι επιχειρήσεις εργάζονται στην πραγματικότητα για να κάνουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τους προσβάσιμα σε όλους τους γαλλικούς καταναλωτές. Παρόλο που υπάρχουν ακόμα λευκές περιοχές ή γκρίζες περιοχές σε μητροπολιτική επικράτεια, η Bouygues Telecom μπορεί να καυχηθεί για την κάλυψη 99% του γαλλικού πληθυσμού . Αυτό το βάζει σε ίση βάση με τους ανταγωνιστές του πορτοκαλιού και του SFR.

Ωστόσο, ο χειριστής κέρδισε το 2η θέση όσον αφορά τις καλυμμένες περιοχές , με κάλυψη κινητής τηλεφωνίας στο 83% της επικράτειας. Η πρώτη θέση καταλαμβάνεται από τον ιστορικό χειριστή, Orange, με το 87% της επικράτειας που καλύπτεται.

Bouygues Telecom Networks

Ποια είναι η κάλυψη του δικτύου του χειριστή Bouygues Telecom ?

Πριν από την εγγραφή σε ένα πακέτο 4G με έναν χειριστή, παραμένει απαραίτητο να μάθετε για την κάλυψη του δικτύου του. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την έννοια, είναι δυνατόν να διασφαλιστεί ότι το τηλέφωνό σας θα συνδεθεί με το δίκτυο κινητών και διαδικτύου χωρίς δυσκολία. Ποια είναι η ποιότητα των 2G, 3G / 3G+, 4G / 4G+ και 5G κάλυψη του Bouygues Telecom ? Ακολουθούν μερικές απαντήσεις.

Bouygues Telecom: Η κάλυψη δικτύου 2G, 3G / 3G+, 4G / 4G+ και 5G του χειριστή

Το Bouygues Telecom είναι ένας από τους βασικούς φορείς εκμετάλλευσης στη Γαλλία. Με το 99% του πληθυσμού που καλύπτεται από την επιχείρηση, ο φορέας εκμετάλλευσης υπογραμμίζει ένα από τα Τα καλύτερα καλύμματα διαθέσιμα στην επικράτεια. Είναι ωστόσο σημαντικό να διακρίνουμε το δίκτυο 2G, 3G, 4G και 5G. Οι τελευταίοι δεν προσφέρουν τις ίδιες ιδιότητες υπηρεσίας και είναι επομένως απαραίτητο να ρωτήσετε πριν από τη συνδρομή ενός πακέτου τηλεπικοινωνιών Bouygues.

Bouygues Telecom Mobile Coverage onsummary
Τύπος κάλυμμα Πληθυσμός Εδαφος
Κάλυμμα 4G 99% 83%
Κάλυψη 3G 99% 93%
Κάλυμμα 2G 99% 94%

Bouygues Telecom Packages

Διαβάστε επίσης συμβουλευτείτε τα πακέτα του Bouygues Télécom

Ποια είναι η κάλυψη του δικτύου 4G / 4G+ του Bouygues Telecom ?

Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε πλήρως από το κινητό Διαδίκτυο, πρέπει να είστε σε θέση να συνδεθείτε με το δίκτυο 4G ή 4G+ των τηλεφωνικών φορέων. Αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα Βέλτιστη ταχύτητα σύνδεσης. Το δίκτυο 4G είναι πράγματι ταχύτερο από τον προκάτοχό του: 3G. Για να γνωρίζετε την έκταση της κάλυψης του Bouygues Telecom, πρέπει να λάβετε υπόψη διαφορετικά σημεία όπως η ποιότητα στις αστικές περιοχές, στις οποίες στις αγροτικές περιοχές ή ακόμα και σε διαφορετικούς μεγάλους άξονες της Μητροπολιτικής Γαλλίας.

Bouygues Telecom: Ο πρώτος Γάλλος χειριστής στην 4G κάλυψη των αγροτικών περιοχών

Εάν λάβουμε υπόψη ολόκληρη τη γαλλική επικράτεια, η Bouygues Telecom φτάνει στη δεύτερη θέση με το 83% της επικράτειας που καλύπτεται. Τον τοποθετεί πίσω από τον ανταγωνιστή του πορτοκαλιού. Ο χειριστής διακρίνεται, ωστόσο, με το να είναι το Πρώτα στις αγροτικές περιοχές, Έτσι, μαρτυρούμε σε μια πραγματική επιθυμία να ξεπεραστούν οι λευκές περιοχές.

Αν λάβουμε υπόψη τον αριθμό των δήμων που καλύπτονται, η Bouygues Telecom φτάνει το 3 RD . Ωστόσο, ο χειριστής παραμένει Πρώτα σε συνολικά 11.921 δήμους στη Γαλλία. Σημειώστε ότι, σε όλη τη γαλλική επικράτεια, η επιχείρηση προσφέρει κάλυψη 4G στο 99% του γαλλικού πληθυσμού, το οποίο απέχει πολύ από αμελητέα.

Το 2019, η Bouygues Telecom συνέχισε την ανάπτυξή της με ιδιαίτερα 17.228 υποκαταστήματα 4G εγκατεστημένα σε γαλλική επικράτεια. Αυτό του επιτρέπει να καλύψει έναν συνεχώς ευρύτερο πληθυσμό και ως εκ τούτου, επομένως, να αποπλανήσει τους καταναλωτές. Το 2019, μόνο 2.763 δήμοι δεν καλύπτονται ακόμη από 4G Bouygues Telecom.

Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο 4G στο εξωτερικό

Διαβάστε επίσης για να διαπιστώσετε εάν το τηλέφωνό του είναι συμβατό με 4G στο εξωτερικό

Η κάλυψη των 4G και 4G+ των Bouygues Telecom στους μεγάλους γαλλικούς άξονες μεταφοράς και χιονοδρομικά κέντρα

Η Bouygues Telecom εξυπηρετεί επίσης ορισμένους μεγάλους άξονες μεταφοράς με το κινητό της δίκτυο, επιτρέποντας έτσι στους καταναλωτές του επωφεληθείτε από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ανεξάρτητα από το πού είναι. Για να ορίσετε την ποιότητα, πρέπει να βασίζεστε στον χρόνο φόρτωσης μιας ιστοσελίδας σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.

Ποια είναι η ποιότητα του δικτύου τηλεπικοινωνιών Bouygues στις μεταφορές

Υπάρχουν δεδομένα για κάλυψη δικτύου Bouygues στις μεταφορές.

Ποια είναι η ποιότητα του δικτύου τηλεπικοινωνιών Bouygues στις μεταφορές ?

 • Στους κύριους δρόμους: Σε το 90% των περιπτώσεων, οι συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν από τη φόρτωση μιας ιστοσελίδας σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, τοποθετώντας το Bouygues Telecom ως αριθμό 1.
 • Στους άξονες TGV: Αυτός ο ρυθμός μειώνεται στο 67%, τοποθετώντας τα bouygues στη δεύτερη θέση.
 • Σχετικά με τους άξονες Intercity/Ter: Το Bouygues Telecom μοιράζεται την πρώτη θέση με το SFR. Οι δύο επιχειρήσεις υπογραμμίζουν ένα ποσοστό 72%.
 • Στους άξονες RER/Transiliens: Το Bouygues Telecom φτάνει στην 3η θέση με ποιότητα δικτύου 80%.
 • Στους άξονες του μετρό: Και εδώ, ο χειριστής φτάνει στη δεύτερη θέση, ακριβώς πίσω από το πορτοκαλί, με ρυθμό που ορίζεται στο 43%.
 • Στους σταθμούς σκι: Περισσότερα από 150 γαλλικά σκι θέρετρα εξυπηρετούνται ήδη από το δίκτυο 4G του Bouygues Telecom.

Πώς είναι η ανάπτυξη 3G Bouygues Telecom ?

Αν και το 4G είναι το πιο χρησιμοποιούμενο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και το 5G πλησιάζει γρήγορα, το 3G δεν έχει ξεπεράσει ούτε. Επομένως, η Bouygues Telecom εργάζεται για την ανάπτυξη της υποδομής της για να καταστήσει αυτό το δίκτυο προσβάσιμο. Αυτό μπορεί για παράδειγμα Μια καλή εναλλακτική λύση για να περιμένετε την άφιξη του δικτύου 4G σε ορισμένες περιοχές Γαλλία. Με το 3G, είναι πράγματι δυνατό να συνδεθείτε στο κινητό Διαδίκτυο, ακόμη και αν οι ροές είναι λιγότερο σημαντικές.

Δεδομένου ότι η τρίτη γενιά του κινητού δικτύου έχει παρουσιαστεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη γαλλική επικράτεια, Το ποσοστό κάλυψης είναι μεγαλύτερο από 4g. Από την πλευρά του Bouygues Telecom, η αναφορά των αριθμών:

 • Το 99% του γαλλικού πληθυσμού που καλύπτεται από το δίκτυο 3G του χειριστή
 • 93% της επικράτειας με κάλυψη 3G της Bouygues Telecom.

Μόνο 516 γαλλικοί δήμοι δεν έχουν πρόσβαση σε 3G Bouygues Telecom

Σύμφωνα με τις διάφορες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν, ο αριθμός των δήμων που δεν έχουν πρόσβαση στο 3G του Bouygues Telecom είναι 516. Στην πραγματικότητα, περισσότερες από 27.726 πόλεις και χωριά στη Γαλλία έχουν ήδη πρόσβαση σε αυτή την τρίτη γενιά δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Κάθε μήνα, η Bouygues Telecom εργάζεται επίσης για να μεγιστοποιήσει τον αριθμό των περιοχών της επικράτειας που δεν έχει πρόσβαση σε 3G. Τακτικά, η ANFR εξουσιοδοτεί έτσι τον φορέα εκμετάλλευσης να αναπτύξει νέες υποδομές για να επεκτείνει την κάλυψη του δικτύου του όλο και περισσότερο.

Bouygues Telecom: Είναι το 2g ακόμα επίκαιρο ?

Σε αντίθεση με αυτό που κάποιοι μπορεί να σκεφτούν, Το δίκτυο 2G χρησιμοποιείται πάντα από τους καταναλωτές, Και αυτό με καθημερινό τρόπο. Συγκεκριμένα, μέσω αυτού του δικτύου περάσουν οι περισσότερες τηλεφωνικές επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων και των SMS ειδικότερα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα είναι δυνατό να μιλήσουμε για ένα δίκτυο GSM.

Στην πραγματικότητα, αυτό το δίκτυο σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας σας, ακόμη και αν δεν είναι διαθέσιμα ούτε 3G ούτε 4G. Από την εμφάνιση αυτού του δικτύου, Οι χειριστές τηλεφωνίας είχαν χρόνο να το αναπτύξουν, επιτρέποντας να προβεί σε μια πιο ελκυστική πρόταση όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών.

Πώς είναι η θέση τηλεπικοινωνιών Bouygues στο δίκτυο 2G ?

 • Το 79% των κλήσεων θεωρείται πολύ καλής ποιότητας στη Γαλλία, με ποσοστό 68% στις αγροτικές περιοχές.
 • Το 95% των SMS λαμβάνεται σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα στην ηπειρωτική Γαλλία. Όσον αφορά τις αγροτικές περιοχές, αυτό το ποσοστό μειώνεται στο 89%.
 • Το 99% του πληθυσμού καλύπτεται από το δίκτυο GSM της Bouygues Telecom και μόνο 1% οφέλη από περιορισμένη κάλυψη.
 • Το 94% της επικράτειας ωφελεί το δίκτυο χειριστή 2G, το 10% των οποίων είναι περιορισμένη κάλυψη.

Βοήθεια για δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Για να διαβάσετε επίσης να καταλάβετε τα διάφορα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Ποια είναι η κάλυψη 5G του Bouygues Telecom ?

Παρόλο που εξακολουθούν να αναπτύσσονται δίκτυα 4G και 3G, η Bouygues Telecom δεν αφήνει επίσης την πέμπτη γενιά του κινητού δικτύου. Ο χειριστής έχει ήδη πραγματοποιήσει διάφορες δοκιμές για να μπορέσει Προσφέρετε 5G στους Γάλλους καταναλωτές από το 2020. Αυτή η ημερομηνία είναι πράγματι εκείνη που πρέπει να δημιουργηθούν τα πρώτα 5G πακέτα στην επικράτεια.

Η ανάπτυξη 5G στο Bouygues Telecom

Επί του παρόντος, η Bouygues Telecom πειραματίζεται με το νέο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5G.

Προς το παρόν, δεν είναι Δεν είναι δυνατόν να εκτίμηση της κάλυψης 5G του Bouygues Telecom. Είναι ωστόσο σημαντικό να διευκρινιστεί ότι ο χειριστής σκοπεύει να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές του, ιδίως με πολλούς εξουσιοδοτημένους πειραματικούς σταθμούς. Αφού παραμένει ο νούμερο ένα για αρκετούς μήνες στο θέμα, ο ανταγωνιστής της Orange έχει μόλις ξεπεράσει.

Συμβουλές από το δικό μουΛίγοΠακέτο

Όταν θέλετε να πάρετε ένα νέο πακέτο 4G, είναι απαραίτητο να ρωτήσετε εκ των προτέρων σχετικά με την κάλυψη του δικτύου του επιλεγμένου χειριστή. Γι’αυτό, Είναι δυνατόν να εξετάσουμε προσεκτικά τις ροές που προσφέρονται από κάθε χειριστή, Ειδικότερα μέσω της τοποθεσίας Monreseaumobile.com.

Για να προσφέρουμε αυτά τα δεδομένα, η ANFR έχει πραγματοποιήσει διάφορες δοκιμές χρεωστικών 2G / 3G / 4G στην ηπειρωτική Γαλλία καθώς και στο εξωτερικό. Αυτό επιτρέπει ένα σαφές και γρήγορο όραμα των διαθέσιμων δικτύων και την ποιότητά τους στην πόλη σας. Για τους εικονικούς χειριστές (MVNO), θα πρέπει να ληφθούν υπόψη τα δίκτυα που χρησιμοποιούνται για την παροχή της υπηρεσίας.

Δοκιμή ποσοστού 3G / 3G+, 4G / 4G+ και 5G: Πώς να γνωρίζετε την ποιότητα του δικτύου τηλεπικοινωνιών Bouygues ?

Η κάλυψη δικτύου Bouygues Telecom δεν είναι το μόνο σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Η ταχύτητα των ροών είναι επίσης απαραίτητη, ιδίως για τον καθορισμό της ποιότητας των δικτύων 3G, 4G ή ακόμα και 5G κινητής τηλεφωνίας. Στην πραγματικότητα, κάθε γενιά δικτύου έχει μια θεωρητική ταχύτητα που είναι σε θέση να φτάσει για να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσίας. Για να μάθετε ακριβώς τι είναι, πρέπει να κοιτάξετε λίγο πιο κοντά στην κάλυψη του δικτύου του χειριστή καθώς και στην ποιότητά του.

Κατανόηση της έννοιας της θεωρητικής ροής για τα κινητά δίκτυα

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι χειριστές της τηλεφωνίας εκφράζονται κυρίως στη θεωρητική ροή. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να φτάσει το δίκτυο, Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα στην πράξη, το αντίθετο. Η έννοια της θεωρητικής ροής δεν ισχύει μόνο για 3G ή 4G, είναι επίσης για δίκτυα Διαδικτύου όπως ADSL ή ακόμα και οπτικές ίνες. Αν έπρεπε να συνοψίσουμε, θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτό είναι Η ταχύτητα σύνδεσης που δεν μπορεί να υπερβεί το ενδιαφερόμενο δίκτυο.

Οι θεωρητικές ροές είναι πιθανές ανάλογα με τα διάφορα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας:

 • 3G: Το απλό 3G σας επιτρέπει να φτάσετε σε μέγιστη ταχύτητα 1,9 MB/S, που μπορεί να φαίνεται πολύ αργή για πολλούς καταναλωτές. Ωστόσο, αυτό είναι ήδη καλό στις περιοχές της Γαλλίας που δεν καλύπτονται ακόμη από το 4G.
 • 3G+: Το 3G+ υπόσχεται μια ελαφρώς μεγαλύτερη ταχύτητα σύνδεσης που μπορεί να πάει, θεωρητικά, έως 14,4 MB/s. Αυτό επέτρεψε σημαντικά στους φορείς εκμετάλλευσης να προσφέρουν μια εναλλακτική λύση στους καταναλωτές, ενώ περιμένουν την άφιξη του 4G.
 • 4G: Με την ανάπτυξη του 4G, οι καταναλωτές ήταν σε θέση να επωφεληθούν από μια βέλτιστη ταχύτητα σύνδεσης, απευθείας στο smartphone τους. Στην πραγματικότητα, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από μια θεωρητική ροή που μπορεί να πάει έως 100 mb/s, είναι πολύ περισσότερο από αυτό που προσφέρεται από το δίκτυο ADSL.
 • 4G +: Μετά από 4G, ήταν 4g+ που έχει επιβάλει στην καθημερινή ζωή των καταναλωτών με ροές που μπορεί μερικές φορές να φτάσουν στο 300 MB/s.

Bouygues Telecom στο δρόμο προς 5g

Όπως και άλλοι χειριστές τηλεφωνίας, η Bouygues Telecom εργάζεται ενεργά στην ανάπτυξη της πέμπτης γενιάς του κινητού δικτύου. Το 5G θα επιτρέψει κυρίως στις θεωρητικές ροές πολύ υψηλότερες από ό, τι προσφέρεται σήμερα. Σε αυτή την περίπτωση, μιλάμε σε GB/S, και όχι πλέον στο MB/S. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το 5G θα μπορούσε, σε ορισμένες περιπτώσεις, να φτάσει σε ροές περίπου 20 GB/S. Για σύγκριση, αυτό είναι πολύ υψηλότερο από αυτό που προσφέρει επί του παρόντος οπτικές ίνες.

4G/4G+: Ποιες είναι οι ροές που παρουσιάζονται από την Bouygues Telecom ?

Προκειμένου να καθοριστεί με ακρίβεια η ποιότητα του δικτύου Bouygues Telecom Mobile, είναι επομένως απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι προτεινόμενες ροές. 4G που χρησιμοποιείται συχνότερα, είναι προτιμότερο να κοιτάξουμε λεπτομερέστερα σε αυτό το σημείο. Για να το κάνετε αυτό, ιστοσελίδες όπως το Monreseaumobile.en προσφορά Γνωρίστε τις ροές 4G/4G+ Σε διαφορετικές περιοχές της Γαλλίας.

Διεξήχθησαν σχέδια δοκιμών σε διάφορα μέρη της Γαλλίας. Για τα πιο ακριβή αποτελέσματα, είναι απαραίτητο Λάβετε υπόψη τέσσερις ξεχωριστές ζώνες : αγροτικές περιοχές, ενδιάμεσες ζώνες, πυκνές περιοχές ή ακόμα και τουριστικές περιοχές.

Ποιες είναι οι ροές τηλεπικοινωνιών 4G Bouygues που παρατηρήθηκαν στις διάφορες περιοχές της Γαλλίας ?

 • Σε αγροτικές περιοχές: Η Bouygues Telecom προσφέρει κατά μέσο όρο 28 MB/s για λήψη και 7 MB/s στην αποστολή μέσω του δικτύου 4G του.
 • Στην ενδιάμεση ζώνη: Η μέση ροή που σημειώνεται για το Bouygues Telecom είναι 44 MB/s για λήψη και 11 MB/s στην αποστολή.
 • Σε πυκνή ζώνη: Η αναφορά δοκιμών ροής 64 MB/s για λήψη και 12 MB/s στην αποστολή.
 • Στην τουριστική ζώνη: Οι ταχύτητες σύνδεσης 4G των Bouygues Telecom είναι κατά μέσο όρο 34 MB/s για λήψη και 8 MB/s στην αποστολή.

Speedtest 4g

Διαβάστε επίσης όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις χρεωστικές δοκιμές

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Bouygues και B & You Mobile Network: Ροές και έκταση σε 2g, 3g, 4g και 5g

Bouygues Telecom B & You Network Cover

Το Bouygues Telecom είναι από τους ηγέτες της αγοράς κινητής τηλεφωνίας. Πρόκειται για ένα MNO, χειριστή δικτύου κινητής τηλεφωνίας, που σημαίνει ότι διαθέτει τις δικές του κεραίες δικτύου. Ως εκ τούτου, ο φορέας εκμετάλλευσης και η θυγατρική του χωρίς B & προσφέρετε κάλυψη δικτύου που επεκτείνεται σε όλη τη γαλλική επικράτεια.

Εδώ είναι οι βασικές πληροφορίες σχετικά με το Bouygues και το B & You Mobile Network για να θυμάστε:

 • 6.900 κεραίες 5G 2,1 GHz.
 • Ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G που καλύπτει το 99% του γαλλικού πληθυσμού.
 • Κάλυψη 93% της γαλλικής επικράτειας.
 • Bouygues Telecom και B & You Mobile Network Card
 • Μεγέθυνση στο δίκτυο 5G του Bouygues Telecom: Ανάπτυξη και αριθμός κεραιών 5G
 • Καλύψτε και ποιότητα του δικτύου 4G του Bouygues Telecom και B & You
 • Bouygues Telecom’s 3G: Ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως
 • Η έκταση του κινητού δικτύου κινητής τηλεφωνίας 2G Bouygues Telecom και B & You (Voice and SMS))
 • Ποια είναι η ροή των τηλεπικοινωνιών Bouygues και B & You Mobile Network ?

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 10/25/2022

Η αλλαγή του φορέα κινητής τηλεφωνίας έχει γίνει συνηθισμένη για πολλούς χρήστες, αλλά παραμένει απαραίτητη να ελέγξετε διαφορετικές παραμέτρους για να κάνετε την επιλογή σας. Μεταξύ αυτών των παραμέτρων είναι ιδιαίτερα η κάλυψη του δικτύου που προσφέρεται. Με τον έλεγχο αυτού του σημείου, ο καταναλωτής φροντίζει να απολαύσετε ένα γρήγορο και αποτελεσματικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα 4G/5G Bouygues Telecom και B & You.

Bouygues B & You Mobile Network Coverage

Το Bouygues Telecom Mobile Network και η θυγατρική της χωρίς B & είστε το 99% του γαλλικού πληθυσμού.

Bouygues Telecom και B & You Mobile Network Card

Για Ελέγξτε την ποιότητα του δικτύου 4G και 5G κινητής τηλεφωνίας Bouygues Telecom και B & You, Είναι δυνατόν να αναφέρεται στην παρακάτω κάρτα. Αυτή η κάρτα προτείνεται από το ARCEP (ρυθμιστική αρχή για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες). Αυτός είναι ένας ισχυρός παίκτης στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, ο οποίος επομένως παρέχει αξιόπιστες, επαληθευμένες και τακτικά ενημερωμένες πληροφορίες.

Οι τηλεφωνικοί φορείς προσφέρουν επίσης τις κάρτες δικτύου κινητής τηλεφωνίας τους. Έτσι, είναι επίσης δυνατό να στραφούν απευθείας στους ιστότοπους των χειριστών. Στα γεγονότα, Bouygues Telecom και B & You προσφέρετε κάρτες από το δίκτυο 4G και 5G τους. Οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν στη συνέχεια να βρουν διαφορετικές πληροφορίες σχετικά με τη δύναμη του προσφερόμενου δικτύου για κινητά.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πολλών φίλτρων, για να εμφανίζουν ορισμένες πτυχές του Bouygues και B & You Mobile Network Coverage ::

 • 5G 3.5 GHz;
 • 5G 2.1 GHz;
 • 4G/4G+;
 • 3G/3G+.

Τελικά είναι αρκετό για να παίξετε με τα φίλτρα που προσφέρονται από την Arcep και τους φορείς εκμετάλλευσης για να μάθετε το Χρεώσεις και κάλυψη του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G και 5G στο Bouygues Telecom et B & You.

Bouygues και B & προσφέρετε την ίδια κάλυψη δικτύου ?

Η B & You είναι η θυγατρική χωρίς υποχρέωση του ιστορικού φορέα Bouygues Telecom. Ως εκ τούτου, παίρνει τα υποκαταστήματα δικτύου της μητρικής της εταιρείας και έτσι προσφέρει την ίδια κάλυψη δικτύου με την Bouygues Telecom. Έτσι, οι συνδρομητές B & You εκμεταλλεύονται το ίδιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με τους συνδρομητές Bouygues. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο χειριστών έγκειται μόνο στη διαχείριση των υπηρεσιών. Πράγματι, η B & You είναι θυγατρική που προσφέρει κινητά σχέδια χωρίς δέσμευση σε χαμηλότερες τιμές.

Μεγέθυνση στο δίκτυο 5G του Bouygues Telecom: Ανάπτυξη και αριθμός κεραιών 5G

Το Bouygues Telecom είναι ένα MNO. Με άλλα λόγια, αυτός ο ιστορικός τηλεφωνητής έχει τα δικά του υποκαταστήματα δικτύου. Αυτό του επιτρέπει, κατ ‘αρχήν, να προσφέρει ένα ισχυρό δίκτυο στους συνδρομητές του. Τι είναι πραγματικά ? Τι πρέπει να είναι γνωστό για το δίκτυο 5G των Bouygues Telecom και B & You ?

Όλοι οι ιστορικοί τηλεφωνητές έχουν επενδύσει σε υποκαταστήματα δικτύου 5G. Στην πραγματικότητα, ήταν σημαντικό για αυτούς τους ηθοποιούς να προσφέρουν ένα δίκτυο 5G στους συνδρομητές τους. Ωστόσο, η Bouygues Telecom δεν είναι ο χειριστής που έχει επενδύσει περισσότερο στην ανάπτυξη της πέμπτης γενιάς του κινητού δικτύου. Πράγματι, εδώ είναι Ο αριθμός των κινητών κεραιών του Bouygues από το Bouygues στο Bouygues το 2022 ::

 • 3,159 5G 3,5 GHz κεραίες
 • 6.900 κεραίες 5G 2,1 GHz.

Το κινητό δίκτυο Bouygues Telecom εξακολουθεί να αναπτύσσεται, αλλά Ο χειριστής προσφέρει αυτήν την τεχνολογία σε περίπου 12.000 δήμους στη Γαλλία. Για να επωφεληθείτε από τις υψηλές ταχύτητες σύνδεσης του 5G, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα πακέτο τηλεπικοινωνιών 5G Bouygues και να έχετε ένα συμβατό smartphone.

Το πακέτο τηλεφώνου Bouygues Telecom

Διαβάστε επίσης Bouygues Telecom Mobile Packages: Περιγραφή προσφορών και τιμών

Καλύψτε και ποιότητα του δικτύου 4G του Bouygues Telecom και B & You

Το δίκτυο 4G είναι σήμερα το πρώτο κινητό δίκτυο που χρησιμοποιείται από τους ιδιοκτήτες smartphone. Δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε 5G και, σε κάθε περίπτωση, αυτή η τεχνολογία εξακολουθεί να αναπτύσσεται. Στην πραγματικότητα, το 4G είναι το πιο εκτεταμένο δίκτυο για τη σύνδεση με το κινητό Διαδίκτυο από οπουδήποτε στη Γαλλία. Bouygues Telecom και B & έχετε ένα από τα καλύτερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G τομέας. Καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την επικράτεια και τον πληθυσμό.

Bouygues Telecom’s 4G Δίκτυο καλύμματα ::

 • +99% του γαλλικού πληθυσμού
 • 93% της γαλλικής επικράτειας.

Όσον αφορά την ποιότητα του τηλεπικοινωνιακού δικτύου 4G του Bouygues, τα δεδομένα που παρέχονται από την ARCEP υποδεικνύουν ότι Το 94% των ιστοσελίδων είναι υπεύθυνο σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα και ότι το 89% των παρακολούθησης βίντεο είναι σε τέλεια ποιότητα για 2 λεπτά. Με άλλα λόγια, το δίκτυο 4G Mobile του Bouygues Telecom είναι πολύ καλό, καθώς σας επιτρέπει να σερφάρετε στο Διαδίκτυο και να παρακολουθείτε βίντεο χωρίς καθυστέρηση καθυστέρησης.

Bouygues Telecom: τρίτο καλύτερο κινητό δίκτυο στη Γαλλία

Σύμφωνα με μια έρευνα NPERF που χρονολογείται από το 2021, η Bouygues Telecom διορίζεται το τρίτο καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία. Ο χειριστής χάνει ένα μέρος και είναι συγκλονισμένος από τον ελεύθερο. Οι παραστάσεις που προσφέρονται από την Bouygues Telecom είναι ωστόσο πολύ κοντά σε αυτές των δωρεάν.

Bouygues Telecom’s 3G: Ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως

Ακόμη και με την ανάπτυξη 5G και την έκταση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G, Το 3G εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως από χρήστες smartphone. Η τρίτη γενιά του κινητού δικτύου επιτρέπει ειδικότερα να αναλάβει όταν το δίκτυο 4G αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα ή ότι είναι απρόσιτο. Επιπλέον, εξακολουθούν να υπάρχουν δήμοι στους οποίους δεν έχει εγκατασταθεί η κεραία 4G. Στην πραγματικότητα, οι χειριστές κινητής τηλεφωνίας πρέπει να προσφέρουν ένα ποιοτικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 3G. Είναι αυτή η περίπτωση των Bouygues Telecom και B & You ?

Εδώ είναι τι να θυμάστε για το 3G Bouygues και το B & You Mobile Network:

 • Το δίκτυο 3G Bouygues καλύπτει + 99% του γαλλικού πληθυσμού
 • Το 3G εκτείνεται πάνω από το 95% της γαλλικής επικράτειας.

Η κάλυψη του δικτύου 3G των Bouygues Telecom και B & You είναι επομένως βέλτιστη. Εάν οι ταχύτητες 3G είναι χαμηλότερες από αυτές του 4G, αυτό το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας παραμένει μια καλή εναλλακτική λύση εάν το 4G δεν είναι προσβάσιμο. Ωστόσο, με την ανάπτυξη 5G και η έκταση των σχεδίων απόσυρσης 4G, 3G και 2G συζητούνται στη Γαλλία. Για παράδειγμα, η Orange παρέχει το τέλος του 3G μέχρι το 2030.

Πακέτο τηλεφώνου B & You

Διαβάστε επίσης Mobile B & You: Τι προσφέρει χωρίς υποχρέωση να επιλέξετε ?

Η έκταση του κινητού δικτύου κινητής τηλεφωνίας 2G Bouygues Telecom και B & You (Voice and SMS))

Εάν τα 5G, 4G και 3G είναι γνωστά, το δίκτυο 2G είναι μικρότερο. Το τελευταίο είναι πράγματι λιγότερο επισημασμένο από εμπορική άποψη, και όμως επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων και την αποστολή SMS και MMS. Η δεύτερη γενιά του κινητού δικτύου είναι επομένως απαραίτητη. Ποια είναι η έκταση των 2G Bouygues Telecom και B & You Mobile Network ?

Στη Γαλλία, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 2G των Bouygues Telecom και B & You καλύπτει:

 • 94% της επικράτειας
 • 99% του πληθυσμού.

Ο πίνακας που παρουσιάζεται παρακάτω επιστρέφει λεπτομερώς στην ποιότητα του Bouygues Telecom και B & You Mobile Network 2G, Ανάλογα με τον τύπο της περιοχής. Από τη μία πλευρά, τα ποσοστά αντιπροσωπεύουν το ποσοστό κλήσης που διατηρείται για 2 λεπτά χωρίς διαταραχή και, αφετέρου, το ποσοστό SMS που λαμβάνεται σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.

Bouygues και B & You Voice Network
Τύπος ζώνης Φωνή (κλήσεις) Γραπτό μήνυμα
Αγροτικός 81% 86%
Ενδιάμεσος 96% 97%
Αστικός 97% 98%
Τουρίστας 93% 94%

Προς το τέλος των 3G και 2G ?

Αντιμέτωποι με νέες τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας, πολλοί χρήστες θέτουν ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον των 3G και 2G. Στη Γαλλία, μόνο ένας χειριστής ανακοίνωσε το τέλος αυτών των δύο κινητών δικτύων. Αυτό είναι πορτοκαλί, το οποίο προβλέπει αυτή τη στάση μέχρι το 2030. Επιπλέον, στις Ηνωμένες Πολιτείες, η διαδικασία είναι πολύ ταχύτερη από το τέλος του 3G ανακοινώνεται εκεί για το τέλος του 2022.

Ποια είναι η ροή των τηλεπικοινωνιών Bouygues και B & You Mobile Network ?

Στη Γαλλία υπάρχουν αρκετές ζώνες κινητής τηλεφωνίας. Είναι συνηθισμένο να χωρίσουμε τη Γαλλία σε τρεις τύπους περιοχών, οι οποίοι υποθέτουν διαφορετική ταχύτητα: αγροτικές περιοχές, αστικές περιοχές και λευκές περιοχές. Σημειώστε ότι οι τελευταίες καθορίζουν περιοχές που δεν εξυπηρετούνται από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή διαδικτύου.

Εδώ είναι Bouygues Telecom και B & You, Ανάλογα με τον τύπο της περιοχής:

Οι ταχύτητες προσβάσιμες στο δίκτυο Bouygues Telecom και B & You
Τύπος ζώνης Προς τα κάτω ταχύτητα Προσβεβλημένο ποσό
Αγροτικός 30 MB/S 7 MB/S
Ενδιάμεσος 51 MB/S 14 MB/S
Αστικός 83 MB/S 21 MB/S
Τουρίστας 63 MB/S 15 MB/S

Η ποιότητα του κινητού δικτύου των Bouygues Telecom και B & You είναι γενικά καλή, ανεξάρτητα από τη θέση του συνδρομητή. Είτε διαθέτει ένα κινητό σχέδιο Bouygues Telecom είτε ένα πακέτο B & You Non -Binding Package, Ο χρήστης έχει σύνδεση με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με καλές ροές, Ακόμα κι αν δεν είναι οι καλύτεροι στην αγορά.

Λευκή Ζώνη στη Γαλλία

Για να διαβάσετε επίσης τις λευκές περιοχές στη Γαλλία: Κάρτα κάλυψης και εναλλακτικές λύσεις

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Είμαστε δώδεκα υπάλληλοι. Οι σύνδεσμοι που παρακολουθούνται στο περιεχόμενό μας μπορούν να παρέχουν εισόδημα σε όλα τα.Fr. Αυτό δεν σας κοστίζει περισσότερο, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ποιοτικό περιεχόμενο και να αναπτύξετε νέα έργα. Ορισμένα περιεχόμενα χρηματοδοτούνται και αναγνωρίζονται ως τέτοια. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία, είναι εδώ.