Πορτοκαλί προστατευμένο σπίτι: Ποια είναι η προσφορά απομακρυσμένης παρακολούθησης?, 24/7 απομακρυσμένη παρακολούθηση: Ασφαλίστε το σπίτι σας – προστατευμένο σπίτι

Προστατευμένο σπίτι πορτοκαλί

Contents

Το υλικό επαληθεύεται καθημερινά με απομακρυσμένες δοκιμές. Εάν ο εξοπλισμός πρέπει να αντικατασταθεί, ένας εγκαταστάτης θα το φροντίσει δωρεάν (για ανιχνευτές καπνού, κονκάρδες ή τηλεχειριστήριο: Αποστολή στο σπίτι σας και αντικατάσταση από τη φροντίδα σας).

Πορτοκαλί προστατευμένο σπίτι: Δοκιμή της συνδεδεμένης υπηρεσίας απομακρυσμένης παρακολούθησης

Το Orange προσφέρει μια απομακρυσμένη προσφορά παρακολούθησης από € 24,99 το μήνα. Ανακαλύψτε τοΠροσφορά προστατευμένου σπιτιού πορτοκαλιού Με περισσότερες λεπτομέρειες … είναι καινούργιο, μόλις κυκλοφόρησε, είναι η ολοκαίνουργια υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης για τη διαμονή σας σε πολύ ελκυστική τιμή. Η προσφορά πορτοκαλιού περιλαμβάνει εξοπλισμό, εγκατάσταση, παρακολούθηση βίντεο 24/7 και εφαρμογή για κινητά. Μάθετε πώς η υπηρεσία είναι διαφορετική από ό, τι προσφέρουν οι παραδοσιακοί ηθοποιοί:

Προσφορές απομακρυσμένης παρακολούθησης πορτοκαλιού
Κατοικία Διαμέρισμα Σπίτι
Τιμή 24,99 €/μήνα για 12 μήνες και μετά € 29,99/μήνα 34,99 €/μήνα για 12 μήνες και μετά € 39,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες 12 μήνες

Παρουσίαση του παρεχόμενου εξοπλισμού

Ένας επαγγελματίας πηγαίνει στο σπίτι σας και εκτελεί μια πλήρη διάγνωση της προστασίας για να δώσετε στο σπίτι σας. Έτσι υπολογίζει τον αριθμό των ανιχνευτών που είναι απαραίτητοι ανάλογα με τον αριθμό των θυρών και των παραθύρων, αλλά και τον αριθμό των ανιχνευτών καπνού που θα εγκατασταθούν και ο αριθμός των κονκάρδων που θα παρέχονται σύμφωνα με τη σύνθεση του σπιτιού κλπ. είναι Δωρεάν και περιλαμβάνεται στη μηνιαία τιμή συνδρομής.

Περιλαμβάνεται επίσης η ενοικίαση και η συντήρηση του εξοπλισμού. Επιπλέον, οι κατάλληλες δοκιμές λειτουργίας πραγματοποιούνται καθημερινά από απόσταση και επισκευαστής Εκτρέφει το σπίτι σας δωρεάν μέσα σε 24 ώρες Εάν είναι απαραίτητο για την επισκευή ή την αντικατάσταση ελαττωματικού εξοπλισμού. Τι είναι γαλήνιο για την προστασία του σπιτιού σας.

Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει:

 • Μια κάμερα νυχτερινής όρασης,
 • Δύο ανιχνευτές ανοίγματος (παράθυρο ή πόρτα),
 • ανιχνευτής κίνησης,
 • μια γοργόνα,
 • δύο κονκάρδες,
 • Ανιχνευτής καπνού.

24 -Εξαιρετική παρακολούθηση διαμονής

Παρακολούθηση-ξανά-Ημέρα-και Νόιτ

Σε περίπτωση ανίχνευσης εισβολής από την κάμερα ή έναν αισθητήρα ανοίγματος, η σειρήνα ενεργοποιείται αμέσως, ένας εμπειρογνώμονας πορτοκαλιού ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να ενεργοποιήσει την κίνηση της αστυνομίας ή ενός πράκτορα ασφαλείας αμέσως, εάν είναι απαραίτητο. Οι κινήσεις των παραγόντων περιλαμβάνονται στην τιμή συνδρομής: Δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις στο τιμολόγιο στο τέλος του μήνα :).

Σε περίπτωση αποτελεσματικής εισβολής, η εξασφάλιση της διαμονής σας από έναν πράκτορα υποστηρίζεται, έως ότου οι επισκευές της πόρτας ή του κατεστραμμένου παραθύρου είναι αποτελεσματικές.

Μια εφαρμογή για κινητά που πρέπει να ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο και να ελέγξετε το σπίτι σας εξ αποστάσεως

Πορτοκαλί προστατευμένο σπίτι, Είναι επίσης η παροχή μιας εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας που σας επιτρέπει:

 • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τον απομακρυσμένο συναγερμό σας
 • Για να βρείτε την ιστορία των καταχωρήσεων και των εξόδων του σπιτιού σας
 • Απομακρυσμένες από τις εικόνες που τραβήχτηκαν από τον ανιχνευτή κίνησης σε περίπτωση εισβολής.
 • Να προειδοποιηθεί σε περίπτωση διακοπής ρεύματος που μπορεί να προκαλέσει ελάττωμα στην προστασία της διαμονής σας.

Οι προστατευμένες τιμές προσφοράς σπίτι της Orange της Orange

Μια τιμή που παραμένει πλήρως σταθερή και προσαρμοσμένη στη διαμόρφωση του σπιτιού σας, από την οποία εδώ είναι η λεπτομέρεια:

 • 34,99 € το μήνα Για σπίτι ή διαμέρισμα στο ισόγειο.
 • 24,99 € το μήνα Για ένα διαμέρισμα που βρίσκεται επάνω .

Υπηρεσία συναγερμού πορτοκαλιού

Πώς να εγγραφείτε στην προσφορά συναγερμού πορτοκαλιού ?

Εγγραφείτε σε ένα πορτοκαλί συναγερμό
Βήμα 1 Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Orange
2ο βήμα Επιλέξτε τον τύπο του σπιτιού σας και κάντε κλικ στο “Συνεχίστε να εγγραφείτε”
Βήμα 3 Εισαγάγετε τις πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας για να λάβετε ένα απόσπασμα και δείτε τις εγγυήσεις απομακρυσμένης παρακολούθησης πορτοκαλιού στις οποίες μπορείτε να διεκδικήσετε.
Βήμα 4 Ένας σύμβουλος διορθώνει ένα τηλέφωνο, φυσικό ή online ραντεβού για να ολοκληρώσει τη συνδρομή σας και να σας συνοδεύει όσο το δυνατόν καλύτερα σχετικά με την προστασία της ιδιοκτησίας σας.

Προαιρετικοί ανιχνευτές με το πορτοκαλί συναγερμό

Προαιρετικοί ανιχνευτές
Υλικό Τιμή
Εξωτερική σειρήνα 5 €/μήνα
Ανιχνευτής καπνού 2,50 €/μήνα
Τηλεχειριστήριο: Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε το πορτοκαλί συναγερμό 1,50 €/μήνα
Εσωτερική κάμερα 3 €/μήνα

Είναι καλύτερο να επιλέξετε μια κλασική υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης ή αυτή του Orange ?

Η ερώτηση είναι νόμιμη: η συνδεδεμένη υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης ” Πορτοκαλί προστατευμένο σπίτι “Είναι τόσο αποτελεσματικό όσο ένα συμβατικό σύστημα συναγερμού. Όταν έρθει η ώρα να επιλέξει το σύστημα συναγερμού του, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος στην αγορά και τα συστήματα απομακρυσμένης παρακολούθησης πλημμυρίζουν τα ράφια των εξειδικευμένων καταστημάτων. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μάρκες και προσφορές, προσβάσιμες σε όλους τους προϋπολογισμούς.

Μερικοί κατασκευαστές προσφέρουν συστήματα συναγερμού πορτοκαλιού για διαμέρισμα ή σπίτι, συνδεδεμένα και στην τεχνολογία αιχμής. Λοιπόν, ποιος επιλέγει ? Δεν είναι ο πορτοκαλί ένας ηθοποιός πολύ πρόσφατος για να τον εμπιστευτεί και να του δώσει τα κλειδιά για τη διαμονή σας.

Πολύ ειλικρινά, εξαρτάται από το επίπεδο εμπιστοσύνης που τοποθετείτε στον ιστορικό χειριστή. Το πορτοκαλί είναι πάνω απ ‘όλα ένας φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας και ένας πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο, φυσικά. Αλλά είναι επίσης ένα μέγεθος στον τομέα του Ασφάλεια πληροφορικής, Και κανονικά το σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης από πορτοκαλί προστατευμένο σπίτι πρέπει να είναι αξιόπιστο και ασφαλές.

Έτσι, για να καταλήξουμε σε αυτή την καινοτομία των Orange έναντι κλασικών συστημάτων συναγερμού, θα έλεγα ότι το προστατευμένο σπίτι του πορτοκαλιού απευθύνεται πάνω απ ‘όλα Ένα πιο ακροατήριο technophile. Οι πολλές επιλογές που επιτρέπονται από την εφαρμογή για κινητά θα ξεκινήσουν σίγουρα περισσότερους από έναν χρήστες, όταν θα δώσουν μεγάλη ικανοποίηση στους περισσότερους geeks μεταξύ σας.

Άλλες συνδεδεμένες υπηρεσίες συναγερμού (χειριστές και παραδοσιακοί παίκτες)

Συνοψίζοντας, εδώ είναι οι διάφορες υπηρεσίες προστασίας κατοικιών που διατίθενται από παραδοσιακούς φορείς συναγερμού και παίκτες:

 • Συναγερμός για διαμέρισμα σπιτιού ή πορτοκαλιού
 • Συναγερμοί για το σπίτι ή το διαμέρισμα SFR
 • Ο συναγερμός για ένα διαμέρισμα MyCutum (είναι επίσης ένας συνδεδεμένος συναγερμός).
 • Συναγερμοί για το σπίτι ή το διαμέρισμα Securitas Direct

Και μην ξεχνάτε, για να λειτουργήσει η υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης, παίρνει μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν δεν έχετε ακόμη εξοπλιστεί, συγκρίνετε όλα τα promo box internet που είναι επί του παρόντος στο mezabo !

Τα λέμε σύντομα για νέα νέα !

Προστατευμένο σπίτι πορτοκαλί

Φωτογραφία σε πραγματικό χρόνο για να ελέγξετε τη φύση της ειδοποίησης, ημέρα και νύχτα. Έγχρωμες εικόνες που μεταδίδονται στην εφαρμογή και στο κέντρο απομακρυσμένης παρακολούθησης για μια απάντηση προσαρμοσμένη στην κατάσταση.

Διαστάσεις:

121 x 64 x 55 mm

Αυτονομία των μπαταριών:

Μετακίνηση ανιχνευτή με πρόσθετες φωτογραφίες: € 4/μήνα

Ανιχνευτής κίνησης υπερύθρων (x2) (x2)

Προστατεύει τα μέρη της διαμονής σας και ενεργοποιεί τον συναγερμό μόλις εντοπιστεί εισβολή, ακόμη και στο σκοτάδι. Δεν ανιχνεύει ζώα κάτω από 25 κιλά, για να αποφευχθεί ψευδείς ειδοποιήσεις.

Διαστάσεις:

112 x 60 x 40 mm

Αυτονομία των μπαταριών:

Πρόσθετος ανιχνευτής κίνησης υπέρυθρων: € 2,50/μήνα

Ελέγχου πληκτρολογίου με ενσωματωμένη γοργόνα (x1)

Το πληκτρολόγιο ελέγχου σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το σύστημά σας χάρη σε έναν κωδικό ή ένα σήμα. Σας επιτρέπει να στείλετε τις σιωπηλές ειδοποιήσεις SOS στο κέντρο Dessurth σε περίπτωση επίθεσης και ιατρικών ειδοποιήσεων σε περίπτωση δυσφορίας.

Διαστάσεις:

152 x 87 x 28 mm

Αυτονομία των μπαταριών:

Σταθμός παραγωγής ενέργειας συναγερμού (x1)

Ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής είναι η καρδιά του συστήματος προστασίας σας και διαχειρίζεται όλους τους ανιχνευτές σας. Δίνει την ειδοποίηση στο απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης σε περίπτωση εισβολής στο σπίτι σας.

Διαστάσεις:

234 x 166 x 32 mm

Αυτονομία διάσωσης:

Κονκάρδες (x4)

Το σήμα σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό περνώντας μπροστά από το πληκτρολόγιο ελέγχου χωρίς να χρειάζεται να συνθέσετε τον κωδικό.

Διαστάσεις:

Πρόσθετα κονκάρδες: € 1/μήνα

Ανιχνευτής σοκ και ανοίγματος (x3) (x3)

Σκανδάλη συναγερμού και γρήγορη ειδοποίηση στο κέντρο απομακρυσμένης παρακολούθησης και στην εφαρμογή. Αναλύει σοκ ενώ αγνοεί ουσιαστικές δονήσεις.

Διαστάσεις:

102 x 22 x 23 mm

Αυτονομία των μπαταριών:

Πρόσθετο ανιχνευτή σοκ και ανοίγματος: € 3/μήνα

Ανιχνευτής κίνησης με λήψη φωτογραφιών (x1)

Φωτογραφία σε πραγματικό χρόνο για να ελέγξετε τη φύση της ειδοποίησης, ημέρα και νύχτα. Έγχρωμες εικόνες που μεταδίδονται στην εφαρμογή και στο κέντρο απομακρυσμένης παρακολούθησης για μια απάντηση προσαρμοσμένη στην κατάσταση.

Διαστάσεις:

121 x 64 x 55 mm

Αυτονομία των μπαταριών:

Μετακίνηση ανιχνευτή με πρόσθετες φωτογραφίες: € 4/μήνα

Ανιχνευτής κίνησης υπερύθρων (x2) (x2)

Προστατεύει τα μέρη της διαμονής σας και ενεργοποιεί τον συναγερμό μόλις εντοπιστεί εισβολή, ακόμη και στο σκοτάδι. Δεν ανιχνεύει ζώα κάτω από 25 κιλά, για να αποφευχθεί ψευδείς ειδοποιήσεις.

Διαστάσεις:

112 x 60 x 40 mm

Αυτονομία των μπαταριών:

Πρόσθετος ανιχνευτής κίνησης υπέρυθρων: € 2,50/μήνα

Ελέγχου πληκτρολογίου με ενσωματωμένη γοργόνα (x1)

Το πληκτρολόγιο ελέγχου σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το σύστημά σας χάρη σε έναν κωδικό ή ένα σήμα. Σας επιτρέπει να στείλετε τις σιωπηλές ειδοποιήσεις SOS στο κέντρο Dessurth σε περίπτωση επίθεσης και ιατρικών ειδοποιήσεων σε περίπτωση δυσφορίας.

Διαστάσεις:

152 x 87 x 28 mm

Αυτονομία των μπαταριών:

Σταθμός παραγωγής ενέργειας συναγερμού (x1)

Ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής είναι η καρδιά του συστήματος προστασίας σας και διαχειρίζεται όλους τους ανιχνευτές σας. Δίνει την ειδοποίηση στο απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης σε περίπτωση εισβολής στο σπίτι σας.

Διαστάσεις:

234 x 166 x 32 mm

Αυτονομία διάσωσης:

Κονκάρδες (x4)

Το σήμα σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό περνώντας μπροστά από το πληκτρολόγιο ελέγχου χωρίς να χρειάζεται να συνθέσετε τον κωδικό.

Διαστάσεις:

Πρόσθετα κονκάρδες: € 1/μήνα

Ανιχνευτής σοκ και ανοίγματος (x3) (x3)

Σκανδάλη συναγερμού και γρήγορη ειδοποίηση στο κέντρο απομακρυσμένης παρακολούθησης και στην εφαρμογή. Αναλύει σοκ ενώ αγνοεί ουσιαστικές δονήσεις.

Διαστάσεις:

102 x 22 x 23 mm

Αυτονομία των μπαταριών:

Πρόσθετο ανιχνευτή σοκ και ανοίγματος: € 3/μήνα

Άλλοι εξοπλισμός προαιρετικά μόνο

Ανιχνευτής καπνού

Προαιρετικός εξοπλισμός

Οπτικός ανίχνευση φωτοηλεκτρικού ανιχνευτή. Αποτρέπει τον κίνδυνο πυρκαγιάς και προστατεύει τη διαμονή σας. Εάν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, στέλνει αμέσως μια ειδοποίηση στην εφαρμογή για κινητά, στο απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης και στο SMS.

Διαστάσεις:

Μπαταρία:

Συγκολλημένη με αυτονομία 10 ετών

Μακρινός

Προαιρετικός εξοπλισμός

Μικρό και ελαφρύ, το τηλεχειριστήριο καθιστά δυνατή την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του συναγερμού, για να το διαμορφώσετε συνολικά ή στο σπίτι και να στείλετε μια σιωπηλή ειδοποίηση SOS. Όλα από απόσταση και ακόμη και από έξω.

Διαστάσεις:

Αυτονομία των μπαταριών:

Εξωτερική σειρήνα

Προαιρετικός εξοπλισμός

Εξωτερική σειρήνα συναγερμού, ασύρματη, με φωτεινό φλας. Σύγχρονος σχεδιασμός, Ultra-Flat, με έλεγχο ήχου από την εφαρμογή. Διορθώθηκε έξω από το κατάλυμα.

Διαστάσεις:

310 x 205 x 75 mm

Μπαταρία:

Ενταση ήχου:

Ελεύθερος

Εσωτερική κάμερα

0 € το μήνα αντί για € 5 το μήνα

Προσφέρεται αντί για € 5/μήνα

Προαιρετικός εξοπλισμός

Με την εσωτερική κάμερα με διακριτικό σχεδιασμό, ενισχύετε την ασφάλεια του σπιτιού σας ενώ σέβεται το απόρρητό σας.

Ανάλυση HD
Νυχτερινή όραση
Μάθε περισσότερα

Διαστάσεις:

142 x 72 x 72 mm

Αυτονομία:

Απαιτεί σύνδεση WiFi

Προσομοίωση παρουσίας (συνδεδεμένη υποδοχή)

Προαιρετικός εξοπλισμός

Χάρη στις συνδεδεμένες λαβές, οι λάμπες σας ανάβουν και βγαίνουν αυτόματα ή εξατομικευμένα για να προσομοιώσουν την παρουσία σας και έτσι να μειώσουν τον κίνδυνο εισβολής.

Διαστάσεις:

73 x 69 x 73,3 mm

Αυτονομία:

Αυτονομία: στον τομέα

Απαιτεί σύνδεση WiFi

Ανιχνευτής καπνού

Προαιρετικός εξοπλισμός

Οπτικός ανίχνευση φωτοηλεκτρικού ανιχνευτή. Αποτρέπει τον κίνδυνο πυρκαγιάς και προστατεύει τη διαμονή σας. Εάν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, στέλνει αμέσως μια ειδοποίηση στην εφαρμογή για κινητά, στο απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης και στο SMS.

Διαστάσεις:

Μπαταρία:

Συγκολλημένη με αυτονομία 10 ετών

Μακρινός

Προαιρετικός εξοπλισμός

Μικρό και ελαφρύ, το τηλεχειριστήριο καθιστά δυνατή την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του συναγερμού, για να το διαμορφώσετε συνολικά ή στο σπίτι και να στείλετε μια σιωπηλή ειδοποίηση SOS. Όλα από απόσταση και ακόμη και από έξω.

Διαστάσεις:

Αυτονομία των μπαταριών:

Εξωτερική σειρήνα

Προαιρετικός εξοπλισμός

Εξωτερική σειρήνα συναγερμού, ασύρματη, με φωτεινό φλας. Σύγχρονος σχεδιασμός, Ultra-Flat, με έλεγχο ήχου από την εφαρμογή. Διορθώθηκε έξω από το κατάλυμα.

Διαστάσεις:

310 x 205 x 75 mm

Μπαταρία:

Ενταση ήχου:

Ελεύθερος

Εσωτερική κάμερα

0 € το μήνα αντί για € 5 το μήνα

Προσφέρεται αντί για € 5/μήνα

Προαιρετικός εξοπλισμός

Με την εσωτερική κάμερα με διακριτικό σχεδιασμό, ενισχύετε την ασφάλεια του σπιτιού σας ενώ σέβεται το απόρρητό σας.

Ανάλυση HD
Νυχτερινή όραση
Μάθε περισσότερα

Διαστάσεις:

142 x 72 x 72 mm

Αυτονομία:

Απαιτεί σύνδεση WiFi

Προσομοίωση παρουσίας (συνδεδεμένη υποδοχή)

Προαιρετικός εξοπλισμός

Χάρη στις συνδεδεμένες λαβές, οι λάμπες σας ανάβουν και βγαίνουν αυτόματα ή εξατομικευμένα για να προσομοιώσουν την παρουσία σας και έτσι να μειώσουν τον κίνδυνο εισβολής.

Διαστάσεις:

73 x 69 x 73,3 mm

Αυτονομία:

Αυτονομία: στον τομέα

Απαιτεί σύνδεση WiFi

Ναι, η εφαρμογή μας είναι πολύ απλή και διαισθητική

Διαχειρίζεστε το σύστημα συναγερμού σας από το κινητό σας. Μπορείτε ακόμη να παρακολουθείτε το σπίτι σας όταν δεν είστε στο σπίτι. Έτσι.

IOS 13 Συμβατό.0 και +, Android 9.0 και +.

Ανακαλύψτε την εφαρμογή Orange Home Protected στο Google Play

Ανακαλύψτε την εφαρμογή Protected House Orange στο App Store

Πριν από την εγγραφή, ελέγξτε αυτές τις συνθήκες μαζί

 • Είσαι άτομο.
 • Έχετε ευρυζωνική πρόσβαση στο Διαδίκτυο: ADSL, VDSL ή Fiber της οποίας η ροή είναι μεγαλύτερη από 1 MBITS/S, ανεξάρτητα από τον πάροχο πρόσβασης.
 • Το σπίτι σας βρίσκεται στην ηπειρωτική Γαλλία.

Η εγγραφή είναι απλό!

 • Σε σύνδεση
 • Στο Orange Store
 • ή μέσω τηλεφώνου

Επιλέγετε επιλογές αμέσως ή αποφασίζετε αργότερα για να προσθέσετε ή όχι.
Σας προσφέρουμε ραντεβού με τον τεχνικό μας.

Φροντίζουμε τη διάγνωση ασφαλείας, την εγκατάσταση και διασφαλίζουμε ότι όλα λειτουργούν καλά.

Ελέγξτε όλες τις συνθήκες μαζί για να εγγραφείτε

 • Το κατάλυμα σας βρίσκεται στην ηπειρωτική Γαλλία.
 • Έχετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου από τη Μητροπολιτική Γαλλία.
 • Το κατάλυμα σας δεν είναι δωμάτιο για επαγγελματική χρήση, ούτε κινητό σπίτι, ούτε φορτηγίδα ή τροχόσπιτο
 • Το κατάλυμα σας περιέχει αγαθά των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει τα € 100.000.
 • Δεν έχετε ζώα των οποίων το σωρευτικό βάρος υπερβαίνει τα 25 κιλά στο τμήμα της διαμονής για προστασία.

Ήδη πορτοκαλί ή πελάτης SOSH (κινητό ή διαδίκτυο) ?

Προσδιορίστε τον εαυτό σας για να εγγραφείτε στο Oranger House Protected.

Δεν είστε πορτοκαλί ή πελάτης SOSH ?

Συνεχίστε να εγγραφείτε στο Oranger House Protected.

Ερωτήσεις ? Σας απαντάμε

Ποιες είναι οι συνδρομές για την προσφορά μου ?

Το Orange House Protected Home έχει μια διάρκεια δέσμευσης από την ημερομηνία της συνδρομής στην προσφορά. Η εγκατάσταση περιλαμβάνεται πλήρως στη συνδρομή σας. Ο εξοπλισμός είναι προς ενοικίαση. Ορίσατε μόνο τη μηνιαία συνδρομή.

Μπορείτε να τερματίσετε την προσφορά σας ανά πάσα στιγμή με κόστος € 50, με εξαίρεση τον τερματισμό για νόμιμους λόγους. Σε περίπτωση τερματισμού πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσης, οφείλονται οι υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές (εξαιρουμένων του νόμιμου λόγου). Το ποσό που απομένει αποκλείει τυχόν εκπτώσεις. Θα πρέπει να αποσυναρμολογήσετε και να επιστρέψετε δωρεάν όλο τον εξοπλισμό ακολουθώντας τη διαδικασία που σας παρέχεται σε περίπτωση τερματισμού. Διαφορετικά, τα τέλη (ισοδύναμα με την αξία του εξοπλισμού) θα τιμολογούνται για μη επιστροφή στον εξοπλισμό.

Γιατί το πορτοκαλί δεν μου προσφέρει προσφορά στο σπίτι ?

Δεν χρειάζεστε προσφορά τιμών, η προσφορά μας κατανοεί όλα, γνωρίζετε πριν από τη συνδρομή σας πόσοι εξοπλισμοί (ανιχνευτές, κονκάρδες. ) περιλαμβάνονται στην προσφορά σας. Μόλις εγγραφεί η συνδρομή, ένας τεχνικός θα μετακομίσει στο σπίτι σας για να καθιερώσει τη διάγνωση της ασφάλειας και να επιλέξει τις στρατηγικές τοποθεσίες για να εγκαταστήσει τον εξοπλισμό σας. Η αποτελεσματική προστασία δεν συνεπάγεται απαραιτήτως την εγκατάσταση ενός ανιχνευτή σε κάθε δωμάτιο ή σε κάθε άνοιγμα. Η διάγνωση και η εγκατάσταση ασφαλείας γίνονται σε ένα μόνο ραντεβού.
Μπορεί να απαιτείται πρόσθετος πληρωμένος εξοπλισμός ανάλογα με τη διαμόρφωση και την επιφάνεια της διαμονής ή κατόπιν αιτήματός σας για την άνεσή σας. Εάν δεν συμφωνείτε με τη διάγνωση ασφαλείας του τεχνικού ή λόγω πιθανής τεχνικής ασυμβατότητας, η εγκατάσταση δεν μπορεί να γίνει και η σύμβασή σας θα τερματιστεί χωρίς.
Σημειώστε ότι σε αντίθεση με πολλούς από τους ανταγωνιστές μας, έχετε τη δυνατότητα να δείτε τον εξοπλισμό απευθείας σε ένα από τα καταστήματα πορτοκαλιού μας που βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς .

Πώς θα πάει η εγκατάσταση στο σπίτι μου ?

Κατά τη λήψη ραντεβού για την εγκατάσταση, διατηρείται μια εξειδικευμένη εξειδικευμένη θέση. Την πρωινή μέρα της εγκατάστασης, θα καλέσετε από τον τεχνικό που θα σας πει το πρόγραμμα άφιξής του. 2 ώρες είναι γενικά απαραίτητα για τη διάγνωση, την εγκατάσταση και τη λειτουργία της ασφάλειας. Πρέπει να είστε παρόντες κατά τη διάρκεια αυτής της θέσης.

Το πληκτρολόγιο, οι ανιχνευτές κίνησης, ο ανιχνευτής καπνού και η εξωτερική γοργόνα σταθεροποιούνται με τη βίδα με τη συμφωνία σας, αν όχι συγκολλητικά. Οι ανιχνευτές σοκ και ανοίγματος καθορίζονται με κόλλα. Μόλις καθοριστεί από τον τεχνικό, μην τα μετακινείτε. Ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής τίθεται και συνδέεται με το δίκτυο και με μια απλή θύρα Ethernet στο πλαίσιο του Διαδικτύου σας.

Ειδικές περιπτώσεις γειτονικών γκαράζ και βεράντων:
Για αυτές τις περιοχές με ισχυρούς περιορισμούς, μόνο η διάγνωση ασφαλείας που γίνεται επί τόπου από τον τεχνικό θα μας επιτρέψει να γνωρίζουμε εάν αυτές οι περιοχές μπορούν να είναι ασφαλείς (ανάλογα με το πάχος των τοίχων σε σύγκριση με τον σταθμό παραγωγής συναγερμού, την απόσταση μεταξύ του εξοπλισμού και του Σταθμός παραγωγής ενέργειας, η έκταση των γυάλινων επιφανειών, κ.λπ.).

Πώς είναι η διατήρηση του εξοπλισμού μου και η αλλαγή των μπαταριών ?

Το υλικό επαληθεύεται καθημερινά με απομακρυσμένες δοκιμές. Εάν ο εξοπλισμός πρέπει να αντικατασταθεί, ένας εγκαταστάτης θα το φροντίσει δωρεάν (για ανιχνευτές καπνού, κονκάρδες ή τηλεχειριστήριο: Αποστολή στο σπίτι σας και αντικατάσταση από τη φροντίδα σας).

Σε μια ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών για να ταξιδέψετε δωρεάν έναν τεχνικό στο σπίτι σας. Θα φροντίσει την εφαρμογή νέων μπαταριών.

Σας προσφέρεται επίσκεψη συντήρησης κάθε 3 χρόνια (το αργότερο 6 μήνες μετά την τρίτη επέτειο της ημερομηνίας εγκατάστασης) για να ελέγξετε μαζί σας την κατάλληλη λειτουργία και καλή χρήση του συστήματος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή εάν έχετε εγγραφεί πριν από τις 06 Οκτωβρίου 2022, μεταβείτε στη σελίδα βοήθειας: Συμβουλευτείτε την ηλεκτρονική βοήθεια

Πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή για κινητά για να εγγραφώ στην προσφορά απομακρυσμένης παρακολούθησης ?

Όχι, μπορείτε να εγγραφείτε στην προσφορά χωρίς να έχετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας. Παρ ‘όλα αυτά, η εφαρμογή θα διευκολύνει τη διαχείριση του συστήματος σε καθημερινή βάση και χωρίς την εφαρμογή, θα είναι πιο δύσκολο για εσάς να ελέγξετε την προειδοποίηση που βρίσκεται στο σπίτι και να ελέγξετε ολόκληρο το σύστημα. Συνεπώς, συνιστάται η χρήση της εφαρμογής. Επιπλέον, τα τιμολόγια αποϋπολογίζονται και επομένως διαθέσιμα μόνο από την εφαρμογή. Για να επωφεληθείτε από την επιλογή Εσωτερικής κάμερας, είναι απαραίτητο να κατεβάσετε την εφαρμογή προστατευμένου Orange House για να δείτε τα βίντεο κλιπ σε περίπτωση εισβολής και να δείτε ζωντανά ό, τι συμβαίνει στο σπίτι. Η εφαρμογή είναι συμβατή με τα λειτουργικά συστήματα iOS 13.0 και περισσότερο, Android 9.0 και περισσότερα.

Τι να κάνετε σε περίπτωση κίνησης ?

Θα πρέπει να εγγραφείτε στο Oranger House προστατευμένο στα συνήθη κανάλια σας (πορτοκαλί, πορτοκαλί πύλη. ) Για το νέο σας σπίτι και μετά επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών που προστατεύετε το Orange House μέσω της εφαρμογής σας για να τερματίσετε την προσφορά σας, κατά τη στιγμή της κίνησής σας. Θα πρέπει να απεγκαταστήσετε και να επιστρέψετε τον παλιό σας εξοπλισμό (χωρίς κόστος, χάρη σε ένα κουπόνι επιστροφής). Ένας τεχνικός θα δημιουργήσει τη διάγνωση ασφαλείας και θα εγκαταστήσει δωρεάν τον νέο σας εξοπλισμό στο νέο σπίτι σας.
Η συνδρομή στο νέο σας σπίτι σας δεσμεύει για ένα χρόνο.

Μπορώ να εγγραφώ για την επιχείρησή μου ?

Όχι, η προστατευμένη προσφορά πορτοκαλιού στο σπίτι έχει σχεδιαστεί για προσωπική διαμονή: κύριες κατοικίες ή δευτερεύουσες κατοικίες.

Προσφέρεται καλό σχέδιο εσωτερικού χώρου κάμερας : ή έκπτωση € 5/μήνα σε τιμολόγιο για οποιαδήποτε ταυτόχρονη συνδρομή στο Orange Protected House και την επιλογή Εσωτερικών κάμερας από 08/17/2023 έως 04/10/2023. Η εσωτερική κάμερα προσφέρεται για τη διάρκεια της σύμβασης εκτός εάν μετακινεί ή αλλάζει την προσφορά. Με την επιφύλαξη της τεχνικής συμβατότητας της κάμερας με το πλαίσιο Internet και επαρκή συνδεσιμότητα και ταχύτητα στο διαδίκτυο. Η κάμερα δεν λειτουργεί σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του Διαδικτύου και συνδέεται με το ηλεκτρικό ρεύμα. Διάρκεια αρχειοθέτησης των φωτογραφιών και των βίντεό σας στους διακομιστές μας: 30 ημέρες.