Καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ Σεπτέμβριος 2023: Τι μοντέλο για αγορά?, Καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ σε μορφή FO λιγότερο από 400 € € ��

Τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ σε λιγότερο από 400 € – τα κορυφαία 4 μας

Contents

Πρώτον, ο κινητήρας των 300W προσφέρει ταχύτητα 25 km/h για μια σειρά 30 χιλιομέτρων που είναι ιδανική για περπάτημα στην πόλη. Στη συνέχεια, η άνεση του δρόμου είναι αρκετά ευχάριστη χάρη στους πλήρεις και άφθαρτους τροχούς της, καθώς και στις μπροστινές και πίσω αναστολές του. Το βάρος του μόνο 13 kg καθιστά ένα ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ και εύκολο στη μεταφορά (δημόσια συγκοινωνία, σκάλα κ.λπ.).

Καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ: Ποιο μοντέλο θα αγοράσει το 2023 ?

Ποιο ηλεκτρικό σκούτερ θα επιλέξει το 2023 ? Σε αυτόν τον οδηγό αγοράς, θα ανακαλύψετε τα καλύτερα μοντέλα της στιγμής: high -end, high -end, καλύτερη αξία για τα χρήματα, αλλά και τα φθηνότερα μοντέλα για τους σφιχτό προϋπολογισμό.

 • Η επιλογή μας από τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ
 • Τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ από αγαπητέ
 • Ηλεκτρικό σκούτερ: καλύτερη αξία για τα χρήματα
 • Τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ
 • Τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ Ultra High -End
 • �� Γιατί να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?
 • ��comment για να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?
 • �� Τι ρύθμιση για τα ηλεκτρικά σκούτερ στη Γαλλία ?
 • Σχόλια

Η επιλογή μας από τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ

Electric Scooter Xiaomi Mi

Xiaomi Mi Electric Scooter 4

Segway Ninebot kickscooter Max G2 (70 χλμ.)

Τα ηλεκτρικά σκούτερ συνεχίζουν να κερδίζουν γη στην πόλη ενώ η αγορά εξελίσσεται πολύ γρήγορα. Οι κατασκευαστές προσφέρουν όλο και πιο αποτελεσματικά μοντέλα που βελτιώνουν την ασφάλεια, την άνεση οδήγησης, αλλά και την αυτονομία. Οι τιμές ακολουθούν επίσης την τάση. Βλέπουμε όλο και περισσότερα σκούτερ να αγγίζουν το σήμα 1000 ευρώ και προορίζονται για τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Εάν δεν έχετε τέτοιο προϋπολογισμό, είναι πολύ πιθανό να βρείτε κατάλληλα ηλεκτρικά σκούτερ για λιγότερο από 400 ευρώ ή ακόμα και 300 ευρώ. Στην επιλογή μας, βρίσκετε μοντέλα όλων των περιοχών.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ από αγαπητέ

Segway Ninebot E2 Plus

Segway Ninebot E2 Plus

Ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2023 στην συνιστώμενη τιμή των € 299, το Ninebot E2 Plus είναι το μοντέλο εισόδου του καταλόγου Segway. Αν ψάχνετε για ένα ηλεκτρικό σκούτερ κάτω από 300 ευρώ, αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές της στιγμής. Οι παραστάσεις του είναι κοντά σε εκείνες του Mi Scooter 4 Lite της Xiaomi για τιμή 100 ευρώ χαμηλότερα. Προσφέρει ένα Τυπική αυτονομία 25 χλμ και έχει ένα Κινητήρας 300W που το ωθεί 25 km/h.

Χρειάζονται λίγο λιγότερο από 8 ώρες για να φορτώσετε πλήρως την μπαταρία σας 220 WH. Το σκούτερ είναι σε θέση να αντιμετωπίσει 15% πλαγιές. Είναι ένα εύκολα αναδιπλούμενο μοντέλο του οποίου το βάρος είναι 14,4 kg. Οι διαστάσεις του είναι 107 x 44,5 x 114 cm (l x w x h). Όταν διπλωθεί, το ύψος πηγαίνει από 114 cm έως 50,4 cm. Είναι σε θέση να αντέξει μέγιστο φορτίο 90 kg.

Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ έχει ένα Κυριότερα σημεία στο μπροστινό και πίσω, Αλλά δεν έχει δείκτες. Τα δύο φρένα: Ηλεκτρονικά μπροστά και με μηχανικά τύμπανα στο πίσω μέρος ελέγχονται από ένα μόνο μοχλό.

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite

Η φωτεινή έκδοση του Xiaomi Electric Scooter 4, αυτό το μοντέλο που ξεκίνησε το 2023 προσφέρει μια ωραία ισορροπία για τιμή € 399. Με το δικό του Κινητήρας 300W, Φτάνει εύκολα στο 25 km/h και είναι σε θέση να ανέβει 14% πλαγιές Με δύναμη κορυφής που ανεβαίνει στα 600W αν είναι απαραίτητο. Η μπαταρία του 187 WH έχει ένα μέγιστη αυτονομία 20 χλμ. Επομένως, θα είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί εάν το ταξίδι σας μετ ‘επιστροφής βγαίνει από 15 χλμ., Εκτός αν έχετε τη δυνατότητα φόρτωσης μεταξύ δύο γύρους. Σημειώστε ότι χρειάζονται περίπου 4 και μισές ώρες για πλήρες φορτίο.

Το Xiaomi Electric Scooter 4 Lite έχει φρενάρισμα E-ABS στο μπροστινό + φρένο τυμπάνου στο πίσω μέρος. Η γαλλική έκδοση δεν έχει δείκτες σε αντίθεση με εκείνη που πωλείται στην Ιταλία. Στη μέση του τιμονιού, υπάρχει μια βασική οθόνη ελέγχου, αλλά που εμφανίζει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες. Οι διαστάσεις του σκούτερ είναι 111 x 44 x 114,5 cm (l x w x h). Μόλις διπλωθεί, το ύψος πηγαίνει από 114,5 έως 49,5 cm.

Εναλλακτική λύση: Το Electric Scooter Xiaomi είναι απαραίτητο

Electric Scooter Xiaomi Mi

Για 100 ευρώ μικρότερα από το Mi Electric Scooter 4 Lite, η βασική έκδοση του οποίου εδώ είναι η δοκιμή μας είναι ένα καλό μοντέλο εάν έχετε προϋπολογισμό μικρότερου από 300 ευρώ. Είναι ιδανικό για σύντομες διαδρομές με τη μέγιστη αυτονομία των 20 χλμ. Υπάρχει ένας κινητήρας 250W που τον ωθεί με μέγιστη ταχύτητα 20 km/h. Αυτό το σκούτερ διπλώνει σε 3 δευτερόλεπτα και ζυγίζει μόνο 12 κιλά, που το καθιστά ένα ελαφρύ μοντέλο και ένα από τα πιο φορητά.

Urbanglide 8 συν ηλεκτρικό σκούτερ

Αυτό το γαλλικό ηλεκτρικό σκούτερ Urbanglide είναι ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά και εύκολα βολικό. Πωλείται για λιγότερο από 300 ευρώ, Ζυγίζει μόνο 12 κιλά και προωθείται από ένα Κινητήρας 350W Ικανό να φτάσει περίπου 25 χλμ. Σε 3 δευτερόλεπτα, μια πολύ κατάλληλη επιτάχυνση, αλλά το σκούτερ έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει πλαγιές μικρότερες από 10%.

Προσφέρει μπαταρία 6000 mAh Μια σειρά έως 20 χλμ σε βέλτιστες συνθήκες βάρους, ταχύτητας και κλίσης. Τι αισθάνεστε σίγουροι για ταξίδια 10 έως 15 χλμ. Σημειώστε ότι χρειάζονται περίπου 4,5 ώρες για να φορτώσετε την μπαταρία κατά 0 έως 100%. Το μέγιστο βάρος που υποστηρίζεται από το σκούτερ είναι 100 kg.

Υπάρχουν επίσης ελαστικά 8 ιντσών, ένας φάρος LED στο μπροστινό.

Ηλεκτρικό σκούτερ: καλύτερη αξία για τα χρήματα

Xiaomi Mi Electric Scooter 4

Electric Scooter Xiaomi 4

Το Mi Electric Scooter 4 είναι το πιο ισορροπημένο ηλεκτρικό σκούτερ στο Xiaomi για όσους θέλουν ένα ευπροσάρμοστο, ισχυρό μοντέλο και με καλή αυτονομία. Έχει καλή ποιότητα κατασκευής και προσφέρει καλή άνεση οδήγησης με σταθερή στολή και ευρύχωρο δίσκο.

Το Xiaomi Electric Scooter 4 έχει μια ισχυρή κινητήρα μιας δύναμης 300W έως 600W Όταν πρόκειται για αναρρίχηση πλαγιές (έως 16%). Η ταχύτητά του είναι 25 km/h για ένα Μέγιστη αυτονομία 35 χλμ. Είναι 15 χλμ. Περισσότερο από την έκδοση 4 Lite και κάνει μεγάλη διαφορά. Αυτό το μοντέλο έχει όμορφο φρενάρισμα με ένα σύστημα EABS στο μπροστινό.

Για τα υπόλοιπα, το ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi Mi είναι αδιάβροχο (πιστοποίηση IP55) και έχει δύο μεγάλους τροχούς 10 ιντσών χωρίς θάλαμο αέρα και ζυγίζει 15 κιλά. Το ωφέλιμο φορτίο του είναι 110 kg.

Segway Ninebot kickscooter F2

Ninebot kickscooter F2

Ninebot kickscooter F2 Plus

Αυτό το μοντέλο Segway είναι μια καλή εναλλακτική λύση στο Xiaomi Electric Scooter 4. Είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό, αφού διαθέτει κινητήρα 400W με δύναμη κορυφής 800W, η οποία του επιτρέπει να φτάσει εύκολα τα 25km/h και να ανεβείτε 18% πλαγιές.

Το Ninebot Kickscooter F2 διαθέτει μπαταρία 367 WH (10.200 mAh) για 40 χιλιόμετρα αυτονομίας οδηγώντας με μέση ταχύτητα 16 km/s για ένα άτομο 75 kg. Χρειάζονται περίπου 6 ώρες και 30 λεπτά για να το φορτώσετε εντελώς.

Από την άποψη της ασφάλειας, αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό σύστημα πέδησης με μπροστινό και ηλεκτρονικό φρένο δίσκου στο πίσω μέρος. Διαθέτει επίσης ένα σύστημα ελέγχου και δείκτες κατά της πρόσφυσης. Χάρη στη συμβατότητά του με Λειτουργία Apple Loce, Μπορείτε να το βρείτε σε περίπτωση πτήσης. Οι μεγάλοι τροχοί 10 ιντσών είναι εξοπλισμένοι με ελαστικά χωρίς θάλαμο αέρα με στρώμα ολοκληρωμένου ζελέ για να περιορίσουν τον κίνδυνο διάτρησης.

Τέλος, αυτό το σκούτερ είναι ανθεκτικό στο νερό, ζυγίζει 17,2 kg και υποστηρίζει ένα μέγιστο φορτίο 120 kg. Σημειώστε ότι υπάρχει μια περισσότερη έκδοση σχεδιασμού, αλλά έχει μια σειρά 55 χλμ. Και είναι σε θέση να ανεβεί σε πλαγιές 20%. Το F2 kickscooter ξεκίνησε σε τιμή 549 ευρώ. Count 50 Euros περισσότερο, ή € 599 για την έκδοση Plus.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ

Segway Ninebot Kickscooter F2 Pro

Segway Ninebot Kickscooter F2 Pro

Αυτό το Segway Electric Scooter βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ της μεσαίας εμβέλειας και της κορυφής της σειράς. Αυτήν Η αυτονομία είναι 55 χλμ Και έχει έναν ισχυρό κινητήρα (900W Crest) ικανό να αντιμετωπίζει 22% πλαγιές. Υπάρχει επίσης ένα Άνοιξη εναιώρημα στο μπροστινό Για μια απαλή οδήγηση, η οποία αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για αυτό το μοντέλο που ξεκίνησε στα 650 ευρώ.

Έχει επίσης ένα σύστημα ελέγχου πρόσφυσης αντι -κλείδας, εμπρός και πίσω δείκτες, ένα σύστημα διπλής πέδησης με μπροστινό και ηλεκτρονικό δισκόφρενο στο πίσω μέρος, καθώς και ηλεκτρονική προειδοποίηση αντι -κλοπής. Χάρη στη συμβατότητά του με το Λειτουργία τοποθεσίας Apple, Μπορείτε να το βρείτε σε μια κάρτα σε περίπτωση πτήσης. Τέλος, διαθέτει δύο μεγάλους τροχούς 10 ιντσών με ελαστικά χωρίς θάλαμο αέρα με στρώμα ζελέ κατά της διάλυσης.

Χρειάζονται περίπου 8 ώρες για ένα πλήρες φορτίο της μπαταρίας σας. Τέλος, το Ninebot Kickscooter F2 Pro είναι ανθεκτικό στο νερό, ζυγίζει 18,5 kg και υποστηρίζει ένα μέγιστο φορτίο 120 kg.

Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Pro

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro στην καλύτερη τιμή

Το Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Pro που δοκιμάσαμε ήταν το πιο προηγμένο μοντέλο στον κατάλογο Xiaomi πριν από την άφιξη της έκδοσης 4 Ultra. Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ προσφέρει καλή δύναμη, καλή άνεση οδήγησης και μπαταρία 446 WH που το επιτρέπει Τραβήξτε μέχρι 55 χλμ σε ένα φορτίο. Από την άλλη πλευρά, χρειάζονται περίπου 8 ώρες για να το επαναφορτίσετε. Ο κινητήρας 350W με μέγιστη ισχύ 700W μπορεί να επιτεθεί σε πλαγιές 20%.

Το σκούτερ έχει τροχούς μορφής 10 ιντσών που εξασφαλίζουν καλύτερη άνεση χρήσης και καλή ευελιξία. Τα ελαστικά Durgel είναι χωρίς θάλαμο αέρα και προστατεύονται από ένα στρώμα ζελέ που περιορίζει τον κίνδυνο διάτρησης. Η πέδηση εξασφαλίζεται από ένα διπλό δακτύλιο στο πίσω μέρος. Συνοδεύεται από ένα σύστημα φρεναρίσματος e-ABS στο μπροστινό μέρος.

Επιπλέον, αυτό το σκούτερ σέβεται το πρότυπο IPX4 που σημαίνει ότι αντιστέκεται στη βροχή και τις λακκούβες. Το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro ζυγίζει 17 κιλά και υποστηρίζει ένα μέγιστο φορτίο 120 kg.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ Ultra High -End

Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Ultra

Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Ultra

Με το Mi Electric Scooter 4 Ultra, το Xiaomi αυξάνεται από μια εγκοπή και στοχεύει για το υψηλότερο τμήμα των ηλεκτρικών σκούτερ. Με τιμή εκκίνησης 999 ευρώ, η έκδοση Ultra γίνεται για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Εκείνοι που θα μπορούσαν να κλείσουν τα μάτια τους στην τιμή, εφόσον το σκούτερ ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, και ειδικά όσον αφορά την άνεση, την ευελιξία και πάνω απ ‘όλα την αυτονομία.

Το Mi Electric Scooter Ultra ελέγχει όλα τα κουτιά σε αυτά τα τρία σημεία. Η μπαταρία 561,5 WH έχει Αυτονομία 70 χλμ και φορτώνει εξ ολοκλήρου σε 6,5 ώρες. Το μηχάνημα προωθείται από έναν κινητήρα που αναπτύσσει μέγιστη ισχύ 940W. Τι ανεβαίνουν πλαγιές 25% και επιταχύνουν πολύ γρήγορα μέχρι 25 χλμ./. Το άλλο πλεονέκτημα αυτού του σκούτερ είναι ότι διαθέτει ένα σύστημα διπλής ανάρτησης (εμπρός και πίσω) για να αποσβέσει τους τρόμους. Προσφέρει έτσι καλύτερη οδηγική εμπειρία.

Τα φρένα του είναι πολύ αποτελεσματικά για τις ειλικρινείς στάσεις, αλλά πολύ απαλά. Το Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Ultra είναι αδιάβροχο (πιστοποίηση IP55) και διαθέτει δύο μεγάλους τροχούς 10 ιντσών χωρίς θάλαμο αέρα και αντι-καλλιέργεια. Τέλος, με βάρος σχεδόν 25 kg, αυτό το trottinnette είναι βαρύ.

Segway Ninebot kickscooter Max G2

Segway Ninebot kickscooter Max G2

Εάν το Ninebot Kickscooter F2 Pro σας αφήνει πεινασμένο παρά τα καλά επιχειρήματά του, το Kickscooter Max G2 είναι ένα ακόμη πιο προηγμένο ηλεκτρικό σκούτερ. Και οι δύο έχουν τον ίδιο κινητήρα 900W (CREST) ​​που μπορεί να ανέβει σε πλαγιές 22%, το Max G2 προσφέρει ωστόσο καλύτερο Αυτονομία αφού μπορεί να φτάσει τα 70 χλμ. Έχει επίσης μια διπλή μπροστινή και πίσω ανάρτηση για ακόμα πιο ευχάριστη οδήγηση. Το μπροστινό εναιώρημα είναι υδραυλικό και αυτό που βρίσκεται στο πίσω μέρος χρησιμοποιεί διπλό ελατήριο.

Για τα υπόλοιπα, βρίσκουμε όλες τις επιλογές άνεσης και ασφάλειας του Segway, δηλαδή: ένα σύστημα ελέγχου κατά της πρόσφυσης, δείκτες, ένα διπλό σύστημα πέδησης με ηλεκτρονικό φρένο στο μπροστινό μέρος και τύμπανο στο πίσω μέρος. Είναι επίσης Συμβατό με τη λειτουργικότητα εντοπίστε συσκευές Apple, που σας επιτρέπει να το βρείτε σε περίπτωση κλοπής.

Οι δύο μεγάλοι τροχοί 10 ιντσών με ελαστικά χωρίς σωλήνες είναι ανθεκτικοί στις διατρήσεις. Χρειάζονται περίπου 6 ώρες για να φορτωθεί αυτό το σκούτερ. Το Ninebot Kickscooter Max G2 είναι ανθεκτικό στο νερό και ζυγίζει σχεδόν 25 κιλά. Είναι σε θέση να υποστηρίξει ένα μέγιστο φορτίο 120 kg.

Dualtron Mini Special Minimotors

Mini Motors Dualtron Mini Special

Ψάχνετε για δύναμη ? Το Dualtron Mini Special Minimotors είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ όσον αφορά την ισχύ με κινητήρα άνω των 1000 W. Η μέγιστη ταχύτητα των 45 km/h είναι γεφυρωμένη στα 25 km/h για να συμμορφωθεί με το νόμο, αλλά μπορείτε να το ξεκλειδώσετε για ιδιωτική διαδρομή. Το σκούτερ προσφέρει επίσης ένα Άνετα 40 χλμ Χάρη στη μπαταρία των 52V και 13Ah Li-ion.

Χρειάζονται ακόμα περισσότερες από 7 ώρες για να το φορτώσετε 100%. Το μηχάνημα είναι ισχυρό και ζυγίζει περίπου 22 κιλά, που παραμένει αξιέπαινη παρά το ισχυρό του μέγεθος. Το υποστηριζόμενο βάρος του προγράμματος οδήγησης είναι 120 kg μέγιστο.

Το σκούτερ είναι σε θέση να ανέβει σε πλαγιές 20 βαθμών (37%). Είναι εξοπλισμένο με ένα Διπλό εμπρός και πίσω ανάρτηση. Στη μέση του τιμονιού, υπάρχει μια οθόνη πολυλειτουργίας που εμφανίζει έναν πίνακα ελέγχου με διαφορετικές πληροφορίες: επίπεδο φόρτισης μπαταρίας, εναλλαγή πίσω φωτός, ταχύτητα, λειτουργία οδήγησης κ.λπ. Η τιμή των μίνι μίνι Dualtron είναι περίπου 1.000 €. Ένα υψηλό ηλεκτρικό σκούτερ.

�� Γιατί να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Το ηλεκτρικό σκούτερ γίνεται το μέσο κινητικότητας πολλών γαλλικών ανθρώπων και είναι επειδή έχει πολλά επιχειρήματα που πηγαίνουν προς όφελός του. Πρώτα απ ‘. Επομένως πρακτικό για να φτάσετε στη δουλειά και να κάνετε τα ψώνια σας.

Ένα πλήρες κόστος επαναφόρτισης μόνο λίγα σεντς ηλεκτρικής ενέργειας και η τιμή απόκτησης αντιπροσωπεύει μόνο περίπου 6 μήνες από το Navigo Pass, ή ακόμα και ένα χρόνο για τα πιο ακριβά σκούτερ. Απολαμβάνουν επίσης ένα οικολογικό επιχείρημα, εκπέμποντας λιγότερο CO2 από τα συμβατικά μέσα μεταφοράς.

Δεν υπάρχει επίσης ισοδύναμο για να σας πάρει ένα αίσθημα πλήρους ελευθερίας στα καθημερινά σας ταξίδια χωρίς να κάνετε φυσική προσπάθεια, ειδικά επειδή τα πιο πρόσφατα μοντέλα είναι ελαφρύτερα και εύκολα στη μεταφορά ενώ είναι σε θέση να προχωρήσουν πολύ περισσότερο σε ένα μόνο φορτίο.

��comment για να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Εκτός από την τιμή, υπάρχουν πολλές άλλες πτυχές που πρέπει να προετοιμάσουν την επιλογή σας. Για παράδειγμα, το βάρος αυτών των σκούτερ μπορεί να έχει ισχυρό αντίκτυπο στη φορητότητα τους – συνήθως ζυγίζουν 12 έως 25 kg. Εάν ζείτε σε ένα κτίριο και δεν έχετε ανελκυστήρα, θα προτιμάτε σε μεγάλο βαθμό ένα ελαφρύτερο μοντέλο. Υπάρχει επίσης ο τύπος ελαστικού, πλήρης ή φουσκωτός: το πρώτο είναι λιγότερο άνετο και σας κάνει να χάσετε την αυτονομία, αλλά αποφεύγει τις διατρήσεις.

Τέλος, θα χρειαστεί να ελέγξετε την παρουσία λασπώδους, ένα ρυθμιζόμενο τιμόνι σε επαρκές ύψος και τον χρόνο φόρτισης (γενικά μεταξύ 4 και 8 ωρών). Κατά γενικό κανόνα, είναι καλύτερο να σκεφτείτε ποια θα είναι η κύρια χρήση του: να ολοκληρώσετε τα ταξίδια σας στις δημόσιες συγκοινωνίες, το κριτήριο της ελαφρότητας υπερισχύει της άνεσης, ενώ για μεγάλες διαδρομές θα έχετε αναμφισβήτητα πιο μοντέρνα για να επιλέξετε ένα πιο σκούτερ Ισχυρό και άνετο.

�� Τι ρύθμιση για τα ηλεκτρικά σκούτερ στη Γαλλία ?

Η νόμιμη ασάφεια που βασιλεύει γύρω από τα ηλεκτρικά σκούτερ ανυψώθηκε τον Οκτώβριο του 2019 με την τροποποίηση του κώδικα αυτοκινητόδρομου που τώρα πλαισιώνει τη χρήση τους. Η μέγιστη εξουσιοδοτημένη ταχύτητα είναι 25 km/h. Τα σκούτερ επιτρέπεται να κυκλοφορούν στις διαδρομές του κύκλου.

Όταν απουσιάζουν, ο χρήστης μπορεί να κυκλοφορήσει στους δρόμους των οποίων η μέγιστη εξουσιοδοτημένη ταχύτητα είναι 50 km/h σε συσσωμάτωση και μέχρι 80 km/h εξαιρουμένων των συσσωματώσεων (εξουσιοδότηση του δημαρχείου) ή σε περιοχές πεζών με ταχύτητα που περιορίζεται σε 6 km/h.

Όσον αφορά τους κανόνες στάθμευσης, τα πεζοδρόμια είναι εξουσιοδοτημένα υπό την προϋπόθεση ότι δεν παρεμβαίνουν στους πεζούς. Ωστόσο, ο δήμαρχος μπορεί να αποφασίσει να το απαγορεύσει, όπως συμβαίνει στο Παρίσι. Αυτό το αδίκημα τροποποιείται κατά 49 € για τα οποία προστίθενται το κόστος της λίρας. Ένα σκούτερ δεν μπορεί να μεταφέρει περισσότερα από ένα άτομα και ο χρήστης πρέπει να είναι τουλάχιστον 12 ετών.

Πρέπει να φορέσει αντανακλαστικό εξοπλισμό σε περίπτωση κυκλοφορίας τη νύχτα ή ανεπαρκής ορατότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τέλος, από την 1η Ιουλίου 2020, όλα τα σκούτερ πρέπει να είναι εξοπλισμένα με σύστημα πέδησης, προειδοποίηση ήχου, φώτα (εμπρός και πίσω) και αντανακλαστική συσκευή (μπροστινό μέρος). Η ασφάλιση αστικής ευθύνης είναι υποχρεωτική και χρησιμοποιείται για την κάλυψη ζημιών που προκαλούνται σε άλλους.

Στο ίδιο θέμα

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο

Τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ σε λιγότερο από 400 € – τα κορυφαία 4 μας

Τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν Δεδομένης της τιμής τους αυξήθηκε έντονα για 3 χρόνια. Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπετε μοντέλα που υπερβαίνουν 1000 ευρώ. Γι ‘αυτό θέλαμε να σας προσφέρουμε μια κατάταξη των καλύτερων ηλεκτρικών σκούτερ λιγότερο από 400 ευρώ.

Σήμερα είναι το Wegoboard Slide που προσφέρει την καλύτερη αξία για τα χρήματα στην αγορά. Μπορεί ακόμη και να έχετε Πρόσθετη μείωση κατά 5% χάρη στον κωδικό προώθησης Trott !

Wegoboard Slide

Το φτηνό ηλεκτρικό σκούτερ καλύτερη ποιότητα/τιμή τιμής

Δείτε την καλύτερη τιμή
Επωφεληθείτε από 5% μείωση χάρη στον κώδικα Trott

Η κατάταξή μας για τα καλύτερα φθηνά μοντέλα

Έχουμε κάνει μια κατάταξη των καλύτερων φτηνών ηλεκτρικών σκούτερ που έχουμε δοκιμάσει για να σας δώσουμε την πιο δίκαιη και αντικειμενική δυνατή γνώμη. Θα ανακαλύψετε μέσω αυτής της ταξινόμησης αποτελεσματικών, άνετων και φθηνών οχημάτων με πολύ καλή αξιοπιστία που πληρούν τέλεια τους κανονισμούς που ισχύουν για ηλεκτρικά σκούτερ.

Το ηλεκτρικό σκούτερ σε αναλογία καλύτερης ποιότητας/τιμής λιγότερο από 400 ευρώ

Wegoboard Slide

Το φτηνό ηλεκτρικό σκούτερ καλύτερη ποιότητα/τιμή τιμής

Δείτε την καλύτερη τιμή

Το Wegoboard Slide Electric Scooter είναι ένα μικρό κόσμημα τεχνολογίας με τον καλύτερο λόγο ποιότητας/τιμής της στιγμής για ένα μοντέλο σε αυτήν την τιμή. Ως απόδειξη, είναι επίσης παρούσα στη σύγκριση του Καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ φέτος.

Εξοπλισμένο με κινητήρα 350W, η διαφάνεια προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 25 km/h που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στην πόλη με πλήρη ταχύτητα με εκπληκτική ευελιξία. Δεν χρειάζεται να εξετάσετε το επίπεδο της μπαταρίας της κάθε χιλιόμετρο, αφού η διαφάνεια σας επιτρέπει να ταξιδεύετε 30 χιλιόμετρα με μία μόνο επαναφόρτιση και ακόμα και αν δυστυχώς θα έχετε εξαντλήσει ολόκληρη την αυτονομία, η διαφάνεια είναι πλήρως επαναφορτισμένη σε μόλις 3 ώρες.

Από την πλευρά της άνεσης, η γαλλική μάρκα ήθελε να ξεχωρίσει προσφέροντας ένα σούπερ άνετο μοντέλο χάρη στις αναστολές, τα πλήρη ελαστικά και το ύψος -προσαρμόσιμα τιμόνι για να προσαρμοστούν στο μέγεθος κάθε ατόμου. Επίσης, ας μην ξεχνάμε το σύστημα πέδησης που αποτελείται από ένα πίσω δισκόφρενο, καθώς και ένα ηλεκτρομαγνητικό μπροστινό φρένο ικανό να ανακτήσει την ενέργεια πέδησης για να επαναφορτίσει μερικώς την μπαταρία.

Συνοπτικά, η διαφάνεια θα ταιριάζει σε κάθε άτομο που επιθυμεί ένα γρήγορο και εύκολο να χειριστεί ηλεκτρικό σκούτερ για προσιτή τιμή. Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό Trott που σας επιτρέπει να κερδίσετε μείωση κατά 5% στην αγορά σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Wegoboard Slide
Μέγιστη ταχύτητα 25 km/h
Αυτονομία 30 χλμ
Μπαταρία Ιόν λιθίου, 7.5 Α, 36V
Ισχύς 350 Watts
Χρόνος φόρτωσης 3 έως 4 Α.Μ
Βάρος 14 κιλά
Τροχοί 8,5 ίντσες
μέγιστο φορτίο 100 κιλά
Πτυσσόμενος Ναί
Χρώμα Μαύρος
Εγγύηση 2 χρόνια
Πού να το πάρετε Δείτε την προώθηση (-5% με τον κωδικό Trott)

Πού να βρείτε τη διαφάνεια ?

Το Slide Electric Scooter βρίσκεται σε προώθηση στον επίσημο ιστότοπο Wegoboard. Επωφεληθείτε από επιπλέον μείωση κατά 5% χάρη στον κωδικό προώθησης Trott !

Το ηλεκτρικό σκούτερ σε λιγότερο από 400 ευρώ τα φθηνότερα

Ninebot Segway E22E

Το φθηνότερο ηλεκτρικό σκούτερ

Δείτε την καλύτερη τιμή

Εάν το Ninebot Segway E22E εμφανιστεί σε αυτή την κατάταξη, είναι κυρίως χάρη στο ασυναγώνιστο ποσοστό του. Πράγματι, αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ προσφέρεται σε τιμή μικρότερη από € 300 με ενδιαφέρουσα απόδοση.

Ο κινητήρας ισχύος 300W του προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 20 km/h για μια σειρά 22 χιλιομέτρων. Βεβαίως, η απόδοσή του είναι μάλλον χαμηλή σε σύγκριση με άλλα μοντέλα, αλλά είναι περισσότερο από αρκετό για όλα τα μικρά καθημερινά ταξίδια ή απλά για να πάτε στη δουλειά.

Light Electric Scooter, το Ninebot Segway E22E είναι εύκολο να χειριστεί και να μεταφέρει χάρη στο βάρος του μόνο 13,5 kg καθώς και τη δυνατότητα αναδίπλωσης σε λίγα δευτερόλεπτα για να το αποθηκεύσετε οπουδήποτε. Οι πλήρεις τροχοί και οι αναστολές του προσφέρουν ικανοποιητική άνεση υπό την προϋπόθεση ότι το χρησιμοποιείτε σε δρόμο σε καλή κατάσταση.

Αν ψάχνετε για ένα πραγματικά φθηνό ηλεκτρικό σκούτερ για να κάνετε μικρά οδικά ταξίδια, το E22E θα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Σημειώστε ότι αυτό το μοντέλο δεν είναι κατάλληλο για άτομα με μεγάλο μέγεθος, ο κατασκευαστής υποστηρίζει ότι δεν υπερβαίνει τα 100 kg φορτίου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Ninebot Segway E22E
Μέγιστη ταχύτητα 20 km/h
Αυτονομία 22 χλμ
Μπαταρία Ιόν λιθίου 5.1Ah, 36V
Ισχύς 300 Watt
Χρόνος φόρτωσης 4H
Βάρος 13,5 kg
Τροχοί 8,5 ίντσες
μέγιστο φορτίο 100 κιλά
Πτυσσόμενος Ναί
Χρώμα Γκρί
Εγγύηση 2 χρόνια
Πού να το πάρετε Αμαζόνα

Πού να βρείτε το Ninebot Segway E22E ?

Το E22E Electric Scooter είναι διαθέσιμο στον επίσημο ιστότοπο του Amazon.

Δείτε την καλύτερη τιμή

Το ηλεκτρικό σκούτερ σε λιγότερο από 400 ευρώ δημοφιλή

Xiaomi Electric Scooter 3 Lite

Δημοφιλές ηλεκτρικό σκούτερ

Δείτε την καλύτερη τιμή

Είναι αρκετά συνηθισμένο να συναντήσετε το Xiaomi Electric Scooter 3 Lite όταν περπατάμε στην πόλη. Πράγματι, σύμφωνα με ο παριζιάνικος, Αυτό το μοντέλο είναι ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ στη Γαλλία. Αλλά γιατί το Xiaomi προσελκύει τόσο πολύ ?

Πρώτον, ο κινητήρας των 300W προσφέρει ταχύτητα 25 km/h για μια σειρά 30 χιλιομέτρων που είναι ιδανική για περπάτημα στην πόλη. Στη συνέχεια, η άνεση του δρόμου είναι αρκετά ευχάριστη χάρη στους πλήρεις και άφθαρτους τροχούς της, καθώς και στις μπροστινές και πίσω αναστολές του. Το βάρος του μόνο 13 kg καθιστά ένα ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ και εύκολο στη μεταφορά (δημόσια συγκοινωνία, σκάλα κ.λπ.).

Το επίπεδο ασφαλείας, το 3 lite είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό σύστημα πέδησης, ένα ισχυρό μπροστινό φάρο για να έχει καλή νύχτα ορατότητα, καθώς και μια αντανακλαστική συσκευή που σας επιτρέπει να είστε ορατές στα μάτια άλλων χρηστών του δρόμου. Να είστε προσεκτικοί για τα μεγάλα πρότυπα, όπως το E22E, το μέγιστο συνιστώμενο φορτίο περιορίζεται σε 100 kg.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Xiaomi Electric Scooter 3 Lite
Μέγιστη ταχύτητα 25 km/h
Αυτονομία 30 χλμ
Μπαταρία Ιόν λιθίου 7.6ah, 36V
Ισχύς 300 Watt
Χρόνος φόρτωσης 5h
Βάρος 13,2 kg
Τροχοί 8,5 ίντσες
μέγιστο φορτίο 100 κιλά
Πτυσσόμενος Ναί
Χρώμα Μαύρος
Εγγύηση 2 χρόνια
Πού να το πάρετε Αμαζόνα

Πού να βρείτε το ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi 3 lite ?

Το 3 Lite Electric Scooter είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Amazon.

Δείτε την καλύτερη τιμή

Το ηλεκτρικό σκούτερ σε στερεά λιγότερο από 400 ευρώ

Isinwheel S9 Pro

Το φθηνό και συμπαγές ηλεκτρικό σκούτερ

Δείτε την καλύτερη τιμή

Το Isinwheel S9 Pro είναι ένα μάλλον συμπαγές ηλεκτρικό σκούτερ σε αντίθεση με τα δύο τελευταία μοντέλα που παρουσιάζονται. Ο κατασκευαστής συνιστά να μην υπερβαίνει τα 120 kg φορτίου που αποδεικνύει τη σταθερότητα του.

Electric Scooter αλουμινίου, το Isinwheel S9 Pro διαθέτει κινητήρα 350W που του προσφέρει ταχύτητα 25 km/h. Η αυτονομία του 30 -kilometer θα ευχαριστήσει κάθε άτομο που επιθυμεί να κάνει μεγάλες διαδρομές χωρίς να χρειάζεται να το επαναφορτίσει εν τω μεταξύ. Πρακτικό ηλεκτρικό σκούτερ, το βάρος του μόλις 13,5 kg επιτρέπει να μεταφέρεται εύκολα είτε στις σκάλες είτε να πάρει τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ωστόσο, θα είναι πολύ άνετο.

Το S9 Pro θα ταιριάζει στους ανθρώπους που ψάχνουν τέλεια για ένα φθηνό και συμπαγές ηλεκτρικό σκούτερ ακόμα και αν το Wegoboard Slide είναι αναμφισβήτητα καλύτερη αγορά για μια μικρή υψηλότερη τιμή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Isinwheel S9 Pro
Μέγιστη ταχύτητα 25 km/h
Αυτονομία 30 χλμ
Μπαταρία Ιόν λιθίου 7.5ΑΑ, 36V
Ισχύς 350 Watts
Χρόνος φόρτωσης 3 έως 5 π.μ
Βάρος 13,5 kg
Τροχοί 8,5 ίντσες
μέγιστο φορτίο 120 kg
Πτυσσόμενος Ναί
Χρώμα Μαύρος
Εγγύηση 1 χρόνος
Πού να το πάρετε Αμαζόνα

Πού να βρείτε το Isinwheel S9 Pro ?

Το Isinwheel S9 Pro Electric Scooter είναι διαθέσιμο στον επίσημο ιστότοπο του Amazon.

Δείτε την καλύτερη τιμή

Πώς να επιλέξετε ένα φτηνό ηλεκτρικό σκούτερ

Ψάχνετε να πάρετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ χωρίς να σπάσετε την τράπεζα ? Καλή ιδέα ! Τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα στην πόλη και είναι επίσης πολύ αστείο για να οδηγήσετε.

Τώρα το ερώτημα είναι: Πώς να βρείτε ένα φτηνό ηλεκτρικό σκούτερ ? Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας:

1 – Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας: Πριν φτάσετε στην αναζήτηση ενός ηλεκτρικού σκούτερ, είναι σημαντικό να ορίσετε πόσο έτοιμοι να δαπανήσετε. Αυτό θα σας επιτρέψει να εστιάσετε στα μοντέλα που εισέρχονται στον προϋπολογισμό σας και να αποφύγετε ακριβούς πειρασμούς. Προσφέρουμε συγκρίσεις του μοντέλα λιγότερο από 500 ευρώ ή συγκρίσεις τουσυσκευές σε λιγότερο από 300 ευρώ.

2 – Συγκρίνετε τις τιμές: Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά, είναι σημαντικό να συγκρίνετε τις τιμές μεταξύ των διαφόρων μοντέλων ηλεκτρικών σκούτερ. Μπορείτε εύκολα να βρείτε ιστότοπους που συγκρίνουν τις τιμές για τα ηλεκτρικά σκούτερ ή κάνετε αναζήτηση στο Google. Έχουμε μόλις κάνει έναν καλό αριθμό Συγκρίσεις ηλεκτρικών σκούτερ Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το σκούτερ προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

3 – Αναζητήστε τις προσφορές και τις πωλήσεις: Οι προωθήσεις και οι πωλήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε ένα ηλεκτρικό σκούτερ σε μειωμένη τιμή, γι ‘αυτό έχουμε κάνει έναν οδηγό για προσφορές χρόνου. Παρακολουθήστε τους διαδικτυακούς ιστότοπους πωλήσεων, τα εξειδικευμένα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Μην ξεχάσετε να δείτε τις ημερομηνίες εγκυρότητας των προσφορών, ώστε να μην τους χάσετε.

4 – Κοιτάξτε τις λιγότερο γνωστές μάρκες: Οι λιγότερο γνωστές μάρκες έχουν συχνά μοντέλα ηλεκτρικών σκούτερ φθηνότερα από τις μεγάλες μάρκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι λιγότερο ποιότητας, αλλά ότι μπορεί να είναι λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινό.

5 – Αγορά που χρησιμοποιούνται: Εάν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο ηλεκτρικό σκούτερ, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Κοιτάξτε τις ταξινομημένες διαφημίσεις, τις ομάδες Facebook ή τα δεύτερα καταστήματα για να βρείτε ένα ηλεκτρικό σκούτερ σε καλή κατάσταση σε προσιτή τιμή.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε ένα φτηνό ηλεκτρικό σκούτερ που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε κριτικές και σχόλια χρηστών πριν κάνετε την επιλογή σας, για να είστε βέβαιοι ότι το ηλεκτρικό σκούτερ που αγοράζετε είναι καλής ποιότητας και ότι θα σας ταιριάζει τέλεια. Καλή τύχη !

Ποιοι είμαστε ?

Ηλεκτρικό τρύγο.Το FR είναι ένας ιστότοπος που δημιουργήθηκε από τους Juliette και Gérome, δύο λάτρεις της ηλεκτρικής κινητικότητας και πιο συγκεκριμένα στο ηλεκτρικό σκούτερ. Αυτοί οι δύο λάτρεις ήταν σε θέση να δοκιμάσουν κάθε είκοσι μοντέλα πριν μπορέσουν να σας δώσουν τις συμβουλές τους. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε συγκρίσεις και δοκιμές ηλεκτρικών σκούτερ που δοκιμάσαμε τον εαυτό μας. Εδώ προσφέρουμε τα αγαπημένα μας μοντέλα για να σας βοηθήσουμε καλύτερα στην επιλογή σας.

Τα τελευταία μας άρθρα

 • Electric Scooter 8000W – Οδηγός μας 2023
 • Electric Scooter 6000W – Τα κορυφαία μας 2 από το 2023
 • Πόσο είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ: Ο οδηγός μας
 • Χρειάζεστε άδεια χρήσης ηλεκτρικού σκούτερ ?
 • Πώς να φορτώσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ