Ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Προσοχή, το οικολογικό μπόνους θα αλλάξει., Τα πάντα για το οικολογικό μπόνους 2023 – Renault

Οικολογικό μπόνους 2023

“Δεν υπάρχει ένα ενιαίο κριτήριο εξάλειψης”, δήλωσε η κυβέρνηση. Αλλά το σημείωμα των Κινέζων κατασκευαστών είναι πιθανό να ζυγιστεί από το ηλεκτρικό μείγμα της χώρας τους, ακόμα πολύ άνθρακα. “Κάτω από τις τρέχουσες συνθήκες παραγωγής, τα μοντέλα τύπου Dacia Spring ή Mg δεν πρέπει να επωφελούνται από το οικολογικό μπόνους το επόμενο έτος”, δήλωσε ο Υπουργός Μεταβάσεων Ενέργειας, Agnès Pannier-Runacher, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Δηλώσεις ότι το Υπουργείο Ενεργειακής μετάβασης δεν ήθελε να επιβεβαιώσει.

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Προσοχή, το οικολογικό μπόνους θα αλλάξει

Η αναθεώρηση του οικολογικού μπόνους είναι επίσημα αφοσιωμένη. Η κυβέρνηση έχει μόλις αναλύσει τη μεθοδολογία για να καθορίσει ποια ηλεκτρικά οχήματα δεν θα είναι πλέον επιλέξιμα για κρατική βοήθεια. Σημειώστε ότι το σύστημα θα εξελιχθεί από τις 15 Δεκεμβρίου.

Δημοσιεύτηκε στις 09/18/2023 στις 6:33 μ.μ. & Ενημερώθηκε στις 09/19/2023 στις 10:31 μ.μ

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα περάσουν τη δοκιμή της αλήθειας αυτό το φθινόπωρο. Η κυβέρνηση προετοιμάζεται να δημοσιεύσει τα κανονιστικά κείμενα σχετικά με την εξέλιξη του οικολογικού μπόνους, το οποίο θα χορηγηθεί μόνο στα πιο ενάρετα ηλεκτρικά οχήματα από περιβαλλοντική άποψη. Ένα μέτρο, η κυβέρνηση είναι ελάχιστα κρυμμένη, γεγονός που θα επιτρέψει την προώθηση των αυτοκινήτων που κατασκευάζονται στην Ευρώπη σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα που έγιναν στην Κίνα … παρά τα ζητήματα των αυτοκινητιστών, η αγωνία στον κατάλογο των επιλέξιμων μοντέλων θα διαρκέσει λίγο περισσότερο: Η κυβέρνηση μόλις ανακοίνωσε ότι θα αποκαλυφθεί στις 15 Δεκεμβρίου, μετά την ανάλυση των αρχείων που υπέβαλαν οι κατασκευαστές.

Σημαντική διευκρίνιση στο ημερολόγιο: Η 15η Δεκεμβρίου είναι επίσης η ημερομηνία που επιλέγεται για τη δημιουργία της περιβαλλοντικής βαθμολογίας, ενώ η κυβέρνηση ανέφερε μάλλον μια εξέλιξη την 1η Ιανουαρίου 2024 μέχρι στιγμής. “Όλα τα οχήματα που αγοράστηκαν μετά τις 15 Δεκεμβρίου θα πρέπει να φτάσουν σε μια ελάχιστη περιβαλλοντική βαθμολογία για να επωφεληθούν από το μπόνους”, δήλωσε η κυβέρνηση. “Τα οχήματα που παραγγέλθηκαν πριν από τις 15 Δεκεμβρίου θα μπορούν να επωφεληθούν από την παλιά έκδοση του μπόνους εάν παραδοθούν εντός τριών μηνών μετά την παραγγελία”, πρόσθεσε το Executive. Τι τονίζει την πίεση στους καταναλωτές, αφού ο τομέας υφίσταται πάντοτε εντάσεις στις αλυσίδες εφοδιασμού του ..

Μια περιβαλλοντική βαθμολογία που συνδέεται με διαφορετικά κριτήρια

Ο μεγάλος καθαρισμός θα γίνει μέσω περιβαλλοντικής βαθμολογίας, που θα καθιερωθεί σύμφωνα με μια μεθοδολογία ADEME, την Οργανολογία Οικολογικής Μεταβατικής. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα πρέπει να κερδίσουν περίπου 60 ή 70 από τα 100 για να παραμείνουν επιλέξιμα για το οικολογικό μπόνους. Η αξιολόγηση θα λάβει υπόψη τέσσερα σημαντικά κριτήρια: τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του οχήματος, την κατανάλωση ενέργειας που συνδέεται με τη συναρμολόγηση του οχήματος, τον τύπο της μπαταρίας στο αυτοκίνητο και τέλος τη λειτουργία παράδοσης οχήματος. Στο μέλλον, η βαθμολογία θα μπορούσε επίσης να λάβει υπόψη τα δεδομένα που σχετίζονται με την κυκλική οικονομία, ιδίως την επισκευή της μπαταρίας και την ενσωμάτωση ανακυκλωμένων και βιολογικών υλικών.

“Δεν υπάρχει ένα ενιαίο κριτήριο εξάλειψης”, δήλωσε η κυβέρνηση. Αλλά το σημείωμα των Κινέζων κατασκευαστών είναι πιθανό να ζυγιστεί από το ηλεκτρικό μείγμα της χώρας τους, ακόμα πολύ άνθρακα. “Κάτω από τις τρέχουσες συνθήκες παραγωγής, τα μοντέλα τύπου Dacia Spring ή Mg δεν πρέπει να επωφελούνται από το οικολογικό μπόνους το επόμενο έτος”, δήλωσε ο Υπουργός Μεταβάσεων Ενέργειας, Agnès Pannier-Runacher, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Δηλώσεις ότι το Υπουργείο Ενεργειακής μετάβασης δεν ήθελε να επιβεβαιώσει.

Η κυβέρνηση υπόσχεται “μια ευρεία επιλογή”

Αυτό το μέτρο θα περιορίσει την επιλογή των καταναλωτών ? Είναι το επιχείρημα ορισμένων κινεζικών εμπορικών σημάτων που προσπαθούν να ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή αγορά. Είναι αλήθεια ότι τα ηλεκτρικά οχήματα που κατασκευάζονται στην Κίνα είναι ήδη πολύ δημοφιλή στους αυτοκινητιστές. Το Tesla Model 3, Mg 4, Dacia Spring … αυτά τα διαφορετικά μοντέλα που εισάγονται από την Κίνα εμφανίζονται στα κορυφαία 10 από τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Από τη γαλλική πλευρά, υπερασπίζουμε τον εαυτό μας τον ανταγωνισμό κυνηγιού. “Θα υπάρχει πάντα μια ευρεία επιλογή για τα άτομα”, υπόσχεται το εκτελεστικό. “Ο στόχος αυτών των μεταρρυθμίσεων είναι επίσης να ενθαρρύνουν τους κατασκευαστές να προχωρήσουν σε πιο ενάρετες μεθόδους παραγωγής, έτσι ώστε να υπάρχουν όλο και πιο επιλέξιμα οχήματα”, ενθαρρύνει την κυβέρνηση. “Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πολύ φθηνά κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα θα απαγορευτούν στην αγορά”, προσθέτει, προσθέτοντας ότι η νέα συσκευή είναι συμβατή με τους κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ).

Σημειώστε επίσης ότι οι κατασκευαστές των οποίων τα μοντέλα δεν θα είναι επιλέξιμα για το μπόνους θα έχουν την ευκαιρία να ασκήσουν έφεση, εάν πιστεύουν ότι η μεθοδολογία ADEME δεν αντικατοπτρίζει πιστά το αποτύπωμα άνθρακα του οχήματός τους. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υποβάλουν πρόσθετα στοιχεία για να αποδείξουν ότι το εργοστάσιό τους είναι ενάρετο.

Προς μια ανατίμηση του μπόνους για μέτρια νοικοκυριά ?

Εκτός από τον κατάλογο των σχετικών μοντέλων, πρέπει επίσης να καθοριστεί το ποσό της βοήθειας. Σύμφωνα με τις ηχώ, το μπόνους θα μπορούσε να πάει από 7.000 ευρώ στις 8.000 ευρώ για τα πιο μέτρια νοικοκυριά, αλλά και πάλι, οι κυβερνητικές πηγές δεν επιβεβαιώνουν: “Οι διαιτησίες δεν έχουν ακόμη επιστραφεί στα ποσά για το 2024.»

Και ένα άλλο συμβολικό μέτρο παραμένει να διευκρινιστεί: αυτό της κοινωνικής μίσθωσης, που προορίζεται για μέτρια νοικοκυριά να νοικιάσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στα 100 ευρώ το μήνα. “Η μίσθωση θα βασίζεται επίσης στην περιβαλλοντική βαθμολογία”, δήλωσε η κυβέρνηση. Το κράτος υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σημείο τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο.

Οικολογικό μπόνους 2023

εικόνα

Όλα σχετικά με το οικολογικό μπόνους μετά τις ανακοινώσεις του Emmanuel Macron της 26ης Μαΐου 2020.

Πληροφορίες σύμφωνα με το διάταγμα 2022-1761 της 30ης Δεκεμβρίου 2022 σχετικά με την ενίσχυση για την απόκτηση ή ενοικίαση μικρών ρυπογόνων οχημάτων

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε το αυτοκίνητό σας ή να μεταβείτε στο ηλεκτρικό

Οικολογικό μπόνους 2023* για την αγορά ενός νέου οχήματος

Οικολογική βοήθεια μπόνους για ηλεκτρικά οχήματα προσβάσιμα σε όλους

Από την 1η Ιανουαρίου 2023, το οικολογικό σύστημα μπόνους για ηλεκτρικά οχήματα θα είναι το εξής:

Το ποσό του οικολογικού μπόνους αυξάνεται κατά € 2.000 όταν το όχημα αποκτάται ή ενοικιάζεται από ένα φυσικό άτομο του οποίου το φορολογικό εισόδημα ανά μετοχή είναι μικρότερο ή ίσο με € 14.089.

** Στο όριο του 27% του κόστους απόκτησης TTC του οχήματος (τιμές).

Υπό την προϋπόθεση ότι διατηρεί το όχημα τουλάχιστον 1 έτος και mininum 6.000 χλμ. Σε περίπτωση αγοράς.
Ένα φυσικό άτομο μπορεί να επωφεληθεί από το οικολογικό μπόνους που μία φορά κάθε 3 χρόνια.

Είσαι επαγγελματίας ? Συνάντηση εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συνθήκες του μπόνους οικολογίας για το Pro.

Οικολογικό μπόνους για την αγορά ενός χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού οχήματος

€ 1.000 σε βοήθεια, ανάλογα με τις συνθήκες επιλεξιμότητας

Όλοι οι ηλεκτροκίνητοι κινητήρες μας

Το YouTube χρησιμοποιεί ιχνηθέτες κατά την απεικόνιση βίντεο που φιλοξενούνται στον ιστότοπό του, προκειμένου να εξατομικεύσει τις διαφημίσεις. Για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο, πρέπει να επιτρέψετε κοινωνικά cookies στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να επιστρέψετε στην επιλογή σας ανά πάσα στιγμή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική Cookie YouTube: https: // www.Google.Fr/intl/fr/πολιτικές/ιδιωτικότητα

Η επιλογή του 100% ηλεκτρικού

Η τεχνολογία E-Tech μας είναι ο καρπός της αποδεδειγμένης εμπειρογνωμοσύνης από τον κόσμο της F1 για να σας προσφέρει μέγιστη αυτονομία. Περιηγηθείτε στον κόσμο στη σιωπή και χωρίς εκπομπές, ενώ κάνετε αποταμιεύσεις !

Thanks! You've already liked this
No comments