Τα καλύτερα πακέτα κινητών προσφορών το Σεπτέμβριο του 2023, πακέτο κινητής τηλεφωνίας στην προώθηση: Οι καλύτερες προσφορές που βρίσκονται σε εξέλιξη το 2023

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας προώθησης: Οι καλύτερες προσφορές σε εξέλιξη το 2023

Contents

✔ Κάρτα SIM στο 1 €.

Promo Mobile Package: Τα κορυφαία 10 καλά σχέδια το Σεπτέμβριο του 2023

Ψάχνετε για καλές πακέτες για κινητά για αυτό το καλοκαίρι ? Υπάρχουν όλο και περισσότερες προσφορές σε κινητά σχέδια. Οι φορείς εκμετάλλευσης κάνουν προωθήσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους και σας δίνουν τις μέγιστες ευκαιρίες για να μειώσετε τον λογαριασμό συνδρομής του τηλεφώνου κάθε μήνα. Για να επιλέξει το καλύτερο promo, η Jechange παρουσιάζει τις 10 κορυφαίες προσφορές πακέτων κινητής τηλεφωνίας στο promo το 2023.

Συγκρίνετε τα σχέδια για κινητά σε ένα promo

Οι 10 καλύτερες προσφορές του κινητού πακέτου της στιγμής

1. Δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας: Δωρεάν 120 GB 4G+ σειρά σε € 12,99/μήνα

Internet Mobile 120 GB, ποιότητα δικτύου 4G+ δωρεάν.

Η σειρά 4G+ μετατράπηκε σε πακέτο 5G Δωρεάν σε € 19.99/μήνα από το δεύτερο έτος συνδρομής.

Απεριόριστες κλήσεις στα κινητά και σταθερά στη Γαλλία και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα (εκτός Mayotte).

Απεριόριστο SMS/MMS Στη Γαλλία και το απεριόριστο SMS στο DOM.

Κλήσεις, SMS, MMS απεριόριστο στο εξωτερικό Και 18 GB Ενεργοποιημένο το Διαδίκτυο ανά μήνα από την Ευρώπη και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα.

✔ πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση.

✔ πολλά Περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες.

Serie δωρεάν 110 GB

Εκμεταλλεύομαι τη δωρεάν σημαία κινητής τηλεφωνίας 110 GB !

Η δωρεάν προσφορά Mobile 4G+ 120 GB είναι ένα κινητό σχέδιο του οποίου σχέση ποιότητας και τιμής δεν θα σας αφήσει αδιάφορο. Ο χειριστής Ελεύθερος Δοκίμασε ένα νικηφόρο στοίχημα προσφέροντας ένα Δωρεάν πακέτο σειράς 4G+ 120 GB Στην ελκυστική τιμή του 12.99 € κάθε μήνα για 1 έτος. Αυτό δεν είναι το πακέτο 2 ευρώ 2 ευρώ 2 ευρώ, αλλά αυτή η σειρά δεδομένων δωρεάν πακέτο 120 GB είναι ένα από τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας στο promo από τη στιγμή. Είστε ελεύθεροι να τερματίσετε ανά πάσα στιγμή ανά πάσα στιγμή.

Στο τέλος των πρώτων 12 μηνών, η ειδική σας δωρεάν σειρά γίνεται αυτόματα Δωρεάν πακέτο 5G έχω 19,99 €/μήνα. Έχεις τότε 250 GB δεδομένων μηνιαία, 130 GB περισσότερο από ό, τι κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της συνδρομής, καθώς και 35 GB το μήνα Από περισσότερους από 70 διεθνείς προορισμούς. Αν είστε Ελεύθερος συνδρομητής POP, Το δωρεάν πακέτο 5G είναι εξαιτίας του 9,99 € κάθε μήνα.

Η δωρεάν σειρά είναι ένα ειδική προσφορά που ποικίλλει κατά τη διάρκεια του έτους, στο επίπεδο του ποσότητα δεδομένων προσφέρεται και ως εκ τούτου τιμή. Συνεπώς, είναι σκόπιμο να παραμείνετε στην επιφυλακή σε αυτό το κινητό σχέδιο που μπορεί να βιώσει έναν ορισμένο αριθμό εξελίξεων με την πάροδο του χρόνου.

Καλό να γνωρίζετε: Όπως αυτό το δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας 120 GB, οι περισσότερες προωθήσεις σε κινητά σχέδια εμφανίζουν ένα Μείωση των τιμών τους πρώτους 12 μήνες της συνδρομής, Πριν επιστρέψουμε στις συνήθεις τιμές από το δεύτερο έτος. Υπάρχουν επίσης κινητά σχέδια στο περιορισμένη σειρά Ή ειδική σειρά Σύμφωνα με ονόματα: Αυτές είναι προσφορές που μπορούν να αφαιρεθούν κατά τη διάρκεια ενός καθορισμένη ώρα.

2. Mobile NRJ Πακέτο: 100 GB 4G για 9.99 €/μήνα

Internet Mobile 100 GB Περιλαμβάνεται στην ηπειρωτική Γαλλία, ποιότητα δικτύου 4g από Bouygues.

✔ πακέτο κινητής τηλεφωνίας φτηνός : € 9.99/μήνα.

✔ Κλήσεις, SMS και MMS απεριόριστος.

✔ Επιλογή Ελεύθερος του 10 GB Σε 4G, ισχύει μόνο από την Ευρώπη και το DOM.

✔ Κάρτα SIM στο 1 €.

✔ πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση.

100 GB Mobile NRJ πακέτο

Εγγραφώ στο πακέτο 100 GB Mobile NRJ στο promo !

Συγκρίνοντας τους Προωθήσεις για κινητά, Κινητό NRJ ξεχωρίζει με την ειδική του σειρά “Διαρρηγνύομαι“” 100 GB στα € 9,99 κάθε μήνα. Μια τέτοια προσφορά προσελκύει αμέσως την προσοχή και καταλαβαίνουμε γρήγορα γιατί ! Ο εικονικός χειριστής δικτύου κινητής τηλεφωνίας (MVNO), ο οποίος ανήκει στο Bouygues, προσφέρει έτσι το Το φθηνότερο πακέτο κινητής τηλεφωνίας 100 GB της αγοράς.

Το κύριο ενδιαφέρον της σειράς 100 GB Mobile NRJ είναι πάνω απ ‘όλα Υψηλός όγκος δεδομένων Κάθε μήνα, που τροφοδοτείται από το Δύναμη του δικτύου 4G Bouygues, Μόνο για € 9,99 μήνες. Αυτή η τιμή είναι σταθερή, δηλαδή ότι δεν είναι καταδικασμένη να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου.

3. Πακέτο Prixtel: Series Oxygen Limited από € 7.99/μήνα

✔ Κινητό Διαδίκτυο Από 30 έως 70 GB σε 4G/4G+, Ποιότητα δικτύου SFR.

✔ πακέτο εύκαμπτος :: 7,99 €/μήνα Από 0 έως 30 GB, 10,99 €/μήνα Από 30 έως 50 GB και 12,99 €/μήνα Από 50 έως 70 GB.

15 GB Διαθέσιμο από τοΤόξο και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα.

✔ Κλήσεις και SMS/MMS απεριόριστος στη Γαλλία και από την ΕΕ και τον DOM.

Μεταφορά κλήσεων σε μηνύματα.

✔ πακέτο χωρίς δέσμευση.

✔ πακέτο ουδέτερο στο CO2.

✔ 3 δωρεάν επιλογές : Αποκλεισμός αριθμητικών αριθμών, οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο για iPhone και WiFi (Vowifi) και 4G κλήσεις (Volte).

Εξυπηρέτηση πελατών πρωταρχική.

Πακέτο οξυγόνου Prixtel

Εγγραφώ στην τιμή για το οξυγόνο σε ένα promo !

Ψάχνετε για ένα Πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση και φθηνό ? Τι λες για Περιορισμένη σειρά οξυγόνου του Pricetel από 5,99 € το μήνα ? Το κύριο πλεονέκτημα αυτού Πακέτο κινητής τηλεφωνίας προώθησης Είδος πύργου είναι ότι επωφεληθείτε από ένα απεριόριστο πακέτο κινητής τηλεφωνίας σε κλήσεις, SMS και MMS, με ένα ευέλικτη τιμή Ανάλογα με την μηνιαία κατανάλωση gigas. Έτσι, πληρώνετε μόνο ό, τι καταναλώνετε: € 7,99 το μήνα εάν χρησιμοποιήσατε μεταξύ 0 και 30 GB κατά τη διάρκεια του μήνα, € 10,99 το μήνα για μεταξύ 30 και 50 GB και, τέλος, 12,99 € ανά μήνα μεταξύ 50 και 70 GB καταναλίστηκαν δεδομένα. Ένα άλλο πλεονέκτημα: Το πακέτο οξυγόνου είναι ουδέτερο στις εκπομπές άνθρακα.

Το Prixtel είναι ένα MVNO που ανήκει στο SFR, επωφελείται από ένα Σύνδεση 4G/4G+ με την Ποιότητα δικτύου SFR. Ο Εξυπηρέτηση πελατών Prixtel Εκλέχτηκε επίσης πρώτα από τις καλύτερες μάρκες το 2022 από το Capital Magazine, στην κατηγορία “Διαχειριστές κινητής τηλεφωνίας, τηλεφωνία, Διαδίκτυο, τηλεόραση”.

4. SFR 200 GB 5G πακέτο σε € 14.99/μήνα για πελάτες κουτιού

✔ Κινητό Διαδίκτυο 200 GB σε 4G και 5G Στη Γαλλία.

100 GB Από την Ευρώπη και το DOM.

100 GB Κοινή χρήση με την οικογένεια SFR.

✔ Κλήσεις και SMS απεριόριστος Από τη Γαλλία και το εξωτερικό.

Χωρίς δέσμευση.

✔ Κάρτα SIM στο 1 €.

Πακέτο SFR

Ανακαλύπτω το πακέτο SFR 200 GB στο promo !

Δεν είναι κάθε μέρα που μπορούμε να δούμε τέτοια Πακέτο κινητής τηλεφωνίας προώθησης ! Αν είστε Συνδρομητής ή νέος πελάτης SFR Box, ΜΕΓΑΛΟ’Ειδική προσφορά πακέτου 200 GB γίνεται για εσάς ! Απολαμβάνετε ένα έκπτωση εξαιρετικός 20 ευρώ το μήνα Στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας SFR 200 GB 5G. Η τιμή προώθησης πηγαίνει έτσι € 14,99/μήνα, Ενώ ο κανονικός ρυθμός είναι € 34,99/μήνα. Επομένως, αποθηκεύετε ένα καλό ποσό κάθε μήνα, εγγραφείτε σε αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας που λειτουργεί με την τελευταία γενιά του κινητού δικτύου, 5G.

5. SOSH 130 GB πακέτο σε € 15.99/μήνα χωρίς δέσμευση

✔ Κινητό Διαδίκτυο 130 GB Από τη Μητροπολιτική Γαλλία.

20 GB Διατίθεται στο Διαδίκτυο από την περιοχή της Ευρώπης και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα.

✔ Κλήσεις, SMS, MMS απεριόριστος Στη Γαλλία.

✔ έγκυρη προσφορά Για οποιαδήποτε νέα συνδρομή ενός πακέτου κινητής τηλεφωνίας SOSH.

Χωρίς δέσμευση.

✔ Κάρτα Μειρό Ή esim περιλαμβάνεται.

Πακέτο SOSH

Εγγραφώ στο πακέτο SOSH 130 GB !

Προωθήσεις πακέτων κινητής τηλεφωνίας, αυτό δεν είναι αυτό που λείπει Ψαλιδώνω, που είναι ένας από τους καλύτερους χειριστές κινητής τηλεφωνίας σε αυτήν την περιοχή. Αυτό συμβαίνει με SOSH 130 GB Ειδική σειρά σε € 15,99 το μήνα. Εκτός από απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS στη Γαλλία, έχετε 20 GB Το κινητό Διαδίκτυο ενεργοποιείται από την Ευρώπη και τη ζώνη DOM (εξαιρουμένων της Ελβετίας και της Ανδόρας). Πέρα από τη μέγιστη εξουσιοδοτημένη κατανάλωση κάθε φορά, η ροή μειώνεται.

Το SOSH προσφέρει πακέτο κινητής τηλεφωνίας 130 GB δεν εμπλέκεται σε διάρκεια, οπότε είστε ελεύθεροι να τερματίσετε όταν θέλετε. Ισχύει για κάθε νέα συνδρομή, με μοναδική κατάσταση του να μην είσαι πελάτης.εϊ.

6. B & You 200 GB Summer Edition Package σε € 19.99/μήνα: Το καλοκαίρι δεν πρέπει να χάσετε

Internet Mobile 200 GB, 4G/4G+ του δικτύου Bouygues Télecom

30 GB Από τα 200 GB μηνιαία χρησιμοποιήσιμα στο + 90 διεθνείς προορισμοί Στην Ευρώπη, το DOM και την εξωτερική Ευρώπη

✔ Κλήσεις και SMS απεριόριστος στη Γαλλία

Χωρίς δέσμευση

✔ Επιλογή 5G :: + 3 €/μήνα

B & You Package

Εκμεταλλεύομαι την προώθηση στο πακέτο B & You 200 GB !

Ο Bouygues ξεκίνησε Ειδική σειρά B & You Summer Edition 2023 που σας επιτρέπει να συμπληρώσετε το Gigas στις διακοπές. Με ένα πολύ όμορφο φάκελο των δεδομένων 200 GB, ταξιδεύετε με ειρήνη και παραμένουν συνδεδεμένοι όλο το καλοκαίρι με προσιτή τιμή: 19,99 € το μήνα. 30 GB Το Διαδίκτυο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερους από 90 προορισμούς σε όλο τον κόσμο (Ευρώπη και εκτός Ευρώπης). Εάν θέλετε να σερφάρετε με μια πιο ισχυρή ροή, μπορείτε να πάρετε ένα 5G πληρωμένη επιλογή στις 3 € ανά επιπλέον μήνα. Με μια λέξη, το Promo B & You 200 GB Mobile Package είναι η καλή δουλειά του καλοκαιριού. Να επωφεληθούν από αυτό !

7. Coriolis 80 GB πακέτο σε € 8.99/μήνα: Η ειδική σειρά χωρίς υποχρέωση

✔ Κινητό Διαδίκτυο 80 GB 4G/4G+, ποιότητα δικτύου SFR

10 GB χρησιμοποιήσιμος ΕΕ/DOM/COM

Χωρίς δέσμευση

✔ Κλήσεις, SMS και MMS απεριόριστος

Πακέτο Coriolis

Εγγραφώ στο πακέτο Coriolis 80 GB !

Κοολίδα, Το MVNO εξαρτάται από το SFR, ξεχωρίζει με την ειδική σειρά του στο πακέτο Brio Liberté με όγκο δεδομένων 80 GB, εκ των οποίων 10 GB Ενεργοποιήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα. Μόνο για € 8,99 το μήνα, επωφεληθείτε από το Ποιότητα δικτύου SFR και ένα εξυπηρέτηση πελατών προσβάσιμο μέσω τηλεφώνου και email. Ένα promo πακέτου κινητής τηλεφωνίας που δεν πρέπει να χάσετε !

8. Κόκκινο πακέτο 5 GB σε μίνι Τιμή: € 4,99/μήνα χωρίς δέσμευση

5 GB Κινητό Διαδίκτυο με το δίκτυο 4G SFR

6 GB στην ΕΕ και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα

✔ Σταθερή, φθηνή τιμή, € 4,99/μήνα χωρίς υποχρέωση

Κόκκινο πακέτο

Εκμεταλλεύομαι το κόκκινο πακέτο 5 GB σε € 4.99/μήνα !

ΕΝΑ Πακέτο κινητής τηλεφωνίας προώθησης Που αξίζει την παράκαμψη, φυσικά είναι το Κόκκινο πακέτο, Χειρισμός χαμηλού κόστους του χειριστή SFR. Εάν είστε ένας από αυτούς που αναζητούν ένα πακέτο πάνω απ ‘όλα Κάνε κλήσεις χωρίς όριο και ότι τοποθετείτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο παρασκήνιο στις προτεραιότητές σας, έτσι ώστε αυτό το πακέτο να σας κάνει. Έχετε ένα σωστό ελάχιστο δεδομένων, 5 GB Στη Γαλλία (6 GB στην ΕΕ/DOM), με το Πολύ υψηλής ταχύτητας ταχύτητας 4G. Ο Οι κλήσεις, το SMS και το MMS είναι απεριόριστες μόνο για 4,99 € το μήνα. Για να επωφεληθείτε από την καλύτερη δυνατή βοήθεια σε σύγκριση με το κόκκινο πακέτο σας, τοApp red & me είναι εύκολα προσβάσιμο όταν ο κόκκινος πελάτης.

9. La Poste Mobile Package 60 GB σε € 10,99/μήνα

Internet Mobile 60 GB, SFR 4G Network

12 GB Ισχύει στην Ευρώπη και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα

✔ Κλήσεις, SMS και MMS απεριόριστος

✔ Επιλογή 5G Κόστος € 5 περισσότερο ανά μήνα

Χωρίς δέσμευση

✔ Πλαίσιο τιμών πελατών SFR: 9,99 €/μήνα

Πακέτο μετά το κινητό

Εγγραφώ στο πακέτο Post Mobile 60 GB !

Εκεί Mobile Post Mobile Package Promo, Είναι ένα πακέτο SIM ενός όγκου 60 GB, εκ των οποίων 12 GB στην Ευρώπη/DOM και απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS στη Γαλλία για 10,99 € το μήνα. Έχετε συνδρομή στο Διαδίκτυο με ένα κουτί SFR ? Στη συνέχεια, δικαιούστε το ίδιο πακέτο κινητής τηλεφωνίας για ένα ευρώ λιγότερο κάθε μήνα ή 9,99 €. Μην διστάσετε και αυξήστε την αγοραστική σας δύναμη με αυτό το πολύ προσιτό πακέτο μέσου όρου !

10. YouPrice “Le One” πακέτο στο promo: από 44 έως 60 GB από € 7.99/μήνα για τους πρώτους 2 μήνες

✔ Κινητό Διαδίκτυο αρθρωτός :: 44 GB (7,99 €/μήνα Για 2 μήνες τότε € 9.99/μήνα), 44 – 50 GB (13.99 €/μήνα για 2 μήνες τότε 16.99 €/μήνα) και 50 – 60 GB (€ 14,99/μήνα για 2 μήνες τότε € 17.99/μήνα)

4G/4G+ πορτοκαλί ή δίκτυο SFR Ως επιλογή, με πληρωμένη επιλογή 5G (+ € 5/μήνα)

✔ Μέχρι 10 GB Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας που αναλώσουν από την ΕΕ ή το DOM

✔ Κλήσεις και SMS/MMS απεριόριστος προς τη Γαλλία

Χωρίς δέσμευση

Επιλογή 5G Διαθέσιμο (εκτός από την επιστροφή στην προσφορά σχολείου)

esim διαθέσιμος

Πακέτο

Εγγραφώ το πακέτο YouPrice !

Το σωστό σχέδιο της στιγμής είναι επίσης το Ρυθμιζόμενο πακέτο αυτού του mvno youprice που δανείζεται δίκτυα πορτοκαλιού και SFR. Με την ευκαιρία της έναρξης του σχολικού έτους, τοΗ συνδρομή κινητής τηλεφωνίας στο School Edition είναι από 7,99 € το μήνα για τους πρώτους 2 μήνες, Πριν μεταβείτε σε € 9,99 το μήνα. Από 44 έως 60 GB προσφέρονται σε δεδομένα κάθε μήνα και 10 GB για να περάσουν από την ΕΕ ή το DOM. Το πλεονέκτημα Ρυθμιζόμενο πακέτο κινητής τηλεφωνίας, Είναι ότι εάν έχετε εξαντλήσει τον φάκελο δεδομένων σας για ένα μήνα, δεν είστε συγκρατημένοι στην κατανάλωσή σας και πηγαίνετε αυτόματα στην ανώτερη τιμή των δεδομένων για αυτό το μήνα. Εάν θέλετε να είστε σε θέση να διαμορφώσετε την κατανάλωση στο διαδίκτυο, το πακέτο Promo Mobile του YouPrice είναι ενδιαφέρον για την ευελιξία που σας προσφέρει.

Χαίρομαι που γνωρίζετε: Όταν θέλετε να επωφεληθείτε από ένα promo και να βγάλετε ένα πακέτο για κινητά Σε έναν νέο χειριστή διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό τηλεφώνου σας Τρέχουσα, πρέπει να ανακτήσετε το δικό σας Αριθμός του Ρίο καλώντας το 3179. Δωρεάν υπηρεσία και κλήση, διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ο κωδικός RIO που σχετίζεται με τον αριθμό του κινητού σας αποστέλλεται από SMS.

Αλλάξτε εύκολα τον χειριστή του κινητού σας. Οταν Εγγραφείτε σε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο promo, Αναφέρετε την επιθυμία σας να διατηρήσετε τον αριθμό σας και να μεταδώσετε τον κωδικό RIO για να ξεκινήσετε τη μεταφορά του αριθμού τηλεφώνου σας στο νέο επιλεγμένο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Ο τερματισμός της παλιάς σας σύμβασης πραγματοποιείται από τον νέο χειριστή και όχι από εσάς.

Πότε να επωφεληθείτε από τις προσφορές σε κινητά σχέδια ?

Για πολλά χρόνια, οι προωθήσεις ξεκίνησαν σε πολύ συγκεκριμένες περιόδους όπως τα Χριστούγεννα ή η έναρξη του σχολικού έτους το Σεπτέμβριο. Δεν υπάρχει πλέον πραγματικά μια περίοδος που να ευνοεί τις προωθήσεις σε πακέτα κινητής τηλεφωνίας, καθώς πολλά είναι πολλά. Σήμερα, είναι δυνατόν Εγγραφείτε σε μια προώθηση πακέτων κινητής τηλεφωνίας ανά πάσα στιγμή του έτους, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε τις πωλήσεις ή τις περιόδους που αφιερώνονται σε προωθήσεις όπως η Μαύρη Παρασκευή ή η Κυριακή Δευτέρα.

Nathan Parpinelli

Έφτασε στο Selectra στις αρχές του 2023, ο Nathan είναι ένας συντάκτης παθιασμένος με το σύμπαν των τηλεπικοινωνιών. Αποσυνδέει τον εαυτό του στην παραγωγή περιεχομένου εμπειρογνωμόνων στις θεματικές σελίδες “Οδηγοί/προσεγγίσεις/σύγκριση” και “multi-operator” του τόπου Jange. Συγκρίνει για εσάς το καλύτερο Διαδίκτυο και κινητά τηλεφωνία στην αγορά.

Ρωτήστε μας, το κάνουμε για εσάς !

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας προώθησης: Οι καλύτερες προσφορές σε εξέλιξη το 2023

Στο πακέτο προώθησης

Τα πακέτα προώθησης επιτρέπουν πολλά να μειώσουν σημαντικά τον λογαριασμό τους τηλεφωνίας. Ενώ πριν από λίγα χρόνια, ήταν συνηθισμένο να πληρώσουμε τουλάχιστον τριάντα ευρώ για τη φορητή του συνδρομή, η ανάπτυξη του MVNO άλλαξε την κατάσταση. Με αυτήν την αναταραχή, δεν είναι πλέον σπάνιο να δούμε Πλήρεις προσφορές για κινητά, για λιγότερο από € 10 κάθε μήνα.

Η εύρεση του σωστού πακέτου σε ένα promo δεν είναι πάντα εύκολη καθώς υπάρχουν προσφορές. Για να βοηθήσετε τον εαυτό σας στην έρευνά σας, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε ένα πακέτο συγκριτής. Χάρη σε μια τέτοια συσκευή, είναι δυνατόν Διαβάστε γρήγορα όλα τα καλά σχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη από τους τηλεφωνικούς φορείς.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των πακέτων προώθησης είναι τα εξής.

 • Χάρη στα διαφημιστικά πακέτα, οι πελάτες μπορούν να εξοικονομούν σημαντικές αποταμιεύσεις κάθε μήνα.
 • Επιπλέον, είναι δυνατόν να είναι η ευκαιρία να αλλάξετε το πακέτο χάρη στις μη δεσμευτικές προσφορές για κινητά.
 • Τα διαφορετικά πακέτα προώθησης σας επιτρέπουν επίσης να δοκιμάσετε διαφορετικούς χειριστές και τα δίκτυά τους χωρίς να πληρώνετε πάρα πολύ.
 • Γενικά, οι πιο συμφέρουσες προσφορές μπορούν να βρεθούν στο πλάι των χειριστών χωρίς δέσμευση όπως το Red by SFR ή το B & You.

Όλα τα τηλεφωνικά πακέτα Promo αυτήν την εβδομάδα

Κριτήρια αναζήτησης

 • Χωρίς δέσμευση
 • 12 -Μνθάρια δέσμευση
 • 24 -μηνών δέσμευση
 • Bouygues Telecom
 • Δωρεάν κινητό
 • Πορτοκάλι
 • SFR
 • Auchan Telecom
 • B & You
 • Bouygues Telecom
 • Κινητό cdiscount
 • Κινητό CIC
 • Coriolis Telecom
 • Crédit Mutuel Mobile
 • Δωρεάν κινητό
 • Κινητό ανάρτηση
 • Λέβαρα
 • Lyca Mobile
 • Κινητό νομισματοκοπείο
 • Βορειοδυτικός
 • Κινητό NRJ
 • Πορτοκάλι
 • Είδος πύργου
 • Κόκκινο με SFR
 • Κινητό
 • SFR
 • Μειρό+
 • Ψαλιδώνω
 • Πηγή κινητής τηλεφωνίας
 • Syma Mobile
 • Είσαι
 • Κατά τη διάρκεια των 3 μηνών
 • Κατά τη διάρκεια των 6 μηνών
 • Για 12 μήνες
 • Για 24 μήνες
 • Χωρίς διάρκεια
 • Πελάτης κουτί
 • Frontier (Ελβετία. Ουσία
 • Ασύρματος
 • Κλήσεις στο εξωτερικό
 • Επιλογή για συνδεδεμένο ρολόι
 • esim
 • Μπλοκαρισμένο σχέδιο
 • τηλεόραση
 • Πολλαπλός

Τηλέφωνο

 • μήλο
 • Samsung
 • Xiaomi
 • Redmi σημείωση 12 pro+ 5g
 • Redmi σημείωση 12 pro 5g
 • Redmi σημείωση 12 4g
 • Redmi A2
 • Redmi 12c
 • iPhone 15 Pro Max
 • iPhone 15 Pro
 • iPhone 15 Plus
 • iPhone 15
 • iPhone 14 Pro Max
 • iPhone 14 Pro
 • iPhone 14 Plus
 • iPhone 14
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Mini
 • iPhone 13
 • iPhone 12 Mini
 • iPhone 12
 • iPhone 11
 • Galaxy Z Fold 5
 • Galaxy Z Flip 5
 • Galaxy S23 Ultra
 • Galaxy S23 Plus
 • Γαλαξία S23
 • Γαλαξία S22+
 • Galaxy S22 Ultra
 • Γαλαξία S22
 • Galaxy S20 Fe
 • Galaxy A54 5G
 • Galaxy A34 5G
 • Galaxy A14 5G
 • 13 Pro
 • 13
 • 11T Pro
 • 11T
 • 11 Lite NE

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 09/22/2023

Χάρη στα διάφορα πακέτα προώθησης που διατίθενται από τους φορείς εκμετάλλευσης, οι καταναλωτές έχουν τώρα τη δυνατότητα να βρουν την προσφορά για κινητά που χρειάζονται χωρίς να πληρώνουν πάρα πολύ κάθε μήνα. Προωθήσεις σχετικά με οποιοδήποτε τύπο πακέτων κινητής τηλεφωνίας, ακόμα και το πιο ολοκληρωμένο, μην ξεφύγετε από εξαιρετικές εκπτώσεις. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ασυνήθιστο να βρεθεί Απεριόριστα πακέτα πλούσια σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας μόνο για € 10/μήνα, αν όχι λιγότερο.

Συγκριτικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας στο promo

Για να εξοικονομήσετε χρήματα, οι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν τακτικές προσφορές στα πακέτα κινητής τηλεφωνίας τους.

Επιλέξτε τον σωστό χειριστή Ωστόσο, δεν είναι εύκολο έργο, ακόμη και αν οι τιμές είναι ελκυστικές. Αυτό είναι όπου οι συγκριτές πακέτων μπαίνουν στο παιχνίδι. Το τελευταίο καθιστά δυνατή την αναγνώριση των καλύτερων προσφορών στις τηλεφωνικές συνδρομές σε λίγα μόνο κλικ. Το Touslesforfaits διαθέτει τώρα τα καλύτερα πακέτα προώθησης που διατίθενται αυτή τη στιγμή στην αγορά τηλεφωνίας.

Πακέτο προώθησης: Σύγκριση των καλύτερων συμβουλών της στιγμής στις προσφορές για κινητά

Παρόλο που οι συμβατικοί φορείς εκμετάλλευσης δεν αποτελούν εξαίρεση στον πόλεμο των τιμών, είναι γενικά οι MVNO που κάνουν τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις οικονομικά. Αυτοί οι εικονικοί χειριστές διακρίνονται, στην πραγματικότητα, με τηλέφωνα χαμηλού κόστους, Διατίθεται χωρίς δέσμευση. Αυτό αφήνει τη δυνατότητα όλων να τερματίσουν μόλις παρουσιαστεί καλύτερη προσφορά με έναν ανταγωνιστή.

Τι είναι Τα καλύτερα διαθέσιμα πακέτα προώθησης Μεταξύ των MVNO ? Ποια είναι η λεπτομέρεια καθενός από τις προσφορές του για κινητά ? Ποιες είναι όλες οι προϋποθέσεις που πρέπει να γνωρίζετε πριν από τη συνδρομή ? Ακολουθούν μερικές απαντήσεις.

10 GB 5,99 €/μήνα Ανευ όρων 100 GB 9,99 €/μήνα χωρίς διάρκεια

Προσφορές χωρίς δέσμευση για την προώθηση του Red by SFR

Το Red by SFR είδε την ημέρα της θυγατρικής SFR θα δημιουργήσει το δικό της υποκατάστημα μη δεσμευτικά πακέτα. Το τελευταίο έχει συναντηθεί με πραγματική επιτυχία και πολλοί πελάτες εμπιστεύονται ένα κόκκινο πακέτο για να τους υποστηρίξουν στην καθημερινή τους ζωή.

Ο χειριστής δεν είναι τσιγκούνης στις προσφορές, το αντίθετο. Οι χρήστες μπορούν να βρουν Προτιμησιακές τιμές καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Χάρη στην έλλειψη δέσμευσης, μπορούν επίσης να τερματίσουν τη σύμβασή τους ανά πάσα στιγμή, χωρίς να πληρώσουν επιπλέον κόστος.

Το πακέτο προώθησης του Red by SFR:

 • 80 GB κινητών δεδομένων διαθέσιμα στην ηπειρωτική Γαλλία
 • 16 GB δεδομένων που χρησιμοποιούνται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Υπερπόντων Τμήματος
 • Απεριόριστες επικοινωνίες στην ηπειρωτική Γαλλία και την έλλειψη στέγης
 • € 11,99/μήνα, χωρίς να αυξάνεται να αναμένεται μετά από ένα χρόνο
 • Δεν χρειάζεται εμπλοκή.

από € 11,99 promo

Εξατομικεύστε το πακέτο Red by SFR σύμφωνα με τις ανάγκες του

Παρόλο που το Red by SFR που επισημάνθηκε έχει καθορισμένο αριθμό δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, ο χειριστής αφήνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσει το πακέτο του ανάλογα με τις ανάγκες του. Είναι επίσης δυνατή η λήψη ενός πακέτου 130 GB 5G. Στην περίπτωση αυτής της τελευταίας προσφοράς ειδικότερα, για επιπλέον € 5, είναι επίσης δυνατό να αποκτήσετε ένα κινητό σχέδιο συμβατό με 5G.

Αρκετά πακέτα προώθησης στον κατάλογο B & You

Η B & You τείνει επίσης να τοποθετηθεί ως ανταγωνιστικός με τα πακέτα προώθησης του. Bouygues Telecom Γύμα των μη δεσμευτικών πακέτων Δεν φοβάται να σπάσει τις τιμές και αρκετές ενδιαφέρουσες συνδρομές είναι διαθέσιμες στον κατάλογο του χειριστή.

Είναι ιδιαίτερα δυνατό να βρείτε ένα πακέτο 130 GB στο δίκτυο 5G του Bouygues Telecom μόνο για € 15.99/μήνα. Με τον ίδιο τρόπο όπως στο Red by SFR, δεν πρέπει να αναμένεται αύξηση των τιμών μετά το πρώτο έτος συνδρομής. Υπάρχουν επίσης άλλα πακέτα προώθησης, όπως:

 • Ένα πακέτο 5 GB σε € 4.99/μήνα
 • Ένα πακέτο προώθησης 40 GB σε € 9.99/μήνα
 • Ένα πακέτο 200 GB σε € 19,99/μήνα.

Όλες οι προωθητικές προσφορές από το B & You είναι χωρίς δέσμευση. Καμία κατάσταση διάρκειας δεν ισχύει επίσης για τις τιμές. Αυτό σημαίνει συγκεκριμένα ότι οι συνδρομητές δεν χρειάζεται να περιμένουν ένα τιμολόγιο που αυξάνεται μετά τους πρώτους μήνες συνδρομής.

από € 15.99 promo

Μη δεσμευτικό πακέτο

Για να διαβάσετε επίσης το πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση: Όλες οι προσφορές των χειριστών

Δωρεάν σειρά: 120 GB κινητών δεδομένων σε χαμηλή τιμή

Το δωρεάν κινητό είναι ο χειριστής που έχει σίγουρα κλονίσει την αγορά κινητής τηλεφωνίας. Προσφέροντας ένα πακέτο σε μόλις € 2, η εταιρεία του Xavier Niel ώθησε τους ανταγωνιστές της να αναθεωρήσουν τις προσφορές τους. Από τώρα και στο εξής, Προσφέρετε χαμηλές τιμές στις συνδρομές τηλεφώνων έχει γίνει συνηθισμένο.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο φορέας εκμετάλλευσης προσφέρει επίσης Ένα από τα καλύτερα πακέτα στην αγορά για την αγορά. Το τελευταίο ανταποκρίνεται στο όνομα της σειράς δωρεάν και υπογραμμίζει συνολικά 120 GB δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Για να επωφεληθείτε από αυτό, οι συνδρομητές πρέπει να πληρώσουν μόνο € 12.99/μήνα.

Η ειδική σειρά δωρεάν συνοπτικών:

 • 120 GB κινητών δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ηπειρωτική Γαλλία
 • 18 GB κινητών δεδομένων που θα χρησιμοποιηθούν στην Ευρώπη και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα
 • απεριόριστες επικοινωνίες σχετικά με την μητροπολιτική επικράτεια και την περιαγωγή
 • ένα πακέτο που παραμένει χωρίς υποχρέωση
 • Μια προσφορά διαθέσιμη μόνο κατά το πρώτο έτος και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από το δωρεάν πακέτο 5G στα € 19.99/μήνα.

από € 12,99 promo

Δωρεάν σειρά: Προσέξτε για αλλαγή πακέτου μετά από ένα χρόνο

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ότι οι τηλεφωνικοί φορείς προσφέρουν το προτιμησιακό τους επιτόκιο μόνο για ένα χρόνο, ή ακόμα λιγότερο. Από την ελεύθερη πλευρά κινητής τηλεφωνίας, η συσκευή είναι λίγο διαφορετική. Μετά από ένα χρόνο, η τιμή αυξάνεται, αλλά όχι μόνο. Συγκεκριμένα, μόλις οι πρώτοι δώδεκα μήνες της εξεγερμένης συνδρομής, το πακέτο αλλάζει για να μετακινηθεί στην πιο εξαντλητική προσφορά του χειριστή. Το τελευταίο προσφέρει, μεταξύ άλλων, 250 GB κινητών δεδομένων κάθε μήνα, συμβατότητα με 5G και πολλούς περισσότερους προορισμούς που διατίθενται στην περιαγωγή.

SOSH: Τα προτιμησιακά ποσοστά της θυγατρικής χωρίς υποχρέωση της Orange

Οι SFR και Bouygues Télécom δεν είναι οι μόνοι που έχουν αναπτύξει τη θυγατρική τους από προσφορές χωρίς υποχρέωση. Ο ιστορικός χειριστής Orange έχει επίσης αναπτύξει το δικό του εικονικό χειριστή: SOSH. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η επιχείρηση είναι επίσης συνηθισμένη Προωθήσεις σε συνδρομές κινητής τηλεφωνίας.

Τώρα αμέσως, Πρόκειται για ένα πακέτο 130 GB που προσφέρεται στην προώθηση. Για να αποκτήσουν έναν τέτοιο όγκο δεδομένων, καθώς και απεριόριστες επικοινωνίες, οι συνδρομητές πρέπει να πληρώσουν € 15.99/μήνα. Όπως οι ανταγωνιστές του, ο Sosh δεν επιβάλλει αύξηση της τιμής μετά το πρώτο έτος της συνδρομής.

Σημειώστε ότι εμφανίζεται ένα άλλο πακέτο προώθησης αυτή τη στιγμή στον κατάλογο SOSH:

 • Ένα πακέτο 1 GB σε τιμή € 7,99/μήνα
 • Μια προσφορά για κινητά με 40 GB για € 11.99/μήνα.
 • Ένα πακέτο 140 GB 5G στα € 20.99/μήνα.

από € 15.99 promo

Γνώση πακέτου διαδικτύου SOSH

Διαβάστε επίσης την αναθεώρηση του πελάτη SOSH: Εάν επιλέξετε τα σχέδια για κινητά και τα κουτιά SOSH ?

Το καλύτερο πακέτο στο promo του YouPrice: Επιλογή δικτύου και ευέλικτου φακέλου δεδομένων

Το YouPrice είναι σίγουρα ένας από τους εικονικούς χειριστές που προσφέρουν τα καλύτερα πακέτα προώθησης της στιγμής. Αυτό είναι ένα από τα μόνα που αγοράζουν ένα 111 πακέτο GB σε € 9.99/μήνα. Επιπλέον, όπως και τα περισσότερα από τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, αυτή η προσφορά σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ του κινητού δικτύου πορτοκαλιού ή του SFR.

Δεν είναι όλα από τότε Ο φάκελος δεδομένων αυτού του πακέτου προώθησης είναι ευέλικτος. Αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζεται στην κατανάλωση δεδομένων του συνδρομητή. Σκυρόδεμα Τα τρία επίπεδα κινητής τηλεφωνίας έχουν ως εξής.

Το πακέτο στο promo του YouPrice λεπτομερώς:

 • € 9.99/μήνα έως 111 GB για δύο μήνες
 • € 16.99 μηνιαίως για κατανάλωση μεταξύ 111 και 120 GB για δύο μήνες
 • € 18,99/μήνα για χρήση μεταξύ 120 και 130 GB για δύο μήνες.

Μετά τους δύο πρώτους μήνες συνδρομής, Οι τιμές κάθε επιπέδου κατανάλωσης αυξάνονται κατά € 3/μήνα για να έχουν το δίκτυο Orange και € 2/μήνα για το δίκτυο SFR.

από € 9.99 promo

Τα άλλα πλεονεκτήματα του πακέτου προώθησης YouPrice είναι το κλήσεις και κείμενα χωρίς όριο από τη Γαλλία (συμπεριλαμβάνεται) και η ΕΕ καθώς και ένα φάκελο δεδομένων 16 GO/μήνα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του DOM.

Όλες οι συμβουλέςΟπακέτο .Fr

Για να επιλέξετε το σωστό δίκτυο του YouPrice, μεταξύ Orange και SFR, ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να ρίξετε μια ματιά στην κάρτα δικτύου ARCEP. Ο πελάτης μπορεί έτσι να συνειδητοποιήσει εάν το κινητό δίκτυο ενός από αυτούς τους φορείς εκμετάλλευσης είναι πιο αποτελεσματικό από το άλλο στον τόπο διαμονής του.

Prixtel προωθήσεις στις ρυθμιζόμενες συνδρομές του τηλεφώνου

Οταν θέλεις Συγκρίνετε τα πακέτα στο promo, Δεν αρκεί να κοιτάξουμε από την πλευρά των συμβατικών χειριστών και των θυγατρικών τους, το αντίθετο. Αρκετοί εικονικοί χειριστές βασίζονται σε εξαιρετικές εκπτώσεις για να καταγράψουν μια συνεχώς ευρύτερη πελατεία. Αυτό είναι ιδιαίτερα η περίπτωση του Prixtel, γνωστή για τα ρυθμιζόμενα πακέτα του.

Στην πράξη, Το Prixtel προσφέρει φόρμουλες συνδρομής με διάφορα επίπεδα χρηματοδότησης. Αυτό αφήνει τη δυνατότητα κάθε συνδρομητή να πληρώσει μόνο αυτό που καταναλώνει. Το μικρό είναι η φθηνότερη προσφορά, ξεκινώντας από € 5,99/μήνα για 10 GB δεδομένων. Στη συνέχεια, το πακέτο οξυγόνου φέρνει 30 GB δεδομένων για € 7.99. Για την πιο εξαντλητική προσφορά, “Le Grand”, η τιμή εκκίνησης είναι € 9.99/μήνα. Αυτό το κινητό προσφέρει συγκεκριμένα προσφορές για να καταναλώνει μεταξύ 100 GB και 160 GB το μήνα. Η τελευταία προσφορά για κινητά, το “Le Géant” εμφανίζεται από 14,99 € μηνιαία.

Τέλος, είναι σημαντικό να το επισημάνετε αυτό Αυτές οι τιμές δεν αλλάζουν μετά από ένα χρόνο. Επιπλέον, αυτά είναι πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση. Τέλος, οι συνδρομητές επωφελούνται από την ποιότητα του δικτύου SFR Mobile.

από € 7,99 promo
Όλες οι συμβουλέςΟπακέτο .Fr

Χάρη στα πακέτα Prixtel, είναι δυνατόν να είναι η ευκαιρία να πληρώσετε την πιο δίκαιη τιμή. Συνολικά, σε κάθε τύπο περιλαμβάνονται τρία επίπεδα χρηματοδότησης. Κατά τη διάρκεια των μηνών, η ζητούμενη τιμή δεν θα είναι η ίδια. Η τιμή εξαρτάται κυρίως από την κατανάλωση κινητών δεδομένων που γίνονται κάθε μήνα. Εν ολίγοις, η εγγραφή ενός πακέτου Pricetel είναι να βεβαιωθείτε ότι πληρώνετε πάντα την πιο δίκαιη τιμή.

Πακέτα προώθησης: Οι προσφορές του χειριστή Coriolis Telecom

Το όνομα του Coriolis Telecom συχνά επιστρέφει στους συγκριτές πακέτων προώθησης και για καλό λόγο, το MVNO συχνά σπάει τις τιμές του. Αυτή τη στιγμή, η προσφορά κινητής τηλεφωνίας 30 GB του χειριστή προσφέρεται σε μειωμένη τιμή. Για να το αποκτήσουν, οι καταναλωτές πρέπει να πληρώσουν συνολικά 7,99 €/μήνα χωρίς χρονική κατάσταση.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι αυτό είναι εκτός από ένα μη δεσμευτικό πακέτο, Ο τερματισμός είναι επομένως δυνατός ανά πάσα στιγμή.

Το πακέτο προώθησης τηλεπικοινωνιών Coriolis:

 • 30 GB κινητών δεδομένων που χρησιμοποιούνται σε μητροπολιτική επικράτεια
 • 9 GB χρησιμοποιήσιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα υπερπόντια τμήματα
 • απεριόριστες επικοινωνίες σε αυτούς τους διαφορετικούς προορισμούς
 • € 7,99/μήνα χωρίς διάρκεια της διάρκειας
 • Ένα πακέτο μη δέσμευσης, που τερματίζεται ανά πάσα στιγμή χωρίς κόστος.

από € 7,99 promo

Προωθήσεις Coriolis Telecom Package

Διαβάστε επίσης Coriolis Telecom Promotions: Κώδικες, εκπτώσεις σε πακέτα και κουτιά

NRJ Mobile, πακέτα που προσφέρονται τακτικά στην προώθηση

Από την πλευρά των εικονικών χειριστών, Το NRJ Mobile δεν πρέπει να παραμελήσει. Αυτή τη στιγμή, το MVNO διαθέτει μια προώθηση σε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας, παρέχεται με 30 GB μηνιαίων δεδομένων. Για έναν τέτοιο φάκελο, οι καταναλωτές πρέπει να είναι έτοιμοι να πληρώσουν συνολικά € 7,99/μήνα, χωρίς όρους διάρκειας διάρκειας. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για το πρώτο πακέτο ενός παιδιού ή για ένα ηλικιωμένο άτομο που δεν χρειάζεται πολλά κινητά δεδομένα.

Η προσφορά Mobile 30 GB δεν είναι επίσης το μόνο πακέτο στο promo του NRJ Mobile Catalog αυτή τη στιγμή. Δύο άλλες φορητές συνδρομές προσφέρονται επίσης με προτιμησιακό επιτόκιο. Είναι περίπου :

 • Πακέτο 100 GB, που προσφέρεται σε € 9.99/μήνα.
 • 150 πακέτο GB 5G, που προσφέρεται σε € 12,99/μήνα.

Τα τρία πακέτα για την προώθηση του NRJ Mobile είναι επίσης όλα χωρίς δέσμευση. Επομένως, δεν αναμένεται αμοιβές τερματισμού κατά την τερματισμό της σύμβασής του.

από € 7,99 promo

Ποιο είναι το δίκτυο που χρησιμοποιείται από το NRJ Mobile ?

Προκειμένου να προσφέρει βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών, η υποδομή ενοικίων εικονικών εκμετάλλευσης (MVNO) στο MNO. Όσον αφορά το NRJ Mobile, είναι οι κεραίες του Bouygues Telecom που χρησιμοποιούνται.

Οι κινητές προσφορές της Auchan Telecom για να εξοικονομήσουν περισσότερα χρήματα

Στο Auchan Telecom, οι προσφορές είναι επίσης συνηθισμένες, καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Κατά τη διάρκεια των μηνών, είναι, στην πραγματικότητα, δυνατή η ανακάλυψη αρκετών τηλεφωνικών συνδρομών στην πώληση, στη μεγαλύτερη ευχαρίστηση των καταναλωτών. Αυτή τη στιγμή, είναι Ένα πακέτο 10 GB που επισημαίνεται με μια τιμή που έχει οριστεί σε € 5,99/μήνα. Για αυτό το επιτόκιο, οι συνδρομητές επωφελούνται επίσης από απεριόριστες επικοινωνίες.

Σημειώστε ότι, αυτή τη στιγμή, άλλοι Τα πακέτα προώθησης προσφέρονται στο Auchan Telecom. Οι πελάτες μπορούν έτσι να βρουν μια προσφορά που περιλαμβάνει 20 GB δεδομένων για € 6,99 μόνο το μήνα ή ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας με 80 GB δεδομένων για € 8,99 μηνιαία. Δεδομένου ότι αυτά τα διαφημιστικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας είναι χωρίς δέσμευση, ο τερματισμός χωρίς κόστος παραμένει πλήρως δυνατή πριν από την αύξηση των τιμών.

από € 5,99 promo

Τέλος της δέσμευσης ενός πακέτου τηλεφώνου

Διαβάστε επίσης την ημερομηνία λήξης της δέσμευσης ενός πακέτου κινητής τηλεφωνίας: Πώς να το βρείτε ?

Syma Mobile: Οι συνδρομές τηλεφώνου συχνά προς πώληση

Syma Mobile

Όσον αφορά τα καλά σχέδια, δεν πρέπει να παραμελήσετε το Syma Mobile. Το MVNO είναι επίσης απαραίτητο με Οι κινητές προσφορές σε χαμηλές τιμές, και τακτικές προσφορές στον κατάλογό του.

Εκτός από τα πακέτα προώθησης που μπορούν να βρεθούν στον κατάλογο Syma, οι απόψεις των πελατών υπογραμμίζουν την ελκυστικότητα των προτεινόμενων συνδρομών. Μέσα από μια εκλεπτυσμένη προσφορά, ο χειριστής προσπαθεί, στην πραγματικότητα, να καλύψει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών, όλα χωρίς την ανάγκη δέσμευσης.

Η τιμή εκκίνησης στο Syma Mobile έχει οριστεί σε € 6,99/μήνα. Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας που μπορούν να βρεθούν στην αγορά από τότε που, για ένα τέτοιο ποσό, προσφέρονται συνολικά 20 GB κινητών δεδομένων κάθε μήνα.

Syma Mobile Σχέδια συνοπτικά:

 • Οι προσφορές για κινητά που κυμαίνονται από 20 GB έως 210 GB
 • Οι τιμές δεν υπερβαίνουν τα € 19.99/μήνα
 • συμβατότητα με 5G για τις πιο εξαντλητικές προσφορές
 • Πακέτα που παραμένουν χωρίς υποχρέωση και επομένως τερματίζονται ανά πάσα στιγμή.

Από 6,99 € δείτε την προσφορά

Το 5G περιλάμβανε αυτόματα στο πιο ολοκληρωμένο πακέτο Syma Mobile

Όλο και περισσότερα πακέτα 5G διατίθενται από τηλεφωνικούς φορείς εκμετάλλευσης. Το Syma Mobile σκοπεύει επίσης να ικανοποιήσει αυτήν την ανάγκη και προσφέρει συμβατότητα 5G ως επιλογή, για 5 € περισσότερο κάθε φορά. Ωστόσο, η νέα γενιά του κινητού δικτύου περιλαμβάνεται αυτόματα στο τελευταίο πακέτο του χειριστή, η προσφορά κινητής τηλεφωνίας 210 GB σε € 19,99/μήνα.

Τι γίνεται με τα πακέτα προώθησης που υπέγραψαν το CDISCONT Mobile ?

Τέλος αυτό Σύγκριση πακέτων προώθησης, Είναι σημαντικό να αναφέρετε τις προσφορές υπογεγραμμένου κινητού CDISCONT. Ο φορέας εκμετάλλευσης είναι στην πραγματικότητα γνωστός για τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές του. Αυτή τη στιγμή, προσφέρονται πολλά πακέτα μάρκας σε προωθήσεις.

Το πρώτο από αυτά τα πακέτα προώθησης είναι η προσφορά 80 GB, που προσφέρεται σε τιμή € 8,99/μήνα. Για αυτήν την τιμή, οι συνδρομητές επωφελούνται από απεριόριστες επικοινωνίες και επιπλέον φάκελο 9 GB που χρησιμοποιείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο DOM.

Το δεύτερο πακέτο στο promo του CDISCONT Mobile είναι η προσφορά 150 GB 5G σε € 12,99/μήνα. Και εδώ, οι απεριόριστες επικοινωνίες περιλαμβάνονται στην ηπειρωτική Γαλλία, ΕΕ και DOM. Σε περιαγωγή, ο φάκελος δεδομένων που διατίθεται είναι επίσης 19 GB.

από € 8.99 promo

Σημειώστε ότι άλλες προσφορές προώθησης κινητής τηλεφωνίας είναι προσβάσιμες, όπως ένα πακέτο 10 GB σε € 5,99/μήνα ή ακόμη και Ένα πακέτο 30 GB σε € 7.99/μήνα σε περιορισμένες σειρές.

Όλες οι συμβουλέςΟπακέτο .Fr

Ο καλύτερος τρόπος να μην χάσετε καμία προώθηση σε πακέτα κινητής τηλεφωνίας είναι να περάσετε από έναν συγκριτή. Χάρη σε αυτήν τη συσκευή, όλοι μπορούν να διαβάσουν σε λίγα δευτερόλεπτα από όλες τις διαθέσιμες προωθητικές προσφορές, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν με όλους τους ιστότοπους των τηλεφωνικών χειριστών.

Όλο και πιο εύκολα προσβάσιμες προσφορές μεταξύ των χειριστών

Με την ανάπτυξη πακέτων μη δεσμεύσεων, οι προωθήσεις είναι όλο και πιο προσιτές για τους καταναλωτές. Αυτό είναι ένα πραγματικά ισχυρό σημείο από τότε που, καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, υπάρχουν πολλές συμφωνίες. Προκειμένου να κυνηγάτε τις καλύτερες προσφορές και τις αλλαγές που προσφέρουν τακτικά, είναι απαραίτητο να πάρετε ένα πακέτο μη δεσμευτικού. Αυτό επιτρέπει Δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα τερματισμού ανά πάσα στιγμή, Χωρίς έξοδα πληρωμής.

Για να καταστήσουν όλο και πιο προσιτές οι προωθήσεις, οι χειριστές έχουν επίσης πάρει την πλευρά του διευκολύνουν τις διαδικασίες τερματισμού. Από τώρα και στο εξής, είναι δυνατόν να αλλάξετε το πακέτο χωρίς καν να λάβετε μέτρα. Ο νέος χειριστής φροντίζει τα πάντα. Για να το κάνετε αυτό, απλά εισαγάγετε τον κωδικό RIO όταν εγγραφείτε στη νέα σας προσφορά.

Γιατί τα πακέτα προώθησης είναι όλο και πιο προσιτά ?

 • Χάρη στα μη δεσμευτικά πακέτα, οι συνδρομητές μπορούν να αλλάξουν την προσφορά τους χωρίς κόστος, ανά πάσα στιγμή.
 • Οι διαδικασίες τερματισμού πραγματοποιούνται από τους ίδιους τους φορείς εκμετάλλευσης.
 • Όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τον αριθμό τηλεφώνου τους, ακόμη και με την αλλαγή του χειριστή.

Δώστε προσοχή στις προσφορές για την αναφορά “για τη ζωή”

Πολλοί καταναλωτές έχουν ήδη επιτρέψει στον εαυτό τους να παρασυρθούν από μια προώθηση που έχει χαρακτηριστεί ως “για τη ζωή”. Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Στην πραγματικότητα, οι φορείς εκμετάλλευσης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αυτήν την αναφορά εκτός εάν η εγγύηση καθορίζεται στη σύμβαση. Στην πράξη, μόνο και μόνο επειδή μια τιμή δεν αυξάνεται μετά από ένα χρόνο που δεν θα συμβεί ποτέ. Μερικοί καταναλωτές έκπληκτοι που είδαν την αύξηση του “πακέτου ζωής τους” μετά από μερικά χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση, ο χειριστής είναι υποχρεωμένος να αποτρέψει τους συνδρομητές του. Για όσους αρνούνται αυτή την αύξηση, παραμένει απολύτως δυνατό να προχωρήσουμε και να εγγραφείτε σε άλλο χειριστή και, ανάλογα με τις περιόδους του έτους, να επωφεληθούν από ένα καλύτερο επιτόκιο.

Ποιοι είναι οι διάφοροι τρόποι εξοικονόμησης του κινητού σας σχεδίου ?

Σήμερα, υπάρχουν πολλές συσκευές για να γνωρίζετε Μειώστε το κόστος των συνδρομών του. Αυτό αφορά κινητά σχέδια, αλλά και άλλες πτυχές της καθημερινής του ζωής. Τα πλαίσια του Διαδικτύου είναι επίσης για παράδειγμα, εξοικονομημένα από διαφημιστικές περιόδους.

Να είναι μερικά από Πάντα πληρώνετε τη φθηνότερη τιμή, Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους διάφορους τρόπους για να μειώσετε την τιμή της συνδρομής του τηλεφώνου σας. Γι’αυτό, Είναι απαραίτητο να προσδιοριστούν οι διάφορες εκπτώσεις που χρησιμοποιούνται από τους χειριστές όπως ειδικότερα:

 • Παραδοσιακές εκπτώσεις, με τιμές προώθησης ισχύουν μόνο για μερικούς μήνες.
 • Προωθητικοί κώδικες.
 • Ιδιωτικές πωλήσεις.
 • Αιγίδα.

Φτηνές πακέτα: Προτιμησιακές τιμές μόνο για μερικούς μήνες

Πρώτον, είναι σκόπιμο να παραθέσετε Κλασικές εκπτώσεις που ασκούνται από όλους τους τηλεφωνικούς φορείς. Σχεδόν όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης το κάνουν αυτό, είτε πρόκειται για τις ιστορικές επιχειρήσεις είτε για το MVNO. Στην πραγματικότητα, αυτές είναι προτιμησιακές τιμές που προσφέρονται σε περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ο στόχος είναι να προσελκύσουν καταναλωτές με μια ασυναγώνιστη τιμή και στη συνέχεια να αυξήσουν αυτήν την τιμή μετά από έξι μήνες ή ένα χρόνο.

Αυτό το είδος των εκπτώσεων είναι Ιδιαίτερα συνηθισμένο μεταξύ των ιστορικών χειριστών, είτε SFR, Orange και Bouygues Telecom. Για να μην χάσουν τους συνδρομητές τους, αυτοί οι φορείς εκμετάλλευσης επιβάλλουν επίσης δέσμευση. Αυτό σημαίνει συγκεκριμένα ότι οι συνδρομητές δεν έχουν τη δυνατότητα τερματισμού πριν από το τέλος μιας καθορισμένης περιόδου. Διαφορετικά, εκτίθενται σε τέλη τερματισμού που μπορεί να είναι σημαντικά. Προς το παρόν, μόνο το πορτοκαλί φαίνεται να θέλει να κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν με το μετασχηματισμό του καταλόγου του με ουσιαστικά μη δεσμευτικά πακέτα.

Σημειώστε ότι τις περισσότερες φορές, Οι τιμές αυξάνονται ταυτόχρονα με το τέλος της δέσμευσης. Επομένως, είναι δυνατόν να τερματιστεί για να μεταβείτε σε άλλο χειριστή. Ωστόσο, για να αποφευχθεί αυτό το είδος ταλαιπωρίας, μπορεί να είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα πακέτο μη δεσμευτικού.

Οι καλύτερες τιμές για τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας και οι καλύτερες προσφορές βρίσκονται γενικά στους καταλόγους MVNO. Αυτές οι επιχειρήσεις αποφάσισαν πράγματι να ειδικεύονται σε χαμηλές τιμές, γεγονός που τους επιτρέπει να γίνουν πιο ελκυστικοί. Επιπλέον, το γεγονός ότι οι εικονικοί φορείς χρησιμοποιούν το δίκτυο ιστορικών φορέων βοηθούν να καθησυχάσουμε τους καταναλωτές σχετικά με την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Φθηνό πακέτο

Διαβάστε επίσης φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας: Σύγκριση για να μειώσετε το τιμολόγιό σας

Promo Codes on Packages: Συσκευές για εξοικονόμηση περισσότερων χρημάτων

Η χρήση των διαφημιστικών κωδικών είναι επίσης κάτι αρκετά συνηθισμένο στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, αυτά είναι κωδικοί που πρέπει να ενημερωθούν κατά τη στιγμή της παραγγελίας προκειμένου να επωφεληθούν από μια έκπτωση, ή επιλογές που προσφέρονται. Αντιμέτωποι με τη δημοτικότητα αυτού του συστήματος, πολλοί φορείς εκμετάλλευσης αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα τέτοιο σύστημα.

Από την άλλη πλευρά, οι κωδικοί προώθησης συχνά έχουν Μια πολύ περιορισμένη διάρκεια. Είναι γενικά δυνατό να τα χρησιμοποιήσετε μόνο για λίγες μέρες, ένα μήνα το πολύ. Ένα άλλο σημαντικό σημείο πρέπει επίσης να σημειωθεί: μόνο οι νέοι πελάτες μπορούν γενικά να επωφεληθούν από τέτοιου είδους εκπτώσεις.

Οι κωδικοί προώθησης σε κινητά σχέδια είναι συνηθισμένοι, αλλά δεν είναι Όχι τα μόνα κουπόνια μείωσης στον τομέα της τηλεφωνίας. Σε ορισμένους φορείς εκμετάλλευσης, ήταν κυρίως σε θέση να τους προσφερθούν διαφημιστικοί κωδικοί για smartphones, επιτρέποντας την εξοικονόμηση χρημάτων που μπορούν να φτάσουν τα € 200.

Πού να βρείτε κωδικούς προώθησης σε κινητά σχέδια ?

Οι κωδικοί προώθησης δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθούν. Ωστόσο, αυτή η συσκευή έχει γίνει τόσο δημοφιλής ώστε μια απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο είναι γενικά αρκετή. Για να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε τίποτα, συνιστάται επίσης να παραμείνετε προσεκτικοί στις ειδήσεις που δημοσιεύονται σε συγκριτές κινητών σχεδίων.

Πώς να πληρώσετε για το φθηνότερο πακέτο σας χάρη στις ιδιωτικές πωλήσεις ?

Οι ιδιωτικές πωλήσεις μπορούν επίσης να είναι ένας καλός τρόπος Μειώστε την τιμή του κινητού του σχεδίου. Επίσης ονομάζονται πωλήσεις flash, αυτές οι εκστρατείες προορίζονται γενικά για smartphones που πωλούνται από ορισμένους φορείς εκμετάλλευσης εκτός από τα πακέτα τηλεφώνου τους. Οι ιδιωτικές πωλήσεις δωρεάν κινητού τηλεφώνου είναι για παράδειγμα, και πολλοί καταναλωτές τους περιμένουν ανυπόμονα.

Ωστόσο, πολλά σημαντικά σημεία θα ληφθούν υπόψη για ιδιωτικές πωλήσεις στον τομέα της τηλεφωνίας. Πρώτα απ ‘όλα, για Απολαύστε ένα smartphone με χαμηλότερο κόστος Με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας με τον χειριστή ρύθμιση της πώλησης. Σημειώστε ότι, επιπλέον, θα ζητηθεί δέσμευση. Για την αγορά ενός smartphone, ο χρόνος που επιβάλλεται είναι γενικά δύο χρόνια.

Τα σημαντικά σημεία που πρέπει να θυμάστε στις ιδιωτικές πωλήσεις στον τομέα της τηλεφωνίας:

 • Αυτές οι πωλήσεις αφορούν γενικά την αγορά ενός smartphone
 • Η συνδρομή ενός πακέτου κινητής τηλεφωνίας επιπλέον είναι υποχρεωτική
 • Η ζητούμενη δέσμευση είναι γενικά δύο χρόνια
 • Οι καμπάνιες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες μέρες, μέγιστη εβδομάδα
 • Ο αριθμός των επιγραφών είναι μερικές φορές περιορισμένος.

Τερματισμός του νόμου και του πακέτου τηλεφώνου chatel και του τηλεφώνου

Διαβάστε επίσης το Law Chatel: Τερματίστε ένα κινητό σχέδιο πριν από το τέλος της δέσμευσης

Χορηγία τηλεφωνικού πακέτου: Μια εναλλακτική λύση για τη μείωση του κόστους

Για να μειώσετε την τιμή του κινητού του σχεδίου και να επωφεληθείτε από ορισμένα πλεονεκτήματα, δεν πρέπει να παραμελήσετε ούτε το σύστημα χορηγίας. Αυτό δεν είναι μια προώθηση per se, αλλά αυτό το καλό σχέδιο πρέπει να είναι γνωστό για όλους που επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρήματα.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μόνο τρεις χειριστές προς το παρόν για να προσφέρουν ένα σύστημα χορηγίας:

 • Κόκκινο από SFR;
 • Sosh;
 • Είδος πύργου.

Στους δύο πρώτους χειριστές, το γεγονός της χορηγίας κάποιου Προσφέρετε ένα μήνα συνδρομής (τόσο στον χορηγό όσο και στο The Godson). Ενώ ο Sosh περιορίζει το Godfathering σε 6 ετησίως, αυτό δεν ισχύει για το Red by SFR.

Από την πλευρά των τιμών, το σύστημα χορηγίας είναι πολύ πιο ελκυστικό. Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο χορηγοί συνδρομητών των ανθρώπων, τόσο περισσότερο μπορεί να κερδίσει πλεονεκτήματα και μήνες που προσφέρονται. Αναφέρεται ακόμη ότι, μετά από 50 θεία, ο συνδρομητής μπορεί Επωφεληθείτε από ένα πακέτο ζωής. Σημειώστε ότι το σύστημα χορηγίας δίνει επίσης το δικαίωμα σε κουπόνια σε ορισμένα smartphones που πωλούνται από το Prixtel.

Αλλαγή πακέτων και διατηρήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας

Μερικοί δεν τολμούν να εγγραφούν σε ένα πακέτο σε ένα promo ή να πάνε σε έναν χειριστή που προσφέρει ένα ελκυστικό σύστημα χορηγίας για φόβο να χάσει τον αριθμό τηλεφώνου τους. Στην πραγματικότητα, πρέπει να γνωρίζετε ότι όλοι οι Γάλλοι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να διατηρήσουν τον αριθμό τηλεφώνου τους, ακόμη και αν αποφασίσουν να αλλάξουν τον χειριστή. Για να το κάνετε αυτό, απλά ανακτήστε τον κωδικό του Ρίο, καλώντας το 3179, στη συνέχεια, ενημερώνοντάς τον όταν εγγραφείτε στο νέο πακέτο κινητής τηλεφωνίας του. Στη συνέχεια, ο νέος χειριστής φροντίζει να υποβάλει το αίτημα φορητότητας.

Ποιες είναι οι περιόδους του έτους για να βρείτε τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας στο promo ?

Όταν θέλετε με κάθε κόστος Επωφεληθείτε από την καλύτερη τιμή, Πρέπει να ξέρετε πώς να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Αν και πολλά πακέτα προσφέρονται σε προωθήσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, ορισμένες περιόδους είναι πιο ευνοϊκές από άλλες σε μειωμένες τιμές.

Είναι για παράδειγμα πιθανό να το σημειώσουμε Η Μαύρη Παρασκευή είναι μια ευκαιρία για πολλούς φορείς εκμετάλλευσης να εμφανίζουν όλες τις τιμές του ανταγωνισμού. Είναι το ίδιο για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ή ακόμα και για την περίοδο των διακοπών.

Άλλες περιόδους του έτους μπορούν επίσης να είναι μια ευκαιρία να σπάσουν τις τιμές, όπως το Halloween, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι πωλήσεις κ.λπ. Περιμένετε αυτές τις στιγμές παραμένει Ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε τα φθηνότερα πακέτα της χρονιάς.

Οι καλύτερες στιγμές του έτους για να βρείτε πακέτα προώθησης:

 • Μαύρη Παρασκευή.
 • Χριστουγεννιάτικες γιορτές.
 • Πίσω στο σχολείο.

Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων του έτους, αυτές είναι γενικά Mvnos που κάνουν τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις με, μερικές φορές, απεριόριστα πακέτα μόνο για λίγα ευρώ το μήνα.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Είμαστε δώδεκα υπάλληλοι. Οι σύνδεσμοι που παρακολουθούνται στο περιεχόμενό μας μπορούν να παρέχουν εισόδημα σε όλα τα.Fr. Αυτό δεν σας κοστίζει περισσότερο, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ποιοτικό περιεχόμενο και να αναπτύξετε νέα έργα. Ορισμένα περιεχόμενα χρηματοδοτούνται και αναγνωρίζονται ως τέτοια. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία, είναι εδώ.