Μαύρη Παρασκευή: Όλα σχετικά με αυτό το εμπορικό γεγονός από τις Ηνωμένες Πολιτείες!, Ημερομηνία της Μαύρης Παρασκευής 2023 στην Ελβετία

Η ημερομηνία της μαύρης Παρασκευής 2023 στην Ελβετία

Η Μαύρη Παρασκευή είναι η δεύτερη ημέρα των σημαντικότερων αγορών στον κόσμο. Πολλοί έμποροι εισέρχονται σε αυτήν την ημέρα για να προσπαθήσουν να αποπλανήσουν τους πελάτες τους με ελκυστικές ειδικές προσφορές και αρκετά γενναιόδωρες εκπτώσεις τιμών.

Μαύρη Παρασκευή: Όλα σχετικά με αυτό το εμπορικό γεγονός από τις Ηνωμένες Πολιτείες !

Μαύρη Παρασκευή: Όλα σχετικά με αυτό το εμπορικό γεγονός από τις Ηνωμένες Πολιτείες!

Μαύρη Παρασκευή. Αυτό το εμπορικό γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σε σπασμένες τιμές κερδίζει δυναμική στη Γαλλία. Πίσω σε αυτό το φαινόμενο και την ημερομηνία της μαύρης Παρασκευής 2023.

Εισάγονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Μαύρη Παρασκευή είναι μόλις ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα και διαγωνίζει τις παραδοσιακές πωλήσεις του καλοκαιριού και του χειμώνα μας. Ποια είναι η προέλευση αυτού του εμπορικού γεγονότος ? Ποιες είναι οι μάρκες που συμμετέχουν ? Όταν ξεκινήσει η μαύρη Παρασκευή ? Απαντήσεις.

Ποια είναι η επίσημη ημερομηνία της Μαύρης Παρασκευής στη Γαλλία ?

Στη Γαλλία, όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχίζει η “Μαύρη Παρασκευή” 4 Παρασκευή το Νοέμβριο, Την ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών, ένα μεγάλο αμερικανικό πάρτι. Το 2023, η Μαύρη Παρασκευή έλαβε χώρα το Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Σημειώστε ότι όλο και περισσότερα σημάδια κάνουν τις πρώτες εκπτώσεις λίγες μέρες ή μια εβδομάδα πριν από την επίσημη ημερομηνία της Μαύρης Παρασκευής, με την ευκαιρία του Μαύρη εβδομάδα.

Όταν τελειώσει η μαύρη Παρασκευή ?

Η Μαύρη Παρασκευή συνεχίζεται όλο το Σαββατοκύριακο μέχρι την επόμενη Δευτέρα, την Cyber ​​Monday Day, αφιερωμένη στα MOTs στον εξοπλισμό πληροφορικής. Φέτος, η Μαύρη Παρασκευή 2023 θα τερματίσει επομένως το Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Ποια είναι η προέλευση της Μαύρης Παρασκευής ?

Ο όρος “μαύρη Παρασκευή” ακούγεται για πρώτη φορά στη δεκαετία του ’50 στις ΗΠΑ. Την ημέρα μετά το Φεστιβάλ Ευχαριστιών, πολλοί Αμερικανοί δεν λειτουργούν. Πολλοί από αυτούς εκμεταλλεύονται αυτήν την ημέρα για να κάνουν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, κάνοντας τους “μαύρους” δρόμους ανθρώπων. Ως εκ τούτου, από αυτή την παρατήρηση θα γεννήθηκε ο όρος “μαύρη Παρασκευή”. Η έναρξη των εκπτώσεων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προκειμένου να ενθαρρυνθεί αυτό το φαινόμενο που αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1960. Στην αρχή που ξεκίνησε από φυσικές μάρκες (καταστήματα και εμπορικά κέντρα), σταδιακά επεκτάθηκε στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Πώς έφτασε η μαύρη Παρασκευή στη Γαλλία ?

Στη Γαλλία, ήταν το Διαδίκτυο που επέτρεψε τη διάδοση της μαύρης Παρασκευής. Σε αντίθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό το κίνημα έχει εξαπλωθεί σε ένα δεύτερο βήμα. Αποδίδουμε την εισαγωγή αυτής της εμπορικής εκδήλωσης στο Web Giant Amazon, το οποίο το 2013 ξεκίνησε επιθετικές προωθήσεις με την ευκαιρία της Μαύρης Παρασκευής.

Ποιες είναι οι μάρκες που κάνουν τη μαύρη Παρασκευή ?

Πρωτοπόρος της μαύρης Παρασκευής στη Γαλλία, η Amazon δεν χάνει ποτέ αυτήν την αδιάφορη ημερομηνία για να κάνει εκπτώσεις σε χιλιάδες προϊόντα. Στο πλευρό του βρίσκουμε τον γαλλικό ανταγωνιστή του CDISCONT και ειδικούς σε πολυμέσα και οικιακές συσκευές όπως Boulanger, FNAC και Darty.

Σε γενικές γραμμές, οι μεγάλες μάρκες ανταποκρίνονται στην κλήση, ανεξάρτητα από τον τομέα της δραστηριότητάς τους:

  • Αρωματοποιία: Sephora, Marionnaud, Nocibé.
  • Κοσμήματα: Maty, χρυσή ιστορία.
  • έτοιμο για φθορά: ASOS, H & M,
  • Παιχνίδι: The Big Recreation, King Toy.

Οι ίδιες οι μεγάλες μάρκες συμμετέχουν, χωρίς τους διανομείς τους και προσφέρουν τις προσφορές τους στο διαδίκτυο και στο κατάστημα. Αυτή είναι η περίπτωση της Nike, της Apple ή του Dyson. Η μεγάλη διανομή είναι επίσης πολύ παρούσα. Την τελευταία Μαύρη Παρασκευή, Leclerc, Auchan και Carrefour, δημιουργήσαμε προωθήσεις σε πολλές κατηγορίες προϊόντων όπως υπολογιστές και τηλεοράσεις.

Εάν πολλές μάρκες ξεκινούν εκπτώσεις από τα μέσα Νοεμβρίου, η Black Friday σηματοδοτεί το Apogee της Black Week. Εκτός από τις πρωτοφανείς εκπτώσεις που προορίζονται για αυτήν την ειδική ημέρα, συστήματα κάρτας δώρων ή κουπόνια ανάλογα με το ποσό που δαπανώ.

Κληρονομιά ενημερωτικών δελτίων

Οι πληροφορίες που συλλέγονται προορίζονται για την ομάδα αναφοράς CCM για να εξασφαλίσετε την αποστολή του ενημερωτικού σας δελτίου.

Θα χρησιμοποιηθούν επίσης υπό την προϋπόθεση ότι οι επιλογές που έχουν εγγραφεί, από την ομάδα αναφοράς CCM για τη στόχευση διαφήμισης και την εμπορική αναζήτηση στο Le Le Figaro Group, καθώς και με τους επιχειρηματικούς μας εταίρους.

Η μεταχείριση του email σας για διαφήμιση και εξατομικευμένο περιεχόμενο πραγματοποιείται κατά την εγγραφή σας σε αυτήν τη φόρμα. Ωστόσο, μπορείτε να το αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή

Γενικότερα, επωφεληθείτε από το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και από την αίτηση διαγραφής εντός των ορίων που παρέχονται από το νόμο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις επιλογές σας όσον αφορά την εμπορική αναζήτηση και στόχευση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή την Πολιτική Cookies μας.

  • 05 Οκτ. 2023
    ΕΚΕ
  • 09 Οκτ. 2023
    Chatgpt: Καλές πρακτικές
  • Οκτ 1123
    Συναισθηματική νοημοσύνη και διαχείριση στρες

Η ημερομηνία της μαύρης Παρασκευής 2023 στην Ελβετία

Η Μαύρη Παρασκευή, το φεστιβάλ αγορών, έχει γίνει το πιο σημαντικό εμπορικό γεγονός στην Ελβετία. Έχει προγραμματιστεί φέτος για το 24 Νοεμβρίου.

Μαύρη ΠαρασκευήΜαύρη Παρασκευή, πότε? Γιατί?

Η εκδήλωση γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1932. Η Μαύρη Παρασκευή γιορτάζεται κάθε χρόνο την περασμένη Παρασκευή του Νοεμβρίου. Διαδέχεται την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ημέρα των ευχαριστιών είναι ένα εορτασμένο κόμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου. Γιορτάζεται με την οικογένεια γύρω από μεγάλα δείπνα που παραδοσιακά αποτελούνται από γαλοπούλα, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα όπου οι φίλοι και οι συγγενείς γιορτάζουν τον εαυτό τους. Την επόμενη μέρα, πολλές κρατικές εταιρείες θα κλείσουν τις πόρτες τους καθώς και τα σχολεία για να επιτρέψουν στους υπαλλήλους τους να απολαύσουν ένα μακρύ Σαββατοκύριακο. Οι άλλοι εργαζόμενοι διατίθενται με δικά τους έξοδα. Και καθώς οι περισσότεροι λιανοπωλητές είναι ανοιχτοί εκείνη την ημέρα, ξεκινά ο μαραθώνιος των Χριστουγέννων. Μια ευκαιρία να κάνετε εξαιρετική επιχείρηση. Οι πελάτες, επιπλέον ως έμποροι. Αλλά γιατί η Μαύρη Παρασκευή? Σε όλη αυτή την εκδήλωση, οι έμποροι νίκησαν τα αρχεία επιτυγχάνοντας καρποφόρες υποθέσεις. Αλλά … γιατί το μαύρο χρώμα? Παλαιότερα, στην αρχή, η ιδέα αναφέρεται στο μελάνι που χρησιμοποιήθηκε στους λογαριασμούς των εμπόρων, τη στιγμή που οι πωλήσεις έγιναν προσοδοφόρες. Πράγματι, πήγαμε από το κόκκι. Μια δεύτερη θεωρία αναφέρεται από ενώσεις ιδεών στην εικόνα αυτής της ανθρώπινης μάζας, μαύρο που εισέβαλε σε εμπορικά κέντρα εκείνη την ημέρα. Ωστόσο, το χειμώνα, αυτοί οι δρόμοι ήταν συχνά σκοτεινοί και γεμάτοι με ανθρώπους, έγιναν μαύροι.

Υπάρχουν μειονεκτήματα για να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές στη Μαύρη Παρασκευή ?

  • Δεν πρόκειται να κάνετε τις αγορές στο σπίτι σας αμέσως, αλλά πρέπει να περιμένετε (ή ακόμα και αρκετές) ημέρες για να ολοκληρώσετε μια καλή συμφωνία: η μαύρη Παρασκευή θα μπορούσε να περιπλέξει την κατάσταση: καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που θα παραγγείλουν στο διαδίκτυο είναι πολύ σημαντικός, αυτό είναι πιθανό ότι η θέση και οι μεμονωμένοι έμποροι είναι συγκλονισμένοι με παραγγελίες και δεν μπορούν να παραδώσουν εγκαίρως.
  • Χωρίς δοκιμή: Ναι, είναι αλήθεια. Αντ ‘αυτού, σε πολλά καταστήματα, μπορείτε να δοκιμάσετε τα αγαθά στο σπίτι και αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να τα γυρίσετε εύκολα και δωρεάν.
  • Χωρίς συμβουλές: Δεν υπάρχει προσωπικό πωλήσεων στο διαδίκτυο, έτσι είναι πώς. Αλλά μπορείτε εύκολα να μάθετε για το Διαδίκτυο. Σε διάφορα φόρουμ, μεμονωμένα προϊόντα συζητούνται λεπτομερώς. Σε πολλές περιπτώσεις, οι συμμετέχοντες στη συζήτηση γνωρίζουν περισσότερα από τον πωλητή στο κατάστημα.

Αλλά φυσικά, οι ηλεκτρονικές αγορές έχουν επίσης πολλά πλεονεκτήματα:

  • Χωρίς ουρά στο ταμείο: Η ουρά στο ταμείο εξαλείφεται πλήρως στο διαδίκτυο. Απλά εισαγάγετε τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής και πληρώστε. Η παραγγελία έχει ήδη τοποθετήσει.
  • Συχνά πιο σημαντικά αποθέματα στη μαύρη Παρασκευή: αυτό το πλεονέκτημα δεν πρέπει να υποτιμάται, ειδικά στη μαύρη Παρασκευή. Υπάρχουν μόνο μερικά από τα πιο δημοφιλή αντικείμενα σε κάθε φυσικό κατάστημα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ωστόσο, θα είστε χαλασμένοι για επιλογή μπροστά σε μια πληθώρα ποσότητας.

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για ψώνια ?

Για να είστε στην κατάλληλη στιγμή, συμβουλή: Μείνετε ξύπνιος την Πέμπτη μέχρι τα μεσάνυχτα. Μόνο τότε είναι διαθέσιμες όλες οι καλές προσφορές. Λίγα λεπτά αργότερα, τα πιο δημοφιλή αντικείμενα μπορούν να εξαντληθούν.

Αλλά αν δεν είστε πραγματικά καλοί κυνηγοί, δεν χρειάζεται να αντέξετε ένα καλό μισό της νύχτας για να το απολαύσετε. Περισσότερο από το 95 % των προσφορών εξακολουθούν να ισχύουν όλη την ημέρα. Εάν δεν θέλετε να σηκωθείτε μέχρι τα μεσάνυχτα, είναι καλύτερο να σηκωθείτε νωρίτερα για να δείτε αν υπάρχει ειδική προσφορά παραμένει. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό αρκεί.

Στα καταστήματα, η μάχη των εκπτώσεων αρχίζει στη συνέχεια σύμφωνα με τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών κέντρων και των καταστημάτων. Σε πολλά μέρη, τα καταστήματα ανοίγουν στις 8 ή 9 ώρες. Αρκετά καταστήματα έχουν ήδη ανακοινώσει ότι επρόκειτο να επεκτείνουν τις ώρες λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια αυτής της εμπορικής εκδήλωσης. Σε πολλά μέρη, μπορείτε να ψωνίσετε μέχρι τις 10 μ.μ. ή ακόμα και 11 μ.μ. ανάλογα με την επιλογή σας.

Στο σπίτι, μπροστά από τον υπολογιστή, σχεδόν όλες οι προσφορές ισχύουν μέχρι την Παρασκευή το βράδυ τα μεσάνυχτα. Γνωρίζατε ότι σχεδόν οι μισοί από τους λιανοπωλητές επεκτείνουν τις προσφορές τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μέχρι να συμπεριληφθούν η Cyber ​​Monday ? Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε ακόμη και να επωφεληθείτε από τις προσφορές της μαύρης Παρασκευής, ακόμη και αν δεν είχατε χρόνο να το κάνετε την Παρασκευή.

Πολλοί από αυτούς τους λιανοπωλητές γιορτάζουν τη μαύρη Παρασκευή προσφέροντας εκπτώσεις για μια ολόκληρη εβδομάδα. Μόνο μερικοί σπάνιοι λιανοπωλητές επικεντρώνονται σε μια μέρα, αλλά αφήστε τις προωθήσεις τους να περάσουν 8 ημέρες.

Φέτος, ξεκινά ακόμη και νωρίτερα : Το Amazon και το Mediamarkt οργανώνουν ένα ολόκληρο “μαύρο Νοέμβριο”, όπου υπάρχουν πολύ καλές προσφορές κάθε μέρα. Επιπλέον, σχεδόν 100 καταστήματα γιόρτασαν την Ημέρα Singles που έλαβε χώρα στις 11.11.2023 με ειδικές προσφορές.

Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες

Κάθε χρόνο, οι ίδιες κατηγορίες είναι πολύ δημοφιλείς:

  • Ηλεκτρονικά – Με το PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox Series X, διάφορα κινητά τηλέφωνα και τηλεοράσεις
  • Μόδα – με λιανοπωλητές όπως Manor, La Redoute, Zara, H & M και πολλά άλλα
  • Home & Living – Ένα νέο γραφείο στο σπίτι, μια νέα ντουλάπα για την αποθήκευση όλων των αγορών της Μαύρης Παρασκευής.
  • Erotic – Η κρύα εποχή έχει ήδη εγκατασταθεί, και αφού θα περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, θα βρείτε κάτι για να διασκεδάσετε

Μαύρη Παρασκευή στην Ελβετία

Μαύρη Παρασκευή Ελβετία

Στην Ελβετία, η Μαύρη Παρασκευή έχει καθιερωθεί πρόσφατα πρόσφατα, το 2015. Και χάρη στον κυβερνοχώρο. Πράγματι, η έρευνα της λέξης -κλειδιού “Black Friday” στον ελβετικό ιστό έχει κατηγορήσει αύξηση περίπου 50% σε σύγκριση με το 2014. Και είναι χάρη στο Manor, αυτό το μεγάλο εμπορικό σήμα, με κύκλο εργασιών μόλις 3 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγων, τα οποία ξεκίνησαν μια μεγάλη επιχείρηση μάρκετινγκ, κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής.

Πριν από το Manor, η Μαύρη Παρασκευή στην Ελβετία δεν ήταν ακόμη γνωστή. Ορισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα προσπάθησαν μετριοπαθείς να ξεκινήσουν προσφορές καθώς και διεθνείς εταιρείες, αλλά η πραγματική κατάκτηση των εκπτώσεων δεν έχει ακόμη εισέλθει στις ελβετικές παραδόσεις.

Το 2016, πολλοί λιανοπωλητές όπως ο Ochsner Sport, ο Dosenbach και ο La Redoute ξεκίνησαν τον αγώνα Rapel προσφέροντας στους πελάτες τους διάφορα προϊόντα, με ελκυστικές μειώσεις. Και όλα υποδηλώνουν ότι για το 2023 οι προβλέψεις θα είναι σε καλή κατάσταση, ότι πολλά καταστήματα θα πάρουν πάρτι, τα οποία αναμφισβήτητα θα είναι η ευτυχία των εμπόρων και των καταναλωτών.

Ημερομηνία μαύρης Παρασκευής

Η ημερομηνία του μαύρου δεν είναι πάντα σταθερή και για να σας βοηθήσει, εδώ είναι οι ημερομηνίες που υπολογίζονται για τα επόμενα χρόνια:

  • Μαύρη Παρασκευή 2023: 24 Νοεμβρίου 2023
  • Μαύρη Παρασκευή 2024: 29 Νοεμβρίου 2024
  • Μαύρη Παρασκευή 2025: 28 Νοεμβρίου 2025

Η Μαύρη Παρασκευή η Ελβετία προσφέρει το 2023

Μαύρη Παρασκευή 2017

Ελπίζουμε ότι οι πρώτες προσφορές για τη Μαύρη Παρασκευή θα ανακηρύχονται επίσημα κατά την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2023. Στην ημέρα των ευχαριστιών, περισσότερες από τις μισές προσφορές θα είναι σίγουρα δημόσιες. Και οι τελευταίες προσφορές θα είναι γνωστές στις 20 Νοεμβρίου σε περίπου 5 ώρες.

Για το έτος 2023, μπορούμε να ελπίζουμε ότι πολλοί ομιλητές θα προσφέρουν τεράστιες προσφορές και εκπτώσεις κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής. Και μπορούμε να περιμένουμε ότι οι επιχειρήσεις θα είναι ακόμη πιο καλές από πέρυσι.

Επομένως, ο ανταγωνισμός μείωσης της αγενών μείωσης υπόσχεται να είναι, για το καλό των καταναλωτών. Μπορούμε ακόμη να προβλέψουμε ότι πολλοί λιανοπωλητές θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν πέρα ​​από τις εκπτώσεις του περασμένου έτους.

Προς το παρόν, καμία συγκεκριμένη προσφορά ελβετικών λιανοπωλητών δεν είναι γνωστή δημόσια. Αλλά, μπορούμε να προωθήσουμε τις ακόλουθες εικασίες:

Καταστήματα και μάρκες : Μπορούμε να φανταστούμε ότι το Manor θα ξεκινήσει ξανά έκπτωση 30%. Όσο για το redoubt, θα κάνει αναμφισβήτητα το 40% των εκπτώσεων σε όλα. Η Melectronics και η Coop City θα εξακολουθούν να προσφέρουν 30% σε όλα τα παιχνίδια.

Στον τομέα των ηλεκτρονικών και των smartphones, μπορείτε να προβλέψετε ειδικές προσφορές στο Samsung Galaxy S23, στο iPhone 13, όπως και για το iPhone 14, πιθανότατα δεν θα είναι στην αγορά πριν από την Switzerland της Black Friday. Οι εκπτώσεις σε VR, Drones, Xbox One X και PlayStation 5 γυαλιά σίγουρα θα προγραμματιστούν.

Στον τομέα της τηλεφωνίας, μπορούμε να εξετάσουμε τις εντυπωσιακές λειτουργίες του αλατιού, όπως η εκτόξευση ενός ή περισσοτέρων συνδρομών μισής τιμής.

Για το μύθο του Zelda: Τα δάκρυα του βασιλείου ή του Diablo 4 θα καταχωρηθούν, πιθανώς στην ημερήσια διάταξη για παιχνίδια και δώρα Χριστουγέννων . Εκτός από το κλασικό Lego και Playmobil. Ωστόσο, υποτίθεται ότι θα υπάρξουν λιγότερες προτάσεις για μεμονωμένα προϊόντα, αλλά μάλλον επιστροφή στο απόθεμα 30%, για παράδειγμα σε όλα τα παιχνίδια στις συνεταιριστικές, ηλεκτρονικές συσκευές και αρχοντικό.

Ακολουθεί μια επισκόπηση των λειτουργιών που μπορούν να ξεκινήσουν από σημαντικές μάρκες:

  • 40% μείωση του La Redoute στην πλήρη ποικιλία
  • 30% έκπτωση σε σχεδόν τα πάντα στο Manor
  • 20% στα πάντα στο H & M
  • 30% σε όλα τα παιχνίδια της Melectronics
  • Amazon Highlights: Kindle, Echo και μπόνους σε τιμή σφυριού

Επιπλέον, πολλοί λιανοπωλητές είναι σε θέση να προσφέρουν εξαιρετικές τιμές για τα ακόλουθα προϊόντα:

  • PlayStation 5
  • Επιφάνεια της Microsoft
  • iPhone 14
  • 4K / UHD Samsung TV
  • Διακόπτης Nintendo
  • Samsung Galaxy S21
  • Xbox One x

Επιπλέον, μπορούμε να περιμένουμε εκπτώσεις στις γάτες

τα ακόλουθα προϊόντα:

Σε λειτουργία : Μειώσεις σε πλήρεις σειρές ή συστατικά των συλλογών των περισσότερων επαγγελματιών στον τομέα αυτό. Μπορούμε να αναφέρουμε, να μην εξαντλούμε τα ακόλουθα σημάδια:

  • Zara: Αυτή η μάρκα προσφέρει αρκετές σειρές ετησίως για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Οι τιμές του είναι ασυναγώνιστες και το στυλ του φόρεμα είναι πάντα στη μόδα. Το 2016, ολόκληρος ο ιστότοπος προσέφερε έκπτωση 20% κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής της Ελβετίας.
  • Dosenbach: Το 2016, αυτό το παζάρι έλαβε μέρος στη Μαύρη Παρασκευή Ελβετία, όπου προσέφερε το 50% των εκπτώσεων σε ένα σύνολο ανθρώπων, γυναικών και παιδιών: κυρίως παπούτσια διαφορετικών ειδών, αθλημάτων, τακουνιών, περνώντας από μπότες, ρούχα όπως το Τ -Shirts, πουλόβερ, παντελόνια και ένα εύρος πολλαπλών αναφορών: τρέξιμο, ποδόσφαιρο, ποδήλατο…
  • AESCHBACH: Φημισμένο ελβετικό σπίτι, είναι ειδικός παπουτσιών για όλη την οικογένεια και σε όλες τις τιμές. Το ηλεκτρονικό του κατάστημα εντάχθηκε στη δράση της Μαύρης Παρασκευής !

Ηλεκτρονικός : Εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα

  • Η Hewlett Packard, που συχνά διορίστηκε από το ακρωνύμιο της, η HP, προσέφερε πάντα σημαντικές εκπτώσεις κατά την επιλογή των υπολογιστών, των εκτυπωτών και των αξεσουάρ κατά τη διάρκεια της μαύρης Παρασκευής.
  • DIGITEC: Ο πρωταθλητής της Ελβετικής Διαδικτυακής Αγοράς Digitec ειδικεύεται στους τομείς της πληροφορικής, των ηλεκτρονικών ειδών και των τηλεπικοινωνιών καταναλωτών. Οι τιμές του είναι πάντοτε εντός της εμβέλειας του πελάτη και ενημερώνονται με επιμονή, η ηλεκτρονική του επιχείρηση είναι συχνά ρευστό και αξιόπιστη και όλα αυτά προωθούν μια άνετη και μοναδική εμπειρία αγορών και ανεξάρτητα από το χρόνο και τον τόπο. Το Digitec συμμετείχε το 2016 στην Μαύρη Παρασκευή την Ελβετία με όλο και πιο ελκυστικές προσφορές.

Ψώνια : Ενδιαφέρουσες μειώσεις στις διάφορες περιοχές ή τα εξαρτήματα ποικιλίας. Φέτος, η έκπτωση θα πρέπει να είναι πολύ πιο σημαντική από ό, τι το 2016. Μπορούμε να αναφέρουμε ως παράδειγμα:

  • Δώρα Folies: Δώρα. Κατά τη διάρκεια της Ελβετίας της Μαύρης Παρασκευής, τα δώρα προσέφεραν εκπτώσεις σε ολόκληρο τον ιστότοπό της.

Σπίτι και ζωή : Η πρόβλεψη είναι σίγουρα, δύσκολη. Αλλά, παραμένει πιθανό ότι ένα κατάστημα επίπλων θα μπορούσε να παρουσιάσει μείωση κατά 10% έως 30% σε ολόκληρη τη συλλογή.

  • Το Interio προσφέρει μια συλλογή posh και λεπτή σε έπιπλα και έπιπλα, με μια αισθητική ονείρου και στην καλύτερη τιμή. Το Interio έχει δει μεγάλο προσφέροντας μείωση έως και 70% σε μια επιλογή αντικειμένων κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής της Τεχνικής Παρασκευής!

Ποικίλος : Μπορούμε να ελπίζουμε για μειωμένες τιμές για προϊόντα που κυμαίνονται από τρόφιμα για σκύλους, έως κρυστάλλους Swarovski που χρησιμοποιούνται σε όλες τις βιομηχανίες μόδας.

Η εταιρεία Swarovski, η οποία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε κοσμήματα και αξεσουάρ στο Cut Crystal, συμμετείχε το 2016 στη μαύρη Παρασκευή, προσφέροντας στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο ένα φανταστικό στυλ σε καθημερινή βάση.

Η Μαύρη Παρασκευή παίρνει όλο και περισσότερη Aphor στην Ελβετία. Αυτό είναι ένα γεγονός που αρχίζει να αναμένεται με μπροστά από την αναμονή και την ελπίδα. Απλά πρέπει να πληρώσουμε για ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Τι είναι η Μαύρη Παρασκευή ?

Η Μαύρη Παρασκευή είναι η δεύτερη ημέρα των σημαντικότερων αγορών στον κόσμο. Πολλοί έμποροι εισέρχονται σε αυτήν την ημέρα για να προσπαθήσουν να αποπλανήσουν τους πελάτες τους με ελκυστικές ειδικές προσφορές και αρκετά γενναιόδωρες εκπτώσεις τιμών.

Αυτή η ημέρα αγορών, η οποία θα πραγματοποιηθεί κάθε μέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών θα ανακοινώσει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης δραστηριότητας. Στην Ευρώπη, η Μαύρη Παρασκευή είναι όλο και πιο αξιοσημείωτη κάθε χρόνο.

Ημερομηνία συμπέρασμα της Μαύρης Παρασκευής

Συμπερασματικά, τα αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία πωλήσεων για την Black Friday Swiss δεν είναι πάντα διαθέσιμα και ορισμένοι επικριτές κρίνουν ότι ακόμα και αν υπάρχουν, είναι σχεδόν αξιόπιστοι, αλλά παρά όλα αυτά εκτιμάται ότι ο κύκλος εργασιών θα τριπλασιάστηκε σε σύγκριση με μια κανονική ημέρα και ότι λοιπόν, η Μαύρη Παρασκευή, έχει γίνει ο πιο ελκυστικός και μαγευτικός παράδεισος αγορών στην Ελβετία.

Thanks! You've already liked this
No comments