ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 2023 & TUTO: Η καλύτερη εφαρμογή για την αγορά κρυπτογραφικών νομισμάτων?, Ειδοποίηση (2023): ανταλλαγή για δοκιμή ή αποφυγή?

Ειδοποίηση (2023): ανταλλαγή για δοκιμή ή αποφυγή 

Για όλους αυτούς τους λόγους, δεν μπορούμε να πούμε ότι η Crypto.Το COM προσφέρει την καλύτερη κάρτα πληρωμής σε κρυπτά, μακριά από αυτήν. Η άποψή μας για αυτό είναι κάτι περισσότερο από κακό και δεν είμαστε εκ των προτέρων στο τέλος των εκπλήξεών μας, καθώς τα πλεονεκτήματα αφαιρούνται τακτικά.

Κρυπτογράφηση.Com Avis 2023 & Tuto: Η καλύτερη εφαρμογή για την αγορά κρυπτοσυχνότητας ?

Εκτοξευμένος 2016, εν μέρει Kris Marszalek, Κρυπτογράφηση.com είναι μια εφαρμογή που ειδικεύεται στην ανταλλαγή του κρυπτογραφικά νομίσματα. Πράγματι, δεν μπορείτε να βρείτε άλλες αγορές όπως ενέργειες, πολύτιμα μέταλλα ή ακόμα και ETFs. Κρυπτογράφηση.Το COM έχει τεθεί σε ισχύ για αρκετά χρόνια και τώρα καλωσορίζει περισσότερο 10 εκατομμύρια χρήστες Συνολικά, σε περισσότερα από 90 χώρες διαφορετικός.

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ευκολία χρήσης της και το σχεδιασμό της κατάλληλο για όλα τα προφίλ επενδυτών. Επιπλέον, κρυπτογράφηση.Το COM προσφέρει πολλά πολύ ελκυστικά χαρακτηριστικά, όπως Κρυφτό Κερδίστε, Ο Υπερτροφοδότη ή ο Επαναλαμβανόμενη αγορά. Χωρίς να ξεχνάτε ότι μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας κρυπτοσυχνότητες απευθείας χρησιμοποιώντας το δικό σας κάρτα τράπεζας.

Μερικά βασικά στοιχεία σχετικά με την κρυπτογράφηση.com

  • Ιστοσελίδα: Crypto.com
  • Κόστος και προμήθειες: ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ
  • Διαθέσιμα περιουσιακά στοιχεία: 156
  • Χρήστες: + 10 εκατομμύρια συνολικά

Κόστος και προμήθειες για κρυπτογράφηση.com

Έξοδα αγοράς τραπεζών

Όπως γνωρίζετε, η εφαρμογή Κρυπτογράφηση.com Δέχεται την αγορά κρυπτοσυχνότητας απευθείας με τραπεζική κάρτα. Αν και αυτή η μέθοδος είναι πολύ πιο γρήγορη από τις αγορές με μεταφορά, εκτίθεται σε μάλλον υψηλά τέλη μεταφοράς. Πράγματι, 3,5 % (μίνιο) Τα έξοδα εφαρμόζονται κατά την αγορά με τραπεζική κάρτα.

Αμοιβή απόσυρσης

Έξοδα απόσυρσης (απόσυρση) Κρυπτογράφηση.συνεργάτηςΜ ποικίλλουν ανάλογα με την κρυπτογράφηση που θέλετε να αποσύρετε. Για παράδειγμα, απόσυρση στο Bitcoin (BTC) Εκθέστε τα τέλη του 0.0004 BTC. Που είναι ισοδύναμο με περίπου 18 $ (Επί του παρόντος). Οι αποσύρσεις από το Ethereum βρίσκονται γύρω από το 25 δολάρια (0.0004 ETH). Όπως μπορείτε να δείτε, το κόστος απόσυρσης εξαρτάται επίσης από το τρέχον μάθημα νομίσματος κρυπτογράφησης.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα έξοδα απόσυρσης, σας συμβουλεύουμε να πάτε και να αναζητήσετε τον εαυτό σας τη σελίδα που ακολουθεί. Απλά μεταβείτε στην εφαρμογή, μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα “Αμοιβές και όρια“” “.

Κρυπτογράφηση.com nft

Το 2021, μετά την έναρξη του “Binance NFT”, Κρυπτογράφηση.com με τη σειρά του δημοσιεύει τη δική της πλατφόρμα ανταλλαγής NFT. Το Crypto NFT είναι μια αγορά που παρουσιάζει όλες τις μορφές ψηφιακών έργων και αντικειμένων συλλογής. Πράγματι, μπορείτε να βρείτε δεκάδες ψηφιακά αντικείμενα περιορισμένης έκδοσης, που δημιουργήθηκαν από ταλαντούχοι και αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες προέρχεται από ολόκληρο τον κόσμο. Αυτά μπορούν να πάνε Μερικά δολάρια έχω Αρκετά χιλιάδες δολάρια για τους σπανιότερους.

Επιπλέον, το Crypto NFT έχει συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό εμπορικών σημάτων και προσωπικοτήτων, όπως η ομάδα F1 Aston Martin, ο ράπερ Snoop dogg, ή τη διάσημη Διεθνή Ομοσπονδία Χόκεϋ πάγου, IIHF. Μια προσωρινή ευφορία ή μια αγορά με πραγματικό δυναμικό, ένα πράγμα είναι βέβαιο ότι η μέση του NFT αναπτύσσεται με εκθαμβωτική ταχύτητα και καλωσορίζει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μήνα.

Για να σας δώσει μια ιδέα, ο όγκος ανταλλαγής NFT έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο $ τον Αύγουστο 2021 (εγγραφή).

Επαναλαμβανόμενη αγορά

Λειτουργικότητα “Επαναλαμβανόμενη αγορά“(Περιοδικές αγορές) επιτρέπει στους χρήστες Κρυπτογράφηση.com για να αγοράσετε ένα ορισμένο ποσό κρυπτοσυχνότητας στο τακτό χρονικό διάστημα Και αυτομάτως. Αυτή η επιλογή είναι κυρίως αφιερωμένη στους εμπόρους που χρησιμοποιούν την επενδυτική στρατηγική που ονομάζεται “DCA“(Δολάριο κοστίζει ο μέσος όρος). Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να εξομαλύνετε το δικό σας τιμή εισαγωγής, Χωρίς να δοθεί προσοχή στην πορεία και τις παραλλαγές της κρυπτογράφησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να διαθέσετε 100 δολάρια στο Bitcoin (BTC) κάθε Παρασκευή για 5 μήνες.

Για να ρυθμίσετε την τακτική στρατηγική αγοράς σας, απλά κάντε κλικ στο λογότυπο “Κρυπτογράφηση.com“, Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα” Επαναλαμβανόμενη αγορά “.

Τώρα κάντε κλικ στην καρτέλα “Ξεκινήστε την επαναλαμβανόμενη αγορά” και, στη συνέχεια, επιλέξτε την κρυπτογράφηση (Bitcoin, Ethereum, κ.λπ.) που θέλετε να διαθέσετε σε αυτήν την επενδυτική στρατηγική. Τώρα, εισαγάγετε το ποσό, τότε η περίοδος αγοράς: όλα Εβδομάδες (εβδομαδιαία), Δύο εβδομάδες (δύο εβδομάδες) και όλα Μήνας (μηνιαία).

Σημειώστε ότι το ελάχιστο ποσό αγοράς είναι 50 δολάρια.

Υπερτροφοδότη

Η επιλογή Υπερτροφοδότη σας προσφέρει τη δυνατότητα να καταθέσετε ένα ορισμένο ποσό κρυπτοσυχνότητας σε διάφορα έργα με βάση Τεχνολογία DEFI, σε αντάλλαγμα για ένα Επιτόκιο προκαθορισμένος. Ένα νέο έργο αναφέρεται όλα 40 ημέρες, Μετά το τέλος του προηγούμενου συμβάντος. Πράγματι, κάθε έργο υπόκειται σε δύο τύπους περιόδου: το περίοδος φόρτωσης που διαρκεί 10 ημέρες και το περιόδους επιβράβευσης που διαρκεί 30 μέρες.

Το πρώτο είναι το περίοδος φόρτωσης (10 ημέρες), κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να εισαγάγετε ένα έργο, τότε το Περίοδος ανάθεσης (30 ημέρες), όπου λαμβάνετε καθημερινά βραβεία που ποικίλλουν ανάλογα με το επιτόκιο επενδύσεων σας (παρέχονται ρευστότητα).

Σε μια εποχή που γράφουμε αυτό το άρθρο, το έργο DEFI «Πρωτόκολλο Boson» (Boson) είναι διαθέσιμο. Για να φτάσετε εκεί, κάντε κλικ στο λογότυπο “Κρυπτογράφηση.com“Βρίσκεται στην αρχική σελίδα της αίτησής σας, στη συνέχεια στην καρτέλα” Supercharger “.

Πορτοφόλι (πορτοφόλι) κρυπτογράφηση defi

Σε Μαΐου 2020, προγραμματιστές του Κρυπτογράφηση.com ξεκίνησε μια νέα εφαρμογή, αλλά αυτή τη φορά ως πορτοφόλι κρυπτοσυχνοτήτων με βάση Τεχνολογία DEFI. Πράγματι “Πορτοφόλι Defi” είναι ένα χαρτοφυλάκιο που μπορείτε να κατεβάσετε στο App Store και στο Google Play, στο οποίο μπορείτε να καταθέσετε με ασφάλεια και να αποθηκεύσετε το ενεργό συστατικό σας.

Επιπλέον, έχει το πορτοφόλι Defi χαρακτηριστικά Και ωφελείται Πολύ ελκυστικό για τους χρήστες τους:

  • Πορτοφόλι: Αποθηκεύστε τα κρυπτοσυχνότητες σας (ιδιωτικά κλειδιά) ασφαλή
  • Στείλετε: Στείλτε κρυπτογραφικά νομίσματα με την ταχύτητα επιβεβαίωσης της επιλογής σας (ισχύοντα έξοδα)
  • Στοίβαξη: Κερδίστε ενδιαφέρον για περισσότερα από 35 μάρκες
  • Ανταλαγή: Ανταλλάξτε τα μάρκες DEFI με ένα κλικ.

Κάρτες κρυπτογράφησης.com

Η πλατφόρμα Κρυπτογράφηση.com είναι γνωστό ότι προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές και πλεονεκτήματα με τις κάρτες πληρωμών τους. Πράγματι, περισσότερο από 5 κάρτες είναι διαθέσιμα, όλα προσβάσιμα από ένα ορισμένο ποσό cro stakée. Το πρώτο μόνο για μερικές εκατοντάδες δολάρια, αλλά το ποσό του απαιτούμενου CRO μπορεί να ανέλθει σε 400.000 $ Για την κάρτα “Οψίνων“” “. Εδώ είναι οι προσφορές που μπορείτε να βρείτε σε κάθε μία από αυτές τις κάρτες:

Χάρτης Midnight Blue (Επίπεδο 1):

Εκεί “Μπλε κάρτα μεσάνυχτα“Μπορεί να αποκτηθεί Ελεύθερος, Χωρίς CRO σταδιοποίηση στην πλατφόρμα. Παρ ‘όλα αυτά, οι κάτοχοι αυτής της κάρτας επωφελούνται από πολύ λιγότερο ελκυστικά πλεονεκτήματα από ό, τι για άλλους.

Κάρτα Ruby Steel (Επίπεδο 2):

Εκεί” Ρουμπίνι χάλυβα κάρτα“Είναι προσβάσιμο από 400 δολάρια CRO Πτερύνω Κρυπτογράφηση.com. Σίγουρα, λίγο λιγότερο προσβάσιμο από το πρώτο, αλλά ελαφρώς πιο πλεονεκτικό.

Royal Indigo & Jade Green Cards (Επίπεδο 3):

Κάρτες πληρωμών “Βασιλικός indigo” Και “Πράσινο Jade«Μεταξύ των πιο διάσημων Κρυπτογράφηση.com. Αν και έχουν διαφορετικά χρώματα, έχουν τα ίδια πλεονεκτήματα. Αυτά είναι προσβάσιμα από 4.000 $ πονταρίσματα.

  • Επιστροφή μετρητών : 3 %;
  • Προσφερόμενες συνδρομές: Spotify και Netflix
  • Προσφορές: Πρόσβαση στην Έκθεση “Lounge Key” από το αεροδρόμιο σας.

Παγωμένο Rose Gold & Icy White Cards (Επίπεδο 4):

Οι κάρτες Παγωμένο ροζ χρυσό & Παγωμένος λευκός είναι προσβάσιμα από 40.000 δολάρια CRO Πτερύνω Κρυπτογράφηση.com. Αυτές οι δύο κάρτες είναι πολύ λιγότερο προσιτές από τις προηγούμενες, αλλά προσφέρουν ένα Το cashback πιο ενδιαφέρον καθώς πιο ποικίλες προσφορές.

  • Επιστροφή μετρητών: 5 %;
  • Προσφερόμενες συνδρομές: Spotify, Netflix και Premium Video
  • Εκπτώσεις: 10 % στην Expedia (ταξίδια, ενοικιάσεις)
  • Οι υπολοιποι : Βραβεία μπόνους και πακέτο “Αποκλειστικά αγαθά”.

Obsidian Card (Επίπεδο 5):

Οψιάνος είναι η κάρτα το πιο πλεονεκτικό που μπορείτε να βρείτε Κρυπτογράφηση.com. Πράγματι, αυτή η κάρτα επιτρέπει στους κατόχους της να έχουν πρόσβαση αποκλειστικές προσφορές Και αδημοσίευτος. Ωστόσο, το ποσό που απαιτείται για την απόκτηση του είναι 400.000 $. Θα καταλάβετε, η κάρτα Obsidian είναι κυρίως αφιερωμένη στους εμπόρους και τους επενδυτές με πολύ σημαντικό επενδυτικό κεφάλαιο.

  • Επιστροφή μετρητών: 8 %;
  • Συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα των προηγούμενων καρτών ;
  • Ιδιωτική εταιρική σχέση.

Κρυφτό Κερδίστε

Κρυφτό Κερδίστε επιτρέπει στους χρήστες Κρυπτογράφηση.com Δημιουργήστε πολύ ενδιαφέρουσες καθημερινές αποδόσεις χάρη στις κρυπτοσυχνότητες τους, οι οποίες μπορούν να ανέλθουν 14% ανά έτος με Σταθερός. Πράγματι, με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να επιλέξετε να διαθέσετε ένα ορισμένο ποσό κρυπτοσυχνοτήτων, μεταξύ των 40 που είναι διαθέσιμα, Σε ένα χαρτοφυλάκιο αφιερωμένο σε αυτήν την επιλογή.

Έχετε την επιλογή μεταξύ μιας περιόδου κλειδώματος 1 μήνα, 3 μήνες και μια περιόηση που ονομάζεται “Εύκαμπτος“” “. Δηλαδή, τα νομίσματα της κρυπτογράφησης που κατατίθενται στο “κρυπτογραφικό κερδών” δεν μπορούν να αφαιρεθούν πριν από την καθορισμένη περίοδο που τελειώνει εκ των προτέρων (εξαιρουμένων των εύκαμπτων σωλήνων). Προφανώς, τα ενδιαφέροντά σας ποικίλλουν ανάλογα με τα μάρκες σας CRO Stakes στην εφαρμογή, καθώς και Επιλεγμένη διάρκεια.

Για παράδειγμα, εάν πέσετε 5.000 $ BTC κατά τη διάρκεια 3 μήνες Και ότι κρατάτε 400 CRO ή λιγότερο στο πορτοφόλι σας, τα καθημερινά σας κέρδη εκτιμώνται γύρω 61 σεντς δολάρια, 4,33 $ ανά εβδομάδα. Σημειώστε ότι τα βραβεία σας θα πληρώνονται στο τέλος κάθε εβδομάδας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το κρυπτογραφικό ?

Για να ξεκινήσετε, απλά κάντε κλικ στο λογότυπο “Κρυπτογράφηση.com“Βρίσκεται στο κάτω μέρος της διεπαφής υποδοχής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα” Κερδίστε “.

Εάν έχετε τουλάχιστον μία κάρτα “Jade/indigo”, Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τη λήψη που εμφανίζεται στη μέση της οθόνης. Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτή η κάρτα μπορεί να ληφθεί τουλάχιστον από το Stakant 4.000 $. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα «Ξεκινήστε να κερδίζετε τώρα».

Τώρα επιλέξτε το νόμισμα κρυπτογράφησης που θέλετε να καταθέσετε στο Crypto κερδίστε χαρτοφυλάκιο και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη διάρκεια της κατάθεσής σας: 1 μήνα, 3 μήνες Ή Εύκαμπτος.

Επιλέγοντας μια “ευέλικτη” διάρκεια, μπορείτε να αφαιρέσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία ανά πάσα στιγμή. Παρ ‘όλα αυτά, οι αποδόσεις σας θα είναι πολύ λιγότερο ελκυστικές. Τέλος, όταν τελειώσει η περίοδος, όλες οι κρυπτοσυχνότητες που έχουν διατεθεί θα μεταφερθούν αυτόματα στο δικό σας Κύριο πορτοφόλι.

Κρυπτογράφηση.Ανταλλαγή

Κρυπτογράφηση.com αποφάσισαν επίσης να αναπτύξουν τη δική τους προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών. Πράγματι, ενόψει της περιορισμένης γραφικής διεπαφής και των επενδυτικών εργαλείων τους, ήταν απαραίτητο να δημιουργηθεί μια ανταλλαγή εντελώς αφιερωμένη σε αυτή τη δραστηριότητα. Θα το καταλάβατε, Κρυπτογράφηση.com Η ανταλλαγή αφορά κυρίως επενδυτές Και έμποροι Λίγο πιο έμπειροι στον τομέα και τα οποία χρησιμοποιούνται περισσότερο για τη χρήση ορισμένων εργαλείων, ειδικά ως επιπτώσεις μόχλευσης.

Σε αντίθεση με την εφαρμογή όπου υπάρχουν περισσότερα από 150 περιουσιακά στοιχεία, “μόνο” 100 νομίσματα κρυπτογράφησης παρατίθενται στην πλατφόρμα συναλλαγών τους. Μπορείτε προφανώς να βρείτε ηγέτες της αγοράς εκεί όπως το Bitcoin (BTC) ή το Ethereum, αλλά και λιγότερο δημοφιλή περιουσιακά στοιχεία, όπως AXS, QTUM και πολλοί άλλοι. Χωρίς να ξεχνάμε το εγγενές σημάδι της πλατφόρμας, το CRO.

Επί πλέον, Κρυπτογράφηση.com Το Exchange προσφέρει δύο τύπους (αγορές): το Σημείο και το παράγωγα συμβόλαια (μελλοντικός).

Τα παράγωγα επιτρέπουν στους πιο έμπειρους χρήστες να χρησιμοποιούν εφέ μοχλού έως και 100 φορές το αρχικό στοίχημα (x100). Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο πρέπει να βασίζεστε μόνο σε αυτό και όχι στο επίπεδο των εμπόρων σας. Πράγματι, αν βάλετε ακόμη και 10 ευρώ, θα πάρετε το άθροισμα 1000 ευρώ. Εάν η τιμή του περιουσιακού σας στοιχείου ποικίλλει κατά 1%, η θέση σας θα εκκαθαριστεί αυτόματα. Γι ‘αυτό σας συμβουλεύουμε να μην υπερβείτε το X5 μοχλοί (5 φορές το στοίχημά σας), έτσι ώστε να μην εκθέσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ σε αυτήν την πολύ ασταθής αγορά.

Εμπορία

Αγορά σημείων:

Για τις συναλλαγές που έγιναν στην αγορά spot, κατασκευαστές Και “Κατασκευαστές” όλα εκτίθενται σε 0,4% εμπορία.

Συμβάσεις παραγώγων:

Για συναλλαγές που έγιναν στην προερχόμενη αγορά, κατασκευαστές πρέπει να πληρώσει 0,050% του κόστους, ενώ το παραλαβές εκτίθενται σε 0,070 % χρεώσεις.

Όπως και σε όλες σχεδόν τις ανταλλαγές, όσο περισσότερο ο όγκος των συναλλαγών σας κάτω 30 μέρες είναι ψηλά, Όσο λιγότερο θα πληρώσετε. Επιπλέον, εάν στοιχηματίζετε περισσότερα από 50 εκατομμύρια CRO, που είναι ισοδύναμο με περίπου 7,5 εκατομμύρια $, Θα απαλλαγείτε από όλο το κόστος και τα παράγωγα δαπάνες.

Πώς να εγγραφείτε στο Crypto.com ?

Για να ξεκινήσετε, εγκαταστήστε την εφαρμογή περνώντας είτε από το Google Play είτε από το Apple Store, ανάλογα με το τηλέφωνό σας. Περνώντας από τον σύνδεσμό μας, κερδίζετε 25 δολάρια στο πορτοφόλι σας Κρυπτογράφηση.com, Αφού κάνατε την πρώτη σας κατάθεση.

Μόλις στην εφαρμογή, εγγραφείτε κάνοντας κλικ στο “Εγγραφείτε“Στη συνέχεια, ενημερώστε αρχικά τη διεύθυνση email σας.

Μετά από αυτό, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα πρέπει να επιβεβαιώσετε, για να κάνετε το επόμενο βήμα. Τώρα αναφέρετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Αποστολή κωδικού επαλήθευσης“” “. Για άλλη μια φορά, πρέπει να αναφέρετε τον κωδικό επαλήθευσης που θα λάβετε στο τηλέφωνό σας.

Επαλήθευση ταυτότητας (KYC)

Εγγραφή Κρυπτογράφηση.com έχει τελειώσει σύντομα, πρέπει τώρα να εισαγάγετε κάποια προσωπικά στοιχεία και έγγραφα, όπως το δικό σας όνομα, τα δικα σου ταυτότητα Και έτσι κάντε ένα ερυθρός. Για να το κάνετε αυτό, απλώς ακολουθήστε τις πληροφορίες που αναφέρονται στην εφαρμογή.

Η επαλήθευση του λογαριασμού σας είναι πλήρης, θα λάβετε μια ειδοποίηση σε λίγες μέρες για να επιβεβαιώσετε την εγκυρότητα των πληροφοριών σας.

Κωδικός πρόσβασης

Μόλις επιστρέψετε στην αίτηση, πρέπει να ρυθμίσετε ένα νέο κωδικός πρόσβασης δοχείο 6 αριθμοί. Σημειώστε ότι μπορείτε στη συνέχεια να τροποποιήσετε τον κωδικό σας στις ρυθμίσεις ασφαλείας.

Για να ολοκληρώσετε αυτήν την εγγραφή, απλά επιλέξτε το Ψηφιακό νόμισμα (EUR, USD, CAD, κ.λπ.) της χώρας στην οποία ζείτε αυτήν τη στιγμή. Συγχαρητήρια, ο λογαριασμός σας Κρυπτογράφηση.com δημιουργείται τώρα. Ωστόσο, έχετε ένα τελευταίο βήμα για να κάνετε πριν κάνετε την πρώτη σας κατάθεση.

Πώς να εξασφαλίσετε τον λογαριασμό σας κρυπτογράφησης.com ?

Προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε την ευπάθεια του λογαριασμού σας, σας συνιστάται να ενεργοποιήσετε το Διπλός έλεγχος ταυτότητας (2FA). Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Small Gear (Ρυθμίσεις) που βρίσκονται στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα “Δύο έλεγχος ταυτότητας παράγοντα“, Τότε”Ενεργοποιήστε το 2FA“” “.

Τέλος, ξεκινήστε την εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας (EX: Έλεγχος ταυτότητας Google), στη συνέχεια ενημερώστε το πλήκτρο ελέγχου ταυτότητας τοποθετημένος Κρυπτογράφηση.com.

Καλά παίζοντας, ο λογαριασμός σας είναι ασφαλής, μπορείτε τώρα να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση με ασφάλεια.

Πώς να τοποθετήσετε χρήματα στο Crypto.com ?

Θα σας δείξουμε τώρα πώς να καταθέσετε Χαρτονόμισμα χωρίς μεταλλική βάση (Eur, USD …) στον λογαριασμό σας Κρυπτογράφηση.com, καθώς και κρυπτοσυχνότητες που προέρχονται από άλλες πλατφόρμες συναλλαγών, όπως Δίδυμος Ή Ftx. Για την κατάθεση χρημάτων fiat, η μόνη διαθέσιμη μέθοδος είναι να εκτελέσετε ένα τραπεζική μεταφορά.

Σημειώστε ότι μπορείτε να αγοράσετε απευθείας τις κρυπτοσυχνότητες σας με τραπεζική κάρτα, αλλά θα σας παρουσιάσουμε αυτή τη μέθοδο στο μέρος “Πώς να αγοράσετε κρυπτογραφικά νομίσματα”, χαμηλότερα στο άρθρο.

Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στην κύρια διεπαφή του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στην καρτέλα “Μεταφορά” και στη συνέχεια στην “Κατάθεση”.

Δεύτερον, κάντε κλικ στο “Διάταγμα“, Στη συνέχεια, επιλέξτε το ψηφιακό σύνθημα με το οποίο συνδέεται η τράπεζά σας. Στην περίπτωσή μας, επιλέγουμε Ευρώ (EUR).

Τέλος, ανοίξτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό και στη συνέχεια εισαγάγετε τις πληροφορίες του δικαιούχου (κρυπτογράφηση.com) που εμφανίζονται στην εφαρμογή. Η μεταφορά σας έχει γίνει με επιτυχία, τα χρήματα πρέπει να φτάσουν στο λογαριασμό σας εδώ 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Πώς να καταθέσετε κρυπτοσυχνότητες (μεταφορά) στον λογαριασμό σας ?

Πράγματι, μπορείτε επίσης να καταθέσετε κρυπτογραφικά νομίσματα που προέρχονται από άλλη ανταλλαγή. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες με την κατάθεση χρημάτων, αλλά αντί να επιλέξετε την καρτέλα “Fiat”, κάντε κλικ στο “Crypto”.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το νόμισμα κρυπτογράφησης που θέλετε να τοποθετήσετε στο λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτό. Τέλος, εισαγάγετε το«Διεύθυνση μεταφοράς που σχετίζονται με τα περιουσιακά σας στοιχεία στην εν λόγω πλατφόρμα, χωρίς να ξεχνάτε να υποδείξετε το καλό Δίκτυο (ERC20, BEP2, κ.λπ.) που αντιστοιχεί στον τελευταίο, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε συναλλαγή ακυρωθεί, καθυστερημένη ή ακόμα και χαμένη.

Πώς να αγοράσετε νομίσματα κρυπτογράφησης στο Crypto.com ?

Αφού σας εξηγήσω πώς να βάλετε χρήματα στο λογαριασμό σας, θα σας δείξουμε τώρα ως αγοράς το πρώτο σας κρυπτογραφικό νόμισμα.

Πρώτον, κάντε κλικ στην καρτέλα “Εμπορικές συναλλαγές“Βρίσκεται στην αρχική σελίδα του Κρυπτογράφηση.com.

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο “Αγορά“, Στη συνέχεια, επιλέξτε την κρυπτογράφηση της επιλογής σας, μεταξύ των 156 που είναι διαθέσιμο προς το παρόν εκεί. Για παράδειγμα, επιλέγουμε Ethereum (ETH).

Μόλις βρεθεί στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε το χαρτοφυλάκιο (πορτοφόλι) που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε τα νομίσματα κρυπτογράφησης. Έχετε τρεις λύσεις διαθέσιμες σε εσάς:

  • Πορτοφόλι Crypto: Χαρτοφυλάκιο που περιέχει τις κρυπτοσυχνότητες σας (USDT, ETH …)
  • Πορτοφόλι Fiat: Χαρτοφυλάκιο που περιέχει τα χρήματα Fiat (EUR, USD κ.λπ.)
  • Πιστωτική κάρτα : Αγοράστε τα κρυπτά σας απευθείας μέσω της τραπεζικής σας κάρτας (λεπτομερής μέθοδος παρακάτω στο άρθρο)

Τώρα αναφέρετε το ποσό της κατάθεσής σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα “Αγορά“” “. Η συναλλαγή πραγματοποιείται στο δευτερόλεπτα που ακολουθούν την αγορά σας.

κάρτα τράπεζας

Όπως υποδεικνύεται παραπάνω, εάν δεν διαθέτετε χρήματα ή κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία που διατίθενται στον λογαριασμό σας, μπορείτε πολύ καλά να αγοράσετε τα κρυπτοσυχνότητες σας χρησιμοποιώντας το δικό σας μπλε κάρτα. Ωστόσο, θα είστε εκτεθειμένοι σε τέλη μεταφοράς 3,5 %. Επομένως, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο σε περίπτωση πραγματικών αναγκών.

Απλώς ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη μέθοδο πληρωμής “Πιστωτική κάρτα“” “. Στη συνέχεια, προσθέστε την πιστωτική σας κάρτα στο λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο “Προσθήκη πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας“” “. Αφού το προσθέσετε, ορίστε το ποσό της κατάθεσής σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Αγορά“” “.

Μπράβο, η αγορά σας επικυρώνεται τώρα, περιμένετε Μόνο μερικά λεπτά, Στη συνέχεια, εκμεταλλευτείτε πλήρως την επένδυσή σας.

Συμπέρασμα: Η γνώμη μας για την κρυπτογράφηση.com

Σε μια εποχή που γράφουμε αυτό το άρθρο, Κρυπτογράφηση.com είναι σίγουρα μία από τις εφαρμογές ανταλλαγής νομισμάτων κρυπτογράφησης το πιο ελκυστικό στην αγορά. Πράγματι, η εφαρμογή έχει μεγάλο αριθμό χαρακτηριστικών και πλεονεκτήματα για τους χρήστες τους, όπως Κρυφτό Κερδίστε, Ο Υπερτροφοδότη ή ο Επαναλαμβανόμενη αγορά. Επί πλέον, Κρυπτογράφηση.com ξεκίνησε πρόσφατα τη δική της πλατφόρμα συναλλαγών “Crypto.Com Exchange “, πιο ολοκληρωμένη και λεπτομερή, ιδανική για έμπειρους επενδυτές και εμπόρους.

Τελικά, Κρυπτογράφηση.com είναι μια πολύ καλή εφαρμογή για άτομα που επιθυμούν να ξεκινήσουν αυτήν την αγορά σε πλήρη ανάβαση. Ωστόσο, για έμπειρους εμπόρους, άλλες πλατφόρμες συναλλαγών όπως Δίδυμος Ή Ftx είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.

Γνώμη κρυπτογράφησης.com (2023): ανταλλαγή για δοκιμή ή αποφυγή ?

Πολλές πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε Binance, Zengo ή Crypto.com. Είναι ακριβώς στο τελευταίο ότι θα ασχοληθούμε με αυτό το άρθρο. Ο στόχος της δοκιμής μας είναι να σας παρουσιάσουμε την πλατφόρμα, ώστε να μπορείτε να κάνετε γνώμη για το Crypto.com.

Crypto.com

Η δοκιμή κρυπτογράφησης.Το COM μας επέτρεψε να επισημάνουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του και να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχουν λύσεις πιο κατάλληλες για την αγορά και τη διαπραγμάτευση των κρυπτοσυχνοτήτων. Κάτω από τις δύο υπηρεσίες συνιστούμε.

Κρυπτογράφηση.Το COM δεν αποτελεί μέρος των αγαπημένων μας κρυπτογραφικών πλατφορμών. Εάν θέλετε να ευνοείτε τις καλύτερες ανταλλαγές στην αγορά, εδώ είναι η κορυφαία μας 2:

etoro

Πλατφόρμα ρυθμιζόμενος (CYSEC) + PSAN

Διαισθητικές και απλές διεπαφές

Ιδανικό Αρχάριος (λογαριασμός επίδειξης)

Ενεργός: κρυπτά, ενέργειες, κ.λπ.

Ζενγκό

Αγοράστε εύκολα bitcoin / αιθέρα

Μια απλή και διαισθητική εφαρμογή για κινητά

Ανοίξτε έναν λογαριασμό στο 19 δευτερόλεπτα

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης Ultra -Secure Crypto

Τι είναι το Crypto.com ?

Δημιουργήθηκε το 2016, Crypto.Το COM είναι μια πλατφόρμα στην οποία είναι δυνατόν να αγοράσετε, να ανταλλάξετε και να κρυπτοσυχνοί. Η εταιρεία που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ έχει βιώσει ισχυρή ανάπτυξη και τώρα έχει 3.000 υπαλλήλους και περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες. Κρυπτογράφηση.Το COM είναι παρόν σε 90 χώρες του κόσμου και δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί, αφού η εταιρεία στοχεύει να φτάσει σε ένα δισεκατομμύριο χρήστες.

Από την πλευρά της υπηρεσίας, παρέχει κρυπτογράφηση.Com Exchange και Crypto.com app που ικανοποιεί διαφορετικές ανάγκες και προφίλ χρηστών. Υπάρχει επίσης μια κάρτα Visa που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα κρυπτοσυχνότητες σας για καθημερινές δαπάνες. Φυσικά θα σας δώσουμε τη γνώμη μας για το Crypto.com και τις υπηρεσίες του σε όλο αυτό το άρθρο.

Η πλατφόρμα κρυπτογράφησης.com

Κρυπτογράφηση.Το COM προσφέρει δύο πλατφόρμες: εφαρμογή και ανταλλαγή. Στο Crypto.Com App, μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε και να ανταλλάξετε κρυπτοσυχνότητες. Το Exchange είναι μια πληρέστερη πλατφόρμα προσβάσιμη από προγράμματα περιήγησης κινητής τηλεφωνίας και ιστού. Στην υπόλοιπη γνώμη κρυπτογράφησης.com, θα σας παρουσιάσουμε αυτά τα δύο προϊόντα.

Κρυπτογράφηση.com

Κρυπτογράφηση.Το COM υπογραμμίζει την εφαρμογή της διαθέσιμη σε κινητά και tablet (Android και iOS) για άτομα που ξεκινούν. Πολλοί χρήστες αναζητούν πραγματικά μια απλή λύση για να αγοράσουν κρυπτοσυχνότητες από το τηλέφωνό τους. Επί του παρόντος, είναι διαθέσιμα περίπου 250 εικονικά νομίσματα.

Μόλις κατεβάσετε, θα σας ζητηθεί αμέσως να ελέγξετε την ταυτότητά σας εισάγοντας το όνομά σας, στέλνοντας ένα έγγραφο ταυτότητας και ένα selfie σας. Η διαδικασία επαλήθευσης μπορεί να διαρκέσει έως και 48 ώρες. Όταν επικυρωθεί αυτό το πρώτο βήμα, θα πρέπει να εξασφαλίσετε τον λογαριασμό σας. Αντί ένας απλός κωδικός πρόσβασης, συνιστάται βιομετρικός έλεγχος ταυτότητας εδώ.

Όπως μπορείτε να δείτε στα αντίγραφα της οθόνης παρακάτω, η εφαρμογή διαθέτει αρκετές καρτέλες: καλωσορίστε, λογαριασμούς, παρακολούθηση και κάρτα. Η αρχική σελίδα δίνει μια παγκόσμια επισκόπηση, αναλαμβάνοντας την ισορροπία του λογαριασμού σας, ειδήσεις σχετικά με το Crypto καθώς και τα ψηφιακά νομίσματα που χαρακτηρίζονται ως αγαπημένα που θέλετε να ακολουθήσετε πιο στενά. Από αυτήν την καρτέλα, μπορείτε προφανώς να αγοράσετε, να πουλήσετε, να ανταλλάξετε ή να μεταφέρετε κρυπτοσυχνότητες.

Crypto.com-app

Ως υπενθύμιση, η αγορά μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα, από το χαρτοφυλάκιο Crypto ή Fiat. Αυτές οι δύο τελευταίες επιλογές απαιτούν μια κατάθεση χρημάτων ανάντη στην εφαρμογή (με τραπεζική μεταφορά ή από ένα εξωτερικό χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης).

Η καρτέλα Λογαριασμοί σάς επιτρέπει να βρείτε το συνολικό ποσό των χρημάτων σας και τη διανομή σας εάν έχετε διαφορετική κρυπτογράφηση. Εμφανίζεται επίσης το ποσοστό της διακύμανσης των ημερήσιων κερδών και των ζημιών. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε μια γρήγορη επισκόπηση της απόδοσής σας. Επιπλέον, μια επιλογή σας επιτρέπει να μετατρέψετε τις μικρές σας πωλήσεις κρυπτογράφησης σε CROE. Είναι τα υπολείμματα κρυπτογράφησης ή κρυπτογράφησης. Αυτά είναι ποσά χαμηλότερα από τα όρια συναλλαγών. Όπως μπορείτε να δείτε, η ιδέα είναι να ενθαρρύνετε τους πελάτες να έχουν μάρκες CRO. Στη συνέχεια, θα δούμε τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής.

Η σελίδα παρακολούθησης αντιστοιχεί στη λίστα των διαθέσιμων κρυπτοσυχνοτήτων προκειμένου να μπορέσουν να ακολουθήσουν την εξέλιξή τους με μια ματιά. Μια απλή διαμόρφωση σάς επιτρέπει να τα προσθέσετε στα αγαπημένα σας για να τα κάνετε να εμφανίζονται στην κορυφή και ακόμη και να ορίσετε μια ειδοποίηση (όσον αφορά την τιμή ή το ποσοστό της διακύμανσης).

Τέλος, η καρτέλα Cards σάς επιτρέπει να παραγγείλετε και να διαχειρίζεστε την κάρτα Crypto Visa Crypto.com.

Η εφαρμογή κρυπτογράφησης.Επομένως, το COM είναι αρκετά καλά σχεδιασμένο. Ωστόσο, δεν φαίνεται ακόμα στο σημείο, αφού εντοπίσαμε αρκετά προβλήματα. Όπως πολλοί χρήστες, αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες όταν συνδέουμε με ένα μπλοκάρισμα όσον αφορά την επαλήθευση ταυτότητας. Ο αριθμός τηλεφώνου δεν αναγνωρίστηκε πλέον όταν δεν τον αλλάξαμε. Ευτυχώς αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να επιλυθεί, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Και το να το πούμε σε αυτό το είδος της κατάστασης, μπορεί να είναι περίπλοκο να ανακτήσει τα χρήματά του.

Επιπλέον, σημειώσαμε επίσης ένα κενό όσον αφορά τις κρυπτοσυχνότητες σε σχέση με τον πραγματικό ρυθμό.

Τέλος, αν και κρυπτογραφήστε.Η εφαρμογή COM παραμένει μια σωστή λύση, δεν κάνει το βάρος στην εμπειρία του χρήστη στην εξαιρετικά διαισθητική εφαρμογή που προτείνεται από τον Zengo.

Ανταλλαγή εφαρμογής

Για να προσεγγίσετε όλα τα προφίλ χρηστών, Crypto.Το COM δεν περιορίζεται στην εφαρμογή που παρουσιάζεται λίγο πριν. Προσφέρει επίσης μια πλατφόρμα ανταλλαγής στην οποία είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε τη μόχλευση, τον έμπορο περισσότερα από 200 ζεύγη κρυπτογράφησης και διαρκών συμβάσεων. Η εφαρμογή ανταλλαγής είναι προσβάσιμη τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στο κινητό.

Πριν προχωρήσετε περαιτέρω, σημειώστε ότι αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες μόνο για τους επιλέξιμους χρήστες, δηλαδή αυτές που έχουν πραγματοποιήσει προηγμένη επαλήθευση επιπέδου. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να δημιουργηθούν δύο ξεχωριστοί λογαριασμοί εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δύο πλατφόρμες.

Θυμηθείτε ότι μόνο κρυπτοσυχνότητες μπορούν να ανταλλαγούν εδώ. Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καταπιστευματικό νόμισμα. Επομένως, θα χρειαστεί να μεταφέρετε το κρυπτογραφικό σας από την εφαρμογή κρυπτογράφησης ή ένα εξωτερικό πορτοφόλι.

Στην εφαρμογή Exchange, μπορείτε να πραγματοποιήσετε διαφορετικές παραγγελίες: αγορά, όριο ορίων και διακοπής. Οι δύο τελευταίες παραγγελίες σας επιτρέπουν να έχετε καλύτερο έλεγχο της τιμής αγοράς (ή των πωλήσεων). Είναι επίσης δυνατό να προσθέσετε ένα αποτέλεσμα μοχλού για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Σημειώστε, αντίθετα, μπορούν επίσης να επιταχύνουν τις απώλειές σας. Εάν ξεκινήσετε, η διαπραγμάτευση του περιθωρίου δεν συνιστάται.

Exchange-App-Cropto.com

Πολλά ζευγάρια κρυπτοσυχνότητας είναι διαθέσιμα, αλλά αν θέλετε να έχετε περισσότερες επιλογές, θα πρέπει να επιλέξετε το USDT. Όταν έχετε τοποθετήσει μια παραγγελία, θα το βρείτε στο κάτω μέρος στην ενότητα “Open Orders” (ακόμη και αν δεν εκτελείται αμέσως). Μπορείτε να κλείσετε μια παραγγελία ανά πάσα στιγμή.

Τέλος, αυτή η ανταλλαγή προσφέρει επίσης τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης μέλλοντος πηγαίνοντας στην καρτέλα “Παράγωγα” τότε “Συμβόλαια όρου”. Εδώ, η μόχλευση μπορεί να φτάσει μέχρι το x100 σύμφωνα με τη συνολική έκθεση των χρηστών, δηλαδή τις ανοικτές θέσεις και παραγγελίες. Κατά τη γνώμη μας, αυτό είναι ένα εργαλείο που πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή.

Όπως μπορείτε να δείτε, πολλά χαρακτηριστικά διαφέρουν σε σύγκριση με το Crypto.com. Η ανταλλαγή έχει σχεδιαστεί για πιο έμπειρους εμπόρους.

Άλλα προϊόντα κρυπτογράφησης.com

Κρυπτογράφηση.com αυτό δεν είναι μόνο μια πλατφόρμα στην οποία μπορούμε να ανταλλάξουμε κρυπτοσυχνότητες.

Το διακριτικό cro

Το CRO είναι το κρυπτογραφικό σημάδι.com. Αυτό το διακριτικό είναι πολύ επιτυχημένο παγκοσμίως και ακολουθεί μια θετική τάση. Καθώς γράφουμε αυτή τη γνώμη για το Crypto.com, ένα cro κοστίζει 0,84 €. Για χρήστες κρυπτογράφησης.com, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για να έχουν αυτή την κρυπτογράφηση.

Πρώτον, το CRO μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πληρώσει τα έξοδα συναλλαγής, να κερδίσει υψηλότερο ποσοστό επιστροφής χρημάτων ή να πάρει καλύτερα επιτόκια.

Αλλά είναι πάνω από όλα το cro staking που είναι ενδιαφέρον. Το κόστος συναλλαγών στο CRO είναι χαμηλότερο και οι ανταμοιβές είναι μεγαλύτερες.

Η κάρτα Visa και Crypto.Αμοιβή

Κρυπτογραφικό οικοσύστημα.Το COM επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τις αγορές τους χρησιμοποιώντας τις κρυπτοσυχνότητες τους, είτε απευθείας με τη θεώρηση είτε την ηλεκτρονική κάρτα όταν η μέθοδος πληρωμής από κρυπτοσυχνότητες είναι αποδεκτή.

Για τα έξοδά σας, είναι επομένως δυνατό να παραγγείλετε μια κάρτα Visa που θα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το πορτοφόλι κρυπτογράφησης.com. Είναι ένας καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το κρυπτογράφηση σας ενώ απολαμβάνετε επιπλέον πλεονεκτήματα. Αυτά ποικίλλουν ανάλογα με την κατάσταση της κάρτας και την ποσότητα του CRO που τοποθετείται (staking).

Πλεονεκτήματα Carte Crypto Com

Τα πλεονεκτήματα είναι επίσης πιο ενδιαφέροντα μόλις επιταχύνουν σημαντικά ποσά CRO. Αυτή είναι η ακινητοποίηση των κρυπτοσυχνοτήτων του ποσού της επιλογής σας για περίοδο 6 μηνών.

Για την κάρτα Ruby Steel, για παράδειγμα, η συνδρομή Spotify θα σας προσφέρεται για 6 μήνες. Για τους άλλους, η συνδρομή στο Netflix και το Prime Video θα ληφθεί μέριμνα (εκτός από το Royal Indigo και το Jade Green που έρχονται μόνο με 6 μήνες συνδρομής στο Netflix που προσφέρεται). Εκείνοι που κατέχουν την κάρτα Obsidian θα επωφεληθούν από έκπτωση -10% στις τοποθεσίες Expedia και Airbnb.

Αυτή η χρεωστική κάρτα είναι δωρεάν. Ωστόσο, υπάρχουν συνθήκες πρόσβασης. Μόνο χρήστες που έχουν επαληθεύσει την κατάσταση στο Crypto.COM App και ποιος θα έχει στοιχηματίσει CROS για περίοδο 180 ημερών θα είναι σε θέση να υποβάλει αίτηση.

Εάν αυτή η κάρτα μπορεί να φαίνεται ελκυστική στην αρχή, όλα δεν είναι τόσο ροζ. Σύμφωνα με πολλά σχόλια και μαρτυρίες πελατών, πολλοί έπρεπε να αντιμετωπίσουν μεγάλους χρόνους αναμονής. Μερικοί χρήστες περίμεναν μήνες πριν λάβουν την τραπεζική τους κάρτα. Για άλλους, δεν έφτασε ποτέ ενώ τα χρήματα ήταν ήδη στο λογαριασμό.

Ακόμα χειρότερα, Τα πλεονεκτήματα μειώνονται συνεχώς. Το Cashback έχει, για παράδειγμα, πήγε από 8 έως 5% για την κάρτα Obsidian (και αυτό είναι μόλις 1 χρονών) και δεν είναι πλέον δυνατό να επωφεληθείτε από την Cashback με την κάρτα εισόδου (Midnight Blue) ενώ πριν από αυτήν προσέφερε 1% cashback.

Έχει ακόμη καθιερωθεί ένα όριο σχετικά με τα βραβεία που μπορούν να ληφθούν μέσω της επιστροφής χρημάτων για τις κάρτες Ruby Steel, Royal Indigo και Jade Green (το ισοδύναμο των 50 δολαρίων το μήνα που καταβάλλονται σε μάρκες CRO).

Για όλους αυτούς τους λόγους, δεν μπορούμε να πούμε ότι η Crypto.Το COM προσφέρει την καλύτερη κάρτα πληρωμής σε κρυπτά, μακριά από αυτήν. Η άποψή μας για αυτό είναι κάτι περισσότερο από κακό και δεν είμαστε εκ των προτέρων στο τέλος των εκπλήξεών μας, καθώς τα πλεονεκτήματα αφαιρούνται τακτικά.

Κρυπτογράφηση.Κερδίστε

Ας συνεχίσουμε αυτό το τεστ και τη γνώμη για την κρυπτογράφηση.COM με άλλες διαθέσιμες επιλογές για χρήστες. Από την εφαρμογή κρυπτογράφησης.COM App, είναι δυνατόν να κερδίσετε ενδιαφέροντα με κρυπτογράφηση.COM κερδίστε μόλις τοποθετήσουμε τις κρυπτοσυχνότητες για 1 μήνα, 3 μήνες ή ευέλικτη διάρκεια.

Crypto.com-earn

Είναι ακόμη δυνατή η δημιουργία προσομοίωσης στον ιστότοπο, προκειμένου να υπολογίσετε τα συμφέροντα που κέρδισαν ετησίως γνωρίζοντας ότι η απόδοση είναι καλύτερη αν έχετε cro stakés. Για παράδειγμα, η διατήρηση του ισοδύναμου των 800 $ στο Bitcoin για 3 μήνες μπορεί να σας κάνει να κερδίσετε 52 $ ετησίως έχοντας 4.000 $ από CRO. Και πάλι, το CRO Stake είναι πολύ σαφώς ανταμείβεται.

Κρυπτογράφηση.Το Com Earn είναι επομένως ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε μερικά ετήσια ενδιαφέροντα, αλλά αν δεν έχετε CRO στο πορτοφόλι σας, είναι πολύ λιγότερο ενδιαφέρον.

Τα τέλη στην κρυπτογράφηση.App and Exchange

Τα έξοδα συναλλαγών για την ανταλλαγή μειώνονται, δηλαδή, τόσο πιο σημαντικό είναι ο όγκος των συναλλαγών σας, τόσο περισσότερο έχετε εκπτώσεις για τα έξοδα. Αυτά είναι ακόμη χαμηλότερα μόλις έχετε cro stakés.

Όλες οι καταθέσεις κρυπτογράφησης είναι δωρεάν, είτε κατά την εφαρμογή είτε την ανταλλαγή. Ωστόσο, τα τέλη μπορούν να ισχύουν ανάλογα με τις τράπεζες, οπότε μην διστάσετε να ελέγξετε αυτό το σημείο πριν.

Με κρυπτογράφηση.COM App, η αγορά της κρυπτογράφησης καταβάλλεται και υπόκειται στο 3,5% του κόστους, το οποίο βρίσκεται στο υψηλό φάσμα. Ωστόσο, οι νέοι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν 30 ημέρες χωρίς κόστος. Είναι πολύ πρακτικό να εξοικονομήσετε μερικά ευρώ.

Υπάρχουν τέλη απόσυρσης κατά την εφαρμογή και την ανταλλαγή. Πρόκειται για σταθερό ρυθμό που εξαρτάται από την κρυπτογράφηση, αλλά είναι κατά μέσο όρο υψηλότερο από ό, τι στους ανταγωνιστές. Για παράδειγμα, η απόσυρση του Bitcoin οδηγεί σε 0,0004 BTC κόστους (περίπου € 15). Για το polkadot, crypto.Το COM παίρνει 0,1 προίκα (€ 1,90). Για να μάθετε περισσότερα, θα πρέπει λοιπόν να ανατρέξετε στη σελίδα κόστους, καθώς ποικίλλουν ανάλογα με το νόμισμα.

Θα μπορούσαμε να κατηγορήσουμε την Crypto.com Η έλλειψη διαφάνειας. Πράγματι, το κόστος δεν εμφανίζεται σαφώς κατά τη στιγμή της συναλλαγής. Άλλοι ηθοποιοί είναι πολύ πιο διαφανείς, όπως είδαμε κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας στην πλατφόρμα Etoro.

Κρυπτογραφική τεχνική υποστήριξη.com

Προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η γνώμη κρυπτογράφησης.com, έχουμε επίσης δοκιμάσει την υποστήριξη πελατών επειδή αυτό είναι ένα σημαντικό κριτήριο – ειδικά όταν αναθέτετε τα χρήματά σας σε μια πλατφόρμα. Για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Crypto.com, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα από το ηλεκτρονικό σύστημα γάτας. Απλά κάντε κλικ στη φούσκα μετατροπής στο κάτω δεξί μέρος του ιστότοπου, για να επιλέξετε τη γλώσσα σας και στη συνέχεια το θέμα του αιτήματός σας.

Οι Γάλλοι σύμβουλοι δεν ανταποκρίνονται αμέσως αλλά σε λίγες ώρες. Οι αποδόσεις είναι αποφυλακτικές, αλλά είχαμε ακόμα απαντήσεις στις ερωτήσεις μας. Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για όλους. Πράγματι, πολλοί χρήστες λένε ότι δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν με έναν συνομιλητή. Επικρίνουν επίσης το γεγονός ότι οι σύμβουλοι είναι διαφορετικοί κάθε φορά που περιπλέκουν το ακόλουθο του αρχείου.

Αξιολόγηση της γνώμης μας για την κρυπτογράφηση.com

Από την άφιξή του στην αγορά το 2016, Crypto.Το COM έχει κάνει μια θέση μεταξύ των μεγαλύτερων στον τομέα. Για να καλύψουν τις ανάγκες διαφόρων χρηστών, κρυπτογράφηση.Το COM προσφέρει μια πιο κλασική εφαρμογή στην οποία είναι δυνατόν να αγοράσετε και να πωλήσετε κρυπτοσυχνότητες (Crypto.com app) καθώς και μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης (app) που προορίζεται για τους περισσότερους εμπειρογνώμονες που προσφέρει την ευκαιρία στο Future Trader με αποτελέσματα μόχλευσης.

Η εκτόξευση των δύο πλατφορμών σας μπορεί να είναι προβληματική επειδή απαιτεί πρώτα να δημιουργήσετε δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς. Θεωρούμε ατυχές το γεγονός ότι η εφαρμογή ανταλλαγής δεν σας επιτρέπει να εκπαιδεύετε με πλασματικά χρήματα όπως συμβαίνει στην πλατφόρμα Etoro. Όπως εξηγήθηκε παραπάνω σε αυτήν την γνώμη κρυπτογράφησης.Com, είμαστε αρκετά απογοητευμένοι από την εμπειρία του χρήστη, διότι ιδιαίτερα πολλά σφάλματα στην εφαρμογή.

Η κάρτα κρυπτογράφησης Visa.Το COM δεν μας φαίνεται ακόμη επιτυχές να συνιστάται. Επιπλέον, τα πλεονεκτήματα είναι ελάχιστα για άτομα που δεν έχουν μεγάλους όγκους CRO Stakes.

Τέλος, τα τέλη απόσυρσης και τα spreads είναι υψηλότερα από τον μέσο όρο. Να καταλήξουμε στο συμπέρασμα, εάν οι υπηρεσίες κρυπτογράφησης.COM είναι ικανοποιητικές συνολικά, η γνώμη μας για την κρυπτογράφηση.Το COM αναμειγνύεται λόγω των διαφόρων σημείων που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Thanks! You've already liked this
No comments